Sziasztok!
Mostanában tényleg nincs valami nagy forgalom itt.
Bocsánat, hogy ilyen ritkán jövök, de még mindig a dolgozatokkal bajlódom és lassan kezdődik a vizsgaidőszak is. Kedden megyünk 12 hetes uh-ra és az első vérvételre az integrált teszthez. Péntekre meg is lesz az eredménye. Arra gondoltam, ha minden ok az uhn, akkor hazafelé veszünk valami apróságot a Tökinek. Rosszulléteim szinte teljesen elmúltak, de mostanra annyira kikerekedtem, hogy diétáznom kell egy kicsit. Próbálok hetente többször gyümidélutánt tartani. Reggelizek és ebédelek, de utána már csak gyümi. Egész napot nem bírnék ki kaja nélkül. De így remélem tudom a mostani súlyomat tartani a következő 2-3 hónapban.
Mágnes
Nagyon-nagyon nagy gratula!!!! Mostantól egy kicsit vigyázz jobban magadra, ne emelgessed a babakocsit Annával együtt. Mikor mész dokihoz?
Jenny
Ha véletlen babás leszel, akkor is nyugodtan ihatod a gélt, mert csak használ nektek. Jujj, de izgulok érted!!! Milyen kis türelmetlen a férjecskéd! Küldtem neked a héten privit a folsavas kérdésedre.
Anda
Sajnálom, hogy megjött, de fel a fejjel, jön az újabb hónap. Neked is tudom ajánlani a méregtelenítő kúrát (léböjt), és az aloes termékeket.
Sok sikert kívánok nektek és mihamarabbi babásodást!
Muffin
Nem is tudok mit mondani. Nagyon sajnálom, hogy ennyi szörnyűség történik veletek.
Magdolnam
Kezed hogy van? Remélem azért javulgat. Nina?
Viri
Mizu??? Kende hogy van? Meggyógyult már?
Te most hogy állsz a ciklusodban? Annyira ritkán jövök, hogy alig tudom követni az eseményeket.
Andy
Csak a 23. hét környékén kell cukorterhelésre menni? Előtte nincs rá vizsgálat? Nálatok nem fogadják el, ha a cukros lötyi helyett eszel egy zsemlét és iszol tejet? Sok helyen az is jó.
Bocsi, ha valakit kihagytam most, de mennem kell tanulni.