Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na végre átugrott a másik oldalra, így jöhet a tábla:
Kép
Kép
Táblát átküldöm a gmail-re is, átadom a posztomat, sajnos nem lesz időm rá, vagy várni kell míg net előtt leszek. ;) 1 éve még nem gondoltam, hogy létezhet nap, hogy nem jövök közétek. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Manó=Márk
és Ákos:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Manónak is van gipsze, nem is írtam.
Kiment megint a könnyöke, sajátmagának kirántotta, míg a zsebéből próbálta kiráncigálni a kezét, megtörtént a baj. A biztonság kegvéért, gipszet kapott, mikor helyre tették, már nem fájt neki. Állítólag mivel lazábbak nekik a szallagok a növekedés miatt, előfordulhat, kinövik...ez azért nem nyugtat meg...

Móni!
Tényleg nincs még mit mutatni...Csak vakolt falakat látnál. Egyelőre csak szigetelt képem van. 116nm netto alapterületű, 3 szoba nappalis, garázs. Középosztály alsórétegének ennyi jut, de így is adóságba verjük magunkat...De lesz saját udvarunk, ami a gyerköcöknek nagyon fontos...
Ha kész leszünk küldök képet... :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka, ne izéljé má'! Tök jól hangzik ez a ház!
Középosztály felső rétege tudod hol lakik? A Marina parton, 9 emeletes luxuspanelben, 58 nm-en 46 millióért! Szerinted az jobb??? Nap mint nap arra sétálunk, hullára tudom magam röhögni olyanokon, hogy pl. felárat fizet a Dunára néző lakásért, erre a teraszt telepakolja embermagasságú tujákkal, hogy ne lásson be a szomszéd... Nesze neked panoráma!

Szépek a fiúk nevei.

Kép
waterlilly

:) :) :) Ez tetszett. :)

Köszi, nekem is tetszik a a nevük

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Amúgy egyik előnye most az építkezésnek, hogy nem magammal foglalkozom, teljes mértékben el van terelve most a figyelmem. Így depis hangulatra nincs idő. :wink:
....

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Edit, ahhoz képest, hogy Léninek nem izlett a kelbimbó, jól befalt belőle :shock: Ha Pankának valami nem izlik, akkor 2 kanállal eszik, de a 2. már az arcomon csattan :lol:
Kukoricacsira olaj jó a babáknak, rá is van irva, hogy bébiétel készitéséhez javasolt. Nem hiszem, hogy a gyerekek érzik az izét, csak picit kell beletennni. De az oliva olaj is jó!

Mogyo, Ágika egyre jobban hasonlit Rád! Tündérke :wink:

Jolka, tényleg jól hangzik a ház! Mikorra tervezitek, hogy költöztök?

Ja, és éljen Május 1-je!!! :lol:

Ma jönnek anyósék + egy német barátunk. Holnap jönnek párom rokonai is, lehet sütni-főzni. Még nemtom mi lesz a kaja, asszem nyárs csirkehúsból.
Szombaton talán elmegyünk végre hűtőt venni, a mostani már kicsinek bizonyul, Panka kajái nem férnek be a fagyasztóba. 1 adagot meg elég macera megcsinálni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsuzsa: Már megtudakoltad mennyi lesz Veresen az úszás?

Andi: Lehet, hogy már írtad, de akkor mégegyszer!
Kölespép? Én vettem BIO KÖLES golyót. Azt lehet nekik adni?

Kép

Kép
ádibaba

Edit mit is írtál 166 cm és 64 kg, hát neked szuper alakod van.
Én 168 cm vagyok és 72 kg. Ráadásul a fölösleg nekem mindig a hasamon van. Anyósomtól megkérdezték a héten, hogy lesz megint baba? :evil:

Ja nőgyogyo! Én voltam nála mert nekem 2 (január, február) hónapig jött a Mikulás rendesen, aztán vége. Gondoltam jobb ha megyek. De azt mondta nincs semmi gond, ameddig egy kicsit is szoptatok, ne várjam hogy beáll. Azóta semmi. de nem is nagyon várom.

Moni: Köszi a fénykép tippet, majd megpróbálom a picabigyót.

Kép

Kép
ádibaba

Háj!

Voltunk ballagási eéden hát a lányom eladta megint magát rendesen a kislányok nagyon tetszettek neki sioltozott meg ugrált!
Annyira édi volt!

lépek éhes!

Kép

Kép
mogyoland

Helló!!!!!! A kisebbik lányom altatja magát, a nagyobbik vacsorázik, gondoltam leülök egy kicsit.
Zsuzsa!!!!!! Férjemnek/nekünk takarító vállalkozásunk van, így nekünk mindegy az ünnep (na azért karácsonykor nem) de mindig melózni kell, mert az emberek nagyon háklisak a társasházukat tekintve, de azért szívesen benéznék egy kettőhöz a lakásba is... :roll: :wink: Holnap is megy, mert alkalmazottunk csak kettő van, többre nem futja és hát a munka az megvár.
A kisfiúk is csodaszépek ebben a topicban. 8)
Én nem tom kinél hogy van, de a fogzás csinálhat étvágytalanságot???? Vivi alig akar enni. Jó eddig se volt egy evőbajnok de most... :? Asszem mi is a tornászleányok és fittnesladyk táborát erősítjük :roll:

kikuka

JA ÉS A TÖBBIEK????? TIMI, KATI?????? ÉS MÉG VALAHÁNY NÉV A NAPTÁRBAN....

kikuka

Légyszi segítsetek!
Móni azt írta, hogy a picabigyón tudok színt is állítani a fényképeken. Hogy kezdjek neki? Nem tudok angolul :( .
Először valahogy albumot kell csinálni? Na de hogy? Nincs valahol magyarul ilyen?

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Lénát vihetem az ügyeletre a fül-orr-gégére, remélem reggelig bírja tán...
Nagyon dörzsölgeti a füleit, főleg a jobb oldalit, tegnap megpróbáltam kiszedni a cicakakit, de sztem beljebb nyomtam, pedig pelenkával próbáltam kiszedni. Ma délutánra meg annyira vakarta a fülét..belenéztem semmit nem látok, de elég büdös, remélem egy fülmösással megússzuk és nem lesz fül gyulladása.. Most alszik, nincs láza és nem is sír, szerintem csak viszket neki. Hívtam a kórházat, mondták most vigyem be, de ha alszik akkor elég reggel is...

Most megyek, izgulok eléggé! Szép estét a babáknak és a mamiknak is!
Vendég

Edit: úgy tudom, ha fáj a babának a füle, nem csak kapkod oda a kezével, hanem éles sírással is jelzi. Reméljük tényleg csak át kell mosni.
Számomra is érthetetlen, ha nem ízlik az étel Léninek, hogy tud megenni belőle 200ml-t.Nálunk alapon 200ml a dózis, de az uccsó 2-3 kanállal már úgy tömöm Ádit. Ha meg nem ízlik neki, ökölődik és le sem nyeli.
Marek: végre jó hírek. Rátok fért már nagyon. Remélem most kicsit fölengedtél
Mogyo: Ágika még mindig zabálnivaló. Micsoda sérója lett. Világosodott és nőtt jól látom?!
Jolka: középosztály alsó rétegének ennyi jut? Sztem meg nagyon jól hangzik.
Anett: a ti házikótokról némi infót lehetne?
Csajok! Köszi a Danoninós tippet. Ezek szerint a málnásat sem kellett volna fölzabálnom (pusztán önfeláldozásból, pedig nem is ízlett :D )
Zsu: Panka akkor eszi már a főzelékeket is?
Kikuka: lehet a fogzástól étvágytalanság. Végre Vivihez is betalált a fogtündér? :wink:

Kép
Kép
gabcii

sziasztok

Reméelm mindenkinek jól telt a május elseje

Én megint bedepiztem,nem ma,a mai depi előlegre felkészülteme lőe ,mert tudtamhogy Bibikém is beteg lesz.Hétfőn kezdett el folyni Maja orra,először azt mondták tisztul a seb,de egyre rosszabb lett,kedden már olyan nyügös volt hogy elvittem magánba ahhoz aki műtötte,mit ad isten hát nem bedurrantak a amndulái,hihetetlen,hogy szerencsétlen gyerek nem tud felépülni még ebből a rohadt műtétből sem.persze szívni nem lehetne az orrát,de teli van takonnyal,tegap már a legygengébb fokozaton kiszívtam neki és ma is.jah persze augmentin,ha jól szmolom október ótra a 10ik kúrája :shock: :twisted: :cry: ez a nem gyenge ám,de ez keleltt most ,mert nagyon csúnya volt neki és a seb miatt se mindegy hogy gyógyul,mára jobban van,ellenben Bibukán is már napok óta láttam hogy nem stimm valami a két csík mellé ami még mindig nem bújt ki nagy nyüsszöség, tortyogó hang jött,na mára az ő orra is neki eredt.Más baja nincs úgyhogy egyenlőre kapja a tüneti szereket,hát remélem elég lesz és neki nem kell antibigyó.
Éjjel alig aludt,remélem ma már tud.

Mi névnapoztunk,majálisoztunk,szerettem volna a lányomnak élményt is adni és sikerült délután majálisozni egyet,kapott nagy kekkes lufit választhatot volna bármit,választott egy buborék fújót meg még egy bóvlit,megvolt a nagy kedvenc a fahéjas minifánk és lovagolt :-)

Kikuka
örülök,hogy jól telt Pannni kirándulása
miket mesélt?jó buli volt?

Edit
ha csak vakarja az nem gáz,Bibus is szokta. ha büdös az már gáz lehet,de nézz be a füle mögé és a hajlatokba ott megszok állni a nem tom mi ,valami lerakódás,Bibus azt szokja vakarni

Jolka
jajj szegény Manó
jobbulást neki

és kérek képeket
szánombánom de elfelejtettem megköszönteni

remélem jól telt neki a szülinapja

most dobok pár képet aztán elkéne menni fürdeni ha addig nincs ébredés visszatérek
Kép
Névnap

Kép
Mindent elérek amit akarok (főleg ha nyávog)

Kép
Majális

Kép
A labdás ház

most nézem elég homályosak így a képek,na nem baj,csak nem akartam hogy sok legyen :-) bár így is az :-)
Vendég

Gabci: Eszti dettó. Ha valami ízlik, akkor megeszik belőle 180-200 ml-t, de ha nem, akkor a 2. kanálnál öklendezőst játszik (tök cukin, elég nehéz megállni, hogy ne nevessek...)

Ház: 4 lakásos sorház szélső lakása (szomszéd-fóbia :lol: ), 2 szintes, lenn nappali-konyha-étkező egyben, 1 szoba, 1 fürdő, előszoba, terasz. Tetőtérben 1 fürdő, 1 szoba, 2 félszoba. A kert nem túl nagy, kb. 180 nm-es, de a mostani semmihez képest elég. Fót központjában van, de nyeles telken, az utcától elég messze, csendes. Ovi, iskola a szomszédban, sétához a kastély parkja 10 perc.

Edit: nem lesz semmi baj! Ha fájna neki, sírna. Átmossák és ennyi. Fel ne ébreszd! De nagyjából sejtem, hogy egész éjjel nem fogsz aludni...

Kép
waterlilly

és igen ül Bibus és igen lóg [img] a babakocsiba,szegény pont bealudt ebbe az esernyőkocsiba

ezek most a kedvenc képeim :-)

Kép
Kép
Kép
Vendég

Timi, de jó, hogy írtál, bár már megint betegségről is, jajj, hát ez már tényleg őrület!!! :( Azért tök jó fej voltál, hogy elvitted majálisra a kicsiket. Bibuska annyira édes, ahogy elveszik abban a babakocsiban, édes kis cukorfalatom, remélem, ma már alszotok. :( És milyen ügyesen ül a labdák között. Majci pedig milyen bátran lovagol! Gyönyörűek a lányok, igazán büszke lehetsz rájuk. Jobbulást a kis betegeknek.

Kép
waterlilly

Sziasztok!

Edit:hogy telt az éjszakátok? Léni füle?
Anett: na, ez is jól hangzik. Szomszéd fóbiát megértem a társas ház után. Én pl éjjel gondolkodtam rajta (11 körül), hogy lemegyek a nagyothalló, 2-vel alattunk lakó szomszédhoz és megkérem, hogy legyen már szíves fülhallgatóval nézni a tévét, mert iiiszonyatosan fölhallatszik.
Timi: jó lenne már túljutni végre a betegségeken. Majcin nem látszik, hogy megint beteg. Olyan kis életvidám. Bibus meg mászik?
Azt látom, hogy szépen ül. Az esernyőkocsiban ha nem alszik épp be, nem csúszik le? Megül annyira?
Nekem megint ez az ülés a parám. Ja és Ádi NEM mászik. Ha az ölemben van egyre gyekrabban kirúgja magát állásba, de hogy önállóan próbálná, szikráját sem látom. Mi most nagyon megrekedtünk a megülök, ha akarok és a mászás-kúszás kombinációjánál. Lehet, hogy én várok el sokat a gyerektől, de sztem már előlrébbkéne tartania... :roll:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Edit!
Hogy aludtattok? Léna füllecskéje? Előfordul, hogy fogzáskor is a füllükhöz kapnak. Fránya cicakakit orrszívóval is kijebb varázsolhatod. Én ilyenkor a kézit használom.

Timi!
Bírom az enerrgiádat, én örülök, ha pár képet tudok kicsinyíteni mostanában. Nagyon aranyosak a királylányaid. :) Jobbulást nekik, nagyon remélem, hogy a nyár az összes problémátoktól megszabadít.

Zsu!
Elvileg hó végére kész van, de azért jobb ha minden rendesen kiszárad. Költözni akkor fogunk, ha a mostani lakás árra 100%-ban befolyik.

Szép napot nektek!
sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Gabcii, nem vagytok lemaradva. Nagyon szépen fejlődik Ádi. Hamarosan kotorni fog, meglásd. ;)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Apa sétál babával, én meg nekilátok takarítani.
Jolka: köszi a bíztatást!
Valszeg túl aggódom. Olyan örökmozgó, nem áll meg 1 percre sem. És ezt szó szerint kell venni. Pelusozás közben is forog, jár keze lába. Semmire nem figyel oda, minden érdekli és több dolgot akar egyszerre csinálni. Sztem már ki is tudna ülni egyedül is, de ha netán félig megcsinálja, vmi megtetszik neki, és térdre vágja magát. Mennyire kéne szótfogadniuk ennyi idős korban egyébként? Ha rászólok, hogy nem szabad, kinevet és folytatja tovább, ha sokadszor veszem el pl a konvektor elől, hogy ne csapkodja, hisztibe kezd. Egyszóval sz@rik rám! :cry:
Jólvan, inkább el :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Itt vagyunk!

Reggel bevittük Lénit a fül-orr gégére, de mivel a 100 éves betegeket vették fel éppen nem volt idejük egy 6 hónapos gyerekkel foglalkozni, így elküldtek hogy kb. 2 óra múlva menjük vissza. Mivel reggel már nem kaparászta és dörzsölte a fülét, így kicsit nyugodtabb voltam és addig elmentünk piacozni stb.. Mire visszaértünk már 7-en vártak a dokira, egyik gyerkőc jobban sírt, mint a másik, szerencsére Léni aludt a hordozóban. Rendesek voltak a doki és az ápoló, mert soron kívül behívtak minket.
Nincs semmi baja Léninek, csak sok cicakaki volt a fülben és tisztításkor beljebb ment a cucc. Leszívta mindekettőt. Amikor szívta akkor csendben volt, szerintem jól esett neki, biztosan olyan bizsergő érzés lehetett. Inkább akkor sírt, amikor az ápoló lefogta a fejét. De ahogy felvehettem az ágyról rögtön röhögött a dokira.
Na megnyugodtunk, mondták ha láza lenne és nagyon sírna, akkor lenne pl. középfül gyulladása. De hála az égnek nincs.

Köszi hogy aggódtatok értünk! Pont írtam valamelyik nap, hogy nagyon kilennék én is, ha beteg lenne, erre meg volt az első kórház járatunk. Annyira kimerült, hogy mire 13.00-ra hazaértünk lefektettem és még mindig alszik az ágyában.

Ma tápi volt az ebéd, mert a kórházban nem nagyon lehet főzizni:) Délután meg gyümi várja a kisasszonykát!

Nagy kő esett le a szívemről! Tényleg, Ti mivel tisztítjátok a babák fülecskéit? Baba fültisztítóval? Én eddig a pelus szélével és vattával tisztogattam.
Vendég

Timi, nagyon szép lánykáid vannak!!!!
Vendég

Gabcii:

Léninek nem jött be a tegnapi kelbimbó. Helyesbítek, úgy evett meg 2 dlnyit, hogy annak 2/3- a bolti sütőtök volt:) Tehát bébikaját bontottam és hozzákutyultam a kelbimbót, tényleg nem voltam egyértelmű. Na Zebu viszont benyomta, mert a csontos spagetti tetejére öntöttem direkt:) Látjátok, van még aki megeszi a főztömet:)

Egyik barátném kislánya rájött, hogy tud köpködni és mindent kiköp még azt is amit szeret, mert élvezi az egészet! Nálatok van ilyen csajok? Léni még nem "köpött" :) :lol: :lol: :lol:
Vendég

edit: örülök ,hogy semmi komoly nem volt akkor!

Gabci: igen nagy már a haja!

Kép

Kép
mogyoland

Jolka: A fülét is kiszívhatom orrszívó porszívóval?

Ádám is sokat piszkálja a fülét, én babafültisztítót használok.

Edit: Örülök, hogy egy kis tisztítással megúsztátok.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Nagy hírem van, már max 1 ébredéssel alszunk reggel 6-ig (ma 7-ig) és nem üvöltve kakilunk! Remélem az antibigyó hat, és még tovább javul a szitu.

Dorka ebéd után stabilan 1-2 órát alszik a kiságyban, tehát ebben is van előrelépés, és...

Tegnap buliztunk fél 1-ig!! Szomszédok szalonnasütöttek és utána dumapartit rendeztek közös baráti körünkkel mi meg most először voltunk olyan lazák, hogy a bébiőrrel átsétáltunk és Dorka itthon szuszózott! KIRÁLY volt!

Szupik a képek!
Ádi nagy csibész!
Ágikám meg jó husi!

Jutta

KépKép
jutta

Timi! Lányoknak jobbulást! Jók a képek!

Edit, van vmi audi spré cucc amivel otthon lehet fület kimosni, gyerekben is van!

Jutta

KépKép
jutta

Timi: sok gyógypuszika nektek!

Jutta: ezért is jó ,hogy nagyobbak a babák!
Örülök ,hogy jobban vagy/tok!

Kép

Kép
mogyoland

Hát én is csak nagynehezen birom kitisztani a fülét akkor mikor már kijebb jön a cucc akkor a körmömmel ki birom húzni! :oops:
Egyébként szerintem nem jó a fülpiszka mert csak beljebb megy tölle a cucc!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Jutta, örülök, hogy jobban vagy Dorka! Huh de jó, mentetek bulilzni:9
Januárban mi voltunk Sportbálban, de 24.00-ra hazaértünk, Anya vigyázott Lénire. Na azóta sehol. Holnap kerti party lesz, remélem Léninek is fog tetszeni na meg az idő is kedvez majd nekünk.

Nézek a patikában fülsprayt és naptejet is!

Annyira cuki sapit, azaz rózsaszín nyári kalapot vettem ma a piacon! Ja igen, Lénike királykisasszonynak! Ma annyi cuki ruhát kapott a féléves szülinapra a családtól! Tök jók, csajosok!
:lol:
Vendég

Bibusnak boldog hófordúlot!

Hát nállunk most anyós horgol kalapot a csajnak!

Kép

Kép
mogyoland

Timi nagyon boldog névnapot kívánunk neked!!!!

Kép

Kép
mogyoland

Ezt elkiabáltam, ma 2x keltünk (ez a kevésbé gáz része a dolognak), majd reggel kakilt egy olyat hogy a fele gyakorlatilag trutyi volt (mint a takony olyan :shock: ).

párom optimistán azt mondta, hogy lehet ez jó jel is, ha így tisztul, most ezt mondogatom magamnak!!

TIMI: boldog névnapot!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sok boldog névnapot Timi!!!
Vendég

Jutta: hát igen végül is lehet attól is ,hogy tisztul már ha csak magunkat is vesszük figyelembe!
Fel a fejjel de ha többször lesz azért majd kérdezz rá a dokitól!

Kép

Kép
mogyoland

Edit: megy a kertiparti?

Kép

Kép
mogyoland

Csajok, kint van a 3. foga teljesen és a negyedik is most jön!

Csak kérdés: okozhat a fogzás ennyire durva hasi tüneteket? Vagy csak véletlen időbeli egybeesés?

Jutta

KépKép
jutta

Gratula a 3 -ik foghoz is!
Hát szerintem nem okozhat ennyire !De mondom inkább kérdezz majd rá a dokitól!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Mogyo: fantasztikus nap volt, viharral és esővel:) Éppen, hogy megfőtt a bográcsban a pöri, már szaladni kellett befelé a házba. Még jó, hogy erre is felkészültem. Mire megettük a kaját, addigra megint kisütött a napocska, úgyhogy a kinti asztalon gondoltam a tortát elfogyasztani. Mire meggyújtottuk a gyertyákat és tüzijátékot, megint égszakadás és földindulás lett...Aztán a torta is bennt lett elfogyasztva. Egyébként szép napunk volt. Bár nekem még függönyt is kellett varrni.

Milyen volt a szombatotok csajok?

Jutta, de jó, hogy már legalább látszanak a fogacskák. Léninek a bal alsó egy tűhegynyire látszik, de még nem karcja a cumikát:)

Holnap spenótos, krumplis répa főzi lesz csirkemellel. Hát én utálom a spenótot, remélem ez nem öröklődő:) A kelbimbót is utáltam, remélem nem azért nem ette meg a gyerekem, mert látszott rajtam az undor:) Nem tudom a céklával mi lesz, annak a szagát sem bírom.

Holnap kutyakiállításra megyünk, de most csak nézőnek, nem versenyzünk már Zebuval.

Móni, Samura kíváncsi vagyok!
Vendég

Léni fülecskéivel szerencsére nincs gond. Egy kis "zsírleszívás" nem ártott neki, gondoltam én is beugrok a plasztikai sebészhez egy hasonló szolgáltatásra:)

Sokáig, reggel 6-ig aludt, bár mostanában 6 után kb. 8-ig énekel.
ŐŐŐŐŐŐŐ, EEEEEEEEE, UUUUU, MMMMMMMMMH,MMHHHHHHHHH
című saját szerzeményeit adja elő az apja és az én tiszteletemre.
Hát még mindig jobb, mint a sírás :lol:
Vendég

Nagy meglepetésemre az egyik naptárunkban megtaláltam a LÉNA nevet!!!!

Eddig a neten talátam három dátumot, melyeken lehet ünnepelni Babszem névnapját és abból választottunk egyet, de mindhárom júliusi volt.

...és képzeldjétek, május 29-ére MAGDALÉNA, LÉNA nap van a harmadik fali naptáramban.... :o .....aminek azért is örülök nagyon, mert ekkor van a házassági évfordulónk (4.) .... dupla buli... :lol:
Vendég

Sziasztok,
Csak beköszönök,
Timi: Boldog névnapot! Lányoknak jobbulást.
Jutta, gratula Dorka alvásához meg a fogához!
Edit, jó h csak fültisztítás volt, ezt lehet Nadinnak is kellene, én sem merek belenyúlni :oops: csak azt szedem ki ami nagyon kilóg.
Anett, ez a házikó nagyon jól hangzik, a mostanihoz képest gondolom óriási, és reméljük nyugodtabb is lesz. Én is szeretnék majd egyszer (újra) kertet, de szerintem mi egyelőre nem költözünk.
Gabci, ügyes Ádi, pont itt kell tartania ahol tart, ne akard sürgetni :)
További jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
kertikiri

Na alszik a csaj!

Ma alkottunk Apával! Rajtafelejtette a lámpát a kocsin, és az lemerítette az aksiját! Beült, hogy beálljon, mivel elkezdett esni, a kocsi üresben előre gurult (picit lejt a behajtónk, de épphogy), és a kocsi félig kint - félig a garázsban megállt.

Megpróbáluk kitolni... hmmm... egy kisebb terepjárót tolni emelkedőn (hangsúlyozom, majdnem vízszintes, de épphogy nem az) nem jött össze, azt a böhöm cuccot nem igen tudtuk megmozdítani... így betoltuk a garázsba.... én halálra röhögtem magam rajta, ahogy szenvedtünk és nekifutásból lepattantunk az autóról!
:lol: :lol:
Na majd vki kivontatja...

Jutta

KépKép
jutta

Ja Anett, Ti a szomszédba költöztök! :lol:

Mi is sorház, 4-esből a 4., páromnál jólkifejlett szomszédfóbia... jelentem ettől a szomszédtól nekem is fejlődőben...

Kissé hasonló csak! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Edit: Úgy látom, nem sok kaja van amit szeretsz. Nekem anyukám nem szereti a sóskát, de én nagyon szeretem. Úgy hogy ne aggódj nem öröklődik.

Jutta: Megnéztelek volna titeket! :lol:

Kép

Kép
ádibaba

Az én kicsi Ádámomnak, és persze Hubának és Petrának nagyon Boldog Hófordulót!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
ádibaba

Ajjajajajajaj!

A 8 hónaposoknak nagyon boldog hófordulót!

(én az ilyenekben a való életben is naggyon béna / balfék és feledékeny vagyok! :oops: :oops: :oops: )

Jutta

KépKép
jutta

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?