Új privát üzeneted érkezett!

Ja Zsizsik, neked akartam...én is éreztem, hogy a met nem elég abban az adagban, ami volt és amit 1 évig szedtem, önkényesen emeltem 3*1000-re...most jobb valamivel...persze doki nélkül ne emelj, ezt én döntöttem el...júniusban megyek T-hez kivi vagyok mi lesz és mit szól, leginkább mert úgy néz ki pézek és mensizek szépen csak el ne kiabáljam...de a hajam hullik...nekem, akinek világ életében nem hullott....nem is értem és hiába emeltem, sz@rt sem ért ezen a téren.
Vendég

Lafika!

Lehet, hogy más miatt hull a hajad!
Vitaminhiány, vashiány (tavacs van!) Hajhullás a tavaszba belefér. Ne felejtsd el lehet, hogy eddig nem hullt, de túl vagy egy csaszin és egy epehólyag kivételen. Az két műtét!
Vendég

Sziasztok!

Lafi, ne izgulj, teljesen időben van még! Fog majd forogni is - olyankor tudnak jó nagyokat esni a kanapéról... :wink: Dorka is bemutatta ezt a tudományát fél évesen...
Ja és laptető!!!! :wink: :P

Dimet, gyönyörűek Zsuzsi szemei! Apa nem szerzett még be puskát?! :wink:

Ági, Eszter nagyon édes! Az a rózsaszín ruci pedig nagyon nagycsajos! :wink: :)

Monee, remélem, a 4D-n a lányod megmutatja magát! :wink:

Bettica, Monee, nem értem én ezeket a rokonokat! :evil: Én is adstam kölcsön ruhákat, de csak azokat, amiket úgy találtam hogy elég jó állapotban vannak.

Hajrá turi!!! :wink: :)

Nekem is ígértek fiú ruhákat, kíváncsi vagyok miket kapunk!

Rambóka, Kavics, elpirulok :oops: :wink: :lol:

Monácska, jó nagy munkában vagytok! :shock: Most nagyon nem irigyellek Benneteket, de milyen jó lesz majd a szép új kész lakás!

Lányok, iszonyúan visszeres lett a lábam! :shock: Mit tudok csinálni vele?!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Luca!
Annyira sajnálom! Gondolok rád!
Kép

Monee!
+2kg??? ó. Nem vagy semmi! Gratula!

Zsizsik!
Inszemre fel! ( Vagy lehet a köv. hó majd spontán?) És mi az hogy neked nem sikerül? Én 4,5 évet vártam Dorina első két vonalkájára ( a zebránk) és megérte :wink:

Kismamáknak puszi a pocira.

Mona!
Szép lesz a lak...türelem :)

Rólunk helyzet: Dorina 1,6 kg. Ma kiköltözött az inkuból, remélhetőleg bírni fogja. Ügyes, erős, mosolygós kishölgy. Ma már a karjaimba is vehettem, megpuszilgattam. Apuci is. Büszkék vagyunk és napról napra boldogabb a család. Képet teszek: ( elöl még nincs hajacskánk :lol: )
Kép Kép

Üdv!

Gina
Vendég

Ruhák: én semmit sem kaptam még :) Igaz nem sokaknak van otthon 44-50es rucikészlet :)
De élvezem őket vásárolni.
Vendég

Gina!! Icipici mosolygós tündérkéhez gratula!!! ügyes kiscsajszi, annyi szent!! Mostmár mégjobban belehúz a növekedésbe, ha érzi az anyucimeleget!!!

Lafi: egyáltalán ne aggódj azon hogy nem forog!!! Én is stresszeltem magam, a neurológusnál a kontrollon be is árultam a gyereket, erre másnap elkezdett forgolódni!! :twisted:

Rambóka: nyers répa. Először jól megpüföli, aztán rászívja magát, és ízlelgeti azt a kevés levet amit kisajtol belőle. De ugye Eszternek még nincs foga.. Így vámpírkodik csak a répán, közben meg mormog... nagyon élvezi, mellesleg nekem is van 10 szabad percem... :lol: :lol: A kiságyat meg így vettük, készen ilyen színű.

Kavicska: hogy megy a szopizás? Alakult már a napotok, vagy még mindig cicin lóg a gyermek?? KÉPET SZILVESZTERRŐL IS, MEG A TÖBBI GYEREKRŐL IS!!!!!!
Vendég

lafi, nyugi, zsuzsi sem kapkodta el!!!
6 hónaposan kezdett el igazán forgolódni.

leutaztunk. 3 órából 1,5-öt végigaludt :shock: a többit végigrötyögte.

mindenkinek szép éjszakát!

(rejo, holnap feladom a szajrét!!)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Annyira tele a hócipőm!
Lehet, h. vakbélgyulladásom van. :cry:
Dokim intéz sebészt, remélem sikerül neki. Egész éjjel azon filóztam, h. bemenjek-e ügyeletre.
Basszus!

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Rambóka!

Vakbélgyulladás?
Tegnapról mára? Ha megműtenek az lehet káros következményekkel a babára?
Francba! :(:(:(:( Értesíts majd hogy mi van!

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Rambóka: Ne má... Már csak ez hiányzott. Drukkok mennek, remélem "csak" félrediagnosztizáltak... Várjuk a fejleményeket!

Kép

Kép
bettica

jaj, rami!!! drukk! minden rendben legyen!!!

gina, mennyit nőtt már a kismanód!!!!! nemsokára mehettek is haza :)

ági, együttérzek veled...zsuzsi napok óta kel éjszaka...nem értem.....lusta vagyok az ágya mellett álldoálni, így beteszem mellénk...

Kép

dimet

Sziasztok!

Rambóka, Nagyon drukkolok hogy csak vaklárma legyen a dolog!!!

Gina, gratula Dorina ügyességéhez! :) Sokat nőtt és ha ilyen ügyi lesz továbbra is akkor már nem sokáig kell bent lennetek!

Pocikép, ma reggel készült.
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Gina!

Jaj, de ki pöttöm a kislányod! :D
Gratulálok ehhez a mérföldkőhöz! Nagyon jó hogy bírja oxigén utánpótlás nélkül is és a cumizással nagyon ügyeske! Lesz ez még jobb is! :wink: Kap továbbra is szájon át tejcsit? Tarthatjátok kézben vagy csak egy alkalommal lehetett felvenni?
Alig várom, hogy a hurkás lábacskákról küldj képet otthonról!

Képzeljétek! Ma aludtam!
1 hete vagyok itthon és ma volt az első alkalom, hogy a Férjem után nem keltem fel 7kor. Fél 9-ig lustiztam és olyan jó volt. Megint kerek lett kicsit a világ. :D
Tegnap kicsit összebújtunk apával :oops: és úgy keveredtünk, hogy az oldalamon feküdve a bal karom a hasam alatt feküdt elég sokáig. 10 perc után a Pocok baba megelégelte a nyomorgatott helyzetet és látványosan távozott a másik oldalra. Annyira kellett nevetnem, látható volt a pocakon kívülről is, hogy a gyerek besérült, elfordult és átúszott a jobb oldalra és ott letáborozott. Imádok terhes lenni! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Gina: Hát ez a csöppség valami gyönyörű!!! Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik, tényleg nem sokára otthon lesztek :)

Anyoooka, szép pocak :)

No, úgy tűnik sikerült apát rábeszélnem egy nagyon pofás, használt kiságyra 8erezért, még van hozzá matrac is és egyáltalán nem tűnik leharcoltnak. Alig várom, hogy a tulaj felvegye velem a kapcsolatot, minél hamarabb a magaménak akarom tudni :D Remélem, most az egyszer szerencsém lesz :roll:

Kép

Kép
bettica

kattintgattam ma én is a fényképezőmmel.... Íme az eredmény:
Kép pocak

Kép
;)

Kép

Kép
bettica

Hellóóóóó lányok!

Köszönjük a sok kedves szót, gratulát és drukkot :wink: Cupppp

Hétfőn jöttünk haza,minden rendben velünk, hármasban vagyunk itthon. Már nagyon vágytam hozzátok mesélni, de a férjem csak most engedett géphez, ha nem szopizunk (ami hála Istennek jól megy , szép komótosan 100grammot megeszik Donát, és nagyon szeret cicizni és ügyesen is csinálja) és büfizünk meg öltözünk akkor pihenni küld a párom.
Szülésem nagyon jó volt :P (próbálom majd részletesen leírni egyszer) nincs rossz élményem semmiről.
Hozok nektek egy kórházban készült képet kiskincsünkről
Kép
(kicsit kikarmolta magát)
igyekszem majd jönni

Mindenkinek minden jót, babáknak egészséget pocakosoknak jó kerekedést!!
Vendég

Óóó, ez a Kiskincs nagyon széééép! Büszke lehet rá Anyu, Apu :lol:

Kép

Kép
bettica

Bettica, szépséges és nagy a pocid! :lol: Most már Te vagy a következő!!! ;)

Kincsecske, Donát gyönyörű baba!!! És már most nagyon pasis pofija van! :lol: Még egyszer gratulálok és várjuk majd a szüléstörit!

Kép

Kép
anyoooka

Anyooo, köszi :oops: Te meg lassan félidős leszel :roll: Tényleg szalad az idő ;)

Megvan a kiságy!!! :) Apa hívott, hogy már át is vette és tényleg szép állapotban van. Kaptunk hozzá ajcsiba kókuszmatracot és lepedőket is... Annnyira de annnyira örülök :D

Bence ma nagyon aktív. Voltam vásátolni, és hát többször is görnyedtem, mert olyanokat mozgott, hogy majdnem a könnyem kicsordult a fájdalomtól... Főleg a méhem alja érzékeny ennyire... Remélem ez normális, hiszen elég nagy már a gyerkőc. Kezd minden napos lenni ez a fájdalmas rugdosás. Mondtam apának tegnap, hogy tényleg jobb lenne már 3 héttel előrébb lenni :(
Irigylem Kincset ;)

Ja és persze én is tűkön ülve várom azt a szép szüléstörit, pláne, hogy azt mondtad Kincs, hogy nagyon szép volt ;)
Sok-sok tejcsit Donát babának!!!

Kép

Kép
bettica

Kincs!
Donát olyan nagyon szép!!! Milyen kis kerek pofija van! Hogy érzed, használtak a homeósok?

Gina!
Dorinaról is valami ilyesmit tudnék írni! Hihetetlen, hogy a minap még szinte imádkoztunk, hogy a gép mellett tudjon rendben lélegezni, most meg már kijöhetett az inkubátroból!!!! Fantasztikus gyorsan fejlődik! Így tovább! Tejed?????

Bettica!
Nem vagyunk még annyira a végén, de valamiért azt érzem, te nem húzod végig!!!! :) Bár én meg az érzéseim.......... Ritkán jönnek be! Annyira gyönyörűséges formás pocikád van!!!!!! Nosztalgok......

Rambóka!
Ne már! Ilyen nincs! Erősen emlékeztetsz szegény Lafira, őt is húzta még az ág is a terhessége alatt......... Írj majd!!!

Lafi!
Szerintem is kicsit korán aggódsz még. Biztosan nem lesz Hunor fejlődésével gond!!!! A hajam még nem hullik, meg is vagyok lepve! Ákosnál ilyenkorra már majd meg bolondultam! Elmúlik.....

Por van. Most csiszolják a glettelést! Hozzá olyan szél, hogy nem tudom az ablakot nyitva hagyni.......... Nóri frontot érez, vagy csak a szelet nem tudom, de nagyon nyügis, másfél óránként enni akarna, de annyit nem is tudok neki adni mellből. Ellenére mindezt annak, hogy angyalka módjára csak fél 4-kor ébredt fel egyszer az éjjel!!!! Pffffffffffffffff Terhes vagyok vagy mi, mert nagyon nyűglődök én is! :roll: :wink: :lol: :lol:
Bár lehet, hogy ez a sok jövés-menés zavarja!

Áhhhh, alig várom, hogy festhessünk, és költözhessünk át lassacskán! Életem során ez a 4. építkezésem, és töksimtelevanvelena!!! Tudom, tudom, luxushiszti, más boldog lenne a felétől is! Bocsánat...........................
Köszönöm a dícsérő szavakat!

Rárepülök a vasalásra, 3 napja tologatom, pakolgatom szekrényről-szekrényre, hogy poros ne legyen! MOSTMOST!!! Megyek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hupsz!
:oops: :oops: :oops:

Anyóm!
Ne haragudj kérlek!

Látványosan kerekedik a pocid neked is!!! Végtére fiú, dominánsan foglalja már most a területet odabent! Van már név választásotok vagy dolgoztok rajta még!!!
Vendég

Atyaisten!

Anyóm félidős vagy???????????????

Eszméletlenül futnak a napok!
Vendég

Monácska: Igazad legyen! Kiegyeznék egy 38. héttel is ;)

Kép

Kép
bettica

Ja és Te is tehetnél fel sztárfotót Nóriról ;) Olyan régen láthattuk már a csöpp lányt.... :roll:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Itthon vagyok.Kegyetlen volt, inkább nem írnék részleteket. :cry:

Mindenkinek köszi, hogy szorítottatok!

Köszönöm a sok privit is, nagyon sokat segített!!!

Arra nincsenek szavak, hogy most mit érzek...kívánom, hogy soha ne tudjátok meg!
Vendég

Luca: Részleteket nem, de annyit kédeznék, hogy minden rendben ment? Sok-sok lelkierőt a következő napokhoz-hetekhez!

Kép

Kép
bettica

csodakiskncs donát gyönyörű!

rami, nálad elakadtam ott, hogy vakbélgyulladásod van????????????? csak nem?????????

irok neked püt, lenne egy orvosi kérdésem.

luca, ez kegyetlen. főleg ha olyanokkal vagy együtt, akik direkt abortuszt csináltatnak.
nálam nem volt ilyen, nagyon meértő volt mindenki,kibv. egy dokit aki agyonnyomkodta a hasam, mert szte hátrahajló a méhem. én nem éreztem semmit, de még mindig sírdogálok néha. meg átértékeltem jó sok mindent marcival kapcsolatban is.

bettica, szép a pocikád!!!!!!!!!!

Kép

Kép
csillagfény

Igen, minden rendben volt szerencsére.Babókával mindent megbeszéltem, elmagyaráztam, hogy muszáj elszakadnunk egymástól, ne nehezítse meg a dolgunkat.Szót is fogadott a kis drágám, és minden rendben lezajlott.

Egy 72 éves nénivel voltam egy szobában, Ő nagyon sokat segített,kinyitotta az ablakot, meg becsukta,meg hasonlók, és Ő szólt a nővéreknek, amikor begyorsultak az események.Orvos egyáltalán nem volt a közelemben, csak néha benéztek a nővérek,de igazán ketten csináltuk végig az egészet a kisbabámmal.
Orvos már csak a végén jött, befejezni, és a másik kisbabát kivenni. :cry:
Vendég

Zsizsik, köszi a tanácsot, látod, megfogadtam, és a kis drágám hallgatott rám...
Mondták is a kórházban, hogy ritka gyorsan lezajlott.
Azt is megállapították, hogy iszonyatos erős görcseim voltak.Nekem mondják...lehet, hogy sok volt az oxitocin.

Na, mindegy, ez az a része, amit az ember elfelejt, de marad, amit soha.
Vendég

Sziasztok!

Luca!

Nagyon-nagyon sokat gondoltam rátok!

Önző leszek, de ha nem haragszotok inkább megyek heverészni.
Szóval délután négyre sikerült eljutni odáig, h. halvány fogalmuk nincs, h. mi a bajom.
Ha vakbélgyulladásom lett volna, már tuti perforált volna! :evil:
Páciensszelekció: aki megéri, h. bejut, az talán túléli! :evil:
Az ambuláns orvos nincs az ambulancián, mert egész nap műt, két műtét között van csak az ambulancián, a betegek meg várjanak szépen a sorukra! Nem kicsit vagyok pipa! :evil:
A lényeg: a nőgyógyászom kizárta a méhenkívülit és a petevezetőgyulladást (Mazsolka szívhangját is sikerült meghallgatni :D ), a sebész tapintással kizárta a vakbélgyulát, de epehólyaggyulára gyanakodott, amit viszont az UH-os zárt ki (bár van egy polip az epehólyagomban, amire a doki azt mondta, h. idővel célszerű lesz megműttetni).
A laborok alapján nincs gyulladás.
Úgyhogy lényegében kutya bajom, csak azt nem tudjuk, h. mitől fáj a hasam, mitől fostam és mitől van hőemelkedésem. :twisted:
Ha rosszabbodna, menjek vissza!
Remélem nem lesz rá szükség!

rambóka

Rami: Nem lesz rosszabodás!! Ne legyen! Ez a magyar eü sajna ilyen. Aki túléli a várakozást, azzal foglalkoznak... Sajnos ezt a saját bőrünkön kellett nekünk is megtapasztalni... :(

Luca: Hát legalább túl vagy rajta fizikailag. Pihenj sokat és gyógyulgass testileg-lelkileg!!!

Lányok én most búcsúzom, holnap sem leszek valszeg, mert akkor megyünk a telekre... Mindenkinek pihentető éjszakát és kellemes holnapi elfoglaltságot... A tömeget kerüljétek ;)

Puszi

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Kincs!
Donát gyönyörű baba, öröm nézni a fotóját. Csini ajkak, helyes kerek pofika…imádom! Örülök, hogy van tejecskétek és szereti is. Puszi a pici hasijára! Várom a szülés-beszámolódat :)

Rambóka!
Ölelést neked! Fenébe…remélem nem lesz baj! Érdekes..de szerintem nem vakbélgy. Gyógyulást!
Kép

Anyoka!
Csini a pocid…én most nagyon irigy :wink: Az UH kép sem semmi…kislány után kisfiatok lesz! Ideális!!!!

Monee!
Szuper érzés ugye, ahogy a pici éppen „költözik” jobbról balra :) Így van, jó terhesnek lenni és igenis élvezd ki! És alukálj sokat, míg lehet!

Bettica!
Atyám, de csini pocakod van neked! A kiságy meg állat jó áron van. Majd muti meg! ( miénk jóval drágább volt )

Luca!
Remélem mihamarabb helyrerázódsz lelkileg is. Ne keseredj el túlságosan és a lényeg, ne hagyd el magad!!! Az biztos, hogy nem lesz egyszerű, valahogy minden átértékelődik.

Kavicska! Mona! Anyucik!
Fotókat léccike!

Rólunk: Dorina ma is nagyon édeske volt. Doktor bácsi elégedett az eredményeivel és a súlyával is. Kicsit gyengécske még a Drágánk, vérszegény úgyhogy kap vért. Utána már remélhetőleg nem fárasztja le a cumisüvegből ivás. Tejecském van, már napi 550 -600 ml . Abban nem reménykedek, hogy kicsim fog ciciből szopizni, mert addigra majd jól rászokik a cumira. De egye fene.
Kép Kép

Remélem nem baj, hogy raktam képeket...

Pussz!

Gina
Vendég

Luca!
Kívánom, hogy mihamarabb begyógyuljanak a lelki sebek! :cry:

Rambóka!
Ma egész nap rád gondoltam és tükön ültem, hogy mi lehet veled!
De ezek szerint sokkal előrébb nem vagy, de legalább babócával minden rendben! :)

Szóval az ambuláns doki hétköznap nincs az ambulancián, ez elég érdekes... :roll:
Vendég

Kincsecske!
Nagyon apára hasonlító csodakiskincs! :D Gyönyörű buksija és pofikája van. Jól összehoztátok! :lol:
Vendég

RAmi, én első olvasatra epére gondoltam amikor írtad reggel...mintha magamat hallottam volna annó...
Remélem, minden rendben lesz.

Gina gyönyürű a kislányotok!
Vendég

Sziasztok!

Anyo, Bettica: széééééééép pocakok. Édes babalak. :D

Rami: basszusbasszusbasszus........... remélem nincs igazad most

Kincs: Donát Baba naggyon cuki, gyönyörűűűűűűűű!!!!

Gina: ügyes Dorina Baba. Biztos csodálatos érzés lehetett kézben tartani.

Monee: ne hari de vizuálisan elképzeltem és akkorát kellett röhögnöm hogy csuda. :lol:

Luca:
nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!!!!

Rólam:kezdek jól lenni. Köszi Nektek lányok, főleg Neked Csillag a pükért!!!!!
Ma voltam "interjún" családi napköziban. Ollllllllyan édesek voltak a csöppök, 1,5 évesek 4en vannak jelenleg de 7en leszenek. Sajna szerinem nem fog összejönni, mert a csaj kb 50e Ftot akar adni úgy hogy kocsival járok ki Biára. De jó volt a napom mert kimozdultam kicsit egyedül és bszélgettem egy régi ovisom anyujával. Most tudtam meg hogy aláírást gyűjtöttek, hogy vegyenek vissza a csoportba...... :oops: :oops: Jó érzés volt.......
Közben voltunk bevásárolni a hétvégére ééééééééééés kaptam Apától kedvenc Avonos parfümömet szülimre!!!!!!! :P

Ja és megvan a laborom, amiről egy kis vélemény kéne Tőletek kedves okos lányok, igaz nem 3.napi sajnos mert az nem jött össze. (A 3 hónappal ezelőtti az 3.napi volt.)
Szóval 29.napi a mostani:
TSH: 1,240mIU/L /(januárban a 3.napon 1,930 volt)
Anti TPO: 10,8IU/mL
Glükoz:5,6nmol/L
Éhgyomri inzulin:26,00 mIU/L (janban 3.napon 16,60)
HgA1c:5,0%
LH:7,5 U/L
FSH: 7,3 U/L
Prolaktin: 218mIU/L (janban 356)
Progi: 1,3 nmol/L
Ösztradiol: 316pmol/L (janban 146!!!!) Ez mitől lett ennyi?????
Tesztoszteron: 1,6 nmol/L (janban 1,8)

Ami aggaszt:
Süllyedés: 34mm/h!!!!! (1-20reftart)
C-reaktív protein: 14,2mg/L ( <10 a reftart) és gőzöm nincs mi ez

Arra tudok gondolni, hogy gyulladás van a szervezetemben, hisz lassan 1 hónapja köhögök. De mi a franc van gyulladásban????? Megint köhögök mint állat!!!!!!!Lázam nincs!

Ja, nem tudom emlékeztek e még volt egy csaj akiről írtam, hogy szerintem pcos, bromot kapott arra hogy megjöjjön neki, és volt 2 halván + tesztje, magas volt az LH-ja és még valamije. Namármost tegnap volt dokinál a 80.napon!! mensisehol, nem terhes hanem van egy kb 3-4mmes cisztája a jobb oldalon. nem értem ezt eddig miért nem látta. Elküldte vérvételre de csak azokat nézeti meg nála ami magas volt. Mensit nem hozatja még meg. :evil: Rákérdezett a csaj a dokinál a pcos gyanújára, mondta szeretné kivizsgáltatni magát ezügyben, erre a doki vigyorgott és közölte vele hogy ááááááá maga nem az. :evil: :evil: Kedden kell visszamennie.........

hajni...
Budaörs

Jaés holnap Bükfürdőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!! És Hajnika születik! :twisted: :twisted:

hajni...
Budaörs

Kincs: Donát baba gyönyörű:)) Nagyon várom a születése történetét :))) Nagyon örülök, hogy jó érzéseid vannak a szüléssel kapcsolatban :)) Kell az a kis bíztatás a sorban állóknak :)))

Rambóka: durva... nem lehet, hogy a méhed valahogy ráfeküdt valamidre és az volt a baj? (esetleg valami fertőzés?)

Gina: Dirina egyszerűen imádnivaló :)))))) Olyan tündéri amikor mosolyog :))))) Olyan szépen halad, nemsokára otthon lesz :))))

Luca: sok-sok erőt kívánok neked a történtek feldolgozásához és az újrakezdéshez!

Mindenki más: mennek a szurkok mindenkinek amihez kell :)))))) (bocsi, szétmegy a fejem, ennyire vagyok képes)
Vendég

csakegy: meggyötletet lopván mindjárt majszikálok kicsikét. És vettem mellé pluszba őszit és szilvát is nyaminyamiiiiiiiiiiii. :roll: :oops: :lol:

Amúgy sugárzó jókedvem van maaaaaaa!!!!!!!!!!!!4

hajni...
Budaörs

ja... és ma komoly kényszert éreztem arra, hogy lecsapjak egy hülyegyereket... de igazából az anyja volt a hülye így inkább neki szóltam be... (szitu: mozi, lényegében tök üres terem, mi a legjobb helyet foglaltuk, minden együtt egy jó délutánhoz... előttünk 3 üléssel az egyik oldalon max. 6 éves sejjjjpítő hülyegyerek primitív anyával... a gyerek a film elejétől kezdve bazi hangosan kommentálja a dolgokat mintha otthon ülnének a TV előtt az anyja meg ugyanolyan hangosan mond rá valami hülyeséget -mert ő olyan jó és türelmes anya... Na bírtam kb. 10 percig utána odamentem, hogy moziban ülünk, nem beszélgetnének véletlenül inkább suttogva? A nő meg mondta, hogy nem... Na utána még néhányszor beszóltunk, hogy szerencsétlen gyerek nem véletlenül lesz akkora looser ilyen bunkó anyával aki szépen félreneveli stb... aztán mondtam a férjemnek, hogy most ő fogja a nőnek elmagyarázni mi az a suttogás.... aztán néhány percen belül a nő mégiscsak elkezdett halkabban válaszolgatni és a gyerek is elkussolt...

Egyébként a nő nem volt normális. A film 12+ -os volt és nem véletlenül, tele volt olyan résszel ami egy kisebb gyereknek garantáltan rémálmokat okoz... a hülyegyerek meg még beszélni se tudott (kakajó, köjte stb. típus amit azért véges időn belül de ki szoktak logppedizálni vagymi a gyerekekből) és méretre se mondtam volna 6 évesnél nagyobbnak... Ha meg egy gyerek még nem érett a mozira akkor ne vigye be... vagy ha beviszi akkor bizony nevelje meg SOS, hogy a moziban suttogni szokás különben lincselnek. Hát normális az ilyen szülő?

A film végén persze azonnal kimenekült a moziból mielőtt a többiek is meglincselték volna mert mindenkit zavart, hogy a kölyke tök hangosan bekiabált a filmbe.

(megjegyzem amióta gyerekem van méginkább intoleráns vagyok a hülye szülőkkel és az idegesítő gyerekeikkel kapcsolatban akik azt hiszik, hogy nekik mindent szabad ideértve más szórakozásának a tönkretétele - terhesen meg pláne agresszív kismalac leszek ha valaki megpróbál keresztbe tenni nekem ... ha a nő nem menekül ki akkor lett volna hozzá néhány keresetlen szavam...)
Vendég

(fú... és gonosz vagyok de az nyugtatott, hogy a nő fog egész éjjel szívni a gyerek garantált rémálmai és a saját hülyesége miatt... aztán meg amikor a gyerek kamasz lesz és állandóan bajba kerül hála a zseniális nevelési módszerének)
Vendég

Hajni!
Örülök, hogy jobb a kedved!Jó "nyaralást"!

Kincs!Donát gyönyörű!
Gina!Dorina is imádnivaló tündérbaba, és milyen ügyes!
Rambóka!Remélem, nem lesz semmi komoly baj.

Kép
Kép
zazzy

luca, sok erőt neked!! nem lehetett könnyű menet :( :( :( :(

rami, én is epére gondoltam. én ugyanigy voltam anno. epegörcs, hányás, hasmenés. (lángost ettem, zsirosat.....tudtam,hogy lesz bajom tőle, de hogy ennyire...sosem szoktam enni ilyeneket)

anyoooo, tök nagy már a pocid!!!!!!!!!!

gina, nagyon édes dorina!!! micsoda pofik!

kincs, várjuk a szüléstörit!! donát tiszta apukája:)

szar a kedvem. olyan mens előtti hangulatom van. már meg kellene egyszer jönnie.....szülés óta még semmi.

hajni, az az ösztrogén jó magas. az éhgyonri inzulinod viszont magas!!!
boldog szülinapot akkor holnap???? :)

Kép

dimet

CSajok!
Találtam valamit a magas ösztradiollal kapcsolatban, de lehet rosszul értelmezem:
"A menstruációs ciklus tüszőérési fázisában az FSH szint magas, míg az LH szint alacsony. Az FSH által felfokozott ösztradiol termelés azonban növeli az LH és FSH elválasztást, amitől még több ösztradiol termelődik - így kialakul egy folyamat, ami hamar nagyon magas LH szintet eredményez. Ez váltja ki az ovulációt."
Na szóval úgy értelmezem hogy lehet nekem azért magas az ösztradiolom mert pé-m lesz, csak még akkor az lh-m nem emelkedett meg???Merthát ugye lehetséges a pé, mert a vérvétel napján is lennt volt a hőm tennap előtt.
316pmol/L volt (reftart: follikuláris szakaban:0-308;luteláisban:101-905 és elméletileg még ugye a lut szakaszban voltam mert nem volt még pé-m)

Jahjjj, már megint gondolkodom hülyeségeken a laborommal kapcsolatban. Olllyan messze van még 8.-a.........Ilyenkor majd megesz a fene hogy most jók e vagy nem stbstb.....

hajni...
Budaörs

dimet: és az nekem jó vagy rossz hogy magas az ösztrogénem???
inzulint tudom, el is keseredtem picit tőle......

hajni...
Budaörs

ja szülinap igen holnap :roll: vén banyesz leszek........ :D

hajni...
Budaörs

upsssssssz a köszi köszöntést lemaradt! :oops: :twisted:

hajni...
Budaörs

jaj csajok írjatok nekem a "magas" ösztradiolomra valamit még mielőtt holnap elindulok mert megőrjít a kíváncsiság.Reggel még bekukk, most megyek aluszka.

Pussz

hajni...
Budaörs

szerintem jó ez az ösztradiol.
ezzel nincs gond. a normális hormonműködés eredménye. :)
inzulin nemtom miért lehetett ilyen magas? diétázol, ugye?

jaj, ági!!!!!!!!!!!!!! nekünk is egyre szarabbak az éjszakák!!! ma hajnali kakálás is volt aműsoron. brr. és kelés óránként. nem értem..............

Kép

dimet

Kincs: gyönyörűséges Donát baba!!! Várjuk a szüléstörit!!

Dimet: üdv a klubban :cry: :( Nem tudom mi a büdös franctól van ez, de tegnap előtt éjszaka gyönyörűen végigaludta az éjszakát, 4-kor kelt enni, 7-ig visszaaludt, 8-kor kajcsi, és még aludt 9-ig!!! De tegnap este katasztrófa... Pedig mindent ugyanúgy csináltam mint azelőtt nap!! Szerintem ne adj neki szilvát, vagy ilyesmit, mert lehet hogy tényleg a hasa fáj szegénykémnek..

Rambóka: drukkok mennek hogy ne legyen semmi komoly!!!

Anyóka, Bettica: gyönyörű pocik!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?