Sziasztok!
Anyo, Bettica: széééééééép pocakok. Édes babalak.
Rami: basszusbasszusbasszus........... remélem nincs igazad most
Kincs: Donát Baba naggyon cuki, gyönyörűűűűűűűű!!!!
Gina: ügyes Dorina Baba. Biztos csodálatos érzés lehetett kézben tartani.
Monee: ne hari de vizuálisan elképzeltem és akkorát kellett röhögnöm hogy csuda.
Luca: nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!!!!
Rólam:kezdek jól lenni. Köszi Nektek lányok, főleg Neked Csillag a pükért!!!!!
Ma voltam "interjún" családi napköziban. Ollllllllyan édesek voltak a csöppök, 1,5 évesek 4en vannak jelenleg de 7en leszenek. Sajna szerinem nem fog összejönni, mert a csaj kb 50e Ftot akar adni úgy hogy kocsival járok ki Biára. De jó volt a napom mert kimozdultam kicsit egyedül és bszélgettem egy régi ovisom anyujával. Most tudtam meg hogy aláírást gyűjtöttek, hogy vegyenek vissza a csoportba......
Jó érzés volt.......
Közben voltunk bevásárolni a hétvégére ééééééééééés kaptam Apától kedvenc Avonos parfümömet szülimre!!!!!!!
Ja és megvan a laborom, amiről egy kis vélemény kéne Tőletek kedves okos lányok, igaz nem 3.napi sajnos mert az nem jött össze. (A 3 hónappal ezelőtti az 3.napi volt.)
Szóval 29.napi a mostani:
TSH: 1,240mIU/L /(januárban a 3.napon 1,930 volt)
Anti TPO: 10,8IU/mL
Glükoz:5,6nmol/L
Éhgyomri inzulin:26,00 mIU/L (janban 3.napon 16,60)
HgA1c:5,0%
LH:7,5 U/L
FSH: 7,3 U/L
Prolaktin: 218mIU/L (janban 356)
Progi: 1,3 nmol/L
Ösztradiol: 316pmol/L (janban 146!!!!) Ez mitől lett ennyi?????
Tesztoszteron: 1,6 nmol/L (janban 1,8)
Ami aggaszt:
Süllyedés: 34mm/h!!!!! (1-20reftart)
C-reaktív protein: 14,2mg/L ( <10 a reftart) és gőzöm nincs mi ez
Arra tudok gondolni, hogy gyulladás van a szervezetemben, hisz lassan 1 hónapja köhögök. De mi a franc van gyulladásban????? Megint köhögök mint állat!!!!!!!Lázam nincs!
Ja, nem tudom emlékeztek e még volt egy csaj akiről írtam, hogy szerintem pcos, bromot kapott arra hogy megjöjjön neki, és volt 2 halván + tesztje, magas volt az LH-ja és még valamije. Namármost tegnap volt dokinál a 80.napon!! mensisehol, nem terhes hanem van egy kb 3-4mmes cisztája a jobb oldalon. nem értem ezt eddig miért nem látta. Elküldte vérvételre de csak azokat nézeti meg nála ami magas volt. Mensit nem hozatja még meg.
Rákérdezett a csaj a dokinál a pcos gyanújára, mondta szeretné kivizsgáltatni magát ezügyben, erre a doki vigyorgott és közölte vele hogy ááááááá maga nem az.
Kedden kell visszamennie.........