Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu:
fokozatmentesen több pozícióba dönthető. :)

Kép
Kép
h@jni

Zsuzsa: hát apa itthon van és mindig van valami program de holnaptól újra meló!
Szerintem jobban birok majd jönni is!

Kép

Kép
mogyoland

Ki jót csinál a hétvégén?
Most van úgye 4 nap!

A csaj meg szopogatott egy kis aszalt sárgabarckot felügyelettel meg egy kis babapiskotát!
Nem mondta ,hogy nem kell!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Léni most került ágyba, itt volt Anya és sokat játszottak a kis ünnepelttel.

Kaja: húsleves 100 ml és leveszöldségek pürésítve 250 ml, húslevessel leöntve, no meg a pépezett csirkemell

Képzeljétek, mindent megevett!!! Annyira boldog vagyok, pedig ugye a húsleves nem édes:) Na azért olyan 40 percembe tellett, hogy be is pakoljon mindent Babuci. A húslevest megitta cumisüvegből a pépet meg bepapizta, néha kicsit fulladós lett a kaja, mert a csirkemell elég száraz még így is, de olyankor jött a leves. Tetszett neki! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ :lol: :P :lol: :P :lol: :P

Délután meg ismét a 10 órai menü volt, meggy és őszibarack. Barackot fagyasztottam vettük, de kapott már bébidesszertet is, a meggy is mirelit. Rájöttem, hogy a savanyú ízeket, legalább annyira komálja a kisasszony, mint az édeset! De esküszöm, egyiket sem kevertem a levesbe:)

Akkor most már kétszer lesz tápi naponta, reggel és este. Én nem ettem észre, hogy pl. ebéd után éhes lenne már 1-2 órára a főzi után. Léni általában 2,5 dl-nyi főzit eszik, meg iszik hozzá teát. Nem kap tászert ebédhez. Úgy 3-4 óra múlva kap desszit, ami gyümi vagy tejpép vagy vegyesen. Bár mostanában a natur tejpépet nem igazán komálja. Na a fürdtés utáni kajakor meg annyira éhes, hogy képtelen 5 percet várni, ameddig egy body-t ráadok, mert már nagyon enne.

Holnap kipróbáljuk a kelbimbót, persze husival és húslevessel.
Azt olvastam a babaszakácskönyvben, hogy egy adag főzihez 6 hónaptól lehet egy mokkáskanálnyi olajat is tenni. Ti teszitek?
Én még nem mertem. Egyenlőre a főzinek hívott kutyulékom, inkább pép...de elfogadja.

Nagyon édesek a csajszik! Nadin kis vizitündér, Rami meg hatalmas boci szemekkel figyeli anyut, hogy miért teszel megint az etetőszékbe:)

Most gyorsan fürdök!

Ui: ebéd előtt 3 órát aludt a kertben a babakocsiban, úgyhogy Anyuci főzött leveskét, sütött egy pipit és még sütit is kotyvasztott, no meg beszedte a megszáradt ruhákat, megebédelt komótosan, és a ruhákat behajtotta a szekrénybe, elékszítette Lénike desszijét! WOW ÉS WOW milyen szép volt ez a nap és még nincs is vége, mert mindjárt jön haza Apa!
Vendég

Edit !

Akkor Léna sem egy válogatos!
Nállunk is kétszer kap a csaj tápit!Reggel és este!
De a fürdés úgyan igy van olyan de olyan hiszti van mert hirtelen éhes lesz!Mint aki nem evett egész nap mindegy mikor evett utoljára!

Kép

Kép
mogyoland

Edit nem a Nadin a vizitündér a hanem Panka!

Rami meg nagyon szép tiszta anyja!

Kép

Kép
mogyoland

Na kérem szépen. Sziasztok!!!!!!!!!! Apa fürdeti a Vivit, úgyhogy szabadsáááááááág!!!!!!!!!!! 8)
Mai napunk is extra nyügi volt. És igen!!!!!!!!!
Kiri!!!!!!!!!! az én gyerekem se hajlandó étkezni a napokban. úgy kell megtömi, amit utálok. Na de nem lehet elleni 30 tápin.... :shock: így becsúszott fél üveg bébikaja, húsos. Remélem ez a korszak is elmúlik eccer, már nagyon nagyon nagyon várom.
Nagylányom szerencsésen megérkezett, végigdumáltuk az utat hazafele tök ari volt. Csak mesélt, mesélt... Itthon birtokba vette a szobáját, a számítógépet és most énekelve rajzolgat. Nekem maradt egy halom szennyes cucc, amihez ma nincs erőm, szerintem holnapig ugyse tűnik el megvár az majd engem.
Tökre kövér vagyok, de télleg.... :? kb 58-59 kg. de ez társul 158cm magassághoz. Jól hallottátok magassághoz :? 8)
Apa holnap is dolizik, egyedül leszünk a lányokkal. Tök jó. :x
Ja és ráadásul anyukámmal is sikerült összezördülnöm, vasárnap beszéltünk utoljára, és szóvá tette, hogy én sose hívom fel, de ezek után ő se fog, ő ezt nem akarja kikönyörögni.... háááát nagyjából ennyi a mai napunk. És még az eső is szakad........ :cry:

kikuka

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ kicsit csapongtam........... :oops: :oops: hiába el kéne olvasni, mielőtt elküldöm.... :oops:

kikuka

Mogyo: Léni is hasolókat produkál. Fürdeni szeret, de ha már törölközőben van akkor sikítás van meg szerintem nagyon éhes is, legalábbis ha látja a cumisüveget akkor mégjobban rákapcsol, ilyenkor "Őrület a köbön" :lol:

Ja igen a nőgyógyról annyit, hogy én a 6 hetes után egyszer mentem vissza vizsgálatra és rákszűrésre, szerencsére minden oké. Bár most megint menni kell hogy helyre tegyék az örjöngő hormonjaimat.
Én azon agyalok, ha majd megnyugszanak a hormonok, akkor megint lesz hajam és nem lesz pattanásom no meg leugrik rólam az 5 kg :lol:

Ugye így lesz??? :lol:

Az utolsó nőgyógy látogatáson mondja a doki, "Áhh Edit, de régen járt már itt nálam? Miért?" Mondom magamban, annyira azért nem kellemes ide járogatni, haveri alapon meg hogy dumáljunk...hihi, örülök ha csak az utcán kell vele találkozni :lol:
Vittem képet neki Léniről, tetszett neki, azt mondta hogy mosolygós kiskölök.
Vendég

Kikuka én meg 166 cm vagyok és 64 kg!

Bruhaha sírok....
Vendég

Na igen elnézést, de mivel még Új felhasználó vagyok, néha picit tévedhetek:9

Elnézést Nadintól és Pankától is!

Ez volt az első bénázásom, bocsi.
Vendég

Edit!!!!!!!!! Sírjunk együtt!!!!!!!!!!!!4 :cry: :cry: :lol: De aza baj, hogy én így szarul is érzem magam. Viszont a gyomrocskám meg folyton éheske. De tényleg........ most is éhes voltam/vagyok és megettem egy almát..........................
azért ügyi vagyok ugyeeeeeeeeee????????

kikuka

Hát ügyi vagy, én meg azt ettem vacsira, hogy gombaleves, sült csirke és csokis süti:(
Így tényleg csak a hormonokat okolhatom, hogy narancsbőröm van!

Van másnak is narancsbőre vajon?

De még ennék vmit, sztem egy natur joghurtot banánnal.

Valamelyik nap felvettem a bikinimet, hát tiszta szégyen ahogy kinézek benne, szóval nézegettem, ha megyünk a strandra, hogy hajolgassak és emelgessem Lénit, hogy ne gyűrődjenek az úszógumik, mellesleg akkor nem nyomhatom be a tejfölös lángost és a fagyit:)))
Vendég

Tegnap sétáltunk egy babás barátnőmmel, persze én rögtön fagyiztam, ő már több hónapja nem eszik és iszik édeset semmi kalória, de állítom mire megettem a fagyit, 1000000000000000 idegsejtje lőtte ki magát, annyira szenvedett:)
Vendég

Na de kövérek vagytok én lesem irom mert én tényleg jó husban vagyok!

Azt meg pláne nem ,hogy mikor voltam a 6 hetesnek nevezett kontrolon!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Ismételt pisi is szar, így antibigyót kaptunk, meg Lactivot rögtön mellé... úgyhogy ennek megfelelő a kedvem... holnap majd jövök... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

no,meló mára letudva. :)
és hétfőig nyugi lesz. :)

Panka és Rami nagyon cukik és persze az összes baba.

Edit:
boldog felediket Lénának.

csajok, nem válaszoltatok, Lilla még nem ül, magától sem és ültetve sem túl stabilan, ez gáz???:roll: :roll: :? :roll:

nőgyógyi:
kéne mennem, bogyi is kell, de ide sem jutok el...

Kikuka:
fel a fejjel.

:arrow:

Jutta:
:( reméljük most már meggyógyul Dorka.

Kép
Kép
h@jni

hogy került oda az a nyííííílllll??? :arrow: :arrow: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Jutta, jobbulást Dorka babának! Fel a fejjel Anyuci!
Vendég

ja, kezem kérdeztétek páran....
szval az már köszöni jól van. igaz csak a merevítőben tudok bármit is csinálni, anélkül még a tollat sem bírom el kb.. szval most abban nyomulok még, de abban bármit megtudok már csinálni, pl. csomagolni. :wink:
remélem lesz ez jobb is, majd a gyógytornász helyrehozza, remélem.. :roll: :? :twisted:

Kép
Kép
h@jni

Jutta: jobbulást reméljük mostmár minden helyre áll!Sok puszi nektek!

Hajni: szerintem nem gáz Ági sem ül meg magától bár ő a ölünkben gyönyörűen!
De úgye nem egyformák a babák!

Ja csak halkan a kiságyba elaldut kivi leszek meddig birja!

Jó éjt! :arrow:

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Zsu: Pankáról nekem is tecc ez a kép! Olyan a szemöldöke, mintha szedve lenne. :)
Andi: olyan aranyosak a nagykádban a ikrek. Holnap mi is belepróbáljuk Ádit, mert a mai fürcsinél nem sok víz maradt a kiskádban.
Nőgyógyásznál kb 1 hónapja voltam. 1 évig tuti nem lát.
Kati: a kékszemű milyen kis morcin néz. És már nektek is gyerekülés hordozó helyett?
Edit: tök jó volt olvasni a boldog soraidat. irigyellek, hogy Léninek ennyire ízlik a főztöd. Ádim konkrétan ökölődött a húslevesben főtt alkatrészektől.
Naggyon csajos a miniszoknyájában!
Kikuka: na látod, hogy Panni jól érezte magát!
Jutta: akkor tényleg bakteriális dolog... Antibigyóra rendbejön hidd el!
Hajni: akkor a gyerkőcöket is el tudod látni már segítség nélkül?
Az ülések szupcsik
Móni: nektek jó utat. Janka gyerekülése is tuti. Ugyan már, ne kérjél elnézést, hogy megengedhetitek magatoknak ezt az árkategóriát.
Nekünk biztos, hogy occsóbb lesz, de hidd el, nem irigylem!
Anett: tényleg szépek vagytok mindketten!
Kriszti: kemények az éjszakai ébredések. Ha nem érzed nyűgnek, nem hiszem, hogy "be kéne nevelni" Nadint. Nagyon sok gyerek kel még 2 éves korában is. (jó, nem ennyiszer)
Kaja ügyileg meg...
Tápit kap Nadin?
És betársulnék a szakad anyukák klubbjába. lehet? Úgy érzem, életemben nem voltam még ennyire ronda. ( fő az egészséges önbizalom)

Kép
Kép
gabcii

Hajni: nem gáz, hogy Lilla nem ül még stabilan. Ádi is csak akkor, ha kedve tartja, de közel nem úgy, mint pl Panka.
Mogyo: már kezdtelek hiányolni. Ágikáról nem készültek mostanában képek?
Gratulálok a kiságyban alváshoz

Kép
Kép
gabcii

Vicuska: Rami milyen kis ügyi ahogy próbál egyedül ülni!
Édi a nemszeretemazetetőszéket képen!

Ne zavarjatok, Tv-t nézek
Kép
Jajj, Anya észrevette...
Kép

Kép
Kép
gabcii

Hopp, én nem vagyok lányos anyuka. Azé, nem baj , hogy raktam ugye? :wink:

Kép
Kép
gabcii

és nem is mondtam. 9,11kg Ádika.
Aki ad már, vagy tervez tejterméket: önálló étkezésként ? Tízóraira vagy uszira? Naponta? Mit?
A málnás és epres Danoninót ne próbáljam ugyi?
MÉg egy kérdés. Olvastam, hogy többen csak 2x adtok már tápit a gyerekeknek. Ádi ebédre eszik 1 üveg húsos főzit, uszira 1 üveg gyümit és 3x kap 220ml tápit.
Ez így nem sok tápi terén?

Kép
Kép
gabcii

Fiús és lányos anyukák! Jók a képek!!! :lol:

Most néztem meg Egon és Döncit, cuki! Ma elfelejtettem szoptatni napközben. Nem tudom hol járt az eszem. Mire észrevettem, egy öklömnyi csomó lett a jutalmam. Nem vagyok komplett!!! :roll:

Jó hosszúhétvégét kicsiknek, nagyoknak egyaránt :lol: :!: :!:

KépKép
1macsek

Gabci, ez hordozó, bár elég megviselt darab. :D Gyerekülésünk még egy darabig nem lesz, mert amilyen ütemben Marcika hízik, eltelik még pár hónap, amíg eléri a 9 kg-t. De amúgy sem sürgős egyenlőre, csak tervezgetünk, vágyakozunk...

Edit, hát jó kis mennyiségeket eszik a kislányod nem mondom. Örülök, hogy jól sikerült az ünnepi ebéd. :)
Vajon van e másnak narancsbőre? :D Maradjunk abban, hogy bőven van, de a szuper gyulai strandtól nem tudna visszatartani.

Kikuka és mit ettél az alma után? :D Én megettem egy répát aztán vagy négy szelet kenyeret. Igaz barnakenyér, teljes kiörlésű. Szinte már fogyaszt. 8)

Kriszti, lehet Nadint is rá lehetne venni picit komolyabb mennyiségekre. Miből látod, hogy már nem kér többet? Talán ha adnál neki egy kicsit inni, büfiztetnéd, aztán 10 perc múlva megpróbálnád folytatni. Vagy ezt már próbáltad? Már írtam, hogy ha Marcinak csak annyit adnék amire lelkesen nyitja a száját ő sem enne meg egy fél üveggel sem. Ők nem ilyen lelkesen kajálós fajták, de ilyennek is kell lenni valakinek.

Hajni, jó hogy már tudod használni a kezed ha némi rásegítéssel is. Ha nem tévedek megtámasztva ül az elvárás ebben a korban, nem kell stabilan szerintem, de valamilyen szinten már tartaniuk kell magukat.
Marci is eldől ha csak úgy leültetem a szoba közepére, ha meg kitámasztom párnával, addig tornázik, amig teljesen lecsúszik fekvő helyzetbe. Viszont az ölemben meg a hordozóban állandóan felnyomja magát ülésbe. Ez van.

Nőgyógyász szabin van, emlékei szerint nem lett rossz az eredményem, úgyhogy úgy veszem, hogy egészséges vagyok.Ő mondta egyébként, hogy menjek vérvételre mert messziről látszik rajtam, hogy vérszegény vagyok. Hát majd kiderül, most Marcival együtt szedjük a vasat.

Jutta, ne keseredj, rendbe jönnek a dolgok.+++

Jó éjszakát.

ukati74

Ádi és a habtapi. :D Én már komolyan azon gondolkodom, hogy felszedem, mert attól rettegek, hogy Marci leharap belőle. Ádi eszi még?

Macsek elfelejtettél szoptatni? Laza vagy. :D Tényleg érdekelne mit tudja igy elterelni a figyelmedet? :wink:

ukati74

Gabci turmixolt túrókrém gyümivel, Ebitől loptam, de szerintem az tök jó 10 órai. Tápit nem tudom, védőnő mit mond?
Na mostmár tényleg :arrow:

ukati74

Ramika milyen nagylányos már! És ő is felül már? Ügyes és nagyon cukika :lol:

Edit, Léni igazán ünnepelthez méltóan viselkedett! És szép adagot megevett!
Olajat most vettem a bioboltban, kukorica csira olaj, tervezem, hogy belekutyulom a csaj kajájába.

Kikuka, mit dolgozik a párod, hogy holnap is mennie kell?

Gabci, hát szedem is Panka szemöldökét és rúzsozom a száját, nem mondtam? :lol:
Még hogy Ádi nem ül! Hát olyan édes azon a tévézős képen, meg kell zabálni!!! :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Panka egész nap spárgázik, ezt vajon miért csinálja? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!
Ma voltam szívultrahangon. Súlyos szívfejlődési rendellenesség nem látható, de meg kell ismételni a vizsgálatot 4 hét múlva, akkor lehet biztosabbat mondani.
Viszont talált valamit a doktornő, amit ha nem szívfejlődési rendellenesség okoz, akkor okozhatja még kromoszóma rendellenesség is. Remek. Holnap lesz meg az integrált teszt eredménye, azt mondta, hogy ha az jó, akkor nem kell vele foglalkozni, de most baromira be vagyok sz@rva, mert mostanában megint szépen összejöttek a dolgaink. A mi családunk most úgy néz ki, hogy ami baj történhet, az meg is történik, úgyhogy sok jóra nem számíthatok, de ha gond lesz, akkor nem tudom mi lesz velünk. Enélkül is azt érzem, hogy minden összeomlik körülöttem.
Ja, tudom, pozitív hozzáállás, meg minden, csak aki ilyen rövid idő alatt ennyi pofont kap az élettől, annak ez már nem feltétlen megy.

marek

Marek megy a drukk!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
mogyoland

Gabci. én simán oda adtam a málnásat is meg az epreset is semmi baja nem volt!
De először a barackossal kezdtem!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Léni alszik a kertben a kocsiban, Apa elvitte Zebulont biciklivel sétálni:) legalább tekerni sem kell neki, amúgy is antisportoló. Zebulon meg legalább lahajtja a fölös energiáját.
Ma nem kell főzni csak kicsit rendbeszedni a lakást mert látogatók jönnek délután.

Mogyo, nagyon szép kislányotok van, és micsoda frizrája van?:) Nem is láttam még a fotóit. Jó az a kádba rakható babatartó (nem tudom a pontos nevét:) majd ha ül rendesen Lénike, akkor mi is akarunk venni egyet a nagykádba.

Zsu, kukorica csira olaj a jó a babának? Oliva olaj nem? Én nem tudom, de akarok valamit venni, hogy ízesebb legyen a papi. Ha megette Panka, jelezd kérlek, hogy ízlett neki!

Hogy mit csinálunk a hosszú hétvége alatt?
Szerencsére a párom is itthon van, ma látogatók jönnek, mi nem megyünk majálisozni, örülönk ha végre hármasban lehetünk itthon. Holnap piacozunk reggel, aztán délután jönnek húgomék. Szombaton kerti party lesz, tömeges családi ünnepek megtartása egy kalap alatt. Gombás marhapöri lesz és torta az ünnepelteknek. Remélem szép napos időnk lesz!
Vendég

Gabcii, Ádám nagyon aranyos!

Szerintem mindenki tegyen fel képet, legalább is én nagyon szeretem nézegetni a kisbabákat! :D
Vendég

köszi Edit!

Fürdőkarika a neve!6 hótól ajánlják amugy!
Mi meg megyünk ballagási ebédre!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!!!
1:50.000-hez a kromoszóma rendellenesség kockázata!!! Azt hiszem ennyi szar dolog után ennyi már igazán járt nekem!!!!
További szép hétvégét mindenkinek!
Marek

marek

Zsu, Apa is azt mondta, hogy olyan a képen Panka szemöldöke, minthe ki lenne szedve! :D Neki is nagyon tetszett a kép!

Gabci, Ádika annyira édes! És milyen nagyfiúsan ül már!

Mogyo, Ágika továbbra is nagyon aranyos! Jó az a fürdőkarika tényleg.

Vicuska, Ramika olyan gyönyörű! Gondodlom, egész nap el vagy tőle ájulva. Én legalábbis így vagyok Esztivel. Egész álló nap el tudnám őt nézegetni olvadozva. Annyira szeretem! Most már olyan érthetetlennek tűnik az a 3 hónapos szülés utáni depresszió. Nem értem, hogy hogy nem tudtam örülni ennek a kis Életnek, és hogyan lehettem úgy elkeseredve. A kimerültség tette talán, meg a hormonok? Néha még most is ki tudnék menekülni a világból, de csak és kizárólag Esztivel a hónom alatt! :-)

Edit, hű, miket eszik Lénike, nagyon ügyesek vagytok. Kedvet kaptam tőled, hogy én is s.k. kajákat kezdjek el gyártani. Szombaton elugrom piacra.

A tegnapi "babazsúr" jól sikerült, bár a kislány, akihez mentünk, kicsit nyűgös volt (akkor ébredt). Eszti elég hamar feltalálta magát, és jól eljátszott - az ajándékkal, amit a másik kislánynak vittünk... :? Azért eléggé oda kellett figyelnem, mert a másik kislánynak hosszú barna haja van (kb. mint Bibus), és hát az én lányom nagyon szeretett volna belemarkolni. :? De aranyos volt Eszti, mosolygott nagyokat.

A másik kislány 8 hónapos, és igazi kis örökmozgó, kúszik-mászik, pörög-forog, ámde kb. 1/4-ét eszi annak, amit Eszter (szemtanuja voltunk egy du.-i etetésnek: 1/3 frutapura + 5 perc szopi...). Az anyukája panaszkodott is, hogy semmi rendszer nincs az életükben, a kicsi keveset eszik, nappal alig alszik, max. fél órákat, és éjjel is szopizik még többször. Kis vékonyka baba, igazi tornász alkat. Eszti óriásbébinek tűnt mellette... Nekem egyértelmű volt, hogy az etetéssel vannak itt a gondok, de Kriszti jutott eszembe, hogy ő is mit szenved azzal, hogy Nadint megetesse. Nem egyszerű, az biztos! :?

Marek: na végre valami jó hír!

Jutta: nyugodj meg, Dorka meg fog gyógyulni.

Kikuka, az én gyomrocskám is folyton éheske!!! :D Általában délután 3-ig állom a sarat, és akkor elkap a gépszíj és jól benassolok. :oops: Merazolyanjó! Aztán meg sírok a szekrény előtt, hogy most mit vegyek fel akkor?!

Macsek, hogy a piklibe felejtettél el szoptatni??? És Vilkó mit szólt ehhez úgy mégis??? :shock:

Na csajok, úgy néz ki októberben kiköltözünk Fótra. Úgyhogy ősszel nálunk lesz babatali! :wink:

Kép
waterlilly

Lányok, mi a habtapi hivatalos neve? Szeretnék venni, de az se tudom, milyen néven keressem!

Kép
waterlilly

Szia Marek!

Ez most ugye jót jelent???? Nagyon sokat gondolok rád.
Semmi biztatót nem tudok írni, amit már más meg nem tett volna. Csak Andi után szabadon, oxigén sátort elővenni. :) Légy önző és csak magatokkal foglalkoz!
Várom a híreket továbbra is töletek.
vigyázz nagyon magadra.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Habtapi:) így tudni fogják a boltban mit szeretnél. ;) (habszivacs lapnak/puzzlenek is mondhatod)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A mai ebéd nem volt nyerő, Léni nem szereti a kelbimbót, bár ki az aki megenné...fújj én sem kedvelem, így Zebukájé lett:)
Sütőtökkel kevert húsos kelbimbó krumplival, na azért nem panaszkodom úgy 2 dlnyi be lett pakolva Lénikébe.

Meg az alma és a meggy levét is megitta utána.

Waterlilly just go on cooking! Ki a piacra és szerezd be a fincsi zöldségeket!

:lol:
Vendég

Danoninot én is adom Ákosnak, nem nézzem melyiket kapja.
Málnás/epres kajánál a mag a gond, de ebbe nincs benne. :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Boldog Szülinapot Manónak!!!!!!

Isten éltesse sokáig (füle érjen bokáig:)!!!

:lol: ez utóbbi vicc volt
Vendég

mennyi angolos...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ja lassan frissíteni kell a vonalzót. :oops:
Köszi edit!!!!

JOLKA
KépKép
KépKép