Új privát üzeneted érkezett!

Jé, hozzánk sem jön 6 hetes kora óta... bár ezen kevésbé akadtam ki. Jobban akadtam ki azon, hogy csak úgy nem mehetek be az egészséges rendelésre. Oda is időpontot kell egyeztetni. Ha nincs időpont, de nagyon muszáj, akkor mehetek a legvégére.... :?

Zuziiiiiiiiii
Nem válaszoltál nekem, mi lett a tejeddel?

Kép


Kép
fcicus
 
 


A mi védőnönk akkor járt nálunk utoljára,amikor hazajöttünk a kórházból. :shock:

Köszi szépen jól vagyunk,valószínű az volt a baj,hogy 2 héten keresztül minden nap kapott sütőtököt.Megelégelte és a hányásával jelzett nekem. :shock:

Hétvégét lent töltöttünk Csopakon,annyiraaaaaaaaa jó volt... :D :D :D :D :D
Vendég
 


Bocsánat Cicus, ne haragudj!!!! :oops:
Nagyjából egyszerre írtunk utána meg nem olvastam vissza...
Szóval az van, hogy ritka az a nap, hogy nem kap Patrik legalább 1x tápszert... nagyjából estére teljesen kifogyok, úgyhogy legtöbbször este kap pótlást, ha napközben beiktatok egyet, akkor so-so estére kicsit feltöltődök....
Iszom a Laktoherb teát, eszem a kapszulát, de semmi javulás :(
Sajnos ez van, csodák nincsenek.... Még próbálom kihúzni addig amíg csak tudom, de annyira nagyon már nem vagyok elkeseredve...

Zsuzsi: szuper, akkor majd megbeszéljük, hogy-hogy legyen és megyük együtt Nyafihoz

Jaj, képzeljétek, ahogy írtam, hogy nem jön a védőnő, kb. 15 percel később telefonált, hogy otthon vagyunk-e mert jönne :)
És jött!! Itt volt!! Nem mondott semmi különöset, de aranyos volt!! Szerintem megint nem látjuk hónapokig :lol:

Kép
zuzmara08
 
 

 
 

Kingii, nem kellene egyfolytában ugyanazt adni neki, te sem eszel 2 hétig ugyanazt....azért mondják 3-4 nap hozzászoktatás, majd új akaj, aztán meg naponta, kétanponta ha már megszokott mindent, kell variálni...
Vendég
 


most már tom.... :? :? :?
Vendég
 


Egyébként tegnap este, mikor keresgéltem neten a hozzátáplálásról meg a négy hónaposok etetéséről találtam egy cikket, ahol azt írták, hogy eleinte inkább 5 napig kapja ugyanazt a baba, 6 hós kora után - ha csak akkor kezdi el valaki a hozzátápit -, mehet három naponta.
Amúgy döntöttem. :lol: Banán lesz a következő! És szeretnie kell, punktum. :lol: Én is ímádom, remélem, hogy ő is szereti majd.

Zuzi (Egyem a zuzádat! :lol: :lol: :lol: )
Ez nem túl jó. Én arra jöttem rá, hogy talán anyukámnak igaza van. Ő erősködik folyton, hogy minden szoptatás után egyek valamit, és ma tényleg megszállottan folyton eszem. :lol: Enyhe javulást tapasztalok.
Ezzel csak az a gond, hogy én nem vagyok egy nagy étkes ember, sosem volt mániám a kaja, és sokszor el is felejtettem enni.

Ráadásul szegény Csabi nem bírja, ha tejet iszom. Ímádom a tejet, nekem kész büntetés, hogy napi csak fél litert ihatok max. Nade!
Kipróbáltam én ezt a napi fél litert, és még ennyit sem lehet! :( Apró pici piros pöttyök lettek a pocakján és a mellkasán. Először a fürdetőre gyanakodtunk, elhagytuk. Aztán az olajra, elhagytuk. A pöttyök akkor múltak el, amikor két napig nem ittam tejet. :( Eperre is gondoltunk, de tegnap este ettem, és még mindig nem pöttyös a szívem.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Valójában azért van ilyen kedvem, mert baromira elszúrtam a krumplifőzeléket. :lol:
Egyszerűen nem tudok mást csinálni, mint röhögni magamon. Annyira szar lett, hogy az már fáj. :lol: Csomós az egész úgy, ahogy van. Szerintem pocsék lett..... :lol: :lol:


Csinált már közületek valaki kacsát? Vagy gondolom csak én nem csináltam még.... :? Hogy szoktátok csinálni?

Kép


Kép
fcicus
 
 


nahát cicus hogy ráérsz? Kacsa? fogalmam nincs, pedig szakács a végzettségem. De gondolom tovább kell alacsonyabb hőn sütni, mint a csirkét és sokat locsolni a levével. Kacsazsír alá, ha nem zsíros. Akkor már vagyunk egy páran: Cicus, Zsuzsi, Zúzmara, meg én! Többiek? május 9...

Kép
nyafi
 
 


én narancsos kacsát szoktam...
kacsa:víz alá,tepsiben, előmelegített sütö 200 fok, szóval víz alá, kevés, alufólia, kb 1.5-2 órát párolni, alufólia le, zsír kioldódott így annyi elég, majd addig sütni a saját zsírjával locsólva, amíg piros nem lesz.
Vendég
 


ez eddig ok lafead de hol a narancs?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Védőnő téma!
Nálunk ugy van h mikor haza jöttünk a korházbol,akkor jött,és uttána mi megyünk havi 2*!Vagy csak 1*!:)Változó!

Nekünk nem-igen jött be a sima alma,de a "kecskeméti"alma-banán.....HMMM......... :D :D Az igen!:)

Na jó éjt minden Babának és mamának!:)

Kép
aniko...
 
 


nyafi
Valójában nem vagyok túltengve időben, de tegnap az a "kellemes" helyzet állt fent, hogy Csabi majdnem az egész napot végig aludta. Gondolom azért, mert előtte éjjel meg nagyon nyugtalanul aludt.
Nem mindig van ám időm főzni, csak este 7-kor, mikor már az apja is itthon van.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Nekünk is jó a május 9.-e. Hánykor is lesz a tali?
Zuzmara ha nem gond lehet hogy talizhatnánk kocsival valahol és mehetnénk utánatok. Nem nagyon ismerem arrafelé az utat, de ha apa kinyomtatja az útvonalat. :? :)
Remélem akkor is ilyen szép idő lesz mint most!!!
Tegnap voltam az önkormányzatnál hogy átjelentkezünk az itteni címre 3 órát várakoztam, és semmit nem tudtam elintézni annyira körülményes itt hogy az már katasztrófa!!!!!! :( :( :oops:

Levike egyenesen utálja a sütőtököt... Mondjuk én sem szeretem de kiskoromban anyu mondta hogy az egyik kedvencem volt. Valaki próbálta már???

Szép napot mindenkinek!!!
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


cicus, zuzmara, boganna, tnzsuzsi, nyafi. Alakulunk. Mit szóltok az egy órához? többiek?

Kép
nyafi
 
 


Nekünk ok!

Kép
boganna07
 
 


Boganna hogy csinálod???azt majdnem minden gyerek szereti...
Vendég
 


Nyafi, a narancsról azért nem írtam mert a kacsáról volt szó! :lol:


narancsos kacsa

végy kacsacombot és/vagy mellet, ki mit szeret,sózd, borsozd.
beleteszed sütőbe és vizet rá, tetejére alufólia.
200 fokos sütőben párolod kb 1.5-2 órát de villával megnézed, megpuhult-e, aztán ha igen, fóliát leveszed és vissza a sütőbe amíg piros nem lesz.

mártás:
tégy edénykébe 1/2 liter narancslét, 2 db megpucolt, karikára vágott narancsot, 2 evőkanál cukrot vagy cukor helyett mézet, pici sót.felforralod és melegíted, míg a narancs szét nem esik.
majd liszttel behabarod a kacsából lefőtt szósszal együtt.Végezetül jóféle fehérborral ismét felforralod kevergetés mellett , a borból 2 dl kell, 2 dl meg mellé magadnak (én édes fehéret rakok bele , mert mellette azt szeretem iszogatni).
de már csináltam úgy is, hogy kacsaszósz és tejszín...úgy is fini.
Vendég
 


Sziasztok!

Anna: mi Zuglóból megyünk az Örsön keresztül.... akár ott is találkozhatnánk valahol ha az nektek jó

Képzeljétek, írtam múltkor, hogy Patrik nincs nagyon oda az almáért :? Pár nap kihagyás után újra adtam neki, nem kis küzdelem volt mire "beletukmáltam" pár kanállal, de végül is lecsúszott!
Aztán telt múlt az idő, addig-addig kínlódott, hogy az összes alma kijött belőle. Nem hányta ki, inkább csak kibukta! De ránézésre többet mint amit megevett :)
Szerintetek mit csináljak? Hagyjam megint pár napig? Vagy próbáljak valami üvegeset adni neki? Vagy hagyjam a csudába hetekig? Jaj!!!! Pedig olyan jó lett volna ha szereti :( Remélem nem lessz finnyás, mert akkor végem lesz :cry: :cry: :cry:

Kép
zuzmara08
 
 


Milyen almát adsz neki?
Védőnőm szerint a Golden és a Starking az, amit a gyerekek megesznek. Csabinak goldent adtam, én is ezt szeretem, és ímádta.

Ma adtam neki először banánt!
Ette! :P Csak 5 kiskanállal adtam, nehogy túl sok legyen, holnap majd egy negyed banánt kap. Olyan hiszti volt utána, hogy elfogyott, hogy az csak na! :lol: Nem adtam hozzá semmit, viszont is kis mennyiséget nehéz összeturmixolni a kézi micsodával....

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus, kis mennyiséget villával!Nagy mennyiséget is azzal inkább mert ha nem raksz bele anyatejet, akkor a banánt összemixelni hát...tejjel könnyebb...


Zuzi, milyen az álma?édes?mert ha nem lehet az a baja...

én mindig magam csinálok mindent...csak ha lusta vagyok akkor adok üvegeset.
Vendég
 


Sziasztok!
Újra itt.
Nagyon rövid volt az 1 hét, de férj nélkül nem az igazi. Szóval egy részt isteni volt otthon, másrészt hiányzott Balázs..
Nagyon sokan jöttek Pannát megnézni, egész jól viselte a látogatódömpinget, néha estére sokkot kapott, de a mosolyával mindenkit levett a lábáról.
5 nap tanakodás után végül még a ülét is kilövettem és hát legnagyobb meglepetésemre az esti öltözésnél jobban szokott sírni. Cukipofa lett tőle.
Panka már nagyon sok gyümölcs9t eszik, a sütőtök és répa neki sem jön be. Öklendezett :?
De az mondjuk nekem sem ízlett..nem adom fel, még próbálkozom.
Nyafi!
Tudod, a szüleim hajdú-biharban élnek, tehát Bp-en épp csak átgurultunk, a találka szinte kizárt volt, főleg mert éjjel utaztunk.
Apropó, nagyon hősiesen viselte a hosszú utat.
Majd még jövök, de még el kellene pakolnom azt a tonnányi cuccot ami hazakerült.. :shock:
Puzi mindenkit!

dhbetty
 
 


FÜLÉT :roll:

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Golden almát adtam neki, szerintem nagyon finom, nekem ez a kedvencem. Nem savanyú, nem édes....
Teljesen tanácstalan vagyok :(
Lehet, hogy neki még korai? De hát miért lenne az, a többi babának sem az.... Nemtom mit csináljak :cry:

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzi, ahogy írtad, vszínű korai. Neked van még tejecskéd nem? Várhatsz nyugodtan, aztán egy hét múlva újra próba. Ha nem akarsz várni, akkor meg valami mást. Almát nekem se ette, most se eszi. Sütőtök sárgarépa. Most már eszi a sütőtököt almával is...de magában nem.

Kép
nyafi
 
 


Hát nem tudom mi történt de ma csak úgy falta a sütőtököt, bár az első kanál után nagyon csúnyán nézett rám. Nem tudom hogy mi van ebben a sütőtökben de ebéd óta játszadozunk be nem áll a szája forog össze vissza............... Mintha bedrogozott volna :D :lol: :lol:
Sikoltozik annyira cuki!!!!!

Zuzmara nekünk jó az Őrs, akkor majd csüt.-ön megbeszéljük a babaúszáson. Patriknak biztos jobban ízlik a tejcsid szerintem is várj még vele nyugodtan, és próbáld újra egy hét múlva.

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Zuza:
1. még korai(nem hiszem mondjuk, nagy már)
2. nem ízlék
a) vársz még 3-5 napot
b)próbáld színesíteni pl, icicpiciicike cukor épp hogy alapon amikor lereszelted majd megturmixoltad az almát utána porcukker tényleg kevéske csak az íze miatt
3. nem jól adod neki, mármint a kanál behleyezésének módja nem jó
Vendég
 


Zuzi
Én kitartok amellett, amit Nyafi mondott, hogy Patriknak még nincs szüksége az új ízekre.
Csabit se kezdtem volna el táplálni mással, mint tejjel, de megkóstoltattam vele kíváncsiságból és bejött. Véletlen. Nem is gondoltam volna, hogy el fogja fogadni.
Nyugodj meg, nem ugyanolyanok a gyerekek. Sőt! Milyen unalmas lenne, ha mindenkinek ugyanolyan babája lenne! Akkor miről beszélgetnénk? :? :lol:

Lafead

Inkább turmixolok, mert én mint említettem ímádom a banánt, és a mai napig eszem néha úgy, hogy villával nyomom szét (plusz cukor :oops: :lol: ). Ez a turmixolós viszont sokkal jobb állagú lett. Kézi botmixerem van, annyira nem nehéz megoldás, próbálkozom, és ha nagyon nem menne, majd feladom szépen. :lol:
Egyébként én is inkább azt támogatom, hogy én készítek neki kaját, igaz macerásabb, de ha nagyobb lesz is én csinálom meg neki a kaját, nem más....
Ez a kacsás dolog tetszik, tuti meg fogom csinálni a közeljövőben! :wink: Köszönöm

Betty
Örülök, hogy egyben hazaértetek! Vannak fotók?


A sikoltozásról jut eszembe!
Elég gügye helyzetbe kerültünk. :lol: Csabi annyit sikoltozott és rikácsolt meg ordibált az elmúlt napokban, hogy elkezdett köhögni tőle, és enyhén elment a hangja. :D Szegényemet amúgy nagyon sajnálom. Fel is hívtam a védőnőt, hátha betegség miatt köhög, de megbeszéltük az eseményeket, és mivel sem nem lázas, a közérzete is jó és más baj nincs, így maradt a hang. Azt mondta, hogy előfordul. A berekedést nem mondtam neki.
Szegénykém ma már háromszor úgy járt, hogy sikoltott volna, de nem jött ki hang a torkán.
Pedig ez nagyon nem játék, én tudom, énekeltem. Na de hogy magyarázhatnám el a huncutkámnak, hogy ne sikongasson, inkább kacagjon? :roll: :lol:
Szóval ne ijedjetek meg, ha elmegy a hang, vagy ilyen miatt köhög.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm az ötleteket, hozzászólásokat. Kicsit várok és megpróbálom újra :)

Lafead: majd viszek kanalat a babatalira és megmutatom, hogy csinálom.... remélem nem a technikámmal van baj :oops:

Anna: Utánagondoltam én is és a férjem is mondta, hogy az Örs annyira nem jó mert nagy... Ha nektek útba esik akkor találkozzunk a Fehér úti benzínkútnál! Ha meg nem, akkor írd meg másnem priviben, hogy hol laktok és keresünk valami kissebb, könnyebben átlátható helyet a talira. Az úszás 10-kor kezdődik, nagyjából célszerű előtte 15 percel odaérni.

Kép
zuzmara08
 
 


Abigélnek Nagyon Boldog Hónapfordulót!
Vendég
 


Igen, Igen Igen!!!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!! :lol: :cry: :cry:

Nagyon Boldog Hófordulót Kívánunk Abigélnek!!!

Kép
zuzmara08
 
 


Jaaaj!!! Véletlen rossz fejeket raktam az előző hozzászóláshoz!!!!
Szóval nagyon örülök Abigél hófordulójának és nem szomorkodom miatta.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok Lányok!

Búcsúzom... búcsúzni jöttem... szomorú a sort... de még drágább az internet! :( :cry: Hüpp hüpp hüpp...
Mi lesz veletek nélkülem!? :cry: Oly rossz lehet! :cry: :lol:

Na jó, nem hülyéskedek ismét. A lényeg, hogy holnap költözük az átmeneti szálláshelyünkre, ahol nincs net. Gondolkodtunk mobil interneten, de baromi drága, muszáj a hűségszerződés, és amúgy is csak röpke 8-10 hétről van szó. Úgyhogy inkább kibírom valahogy. Eljárok majd szüleimhez, internet kávézókba stb.

Mindenesetre még este felnézek, aztán egy hétig legalább semmi... hogy hogyan fogom kibírni, az még számomra kérdés, de Ti ne sírjatok értem! Majd megoldom valahogy... :cry: :lol:

Szóval csak ennyit akartam....
Ja, meg hogy Csabi sztem beteg. Kiderül. De az anyai ösztönöm ezt súgja.

Kép


Kép
fcicus
 
 


köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Kingi! Te még nem nyilatkoztál...vagy igen? Jössz? Cicus menj el dokihoz akkor. És nagyon fogsz hiányozni. Sebaj, azért jövő héten élőben talcsi.
zuzmara! Lafead mondott vmit, amin elgondolkoztam. Milyen a kanalatok? Mert nekem műanyagból eszik!!!fémből nem...

Kép
nyafi
 
 


Nyafi a kanalunk Aventes műanyag... Szerinem nem azzal van baj, egyszerűen csak a kaja ami a kanálban van nem jön be Patriknak. Hétvégén újra megpróbálom....

Kép
zuzmara08
 
 


nekünk meg fém, műanyagból nem eszik...........hosszú legyen a kanál, vége vékony.........szájpadlásán kell lrehúzni a kaját és nem a nyelvére...

Nyafi,boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!lehet,megyek,nem tudom........
Vendég
 


gyere csak lafead gyere...várunk :D

Kép
nyafi
 
 


Én voltam az első aki írta,hogy nem emgyünk... :( :( :( :(

Majd legközelebb.... :D
Vendég
 


megyünk :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

ABIGÉLNEK Boldog Hófordulót!
Kép

Nekünk még nem jött ki 1 fogunk sem.
Manó még most is csak anyatejes...

Levi új szokása, hogy nyalogat és puszilgat engem :lol:
Imád kiabálni, beszélgetni és visítani is. :wink:
Már lassan átfordul...
Hétfőn 8150 gramm volt.

10-én jön Anyósom....
Most hétvégén a lányáékhoz megy, a következőn ide jön... talán Anyuval együtt.
Képeket rakjatok fel a taliról!

Néhány kép:
Játék Anyával
Kép
Egy kis torna
Kép
Tea
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hát Zuzmara mi ott voltunk, de babaúszás nem volt
Pedig 09:55-ig ott voltunk!

Anna, Levi baba
Kép :twisted:
boganna07
 
 


Anna: Basszus! Komolyan nem volt babaúszás!?!?! Annyira kellemetlen, de korán reggel felketünk és kitaláltunk, hogy inább előbb indulunk Szegedre, nem úszás után. Most is azért jöttem fel a netre, hogy elmondjam, hogy bocsánat, hogy nem voltunk úszáson, de hamarabb indultunk...
Viszont most nagyon meg vagyok döbbenve, mert a múltkor mikor ott voltunk direkt megkérdeztük és akkor azt mondták, hogy a szombati munkanap miatt csütörtökön lesz megtartva az úszás!

Anna!!!!! Ne haragudj!!!! Nem akartalak becsapni!!!

Kép

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara, semmi gond, mondjuk kicsit furcsálltam is hogy május 1-én lenne, jól megéreztem. De szerencsére nem lakunk messze és egy kicsit sétáltunk is a parkban.
Szerintem inkább a jövő hét csüt-re gondoltak.
Majd máskor összejön.

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Sziasztok!

Bár már írtam, hogy egy jóideig nem leszek, de most mégis vagyok. Leírom az ÉV PECHES NAPJAI címet viselő történetemet.

Tegnap előtt kiderült, hogy a közel 91 éves nagymamámat, anyukám beszállíttatta a kórházba, és a doktornője szerint már nincs 2 hónapja sem. Kapott tegnap vért, infuziót, szóval kellőképpen rosszul van. Vizsgálati eredmények sajnos csak hétfőn lesznek, addig semmit nem tudunk.

Tegnap átköltöztünk az ideiglenes albérleti lakásba, Csabi köhögni kezdett, (mondjuk még tegnap előtt kicsit kezdte és akkor hívtam a védőnőt) de jól viselte, majdnem egész nap aludt. Aztán olyan igazán hurutos lett a köhögése estére, és szívtuk is a taknyát, mint az őrült, persze sírt nagyon. (amúgy nagyon okos, már csak akkor sír szívás közben, amikor tényleg jön kifele a takony) Már akkor tanakodtam, hogy bevigyük-e az ügyeletre. Ja, meg tegnap visszahányt banánt, de mivel köhögés közben volt, így ráfogtam a köhögésre. Ma hajnali 5-kor már nem bírtam, kivettem a kiságyából, mert nagyon köhögött. Tisztába tettem, próbáltam megszoptatni, de bár evett, mégis amint abbahagyta ordított... mit hittem, kevés a cici... átettem a másikra, de csak sírt és sírt és sírt... közben Peti is felébredt. Aztán büfinél megint hányás és úgy gondoltam, irány a doki.
Szerencsére láza nincs, így nem tüdőgyulladás, de felső légúti gyulladása van (magyarul torokgyuszi), plusz átküldtek a János kórházba (ahol MEGINT BUNKÓK voltak) fülészetre, és ott a doki megállapított egy kezdődő baloldali fültőgyulladást!

Nagyon szomorú voltam. Közben kiderült a lakás minden problémája... este kezdődött. Az állítólagos kihúzható kanapéágy csak egy személynek elég, a többi fotelágy annyira régi, hogy egyrészt szétestek mikor kihúztuk, másrészt a fejtámla van leszakadva, stb. Ezek a hibák NEM LÁTSZOTTAK lakásnézéskor. A vc ülőke szaros, és fából van, nem lehet leszedni sehogy sem, Peti mindent kipróbált. A padló szintén fa, de nyikorog ahogy jársz, szóval csendben sem lehet lenni, és tegnap már azt hittük, hogy azt a büdös szagot sikerült kiszellőztetni, amint becsuktuk az ablakot, büdi lett. Ja, és panel, tehát kúr....hideg van, mert már nincs fűtés (én ebben nőttem fel, nekem nem gond, de Peti megfagyott éjjel). Így hirtelen csak ennyi a gond.

Szóval most kiköltözünk Diósdra, Peti nagymamájához. Nem tudunk mást tenni, ez van. A szerződést meg felbontjuk, még szerencse, hogy én írtam. Ja, és az egyik ágyon macskaszőr van, én meg hát allergiás vagyok a cicákra (pedig mennyire imádom őket!).

De ezzel nincs vége. Hazajöttünk a dokitó/vásárlásból és mit látunk? Azt, hogy a Bendegúz (a hörcsögünk) nincs a helyén!
A beépített erkélyre volt kitéve. Terráriuma van, de mivel akkora, mint ő, így egy üveglap van a tetejére téve, ami pont ellepi. Reggel nem néztük meg, mert a gyerek miatt rohantunk és kapkodtunk.
Bendegúz valahogy addig rágta az üveglapot, míg felemelte és eltolta. :cry: Nincs meg, és nem is lesz meg, mert van egy icicpici rés az utca felé, tuti leugrott.... :cry: Nem hallt meg, mert nem találtuk a tetemét. Az erkélyen szétnéztünk, sehol nem volt. Az ajtó csukva volt, a szobában nem lehetett.
Úgyhogy még a Bendegúzunk is eltűnt. :cry:

Ezek után csak egyre tudtam gondolni, amikor hirtelen összeomoltam. Nem törődtünk eleget Bendegúzzal és megszökött szegény, nem figyeltem jobban oda a betegség jeleire Csabinál és még egy kib. rendes albérletet sem találtam. (Az az egy szól mellettem, hogy korábban megpróbáltam lebeszélni Petit erről a szarról)

De már jobban vagyok. Annyira sok a munka a hülye költözéssel, meg a babámmal, hogy valahogy egész eltörpül emellett minden más, és még sírni sem tudok. Bőgnöm kéne, hogy ennyire összejöttek a dolgok, de képtelen vagyok. :cry: :cry:

Szóval ez az év pechsorozata!

Ne sajnáljatok, a lakás volt a mi tanulópénzünk! A gyerek meggyógyul és szintén tanultunk, hogy jobban oda kell figyelni rá, és náthás felnőtt közelébe nem mehet, csak egészségesek közé. Így beadatom a rotavírus elleni szérumot is. Ez tuti.
Valamint nem akarok több háziállatot. :cry: Istenem annyira szeretem a Bendegúzunkat.
Ami a nagyimat illeti... ő az utolsó nagyim! Tudtuk, hogy be fog következni, de valahogy mégsem ... annyira erős, és annyira nagyakaratú.. mindig lábraállt.... :cry:

Najó, ennyi

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus, sajnálom :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Húúú de sokat írtatok megint alig tudtam visszaolvasni... :shock:

Cicus sajnálom én is nem semmi ami történik veletek és jól tetted hogy kiírod magadból!

Betty örülök hogy minden simán ment a nagy úton. :)

Nyafi a Viburcol kúpot még nem próbáltuk...majd ha nagyon-nagyon gáááz van...ez még a tűrhető kategória!
Boldog hófordulót Abigélnek utólag is!
(És az én kis tündéremnek is ma lett 5 hónapos!:))

Kia nektek is előre boldog hófordulót!Nagyon édi Levi Manó :)

Hááát velünk az a nagy újság hogy továbbra is küzdünk az első 2 fogacskánkkal.....már van fehér csík Rékuci ínyén csak még nem tört át teljesen....1 helyen már lehet érezni hogy kitörőben vagyis én egy tűhegynyi kis részen azt érzem hogy kint van....sógornőm is megnézte és azt mondta hogy napok kérdése...és lehet hogy egyszerre jön a kettő....már örülnék ha kint lenne! :) De nagyon hősiesen viseli a drágáááámm!!!Bár lehet hogy most jön majd a feketeleves....na ráütök a számra ne hogy így legyen!
De hogy a jóból sose elég és tényleg egyszerre jön....még beteg is a kis mazsolám....piros a torka és hurutos kezd lenni...de még időben elcsíptük és vittem rögtön dokinénihez...mert egyik hajnalban amikor keltem fel hozzá azt vettem észre hogy hátul a tarkójánál mindkát nyirokcsomója nagyra meg van duzzadva....amúgy semmi tünete nem volt....így levittem dokinénihez és tényleg piros torok stb...szóval most gyógyit szed...és meglátjuk...remélem hamar túl leszünk rajta!!!

Amúgy tündéri édes kis bogárka :lol: Már nagyon forgolódik és már 2-szer sikerült is neki vissza is fordulni hasról hátra...csak ez igen ritka mert imád hason lenni :) Jaa és persze lemaradtam róla....+ az apja is...mert ugye én tettem-vettem...az uram meg internetezett...Réka meg fogta magát és visszafordult csak arra lett figyelmes apuci hogy picit koppant a fejecskéje...mert élent volt a játszószőnyegén és mint aki jól végezte dolgát játszott tovább :D

Írattam fel vaniliás ízű tejpépet holnap lesz a próba....kíváncsi leszek....remélem ízleni fog neki :!:

Teszek fel pár friss képet!

Puszi
Niki és Réka baba
Vendég
 


Kép Anával....:)

Kép Dodó kacsával...:)

Kép Mostanában a macival az arcomon alszom el...:)
Vendég
 


Cica-Mica!!!

Komolyan mondom, Te egy HŐS vagy!!!! Ez még 3 embernek is sok(k) lett volna...
Sajnálom ezt a pechsorozatot, de ennél már csak jobb jöhet! Kitartás!!!! :wink:
Viszont az eszedbe ne jusson, hogy nem vagy jó anya, mert nem vetted időben észre Csabi betegségét. Sajnos lesznek még betegek, nem tudjuk őket mindentől megvédeni, bármennyire is szeretnénk! (és ha jól emlékszem írtad korábban, hogy szerinted Csabi beteg lesz... szóval nagyon ügyesen megérezted, de ilyenkor már nem lehet mit tenni) :(

Képzeljétek, írtam korábban, hogy Patrik nagyon utálja az almát. Viszont adtam neki sütőtököt... Basszus, azt úgy nyelte, hogy jóformán nem győztem a szájába pakolni :lol: Annyira cuki volt, akkorára tátotta a kis száját, hogy csuda....

Szóval a kanál jó, a technika amivel a kaját kapja jó, az almával volt a baj... Azért nem adom fel, még próbálkozom vele 1 hét múlva.

Kép
zuzmara08
 
 


Réka nagyon szép kislány vagy!Boldog hóforit!!!Foghoz kitartás!

jjjjaaajjjjjjj mindjárt Huni jön :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Cicus
Sajnálom, hogy ennyi rossz történt veletek így hirtelen... nem lehet könnyű :cry:
Kép

Niki
Boldog Hófordulót!
Kép

..s köszi :wink:

Ma voltunk "kirándulni".
Levi nagyon élvezte. Tetszett neki a Duna, a táj :P

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Niki
Nagyon aranyos nagylány Réka!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?