Sziasztok!
Én mondtam, hogy óriási a pocak
Marietta, Te meg - ha szíved úgy tartja - panaszkodj nyugodtan, hogy nem kényelmes aludni
Apának mostanában már csak azt mondom, hogy pár hét és úgyis megszülöm ezt a gyereket
:):) Egyébként mostanában - mióta ilyen nagy - oldalt fekve tök jól tudok aludni
Gondolom mert kitámaszt a hasam
Ja, jó hosszú hétvégét Neked
:) A ballagáson meg vigyázz magadra a tömegben és igyál sok folyadékot.
Mi holnap a BNV-re megyünk Florália kiállításra (anyóst visszük szülinapi ajándékként). Remélem 2-3 óra alatt megjárjuk
Dorka, rólam egyszer anyuék csináltak hasonló képet kicsiként, csak én a málna bokrok közepén ültem
Mint kis Mackó a málnásban
:):)
Istenem, olyan édes ez lány
Ilyenkor azért picit irígy vagyok, hogy fiunk lesz
Esztora, nálatok legalább van kert, amiből el tudsz keríteni Nyunyinak. Nálunk az udvar nagyon pici, a nagy ház trónol a közepén. Ami "kert" meg van, ott meg van egy medence. Igaz van egy kb. 3x2m-es lekerített szakasz egy cseresznyefával, oda még lehetne is Petinek valamit tervezni, csak az a baj hogy sok a macska és hát a kert a macskaalom.
De azért még van egy kis időnk ezt megoldani
Szeri, jópofa lehet a 3-as szülinap
Apósom Július 6.-i, de az orvosom és az anyukám egy napon születtek
09.01
Egyébként a képtár fantasztikusan jó ötlet
Én sem szeretem magamról az egész alakos képeket felrakni, mert hát ki tudja ki járkál erre - idegen
Arwen, a menü jól hangzik, biztosan finom volt
Nekünk jövőhéten lesz a házassági évfordulónk, gondoltam el kéne menni abba az étterembe, ahol a vacsit tartottuk.
Képzeljétek, megjött a hétfői vérvételem eredménye. Egy csővel újra kellett venni, mert a jóképességűek a laborban elrontották és nem csinálták meg a vércsoport meghatározásomat.
Ja, és naponta legalább 2, de inkább 2,5l folyadékot kell innom, mert a háziorvosom nincs eldobva a vesefunkciómtól. Állítólag túl gyorsan kipisilem a bevitt folyadékot. Értitek Ti ezt?
De legalább az éhgyomri cukrom jó lett.
Ja, és a 24. heti 11,2-es vas szintem most meg már alacsony. Pedig ugyanúgy eszem 2 naponta az Elevitet, mint eddig.