Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyugtonmalac - Köszi a táblát! A sírás miatt ne aggódj! Sőt, szerintem ha acsak teheted add ki magadból, ne "feszítsen" belülről! Nekem mázlim van, abszolút kímélve vagyok a suliban. Ez persze nem jelenti azt, hogy levettek volna a vállamról feladatokat, csak nem raknak rá pluszt. Pl. amitóa tudják, hogy terhes vagyok még nem írtak ki helyettesíteni egyszer sem. Ez azért nagyon jól esik, úgyhogy majd év végén el is rebegem hálámat érte. A gyerekeim is édesek, segítenek cipekedni (magnót, könyveket stb) helyet csinálnak a folyosón meg ilyenek. Melengetik a lelkem. De még azok is akiket nem tanítok. :)

Peva - Már mért lennél hülye? Szerintem nálunk is ez lesz, csak fordított nemekkel. Apa a vasárnapi uh-n is odalátta a kukacot, hiába mondta a doki, hogy szerinte nem is látszik. És a sógornőnk lánccal jósolta neki a kisfiút. :D A jósnőről annyit, hogy januárban (utólag már tudom, hogy nem sokkal a fogantatása után) jött egy jósnő a suliba. Az igazgatónk szokott néha hozzá menni, neki legtöbbször bejön. Na, nekem azt mondta, hogy idén még nem lesz gyerekem, talán jövőre, de biztos, hogy vagy tavasszal vagy ősszel. Az ősz efyedül bejött neki. :lol:
Nekem is hasonlóak a méreteim, bár a hétvégén a csípőm már 112-nél járt. Ja, plusz poén, azt mondja az uh-s nő, "érdekes módon nem vezeted jól az uh, pedig az ilyen kis vékony lányok, mint te..." :shock: MÁrmint, hogy én??? Vékony??? Talán sosem neveztek így... :lol:

Kriszta - Gratula a jó hírekhez!!! NAgyon örülök! Jó ksi pocid van már neked is!

BArifelhő - Én is gatulálok az esküvőhöz! Tényleg jó kis hónap lesz ez nektek, csak azért vigyázz magatokra!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Ú, olyan sokat írtatok és átcsúsztunk egy új oldalra.
Nyugtonmalac - köszi a táblát és ne aggódj a könnyek miatt, én már csak tudom, elég sokat bőgtem a múlt héten :) Most párom szabin van, úgyhogy jól elvagyunk itthon, ma is kétszer elaludtam, ő közben filmet néz vagy netezik, fő a munkamegosztás :lol:

Andi - nagyon szép izmos a hasad!

Peva - baba neme? Még semmit sem tudunk, én még mindig lányt szeretnék, párom fiút, jósnőben nem hiszek, megérzésem nincsen, szóval vagy kiderül jövő hét kedden az UH-on vagy utána a 18. hetin, azt már csak kibírjuk. Bár most anyukám kitalálta, hogy amint megtudjuk a nemét, mondjuk neki és azonnal megy le fonalért, mert kötni akar a babának :lol:

Kriszti - nekem is jó nagy már a pocid és nagyon tetszik a zöld felsőd :oops:
És meddig kell még feküdnöd? A méhlepény visszatapadt? Mert úgy emlékszem, neked is levált egy része és volt egy bevérzésed. Nekem még mindig van barnázásom, és feküdnöm kell, de persze nem tudok reggeltől-estig, néha már annyira fáj az oldalam is a sok fekvéstől. Remélem helyrejövünk mindketten!!!

A bőrről annyit, hogy én egyszerűen nem bírom magamra kenni a testápolóimat, már az illatuktól is rosszul vagyok és valahogy nem bírom a bőrömön őket, ez azt eredményezi, hogy tök száraz az egész testem :? A DM-es olaj milyen??

Én amúgy néha érzek valamit, de nem tudom, hogy a hasam bugyorog-e vagy ez már a baba :shock: A párom meg mostanában állandóan a hasam környékén ólálkodik és hallgatózik, sőt, mondtam neki ma, hogy a baba már hallja a hangomat és elkezdett beszélni neki, ez kész :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!
Végre sikerült visszaolvasnom...nem semmi mennyiségeket írtok mostanában.

Ma voltam a Bolgárkerék utcában második vérvételen és holnap is oda megyek szívultrahangra. Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi gond, mert több dolgot már nem tudnék elviselni.
Zsuzsu és Nyugtonmalac is ma volt vérvételen. Ugye?
Nyugtonmalac
Mi volt az uh-n? Ki csinálta?
Én holnap Hajdú doktornőhöz megyek, de 20. hét környékén oda szeretnék 4d-re is menni.

Folyásom nekem is van, tudom, hogy természetes, de néha már nem hiszem el, hogy ez lehet természetes, úgyhogy jövő héten szólok a dokinak, hogy nézze meg, nincs e valami gond.

Adri kérdezett a gátmetszérsről.
Én Edá-val szültem, és az annyira szuper, hogy az utolsó órában még aludtam egyet a szülőágyon. Ez komoly. A doki benézett, a férjem aludt a franciaágyon (alternatív szülőszoba-szuper), a szülésznő a hintaszékben, én meg a szülőágyon. Arra ébredtünk, hogy bejött a doki... :lol: A vágást észre sem vettem, csak amikor a doki szülés után elkezdett matatni, akkor megkérdeztem a férjem, hogy mit csinál és mondta, hogy varr... :shock: Azt mondta a férjem, hogy valami szörnyű hangja volt a vágásnak, de én azt sem hallottam. :shock:
Egyébként az Edá-t nem én kértem, de mivel felmerült a császár lehetősége, ezért jobbnak látták, ha kapok érzéstelenítőt, így ha sürgősen menni kell, akkor már nem kell az altatóorvosra várni. Hááát...egyáltalán nem bántam meg, pedig nagyon hősködtem, hogy nekem nem kell fájdalomcsillapítás... :roll:

Képzeljétek szombatig egyedül leszek itthon, mert a férjem táborozni van néhány gyerekkel. Én ilyenkor baromira félek, úgyhogy gondolom semmit nem fogok aludni... :oops:

Megyek, tornázok egyet Rubint Réka barátnőmmel. Jaj de nagyon utálom szegényt, de sajnos nincs jobb.. :cry:

Viszont két hét múlva megyek intim torna tanfolyamra (legalábbis remélem). Jön még valaki???

marek
 
 

 
 

Sziasztok!

Haza értünk!

Nagyon jó volt titeket olvasni! Köszönöm a biztató szavakat, és gratulálok a babamocorgás érzésekhez, meg drukkolok a vizsgálatokhoz, UH-okhoz, amik a jövő héten lesznek esedékesek.

Ééééééés, mi volt ma az UH-on? Korábban értünk oda 3/4 órával, és ezen felül még csúszás is volt, tehát fél órával később mehettünk be a tervezetthez képest ->1 és egy negyed órát vártunk rá, de megérte. Lilit a kocsiba ültetve toltuk be, így láthatott mindent. A legjobban értem aggódott, hogy fáj e nekem :) Szerintem még nem fogja fel igazán, hogy mi van. De még csak 2,5 éves. Azért magyarázott a dokinak, meg minden, hogy ott a baba :)

És a baba jól van, megmutatta a hátát (megint), ismét láthattuk a fülét :) Mindene megvan, lába összezárva, jól felhúzva, szemét eltakarva, másik kezecskét szopogatva elbújt a lepény-párnájában. Szégyenlős a lelkem. Ez tuti. Köhögtem, meg forgolódtam, meg minden, így sikerült egy pillanatra elcsípni az arcocskáját oldalnézetből, és nagy nehezen rávenni, hogy megmutassa, mit rejt a lábacskái között: nos, 90% kislány :) Éljen! Lilinek hugija lesz! Persze ez még nem 100%, de már másodszor jósolják ezt nekem UH alapján. És hát, szégyenlős is… :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek, te mikor voltál? Én 14:14-re értem oda, és 15:40-körül jöttem el :S

Megnézem az UH dokim nevét: (nagyon profi ám :) )
Dr. Timmermann Gábor

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak olvasó üzemmódban voltam. Az egyik szomszédos topicban egy hozzám közelálló édesanya elvesztette az ikreit és eléggé lepadlózott...

Mi is ma voltunk a Bolgárkerék utcában, 9:30 körül értünk oda. 5 percet vártam csak. Eredmény csüt vagy péntek. Remélem mindenkinek vidám anyáknapi ajándéka lesz!!!!

Nagyon csinik a pocik és Andi kislánya is Tündérke!

Örülök, h mindenki jól van, maradjon is így!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


NyugtonMalac
Gratula a kislányhoz!
Én is őt néztem ki, bár nemtom miért, hisz egyik dokiról se tudok semmit. Egyébként jó fej???
Mondjuk én nem szeretnék kedden menni, mert akkor a vérvétel miatt mindig sokan vannak és gondolom mindig csúszás van. Remélem nemcsak kedden rendel. Holnap megtudom, mert akkor akarok időpontot kérni.
Ja, és én 9 után pár perccel voltam vérvételen. De uh-n nem voltam, nekem most a holnapi fontosabb, meg valamikor jövő héten is megyek a saját dokimhoz. Ráérek utána 4d-re menni.

Lépek lefeküdni. Remélem nem rettegéssel telik az egész éjszakám.

Asszem ma R.R. nélkülem tornázik... Az a helyzet, hogy baromi lusta vagyok. :oops:

Jóccakát! :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Marek:
igen nagyon jó fej, fiatal srác, de nagyon profinak tűnik :) Ajánlom!
Nekem az UH csúszás miatt kellett ennyit várni. Vérvételre mentünk először, de túl korán értünk oda. Hamar le is vették a vért, majd kergetőztünk az udvaron a lányommal. Ez pont elég volt arra, hogy ne vegyék észre, hogy milyen rég óta várunk, így mindenki aki utánunk jött, de bement a váróba látványosan várakozni, az előttünk mehetett UH-ra. 15-re volt időpontunk, akkor már lelkesen a váróban üldögéltünk egy fél órát, mire végre behívtak minket is. De megérte várakozni. Nagyon színvonalas az UH szolgáltatásuk :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Üdv Lányok!!!

A tegnapom kimaradt,így megint jól lemaradtam! :lol:

Először is gratulálok az UHk-hoz!:D
És köszönöm a hozzászólásokat a gátas dolgokról! Úgy meg tudok rémülni az ilyenektől! :oops: :oops: de ismét megnyugtattatok!
igazábó engem is csak az érdekel,h a babának jó legyen!

Marek,nem semmi,h elaludtál! :lol:

ne haragudjatok,h megint nyavajgok,de ma voltunk reggel a boltban,mert az irodában elfogyott az ásványvíz és ahogy az egyik kartonnal raktam be,meglöktem magam fele a bevásárlókocsit és a pocimnak ütődött!most megint izgulhatok,h mivan!és még ma nem éreztem a mocorgást! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Lemaradtam, de csak kicsit...

Izmos a hasam?! Na, ezt már régen mondták! megboldogult lyánykoromban, talán :wink:
Tudjátok, mikor mozdultam meg utoljára? Annyira régen, hogy nem is emlékszem! Ja, Barbival a pocakomban jártam úszni, de azt is azért, mert az a legkényelmesebb és nem izzasztó....
Szóval nem tudom, mitől lehetne izmos, de hogy nem nagy, az tuti... nem baj, esz ez még így se! Azért nagyon jól esett a sok bók, KÖSZI!

Én még nem nagyon érzek mocorgást.. jajj, lányok! Annyira aggódom! Megint olyanokat álmodok, hogy le sem merem írni! Olyan messze van még a szombat, és én újra rémeket látok.

Még jó, hogy holnap mozgalmas, majálisos nap lesz, így előbb eljön a nagy nap! Nulladik típusú találkozás!!!! Imádom az uh-t!!!!
Én most Barbit is visszük, meg apa is jön!
Jó hogy írod, hogy Lili is élvezte, mert én is attól félek, B. megijed, hogy nekem fáj valami. Majd magam mellé ültetem, és akkor látja, mit csinál a doki! És talán látja majda lényeget, mert a DVD-t, amit az Istenhegyin csinált az a baromarcú, azt nagyon élvezte. Már többször megnézte azóta. meglátjuk...
Csak lenne már szombat.. :roll:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Adri!
Én csak annyit mondok megnyugtatásodul, hogy Barbi imád az ölemben tanyázni. Kérdeztem a dokit, nem baj-e? Tud-e kárt tenni a babában, azt mondta, attól kezdve, hogy tudna, már én nem fogom tudni az ölembe venni...
Szóval ne aggódj!!! nagyon jó kis helyük van ezeknek a porontyoknak odabent! Sokszor ki sem akarnak bújni :lol: :lol:

Egyébként olvastam, hogy Marek aludt egyet a szülőágyon. Képzeld el, hogy én két fájás között aludtam be folyamatosan. Eljött a pont, amikor azt mondtam, ezt már nem lehet kibírni...
És akkor, mint aki elájul, két fájás között olyanokat aludtam, mit máskor éjjel, még álmodtam is! Pedig a szünet 1-1 percnél nem lehetett több, csak már úgy elfáradtam és talán így kímélt meg az agyam a rettenetes fájdalmaktól.
Utána jött az EDA, mert semmit nem haladt a tágulás. Onnantól felgyorsultak az események és 2 órán belül minden lezajlott.
Összesen 16 órát sikerült vajúdnom és szülnöm. Kemény volt, de megérte!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok...én nagyon eltűntem, de mint irtam legutobb szabadnapokat kaptunk a munkából...és sokat lustalkodtam, sétáltam, kihasználtam a szépidőt...végre kicsit többet voltam a párommal is együtt (ő mindig olyan foglalt)...elég ok-sak néztem ki a keresztelőn is...végül édi volt a ruhám :D

Nyugtonmalac: gratuláloka kislányhoz! már-már kissé irigyellek, mrt ti már tudjátok...

Andi: A kislányod nagyon aranyos!!

Ildi: milyen édes...az jó ha a párod ilyen ragaszkodó...az enyém fél a kezét a hasimra tenni (pedig még nem érzik semmi) de azt mondja, hogy mikor érzi milyen feszes a bőr, fél hogy kipukkad...hát majd ha fog valami benne mozgolodni...azt ő nagyon furcsálja....

Mindenkinek: nagyon szép pocis képek jöttek...és megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyen nagy pocim már..
Kata, Marek...és a többi nagyon jő pocitok van :D [/b]

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


és mivel holnap is ünnep (nem kell melózni...remélem...mindenkinek szabad)
Mindenkinek kivánom, hogy ruccanjon ki a szabadba majálisozni, jó étvágyat, bár nem hiszem hogy valakinél ez gond lenne :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Andi,köszönöm a nyugatatást!én is abban bízom,h jól be van bélelve odabent! :lol:
csak első baba és még minden olyan fura és mindentől félek! :lol:

ezek az elalvásos sztorik nem semmi!:D:D már úgy várom,h velem mi lesz!kíváncsi vagyok nagyon! :roll:

most lehet,h hülyeséget kérdezek,de az EDA a gátmetszéses dolog??? :lol:
Vendég
 


Inez: valaki mesélte nekem, hogy a barátnője nagy pocakos volt már, amikor a metróban utazva egy népszerű megállóban a tömeg kilökte a metróból. Hasra esett, és nem lett semmi baja a babának. Ne izgulj, mi még nagyon az elején vagyunk, és a baba jól van szigetelve. Nem lesz baja ettől :) Engem Lili kínoz nap mint nap hasra könyökléssel, mászással. Na az is rossz érzés, de erre fel van készülve a baba, és védekezik ellne. :) Jól el van dugva odabent, és még rugalmas is a fészke, meg vízzel tompítja a hasonló ütéseket. Nincs baj, tuti.

Andi: Biztos élvezni fogja Barbi a vizsgálatot :) Főleg, ha a DVD-t is élvezte. Nekem Lili a DVD-n babalesést nem élvezte sokáig. Megértem, nehéz kivenni a babát, s csak barna maszatnak tűnik az egész. De ma már szívesen nézte a DVD-t. Biztos segített neki, hogy látta, hogy készül.
Játszhattok majd UH-osat otthon Barbival. Majd lefekszel, ő meg húzogat valamit a pocidon :) Én is kipróbálom majd Lilivel. Bár ő sajnos az ágy másik felén volt babakocsiba, így nem láthatta jól, mit is kell csinálni egy profi UH dokinak :D

Én is aludtam fájások között (a 4 percesek között), de én nem a szülőágyon. Ott csak relaxálni tudtam fájások között. Bár azt csak én éreztem annak. Kívülről az is szenvedésnek tűnhetett...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


EDA-epidurális érzéstelenítés. A gerinc 2 csigolyája közé (asszem a 12-13. közé) szúrják, így tompítják a fájdalmat, illetve a császármettszéseseknek teljesen elbénítják a test alsó részét az operációhoz.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Kép

Kép
ancsa123
 
 


Tök jó, felraktam a képet, de a szöveg amit írtam elszállt.

Régen nem jelentkeztem, örömmel olvastam hogy mindenki jól van. A para úgylátszik hozzátartozik ehhez az állapothoz, csak maradjon egészséges keretek közt. Csak átragad a babára. Én is próbálom magamat kordában tartani.
Andi- az Istenhegyi klinikán mi volt a baj? Én is ott voltam konbinált teszten és ok volt minden.

Az EDA-ra azóta megkaptam a választ, köszönöm, egy picit félek tőle, a gerincebe szúrnak egy óriástűt, nem?

Tud valaki jó kismamajógát Budapesten?

Ancsa

Kép
ancsa123
 
 


Ancsa- az, hogy a dr. Gasztonyi Zoltán egy nagy bunkó! Az uh közben SEMMIT nem mondott a babáról, hogy mit lát, hogy mit mér, hogy esetleg minden rendben van-e, hanem egyfolytában azt fikázta, hogy milyen rosszul fekszik, mennyire nem látszik jól, és hogy ő még ilyen gázos beleket nem látott, mint az enyéim...
Majdnem felordítottam, hogy tényleg nem látott még olyan kismamát, aki 1 héten csak 1-szer tud kakilni?! Mert akkor jól nézzen meg!
Szóval nekem nem jött be, és tul. képp az egész hely nem volt szimpi. Én is kombinálton voltam, hála Istennek, többet nem kell odamennem. Az AFP-t a János Kórház szuperül csinálja, külön labor van a kismamáknak.
Örülök, hogy azért van, akivel rendesek!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Lányok!

Adri! Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Nagyon jól ki van párnázva a baba. :) Tuti nem lett baj.

Jók az alvós storyk. Én még nem parázok ezen, de jó, hogy írtok tapasztalatokat nekünk, első babát váróknak (egyelőre a 18. heti nagy uh-on izgulok, hogy legyen min :) )

Kismamajóga engem is érdekelne (főleg IX. vagy XI. kerületben) - amióta párna van a székemen kevésbé rossz ülni, de délutánra már nehezen állok fel és az első pár lépés is furin megy. De biztosan jót tenne egy kis megmozgatás odalent.

Gasztonyi nálam csak csendes volt, de kedves (bár én annyira vigyorogtam, hogy az is átszállhatott rá - meg persze tőlem vért nem tudtak előtte venni, ezért hozzá küldtek -miután összeszurkáltak- lehet, hogy próbálta az intézményt jobb színben feltüntetni, mint a szurkálós lányok :)

Szépek a pocik!

Nyugtonmalac! Szinte irígykedem a lányka miatt...meg hogy tudjátok. Így lehet neveken is erőteljesebben gondolkodni.
Nálunk még az nem téma.

Bettyna! Vigyázat azzal a látta a kukacot (ennyire az elején)- kollégámnál is látták, aztán végül lány lett egy későbbi uh-on, valószínűleg a köldökzsinórt látták.
Aztán lehet, hogy jók a párod megérzései, és fiú lesz.
Én megkérdeztem a párom: mi lesz, ha nem lány (mert annyira beleéli magát). Válasz: Akkor fiú. :lol: remélem ennyire rázza majd meg a dolog, ha úgy alakul.
De lehet, hogy holnap "átpártol", megyünk sógornőmékhez babanézőbe (péntek hajnalban született meg a kisfia). Rám van bízva a "valami jó ajándék" - remek délutánom lesz: mehetek bababoltba és vásárolhatok :lol: Ha meg nem tetszik neki, majd visszakérem. :oops:

Mindenkinek jó pihenést erre a szép hosszú hétvégére! Remélem kisüt a nap (most itt elég borongós)
Csak óvatosan - kertigrillt ne Ti vigyétek ki és szereljétek össze :)

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Nyugtonmalac,nagyon durva amit írál! :shock:
kilökték???hogy lehetnek ilyen figyelmetlen bunkók az emberek???
de neked is köszi a nyugtatást!

Andi,köszi az infot!olyan béna vagyok még az ilyen dolgokban! :lol:

Ancsa, neked is szép "kis" pocid van már!!!:D

nah,...most már tényleg mindenki tudja a családban a gólyahírt!:D
Anyu most mondta el mamának( az ő anyukájának ) a babót és felhívott,h mennyire örül!olyan fura,...nem is gondoltam volna,h mindenki ilyen boldog lesz a hírtől!(már csak azért mert ugye még suliba járok):D az egyetlen kívánsága mindenkinek,h ne hagyjam abba a sulit!...
jajjj,...most így,h mindenki tudja és ennyire örül még jobban elkezdtem izgulni,h minden oké legyen!már nem az elvárások miatt,hanem csak h nehogy vmi legyen.......na mind1,nem tudom megmagyarázni!olyan hülye vagyok!!!!! :oops: :lol: :oops: :lol:
Vendég
 


Peva,neked is köszi!!!:D

nálunk is olyan borús az idő!:( remélem holnapra megjavul!:D

egyébként nekünk meg olyan barátunk volt akinek egyértelműen kislányt mondtak és hopp,kisfiu bújt ki! :lol: ez lehet,h még rosszabb,..nem is mondom mire gondoltam... :oops: :lol: :lol:

sok szerencsét a vásárláshoz!:D mostmár,h nő a pocim én is egyre szivesebben megyek bababoltokba!:D
Vendég
 


Andi- tényleg olyan bunkók tudnak lenni néha az orvosok, nem veszik észre magukat, pedig ez egy olyan érzékeny állapot. Az ember az egyik legintimebb szférájába kapnak bepillantást, akkor elvárható hogy empatikusak legyenek. Sajnálom hogy egy ilyet fogtál ki, de a lényeg hogy Ti jól vagytok.

Adri- nehogy kibillentsen az egyensúlyodból az, hogy már mindenki tudja körülötted. Ez a "dolog" leginkább Rólad, párodról meg a babáról szól, a lényeg hogy Ti legyetek harmóniában.

A jósnőben én egyáltalán nem hiszek, sokmindent mond, ami közül csak bejön valami. A saját megérzésekben viszont lehet valami, de hogy egy kívülálló mit mond, hát..

Mindenkinek szép pihentető napokat kívánok!

a.

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok!

3-kor lépek a munkahelyről, gondoltam előtte még bekuksizom.
Képzeljétek tegnap friss kovászos ubit és savanyú káposztát vettem a piacon. Hazamentem és ettemis magában 2 ubit aztán egy jó adag káposztát. Egy pár óra múlva éreztem, hogy jobb, ha meglátogatom a wc-t. :-( Ki is jött minden. Borzalmas volt. Savanyúságot hányni....fújjj, na nem is részletezem. Ráadásul reggel is így jártam. Ha felkelés után eszem rögtön, akkor arra nincs garancia, hogy bent is marad. Már kabátban álltam, mikor éreztem menni kell. Na ennyit a 15. hétről. :-)
Az a baj, hogy nekem a gyomrom még nem az igazi. Sosincs az a kellemes jóllakottság érzésem, folyamatosan kuruttyol a gyomrom. Említettem, hogy korábban is voltak panaszaim, de annak már több éve és ezt most a terhesség óta érzem. Olyan mintha agyomrom és a nyelőcsövem közti "fedél" résnyire nyitva maradna. Ha esetleg valami gyomorbajom van mégis az nem hat a baára, ugye? Én legalábbis úgy tudom.
Ancsa: Én az Asram jógaközpontba járok a 2. kerületbe, de az Örsön is van egy nagyon jó nevű hely, ahol jó a kismama jóga. De ha a keresőbe beírod kidob egy csomó helyet.

Most mennem kell, majd még benézek.
Nagyon szép hétvégét!

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok lányok és persze bébik :lol:

Ma voltam a háziorvosomnál. Képzeljétek, még jövő héten sem enged melózni, sőt, először azt mondta, hogy jövő hét hétfőhöz képest 2 hétre menjek vissza hozzá :shock: Itt azért mondtam neki, hogy majd meglátjuk, hogy kedden mit mond a nőgyógyász, de azt mondta, hogy ne pattogjak, üljek a sejhajomon és pihenjek, majd amikor meglesz a baba, úgysem lesz egy nyugodt percem sem :wink: Jó fej, de azért remélem jövő hét után már mehetek melózni, megkaptam ma a fizut és kb. 35 e ft-tal kevesebb jött, azért nem mindegy a pénz, főleg így babavárás-vásárlás közben-előtt, de persze a bébi egészsége a legfontosabb, szóval most pihi továbbra is.

Adri - nyugi, nem lesz semmi baja a babának, ha picit megütöd a hasadat, az a baj, hogy túlparázunk mindent, én is ilyen vagyok, esküszöm, bármi van, már a legrosszabbat feltételezem :roll: Pl. tegnap este nem volt hányingerem, nem csavarodott a gyomrom és erre rögtön beképzeltem, hogy biztos nincs már baba, jó, tudom, tökhülye vagyok + hipohonder is :? Amúgy rögtön álmondtam is egy olyat, hogy nekiindultam melózni csak úgy, senki sem tudta, hogy megyek, se párom, se család, se mh., csak mentem és álmomban újra véreztem, na ezt adjátok össze, totál megzakkantam. Szóval nyugi Adri, ezzel nem vagy egyedül :lol:
És Andi, ezt neked is írom, mert te írtad, hogy miket álmodsz :wink:
Még annyit Adri, hogy én is sokszor arra (is) gondolok, hogy ha valami baj történne, nem csak miattam lenne szörnyű, hanem a család miatt is, mert anyukám is annyira beleélte magát már, hogy lassan unokázhat, párom anyukájáról ne is beszéljünk, ő már egyenesen megszállott, szóval az ember ilyenkor mindenki érzéseit félti és mindenki miatt aggódik, de nem szabad, én hiszek abban, hogy mindennek van miértje és ha valami történik, ami rossz, annak meg kellett történnie, mert lehet, hogy később valami még rosszabb történne, amit nehezebb lenne feldolgozni. Szóval én is próbálok nem izgulni (zárójelben jegyzem meg, nem sok sikerrel :roll: )

Dalma - párom tényleg nagyon ragaszkodó, jobban be van néha sózva, mint én :lol: Reggelente mindig bújik, fogja a hasamat, néha hallgatózik, én nem is tudom, mi lesz, ha már rúgdos a baba, lehet, hogy nem csak őt, hanem páromat is cipelnem kell magammal?! :shock: :lol:

Ancsa - neked is jó nagy már a pocid :D Kismamajóga engem is érdekelne, de csak akkor, ha már minden oké és nem kell sokat pihennem! De ha valaki tud jó helyet, írja meg!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Hülyén fog hanzani, de ha nem tudnám, hogy szültem már egy gyereket, én magam nem hinném el...
Furcsa dolog ez, mert én (is) átéltem már ezeket, mégis ugyanúgy - sőt, talán jobban - aggódom, parázok és türelmetlenkedem. Annyival érzem magam tapasztaltabbnak, hogy tudom, milyen fájdalmakra és történésekre lehet számítani szülés címszó alatt. Erre nem lehet felkészülni, ezt meg kell tapasztalni, mert semmivel nem lehet összehasonlítani. Ettől függetlenül úgy olvasom a hétről-hétre rovatokat, mint régen és úgy megyek a dokihoz, mintha még soha nem lettem volna ott...
Biztos a természet rendje ez, hogy minden gyerek más személyiségét már itt is nyomatékosítsuk. Elfelejti az ember a rossz dolgokat, a nyűgődést, a fájdalmat, az aggódást, mindent! Olyan csodálatos és hihetetlen ez!

Állítólag tényleg nagyon jót tesz a kismamajóga. Komolyan kell venni, és akkor sokat segít a vajúdáskor, hogy elviselhetőbb legyen a fájdalom. Jobban lehet figyelni magadra, a légzésben, és lehet, hogy ha jól el tudsz lazulni, könnyebben tágul a méhszáj is, mert azzal szokott gond lenni (mármint annak a tágulásával).
Úgyhogy aki tud, menjen!!! Én sajna nem tudok időt lopni rá, akárhogy próbálok is. A Marczibányi téri Szabadidő Központban is van, állítólag jó is.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Lányok nagyon köszönöm a nyugtató szavakat!sokat jelent!

és képzeljétek,most jövök a fodrásztól és amég vágta a hajam végig éreztem a rugdosódást!olyan jó volt!!!!:D
viszont Ildi, én is tiszta hipohonder vagyok most meg ismét visszatértem a folyás miatti aggódáshoz! :lol: persze pont a héten van szabin a dokim,ugyhogy hétfő lesz a nap,amikor meg tud vizsgálni!...

egyébként mintha az én gondolataimat írtad volna le! :roll:
örülök,h ezekkel a dolgokkal nem vagyok egyedül!

jajj,..még annyi mindent írnék,de rohannom kell!...

ha NEM TUDNÉK JÖNNI,AKKOR MINDENKINEK NAGYON SZÉP HOLNAPOT ÉS HOSSZÚHÉTVÉGÉT!!! :wink:
Vendég
 


Andi - nem hangzik ez hülyén, azt mondják, hogy minden terhesség más, szóval biztosan nem lehet összehasonlítani a többivel. És az érzések is biztos mások, van aki az elsőnél jól van, a másodiknál hányingerrel küzd, szóval ez tök aranyos :)

Adri - legalább meg tudjuk beszélni egymás hülyeségeit :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Nyugtonmalac - Gratula az uh-hoz! Rettentően irigyellek, hogy már tudjátok, hogy kislány.. :oops:

Peva - CSak a párom látta oda a kukacot, mi meg mosolyogtunka dokival. Mondta is neki, hogy hát ha azt akarja látni, aám legyen, de ő most még nem mondanan semmit. Szerintem ez korekt. :)

Adri - Én már lecsúsztam a nyugatatgatásról, de egyetértek az előttem szólókkal. :D Így most helyettük is mondom, hogy látod, hogy nincs semmi gond! :D

Szülés közben bealvás??? Nem semmi!!!! :shock: Tényleg kimerítő lehet...

Rólunk - Nem tudom ki hogy van vele, de nekekm 2-3 naponta "gombóc nő" a torkomba és egész nap nem tűnik el. Sőt estére egyre rosszabb. HA nem nyeldeklek állandóan, akkor először kiráz a hideg, aztán átvált hányinegrbe a dolog. Tök gáz. Főleg, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor vagy mitől jön el. Remélem hamraosan elmúlik, mert eléggé idegesít. Tönkre tudja vágni az egész napomat.
Képzeljétek tegnap ettem csokit. :oops: Utána nem sokkal kaptam egy akkora rúgást, ami aztán tényleg összetéveszthetetlen és félreérthetetlen volt! :lol:

Szép hétvégét és jó pihenést neketek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Még valami: aki kirándulni megy vigyázzon a kullancsokkal!!! Állítólag rengetegen vannak!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Csatlakozom Bettinához!

A kutyusainkból (2 keverék fiú), akikkel nem túl bokros területeken szoktunk sétálgatni, összesen 3+4 kullancsot vettem ki a héten. Az enyhe tél miatt nagyon nagy invázió van.
Eléggé parázva vizsgáltattam át magam a férjecskémmel, aki nagyon örült a feladatnak. :P
Ügyeljetek a kullancsokra ti is!

Kép
szöszke
 
 


Barbi nem akart ma hazajönni az anyukámtól, úgyhogy most itt ülök, pakolás az arcomon, jól bevacsizva ( :oops: ) - apa meccset néz - és minden másodpercben bocsánatot kérek a gondolatért, de állati jól esik PIHENNI!
Én nem tudom, mikor múlik már el ez a mérhetetlen fáradtság, de nekem egyre komolyabb energiákat kell mozgósítanom a mindennapi dolgaink ellátásához. Iszonyú fáradt vagyok.
A nagy hírre, hogy ketten vagyunk apával, el akart csalni moziba. :P Jól elmentünk, mi?! Egyszerűen nem bírtam, mert tudom, hogy a főcímen már aludnék, akkor meg minek túrázzunk el odáig is, nem?! Pedig nem is emlékszem már, hogy mit láttam utoljára, ja: Casting mindent. Hát nem ma volt...
Na mindegy! Ez esik jól, és kész!

Adri! nagyon irigyellek a rugdosódásért! Igaz néhány héttel elöttem jársz, de azért picit sárga vagyok! Attól kezdve, hogy már teljes bizonyossággal és minden nap érezzük a gyerekeinket, sokkal nyugisabbak leszünk! Szerintem............ :roll:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Ildi: jól megnevettetél :D ... nem csak a pocidat kell majd cipeld...ez jó..el is képzeltem :D ..hát nekem nem mondom ugy fél a pocimtól még elhuzodik...nahát mit fog csinálni majd ha kibujik???

Andi: én is azt hallottam már más anyukáktól, hogy ők is elfelejtették...a fájdalmak ellenére..meg minden, ez nyugtató, hiogy tutti borzalmas lehet, de gondolom csak átvészelhető ha léteznek tesókák...tehát válalják ezek után a másodikat :) Hátha

Nállunk mindenkinél gátmetszést csinálnak...nem kérdés.
ezen én is töprengtem..az fájhat, de azt mondták ismerőseim, hogy nem is vették észre...CSAK azt nem tudom eldönteni hogy ez jó vagy rossz :?

Én is éreztem ma "valamit" nem is tudom mi volt, egy pontban szurkált és mintha görcsölt is volna mint mikor lüktet a fejem..csak ez sokkkal erőssebb volt..nem tudom...

mindenkinek jó szorakozást, pihenést és KAJÁLÁST holnap !

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


andi: egyszerre irtunk :D
én is pihenek, az én párom probál..már két napja csak késő este jön be.
Az rossz ha fáradt vagy nagyon, én az első három hónapban nem voltam jó semmire, csak aludni tudtam volna..(és aludtam is bizzza, fél 8kor már rég ágyba voltam)
Most csodálkoztam is milyen jól nyulnak meg a napjaim, most már fennt birok maradni 10- fel 11 ig :lol:
De rég nem voltunk mi sem moziban...vagy máshol...

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Szia Dalma!

Elkalandoztam itt mindenféle más topikokba, alacsony és magas afp és minden más... Jajj, mit össze aggódik az ember 40HÉT alatt. Annyira hosszú ez az idő!
Igen, a szülés fájdalmai megszépülnek idővel. Magam sem gondoltam volna! Őszintén bevallom, én ott,akkor és még másnap is azt mondtam, soha nem szülök többet, inkább varrják össze az egész nyílást odalenn :oops:
Aztán múltak a napok, de inkább a hónapok, és egyszer csak (olyan 1 éves lehetett Barbi), amikor úgy éreztem, jöhet a tesó. Elmentem a dokihoz, hogy levetessem a spirálom, mire ő elhajtott, hogy amíg szoptatok, és a szél elfúj olyan sovány és lepukkant vagyok, addig bizony ő le nem veszi, mert azt ugye nem akarom, hogy egy ilyen lepusztult anyába foganjon a második gyerek. hagyjam abba a szopit (könnyű azt mondani!) és aztán szedjem magam össze egy kicsit, majd akkor talizunk!!! Hát én hazamentem és 1 év múlva, azaz tavaly áprlisban vette le a spirálom.
Egy szó mint száz, abszolút megszépül a fájdalom, DE nem felejted el az élményt soha. Se a fájdalmat se semmi mást.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Én mindig csak a paráimmal jövök. Voltam ma szívultrahangon. Súlyos szívfejlődési rendellenességet nem találtak, de vissza kell még menni 20. héten, biztosabbat csak akkor tudnak mondani. Addig még lehet idegeskedni. Hurrá!
Viszont sajnos talált valamit a doktornő, amit okozhat kromoszóma rendellenesség. Azt mondta, hogy ha az integrált teszt eredménye jó, akkor nem kell vele foglalkozni, csak gondolta, hogy szól, ha már megtalálta. Szóval ma este nem alszom és holnap egész nap a telefont fogom lesni.

Most megyek, úgyse vagyok jó társaság. :arrow:

marek
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Mint mint minden nap, ma is hajnalban már kukorékoltam :? Viszont képzeljétek, úgy néz ki, hogy múlik a barnázásom!!! Már 3 napja elég kevés van, tegnap csak reggel volt korán, aztán már csak egy pici sárgás folt a tisztaságin, ma semmi :) Nem akarom elkiabálni, de talán kiürült a seb és begyógyultak a dolgok? :D

Marek - és mit talált? Ilyenkor nem magyarázzák jobban meg a dolgot? Mert nekem ha ilyet mond valaki, nem igazán tudom, hogy hová tegyem az információt, nem értek hozzá. És ha a teszt eredménye jó volt? :shock:

Andi - neked is szükséged van a pihenésre, én nem is tudom, mit csinálnék, ha lenne egy kisgyerekem, mert most tényleg annyit fekszem, alszom, de ha van egy picid, már nincs annyi időd magadra, jó hogy kihasználtad, hogy Barbika nagyinál maradt! :wink: Egyébként én is nagyon fáradt vagyok, bár nem egész nap, de azért el tudok aludni de. vagy du. is bármikor! :)

Dalma - majd biztosan párod is hozzászokik a kemény pocihoz, lehet, hogy fél, nehogy fájdalmat okozzon neked, lehet, hogy nem tudja, hogy jó-e ha megsimizi a hasadat, nem? Majd idővel biztos ott fog tapogatózni reggeltől-estig, főleg ha már érezhető lesz, hogy rúg a baba! :lol:

A szülési fájdalmakról annyit, hogy nekem 2 húgom van, anyukám mesélte, hogy mindegyikünk után még a szülőszobában azt mondta, hogy jöhet a következő :wink:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!
Ma is egyedül voltam, és tudtam aludni! Asszem nagyon ki lehetek merülve, mert máskor ez nem szokott összejönni. Mondjuk az is igaz, hogy éjfélig olvastam...

Ildi
Negatív áramlást talált valamelyik verőérben. Fene tudja, hogy ez mint jelent. Az van, hogy ha valakit nem néznek ilyen szuper géppel csak a kórházival, akkor ez sose derül ki, és nincs min paráznia. Szóval valószínű egy csomó babánál találnának ilyet ha néznék. Minél több vizsgálatra elmegy az ember, annál több mindent fedeznek fel...legalábbis én most az látom.
Remélem még délelőtt telefonálnak, mert baromi ideges vagyok. Kaptam már néhány rossz hírt mostanában, és most nem tudom elhinnik, hogy minden rendben.

marek
 
 


Sziasztok!

Marek - Tudom,hogy már sokszor mondtam, meg ha már volt rossz élményed vagy ha valaki ilyen aggódós beállítottságú, akkor beszélhet az ember :) , de kérlek próbálj hinni benne, hogy minden rendben lesz! Tény, hogy a sok vizsgálattal sokszor inkább megrémítik az embert, mint megnyugatatnák. Gondolj arra, hogy ősanyáink is gyarapodtak vagy hogy a nyomornegyedekben élők is szülnek egészséges gyerekeket vagy az afrikai bennszülöttekre vagy nem tudom, csak ne aggódj ennyit! NEkted sem tesz jó meg a babának sem. Most már tényleg minden rezdülésedet érzi, csak átragasztod rá ezt a vibrálást. Tessék egy kicsit pozitívabban látni a világot!!!! 8)

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna
Én értem amit írsz, tudom, hogy nem kéne aggódnom, de ezt a dolgot nem lehet befolyásolni sajnos. Annyi rossz hírt kaptam mostanában, hogy valahogy nehéz elhinnem, hogy legközelebb amikor csörög a telefon, az már jó hír lesz. Tudom, hogy nem kéne itt panaszkodnom ,próbálom is visszafogni magam, csak én azt hittem, hogy ez a fórum arról szól, hogy megbeszéljük az örömeinken kívül a félelmeinket is. Persze lehet, hogy tévedtem....

Egyébként most nem nyafogni jöttem, hanem közölni a jó hírt, hogy 1:50.000-hez a kromoszóma rendellenesség kockázata.

Remélem a többiek is ilyen jó hírt kaptak ma! Én konkrétan elbőgtem magam ,amikor mondta a nő. Iszonyú feszült voltam ma, hasmenésem volt, fájt a gyomrom stb. Remélem az nem árt a babának, hogy örömömben bőgök... :roll:

marek
 
 


Sziasztok!!

Most hívott a genetikus hölgy:

STABIL NEGETÍV AZ EREDMÉNYÜNK, EGÉSZSÉGES A POCAKLAKÓ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Semmi nem indokolja az aminot. megkönnyebbültem, noha erre számítottam. A pontos számszerű eredmény 1:2600 hoz.
Bevallom rettenetesen izgultam, napok óta agyaltam, de most megnyugodtam.

Marek!
Szeretünk és bízzál, h minden rendben van!!!

Szülés-gátmetszés:
Nálunk sajna belül kellett "stoppolni", de semmiség a szülési fájdalmakhoz képest. Amikor ott szuszog melletted a kedvesed karjában szerelmetek gyümölcse, akkor nem érzel fájdalmat!! :lol: (hú, de költői lettem :lol: :oops: )

Fáj maga a szülés, de amikor kibújik és felsír, akkor hatalmas a megkönnyebbülés.

Több gyermekesek!
Nálatok is van hiszti-dac???? Hogyan kezelitek?? Nálunk Ábi kicsit dinka mostanában, semmi sem jó neki. lehet, h összefügg a betegséggel (náthás kicsit), de állandóan felvetetné magát, elveti magát az utca közepén.... nem hagyhatom ott, de eléggé féltem pocaklakót. Ábel 14 kg...... :shock: :shock: Ha felveszem átölel és bújik..... Olvadok, de aggódom is a tesóért....
Most apa itthon van, így róla nem lehet levakarni :lol: :lol: :lol:

nyaralás:
Ősszel voltunk Omisban, idén nem megyünk, max. pár napra wellneselni.

Legyen olyan boldog a napotok, mint Nekünk!!!! :lol:

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Marek!
Gratula!!!!!!!

Én is remegtem, így rögtön mondta a hölgy, h teljesen negatív az eredmény, ne izguljak :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Szia Zsuzsu!
Gratulálok a jó eredményhez!!! Már vártam, hogy te is jelentkezz, sőt a másik topikban már meg is lestem a hozzászólásodat!

marek
 
 


Szia!
Jöttem volna, csak vacakolt ez a topic... :o Lényeg, h minden OK, Nyugtonmalac biztos majálisozik.... Tuti, h Velük is Minden OK!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Marek, Zsuzsi jaj de orulok a jo hireknek!!!

Itt esik az eso :( igy lustulok, ami nem is baj, mert tegnap delutan nagyon belenyilalt a pocimba.....nemtom, hogy ez lehet-e valamelyik baba, eddig csak pillangorepdesest ereztem.... ugyhogy most pihi-pihi ezerrel!

Kinek hogy megy az alvas? Rendeltetek mar szopisparnat vagy vmi hasonlot kitamasztonak?

dragonfly
 
 


Dragonfly!
Én sima kispárnát tettem-teszek a pocak alá és a szoptatáshoz is azt használtam. (mellesleg Ábel is kispárnázik :lol: :lol: ) Jókat hallok a szopispárnáról, de nekem bevált a sima kispárna.

Itt volt egy zuhi, de most süt a Nap. Fiaim sétálnak...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72
 
 
 
 


Sziasztok,

Írtam egy csomót, majd kitöröltem véletlenül. :( A fene!

A lényeg: Gratula Zsuzsu és Marek a kiváló eredményekhez! :)

Engem is felhívott ma kora délután egy kedves nő a genetikairól, és elmondta, hogy minden rendben, (1: 50 000 )
Éljen!

Mi a mai napot a szigeten töltöttük, a kis energia bomba lányommal, és anyukámmal. Nagyon jó nap volt!

Marek: kérlek, ne vedd rossz néven, hogy aggódunk miattad. Nagyon nehéz ilyenkor nekünk is, mert szeretnénk neked segíteni, hogy jobb legyen, de nagyon nehéz ilyenkor megtalálni a megfelelő szavakat. A lényeg az, hogy szeretünk, és azt kívánjuk, hogy legyen könnyebb és kellemesebb élményekkel telibb a pocakosodásod, és az életed :) Érzed, hogy mindenki drukkol neked?

És igen, szerintem is jó kiírni és megosztani másokkal is a félelmeinket, aggodalmunkat. Mert ez segít. És itt mindenki szívesen meghallgat minket, és a szavaival támogat, megnyugtat. Mi érezzük át a legjobban egymás gondjait, mert nagyjából egy cipőben járunk...

Köszönöm szépen hogy vagytok nekünk!

Ja, a kedvencem a pocakon logó apa... szinte látom a szemem előtt :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Nekem van kismamapárnám, az előző terhességemről maradt. Vannak napok, amikor kell valami a karomba, és a térdeim közé, mert szétszakadna különben a csípőm, és fájdalomra ébredek reggel... Máskor meg jobb csak hanyatt vágódni és úgy pihenni...
Azért jó hogy van, főleg a terhesség vége felé, meg a szoptatásnál.

Erről jut eszembe: én úgy alszom egy ideje, hogy oldalra fekszem, párna a karomban, közel az arcomhoz, kezeimet kinyújtom, kissé felfelé tartva, gerincemet inkább homorítom, lábamat felhúzva, párna a térd közé. Nekem már nem olyan pici a hasam, eleve nem volt lapos (enyhe kifejezéssel :) ) De már rég nem fekhetek hason, és hát csak így pihentető. Tök ciki, de én csak ilyen lehetetlen pózban érzem jól magam este. Alkalmanként kidobálom a száz párnát a fejem alól, hanyatt vágom magam, lábakat felhúzva, és a kezeimet a fejem fölött pihentetem az ágyon. Biztos azért van, mert sokat ülök az asztalnál, gép előtt, nem is mozgok / tornázok sokat, és így nyújtom az izmaimat álmomban :D


Nektek nincs ilyen fura (lehetetlen) új szokásotok, mióta nő a poci?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Megint kidobott az ágy nagyon korán, de már hozzászoktam.
Viszont ma megint érdekes álmom volt, keveredett a mh. és a pelenkázás, az előbbinél elfelejtettem mindent az utóbbinál tiszta szar lett az ágy :lol: Pelenkáztam álmomban a gyerekemet és esküszöm, annyira merev és szerencsétlen voltam, pedig ott volt mellettem a két húgom is, de én csak ügyetlenkedtem. Tuti, hogy majd elmegyek egy-két szülésfelkészítő és egyebek tanfolyamra, mert igazából semmit sem tudok a dologról :? Nézegettem a videa.hu oldalon oktatófilmeket, fürdetés, pelenkázás, de az nem az igazi. Bár lehet, hogy ha már ott leszek, menni fog, mert előjönnek az anyai ösztönök... nálatok???
A másik érdekes parám mostanság, hogy juhééééé, 2 napja eltünt a barna és az esti gyomorcsavarodás és hányinger, de mellé jött most az, hogy mi van, ha azért nem érzem, mert már nincs is baba? Jóóó, tudom, hülyeség, de tényleg, megérzi az ember, ha már nem él a babája? :shock: Látod Marek, én is parázok :roll: Nyugodtan írd le a gondjaidat, nem csak a pozitív érdekel minket, hanem minden, szerintem félreértetted bettynát, senki sem bánja, ha az aggodalmakról is írsz, látod, én is mindig írok, sőt, szerintem mindannyian :lol: Úgyhogy hajrá, bár ahogy olvastam, rendben van minden és ennek nagyon örülök és Zsuzsinak is gratula egyben!

Dragonfly - én este hamar elalszom, reggel korán fent vagyok, alvás jól megy, én elférek a hasamtól, hason sosem aludtam, ált. oldalt alszom. Egy gondom van és az az, hogy ugye már hetek óta pihenek és fekszek itthon és ezért mindkét oldalam eléggé le van lakva, hamar elkezd fájni a csontom, a vállam, a combom, szóval ide-oda fordulok. Inkább az a baj, hogy egy éjjel ált. 3X ki kell mennem pisilni :x Amúgy a szoptatós párna biztos jó, de én csak akkor veszek majd, ha másképp nem megy.

Nyugtonmalac - ahogy olvasom az alvási technikáidat, ott nem jellemző, hogy nyugton maradsz :wink: Szerintem mindenkinek vannak ilyen szokásai, amik kialakultak ahogy nőtt a has.
Nekem ami nagy változás, az a krémek-parfumök-tusfürdők... használata, nem bírok egyiket sem :P Más extra változást vagy fura szokást még nem tapasztaltam, talán annyi, hogy nincs kedvem szexelni, de erről már írtam, mondjuk a barnázás miatt nem is lehetett volna, de most már ha minden jól megy (és a doki is megnéz kedden) elviekben lehetne, de valahogy eszembe sem jut, gáz, mi? :roll:

Na szép napot Mindenkinek, úgy látom, kisütött a napocska! 8)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Ildi!A kórházba majd segítenek pelenkázni amúgy meg jön magától a dolog.Bár ha megnyugtat egy két felkészítő akkor menny el.Nekem sokat anyukám segített az elején pl ő fürdette Zsófit aztán át vettük apával és nálunk apa "feladata"volt ezt ajánlom mindenkinek :lol: :lol: A babád jól van én szerintem ha a baba rosszul van azt jelzi a szervezet(vér...stb)amikor minket vártak akkor nem is volt Uh és még is egy csómó egészséges kisbaba lett.

Nyugtomalac,Marek,Zsuzsa!Gratulálok a jó redményhez!!!!

Zsuzsa!Nálunk is van,hogy Zsófi bemakacsolja amgát de most inkább a nem fogad szót a jellemző addig nem nyugszik amig nem üvöltözök és utána szépen rendetrak összezsedi amit szétszórt :twisted:

Nyugtomalac!Neked gartulálok a kislányhoz!!!Jaj néha én is nagyon lányt szeretnék megint néha nagyon fiút de már olyan jó lenne tudni :lol: :lol:

Én túl vagyok az afp hát bekékült rendesen :cry: De nem ájultam el és ez nagy szól :lol: :lol: Remélem minden rendben lesz.13-a körül akkarok menni dokihoz és vinni szeretném Zsófit is ha minden igaz akkor kiderül ki van a pociba.Úgy várom meg,hogy minden oké legyen :D (amen 8) )

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?