Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Bodzi Drága Boldog Névnapot! :):)

Vicky, neked meg annyira örülök, mintha az én tesztem lett volna :) Huncutok ám ezek a lurkók, tényleg akkor jönnek, amikor az ember már nem is számít rá :):):):)

Örülök csajszik, hogy jól sikerült a találkátok, a képek meg egyszerűen haláliak :) A kommentárok meg még édesebbek :) Tényleg el tudom képzelni, ahogy ez a 3 kópé így beszélget egymással :)
Azt meg nagyon sajnálom, hogy mi nem mentünk :(:( Na, de majd a következőn :):)

Gyuzso, hát tény, hogy pocak már óriási. De ahhoz képest egész könnyen mozgok vele. Mondjuk az ágyból kikelés (vagy kanapéról felkelés) már nem olyan egyszerű, de azért még megy :) Ja, és vettem belebújós (Apa szerint balett cipőt), így már nem kell sport cipőt kötögetnem :twisted: :twisted: :twisted:
Voltam ma gyógyszertárban, vettem Tena bugyit, meg betétet. Porsi Drága meg odaadja a maradék Arnica-t, úgyhogy ezzel is le van a gond.
Hétvégén kész lesznek a hálóingek, átmosom Őket, aztán jövőhéten elkezdem összerakni a táskámat. Hétfőn megyünk Apával a dokihoz, majd meg is kérem, hogy szervezzen nekem szülőszoba- és szülésznő látogatást :):) Ja, meg hogy szervezzen anesztest az Edához, bár remélem nem lesz rá szükség. :roll:

Huuu, annyira hihetetlen hogy lassan vághatom a centit. :roll: :roll:
Azért most már kezd "tele lenni a gatyám". Mondjuk nem is a félelem a jó szó, egyszerűen izgulok, hogy milyen lesz Petivel az első találkozónk :):)

Jövőhéten megyünk a sejtbankba is, elintézzük ott is a dolgokat. Képzeljétek, anyósomék fizetik a beugrót (mert hogy 1 éves részletfizetést választottunk). Úgy gondolták, hogy nem játékot meg ruhát vesznek a gyereknek (azt úgyis veszünk mi), hanem Ők ezzel járulnának hozzá a dolgokhoz. Szerintem nagyon jó fej tőlük. Tisztára meg is hatódtam. Mondjuk ahogy közeledik a szülés, anyósom úgy szelidül :) Lassan olyan, mint egy kezes bárány :):):)

Képzeljétek, vettünk ma a piacon cukkini meg padlizsán palántát, meg ültetünk sütőtököt is. Anyósom teljesen ráállt a Petinek való biozöldség termesztésre. :) Krumplit is ültetett, hogy legyen.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Lányok! Tiszta irigy vagyok, olyan klasszak a képek, úgy sajnálom,hogy kimaradtam belőle... de sajna ez van... 200 km távolságot nem egyszerű megoldani...
Mindenesetre szuper nézegetni a képeket, egyszerűen annyira zabálnivaló az összes gyerkőc!!!! És bájosak nagyon. Doróból fotómodell lesz vajon? olyan beülése van, hogy kész vagyok tőle! Csenge már igazi nagylány és az a kalap... Ati pedig olyan jóképű kissrác.
Még képeket!!! :D

Szegény Csongi, szinte fáj az orrom, ha ránézek!

Angyalkrisz, Csenge már megy?
Munkajog... hmmm... hát elvileg én ebből diplomáztam... :oops: az egy dolog, hogy ennek már lassan 4 éve, és hogy mire emlékszem? hát az majd kiderül, ha felteszed a kérdést. :lol:

Vajon Hajni hol lehet elveszve? És Fioona???
Adri????
szerika

Sziasztok!

Az igért pocakfotó Szeri kérésére! :D

Ilyenek lennénk most.
Kép 30+4 napos
csipcsab

Nahát Lányok, ezek a fotók és szövegek nagyon jól szórakoztam rajtuk. Tündériek. Erika ha ez vigasztal nekem 350 km a távolság.
Pinkiné szerintem, nagyon klassz a szelidülés. Amúgy én is ezt tapasztalom. És az is jó, hogy "csak" most kezdesz parázni. Ha jobban belegondolok nekem is tele a gatyám. Pedig hol vagyok én még a centi vágástól.
Bodzi: utólagi is boldog névnapot!
Marietta: szép nagy a pocid már.
Az én legújabb parám, hogy mi lesz hétfőn. Máig nem jött meg az afp eredményem. A védőnő vírusos betegséggel otthon van, a kórházban meg azt mondták, hogy oda ne menjek afp nélkül. Hát ha rámförmednek zokogásba kezdek, mert eléggé ki vagyok. Tegnap a nagyimra kimondták a dokik az ítéletet. Nem lesz műtét, mert az agyától a lábszáráig elterjedt a rák. Vége, holnap hazajöhet 4 napra, de vissza kell mennie, mert igaz ugyan, hogy nem tudnak segíteni, de azért még bealtatnák és vennének a lábszárából mintát. Nem láttak ilyen áttétes daganatot még, mint a nagyim esetében. Nagyon felháborodtam és azon a véleményen vagyok, hogy ne menjen vissza. Semmit nem csinálnak vele csak fájdalomcsillapítókat kap, azt meg itthon is kaphatja. Ráadásul túl boldog a szerektől, szóval bármit aláír, és csak a lelkiismertük függvénye, hogy miket csinálnak vele.

meriann

Meri,
nagyon aterzem,Nagyimmal is ez volt,de mi sem engedtuk a korhazba,csak akkor,amikor mar egesz napos es orvosi felugyeletet igenylet.....
Szerintem az AFP miatt egyaltalan ne aggodj!!!!Egyreszt,mert minden oke Veletek,masreszt,mert egy elavult vizsgalat,harmadreszt,mert nekem anno azt mondtak,hogyha vmi van,akkor hamar megmondjak az eredmenyt,ha minden okes akkor csak nagyon sokara fogjak megkapni rola a papirt...szoval :wink:

Azert remelem egyszer,osszejon egy olyan tali is,ahova azok is el tudnak jonni,akik messze laknak!!!! :wink: :wink: Az nagyon jo lenne!!!

Marietta,
Te aztan csuda csinos kismama vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
munkajogban sajna nem vagyok otthon.

Pinkine,
nagyon orulok,hogy Anyos szelidul :lol: :lol: Tok jooooo!Remeljuk mire megszuletik Peti,mar kenyerre lehet ot kenni 8)

Ragota,
okes teszem a kepeket Rolatok is!!Nem,dehogy gazosak,tokjooook!Csak azert kerdeztem,mert a tobbiekkel elotte megdumaltuk a dolgot,de miutan Ti jottetek mar ez nem volt tema,aztan azert kerdeztem,hogy hogy legyen :wink:
Csongi de edes ezen a kepen!!!Ugy elottem van,ahogy brummog a motoron,kesz vagyok,hogy mar ilyet tud!!!!!
Es szerintem nagyon kiraly ez a jargany,csak hat igen, a bekotoje...
De sajnalom,hoyg nem csinaltam tobb kepet...pl a jarganyon tronolo Csongirol....na majd legkozelebb :lol:
Es a legviccesebb,hogy Csongi es Attila nem megy le a pokrocrol a fure :lol:
A szulinapi otlet kiraly!!!Koszi!Csak most majus 1 miatt nagyon sokat csuszna a dolog.... :roll: De meg atgondolom,lehet,hogy utolag megkapja! :wink:
De kitalaltam,hogy en is vacsis estet csinalok neki,Anyum mar beszervezve,es foglalok asztalt.Tudom,hogy el akar ide nagyon menni (en is :lol: ),pont beszelgettunk rola,hogy el kellene menni most mar tenyleg,szoval tuti orulni fog.
Mindjart megnezem ezt a Pikolo Retrot magamnak!

na mindjart kicsinyitek meg kepeket!!!!

Kép

Kép
arwen07

Kép

Agota tesoja es a nagyfiu Nimrod:

Kép

Csongi es az o szuper cipoje!

Kép

Agota es Csongi:

Kép

Huuuu de huncuuuuut!!!!!

Kép

Kép

Csenge itt mar nagyon faradt volt:

Kép

Hatterben a 2 jargany,amivel a fiuk jottek (Csongi es Nimrod):

Kép

Kép

Kép

Kép

Na kb ennyi a kepmennyiseg :wink:

Huuu Csajok a tv2-n most megy a Hal a tortan,es Kiszel Tunde enekelget.....Te jooo eg!!!!Ez nagyon durva! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szegenykem,o az a tipikus jo indulatu bolond.....

Kép

Kép
arwen07

Ragota,
az OSZK honlapjan hogy talalom meg ezt a szulinapos dolgot?Nem talalom :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Arwen, kösz a fotókat. édik.
szülinapi készülődéshez drukk! hová viszed enni? (ha a titok miatt nem írod be, nem sértődök meg, h nem válaszolsz rá :) )
Te szülinapod is nagyon jó lehetett! elmeséled, mit ettél?

Nekem is nagyon hiányzik Fioona, Adri, Hajni, Porsika! Remélem, mindenki jól van!

Marietta, nagyon szép kismami vagy! Olyan hihetetlen, h már itt tartotok! És persze tök jó! :D

Angyalkrisz, nem értek hozzá. Gyed, tb, juttatások ügyében tudok csak vkit, de Neked nem az kell, ugye? Remélem, nincs baj.

Szeri, ha esetleg Pestre jössz vmikor, szervezünk akkora is egy talit.

Meri :cry: Elhiszem, h együtt szeretnétek lenni vele, és nagyon szomorú, h ilyenkor is jelen van az eü-esekkel való hadakozás. Sok-sok erőt küldünk! És puszilunk!
Afp miatt esetleg felhívhatnád otthon a védőnőt. Azt meg ne hagyd, h rádförmedjenek. és főleg ne izgulj az afp eredmény miatt! tudod a mi esetünket... :?

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, azt írtad, h "ezekkel a képekkel szebbé teszitek az ember napját!". Akkor ezt holnapra küldöm Nektek! Szép napot! :D

Kép

Atti: Akkor ahogy megbeszéltük: a következő pillanatban hárman háromfelé! Felkészülni, vigyázz, rajt!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen, most látom csak, h nem kaptál tulipánt tőlem szülinapodra, pedig Neked feltétlenül azt akartam küldeni.
Ez is kb. annyi szál, ahány éves vagy, ha a bimbókat és a kék tulipánt is számoljuk. :D
Tehát utólag is sok szeretettel:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Marietta, szép pocak :)

Bodzi, nem emlékszem mondtam-e már, hogy Boldog Névnapot!
:oops:

Krisz, sajna én sem vagyok otthon ebben a témában :(

Ragota, megnéztem az oszk oldalán ezt a szülinapos csomagot, tényleg nagyon jó. Apával fel is merült bennünk a gondolat hogy anyós május 5.-i szülinapjára csináltassunk, de valószínüleg már sajna nem készülne el. De elhatároztuk, hogy jövőre úgyis kerek szülinapja lesz (50 éves), csináltatunk egyet :)

Meri Drága, kitartást Nektek! :roll: :roll: Nagyon féltem attól, hogy ez lesz. :(:(:(
Sajna ilyenkor nehéz jó döntést hozni. Én azt gondolom, hogy ha már nem tudnak segíteni, akkor hagyják békén a Nagyidat. A másik meg, hogy - bár a gyógyszerektől bódult - úgyis rátok, a családjára fog hallgatni. Vagyis nem ez a jó szó, mert gyakorlatilag helyette döntötök. Nekünk anyu a végén majdhogynem döntés képtelen volt. Mi a tesómmal, amikor anyunak már annyira rossz volt az állapota hogy nem kezelték a dokik, nem engedtük be a kórházba. Megkapta otthonra a fájdalomcsillapító tapasztait otthonra és velünk volt és amikor annyira rossz lett az állapota, saját felelősségre akkor sem engedtük be.

S hogy én is eleget tegyek Szerike kérésének, mellékelem a ma este készített poci képet. :)

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

OSZK:
huuu de nagy b.rom vagyok!Nem gorditettem lejjebb az oldalt... :oops: Megvan a szulinapi csomag :wink: :wink: :wink:

Nandorka,
jo ez a kep :lol:
Koszonom szepen a tulipanos Dorkat :lol: :lol: Nagyon aranyos vagy!!!!!

Pinkine,
aztaaaaaaaaaaaa!!!Kivancsi vagyok mekkora lesz Peti baba,mert a poci szeeeep!!! :wink: :wink: Es fius :wink: :wink: :wink:

En is hianyolom a hianyzokat....

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nándorka!

Köszi. Máris jobban indult a nap! :D Olyan cukik.

Pinkiné!

Szép nagy pocak. :-) Nem semmi. :shock:

Bodzi!

Boldog névnapot!

Köszi a pocidicséreteket. Bár én már Pinkiné fotóját látva nem is panaszkodok hogy így nem jó feküdni meg úgy nem jó. :lol:

NA elköszönök mert én mától nem leszek szombatig.
MA ballagás a hugomnak. Onnan anyuékhoz,aztán onnan meg indulunk anyósékhoz.

Úgyhogy nagyon jó és kellemes hosszúhétvégét kívánok mindannyiotoknak!!!

Puszi.
csipcsab

Micsoda pocik!!!!
nagyon szépek vagytok lányok!

a fotók annyira jók nagyon jó lehetett a talicska!
Nyunyi is kap állítólag R. bátyjáéktól biciklit de nem tudom lesz-e belőle v.mi :roll:

De jó Dorkának hogy így lehet a fűben,nálunk előbb el kell keríteni egy részt a kutyák elől (vizslám atom nagy kolbászokat tud gyártani nem szeretném Nyunyit beletenni 8) )
már kinéztem a diófa alatt egy területet meg a fán egy ágat a hintának aztán jöhetnek a kerti játékok is!!!ja és ott még fűvesítenem is kell ááááááááááááá......
ugyanis a játszótéren csak hinta és csúzda van aztán ennyi...

R. dolgozik a hétvégén így mi itthon leszünk max. barátnőzök egyet

olyan jó Nyunyi egyedül játszik kb 20 perce :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Csajszik! Én totál kész vagyok ezektől a fotóktól. Egyszerűen annyira imádnivalóak a kicsik!!!!!!!!!!!!! Úgy megzabálnám mindegyiket! Még jó, hogy nem mentem a talira, mert egyikőjükből se maradt volna... :lol: :D :D
A gyerkők egyébként hogy viszonyultak egymáshoz? Nem szövődött esetleg valami szerelem? :wink:

Marietta, Pinkiné, hatalmasak a pocijaitok. Most néztem a vonalzótokat és hihetetlen, hogy már mindjárt szültök.

Nahát Pinkiné, én is május 5-én születtem, anyósoddal egy napon hi-hi. Ja, meg apósommal, aki szintén ezen a napon született.

Ragota, megnéztem ezt a Pikolo járgányt. Eszméletlen jónak tűnik, de én a Pikolo gk616-ba vagyok belezúgva. Elképzelhető, hogy a nagyszülők ezt adják majd Bali szülinapjára.
És Ragota, szerintem semmi okod az aggódásra a súlyoddal kapcsolatban, teljesen jól nézel ki!!! :D

Meri, szerintem se aggódj az AFP miatt. Nagyiddal kapcsolatos dolgokat sajnálom, én is átérzem a problémád... :(

Nem gondoltatok még arra, hogy egy képtárat létrehozzunk, ahol jelszóval lehetne bemenni és oda lehet töltögetni fel a képeket? Ilyen közszemlén én se szívesen mutogatom magam, ki tudja ki olvassa, nézi és hogy él vissza vele, de ha lenne egy titkos képtárunk, akkor oda lehetne képeket rakni magunkról is akár. Na??? mit szóltok???
szerika

Gyuzso, köszi az útlevél infót, tegnap elintéztük. Hát Balinak nem nagyon tetszet, hogy fényképezik, de végül egész jó fotó készült róla :D hogy vagytok?

Ragota, milyen tortája lesz CsongiLinek? Szülinapját hogy tartjátok?
szerika

tetszet=tetszett
szerika

Csak gyorsan jottem a keptar temahoz!
Erre en is gondoltam,mert nekem is egyszerubb lenne feltenni oda eredeti meretben a kepeket,mint elkuldeni mailben,igy meg mindenki lathatja,letoltheti,megnezheti,akinek van jelszava :wink:
A keptar.hu-n van ilyen,en arra gondoltam,mas otlet?Es akkor meg is csinalom,es aztan majd mondom,hogy hogy lehet hozzaferni,azt hiszem kell majd mindenki emailcime vagy vmi ilyesmi...

Ragota,
szerintem is jol nezel ki!Csini vagy!!!!!!
En is megneztem a Pikolot a Bambinon,az 1es,ugye?Retro 1es vagy vmi ilyesmi....na en is egybol beindultam,hogy valakitol ezt kapja szulinapra majd :lol:

Szeri,
szerelemrol nem tudunk,de ki tudja :lol:
Az teny,hogy nagyon edesek voltak egyutt.

Esztora,
hajra kertepites :wink:
Nyunyirol reg lattunk kepet :wink: Szandit azota vettetek?

Marietta,
jo hosszu hetveget Neked!!!

Nandorka,
huuu ez tenyleg 28 tulipan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De joooo!
Nagyon aranyos vagy!
Nem titok hova viszem,mondtam is a talin,hogy szerintem ez lesz a befuto,tudod a Gianni etterme - Pomo D'Oro http://www.pomodorobudapest.com/hu/ :wink: :wink:
Mit ettem? :lol:
Eloetelnek enyhen fustolt hideg libamaj,egeszben, foetelnek Balatoni fogas Chardonnay martassal,parajagyon,zoldseggolyokkal,desszertnek pedig ettunk tobb felet a ferjemmel (kostolgattunk),reteseket,meg truffel-marcipan Gundel tortat (ez utobbi nagyon-nagyon edes es tomeny volt,de azert nem volt rossz,en meg bunoztem a nagy fogyokuraban,na de a szulinap az szulinap :wink: )

Remelem jo ido lesz ma...szeretnek vmi aprosagot venni a ferjemnek szulinapjara.
Keptarrol varom a velemenyeket!

Kép

Kép
arwen07

de jó hogy mondod a szandit.akartam írni
nem vettünk mert nem jött még meg a 2008 kollekció....ápr. végére ígérték
a tavalyiból pedig csak 18-as volt az meg Nyunyi kezére sem lenne jó!

a képtár nagyon jó ötlet én benne vagyok!!!

Bridzsi

Kép
esztora

nagyon jó ez az étterem!!!
a képektől éhen is haltam :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Balirol lathatjuk az igazolvanykepet???
Huuu nekunk is el kell intezni Attilaet,tok regota tervezem,de most mar veszesen kozeledik a nyar....... :roll:
Na fel is irom magamnak valahova!

Kép

Kép
arwen07

Jó a keptar.hu. Szuper, ha megcsinálod Arwen!
De klassz ez az étterem!!! A férjed totál odáig lesz!!! Én is éhenhalok...

Esztora, náthátok hogy van?
szerika

Arwen, persze, lefényképezem, mert papírt kaptunk róla, nem tudom majd hogy sikerül a kép, látszik-e rendesen rajta, aztán felteszem ide.
szerika

Esztora,
hat igen,18as,mi az egy ferfinak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Szeri köszi javulunk én jobban mint Nyunyi neki egyfolytában folyik az orra nem győzöm törölgetni neki .az orrszívó semmit nem hoz ki :roll:
csak ugy folyik magától.

hát igen a 18-as nem férfi méret :D

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Én mondtam, hogy óriási a pocak :)

Marietta, Te meg - ha szíved úgy tartja - panaszkodj nyugodtan, hogy nem kényelmes aludni :) Apának mostanában már csak azt mondom, hogy pár hét és úgyis megszülöm ezt a gyereket :):):) Egyébként mostanában - mióta ilyen nagy - oldalt fekve tök jól tudok aludni :) Gondolom mert kitámaszt a hasam :lol: :lol: :lol:

Ja, jó hosszú hétvégét Neked :):) A ballagáson meg vigyázz magadra a tömegben és igyál sok folyadékot.

Mi holnap a BNV-re megyünk Florália kiállításra (anyóst visszük szülinapi ajándékként). Remélem 2-3 óra alatt megjárjuk :)

Dorka, rólam egyszer anyuék csináltak hasonló képet kicsiként, csak én a málna bokrok közepén ültem :) Mint kis Mackó a málnásban :):):)
Istenem, olyan édes ez lány :) Ilyenkor azért picit irígy vagyok, hogy fiunk lesz :)

Esztora, nálatok legalább van kert, amiből el tudsz keríteni Nyunyinak. Nálunk az udvar nagyon pici, a nagy ház trónol a közepén. Ami "kert" meg van, ott meg van egy medence. Igaz van egy kb. 3x2m-es lekerített szakasz egy cseresznyefával, oda még lehetne is Petinek valamit tervezni, csak az a baj hogy sok a macska és hát a kert a macskaalom. :? :? De azért még van egy kis időnk ezt megoldani :)

Szeri, jópofa lehet a 3-as szülinap :) Apósom Július 6.-i, de az orvosom és az anyukám egy napon születtek :) 09.01 :)
Egyébként a képtár fantasztikusan jó ötlet :) Én sem szeretem magamról az egész alakos képeket felrakni, mert hát ki tudja ki járkál erre - idegen :)

Arwen, a menü jól hangzik, biztosan finom volt :) Nekünk jövőhéten lesz a házassági évfordulónk, gondoltam el kéne menni abba az étterembe, ahol a vacsit tartottuk. :)

Képzeljétek, megjött a hétfői vérvételem eredménye. Egy csővel újra kellett venni, mert a jóképességűek a laborban elrontották és nem csinálták meg a vércsoport meghatározásomat.
Ja, és naponta legalább 2, de inkább 2,5l folyadékot kell innom, mert a háziorvosom nincs eldobva a vesefunkciómtól. Állítólag túl gyorsan kipisilem a bevitt folyadékot. Értitek Ti ezt? :shock: De legalább az éhgyomri cukrom jó lett. :wink:
Ja, és a 24. heti 11,2-es vas szintem most meg már alacsony. Pedig ugyanúgy eszem 2 naponta az Elevitet, mint eddig.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Képtár jó ötlet! :wink:

Szóval munkajogos kérdés: Én munkaerőközvetítőn keresztül dolgoztam egy cégnél. Megszűnt ezzel a céggel a szerződésük, és meg akarják szűntetni velem is a munkaviszonyt, persze közös megegyezéssel. Fő indoknak azt hozta fel a csaj, hogyha vissza akarok menni dolgozni, és nem tudnak rögtön munkát adni, akkor rögtön tudnám kapni a munkanélkülit. :shock: Szerintem ez hülyeség... Egyrészt mikor jelzem, hogy vissza akarok menni, akkor ugye még járni fog a gyes (2 éves korában akarok visszamenni), másrészt a szabadságokat is ugye ki tudom venni. Ugyanakkor mikor rákérdeztem hogy hogyan tudok visszamenni dolgozni, akkor azt mondta, hogy akár holnap is visszamehetek, meg örömmel várnak vissza... Nekem itt bűzlik valami, és nagyon gyanús. Igazából nem tudom, hogy munkaerőközvetítőkre mi vonatkozik, de máshol én úgy tudom, hogy a gyedről, gyesről visszaérkező anyukáknak biztosítaniuk kell vagy ugyanazt a munkát, vagy ahhoz hasonlót, amit előtte végzett. Vagy rosszul tudom? :roll:

Szóval most ettől elég rossz kedvem lett... :( Ráadásul amelyik céggel megszűnt a szerződésük, ott nagyon szerettem dolgozni...

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Pinikné a vas eredményen ne csodálkozz ilyankor már romolhatnak az értékek .nekem még a szülés után is jó darabig szedni kellett pedig 14,6-os volt az utolsó értékem viszont a szervezetem nem tudta hasznosítani ahogy kellett volna.(vmi a vas szállító fehérjémmel volt a gond)
amit én mindig szajkózok az a FOLSAV!!!!!3.harmadban és a szoptatáshoz sok kell!!!!!ezt sajnos a dokik nem mondják de ha veszel 1 dobozzal a leírásban benne van.

Bridzsi

Kép
esztora

Akrisz ebben nem tudok segíteni de az tuti hogy a szabikat már nem lehet kivenni csak az adott évre járót időarányosan.
megszünt a "szabigyűjtés"
de gondolom ez a legkisebb gondod (szabi)

Bridzsi

Kép
esztora

Jó ötlet a képtár, és Arwen, nagyon köszi, ha létrehozod! Éppen azt éreztem, h lenne még (jó)pár kép, amit megmutatnék Nektek, de nem akarom annyiszor kitenni Dorót a nyilvánosságra.

Angyalkrisz, azt hiszem, ha a neten google-ba beírod, h +szakbarbár +gyed, akkor ki fogja adni azt a nőt, aki segít mailben az iylesmi ügyekben. Bár ez lehet, h határterület neki, de az én kérdéseimre kapta, tőle váalszt. Ingyen csinálja, nyilván az neki benne az üzlet, h időnként bonyolult ügyekben kérnek tőle tanácsot, és azt már nem ingyen teszi. De nagyon segítőkész, talán egy mailt megér.

Pinkiné, nagyon szépek vagytok!

Kép

Kép
nán-dorka

Megszűnt a szabigyűjtés?? Hát ez szomorú. Jól jött az a haladék az ovis beszoktatáshoz.

Kép

Kép
nán-dorka

Bocs, Arwen, tényleg mondtad! Hát ez vagyok én most. Lyukas az agyam, de legalább azt is elfelejtem hamar, h már mi mindent elfelejtettem! :lol:
Gundel fantasztikus lehetett!
Pinkiné, Nektek már előre jó ünneplést kívánok!

Azért bevallom, én nem szoktam letenni így a fűbe. Anyukám pakolta le ide-oda a virágok közé, h édi képeket készíthessen róla. :oops: Egy tulipán azóta gyengélkedik is, mert "Ada, ada" - Dorka megfogta.

Vashiány normális, nekem most is kell szednem.

Gyuzso, várjuk a képet. Napfénynél csinálj róla. És legédibb úgy, ha látszik a felirat: "Az igénylő arcképe".

Kép

Kép
nán-dorka

ugy tudom igen de ez nem 100% (mivel amikor dolgozol már akkor sem lehet átvinni sőt büntetik is ha nem adják ki)

most néztem ezek lesznek Nyunyi ovijában:Úszás, korcsolya, néptánc, tartásjavító torna, karate, logopédia, kirándulások, művészeti
programok (bábosok, zenekarok), angol játékos foglalkozás

Bridzsi

Kép
esztora

Hű, Esztora, Te már tudod, hová fog Nyunyi járni? Magánovi? Nagyon nagy a kínálatuk!

Kösz az infót, végülis még ráérek ezzel, majd pontosan utánanézünk akkor.

Kép

Kép
nán-dorka

Igen tudom a hétpettyes oviba fog járni ide az utcánkba.
alapitványi ovi és sajnos annyira nem érünk rá ezzel mert nehéz bekerülni mivel kevés a hely.
szomszédunk most ment nyugdijba innét és mondta hogy májusban sétáljunk be és írasam be Nyunyit.ő is azt hitte ráérünk de a vezető szólt neki hogy annyira nem....

Bridzsi

Kép
esztora

Én úgy tudom, hogy a gyed alatt felhalmozott szabadságokra nem vonatkozik ez... Mivel azt nem tudnád kivenni időben. Aki visszamegy dolgozni, az rögtön szabadsággal kezdi, és akkor kell kivenni az felhalmozottakat.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Haha,ovi tema:szerintem en is bemegyek Attilaval majd oda,ahova koltozunk,mert ki tudja....nem akarok lemaradni rola.Ott is van tobb ovi is,meglatjuk melyik nyer.

Esztora,
jo kis ovi ez!
Remelem hamar kijottok a nathabol!

Keptar:megcsinalom,persze,csak sztem valamelyik este,amikor tobb idom van es Attila mar alszik,ferjem meg meg nincs itthon.... :wink:

Angyalkrisz,
ez nem egyszeru tema (mindenkeppen egy munkaugyes szakember tud csak segiteni),szerintem is mindenkepp kerdezz meg emailben egy tanacsadot,aki ert hozza!De en is ugy erzem,hogy fura a tortenet!

Pinkine,
jaj ez olyan bena,hogy ujra kell venni a vert..az ilyentol kivagyok...mit tudnak elszurni a laborban????
Medence?Az joooo!Mi is tegnap terveztuk,hogy hol legyen,mert arra is kell az engedely a hazzal egyutt.Azert biztosan jut hely Petinek is :wink: :wink: :wink: :wink:

Porsival is mi lehet?Remelem megoldodnak a dolgai hamar...nem tudom mi lehet,de aggodom ertuk.... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Ismeritek ezt az oldalt? http://www.vampiregang.com/catalog/
Most kaptam meg postan amiket rendeltem Attilanak,nagyon jok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Lehet, hogy nem sokat írok,mert mindjárt jön az uram haza, aztán kajcsi.

Marietta, Pinkiné, jó nagy pocik! Hát kíváncsi vagyok, az enyém mekkora lesz, ha ott tartok mint Ti. :lol:

Meri, sajnálom a nagyidat, szerintem is jobb, ha a hátra lévő időt veletek tudja tölteni, nem kísérleteznek. Ha annyira akartak volna mintát venni, miért nem tették meg eddig, amíg rájuk volt bízva, és vizsgálgatták, mert gondolom eddig is csináltak olyan vizsgálatot, amivel együtt vehettek volna mintát. Nem szabad már kitenni sem őt, sem magatokat ennek kitenni. Ha lesz rá lehetőséged, szívesen vennénk Tőled is egy pocifotót, hadd dícsérjünk egy kicsit, hogy picit jobb kedvre deríthetnénk.

Köszi Vickyről a híreket, most szoríthatunk Nekik amíg haza nem jönnek. :lol:

Bodzi, boldog névnapot!

Most megyek, majd jövök még, és írok még!

Pusz mindenkinek Nikó

Nagyon édik a gyerkők, örülök, hogy jól sikerült a tali!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nikóska

Ragota, még annyit szerettem volna kérdezni, hogy az a tolókar levehető a tricikliről?
szerika

Angyalkrisz, ne írj alá semmit!!!! Nekem is itt bűzlik valami, illetve hát az, hogy "fölösleges" vagy és nem akarnak foglalkoztatni, bepróbálkoztak, hátha aláírod a közös megegyezést. Egyébként kötelesek foglalkoztatni gyed/gyes után még egy ideig, tilalom van a munkáltatói felmondásra. Kicsit utána kell néznem ennek a munkaerőközvetítős dolognak, mert ebben nem vagyok otthon, utánakérdezek mindenképpen, hogy mi van, ha az ő szerződésük megszűnt a munkaadóval, akkor neked is automatikusan megszűnik a munkaviszonyod, na ebben nem vagyok biztos, de megkérdezem illetékestől, jó?
A halmozott szabikivétel megszűnt??? Látjátok ezt utálom a munkajogban, hogy folyton változik... és követni kellene a változást, és hiába van az embernek diplomája belőle, ha a másik nap már nem is érvényes, amit eddig tanult... na de persze néha változik jó irányba is, az meg jó.
Még ennek a szabis dolognak is utána érdeklődöm.
szerika

Arwen, melyik cuccokból rendeltél Atinak??? Annyira jó ez az oldal, én is fogok rendelni!. És láttam, hogy nemtán brendonos Ati csíkos fölsője, amiben a talin volt?
szerika

Nikó, de jó, h jöttél. Mostanában voltál dokinál?

Arwen, én is kíváncsi vagyok ezekre a cuccaitokra. Hozhatsz fotót is, mint anno. :)

Szeri, magatokról nem írtál. Mi újság mostanában?

Meséltem már, h Doró mondja magára a tükörben, h baba? Tök jó, pár hónap meg év, és már gyűjthetjük az aranyköpéseiket!!! :lol:

Beírok egyet a fiam 20 hónapos korából:
Nagy kedvence a Hol terem a sok gyümölcs? c. könyv. A fényképalbumban azt a képet nézi, amikor én a fára mászom.
- Anya fán terem – állapítja meg.

Kép

Kép
nán-dorka

Lanyok,
megcsinaltam a galeriat,csak sokatok emailcimet nem tudom,ugyanis az kell a ti hozzaferesetekhez,hogy ott megadjam,es ti arra megkapjatok a hozzaferest.
Leirom kinek a mailcime volt meg nekem,aki nem latja a nevet itt,az legyszi irjon nekem privit az emailcimevel!Koszi!!!
Szoval akike megvan es elvileg kapnotok is kell majd egy emilt a hozzaferessel:
Angyalkrisz,Ragota,Nan-dorka,Niko,Porsi,Meri
A tobbieket nagyon varom!!!
A kepeket meg lassan kezdem feltolteni.
Szerintem igy ti nem tudtok feltenni kepet,csak en,de ebben nem vagyok biztos.
De ugyebar az lenne a plane,hoyg mindenki tudna feltenni mindenfelet,amit csak nekunk akar megmutizni.
Ugyhogy ha ti igy nem tudtok,akkor majd megadom priviben vagy mailben a belepesi adatokat :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Nandorka,
ezen nagyonjot nevettem,amit a fiad mondott!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Dorka nagyon ugyi,mar hetfon is lattam,hoyg iszonyat jol kommunikal mar!!!!!!

Majd valahogy berakok kepeket,hogy miket rendeltem Attilanak,csak most teregetem,mert mar ki is mostam :wink:

Szeri,
meselj magatokrol!!!Mi ujsag Veletek??
Jaja Brendonos a felsoje...sok cucca van onnan :oops: :oops:
Tolokar leveheto Ragotaek triciklierol,en is egybol ezt kerdeztem :wink:

Angyalkrisz,
detto,ahogy Szeri mondja,kozos megegyezest semmikepp ne irj ala!!!!Ebbol is latszik,hogy sumbidumbi :wink: Az a baj,hogy nekem munkaugyes ismim nincs..... :?

Niko,
en is nagyon orulok,hogy jottel hirt adni magatokrol!!!

Meri,
bizony am,igaza van Nikonak,Toled is kerunk pocifotot!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen, küldöm mindjárt priviben a mélcímem. Szerintem az lenne a jó, ha mindenki tudna ide feltenni képet. Hülyeség lenne, ha esetleg mindenki tudná felh. nevet és jelszót? Mert akkor úgy bárki közülünk tudna feltenni képet a képtárba, de lehet, hogy rosszul tudom...
Holnap Bali útlevélfotójáról teszek képet.

Magunkról? hmmm... köszi az érdeklődést, minden oké. Balázs már lépeget egyet-kettőt önállóan, már nemsokára elindul szerintem. Egyébként mindenre mászik fel, ágyra, ágyról az asztalra :shock: akkor elégedett, ha mindent szétpakolt. A szemetesben imád túrkálni :o Én meg nap végére hulla vagyok tőle. De már nem vagyok depi!!! :D
Most leköt az új lakásunk tervezgetése, lakberendezése. Iszonyat micsoda agyalás megy, mármint részemről, hogy mit hova kellene és milyen színű legyen... Ha van egy kis szabadidőm, akkor megyünk nézelődni és neten is nézegetek ötleteket.

Most pedig megyek, végre időben fekszem le...
szerika

Nán-dorka: jót nevettem ezen az aranyköpésen, már várom, hogy megtapasztaljam én is, hogy ezek a kicsik miket tudnak mondani... irtó édesek tudnak lenni....
szerika

Arwen: nekem is tetszik az ötlet, de eddig még nem jött mail. Bár lehet csak nem látom?! Majd reggel újra megnézem.

Ma voltunk uh-on. Mazsola megmutatta mindenét, az arcát, gerincét, csuklóit, ujjacskáit, lábacskáit, a köldözsinórt, a szívecskéjét és mivel a szemtelen doki addig bögdöste amíg fel nem ébredt, hát jól be is bokszolt neki. Olyan jól szórakoztunk, még a doki is vigyorgott, ahogy védte magát Mazsola. A nemét nem mondta a doki, de apája látta, hogy lány. Na, majd kiderül. Afp eredményem nincs meg, így a dokim is mondta, hogy nélküle be se menjek genetikára, mert nem vizsgálnak meg. Szuper.
A nagyimat mégsem engedték haza, és persze a doki teledumálta a fejét, így a szüleim amikor érte mentek a doki velük ment bizonygatva, hogy kérdezzék csak meg, hogy nem akar hazajönni, mert jobban van. A mintavételre meg azért van szükség, hogy eldöntsék milyen kezelés kell. Hát valahogy nem tudom elhinni, hogy egy áttétes egyedi daganatos esetnek, hogy van ennyi kezelési módja. De nincs mit tenni, mert ugye, hogy hozhatnánk el erőszakkal?! Régen is ilyen volt a nagyi. Komolyan hiszi, hogy a dokik mindenki felett állnak. Dühít, de az ő teste, az ő élete. Szerintem ha hazarángatnánk simán azt hinné, hogy rosszat akarunk neki. Sakk-matt. Egyébként az onkológiáról semmi jót nem tapasztaltam. Már elnézést, de szinte egy legális drogpiac. A dokik mulasztják a fájdalmat bármilyen módszerrel cserébe kérik a beteg testét bármilyen célokra.
Na, megyek vissza talán alszom még kicsit. Ahogy hazaértünk bealudtam, most meg felébredtem és nézek ki a fejemből.

meriann

Arwen: felébredtem. Megjött a mail, de kitöröltem, még a törölt elemek közül is. Annyi ilyen meghívás jön, és csak törlés után olvastam a fórumot. Na, mit lehet tenni? Van több mail címem is, esetleg priviben megírom, ha nem lehet újra jelölni. Bocsánat.

meriann

Sziasztok!

semmit nem aludtam kb hajnali 4ig
Nyunyi köhög és minden köhögés után felsír kipurcantam rendesen.
még jó hogy a nátha kezdete óta adom neki a stodalt így már felszakadt a köhögés.

Ápr. 30.-án megszületett a barátaink kislánya nagyon édes kis húsgombóc 3210 gr és 50 cm Ajsa Küne a neve

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?