Zsu, Apa is azt mondta, hogy olyan a képen Panka szemöldöke, minthe ki lenne szedve!
Neki is nagyon tetszett a kép!
Gabci, Ádika annyira édes! És milyen nagyfiúsan ül már!
Mogyo, Ágika továbbra is nagyon aranyos! Jó az a fürdőkarika tényleg.
Vicuska, Ramika olyan gyönyörű! Gondodlom, egész nap el vagy tőle ájulva. Én legalábbis így vagyok Esztivel. Egész álló nap el tudnám őt nézegetni olvadozva. Annyira szeretem! Most már olyan érthetetlennek tűnik az a 3 hónapos szülés utáni depresszió. Nem értem, hogy hogy nem tudtam örülni ennek a kis Életnek, és hogyan lehettem úgy elkeseredve. A kimerültség tette talán, meg a hormonok? Néha még most is ki tudnék menekülni a világból, de csak és kizárólag Esztivel a hónom alatt!
Edit, hű, miket eszik Lénike, nagyon ügyesek vagytok. Kedvet kaptam tőled, hogy én is s.k. kajákat kezdjek el gyártani. Szombaton elugrom piacra.
A tegnapi "babazsúr" jól sikerült, bár a kislány, akihez mentünk, kicsit nyűgös volt (akkor ébredt). Eszti elég hamar feltalálta magát, és jól eljátszott - az ajándékkal, amit a másik kislánynak vittünk...
Azért eléggé oda kellett figyelnem, mert a másik kislánynak hosszú barna haja van (kb. mint Bibus), és hát az én lányom nagyon szeretett volna belemarkolni.
De aranyos volt Eszti, mosolygott nagyokat.
A másik kislány 8 hónapos, és igazi kis örökmozgó, kúszik-mászik, pörög-forog, ámde kb. 1/4-ét eszi annak, amit Eszter (szemtanuja voltunk egy du.-i etetésnek: 1/3 frutapura + 5 perc szopi...). Az anyukája panaszkodott is, hogy semmi rendszer nincs az életükben, a kicsi keveset eszik, nappal alig alszik, max. fél órákat, és éjjel is szopizik még többször. Kis vékonyka baba, igazi tornász alkat. Eszti óriásbébinek tűnt mellette... Nekem egyértelmű volt, hogy az etetéssel vannak itt a gondok, de Kriszti jutott eszembe, hogy ő is mit szenved azzal, hogy Nadint megetesse. Nem egyszerű, az biztos!
Marek: na végre valami jó hír!
Jutta: nyugodj meg, Dorka meg fog gyógyulni.
Kikuka, az én gyomrocskám is folyton éheske!!!
Általában délután 3-ig állom a sarat, és akkor elkap a gépszíj és jól benassolok.
Merazolyanjó! Aztán meg sírok a szekrény előtt, hogy most mit vegyek fel akkor?!
Macsek, hogy a piklibe felejtettél el szoptatni??? És Vilkó mit szólt ehhez úgy mégis???
Na csajok, úgy néz ki októberben kiköltözünk Fótra. Úgyhogy ősszel nálunk lesz babatali!