Új privát üzeneted érkezett!

Törölt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.02.24 21:06-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Lekri: nekem 36 hetesen vették le a tenyésztést, 3 nap alatt megvolt az eredmény, kiderült, hogy pozitív, de akkor nem csináltak semmit vele, a szülés alatt viszont kétszer (4óra különbséggel) kaptam antibiotikumot...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné
 
 


ó, mire megírom és elküldöm a hsz-emet, már ír vki amire szintén írni akarok vmit... így bocsi, remélem, még nem vagyok túl sok! (ma többször jártam így)

Lekri: szerintem a strepto-szűrésre gondolsz, nekem most vasárnap vette le a doki és ha látszik a vonalzóm (pl most nem látom az előző hsz-m alatt) akkor látszik, hogy a kiírt időpontig 11 napom van... Gondolom nem vette volna le, ha nem tenyésztik ki időben, így még ráérsz!

Kép Kép
celesztina
 
 

 
 

Anettoo: ja, ismerős, ugyan én ki sem akartam Laut engedni a kezeim közül :wink: :lol: Egyszer amikor látogatóknál voltam kint talán a 2. napon elszédültem és majdnem elájultam, de akkor sem akartam, hogy elvigyék, úgy kellett egy nagydarab nővérkének rámparancsolnia, hogy ez komoly, és mars lefeküdni vagy fél órára. Persze utólag belátom, hogy igaza volt, csak akkor még mindig olyan eufórikus voltam hogy végre kijött a bébi és milyen ééédes :oops: :lol: De az egyik nst-n meg egy szülésznő kétségbeesetten jött az enyémhez, hogy egy anyukának vmi dolga van és elmenne a kórházból pár órára, de a gyereket otthagyná :shock: Nem semmi. (nem tom mi lett a végén).
Másik, hogy ha vmit meg akarsz tanulni-nézni a babaápolással kapcsolatosan (pl fürdetés) akkor szólnod kell, maguktól ugyan meg nem kérdezik, hogy érdekel-e, mutassák-e meg. Ilyen szempontból eléggé magára hagyják az anyukákat, de ha kérdezel, segítenek. Bár Lau vagy 2 napig nem fürdött, mert nem tudtam, mikor kell odavinni és senki sem szólt... :roll: Én meg hülye mód azt hittem, hogy nem fürdetik minden nap a kicsiket...

Kép Kép
celesztina
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:11-kor.
Vendég
 


köszi Zorroné,Celesztina.
hát rem.törpi bent marad addig,valahogy olyan érzésem van,hogy elöbb kibujik.elsó fiamnál bejött a megérzés:) a mai Ctg jó lett:)
Vendég
 


Celesztina: :) az ünnepek alatt nincs a szülésznőm..a kórház dugig volt tegnap..ügyelet lesz..stb stb..szóval én kivárnám a hétfőt :)
a nyákom eltávozott reggelre..teljesen mind sztem..2100 vagyok csak..nem görcsölök..nem keményedek 3 hete..a székletem laza..ugyh sztem még csak készülődünk..

Kérdés: ha vki ért hozzá vagy e.ü.ben jártas vkije...
mert a dokim ma nem tudta megnézni a laboreredményem..
az Alk.foszfatázom 316 U/l és 270ig volt tartományban valamint a vvt süllyedés sebeség: 66 mm/h és 2-12ig normál..
még van pár csillagom de azokról tudom h lehetnek terhesség miatt..
a süllyedés is emelkedhet gyulladás,góc stb miatt..szóval lehet a terhesség az okozója..de mivel nagyon sokkal magasabb ezért kicsit nyugtalanít..szóval ha vki ért hozzá pls szóljon hozzá :) köszi
Vendég
 


jaja, nekem is így van, betöltött 41.-en kell befeküdni, addig naponta CTG, meg pénteken néznek áramlást is remélem.

Azt mondod "kiszedi", szóval tuti a császár vagy hogy?

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:11-kor.
Vendég
 


Sziasztok!


Nem tudom hiányoltatok-e (azééé remélem igen :)) nem volt netünk egy hétig, mert jánykám, (a nagyobbik :)) tönkretette a bluetooth-ot :( De ma végre megjött az új :)

Nem tudom ki szült meg (majd visszaolvasok :)) de NAGY GRATULA NEKIK!!!

MI jól vagyunk, tejcsi egyenlőre elég (nem tudom meddig) Liza nagyjából eszik-fosik (bocs)-alszik :) Reggel, meg este van egy 2-3 óra, amikor kézben van el, éjjel velem alszik, nagyjából 11-kor szopik, utána 6 körül. (pontosan nem tudom, már világos szokott lenni :))

Tegnap este 3330 g volt, 3160-al hoztuk haza, a legkisebb súlya pedig 3120 volt. (3240-el született)

Már emelgeti a fejét, és olyan okosan tud nézni, hogy mindig azt várom, hogy mindjárt elmosolyodik :) De persze még nem....

Katának tüdőgyulladása volt, de szerencsére egy kis antibigyóval sikerült legyőznünk, nem volt nagyon gáz....

Lizát a tesók imádják még mindig, ők is itthon vannak (jövő héten már mennek oviba-bölcsibe) és így hogy nem volt netünk, nagyobb rend van a lakásbvan mint eddig :) Még főzni is tudok majdnem minden nap (akkor az apjuk főz)

Tegnap leesett a köldökcsonk, így végre tudtunk lubickolni, igaz végigüvöltötte, szóval csak félsiker volt :)

Asszem hirtelen ennyi :) Igyekszem visszaolvasni, hogy ne csak magunkról írjak....

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Anetto, én biza minden nap beadtam 1-2 órára a kölkecet a csecsemősöknek, mert lementünk a kertbe a nagyokkal :) Sőt 2 éjjel is bent volt a kék fény miatt. Na az utóbbi tyar volt, de muszáj. A második éjjel már volt mit fejni, ezért felkeltem éjjel többször, és vittem be neki... De mióta itthon vagyunk, én biza ki nem engedem az ágyamból éjjel :) Olyan nagyon jó :) És szopi szempontból kényelmes is :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Nono, értem, én is így gondoltam, de azért rákérdeztem.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám , jól vagyunk, csak egy csepp időm sincs.
Férjem beteg. Tüdőgyulladás, izületi gyulladás. Úgyhogy most mindent én csinálok. nincs segítségem. Amit tud azért megcsinál. Most már jobban van.
Na gyorsan elfutok boltba, amíg Bogi alszik. Férjem meg vigyáz rá! Ugyanis az autó vezetés még nem megy neki annyira... :( fáj a válla nagyon.

Kisfruzsi kérdezte, hogy elégedett vagyok -e a kórházzal.
Nagyon elégedett vagyok! wc-k nagyon tiszták, aranyos mindenki. én két ágyasban voltam. na szóval szerintem tök jó.
és a dokim is nagyon aranyos volt.
majd még jövök.
nem tudom, hogy valaki kérdezett-e valamit, mert nem olvastam vissza...
azt sem tudom, hogy mikor tudok újra aktív tag lenni.... :roll:
na rohantam.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Jaj mára voltam kiírva.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Mi is vagyunk, csak nem épp gépközelben.
Jázmin egy tündér (remélem nem kiabálom el) eszik, alszik, nézelődik...
Eddig még nem mutatta meg a fiúknak, milyen az ha ő hisztis.
Éjszakáink is jól telnek, nyekken 1-et eszik és már alszik is.
Éjjel 2 után csak 7kor kellt. Hagyta anyát pihenni. :lol:

A mi délelöttünk is nyűgösebb volt, de ez csak annyiban nyílvánult meg, hogy nyöszörgött.. simogatásra vágyott és óránként cicire . :wink:

Viszont most megyek, mert hallom jelez a drágám.

Próbálok sűrübben jönni.

Nagy Gratula aki kimaradt volna, de arra azért nincs sok esélyem, hogy vissza olvassak.

Szülés történet még fogalmazódik a fejemben, annyira nem volt jó... lelkileg, nagyon ráértem tépelődni.... :cry:

KépKép
Kép
xsara
Érd
 
 


De jó hogy azért mindenki benéz néha és ad hírt magáról :)

a laboreredményes kérdésem már tárgytalan..utolértem a házi dokit..majd benéz holnap és megnézi..de szte ez mind a szülést jelzi..hogy a szervezet már nagyon ott tart..

na én mára OFF...jó éjt..babák és mamák..
Vendég
 


Mary, Zsuzsófi, Xsara: jó, hogy írtatok, hiányoltunk ám Titeket :wink:

Mary: jobbulást párodnak, Neked meg kitartást és sok energiát, most aztán elkelhet! :roll: Szegény, hogy pont most lett beteg :cry:

Nono: akkor azért drukk, hogy addig magától elinduljon a "kicsi" :wink:

Lituka: Neked is drukkolok, hogy a hétvégét még mindenképpen bent töltse a bébi! (ezekhez az értékekhez nem tudok semmit hozzőászólni, egyáltalán nem értek hozzá :? )
Mire párom hazaért, Lau elaludt és mire felébredt beborult teljesen aztán esett is, így a mai sétáról lecsúsztunk és párom rohanhatott a patikába a megrendelt homeos bogyókért, amikről ott kiderült, hogy nem érkeztek meg :roll: :? Nagyszerű, most már nem is tudom, érdemes lenne-e elkezdenem szedni bármit is, hiszen max hétfőn tudnék venni és az már a betöltött 39. hét után lenne, tehát 40. hét, ugye? :? No, erről asszem lecsúsztam :o

Kép Kép
celesztina
 
 


nono,szőlő nagyon drukkolok nektek!

Ma a Llidl-ben vettem jó babacuccokat képzeljétek szotatós melltartó volt 1800-t az én méretemben is :)meg kaját és utána anyukámhoz mentem ebédelni,de a boltban tömeg-meleg volt és tökre hányingerem lett. Muter főnöke szerencse eljött értem ,mert nem tudtam volna a cucokkal gyalogolni 2-3 km-t.

Anyósomék jönnek holnap tapétázni a babaszobát,ezért illegalitásba vonulok anyukámékhoz.
Ahogy jönnek menekülőre fogom. :)Még jó h eleve nem férünk el,főzni nem főztem nekik -eddig semmi ne kellett nekik amit csináltam náluk -.mert Kitakarítottam nagyjából a nagyszobát és a konyhát,de már elég megterhelő volt ez is.


Apa a másik városban van munkahelyi bulin és most hívott h akkor mégis a reggel 6 órás busszal jön nem a 11-el
De nem zavar hétfő óta alig aludtam nagyon keményedett a éjszaka a hasam és Fruzsi rugkapált meg kb. 6* voltam wc-n.

Kép
kritta
 
 


Szerintetek ez jó?
[quote]G írta:yógynövényes ülőfürdő
Ajánlatos a gyógynövényes ülőfürdők alkalmazása a várandósság utolsó heteiben. Ez ellazítja a medence és a gát izmait az utána következő masszázs számára és általánosságban a szülésre egyaránt.
A célra a "szénavirág" (Flores Graminis) ülő-gőzfürdő alkalmas. A szénavirágokat leforrázzuk, a gőzölgő teát egy fazékba / tálba öntjük. A tálat a WC-be vagy bidébe (ha van) tesszük és a gőz fölé ülünk. Nagyon vigyázzunk, hogy ne legyen túl forró: égési sebet okozhat. A szülés kezdetén rendszertelen vagy túl gyenge fájástevékenységnél is segíthet. Szénanáthás hajlamúaknak ez a módszer természetesen nem ajánlott. A 38. héttől heti egyszer, a "kiírt" szülési dátumtól akár napjában többször is alkalmazható. Aranyér-bántalmak esetén legyünk vele óvatosak: utána fájdalmas lehet az érintett terület.

Egy másik megoldás a közönséges ülőfürdő 2 evőkanál gyömbérrel "dúsított" meleg vízben.

Kép
kritta
 
 


nono nagyon bájos vagy! :)

Emi szép baba Lili:)

gratula Gumimacinak,Kisfruzsinak,Laninak!

NA akkor jóccakát magamnak! :)

Kép
kritta
 
 


KÉpek :)

Nővéri puszi :) (amiről lemaradt a fotós...)

Kép


Kukucs :)

Kép


Bencével:

Kép


Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Sziasztok!

Kicsit vissza tudtam olvasni, minden jó hírnek szívből örülök!!! vagyis:

- sok örömet kívánok a megszületett babáknak és kedves anyukáiknak, persze az apukákak is! Lituka táblázatában szoktam követni a születéseket, de most nem sorolnám fel, nehogy kihagyjak valakit.

-akik még nem szültek, azoknak kitartást, türelmet és erőt kívánok!

-Jó volt látni klarka Atiját, és olvasni, hogy jobban van. Sokat gondolok Rátok!

-Örülök, hogy Kerekes Zsuzsa Biankája is otthon van már.

-Csudaszépek a babák, akik már március-április óta idekint növekednek-cseperednek. Helyesek a fotókon:)

-Kívánok mindenkinek szép, örömteli babázós nappalokat és nyugodt éjszakákat!

Rólunk:

Zsigi kislegény remek étvágyú (ugyebár én a szoptaníton látom, mennyit eszik, ezért nem méricskélem, plusz mellé valami kevéske csurog a ciciből is). Vannak tejtestvéreink, így egyelőre nem kellett tápszer, sőt, anyatejes kiütései vannak, és én ennek örülök ám! A két nagyobbikom viszont nagyon hiányol, sokkal jobban lekötnek, mint a kicsi fiú, bújósak, hisztisek, nem mozdulnak mellőlem. Érthető, persze, csak sokszor nehéz megoldani a helyzeteket. Voltunk már sétálni, Zsigi nagyon szeret kendőben aludni, babakocsiban még nem volt:) Itthon is jókat alszik, éjszaka egyszer ébreszt, nappal is alszik 3 órát akár.

Virág,
a kötött csípőnek kimondottan jót tesz a kendőzés. Ha jól ül benne a gyerek, akkor segíti az egészséges csípőizület kifejlődését.
http://www.hordozo.hu/hordozokendo/tanf ... ozott-baba
Bocsánat, hogy megint ezzel jövök, tudjátok, szenvedély.... :D

üdv,
Nuska
nuska1
 
 


Lányok!
köszi, hogy hiányoltatok!
bizony kell az energia... :roll: de megoldom. Délutánonként, ha úgy jön ki, akkor egy két órát alszok Bogival.
jaj hétvégén mehetünk sétálni, ha jó idő lesz! bár nem úgy néz ki... :?

leesett a köldökcsonkunk egy hetes egy napos korunkban... :D
dokinéni azt mondja, hogy fejlettebb a koránál. tartja a fejét, hason is megtartja már a fejét, majdnem megfordul már nem kell neki sok...el volt csodálkozva...hát én is.
már 50-et eszik, de szerintem 60 lesz belőle nemsokára, pedig második napja eszünk csak 50-et.

SEGÍTSÉG!

Légyszi írjátok meg nekem priviben, hogy hol hogyan kell intézni a tgyást, családit, anyaságit. mi kell hozzájuk?
nekem azt mondják, hogy kapok vmi nyomtatványokat és azokat kell kitölteni elvinni a céghez ahol dolgoztam...
áh tényleg nem tudom, hogy megy. légyszi írjatok nekem.

jaj gratulálok azoknak, akik utánam szültek!!! :D

vonalzót majd vmikor csinálok.
ma 1hét 4 nap

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

No, most még szép idő van és déltől mondtak csak esőt így mi amint kinyit megyünk a majálisra :wink: meg persze játszótérre.

Zsuzsófi: nagyon jók a képek, édes mindegyik gyerek -persze a nőávéres-puszis a kedvencem, remélem nemsokára majd én is jöhetek hasonló fotóval :wink: :D

Kritta: milyen mázli az a melltartó, azért nem lehet jó, hogy csak reggel megy párod, drukkolok, hogy a babaszoba-festés jól sikerüljön anyósodéknak! :wink: az ülőfürdőhöz meg nem tudok mit írni, sajna, :? sőt, erről eddig nem is hallottam.

Nuska: jó, hogy írtál! Ügyes vagy, hogy tudsz a szoptaníttal szoptatni (ugyan csak képen láttam, hogy kell használni, de nem tűnt olyan könnyűnek, az biztos, hogy fáradtságosabb a technikája, mint a sima szoptatás, nem?) Szóval kellhet hozzá türelem. De nagyszerű, hogy megy és nem kellett eddig tápszer!!! :D
képzeld, a múltkori börzén láttam azt a speckó kendőt, aminek a weblapját ajánlottad, nagyon jól nézett ki! Végül is most nem vettünk, remélem menni fog az itthoni sima kendővel, majd csak beugrik képek alapján, hogy is kell megkötni (anno Lau nagyon szerette, főleg itthon amikor takarítanom kellett és nem akart egyedül maradni)

Mary: drukkolok h felétek is jó idő legyen legalább egy picit,h ogy sétálhassatok! Bár péntektől napsütést mondtak, nem? Amúűgy a családiról meg anyaságiról asszem van vmim elmentve, megkeresem és elküldöm pü-ben, talán tgyásról is van.

További szép napot mindenkinek, sok-sok napsütéssel!!! :!: :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:11-kor.
Vendég
 


Celesztina!

köszi a pü-t.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok:)

Mary, azért olyan ügyi Bogi, mert az újszülöttek erősek nagyon, és neki kicsi a súlya. Gondolom egy 4,5 kg-os újszülött nem ilyen ügyi mint a mieink...:) Liza is nagyon jól tartja a fejét, már akkor tartotta mikor hazajöttünk...

Az előbb nyekergett a hintában, pedig hetvenet evett. Gondoltam nem tud elaludni... Adtam neki cicit, két szívás után beájult :) Most itt alszik a kezemben :)

Mi is megyünk majálisozni, az őhegy parkba, ide a X-be :) Ha vki jön oda, akkor köszönjön rám :)

Jah tegnap este már 3390g volt Liza...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Képek!!!! :D Kép Kép Kép Ilyen vagyok ma... Kép szülés előtt egy nappal

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok, hát itt meg Nono 0 days to go van... Mi kisétálunk mindjárt a Ligetbe de csak egy picit, nem bírok már sokat menni. És kapok lángost :D

Muatatok egy pocakképet:

Kép

Vagy ez az utolsó, vagy nem. De ez biztos :lol:

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:12-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:12-kor.
Vendég
 


Nono: mi a 17. kerületin voltunk, ami az Elágnál van (ez az itteni kerületközpont) de elég kicsi. Mármint a majális. Mindenesetre Launak tetszettek a néptánc-bemutatók meg a musical-részletek, táncolt jókat ezekre, aztán kergetőzött apával, meg persze vettünk vattacukrot (bár abból csak én ettem) meg kürtős kalácsot meg Launak cukrot. De még normális sült kolbász sem volt :( De szép idő volt
Örülök, hogy Nektek is jól sikerült a majálisozás és nem fájdogált semmid! :D


Mary: szívesen, örülök, hogy sikerült átküldenem. Nagyon jók a képek :D Nagyon édes Bogi És milyen jól lement a hasad!

Szőlő: csini a pocid :D , jó majálisozást és étvágyat a lángoshoz! :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Na látom ma mindenki MAJÁLISOZIK...

én nem mert annyira felvagyok vizesedve hogy már menni sem bírok..tudja vki mikor gázosan sok már a víz??? honnan fogom tudni hogy szólni kéne dokinak???
most kb 3szor akkorák a bokáim mint kéne...

szépek a képek..pocik is Bogi is :) meg Liza is ...:) bocs ha vkit kifelejtek..

ja amugy cáfolom hogy a fiúk lustik..a környezetemben mindenkinek elöbb jött az első fiú gyermek.. :D
pl anyum minket lányokat hordott túl csak...
Vendég
 


Nono, ezt én is hallottam, mármint hogy a fiúk lustik, de Anyunál meg pl bátyó előbb jött én meg később. :D

Mi is hazaértünk már, jól esett a séta, ettünk, fagyiztunk, kidöglöttem. :D Most már fő a vacsi, gulyásleves lesz meg szilvásgombij. Azt mondja Jani, ne csináljak levest, mert ha megszülök ma, ő úgysem eszi meg. Mondtam neki hogy naná, majd behozza nekem a kórházba aztán megeszem én, semmi gond :lol:

Mazsi rengeteget ficánkol ma...

Kép Kép
szõlõ
 
 


Na leszedtem a számlálót, úgyse számolt már... :roll:

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:12-kor.
Vendég
 


Nono: igazad van, Lau ugyan még szerencsére kicsi felülni bármire is, de az a pár kaja, amiket írtam is vagy egy ezres volt, és mi sem ebédeltünk ott +én is vittem italt... Az állatkertbe meg csak a belépő lesz legközelebb 5ezer :roll: A strandoknál meg úgy tudom nem is lehet bevinni ételt-italt, hogy tuti költsön az ember :?

Kép Kép
celesztina
 
 


Nono, nem akarom stresszelni magam egy másik vonalzóval, odaírtam hogy mi volt a kiírt szülés, ez is bőven elég a lelkiállapotomnak egy-egy lehangoltabb pillanatban... :)

Én olyan szinten bekajáltam most hogy atyaúristen... Ha ma kéne menni lehet hogy 3 beöntésre lenne szükségem.... :lol: :lol:

Nono, egyébként teljesen igazad van az árakat illetően... Én azon vagyok mindig kiakadva hogy egy sz.ros fél literes üdítő ilyen rendezvényeken 3-400 ft, iszunk ketten az már majd' egy ezres, és akkor még nem ettünk... Fagyi már 150 ft/gombóc...???? :shock: Kemény nagyon...

Strandra szerintem itt Pesten elmenni olyan, hogy egy 4 tagú családnak rendesen bele kell venni a havi költségvetésbe lassan... Esküszöm sokkal olcsóbb lemenni egy velencei tavi szabadstrandra, pl Gárdonyba. A kajáért ott is kisebb vagyont elkérnek, de legalább belépő nincs.

Kép Kép
szõlõ
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:13-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

mi is majálisoztunk ma, jól elfáradt mindenki, de legfőképpen Dominó :) Én fájdogálok elég sokat, de csak jóslók, úgyhogy egyelőre semmi akció :) Még ne is legyen, imádok pocis lenni!

Szőlő, Nono, nem is írok Nektek semmit, főleg nem hogy kitartást, és egyebek, mert gondolom a könyökötökön jön ki... Úgyhogy csak pozitív gondolatokat tudok Felétek sugározni :wink: ++++
Csinos pocak, szőlő!

lituka, ez a nagyon durva vizesedés tényleg nem a legjobb. Vérnyomást nem tudsz mérni valahol? Nem lenne rossz....

Egyébként próbálj meg inni 1-2 bögre csalánteát inni, az remek vízhajtó. + sok alma, sótlan főtt krumpli. Jót tehet a higed vizes lábzuhany (én spec forró-hideg váltakozót szoktam csinálni, nagyon jól esik). Most nekem is brutál vizes, az egész naps talponállástól. Úgyhogy itt gőzölög előttem a málnalevél-csalánlevél tea duó :lol:

ollem, gyönyörű a lányzód! Milyen apró.. de nagyon formás bébi!

zsuzsófi, Liza is tündéri! Jaj, mennyi bájos kismanó :)

lekri, kérdezted a streptococcus tenyésztést. Nálunk nem nézik semmikor :)

Na mentem, fürdetés van...

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Szasztok!

Jó nagy a nyugi most errefelé :wink:

Nálunk meg dübörög a zene, mert van egy mini-majális kb egy focipályányira tőlünk és kora du. óta megy a tuc-tuc meg mulatós zene, már fáj a fejem tőle :x auuuú :!: Szegény Lau is nagyon nehezen aludt el, szegény már bőgött a végén, de nem tudott aludni -azért végül sikerült szerencsére elaltatni. Most meg még mindig alszik és nincs szívem felébreszteni, de ha nem kel fel sokáig akkor este nem fog tudni elaludni :roll:

Ó, bocsi a panaszkodásért, csak dühítő, hogy csukott ablak mellett is hangos a zene.

Ráadásul bejött, hogy párom nem rajong a mászkálós ötleteimért -ma nem akart Halász Juditot hallgatni élőben, nem is értem, miért :wink: :lol: De azért megpróbálom holnap is elrángatni vhova, azután meg megyünk a kengurus anyák napjára :D :lol:

Még további szép munka ünnepét mindenkinek! :wink:

Kép Kép
celesztina
 
 


Igen, én is úgy vgayok vele hogy az indítás az olyan nagyon erőszakos... Esküszöm akkor már inkább a császár, mint a burokrepesztés vagy az oxytocin, nem tudom miért gondolom így, de azt valahogy sokkal jobban el tudnám fogadni mint az előbbit.

Hidegfront? Én semmit nem érzek, az összes ablak nyitva és tök jó idő is van. Nekem volt ma kb 2 db keményedésem :lol: :lol: aztán ennyi. Pdig a hidegfrontokat eddig én is mindig megéreztem. Holnap kíváncsi leszek mi lesz a kórházban, elvileg csinálnak flowmetriát is nem csak ctg-t (HA lesz ott ügyeletes aki megcsinálja...)

Örülök hogy jól vagy :) Azért így mégiscsak más, nem? Én is nagyon jól érzem magam egyébként, nem fáj semmim, 2 napja újra jól alszom (bár az átfordulás meglehetősen nehézkes már, mindig félek hogy leszakítom az ágyvéget :lol: :lol: ), most a gyomorsavam is sokkal elviselhetőbb, már csak este veszek be Rennie-t ha nagyon kell.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Ma voltam NST-n. De nem volt ott senki, így felmentünk az osztályra, ahonnan visszaküldtek, hogy mindjárt jön a doki, várjunk türelmesen. Hát kb. 20 perc múlva jött a nővér, aki rámrakta a tappancsot. Természetesen mozgott, ki is küldtek várakozni a dokira, aki továbbra is váratott magára. Aztán kb. félóra múlva megjött, újabb félóra múlva meg kiszóltak, hogy lépcsőzzek, mert nem mozgott... Pedig én éreztem, de mindegy.... Lépcsőn kétszer megjártam 3 emeletet, és ekkor már többet mozgott, ami már jó volt a doki szerint. Megnéztem az előző NST-t, nem értem, miért nem fogadta el, kevés volt neki a 3-4 kiugró (180-as) pulzus?

Nono, Szőlő: Csini pocik! Az enyém már óriási, mikor szülünk már végre???

Csöppke: Nálunk sem nézik a strepto-t.

Gabo: Te kérdezted, azt hiszem, hogy magzatvízvétel miért kell. Nálunk ezt minden kismamának megnézik a kiírás időpontjában, vagy utána 1-2 nappal. Nekem végülis ma azt mondta a doki, hogy hétfőn lesz, NST mellett. Állítólag nagyon kellemetlen, sőt fájdalmas. Ezért sem akarom egy nappal sem túlhordani.

Nektek ez az időpont hogy van lányok? Én a doki szerint május 5-re vagyok kiírva, de a védőnővel kiszámoltuk, hogy a szökőév miatt ez május 4. Én nem állok le mindig vitatkozni a dokival, hogy az 5 az 4 valójában, pláne most, hogy akkor lehet, hogy már 4-én lenne magzatvízvétel.
Semmi kedvem túlhordani, bár lehet, hogy esélyem van rá, mert semmi előjel, semmi fájás, azt sem tudom, mi az a jósló...
Azért az jó, hogy megvárta a májust, örülök, hogy májusi baba lesz! De könyörgöm, hétfőig szülessen meg!!!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Zsuzsófi: Köszi az aranyos képeket, mindkét tesós kép olyan aranyos, látszik, hogy szeretik a kishugicát.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:13-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 19:13-kor.
Vendég
 


Nono: Akkor csak nálunk nem veszik figyelembe a dokik a szökőévet? Mert ugye a korongon 28 napos a február, elfelejtik visszaszámolni azt az 1 napot. Nem baj, tényleg az az 1 nap nem számít (a magzatvízvétel miatt sem). Úgy tudom, hogy Gabo is május 4-re van kiírva.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Sziasztok!

Ez a szőkőév dolog érdekes, eszembe sem jutott eddig :)
Nono, nem 5 napon belül, de én is eléggé a végén tartok, főleg ha levonjuk azt a szőkőéves napot :D

Szőlő, nem örülök, hogy nem akar összejönni a találkozó Mazsival, viszont azért annak örülök, hogy legalább "jól" vagy!
Aranyosak a képeid :)
Meg a cipők is, lesem ám mindig a blogot :wink:
Boldog hétfordulót, remélem már az utcsó :) (talán már nekem is :))

Bolygó, drukkolok, hogy meglegyen hétfőig a kicsi!

Vizesedés... hát nálam brutál lett, ma lementünk fagyizni, és csak úgy tudtuk bekötni a cipőm (mert egyedül már nehezemre esik :lol: ), hogy teljesen laza volt a lábfejemen, alig maradt cipőfűzö a masnira :? Cipó a lábfejem, bokám :(
Vérnyomásom szerencsére jó, meg fekszem sokat, pócolom, de úgy látom nem sokat ér... tényleg mázli, hogy most csak az utcsó 2 hétre örvendeztet meg, nem úgy mint Szandinál!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Mentem feküdni (nem tudom, mikor lesz alvás belőle), egyre durvábban fáj a lábam. Én már onnan is gondolom, hogy nagyon beilleszkedett a feje, hogy egyre gyakrabban kell menni pisilni, legutóbb éjjel is kb. 6x. És kb. 11 körül tudok csak elaludni, viszont 5-kor már felpattan a szemem és vége az alvásnak. Olyan vagyok ma is, mint a mosott rongy... De nem baj, legalább megszokom a kevés alvást, így nem lesz gond, ha Bogi kibújik.

Jó éjszakát minden mamának és babának (megszületetteknek és még bentlakóknak egyaránt)!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Én babóm ma nagyon nyugis, csuklott 2x, pár keresztbefeszítős nyújtózkodás volt, de fele annyira nem aktív, mint szokott lenni... kis lustika :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?