Katica,
Toxoplazmát friss saláta evésével, vagy nyers tojással is lehet kapni. De a lényeg, hogy most nem vayg terhes, ez csak terhesség idején jelent veszélyt, ha egyáltalán el kaptad valahol. Én csináltattam ilyet, és a cicámnak is, mert hát sajna el kellett volna költöznie tőlünk, amíg próbálkozunk és nincs meg a baba, mivel én még nem katam el soha, és nincs bennem ellenanyag. az jobb lenne, így parázni kell. (Cicámról küldök egy képet:) Épp mosakszik, Füsti a neve:)
Köszi a híreket Kiscsillagról.. Szegényke, biztos kivan.... Na, majd holnap meglátjuk mi is volt pontosan...
Hanna, akkor együtt fogtok pihizni:) Én egyedül fogok, és mennyivel jobb lenne filmeket nézni egész nap a zurammal:) Csak azt nem tudom ki engedi be a pizzafutárt
Nem komolyan mondom,csak el tudnám képzelni egy 2 napig ezt a heylzetet, pedig nem vagyok egy tespedő típus:) Antagonista protokollod van, ugye?
Allegro, jó utat nektek!
Nyulasz, te humorzsák:) Laptetű:)
Petne, drukkolok nagyon továbbra is! Pozitív energiákat küldöm most is! ++++++++++++++++
Wife, sikerült a levetetni a vért reggel, ma hajnalban odamentem:)
Az eredmény nem fenomenális, még mindíg van egy csepp vashiányom, és a fehérvérsejt egy cseppet a normálérték alatt van....
vad 8,1 és a normél érték 8,7 és 26,9 között van. A fehérvérsejt 3,99, és a normél érték 4,3-10,8 ig van.
Meglátjuk, a szomszédnak mutattam, ő reumatológus, szerinte ez még simán beülti... (De perze ezt a meddőségi dokibácsi mondja majd meg jövő héten, merthogy piriék megjöttek, most már tutira. ezt próbáltam elkerülni, hogy ne egynap legyen erős vérzés alul és közben meg csapolnak is rendesen. No de mind1. Vasat ismét nyomom 2X1 és vörös borocskát is iszom. Most már tényleg van mit lugosítani...