sziasztok
Reméelm mindenkinek jól telt a május elseje
Én megint bedepiztem,nem ma,a mai depi előlegre felkészülteme lőe ,mert tudtamhogy Bibikém is beteg lesz.Hétfőn kezdett el folyni Maja orra,először azt mondták tisztul a seb,de egyre rosszabb lett,kedden már olyan nyügös volt hogy elvittem magánba ahhoz aki műtötte,mit ad isten hát nem bedurrantak a amndulái,hihetetlen,hogy szerencsétlen gyerek nem tud felépülni még ebből a rohadt műtétből sem.persze szívni nem lehetne az orrát,de teli van takonnyal,tegap már a legygengébb fokozaton kiszívtam neki és ma is.jah persze augmentin,ha jól szmolom október ótra a 10ik kúrája
ez a nem gyenge ám,de ez keleltt most ,mert nagyon csúnya volt neki és a seb miatt se mindegy hogy gyógyul,mára jobban van,ellenben Bibukán is már napok óta láttam hogy nem stimm valami a két csík mellé ami még mindig nem bújt ki nagy nyüsszöség, tortyogó hang jött,na mára az ő orra is neki eredt.Más baja nincs úgyhogy egyenlőre kapja a tüneti szereket,hát remélem elég lesz és neki nem kell antibigyó.
Éjjel alig aludt,remélem ma már tud.
Mi névnapoztunk,majálisoztunk,szerettem volna a lányomnak élményt is adni és sikerült délután majálisozni egyet,kapott nagy kekkes lufit választhatot volna bármit,választott egy buborék fújót meg még egy bóvlit,megvolt a nagy kedvenc a fahéjas minifánk és lovagolt
Kikuka
örülök,hogy jól telt Pannni kirándulása
miket mesélt?jó buli volt?
Edit
ha csak vakarja az nem gáz,Bibus is szokta. ha büdös az már gáz lehet,de nézz be a füle mögé és a hajlatokba ott megszok állni a nem tom mi ,valami lerakódás,Bibus azt szokja vakarni
Jolka
jajj szegény Manó
jobbulást neki
és kérek képeket
szánombánom de elfelejtettem megköszönteni
remélem jól telt neki a szülinapja
most dobok pár képet aztán elkéne menni fürdeni ha addig nincs ébredés visszatérek
Névnap
Mindent elérek amit akarok (főleg ha nyávog)
Majális
A labdás ház
most nézem elég homályosak így a képek,na nem baj,csak nem akartam hogy sok legyen
bár így is az