Nem, nem nyulik, en inkabb azt mondanam, hogy csuszik.
Anno az elsö par honapban jonasom volt es semmi bajom nem volt vele, szoval el sem tudtam kepzelni, hogy lehetne jobb is egy kendö. Aztan mikor lett indiom (ami elvileg ugyancsak jacquard szövesü), akkor mar hozza se nyultam a jonashoz. Olyan fajta gondok voltak, hogy ha felkötöttem a picit, akkor kb 30 perc utan 10-15centivel lejebb volt mint ahogy eredetileg kötöttem. Az indioval sosem volt ilyen fajta problemam.
Azota probaltam mas mintas didymost is es azzal nem volt ilyesmi (holott Beni mar ketszer olyan sulyos
). Szoval ez vagy a rombuszos mintan, vagy az en benazasomon mulott. De persze az is lehet, hogy az öblitövel valo mosastol volt (en kis naiv akkoriban azt gondoltam, hogy mindent öblitövel kell mosni
azota meg mar a z öblitö gondolattol is rosszul vagyok).
Nemet forumon is olvastam hasonlo panaszt a rombuszos didykröl es ez is mind kezdö hordozoktol volt.
Savitri! Hat nekem sem tetszik, hogy ezt csinaljak a kendögyartok. Valojaban nem tudom, lehet, hogy tenyleg igy gondoljak. A Storchenwiegesek a keresztezett köteseket is kevesbe jonak mondjak mint pl. a kengurut vagy batyut. Nekem meg nagyon ugy tünik, hogy ezt azert teszik, mert a Didymos levedte a WKT nevet. Sajnos ide is befuratkozott a piacgazdasag
lasd ERGO
Rövid kendö: engem biztos nem vinne ra a lelek, hogy levagjak egy ilyen regi, rojtos kendöt, tenyleg miert nem "no sew" (azaz varras nelküli) karakas kendökent hasznalod inkabb?
Marina! Nagyon edes a picid