Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, láttam más topikokban, hogy a laptetőnek örülni kell. Ti tudjátok, miért :oops: ? Kétszer egymás után is sikerült. Remélem, ez valami nagyon jót jelent :D

Kép
petne

Petne!
...szerintem gyereket jelent :lol: :lol: :lol:
Ügyi vagy,tessék babásodni ennyi laptetővel :D
Jó a stratégiád,ha kibírod péntekig,akkor már határozottan is láthatod,mi újság odabenn. :wink: én nem bírnám :oops:
Vendég

Petne!
igen jót jelent! Tessék örülni!
LAPTETŐ :D :lol: :lol:

Nyulasz!
lottózzállll! :lol: :lol: :lol:
dezsina

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
petne

Dezsi,megfontolom.
Én most lekapcsolom a gépet,további szép napot :D ...
Vendég

Petne!
Ha nem viszket,akkor jót jelent.Ha viszket,akkor laptetű :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

vagyok én olvasó módban. Munkahelyen ezer a dolog, itthon meg már mire idekerülök, nincs erőm írni :cry:
De pl. olvastam Apacsék bejelentkezését, és nagyon örültem neki, hogy jól vannak mind a négyen :)

Vagy Julika beszámolóját...egyetértek, szerintem írnia kellene, nagyon szépen fogalmaz.

Petne, remélem jó hírt kapsz pénteken. Drukkolok. Mint ahogyan Nyulasznak is +++++++

Nálunk semmi újság, várunk. Viszont február óta fogytam 8 kg-t, ennek nagyon örülök, a ch-s diéta meg a bicikli megtette a hatását.

Holnap hajnalban utazunk anyóshoz, ott nincs net, így a hétvégi hírekről majd vasárnap értesülök.
Jó pihenést mindenkinek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszi mindenkinek a fogadtatást :lol:

Hanna
Megnéztem a blogod :lol: Elhiszem, hogy nagyon megijedtél, de ahogy olvasom szerencsére már minden rendben. Koncentrálj a szurikra és csak ügyin :wink: Kb. még 1 hét szuri?

Brumi
Ma is sokan voltak a vérvételen? Azért remélem most kivártad :roll: Eredmény :?: :?: :?:

Nyulasz
Mi épp a spontán fázisnál tartunk, aztán majd meglátjuk mi lesz :lol: Teszt mindenestre van itthon :lol: és ma vettem lh-t is :lol:
Mennek a drukkok ++++++++++++++++ :wink: Azért kemény lehet nemtesztelős fogadalmakat tenni :roll: :lol:

Petne
Én biztos nem bírnám ki teszt nélkül :oops: Azért holnap reggel benézek, hátha zebrás tesztről olvashatok :lol: 9. nap már mutathat halvány csíkot :wink:

Dezsina
Augusztusig még bármi lehet :lol: A Balatoni nyaralást időzítsétek a félidőre apával :lol: :wink:
Egyébként én is addig bírom teszt nélkül, amég nincs itthon :roll: :? :oops: De most van :lol:

Alle
Jó pihit :!: Milyen az a ch-s diéta?
Vendég

Alle! Jó hétvégét!

Szia Wife! Már csak 4 nap hátra! :wink: Hétfőn már uh.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Katica,
Toxoplazmát friss saláta evésével, vagy nyers tojással is lehet kapni. De a lényeg, hogy most nem vayg terhes, ez csak terhesség idején jelent veszélyt, ha egyáltalán el kaptad valahol. Én csináltattam ilyet, és a cicámnak is, mert hát sajna el kellett volna költöznie tőlünk, amíg próbálkozunk és nincs meg a baba, mivel én még nem katam el soha, és nincs bennem ellenanyag. az jobb lenne, így parázni kell. (Cicámról küldök egy képet:) Épp mosakszik, Füsti a neve:)
Köszi a híreket Kiscsillagról.. Szegényke, biztos kivan.... Na, majd holnap meglátjuk mi is volt pontosan...

Hanna, akkor együtt fogtok pihizni:) Én egyedül fogok, és mennyivel jobb lenne filmeket nézni egész nap a zurammal:) Csak azt nem tudom ki engedi be a pizzafutárt :) Nem komolyan mondom,csak el tudnám képzelni egy 2 napig ezt a heylzetet, pedig nem vagyok egy tespedő típus:) Antagonista protokollod van, ugye?

Allegro, jó utat nektek!

Nyulasz, te humorzsák:) Laptetű:)

Petne, drukkolok nagyon továbbra is! Pozitív energiákat küldöm most is! ++++++++++++++++

Wife, sikerült a levetetni a vért reggel, ma hajnalban odamentem:)

Az eredmény nem fenomenális, még mindíg van egy csepp vashiányom, és a fehérvérsejt egy cseppet a normálérték alatt van....
vad 8,1 és a normél érték 8,7 és 26,9 között van. A fehérvérsejt 3,99, és a normél érték 4,3-10,8 ig van.

Meglátjuk, a szomszédnak mutattam, ő reumatológus, szerinte ez még simán beülti... (De perze ezt a meddőségi dokibácsi mondja majd meg jövő héten, merthogy piriék megjöttek, most már tutira. ezt próbáltam elkerülni, hogy ne egynap legyen erős vérzés alul és közben meg csapolnak is rendesen. No de mind1. Vasat ismét nyomom 2X1 és vörös borocskát is iszom. Most már tényleg van mit lugosítani...

Kép
Vendég

Sziasztok!

Alle, jó, hogy írtál :) Gratulálok a 8 kilóhoz, azért az nem semmi 2 hónap alatt :!: És a házassági évfordulótok is rohamosan közeledik :) Jó pihenést a hosszú hétvégére az anyósodéknál.

Hanna, már csak 4 nap? Ez gyorsan elent. Drukk az uhu-hoz!

Brumi, Füsti nagyon helyes. Szerintem nálad már biztosan védettség van taxoplazma ügyben, ha cicával élsz... bár hallottam már olyat, hogy valaki egész életében állatokat tartott otthon, és mégsem volt a szervezetében :shock:
Ami a vérvétel eredményét illeti, ne izgulj. Egyszer én is majd elájultam a férjem egy eredményétől, mire a doki közölte, hogy minden laborban mások a referencia értékek, így a kis eltérés nem is eltérés. Most, hogy megjött, már közel a cél, ne izgulj!

Ami engem illet, csak csendben jelentem, hogy teszteltem egy halovány kétcsíkosat. Ez azért nagy dolog, mert még soha életemben nem jutottam el idáig. Meglátjuk. Reménykedünk.

Kellemes négynaposat mindenkinek :D

Kép
petne

Csak egy gyors bekukk:
Petne :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Drukkkkkkk!!!!!!!!! :D
Brumi!
Hú,látom a vonalzódon,remélem jó híreket mond a doki :D
All!
Jó pihit,és sok boldogságot :D
Vendég

Petne! :)
halkan ÉLJEN!!!!!!! Drukk Drukk Drukk Drukk Drukk
Vendég

Kicsi Nyulaszkám! :)
neked is hiperszupermegadrukkkkkk!!!!!!! pihenj sokat és vigyázz nagyon a kismanókra!!!!
Vendég

Viki!
Köszönöm :D igyekszem :D Mirababa hogy van?Kérünk fotót :wink:
Brumi!
Édes a cicád.Nekünk is van egy kandúr macsekunk,de csak enni jár haza,aztán rohan is tovább csajozni.Télen néha alszik egyet benn,a jó melegben,de ilyenkor nincs megállása :D
Jaj,Petne,olyan jó lenne...én nagyon bízom benne,meglátod,holnapra erősödik az a csík!!!!Erősödnie kell!!!
Vendég

Petne, halkan én is gratulálok, jaj de jó lenne..................... Gyere amint csak tudsz a HCG EREDMÉNNYEL! A mai adag++++++++++++++++++++++++++++++

A cicánkat nézettük, ő sem volt toxoplazmás soha, így élhet velünk, még ha össze jön a baba akkor is. Csak nem kaphat nyers husit, és tojást, mert attól fertőződhet.

Nem is tudtam, hogy laboronként más lehet a refernciaérték. Durva, de megnyugodtam:) Csak olyan erős a piri... kissé gyengébb is vagyok.

Nyulasz, a mai napi pozitív energiákat küldöm Neked is! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
A kis hamis kandúrod! :) Tetszik, ahogy írsz róla:) Az enyém kasztrált szegény, így örököltük.
A vonalzódat mikor javítja Nyulasz koma? :)

Vikimi, képet, képet, képet! :)
Vendég

Sziasztok,
kicsit eltűntem. Örülök, hogy több jó hírre jöttem vissza, mint rosszra. :D
Bellanitta, veled örülök! Vigyázzatok egymásra!!
Nyulasz hajrá!!!
Petne, nyugizzál, sikerülni fog! +++++++++++++++
Hanna, olvastam a blogod, jobbulást kívánok Lacinak. Jó sok szurit kaptál. Kitartás, meghozza majd a gyümölcsét.
Katica, drukkolok nektek, hogy mihamarabb megoldódjanak azok a fránya problémák.

Én is voltam Uh-n. Nincs ciszta, nincs tüsző. Félidőben vagyok a fogigátlóval. Megkaptam a szurikat is, Gonalt és Suprefactot. Május 10-én kezdem szúrni magam. 16-án kell majd UH-ra menni újra. Kedd reggel felmegyek vérvételre, mert elavultak a leleteim.

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok!

skrisz72

Sziasztok, köszi mindenkinek a drukkokat! Már alig várom a holnapot, amikor a doki mond végre valamit. Remélem, tudok majd aludni, mert úgy gyorsabban megy az idő :D

Nyulasz, tőlem is mennek a mai napi pozitív energiák +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Viki, várjuk a képeket :wink:

Brumi, kitartás piri ügyben, vígasztaljon, hogy már mindjárt UH! :D Utána pedig már gyorsan peregnek az események. Ha jól számolom, 14-e körül lesz a beülti :D

Krisz, neked is mindjárt kezdődik a szuri, már csak kicsit több, mint 1 hét!!!

Kép
petne

Sziasztok!

Petne! halk GRATULA!!!! Holnap várjuk a vérvétel híreit!

Drukk mindenkinek!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Bocsi, kicsit eltűntem, mert sok a volt a meló nekem is. :oops:

Nyulasz :D

Gratulálok a 3 visszakapott embrióhoz. Vigyázz rájuk nagyon. Mikor fogod elkezdeni a tesztelést?? :D Köszi, hogy izgulsz értem is egy kicsit. :D

Brumi :D

Van már netetek, vagy még mindig a férjed mobiljáról írsz nekünk?
Kérdezted, milyen szurikat kapok: Fostimon és suprefact. Már mindent beszereztem, hiszen holnap már szúrni kell. :D

Bellanita :D

Ez nagyon jó hír, gratulálok a dobogó szivecskéhez. Vigyázz magatokra, s boldog pocakosodást. :wink:

Wife :D

SZia és üdv itt köztünk. :wink: Köszi, s remélem ügyes leszek. Bár Petne, Nyulasz, Brumi most mutatja nekem az utat, hogy kell csinálni.

Bella :D

Igen, mindjárt itt a szuri, holnap adom az elsőt magamnak hasba, aztán szombattól az anyukám. Az már izomba is megy, azt nem merem bevállalni még. :roll:

Katica :D

Sajnálom ezt a csomós dolgot, de hamar kivizsgálják.Nem mondtak még semmit, hogy mégis mi lehet? Apának volt már rossz eredménye? Közben már olvastam,hogy nem ez az első.Remélem ez az új doki megoldja aproblémát. Köszi a táblát.

Petne :D

halk gratula!!!! Holnapra drukkolok, hogy jó magas legyen a hcg. :lol: :lol: Azért próbálj meg aludni, holnap várunk az eredménnyel.

Krisz :D

Szupi, hogy nincs cisztád.Mindjárt kezdheted te is a szurikat. :D

Jó éjt mindenkinek! Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

sziasztok!

dezsi: hogy haladsz a szervezéssel?

petne, nyuszi, hanna: drukk+++++

alle: grat a fogyáshoz!

brumi: hajrá beülti, és drukk hozzá! szép cica.

petne: drukk, hogy a teszt csík erősödjön. drukk holnapra+++++

krisz: örülök, hogy minden oké.

zsu: hajrá szuri!

jó éjt!

katica
katica30

Petne!
Kép
Vendég

Petne!
egy nagy kalappal a sok HCG-vel :D :lol: :D

Nyulasz!
mai drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
:wink:

Nálam: derekamba beállt egy fájás... nem tudok feküdni, állni, ülni. :evil: Nem ér, mert annyi dolgom lenne :evil: :evil: :evil:
dezsina

Sziasztok!

Elnézést, hogy ilyen ritkán jövök, csak a gondok egymás után értek mostanság.. :oops:

30án megvolt a hiszteroszkópia. Leírok egy rövidke élményeseményt, mert ez az :lol:
A műtét előtti napon lehetett enni, inni, éjféltől viszont kezdődött a tilalom. 30án reggel (hajnalban) 5kor minden kérésem ellenére adtak egy beöntést - éhgyomorra :lol: eszméletlen..
Szerencsére elég hamar rámkerült a sor, pedig 4.nek voltam kiírva..
A műtőben kezdtem el parázni, amikor mind a 4 végtagom ki volt kötve, de sokáig nem kellett félnem.. Bekötötték az infúziót, majd nemsokkal később már jött is az első 2ml Fentanyl - hát az valami nagyszerű, szédültem tőle, de nagyon jó volt.. Még talán 1 perc és aludtam is. Intubációs altatás volt, viszont még az ébredésre sem emlékszek.. Szobámban tértem magamhoz, és erős görcsök közepette, mely egy katétertől volt, amit bevezettek a méhbe, hogy a vért kivezesse. Miután kihúzták a görcsök is elmúltak. Innentől szinte kutyabajom sem volt.
Az indok: a méh fundusa normál esetben 3szög alakú, viszont nálam volt egy kis fejlődési bibi, ami nem is volt kicsi hanem 1,5 centi. Tulajdonképpen méhűri sövény, legenyhébb fokú megkettőzöttség. EZ okozta a koraszülést. Sajnos... Pedig tavaly is volt hiszteróm, mégsem lett megoperálva :cry: GGGRRR
Na mindegy, nem sírok és nem panaszkodok.. 4 hét múlva kontroll, és ha minden rendben odabent, indul a mandula.

Köszönöm a szurkokat, igyekszek itt lenni, de elég sok a dolog mostanában. Dolgozni már úgy néz ki nem megyek vissza.

Mindenkinek drukkolok mindenhez, ami kell, megoróbálok sürvebben jönni, ahogy időm engedi.. :D
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Petne, Nyulasz! Drukk!!!!!!!!!!!!

Kis-Csillag! Minden ok lesz és indul a mandula!!! :wink:

Kép
hanna30

Kiscsillag, most már minden rendben lesz. Hajrá előre!!!
Hanna, mindjárt mehetsz kuksira! :wink: Hétfő vagy kedd?

skrisz72

Petne!
Hol vagy mááááááááááááááááár?
Hanna!
Neked is drukk!Sok szép tüszőt!
Kis-csillag!
És ugyanaz a doki csinálta most is a hiszterót? Elég durva,hogy ezért ilyen szőrnyűségen kellett átmennetek,mert az elsőnél nem voltak figyelmesek :evil: :evil: :evil:
...de,mostmár semmi akadálya,hogy anyuka legyél,gyors felépülést kívánok,aztán hajráááááá! :wink:
Dezsi!
óóóó,szegénykém,jobbulást.Sajnos tudom miről beszélsz,porckorong kopásom van,és félévente előjön,hogy 2-3 napig még vécére sem tudok felkelni segítség nélkül.Én flector tapaszt szoktam rátenni,de a kínai is nagyon jó.Kívánom,hogy mielőbb múljon el!!!!
Zsu!
Szerintem a 9.napig kibírom :roll: :oops: :lol:
Milyen injekciót kapsz izomba??? :shock:
Drukk mára a szurihoz!!!! :wink:
Brumi!
Szerintem marad így a vonalzó.Majd javítok,de majd olyanra szeretném a következőt,mint Bellanittáé.Addig várok... :D
Krisz!
Ez jó hír,tudod a gonalt hűtőben kell tartani.Ekg nem kell neked friss?Május 10 mindjárt itt van :D
Vendég

Nyulasz!
Flector tapaszt nyomatom :( és a pozitivumok mégegyszer:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Petne!
:?: tessék már jönni!!!
dezsina

Nyulasz: a meddőségis dokim csinálta, tavaly pedig az akinél a császárom volt januárban.. :evil:
kis-csillag
Tököl

Sziasztok lányok! Itt vagyok, csak a kórház után a férjem meghívott egy romantikus vacsira a Gellért hegyre arra a helyre, ahol az esküvőnk volt. Volt mit ünnepelnünk! :wink: :lol:
A kitartó drukkolásotoknak és a pozitív energiáknak (is) köszönhetően azt mondta a doktor bácsi, hogy terhes vagyok :D . Számot sajnos nem tudok mondani, mert az izgatottságtól és meghatódottságtól semmi nem jutott eszünkbe, többek között az sem, hogy erre rákérdezzünk. Annyit mondott, hogy "terhes, méghozzá elég szép eredménnyel". Hogy ez pontosan mennyi, és hogy jelenthet-e két babát, azt sajnos nem tudom. De most nem is ez a lényeg. Szóval köszi a drukkokat, most 2 hét izgalom az uhu-ig. Mindjárt javítom a vonalzómat.

Kép
petne

IGEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!
Kép
Vendég

Kis-csillag!
Gondolom akkor nőgyógyászt váltasz,és ahhoz nem mész soha többet.Mostmár előre kell nézni,a lényeg,hogy megvan az ok,és soha többet nem fordulhat elő...
Dezsi!
Köszi!Úgy láttszik jól drukkoltunk,itt vannak a gólyák,és mi is sorra kerülünk :D :D :D
Vendég

Petne!
...összedrukkoltuk...ja,meg a laptető.A következőt ide nekem :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hanna, már neked is közeledik a nagy nap, drukkolok!

Zsu, Neked ma kezdődött a szuri, hajrá tüszőcskék!

Nyulasz, köszi a lóherés barit, nagyon édi!!!!
Igyekeztem jó példával járni előtted, remélem követsz, aztán majd Brumi és a többiek is :!: :D

Dezsi, hogy van a derekad? Nálunk a férjem küzd vele, ha beáll neki, napokig lábra sem tud állni. A torna segít neki egyedül. Remélem, azért Te jól vagy időközben.

Kiscsillag, jó hogy jöttél, gyors gyógyulást kívánok! :D
Most, hogy ezt helyretették, spontán nem jöhet szóba?

Kép
petne

Petne,...bár nem írtam oda,de a nyuszit is neked szántam.De ha nem tettszik,itt egy másik:
Kép
Vendég

Nyulasz, az előző is, és ez is nagyon tetszik :D :D :D

A következő jó hír joga a tiéd :D
Teljesen összezavart a vonalzód :oops: :roll: , mikor is tesztelsz/mész vérvételre?

Kép
petne

Petne!
Oké :wink:
11 nap múlva tesztelek "hivatalosan".
Ma Et+3.napon vagyok,rémesen lassan megy az idő. :evil:
...és akkor csinálsz egy szép pozitív tesztet,és felrakod nekem had gyönyörködjek?Léciiiiii :D ...neked meg lesz egy szép emléked :D
Vendég

Sziasztok,

Micsoda hírek :D . Petné gratulálok :D . De jóóóóóóóóó :D :D Aranyos vagy, hogy hiányolsz, nálam minden oké, kevesebbet tudok babanetezni, mert a munkahelyen letiltották a fórumozást. Érdekesség, hogy babanetet tudom olvasni, és a privizést is engedik, csak a nyilt fórumba nem tudok irni, mert nem jelenik meg ez a rész, ahova irni lehet. Otthon viszont mostanság azt az időt amit netezéssel töltöttem tornázással töltöm, az egészséges életmód jegyében. Úgy néz ki, hogy júniusban kezdem a következő számszerint 4. lombikot.

Nyulasz mennek a drukkok ++++++++ (azért kiváncsi vagyok, hogy tudsz-e várni a teszteléssel 9. napig :D )

Dezsi sajnálom a hátadat, mihamarabbi gyógyulást kívánok.

Bella, szerintem is jó ötlet a hystero és Tobi dikija nagyon rendes és jó szakember.

Bellanita gratulálok a dobogó szívecskéhez, szép babavárást kívánok Neked.

Hanna, Zsu hajrá stimu+++++++++++++++

Kis* örülök, hogy túl vagy a hysteron, és hajrá következő lombik. Friss lombik lesz vagy a fagyit választjátok. Dokid mit tanácsol?

Kép

csibe
csibe32

Petne: szívből gratulálok! :D

Nyulasz: még nem tudom mit teszek ama dokival, ez a kérdés még nyitott, bár ha vissza is megyek, a műtéti papírt így is úgyis megkapja.. Aztán gondolkodjon..

Csibe: friss lombik lesz, és azt már most tudom, hogy max. 2 embrikét fogok visszakapni, 3mal nem kockáztathatunk..

Mindenkinek Drukkok! Fel a fejjel! Amíg van :)
kis-csillag
Tököl

Petne! Gratula!!!!!!!!!!!!!!

Csibe! Hajrá június!!!!

Kép
hanna30

Petne, :):):) Szívből gratuálok! Te kismami!:)

Nyulasz, a mai ++++++++++++++++ energiákat én is küldöm!

Dezsi, remélem hamar redbejön a hátad... Jobbulást neked!

Hanna, hajrá szurik!

Kiscsillag, örülök, hogy kiderítettek valamit, és rende is tették! Szuper! Nagyon sok mindenen keresztülmentél már, most már nagyon kijár neked az a babuci!!

Katica, köszi szépen a drukkokat!

Csibe, hajrá egészséges életmód! Kitartááás! Én is pont ezen dolgozom, amíg nem megyek a beültire. MIndent egészségesen.... :)
Megjavították a netet:) Már elvonási tüneteim voltak.:)
Vendég

SKrisz! Hajrá szurik!
Vendég

Sziasztok!
Csibe!
Hajrá torna,hajrá 4.lombik.Nem hiszem,hogy sokáig bírom teszt nélkül,tudod,most van bőven.Úgysem azon múlik a siker,hogy mikor kezdünk tesztelni,de ha csak a 13-14.napon tesztelek,és negatív,akkor nincs tovább remény.De a 9.napon még lehet reménykedni.
Brumi!
Köszi.Jó hogy van netetek,én is megbolondolnék nélküle.
És látod,várnak a fagyibabyk,Petne már meg is mutatta,hogy kell ezt icebabyval csinálni. :D
Kis-csiilag!
Azért kiváncsi leszek a fejére,ha meglátja a leleteidet.
Hanna!
+++++++++++++++++++
Zsu!
Na,milyen volt az első szuri? :D
Dezsi!
Hátad jobban?
Vendég

Sziasztok!
Köszi a sok-sok gratulációt, de tudjuk, hogy ez még csak az első akadály volt, amit meg kellett ugrani... szóval még nem éljük bele magunkat teljesen... bár a férjem percről percre elkap egy-egy hatalmas ölelésre... nagyon boldog. :D

Nyulasz, a csütörtöki tesztet mindjárt megpróbálom feltenni. Nem csinálok most egy darabig másikat... babonából.
Jól értem, hogy ET+14. napon kell hivatalosan tesztelned? Ilyet még nem is hallottam. A tüszőrepedéstől számítva szokták a 14. napot javasolni, szerintem koránt sem kell addig várnod. Én az ET + 9. napon teszteltem, és már simán látszott, még ha halványan is.
Küldöm a mai napi drukkokat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Csibe, ezek a mocsok munkahelyek, nem hagyják élni az embert :wink: :D Örülök, hogy mindjárt kezdtek, június már nagyon közel van :) Jól teszed, hogy addig is az egészséges élet áll mindenek felett, ez is sokat segít a sikerben.

Kiscsillag, én abban reménykedtem, hogy 3-at kapok vissza - az esélyek növelése miatt. De látom L.mami szenvedését és dilemmáját, szóval már én is úgy hiszem, jobb a 2.

Brumi, éljen a net :!: :!: :lol:

Kép
petne

Nyulasz, sajnos nem tudom feltenni a képet. Át kellene méretezni, de ezen a gépen nem tudom megcsinálni :(

Kép
petne

Petne!

Nem baj,majd a másik gépen átméretezed.Egyébként úgy is lehet méretezni,hogy megnyitod paint-ban,és nyomsz egy Ctrl+ W-t,és ott kiírja a méretet,és csak átírod a két adatot.
Nálunk azt mondják,Et után 2 héttel csináljunk tesztet.Persze senki nem csodálkozozz,amikor a 12.napon vv-re mentem.
De asszem a Dévainál meg 3 hetet mondanak.Na tudod :shock:
De nyílván ezt a két hetet azért mondják,mert akkor egyértelmű a teszt,nem azért,mert akkor mutatja először.
Persze a 9.nap már jó,ha mutat valamit.
Hányas erősségű tesztet használtál?
Lmamira visszatérve,én még mindig azt mondom,jobb 3 mint egysem.Így a 4.lombiknál,én még 4-et is bevállalnék.
Persze ha ott lennék,hogy 3 vagy 4 megtapadt,én is adnék tanácsot másoknak,de elég elkeserítő ennyi sikertelenség,és belegondolni abba,már az ötödik jön :( Úgyhogy inkább ide nekem mind a hármat!!! :D
Vendég

Nyulasz, bevallom, azt sem tudom, mi az a paint :oops: valszeg nekem nincs olyanom, vagy csak ennyire nem értek hozzá? :oops:
25-ös teszt volt. Én a beültit követő napon eldöntöttem, hogy csütörtökön tesztelek először, aztán volt néhány bizonytalan napom, de végül maradt a csütörtök. Te már tudod, mikor próbálkozol?
Ami az embriószámot illeti, igazad van, ha már sok sikertelen próbálkozáson van túl az ember lánya, az más helyzet. Az első 2-nél kockázatos, mert akkor még senki nem tudja, hogy reagál a szervezet, a későbbiekben viszont én is minél többet szeretnék biztos-ami-biztos alapon.

Kép
petne

Sziasztok!
Petne, úgy örülök, hogy sikerült nektek!!! :D :D Minden egyes új kismamával egyre biztosabb vagyok benne, hogy mindenkinek sikerülni fog! Drukkolok, hogy most már minden oké legyen végig!

Nyulaszkám, szia, hogy vagy? Remélem már nagy erőkkel készülsz a kismami szerepre! Te vagy a következő!!!! ++++++++++++++

Most csináltattam új EKG-t is. Finnyásak ezek az altató orvosok. Minden leletnek 3 hónapon belülinek kell lennie. :wink:
Már két napja olyan ingerült vagyok. Nem tudom mi a fene van velem. Lehet, hogy csak az időjárástól...

Brumi, mi van most a "vasaddal"?

skrisz72

Sziasztok!

Petne:
grtaulálok, én is csütörtöki nap teszteltem pozítivat, csak nekem az a 11. nap volt et után

Anita:
gratulálok a dobogó szivecskéhez

Nyulasz:
++++++++++++++

Hanna, Zsu:
kitartás a szurikhoz

Krisz:
neked előre kitartás
egyébkét a múltkori kérdésedre a válasz, csak a lábam dagad, a kezem nem, de vízhajtó sokat segít

Brum:
drukk az uh-ra

Kis*:
örülök, hogy túl vagy rajta és megtalálták a problámát
igazából nekem is kétszarvú a méhem, bár azt nem tudom milyen mértékben, de bevallom őszíntém féltem (félek is) a koraszüléstől és a vetéléstől

ne haragudjatok, hogy nem írtam mindenkinek

rólam:
hétfőn voltam vérvételen, terheléses cukor (nem volt vészes, mert csak tejet kellett innom, meg zsömlét enni), megcsinálták a genetikai uh-t is, már egy kiló körüli a picike és már 100%, hogy picilány, jövőhét után csütörtökön megyek terhesgondozásra

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Krisz, kitartás, tényleg finnyásak, de gondolj arra, hogy a Te érdekedben :wink:
Hamarosan kezdődik a szuri, onnantól már repül az idő!

Heni, gratulálok az 1 kilós kislányodhoz, Tündéhez :)

Kép
petne

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?