Sziasztok lányok és persze bébik
Ma voltam a háziorvosomnál. Képzeljétek, még jövő héten sem enged melózni, sőt, először azt mondta, hogy jövő hét hétfőhöz képest 2 hétre menjek vissza hozzá
Itt azért mondtam neki, hogy majd meglátjuk, hogy kedden mit mond a nőgyógyász, de azt mondta, hogy ne pattogjak, üljek a sejhajomon és pihenjek, majd amikor meglesz a baba, úgysem lesz egy nyugodt percem sem
Jó fej, de azért remélem jövő hét után már mehetek melózni, megkaptam ma a fizut és kb. 35 e ft-tal kevesebb jött, azért nem mindegy a pénz, főleg így babavárás-vásárlás közben-előtt, de persze a bébi egészsége a legfontosabb, szóval most pihi továbbra is.
Adri - nyugi, nem lesz semmi baja a babának, ha picit megütöd a hasadat, az a baj, hogy túlparázunk mindent, én is ilyen vagyok, esküszöm, bármi van, már a legrosszabbat feltételezem
Pl. tegnap este nem volt hányingerem, nem csavarodott a gyomrom és erre rögtön beképzeltem, hogy biztos nincs már baba, jó, tudom, tökhülye vagyok + hipohonder is
Amúgy rögtön álmondtam is egy olyat, hogy nekiindultam melózni csak úgy, senki sem tudta, hogy megyek, se párom, se család, se mh., csak mentem és álmomban újra véreztem, na ezt adjátok össze, totál megzakkantam. Szóval nyugi Adri, ezzel nem vagy egyedül
És Andi, ezt neked is írom, mert te írtad, hogy miket álmodsz
Még annyit Adri, hogy én is sokszor arra (is) gondolok, hogy ha valami baj történne, nem csak miattam lenne szörnyű, hanem a család miatt is, mert anyukám is annyira beleélte magát már, hogy lassan unokázhat, párom anyukájáról ne is beszéljünk, ő már egyenesen megszállott, szóval az ember ilyenkor mindenki érzéseit félti és mindenki miatt aggódik, de nem szabad, én hiszek abban, hogy mindennek van miértje és ha valami történik, ami rossz, annak meg kellett történnie, mert lehet, hogy később valami még rosszabb történne, amit nehezebb lenne feldolgozni. Szóval én is próbálok nem izgulni (zárójelben jegyzem meg, nem sok sikerrel
)
Dalma - párom tényleg nagyon ragaszkodó, jobban be van néha sózva, mint én
Reggelente mindig bújik, fogja a hasamat, néha hallgatózik, én nem is tudom, mi lesz, ha már rúgdos a baba, lehet, hogy nem csak őt, hanem páromat is cipelnem kell magammal?!
Ancsa - neked is jó nagy már a pocid
Kismamajóga engem is érdekelne, de csak akkor, ha már minden oké és nem kell sokat pihennem! De ha valaki tud jó helyet, írja meg!