Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edit, Zita, épp ma gondoltam rátok, vajon hogy vagytok! Látom, minden oké. :wink: Kíváncsi vagyok, ki lesz a hamarabbi befutó. :wink:

Zitus, én sem agyalok ezen a súlydolgon, pláne, hogy a védőnőm nem igazán szimpi és voltak durva beszólásai. :twisted: De hát ő a védőnőm sajnos. :(
Kipróbáltam a kengurut végre, hát... :roll: Nagyon tuti, Lali imádja, seperc alatt elaludt benne, de nekem leszakad a derekam... Mondjuk az amúgy is fáj már a szülés óta.

Enikő, nem semmi sztori az ajtóval. :shock: De jó vége lett, ez a lényeg! Zalán szép súlyban van, nade ez családi vonás, csak rá kell nézni Viusra! :wink: :lol: Kenőcs: napi egyszer kell kenni, amíg el nem múlik az ekcéma, utána pedig testápolózni kell, mert az ekcémásoknak extra száraz a bőrük. Nemtom, mi a kence neve, gyógyszertári keverésű. Basszus olyan car, ilyen kicsinek máris ekcémás. Annyira kivagyok emiatt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bea, na látod, alakultok szép lassan. Cumi miatt ne legyél parás, szerintem inkább örülj, hogy valamit találtál, ami kicsit megvigasztalja Levit.

Jövő héten rácsörgök a dokimra, meg kell mutatnom magam a műtét miatt. Kicsit félek, elég csúnya a repedés hege, remélem, tudjuk húzni a műtétet, nem tudok itthagyni a törpit. :shock:

Valamit még akartam, de nagyon fáradt vagyok, nem jut eszembe. :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi :)
Pont ma gondolltam Rátok, hogy milyen volt a kenguruzás! :)
Ma voltam nagybevásárolni, mi is kenguruval voltunk, és detto ugyanez a nyűgöm vele, hogy leszakad a derekam, pedig Noémi imádja, békésen nézelődik, aztán bealszik benne.
Ráadásul Noémi még mindíg utálja a babakocsit, és erre csak azt a tanácsot kaptam, hogy vigyek kengurut sétálni, és ha üvölt, tegyem abba. De a derekam kéééész, nem bírja, hogy állandóan abban legyen. :( :(

Bea :)
Örülök, hogy itt voltatok, és hogy megismerhettem Grétit és Levit személyesen! :D
Remélem apa nem dobott hátast a két nagy szatyor láttán! :lol:

Noémi felrúgta az eddigi napirendünket. fél 3-kor felébredt, de csak 4-kor evett, és 6 kor aludt el újra.
Eddig 3-kor kajált, aludt egy kicsit, 6-kor óriási szopi, beájulás, és 9-kor úgy kellett ébreszteni fürdeni.
Most még mindíg húzza a lóbőrt, ha felébred elviszem fürdeni, utána kaja. Kíváncsi vagyok, mikor alszik majd vissza, és hogy meddig!
Ha nem ébred fel hajnal előtt, akkor ma kihagyott egy kaját! :roll:
Elhízni nem fog így az biztos! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Bea: aranyos volt ez a "mennyiért vettem Rékát" szöveg....
Mi is annó odaadtuk Rékának a cumit, de nagyon ritkán kérte, nem is szokott rá. Nagyritkán a kezeügyébe akad és csak rágja a fogóját!

Kép
gyanixi

bocsi: keze ügyébe

Kép
gyanixi

Sziasztok lanyok!
nem vesztunk el, csak suru volt a het, belazasodtunk, megiedtem, hogy ujra a hugyuti gyuszi jott ki, de valoszinuleg ,,csak" a foga. Meg csak az also ketto van kinn... Normalis, ha rossz a kedve, nem akar csak tejcsizni, kevesebbet eszik...ami a Teoto furcsa...kicsit kremes a kaki...azt hiszem semmit nem hagytam ki?!
Voltun az urulogusnal, az pipi eredmeny ok., de fitymaszukulet van..tornaztatjuk a kis pocsit!

Ngyjabol beleolvastam az utobbi lapokba, nagyon sajnalom Gombasne...nem tudom, azt hiszem ilyenkor eleg nehez olyann dolgot mondani, ami megvigasztal. Maradj velunk azert...nesokara ujra probalkozhattok.PUSZI

Karmen: sokat gondoltam ratok, es azt hittem mar van valami hired. Gondolom nem egyszeru, es a Norbinak is fajhat, remelem mar jobban van...gyogypuszi.

Mindenkinek...sok puszi!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

a het vegen a tengeren is voltunk...mileott belazasodtunk volna... Kép Kép Kép

sziasztok
matteo0808

Matteo!

Nagyon jók a képek,édes a pasid!Én betegség ügyben nem tudok segíteni,Málnam ég nem volt beteg,kop-kop-kop!

Viszont akartam már kérdezni,hogy nincs vmi jó olaszos spagetti recepted???

Szép ünnepet mindenkinek!
20140113113746

Jóreggelt!

Matteo: Nagyon édes Teo :D Olyan nagyfiús ebbe a sapiba :D
A fogzás okozhat hőemelkedést (kb 38-ig) +taknyosságot+laza székletet. Olyankor enyim Zalánom se nagyon eszik, főleg csak a tejcsit fogadja el, és nyűgös extra tapadós rám :lol:

Szilcsi: Zalánom jó súlyban van hja, de egy dekát sem nevezhető dagadtnak! Vius az volt, olyan jó hurkás :lol: , Zaza biztos sűrű csontú azért ekkora a súlya, no meg elég magas is!

Jégvirág: Ne szakadjon már le az arcod :lol: Ezért??? :lol: Akkor szakadjon le, hogy 5 évesen is még a szájába lóg! :wink:

Ezt a pár sort 1 óra alatt írtam meg..... nem azé mert lassan pötyögök..... :lol: :lol: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Köszönöm a drukkokat! Most hívott a genetikus hölgy:

STABIL NEGETÍV AZ EREDMÉNYÜNK, EGÉSZSÉGES A POCAKLAKÓ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Semmi nem indokolja az aminot. megkönnyebbültem, noha erre számítottam.

Zituska!
15-e körül kiderül , h tényleg csajszi-e. Addig légyi tartogasd a csodaszép csajos rucikat!! Esetleg ha Botinak van kinőtt, 86-92-es nyári ruci, az is érdekelne. Tök gáz, h 24 hó ig vannak ruhák és 4 évtől... :o

Legyen olyan boldog a napotok, mint Nekünk!!!! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Edit üzeni, hogy Kevin Benjámin expressz sebességgel megérkezett. Hajnali 2:20 körül született, 3290g, 48cm és nagyon elégedett. Edit is. :-D A többit majd ő személyesen, ha hazaengedik és véget ér a kényszerű babanet böjt. :)

Üdv mindenkinek, Laci

Ja, és hírhedt belföldi és nemzetközi sztármagazinok egymást túllicitáló ajánlatait félresöpörve, az első képet természetesen a babanet olvasói láthatják:

Kép Kevin

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Húúúú micsoda jóóóóhírek :D :D :D

Zsuzsu: Millió gratula Nektek!!!!! Nagyon örülök Veletek :D :wink:

Edit és Laci: Soksok gratula Beni babához :D :D Jó egészséget kívánok! Remélem hamar hazaengedik őket a klinikáról. Hannát is pusziljuk :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Edit-Laci!

SOK-SOK BOLODGSÁGOT ÉS ÖRÖMET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, JÓ EGÉSZSÉGET!!!!!!

csodaszép anyáknapi ajándék! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő!
KÖSZÖNJÜK, aranyos vagy!!! :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilde!

Micsoda pufók arcocska!!! Gyönyörű újszülött ;)
Az Isten éltesse nagyon sokáig!
Vendég

MICSODA JÓ HÍREK!!! :D

EDIT ÉS LACI!HATALMAS GRATULÁCIÓ EHHEZ A CSUDAÉDES KISFIÚHOZ,SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEGSOK TEJCSIT!!! :D

ZSUZSU!
NEKTEK IS ÖRÜLÖK,TUDTAM ÉN,HOGY MINDEN OK LESZ! :D
20140113113746

Húúúúha, micsoda hírek!!! :D :D :D :D

Zsuzsu :)
Szuper jó hír, hogy negatív az eredmény!!! :D :D
Csajos rucik várnak, hát a 86-92-esek erősen megcsappantak, már csak 1-2 db maradt... 8)

Edit-Laci :)
Szívből gratulálok Kevin villámgyors érkezéséhez!!! :D :D :D
Gyönyörű baba!!!!!! :D :D :D
Várjuk Editet a bővebb beszámolóval! :wink:

Enikő :)
Naná, hogy nem kövér Zaza!! Egy stramm, erős legénynek ilyen paraméterekkel kell rendelkeznie! :D :D

Noémi tegnap óta 4 óránként kezdett kajálni... Nem tudom, hogy ez átmeneti, vagy tartós lesz-e.
Mondjuk, most épp kiabál, de sztem csak unatkozik! :D Megyek, szórakoztatni! :D

Kép
Kép
zituska28

Szívből gratulálok Kevin születéséhez! :) Olyan édes pofikája van! :) Sok boldogságot a 4fősre nőtt családhoz! :D

Nálunk megy az élet a maga útján. :)
Lenyomtam az első szűk hónapom. :) Fönököm tök rendi (poz. csalódás :) ), kollegákkal sincs semmi gondom. Meló van elég.
A háztartással még hadilábon állok, de majd belejövök, variálgatom a dolgokat, hogy minden flottul menjen. ilyenkor lenne nagyon hasznos, ha nem lennék maximalista

Lottika elutazott a hegyekbe a szüleimmel, Lindus maradt, bölcsizik, imádja, nem beteg. :lol:

Minden szülinapost, névnapost isten éltessen így utólag is! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Laci: Hú, de meglepődtem! :) Szívből gratulálunk a gyönyörű Kevin babához! Sok boldogságot, egészséget az egész családnak! Editnek sok tejet, gyors felépülést az előbbiek mellé!

Zsuzsu: Örülök a jó híreknek! :)

Zituska: 86-92-es NYÁRI ruhákat keresett Zsuzsu még....a napozók még megvannak meg a bodyk :wink:
Apa tudomásul vette a 2 zacsit, nem szólt semmit, sosem szól bele ilyesmibe, kérdezte mennyi volt, mondtam neki, megértette :) Vész esetére azzal a mondattal készültem, hogy: elmehettem volna a Brendonba is és ennyi pénzért vehettem volna 1 db. kabátot :lol:

Niki: Te írtad hogy az Espumisan jött be nektek hasfájásra. Emlékszel rá, hogy mennyit adtál belőle Rékának? Csak mert azt írja a betegtájékoztatón, hogy:
Csecsemőkorban: Kávéskanállal 1 ml (25 cseppnek megfelelő)emulziót minden szoptatás előtt vagy után adjon be a csecsemőnek...
DE! A Babanet rendelőjén meg ezt írta egy doki:
A gyógyszerhez mellékelt használati utasítás ajánlata: csecsemőkorban 25 csepp. Ez az adagolási utasítás tovább olvasva a szülőknek bizony nem egyértelmű, gondot okoz. Főleg a csak anyatejet fogyasztó babák esetében, akik egyebet ne isznak, cumisüveget nem használnak. A szülő a napi adagot nem szívesen adja be egyszerre. Ez ugyan lehetséges, de tapasztalataink alapján nem célszerű. Általában azt ajánljuk, hogy a napi adagot a babának legalább 4 részre osztva adják be. De meg lehet próbálni úgy is elosztani a teljes adagot, hogy a pici minden szoptatás előtt, vagy után kapjon kb 4 cseppet. Figyeljék meg hogy hatékonyabb és aszerint osszák el a napi adagot.

Szóval ő azt mondja hogy a 25 cseppet be kell osztani egész napra. Most akkor hogy van?
Ugyanez a kérdésem azokhoz akik Gripe Watert adtak a babáiknak.
Ezek után már az sem egyértelmű nekem. Azon azt írja:
Adagolás: naponta legfeljebb 6 alkalommal, az előírt mennyiségben. 1-6 hónapos korban egy kávéskanállal (5 ml)

Nekem ez is és az Espumisan is úgy értelmezhető hogy minden alkalommal 25 csepp vagy emennél 1 kávéskanál.
Csak azt nem értem ez a doki miért azt írta akkor, amit...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea :) Zsuzsu :)
Azt írtam, erősen megcsappantak, nem hogy elfogyott! :lol:
Body kettő maradt 86-os, 1 hosszúujjú és 1 rövidujjú, és 3 db napozó.
Ezenkívül 2 pamutfelső - de azok Ábi pocakjára tuti kicsik. :D
Az ünneplő ruci van még meg, meg az ünneplő kordbársony naci. Ja, meg 1 kantáros rövidnaci! :D

Ezt az adagolást én sem igazán értem... :shock:
Nekem, ami a dobozra volt írva egyértelműnek tűnt, hogy 5 ml az egyszeri adag... sztem semmilyen gyógyszernél nem a NAPI adagot szokták megadni, hanem az 1szeri adagot, és hogy hányszor kell.. :oops:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Tudsz mutatni képet a napozókról és a rövidnaciról??? Köszi!

Bea!
Köszi :lol: :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

sziasztok

vagyok, csak mire irnék is addigra bőg a csajszim :shock:

emlékezetből próbálok reagálni.
gratula Kevinhez!!! sok tejet!

szilcsi
még mindig csak félseggel ülök :? de már rájöttem, hogy nem is ott fáj, hanem a farcsontom meg a környéke, a husis fenék rész :shock: de nem tudom hogy és mitől. volt valakinek ilyen?persze még ott sincs rendben, de majd alakul. vérezni már napok óta nem vérzek. szerencse, mert már nagyon útáltam.

jégvirág
kösz az öltöztetős leírást. sajnálom, hogy Levi hasfájos. a cumi meg nem ciki!

gombásné
nagyon sajnálom, és sok erőt és kitartás!

zsuzsu
örülök a jó hírnek!

rólunk
ez egy huncut kis csaj! :) ma egész nap csend volt, és aludt meg nézelődött. itt voltak a párom családja. alig evett. pedig keltegettem. a délutáni sétán már aggódtam, hogy bizti beteg. nem evett, csak csöndben alszik, nagy a baj. erre estére rájött, hogy jól kialudta magát és borzasztó éhes. na, de azt nem kalkulálta bele, hogy nekem attól honnan lenne hirtelen annyi tejem. :roll: most itt nyúg éhesen :cry: szép éccaka lesz :?

figyi! az arcán vannak piros pöttyök. meg kis pattanás szerüek sárga középpel. meg a nyakán. a testén nincs .én eszek valami olyat, amit ő nem tolerál jól?

hétfőn az első tanácsadás. az micsoda és mit kell vinni a gyereken kívül?

matteo a kicsid is nagyon cuki!
bocsi, akik kimaradtak. azoknak így távolról is pusz és szép estét!

toncsi
ja két kép. Kép Kép

toncsi80

Zsuzsu :)
Privi ment! :wink:

Toncsi :)
A pöttyök tejkiütés, nem feltétlen attól, amit eszel, de azért jó odafigyelni...
Szinte minden baba pöttyös lesz az első pár hétben, az anyatejtől.A legtöbb esetben kezelés nélkül elmúlik, ha nem, és esetleg begyulladnak, akkor kell gyógyszeres kezelés (ritkán!).

Tanácsadásra a gyereken kívül a baba egészségügyi könyve kell! :wink:

Az én csajom is éhségsztrájkol. :(
2 napja 5x eszik napközben, éjjel semmit..
9 dekát hízott egy hét alatt, ez eddig a legkevesebb.
Mondjuk azért nem aggódom, mert tök jól néz ki, és egyáltalán nem marad éhes, ő kéri ilyen ritkán a kaját.
Most lemértem az esti kaját, 80!! grammot :shock: :shock: szopizott, kiköpte a cicim, és beájult. Megtömni meg nem tudom - nem is akarom. :roll:
Csak attól félek, hogy egyszercsak megjönne az étvágy, a tejem meg addigra kevés lesz. :roll:

Kép
Kép
zituska28

Toncsi: Nagyon cukker Hédibébi :D :lol: És milyen igaza van, nappal aludni éjjel bulizni kell :lol:
Piros pöttyök "tejkiütés", majdnem minden szopós babának van. Ha vannak sárgásak is akkor azok pedig a hormonok, nyugi majd elmúlik. :wink: Ha allergia lenne másutt is lenne...
Ezek a kis pöttyök kb 2 hós korára múlnak el, szal no para! :wink:

Tanácsadásra, kell vinni egy textilpelust amire ráteszik a kölket, meg vigyél szokásos szériatartozákot a gyerekhez (pelenka, popsotörlő, kenőcs, mert tuti összepisili majd magát :lol: )
Amúgy tanácsadáson dokinéni megnézi a köldökcsonkot, megtapizza a kutacsát,megtornáztatja a csípőjét, és lemérik a hosszát, súlyát, ellátnak receptekkel, kérdezhetsz ha valami bánatod van és ennyi! :lol:

Kiváltottam a Bronho Vaxomon azt írja éhgyomorra kell beadni reggel legalább 1 órával kaja előtt. Ahha egy 9 hós gyereknek :lol: Jóvicc :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Ja, én hülye....

Hédi nagyon szééép!! :D

Kép
Kép
zituska28

Bea: mi mindig esti szopi előtt adtuk Rékának kiskanálból és 25 cseppet, de volt, h napközben is és akkor is annyit!
Ha nem issza meg símán, akkor keverd anyatejjel, de finom!!

Zsuzsu:
gratula az eredményhez, igazán örülök neki, most már nyugodt lehetsz és legyél is az!!

Gratula Kevin babához, Isten éltesse sokáig!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Köszünjük a gartulákat és a kedves jókívánságaitokat. :D

L.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Niki: Akkor ezek szerint 1x adtatok neki 25 csöppet?

Banyek, akkor ma túladagoltam :shock: :cry: :cry: :cry:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok! :D

Ne haragudjatok , hogy így betörök ide de hátha Ti tudtok segíteni.
Szóval a Lányom bölcsis, (2 és fél éves)és már egy jó pár hete játszuk a 2 hét bölcsi, 1 hét itthont. Ami eddig végül nem volt akkora gond,(mármint olyan szempontból , hogy nem dolgoztam )de én hétfőtől dolgozom.

Szóval ami a kérdésem lenne Hozzátok:
Mi a különbség a PREVANAR és a Pneumococcus 23 oltás között?
A prevanar akkor mennyibe is kerül? Hallottam 8, és 16 ezres verzióról.
Aki már beadadta mit gondol róla?

Lányok, előre is köszi hogy elovassátok, mindenkinek nagyon kellemes pihenést kivánok a hétvégére!

Üdv: Jones
jones

Sziasztok!

Szilde!
Gratulálok, sok boldogságot Nektek! Nagyon szép Kevin. :lol:
Csak te nyertél, de lehet, hogy még találkozunk!!!! :wink:

Zsuzsu!
Tök jó hír, csak mostmár az is kiderüljön, hogy punis-e!! :wink:

Enikő!
Márk is kap Broncho Vaxomot, én a reggeli tejébe keverem. A szomszéd csaj is igy csinálja, nekünk doki azt mondta, hogy mehet igy! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!
még új vagyok itt és lenne egy kérdésem:
volt már valaki mozgásfejlesztő tornán??
Ugyanis a 7 hós kisfiam már 12 kg-os :oops: és elég lusti.Szépen ül már de foroni nem is hajlandó...
Csak kíváncsi lennék ha valakinek van már tapasztalata.
Előre is köszi!! :)
pgaby

Edit és Laci!

Szívből gratulálunk Kevin babához, jó egészséget kívánunk az egész családnak mi is!!! :lol: Nagyon szép baba!!! Várom a szüléstörténetet. :wink:

Enikő, nagyon eláztatok hazafelé? Milyen volt az esti koncert?

A.T.Zita, te jössz! :wink:

Toncsi, váltóruhát vigyél Hédinek a tanácsadásra, Lali egyszer lepisilte mindenét, a plédet, a bundazsákot - télen baromi hidegben -, fogalmam nem volt, miben viszem haza. :shock: :lol:
Nagyon szép kislány, basszus nő, mint a gomba! :wink: :lol:

Zitus, 80 gramm az jó kevés. :shock: Szerintem ne izgulj, úgysem egyformán híznak, majd bepótolja Noémi ezt a kis kiesést. :wink:

Zsuzsu, gratula a jó eredményekhez! További ilyen gondtalan terhességet!!! :D

Ma este az ügyeleten kötöttünk ki Lalival. Az egyik nagylábujja csúnyán beduzzadt, csupa piros volt. Fürcsikor vettük észre, szegény csak nézett, hogy szopi után nem alvás jön, hanem megyünk el. Valószínűleg megvághattam kicsit a bőrét, amikor vágtam a körmét és begyulladt. :cry: Én úgy bőgtem, olyan lelkifurdalásom van. :cry: :oops: :cry: Doktornő nyugtatgatott, előfordul, nem komoly, betadint meg kenőcsöt kaptunk rá, de nem is lázas, semmi baja, nem is fáj neki. Csak én olyan rosszul érzem magam emiatt. :cry: :cry: :cry:

Kép
szilcsi

Sziasztok!!

Timika!
VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK SOK SZERETETTEL!! :)

Mindenkinek köszönjük a kedves szavakat. Hittük, h egészséges a pocaklakó, de semmiképp sem akartunk aminot. Ez a teszt számunkra bizonyította, h rendben van minden és lelkiismeret furdalás nélkül elutasíthatom az aminot. (még akkor is, ha a szegedi "genetikus nagyságos asszony " szerint nem vagyunk normálisak) . Egyre többen megcsináltatják a vértesztet és nem hallottam még olyanról, ahol a negatív eredmény ellenére beteg lett volna a baba.

Zituska!
Köszi a pü-t, ha elmegyek Tirzus rucikat nézni, akkor ezeket is megnézem méretileg. KÖSZÖNÖM!!!!

Toncsi!
Olyan nagy már Hédi és milyen széééééép! Gratulálok, jó egészséget, sok örömet!!!

A.T.Zita!
Nagyon szorítok, de jó kezekben leszel!!! Apa megy Veled szülni??? Csillát puszilom, majd hívom valamikor. Én is nagyon vágyom egy puncisra! :D :D Az uram szerint ha pasi, akkor bevállalunk még egy babát. Mire Én: na neeeeeeeemmmmm! Elég lenne nekem három pasival, a negyediket már semmiképp nem szeretném :lol: :oops:
Problémamentes, nyugodt szülést kívánok!!!

Mi:
Kissé megfáztam, nem tudok nyelni, fáj a torkom és náthás vagyok. Homeos bogyókat szedek, mást nem merek.
Ábel is náthás, de Ő egyre jobban van. Elég hisztis, de olyankor nem veszünk tudomást róla és mérgében abbahagyja :lol: :lol: :lol:
Egyik nap ébredés után nyávogott, semmi sem volt jó neki. Mire mondtam, gyere, bújj ide mellém. Erre átölelt, puszilgatott, szorított magához. Szerintetek??!! bőgtem..... apa csak könnyezett......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szilcsi!
Ne vádold magad! Nem tudod meg nem történté tenni, az a fontos, h Lali jól van!! Képeket lécci!! :)

Szerintem Editék is hazamennek ma.......nyugis napokat nekik otthon!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok! :)

Szilcsi! :)
Anno Botinak is begyulladt a körömágya, a nagylábujján. Én is megijedtem, de szerencsére a doktornénink akkor még hetente jött hozzánk, és pont meg tudta nézni. Ő azt mondta, hogy nem kell aggódni, ilyen piciknél gyakran előfordul, mert olyan kis bénácska még ilyenkor a lábujjukon a köröm. Botinak speciel benőtt akkor... paradicsomot, meg dunszt kötést tettem rá, és szépen lehúzódott a gyulladás!
Nyugodj meg, nem lesz baj!! És erről Te egyáltaán nem tehetsz!

Csajszim még mindig elég keveseket eszik, nem tudom mi van vele... 70-100 g között kajált tegnap, de legalább 3 óránként cicire tudtam tenni, elfogadta.
Láthatóan nem beteg, jól érzi magát, ezért próbálok nyugodt maradni, bár a cicimen érzem, hogy már kevesebb a tejem, de remélem, megjön az étvágy és akkor sikerül felturbózni! :roll:

Ma megkukulunk itthon magunkban a gyerekekkel.. :(
Üres a ház, Apa egésznap nincs, sógornőmék is elmentek itthonról, nekik kölcsönadtam a kocsimat, így itthon kukáskodunk...
Ha vkinek van kedve eljönni hozzánk, szívesen látjuk (kert, homokozó, mászóka van! :wink: )

Kép
Kép
zituska28

TIMIKA! :D
NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!! :D

S zilcsi!
Sajnálom Lali lábújját,de nem edd magad,nem a Te hibád,rendbejön!

Pgaby!
Mozgásfejlesztő tornán nem voltunk,mert a gyógytornász jár hozzánk,vagyis fog járni,még csak 1 x volt,de Málna forog,csak már kúszni kellene 7 hósan azt mondta!Amúgy a Százszorszép Gyerekházba van mozgásfejlesztő torna,ha odatelefonálsz megmondják mikor,állítólag jó!Lehet mi is kipróbáljuk és nekünk az úszást javasolta még a gyógytornász!

Jones!
Szerintem semmi különbség a kettő között,és nekünk 4787 ft volt darbja!
20140113113746

Sziasztok!
Még egyben, de szerintem nem sokáig. Görcsölget a hasam, meg fáj a derekam, de egyenlőre nem látok benne rendszert. Jó lenne holnapig kihuzni, mert ma a dokim az urologián ügyeletes. :roll:
Szoritsatok!
Ha lesz eredmény Enikővel vagy Zituskával üzenek. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita :)
Hú, ez izgi! :D Nekem is így kezdődött! :wink:
Várom a híreket!!!
A telefonom ki nem teszem a kezemből! :D :D

Pgaby :)
Hozzánk házhoz járt/jár a gyógytornász! Az én fiam is lusti volt, 8-9 hónaposan még csak kúszott, meg forgott. Utóbb kiderült, hogy nem csak a nagy súlya miatt, hanem hipotóniás volt kicsit, és már korábban jó lett volna elkezdeni a kezelést.
Most Noémit időben megnézettem, és havonta rá is néz a gyógytornász, így nyugodt vagyok, hogy minden rendben lesz! :wink:

Megtört a jég!! Noémi most délelőtt 160-at evett! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Timika: Boldog névnapot!

Zita: Drukkok mennek :)

Zituska: Bocsi, de miért méred Noémi kajáit? Jól tartja magát, nem éhezik biztos. Ezzel csak saját magad idegesíted. (tudod, te sem eszel mindig 2 tányér levest és 2 szelet rántott húst, néha elég fél tányér leves egy szelet hússal)

Ha valakit érdekel, a Sever Centerben nagyon jó akciók vannak, 900 forintért vettem átmeneti kabátot Grétinek meg hasonló klassz akciók vannak. Dr. Punto szandik 3180 forintért, és ebből még lejön 20% kedvezmény, így csak 2540 Ft volt.
Érdemes kimenni, nem csak a gyerek cuccok, minden akciós szinte!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Visszaolvasni nincs idöm, csak átpörgettem az oldalt, bocs.

Csak ma jöttünk haza. Szerdáig ugyanis naponta mentünk a korházba. Ugy kezdödött hogy a dobhártya kiszakadása után eleve kellett naponta menni a füléböl leszivni a gennyet, stb ill. ugye még a másik fülét is felszurták. Aztán jött szerdán a tubus berakása meg az arcüreg átmosása, ami kiderült nagyon gennyes volt, az volt az egész okozoja.
Mivel a füle nagyon rosszul szakadt át, igy csakis vénásan engedte az orvos a gyogyszert amit gondolt neki, ezért aztán napokig jártam Norbival reggel és este a korházba a gyogyszerért ill. akkor is mindig kitakaritották a fülét. Pénteken megint átmosták az arcüregét ill. felvágták a nyelvféket (igaz születéskor én kérdeztem a gyerekorvost nekem is gyanus vot, de szerinte jo, most azt mondták itt hogy tényleg kicsit lehetne). Hétföre volt kiirva ujabb arcüreg átmosásra (amit neki szerencsére altatásban végeztek) de vas. olyan jol gyogyult hogy ez elmaradt és akkortol áttértek a szájon át gyogyszerre. Igaz hétfö du-ra nagyon elkezdett taknyosodni, ezért jártunk még utána is naponta kontrollra, de mivel a füle nem lett gennyes igy azt mondták nincs gond.
Jövö héten azért megint kontroll. Én nagyon várom vége legyen a takonynak hogy végre megkaphassa a szurit amit nagy pech de pont elötte irattam fel hogy beteg lett, az orvos is mondta valszeg megusztuk volna ezt az egészet ha oltva lett volna. Én nem gondoltam hogy ennyire meg lehet ezt szenvedni, de most már teljes áron is megvenném neki, most már nagyon fontos nekem hogy minél elöbb megkapja ez ellen az oltást. Tudtam lehet fülgyulladás de hogy ennyire megkinozzák szegényt nem hittem, amugy egy hös volt, mert nagyon jol türt mindent, és otthon mindig vidám volt, nem volt levert stb.

Jó hir talán sokaknak, hogy szept. ingyenes lesz 2 éves kor alatt a Prevenar.

Uj babáknak és anyukáknak (ha van) gratulálok! Majd késöbb utánanézek ennek is:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

hello lanyok!

szilde: utolag is gratula Kevinhez....gyonyoru kisbaba!!! Sk sok tejcsit es nyugodt ejszakakat kivanok!!!

Zita: te leszel a kovetkezo....

Zsuzsi: Gratula a jo hirhez....sok puszi...es tovabbi kellemes honapokat!!!

Petroanett: barmilyen spagi vagy egyeb raceptet szivesen irok, gha megirod mi erdekel!!! Orulok,hogy Malna meg nem volt beteg...ne is legyen!!!! Sok puszi!

Karmen: Mar aggodtam miattatok. A csunyabb felet mar atveszeltetek, mostmar egy kis kitartas es minden ok.-lesz! Gyogypuszika!

Toncsi: a hormon patik miatt ne aggodj!!! Igaz szerintem csak gyogyszertari kutyukkel furdesd a Hedit, en magjartam, mert a Ciccho furdetot ...ami mellesleg mereg draga., es azt hittem a legjobb, kikezdte a borunket...es ilyen patikkal indult!!!! Nagyon szep a kiscsajszi...es hatalmas!!!!

Zituska: szerintem is kar merni mennyit esik, csak magadat stresszeled...mi is idonkent tobbet, majd maskor kevesebbet eszunk....Nyugi!!!

Timka: Sok boldog nevnapot!!!

Mi jol vagyunk, szerintem nem a fogatol volt a nyavaja( laz, meg lagy kaka), mert az enterogerminatol, kezd megjavulni a kakank allaga...valoszinuleg benyelt valamit a bolcsibe. Meg jo, hogy a vegen a munka nem jott ossze igy nem viszem tobbe!!!
Kép

sziasztok
matteo0808

Mukika! Norbit én most Berényihez vittem hogy perforált a dobhártyája. Nagyon alapos volt mindig, kedves a gyerekekkel (Orsit is már 2x megnézte mert nagy az orrmandulája és visszataknyosodik folyton egy ideje, bár amugy nem beteg), Norbit ált. soron kivül be is hivta mindig, pedig naponta jártunk, irtam. Én elégedett vagyok vele, örülök hogy végre jo kezekbe kerültek.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen :)
Olvasni is sok volt, amin átmentetek Norbikával!! :cry: Jobbulást, és sok gyógypuszit Neki!!

A Prevenar az mire való oltás is?? :oops: :oops: Így az oltás neve alapján sose tudom... :oops: :oops:

Bea :) Matteo :)
Egyet értek veletek, eddig nem is mértem a szopikat, csak tegnap kezdtem el, mert 1 hét alatt 9 dekát hízott csak, és ez elég kevés.(de igyekszem nem aggódni ezen, a védőnőm szerint sincs miért)
Ennek ellenére 4 óránként kajált, hiába akartam hamarabb adni neki, nem fogadta el, és nem is evett sokat egyszerre.
Most megint elfogadja 3 óránként, de olyan, mintha csak addig szívná , míg könnyen jön a tejcsi, amikor a vége már nehezebben, azt lusta szipákolni, inkább ráhagyná. De ha kicsit noszogatom, meg pihizünk szopi közben, akkor most kiszívja.
Na, szóval "röviden" ezért kezdtem mérni a kaját, de nagyon megijedtem, hogy ilyen keveseket eszik, és nem csak 1-1 alkalommal, mert az oké, hanem minden kajánál.
Mondjuk most megnyugodtam kicsit, mert így, hogy többször visszateszem a ciccre, így ma bement az átlag 100-130. Ennek már örülök.

Kép
Kép
zituska28

Köszönöm hogy ilyen sokan aggodtatok értünk!!

Zituska! Ez a pneumo oltás gyerekeknek. 5 év felett lehet adni a felnötteknek valot, ill. az alatt is kaphatja, baja nem lesz, de az nem vált ki akkor immunreakciot. A doki is nagyon ajánlotta amikor most kérdeztem (bár már addigra megvettem) csak kiváncsi voltam a véleményére, hát szerinte is valszeg megusztuk volna ezt az egész kálváriát.
Szerintem olyan szép kerek a lánykád hogy felesleges aggodnod ha néha kevesebbet eszik!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea: az elején mi is naponta többször adtunk 25 cseppet!Később csak az esti szopi előtt!!

Kép
gyanixi

Zita most küldte az sms-t, bent van a Klinikán!!!
Óriási drukkok Nekik!!!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

0.29-KOR 3270-EL ÉS 49 CENTIVEL MEGSZÜLETETT ALEXANDRA!!!
:D :D :D

Sok boldogságot, egészséget, és tejecskét kívánunk!!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

KLASSZ HÍREK ÍGY KORÁN REGGEL!ÓRIÁSI GRSTLA ZITÁÉKNAK,BOLDOGSÁGOT,EGÉSZSÉGET SOK TEJCIT!!!!!!!!!! :D :D :D

Kármen!
Hú szörnyű,szegény Norbika,még jó,hogy jól viselte és most már ok lesz minden.Málna szerdán kapja a Prevenart!
20140113113746

sZIASZTOK!!

Ez gyorsan ment! Remélem el tudott szabadulni Zita dokija az urológiáról.. :)
Zita!

SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS ÖRÖMET!!!! :D

Móni, Moncsi, Mónika!

BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!!!!

Kármen!
Norbi HŐS! Most már remélem minden rendben lesz!!!!!

matteo!
Aranyos vagy. Örülök, h jobban van a kisfiad, teljes gyógyulást kívánununk!!!

Nálam tombol a nátha, fáj a torkom, nehézkes nyelni. Hangom alig... Kúrálgatom magam. Ábel jól van.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Matteo!
Egy sima bolognai spagi receptet szeretnék,a darálthúsosat!Köszi előre is!A fűszerek érdekelnek főleg!

Zsuzsu!
Jobbulást!
20140113113746

Sziasztok!!
Hű micsoda jóhírek :D

Óriási gratula Zitáéknak :) Nagyon várjuk az élménybeszámolót :D

Karmen: Örülök, hogy túl vagytok rajta! :wink: Norbi egy hős!!!!! :D

Ilcsi: Picit áztunk csak el, nem volt vészes, és szuperek voltak a koncertek, nagyon jó volt az egész 8) :lol: Ti mikor mentetek haza?

Név és szülinaposokat Isten éltesse!

Nálunk minden oké, nincs autónk így nemigazán tudunk kimozdulni, de amilyen nyomi idő van nem is nagy baj... Hol esik, hol süt, a szél is fúj...áááááááááááááááááá
Zalán még taknyos, adom neki az orrcseppet, nemtom mikor múlik már el. Hogy mikor kezd el hatni a Bronho Vaxom.....????? :roll:

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?