Sziasztok!
Megvagyunk mi is, csak hétvégen főleg szabadtéri programok voltak,. Tegnap flekkent, meg csevapot sütögettünk a kertben!
Köszi a névnapi köszöntéseket!
Bea
Hú, elhiszem, hogy kivagy, hogy ennyit sír Levi!!
Noémi csak néha szokott ilyeneket csinálni, főleg a du. 6 óra körüli szopi közben, hogy elkezd üvölteni, de olyan keservesen, hogy a szívem szakad, és nem tudok sehogy segíteni neki, csak üvölt-üvölt, ha cicit adok neki akkor is, ha sétálunk akkor is...totál leizzadunk olyankor mindketten.
Boti meg közben csak néz minket, ha meg elsírom magam már én is a tehetetlenségtől, akkor mondja, hogy "semmi baj Anyaaa"
Nálunk kb félóra-órahosszat tart, aztán totál kimerül szegény, szopizik vmennyit, és beájul....
Enikő
Nekem nagyon tetszik a Giraffe Club esernyő babakocsi.
Pár hónapja Kármen keresett ilyet, 10000 körül van az ára.
Végül mit csináltál a tecsóssal??
Tita
Én Botinak azért adtam inkább tápot, mert abban sztem több vitamin, még ásványianyag van, mint a tejben.
Mi most keztünk el kakaózni, 2,8-as tejből csinálom neki. De még néha adom neki a tápot is.
Mondjuk Boti nem nagyfogyasztó, mert tejből is, meg tápból is 1-1,5 decit iszik meg reggel és este...
Gira
Nagyon szép neve lesz a babádnak, igazán különleges!
Nálunk nincs tesóféltékenység, pedig Boti elmúlt 2 éves, amikor Noémi született, és azóta is imádja, puszilgatja, beszélget vele!
Néha mondja, vagy inkább kérdezi, hogy "mostmár leteszed csicsikálni?" De ha nem is teszem le, akkor sem kezd el balhézni, leül mellénk, vagy megy, és játszik egyedül!
Toncsi
Én úgy tudom, hogy
havonta a minimum a 15 deka hízás, nem hetente!
Noémi is 10-15 dekákat hízik hetente, így is nagy babának számít!
És ő a mai napig nem eszik 130-140 gnál többet, pedig már 3 hónapos!
Tehát ha a babád hízik, és láthatóan jól érzi magát, akkor ne aggódj, és hajrá szopi!
Nekem, ha üresnek is tűnik a cicim, vagy épp kifejtem, de a gyerek meggondolta magát, és mégis enne, akkor is ki tud belőle szopizni egész jó adagot, csak kicsit tovább tart a dolog!
Öltözés: Szilcsivel értek egyet, én szinte teljesen ugyanúgy öltöztetem Noémit, mint Ő Lalit!
Sztem a plusz tipegő már sok lenne. Inkább vigyél több takarót, meg a baba alá teríts vmi meleget.
Gombásné
Borzasztóan sajnálom, ami történt.
Az eladó kisruháinkról elkészültek a képek, szóljon, akit érdekel, és küldöm! E-mail címet adjatok, hogy nagy méretben küldhessem, azon jobban látszik!
Fiú ruhák egészen kis mérettől vannak, meg most pakoltam ki pár dolgot Boti szekrényéből, 86-92 es méreteket.
Csajos rucik pedig kicsik vannak, 56-62-es.
Ja, és az áraik jelképesek.