Új privát üzeneted érkezett!

Írtam, hogy tegnap Makón voltunk. Hááát, kicsit nem úgy sikerült, ahogy terveztük, mert délelőtt Szilárd olyan sírásba kezdett, mint még soha! Semmi és senki nem tudta megvigasztalni, már én is vele bőgtem. Parázós anyuka révén, berohantunk a kórházba, Makón legalább ismerek mindenkit. Mire beértünk a kocsiban lenyugodott, megvizsgálták, de semmit nem találtak, szélcsővel segítettek nekik kakálni, és megnyugodott. Még ott kellett egy picit maradnunk, amíg teljesen lenyugszik. Egész nap enni sem akart nagyon, de estére teljesen rendbe jött.
Lányok, én teljesen kikészültem, már előre félek a nagy beteg időszakoktól! Ti hogy bírtátok, bírjátok? A szívem szakad meg értük! Vagy csak én reagálom túl a dolgokat?

Kép
anix

Gombásné!
Nagyon sajnálom,sok erőt Neked!

Anix!
Én is ilyen parázós mama vagyok,igaz,Málna még nem volt igazán beteg,csak náthás egyszer,de az eelején mindentől bőgtem,akkor is ha a hasa fájt,ha szurit kapott,ha ő bőgött stb..Mostanra kicsit edződtem,szerintem Te is fogsz idővel!
20140113113746

Sziasztok!
csak életjel, nincs időm!
Eladtuk hétvégén az autót. Azt intézem ill a következőt keresem...
Minden jót mindenkinek..... :D
Pusssz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi Anett!!! Bízom benne, hogy később jobb lesz! Biztos hülyének néztek a kórházban a nővérek (pedig ismernek), mert mikor bementem hogy elmondjam miért jöttünk, folytak a könnyeim... Komoly, felelőség teljes anyukának néztem ki! :lol:

Egy érdekes sztori a hétvégéről. Vásárolni voltunk, és már hozzászoktam, hogy nézik a kocsit, meg mondanak okosakat, de ez a mostani überelt mindent! A párbeszéd így hangzott:

- Ikrek?
- Igen.
- És mennyi idő van köztünk, 2-3 hónap???
- :shock:

Tény és való, hogy Szilárd kicsit nagyobb és tömzsibb, de erre köpni-nyelni nem tudtam.

Kép
anix

Sziasztok! :)

Megvagyunk mi is, csak hétvégen főleg szabadtéri programok voltak,. Tegnap flekkent, meg csevapot sütögettünk a kertben! :D

Köszi a névnapi köszöntéseket! :D

Bea :)
Hú, elhiszem, hogy kivagy, hogy ennyit sír Levi!!
Noémi csak néha szokott ilyeneket csinálni, főleg a du. 6 óra körüli szopi közben, hogy elkezd üvölteni, de olyan keservesen, hogy a szívem szakad, és nem tudok sehogy segíteni neki, csak üvölt-üvölt, ha cicit adok neki akkor is, ha sétálunk akkor is...totál leizzadunk olyankor mindketten. :( Boti meg közben csak néz minket, ha meg elsírom magam már én is a tehetetlenségtől, akkor mondja, hogy "semmi baj Anyaaa" :(
Nálunk kb félóra-órahosszat tart, aztán totál kimerül szegény, szopizik vmennyit, és beájul....

Enikő :)
Nekem nagyon tetszik a Giraffe Club esernyő babakocsi.
Pár hónapja Kármen keresett ilyet, 10000 körül van az ára.
Végül mit csináltál a tecsóssal??

Tita :)
Én Botinak azért adtam inkább tápot, mert abban sztem több vitamin, még ásványianyag van, mint a tejben.
Mi most keztünk el kakaózni, 2,8-as tejből csinálom neki. De még néha adom neki a tápot is.
Mondjuk Boti nem nagyfogyasztó, mert tejből is, meg tápból is 1-1,5 decit iszik meg reggel és este...

Gira :)
Nagyon szép neve lesz a babádnak, igazán különleges! :)
Nálunk nincs tesóféltékenység, pedig Boti elmúlt 2 éves, amikor Noémi született, és azóta is imádja, puszilgatja, beszélget vele! :D
Néha mondja, vagy inkább kérdezi, hogy "mostmár leteszed csicsikálni?" De ha nem is teszem le, akkor sem kezd el balhézni, leül mellénk, vagy megy, és játszik egyedül!

Toncsi :)
Én úgy tudom, hogy havonta a minimum a 15 deka hízás, nem hetente!
Noémi is 10-15 dekákat hízik hetente, így is nagy babának számít! :)
És ő a mai napig nem eszik 130-140 gnál többet, pedig már 3 hónapos!
Tehát ha a babád hízik, és láthatóan jól érzi magát, akkor ne aggódj, és hajrá szopi!
Nekem, ha üresnek is tűnik a cicim, vagy épp kifejtem, de a gyerek meggondolta magát, és mégis enne, akkor is ki tud belőle szopizni egész jó adagot, csak kicsit tovább tart a dolog! :wink:
Öltözés: Szilcsivel értek egyet, én szinte teljesen ugyanúgy öltöztetem Noémit, mint Ő Lalit! :wink:
Sztem a plusz tipegő már sok lenne. Inkább vigyél több takarót, meg a baba alá teríts vmi meleget.

Gombásné :)
Borzasztóan sajnálom, ami történt. :( :(

Az eladó kisruháinkról elkészültek a képek, szóljon, akit érdekel, és küldöm! E-mail címet adjatok, hogy nagy méretben küldhessem, azon jobban látszik!
Fiú ruhák egészen kis mérettől vannak, meg most pakoltam ki pár dolgot Boti szekrényéből, 86-92 es méreteket.
Csajos rucik pedig kicsik vannak, 56-62-es.
Ja, és az áraik jelképesek. :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zituska, engem a fiú rucik érdekelnének, mert nőnek, mint a gomba! Küldenél nekem képeket? Priviben ment a mail címem! Köszi előre is!
Noémi milyen időközönként eszik? Mert a fiúk sem esznek 130-140 ml-nél többet, de 3 óránként esznek, és tegnap a kórházban közölték, hogy ideje lenne átállni 4 órás kajcsikra. Persze mi már próbáltuk, de a fiúk nem akarták és én nem erőltettem. Két ordító gyerek mellett persze hamar feladtam!
Napközben esznek 3 óránként, általában este 7 az utolsó, utána éjszaka kelnek 1-1/2 2 fele, és utána csak reggel 6-1/7 körül.

Szombaton mértem őket:
Szilárd (2500 g-mal hoztuk haza) 6.070 g.
Előd (2300 g-mal hoztuk haza) 5.570 g.

Kép
anix

Gombásné:nagyon sajnálom ami történt, sztem a legjobb gyógyír, ha minél hamarabb összehoztok egy babát. Persze sztem kb. 3 hónapo várni kell, vagy a doki megmondja!

Anett: én is ugyanolyan parás vagyok, mint Te!!!
Nem tudom kinövöm-e valaha!?!

Pár kép: Kép

Kép
gyanixi

Kép

Kép
gyanixi

Gombásne,nagyon sajnálom ami veled rörtént........... :cry:
Nagyon szörnyű lehetett!!! :cry: :cry:

Anix,ez az ikers sztori :shock: :shock: ,el sem hiszem................

A betegeskedés nagyon rossz dolog,Barni 2,5 éves ,de ha beteg,a szívem majd megszakad érte...............

szegénykém tegnap szalad,és megbotlott a feljáron,egy szög állt ki,és persze beletenyerelt,és végighúzta a tenyerét.......... :cry: :cry:
Bementünk az ügyeletre,mert nem tudtam hogy össze kel-e varrni,vagy elég csak kitísztítani.
Barnabás,úgy reszketett mint a kocsonya(szerintem emlékezett rá hogy mikor szalomnellája volt,innen mentünk a kórházba,sírt,és végig mondta,hogy
-anya ugye nem kötnek be............... :cry:

Ma a sebészetre el kellett menni vele,szerencsére csak újrakötözték,szerdán újra megyünk kötözésre....
Nagyon mély a seb,kb. 2-3 hét mire begyógyul!!!
Jövőhéten pedig kezdenénk a bölcsit...............
Szal. nem tudom mi lesz!!!!! :roll: :roll:
1,5 órát vártunk,Barni marha nehezen viselte........................

Kép
bibi226

Enikő!

Most, hogy írod, hogy eladtátok az autót, elkezdtem gondolkodni... Befér 3 gyerekülés egy autóba??? :shock: Nálunk sztem az lesz a gond, hogy középütt nincs 3 pontos, csak 2 pontos biztonsági öv. Van erre valami orvosság, vagy már most vegyük meg a kisbuszt? :lol:

Anix!

:shock: Jó ez a 2-3 hónap korkülönbség :lol: Nálunk is rendszeresen megkérdezik, hogy ikrek-e a lányok... pedig köztük 1 fej magasságkülönbség, és 5 kg a differencia :shock: Lehet nálunk is erre a 2-3 hónapos korkülönbségre gondolnak :lol:
Szilárd sírására talán annyi tippem lenne, hogy a rendszerszerető nyugodt babák nem csípik nagyon a nagy változást, az idegen környezetet, és a te fiad már épp abba a korba érkezett, amikor tudomást vesz a külvilágról... Talán ez lehetett a gond?
4 órás kajcsi??? :shock: :shock: Tápszert kapnak?

Zituska!

Megnyugtattál, hogy ez a féltékenység nem korfüggő :)
Vendég

Anix!

OK, már visszaolvastam, hogy nem anyatejesek... a tápszerhez nem értek :) Bocsi :)
Vendég

Sziasztok!

Gira, mi tavaly nyáron vettünk új autót, már terhes voltam, mondtuk is az eladónak, hogy a csomagtartó a lényeg. :D Akkor beszélgettünk vele a babák utaztatásáról, és azt mondta, tilos hátul középre, a két első ülés küzé kötni a babát, még akkor is, ha van ott biztonsági öv, mert egy esetleges ütközésnél nincs előtte ülés, ami felfogja a kirepülő gyereket és előreesik, netalán kirepül a szélvédőn. :? Szóval jól ránkijesztett.

Enikő, váó! Megcsináltattátok a kocsit, vagy sikerült bibisen eladni? Milyet néztek most?

Zita, a havi 15 dkg szerintem nagyon kevés. Szerintem ez heti hízás kell, hogy legyen. Gondolj bele, akkor egy év alatt híznának 2-3 kilót? :shock: Volt ma Bea, mondta, hogy kérdezted, kenguruzhat-e Lali. :D Képzeld, igen! Mától használhatjuk, de majd este, ha apa hazaér, együtt belepróbáljuk a gyereket, megnézzük, hogy is kell beletenni, egyedül nem merem. :oops:

Anix, ez a beszólás nyerő nagyon! :lol: Hogy micsoda hülye emberek vannak! :shock: :lol: Hogy bírjátok a 4 órát??? Lali most is sokszor 2 óránként eszik, mondjuk ha nem unatkozik, lefoglaljuk, sétálunk, csavargunk, akkor bírja 3-4 óráig.

Anett, ez érdekes, hogy a fejéstől lett kevesebb a tejed. Ez biztos? Nekem pl akkor állt be a kereslet-kínálat, amikor abbahagytam a fejést, addig meg több volt, mint ami kellett Lalinak.

Bibi, szegény Barni, látszik, rossz emlékei vannak az orvosokról meg az ügyeletről. :( Az étvágya helyrejött már vagy még diétáznia kell? Sajnálom a kis balesetet, 2-3 hét az jó sok. :roll:

Gombásné :cry: őszintén sajnálom. Sok erőt és kitartást, hogy át tudd vészelni ezt az időszakot.

Kép
szilcsi

Karmen??? Hogy van Norbi???

Kép
szilcsi

Szilcsi, köszi az infót. És köszi a dícséretet, Balázs mindig is ilyen nagyméretű gyerek volt. :lol:

Gombásné, nagyon sajnálom, ami veled történt, sok erőt kívánok a továbbiakhoz!
szerika

Szilcsi, nincs már diéta,és igen az étvágya OK!!
tegnap mértük bodyban,farmerben,cibőben 16,1 kg volt!!! :lol:

Kép
bibi226

Szilcsi!

De akkor a 3 gyerekesnek 7 személyes autó kell minimum :shock: ???
Vendég

Anix :)
Mentettem az email címet, majd küldöm a fotókat! :wink:
Noémi csak szopizik, és 3 óránként eszik nappal, éjjel viszont alszik este 9-től fél6-6ig!

Szilcsi :)
Anyatejes babáknál pedig az a minimum, és havonta, nem hetente, ez tuti!
Van olyan anytejes baba, aki hetekig nem hízik mondjuk csak 2 dekát, de pár hét múlva meg 1 hét alatt 20-at!
Ha hetente lenne ez a minimum, akkor Noéminek rég tápszert kéne adnom, mert ő 10 -15 deka közt hízik hetente. Ennek ellenére nagy babának számít! :D

Gira :)
Nekem van egy barátnőm, 3 kicsi gyerek van. Középen is 5 pontos a biztonságiövük, és egymás mellett van a három ülés!
(mondjuk VW Sharan-juk van, de nem 7 személyes!)

Klassz, hogy eladtátok a kocsit! :D
Milyet vesztek majd?

Bibi :)
Jaj, szegéyn Barni!! :( :(
Gyógypuszik!++++++++++++++++++++++

Lett mára egy bazi nagy csomó a mellemben... :( :( :(
Pedig azt hittem, ezúttal megúszom, de sajna tévedtem.... Kifejni, kimaszírozni nem tudom, egyenlőre Noémi se tudta kiszívni - jól lakott még idő előtt :) - remélem majd este sikerül!! :roll: Besz..ok, úgy fááááj... :shock:

Kép
Kép
zituska28

Zituska, Apátiné Zita és Zitacicu,

nagyon sok boldog névnapot kívánok én is nektek!

Márknak szintén boldog névnapot.

Mónika

vesm

Zitus, nekem ezt a védőnőm mondta. Hogy az ideális hízás hetente 15-20 deka. Mi ezt tartjuk is, egyszer volt, hogy kevesebb volt, 10 deka körül a heti hízás, akkor mondta is a védőnő, hogy biztos a betegség miatt kevesebb a tejem, pont akkor voltam lázas beteg. :shock: Nekünk a kétheti hízás szokott lenni 35-40 deka.
Holnap mérik Lalit, kíváncsi vagyok, mennyit hízott.

Lali elég nyűgös, nemtom, mi baja lehet. :shock: Jön valami front???

Gira, nemtom, nekünk ezt az eladópasi mondta. Biztos nincs gyereke, 3 meg főleg nem. :wink:

Bibi, Barni szép súlyban van! :wink: Ezek szerint megkapta a hőn áhított kolbászt. :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Kedves ZITÁK!
Utólag is boldog névnapot kívánonk!

Zituska!
Engem érdekelnének a 86-92-es méretű ruhák. :wink:

Gombásné!
nagyon sajnálom, ami történt, sok erőt neketek! :cry:

Anix!
Jó ez az ikres sztori! :shock:

Gira!
Én már láttam számtalan autóban, hogy 3 gyerekülés van egymás mellett! Érdekes lenne, ha két autóval közlekedne a család!

Bibi!
Barninak jobbulást!

Gábor megkapta a 18 hós oltátsát, kopp-kopp jól viselte!
11220 g a nagyfiú.

Szép napot!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Kapnak a fiúk anyatejet, kb. fele-fele arányban a tápival.
Délelőtt aludtak, így lett 3 és háromnegyed óra két kajcsi közt, de aztán délután 2-2,5 óra telt el. Nem erőltetem nekik, hisz az éjszakát is ők állították így be maguknak, és ha azt számolom, hogy ma is hatszor ettek, átlagban 120-at, az egyáltalán nem sok. Így is fürdéskor Szilárd már éhes volt nagyon, alig tudtam megnyugtatni, és kajcsi közben is hüpögött néha, szóval én nem kínzom őket.
Majd, ha ők úgy gondolják...

Kép
anix

Háj!

Gira: Vegyetek Fiat Multiplat az 6 személyes :D Tuti befértek! Én is olyat szerettem volna, csak nem akarom a zuram fél fizuját üzemanyagra költeni..... :roll:

Szilcsi: Nem csináltattuk meg, csak a lámpát cseréltük ki rajta. Kevesebb pénzt kaptunk érte sajna, de ez van!! :roll: Még nincs kinézve a másik, de folyamatosan nézem/keresem :D
Az eladó egy hülye volt....méghogy középre nem lehet bekötni... Idióta.... Amúgy pl a Vius ülését úgy kell bekötni, hogy a sima 2 pontos öv is jó neki.....

Gombásné: Én is szívből sajnálom :( :cry: Sosksok erőt Nektek!+++++++++++++++

ceniko
Szeged

Zita,
hónaljtartásban szoptass és csak a csomósból, ha kell gyakrabban, a másikat fejd le
szoptatás előtt forró vízzel tusold le, és próbált folyamatosan melegen tartanai, hogy lazuljon a csomó

ha lázas vagy, el kell menned dokihoz (nőgyógyász)

bocs, többre nincs most időm

Enikő,
üzidet megkaptam, ha lesz holnap 2 szabad percem felhívlak
Vendég

Enikő!

Mi tényleg kisbuszt akarunk venni :lol: 9 személyest. Az uramnak a Ford a mániája, nekem a VW. De természetesen haszáltan vennénk csak annyiért, amennyiért a kocsinkat el tudjuk adni. Az a baj ezekkel a 6-7 személyes személyautókkal, hogy ha fullosan beültök, nincs csomagtartó... márpedig mi sokat megyünk Erdélybe, oda ugye nem 2 napra, és ha viszel 3-4 gyereket, annak az 1 heti cumója :roll: Lehet utánfutóval kell menni :lol: Szóval inkább egy kisbusz, beférünk a csomagokkal, és esetleg még más is be tud ülni :wink:
Vendég

Gira: Igazatok van, ilyen esetben télleg jobb a kisbusz :wink: :lol: Mi 5 személyes autót keresünk most. Ha később lesz 4. béjb majd lecseréljük, de üzemanyagköltségek/biztosítás/súlyadó....stb csökkentése végett jobb a kisebb egyelőre... :wink:

Zituska: Kérdezted a babakocsit, visszavittem a tecsóba, elmondtam mi történt, szó nélkül visszavették. Igaz lemostam a kerekeit, nem is látszott hogy 2x toltam benne Zalánt. A régit ami eltört pedig elvittem a Micimackó bababoltba és megcsinálják... (nem is gondoltam volna, hogy elvállalják a javítást hisz régi modell kb 4 éve vettem ha nem 5, számla sincs már meg semmi... )
Mindkét alsó keresztvázat kicserélik 3000 ft lesz... :roll:
Remélem nem lesz mellgyulád, drukkolok+++++++++++++++

Gyanixi: Akartam írni tegnap, hogy nagyon tündéri a csajod :D Ahogy belepaszírozza magát a bevásárlókosárba.... :lol:

Szilcsi: Bocs meghalni sincs időm, megnéztem a videókat cukkkkkkkker :lol: És naon ügyes Lalibéb :D Ha apátok erre jár ugorjon már be a játékokért, elküldeném vele. Rejtély mikor lesz autónk és Lali kinövi a játékokat mire eljutnak hozzátok.. :roll: :D

Szombaton becsapta a huzat az ajtónkat, Zalán bent a babakocsiba a lakásba, a kulcsom belül a zárba én meg Viust üldöztem a lépcsőházba, ugyanis elszaladt, és féltem leesik a lépcsőn ráaádusl cipő se volt rajta :evil: ... Erre a huzat bumm becsapta, a szomszédot kértem meg rúgja már ki hogy bejussak a gyerekhez.... :shock: :oops: Most volt a szerelő megcsinálta a zárat egy kisebb vagyont fizettem neki :? :shock:

ceniko
Szeged

Csajok!

A védőnőm azt mondta,most már ne adjam a Cebiont Málnának,ti meddig adtátok?Nem igazán értem,hogy miért nem kell már!
Egy kép a Husikámról:
Kép
20140113113746

Anett, én most kezdtem el adni Lalinak a Cebiont megint, félek, hogy a hideg lakásban megfázik. Málna tüneményes, a haja csúcs! :lol:

Enikő, a hosszú hétvégén itthon lesztek? Mi úgyis megyünk erre-arra, majd valamelyik nap beugrunk a játékokért, apát nem küldöm, tudod, mennyire nincs ideje. :roll: Nekem is az a parám, hogy egyszer a gyerek bentmarad a lakásban, én meg kint. Zalán nem sírt?

Karmen??? Kezdek aggódni... Már csak kiengedték Norbikát, nem??

Zitus, hogy áll a csomó? SIkerült kiszedni?

Voltunk ma tanácsadáson, nagyon csúnya lett megint a törpi bőre. :( Kaptunk rá kenőcsöket, külön az arcára és a testére. Az arcán, a nyakán, a könyökhajlatában, a combján kiütések vannak, doktornéni szerint ekcéma. :cry: Nagyon kivagyok emiatt, tudom, milyen szar, én is az vagyok kicsi korom óta. Pedig tartom a tej-tojás-aprómagcas-olajosmag-tartósító-citrusmentes diétát és mégis... :( Hozzátáplálással mindenképpen meg kéne várnunk a 6 hónapos kort és szoptatni, amíg csak tudok, és extra lassan és óvatosan adhatunk majd neki bármit is. Tejet és ilyesmiket, allergizáló dolgokat felejthetem el, sokkal később szabad majd bevezetni, mint lehetne. :( :cry: :cry: :cry:
Amúgy törpi 6530 gramm és 66 centi - egy hónap alatt hízott 41 dekát és nőtt 2 centit.

Zitus, nekünk erre a 41 dekára a védőnő azt mondta, alsó határ!!!
Nem tudom, ezt is biztos védőnője válogatja, mit tart ideális hízásnak. A lényeg, hogy Lali jól néz ki, formás, nem sovány, nem kövér, így nem aggódom.

Kép
szilcsi

Sziasztok! :)

Csomót tegnap este kiszipákolta a Csajom! :D

Dancsi :)
(sorstárs)
Köszi a jó tanácsokat, emlékszem, mennyit szenvedtél anno a mellgyulákkal.. :roll:

Ó basszus, gondolom, rád jött az ideg! :shock:
Tényleg, Zalán nem sírt odabent??

Szilcsi :)
Lehet, hogy védőnője válogatja, ezesetben örülök, hogy a Te védőnőd nem az enyém! :wink:
Engem pont múlthéten nyugtatott meg az enyém, hogy csak akkor kezdjek izgulni, ha 1 hónap alatt nem hízik 15 dekát. És hogy Noémi nagy baba.
Lehet, fiú lány függő is, Boti anno 30 dekákat hízott 1 hét alatt. Ha Noémi annyit hízna, elgurulna sztem! :lol:
Ráadásul tejem lenne több is - lsd mikor kibukja az egészet, még ugyanabból a ciciből is jól lakik újra - de nem eszik meg egy alkalommal 100-140nél többet, 140 az csak ritkán, az a plafon!
Na mindegy, a lényeg, hogy no para, a mi gyerekeink teljesen ideálisan híznak és kész! :D

Anett :)
Nagyon szép a csajod!!! :D :D
Cebiont én ősztől kora tavaszig folyamatosan adom, aztán csak ha betegek!

Mennem kell, Boti ázik kádban! :D

Kép
Kép
zituska28

Enikő: nem semmi bakker, én is mindig attól félek, h amíg kiviszem a ledobóba a pelust, addig Réka elfordítja a kulcsot és kizár, mert ugye babrálja a zárban a drágám a kulcsot már!
Végülis milyen autót vettetek?

Valaki próbálta a rossmanos tápit már?

Kép
gyanixi

zituska: biztos emlékszel,h én meg állandóan csomó nélküli mellgyulával szenvedtem, én is mindenféle tartásban szoptattam olyankor, az bevált!!
Ja, meg a garmastan kence is.

Kép
gyanixi

Üdv.

Gyanixi, mi most felváltva isszuk a Dm-es és a Rossmann-os tápit, a csomagolásából ítélve egy cég gyártja... Peti megissza, de mint tudjuk ez is igencsak babafüggő, Peti pl. fanyalgott a Bebára. :shock:

Szilcsi, sajnálom, hogy Lali nincs jól. De az nagyon jó, hogy szépen gyarapszik.

Anett, nagyon jó ez a kép. Cebiont Peti már nem kap, néha-néha kap egy szem C-vitamin tablettát. De alapból tényleg elég ősztől-tavaszig adni úgy, ahogy a Vigantolt.

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok!Köszi a dícséretet meg a Cebion hsz-eket!Lenne még egy kínom:
volt a gyógytornász hétfőn Málnusnál,és mondta,hogy ne ültessem,mert görbén ül,és amúgy is másznia kéne,szal hason vagy hanyatt legyen és majd akkor ülhet ,ha magától felül.Ti mit tudtok erről?Tényleg másznia kellene már??Csak mert hétfő óta nem mosolyog,totál kész van szegény,hogy nem ülhet,mert imádta,és csak sír és sír,és útál engem úgy látom ezért az egészért! :oops: :oops: Mit csináljak???
20140113113746

bocs nem :oops: akartam, hanem ezt :cry: :cry:
20140113113746

Sziasztok!!

KITTINEK VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!
:) :) :)

Tegnap megjártuk pestet, csüt vagy pénteken meglesz a genetikai vérvétel eredménye. Remélem szép anyáknapi ajándékom lesz....

Ábel taknyos, ma megmutatom a dokinak, nehogy gond legyen a 4 napban...
Pocaklakó egyre aktívabb, imádom :D

Enikő!
Nem semmi az ajtóbezáródás, én tuti bepánikoltam volna. Babakocsi ügyben ügyes voltál!!

Zituska!
Ügyi a csajod!!! :) :)

Niki!
Édes Réka!!!

Csibe!
Szépen gyarapszik Gáborka is!

Hétfőn voltam a védőnőnél pocaklakóval és lemérettem Ábelt. 14kg :oops: :oops: és 89cm....
Pocakjani :lol: :lol: :lol:

VIDÁM HOSSZÚHÉTVÉGÉT MINDENKINEK!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Anett, utánanéztem, hogy volt Petinél: szóval ő dec. elején mászott, és kb. a mászás kezdete után két héttel felült magától. És még két hét után fel is állt kapaszkodva. :shock:
De ő ezeket elég korán kezdte.
Mondjuk a magától való felülés előtt ő is csinált olyat, hogy a kezünket fogva felhúzta magát ülő pozícióba, de akkor még nem saját magát tartotta...
Azt nem tudom, mit jelent, hogy Málnus görbén ül...de gondolom, azért mondta a gyógytornász azt, hogy ne üljön, mert ebből látja, hogy még nem elég erős a háta a lánykádnak. Vagy nem is tudom.
Elhiszem, hogy rossz most nektek. Ugyanakkor remélem, hogy Málnusnak egy kis motivációt is jelent, hogy elinduljon a "fejlődés útján".

Minden jót!

Ági és
KépKép
exdeus

Jó reggelt!
Zsuzsu! Köszi a köszöntést és jó pocakosodást!! Örülök hogy minden rendben van!

Anett!
Én úgy tudom hogy nem szabad ültetni a babákat amíg maguktól nem csinálják. Nem jó a gerincüknek. Ha már elég erős,magától fog ülni.
Szerintem a mászástól Málnus nincs messze már. Kitti pl hamarabb elkezdett menni mint mászni. Kúszott ő,de nem mászott.
Tündéri a cofpos fotó!

Enikő!
Nem semmi lehetett a szomszéd akciója :shock: Hogy reagált rá Zalán?

Zituska!
Szupi hogy a csajod elintézte a csomót!! Ügyes babóka!!

Gombásné!
Nagyon sajnálom ami veletek történt :( Mielőbbi lelki gyógyulást !!

Nem is tudom mikor írtam már,és most sem fogok többet,mert úgy hallom motoszkál a csajom.
Tök cuki,mindig megvárja hogy bemenjek érte,pedig már rendes kiságyban alszik.
Valamelyik nap a délutáni alvás után kijött a kiságyból,azzal játszott egy darabig hogy suttogott értem az ajtóban és az ajtó alatt dugdosta át az ujjacskáit,de ráunt hogy nem megyek oda( ott hallgatóztam az ajtó előtt meg kuncogtam) és visszament az ágyba. Pedig lazán eléri a kilincset :D

Bocsi ha valakit kihagytam. Biztosan van ilyen,de a ritkán írás hátránya..

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Anett!

Nekem mindkét lányom 9 hós volt, mikor mászni kezdett (nem voltak mozgásban elmaradva, mert 11-12 hósan már jártak. Felülni 8 hónapos korukban ültek fel (már betöltötték). Egyébként az tény, hogy addig nem szabad ültetni, amíg nem ül fel magától... (Bár ezt én is megszegtem sztem, de csak elvétve. Viszont felállítani rendszresen felállítottam Hajnát, amikor még nem tudott egyedül, mert egyszerűen csak úgy maradt csendben :oops: - Szóval megértelek ;) )
Vendég

Köszönöm szépen,remélem Málnának is hasznára válik.Kár,hogy olyan buta voltam,hogy ültettem :oops: vki azt mondta 6 hós kora után lehet,és mivel nagyon tetszett neki és csendben is volt,eljátszott maga (ami eddig nem fordult elő sose) hát én bőszen ültettem!Már vagy 2-3 hete,szóval eléggé hozzászokott,remélem nem ártottam vele neki!

KITTINEK NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!! :D :D
20140113113746

Sziasztok!!

Hát Zalán bent ordított, én meg kint bőgtem! :cry: :shock: Vius meg nem értette mi van! A melletünk lévő 2 szomszéd közül egyikse volt itthon a felszaladtam a 2. emeletre, felsőszomszéd se. Kiálltam a kapuba mondom valakit elkapok, valami férfiembert hát szerencse hogy a mellettünk lévő lépcsőházból épp akkor jött ki a szomszéd (mellesleg erőemelő az emberünk) És rögtön jött is segíteni! Rákötötte a pulcsiját az ajtónyitó gombra, azt én tartottam (hogy ne csapódjon rá az ajtó a babakocsiba ülő Zalánra, ugyanis a játszóra készültünk és az ajtó előtt az előszobában a bébjárgányban várta Zalán, hogy felöltöztessem Violát. :roll: ) Na és nagy levegőt vett és belökte az ajtót. :x leszakadt a zár, meg ajtófélfa megrongálódott, de tegnap megcsinálta zárszerelő pöpecül!
Zalán üvöltött, Vius is nagyon megijedt amikor "betört" az ajtó. Remegett a félelemtől, pedig megölelgettem, mindkettő gyereket felemeltem, nyugtatgattam és ott bőgtünk......áááá naon car volt :cry: :oops: :cry:
Nagyon fogok erre vigyázni ezentúl, bár eddig is vigyáztam, legalábbis azt hittem... Hát nem eléggé.... :( :?

Anett: Ne hibáztasd magad az ültetés miatt! Nem tudhattad! nyugi!!
De valóban nem szabad ültetni amíg magától nem ül fel. Előbb forogjon, majd hátrafele kússzon tolatásba, majd előrefele kússzon, mint egy kommandós :D Majd négykézlábazzon, majd másszon, utána kapaszkodva feláll, majd kapaszkodva lépeget oldalazva pl az ágy szélénél, és utána meg hajrá...győzz utána szaladni :lol:
Én pl a kezeinél fogva vezetgetni se nagyon szoktam Zalánt, csak kivételes helyzetekben. Tanuljon csak meg magától menni!!!
Gyönyörű a csajod a képen, az a copf :lol: Írtó édes!

Kinga: Milyen tündéri Kitti, nem jön ki amíg te be nem mész :D Éééééédes :lol:

Zsuzsu: Drukkdrukk a remek véreredményhez +++++++++++++++++++++++++ Ábelnek van ám súlya, te is felkarra gyúrsz, jól sejtem? :lol:

Niki: Még semmilyet ma megyünk nézni egyet. Vius is állandóan a kulcsot babrálta, ezért ha itthon vagyunk én bezárom az ajtót, és kiveszem a kulcsot és felakasztom magasra hogy ne érje el. Én attól féltem beletöri a zárba és se ki se be :shock: Sztem te se nagyon hagyd benne..... :roll:

Szilcsi: Sajnálom Lali bőrét, mit kaptatok rá?? Milyen gyakran kell kenni?

Karmen???????????????????????????????????????

Megyek főzni, aztán nemsokára indulunk tanácsadásra, lemázsálják Zazát :D
Pusssssz

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Csak gyors bejelentkezés. :lol:
Hétfőn voltam CTG-n, semmi fájás, a méhszájam viszont 3211, szóval azt mondták bármikor bármi lehet. :wink: Ma kora délután megint megyek CTG-re, majd látjuk. Amugy jól vagyok, azért időnként keményedik a hasam. :roll:

Zsuzsu!
Drukk, hogy jó legyen az eredmény. Csilla hétfőn dolgozott, taliztam is vele. :wink:

Enikő!
A Kukon egyszer én is jártam igy, mig leszaladtam a szeméttel. Gyerek nem volt még szerencsére. :D Nálunk a gáz azért volt, mert a bejárati ajtó mögött volt a fürdőszoba ajtó, amit a huzat kinyitott, igy összeakadtak a kilincsek. :roll: Lefőttem a lépcsőházba, rohangáltam mint egy idióta, hogy mit csináljak. Végül egy bottal benyultam a postaláda nyiláson, és benyomtam a fürdőszoba ajtót. :wink:

Szilde?????

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szia Zita!

Én ma voltam Ctg-n.Fájás semmi.Keményedgetek.
Múltkor már voltak rendszertelen jóslófájások itthon,de aztán leálltak...
Hétfőn kell mennem legközelebb,hacsak addig nem lesz vmi..
Érdekes, nekem most nem néztek méhszájat.. :shock: ??

Kíváncsi vagyok meddig húzzuk??

:lol: :lol:

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő,köszi! Bakker,én is bőgtem volna,szörnyű lehetett,a lényeg,hogy jól végződött!Mennyi Zalán súlya??

KÁRMEN????MI VAN NORBIVAL??REMÉLEM SEMMI GÁZ!!

Edit,Zita! :D
Itt a cél!!!Mindjárt babáztok,tök jóóóóó!!!!

Szilcsi!
Sajnálom Lali ekcémáját,nem lehet meggyógyulni belőle??
20140113113746

Zalán 9500 gramm és 74 cm! :D

És írtak fel neki Bronho Vaxom port, immunerősítésre, mert még mindig taknyos (ömlik az orrából :cry: ) Lassan 1,5 hónapja szinte folyamatosan, túl vagyunk már 3 szájon át beszedendő antibiotikumon és 2 féle összesen 4 tubuska, antibigyós szemcseppen orrba. :shock:
Most egy új orrcseppet is kaptunk a változatosság kedvéért Garasone-t!
Na majd látjuk....

Zita, Szilde: de izgi itt a finisben :D hajrá hajrá, ügyesek legyetek :D

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Nem semmi, ami történt veletek!!! :shock:
Szép súlya van Zalánnak!

Kittinek!
BOLDOG NÉVNAPOT!

Zsuzsi!
Biztos nagyon szép anyáknapi ajándékod lesz!!!!!!!!! :wink:
Köszönjük a dicsit!

Anett!
Hallgass a gyógytornászra!!! :wink: De ne okold magad, mosz már tudsz figyelni a csajszikádra, aki egy tünemény ezen a képen!
Meglátod ripsz-ropsz elkezd mászni!

Zituska!
Szerintem nem jutunk ma ki! :cry:
Ha nektek jó a hétfő és dobnál priviben egy telefonszámot(hogy ne a férjeinken keresztül kelljen beszélni :wink: )akkor hétfőn rádcsörögnék!

Szilde, Zita!
Drukkolok nektek itt a finisben!

A 4 napban biztos nem jövök, elutazunk Orfűre!!! :lol:
Már nagyon várom!!

Nagyon szép hétvégét Mindenkinek! :lol:

Ui:Lányok!
van egy eladó JANE bébihordozóm, ami újszülött kortól jó!
nagyon keveset használtuk, mert nagyon gyorsan kinőttük.Szép piros színe van!Akit esetleg érdekelne, szóljon, árban megegyezünk!!! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csemeték alszanak, egyszerre...hurráhurrá :)

Zita, Edit: Sokat gondolok rátok, ügyesek legyetek :) Egy időben lesztek a klinikán, figyeljétek meg (az "egy szobában"-t nem kockáztatom meg :))

Kinga: Kittit pusziljuk névnapja alkalmából!

Edit: Egyik nap majdnem azt hittem te szültél, volt egy olyan nevő nő mint te :) Vezetéknév és keresztnév is stimmelt. De apukának más neve volt :lol: És a baba sem Kevin lett :)

Karmen: Hogy van Norbi????????????????
Férjem teljesen kiakadt mikor mondtam neki, hogy meg kell műtsék :(

Mukika: Roli füle hogy van?

Szerika: Nagyon édes csibész Bali :)

Toncsi: Leventén body, rugi van + egy vastagabb plüss-szerű bélelt overall. Meg persze sapka. Általában nem takarom be. Ha melegebb van akkor vékonyabb overall van rajta.

Enikő: Na hallod, nem volt semmi ez a kizárás. Én viszem magammal a kulcsot már akkor is ha csak a lábam dugom ki 1 mp-re a lakásból. Egyszer anyósom zárta ki magát Grétivel együtt a lakásunkból. Itt ültek a lépcsőn, várták hogy hazaérjek :) Még jó hogy Gréti is kint rekedt és nem bent.
Kismamarucikkal mi lesz? Már nem győzöm rakosgatni :) Gira!!!!!!!! Ez neked is szól!
Zalánnak gyógyulást!

Szilcsi: Lali nagyon ügyes!

Gombásné: Sajnálom :(

Anix: Biztos nem lehet megszokni a betegségeket, nekem egy-egy náthánál/láznál is a szívem szakad meg....bele se merek gondolni semmi komolyabba.....
Hát ez az ikres-sztori nagyon gáz... :roll:

Niki: Mennyibe került Réka? :) Nagyon komoly a kiscsaj :)

Bibi: Szegény Barni :( Hogy van?

Anett: Zabálni való a kis copfos :)

Zsuzsu: Biztos minden rendben lesz!

Jajj csajok, képzeljétek (pofám leszakad...komolyan) időnként cumizik a fiam :? (volt itthon a hülye várandós csomagból)
Egyszerűen már megőrültünk a sok üvöltéstől. És ez a fránya cumi időnként megnyugtatja. Nem kell neki mindig, és igyekszek nem függővé tenni, és tényleg csak ezt a fránya kritikus időszakot túlélni vele.
Egyszerűen arra jöttünk rá, hogy azért üvölt annyit, mert túlzabálta magát. Mert ugye minden nyekkre (ami nálunk soha nem nyekk volt, hanem rögtön üvöltés) felvettem, attól nem nyugodott meg, aztán jött a cici. Attól megnyugodott, amíg a szájában volt, aztán még jobban üvöltött....
Úgyhogy most szopizás közben is büfiztetünk vagy 4x, és ha vigasztalhatatlanul sír kapja a vigasztaló cumit. Amúgy hálistennek nem hülye a gyerek, és amikor éhes akkor kiköpi 2 méterre a cumit, de ha csak megnyugtatásra kell akkor elfogadja. :roll: megnyugszik, aztán kiköpi és nézelődik békésen cumi nélkül. Szóval pár percig van csak alkalmanként a szájában.
És tényleg, amióta ez van, kevesebbet sír. Szóval tutifix folyton bezabált és az volt a gond, mert iszonyatosan hízik is.

Ja és egész jók az éjszakáink az első (és egyetlen) ébredésig. Ma is 6 órát aludt egyhuzamban. Aztán felébred, és szopi-büfi-orrszívás-peluscsere-megint büfi-nagy durrogások a pelusba ezzel elmegy 1-1,5 óra, mire megnyugszik a pocakja és el tud újra aludni.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!

9500 gramm :shock: :shock: :shock: Mindjárt lekörözi Hajnát :lol:
Kizárás... nagggyon gáz :roll:

Bea!

Egyszer a múlt héten...hm... kedden, rádcsörrentettem, igaz, csak 1x, aztán én vezetés közben nem tudok telefonálni, így többet nem hívtalak. Majd legközelebb megpróbállak időben hívni :oops: Minden héten 1x megyünk be Szegedre, úgyhogy ha kiderül, mikor, akkor csörgök.
A cumi miatt nem edd magad ;) Az én csajaim (hiszen, tudod, sírósak voltak) 2-4 hós korukig cumiztak( ugyanúgy, mint nálatok, igyekeztem nem függővé tenni), aztán vége lett.
Réka azért szokott le róla, mert 4 hós korában mentünk Erdélybe, és az ugye 10-12 óra autóút. Hát az én drágám az autóban sem tudott aludni, de ott még fel se tudtam venni.. hát szorgosan tömködtem a cumit a szájába, hogy apa idegei ne készüljenek ki teljesen... Na ezután az út után se cumisüveget, se cumit nem vett többé a szájába semmilyen körülmények között :lol:
Hajna meg 2 hós volt, amikor a cumiját apa kiharapta (ne kérdezd, hogyan :lol: ), vettünk másikat, de az nem tetszett... ő se vette be többé a cumit. Réka aztán 6 hós kora kürül elkezdte szopni az ujját ( a mai napig, ha álmos - de csak akkor), Hajna azóta sem szopik semmit :)
Vendég

Gira: Köszi :) Lelkibeteg vagyok ettől a cumitól. Utálom.
Visszanéztem, kedden 15:13-kor volt egy nem fogadott hívásom egy 20-as számról. Az voltál te? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

:) Igen, az voltam én. 4-re mentem valahová, és mivel bizonytalan a gyerekekkel való indulás időpontja, ezért csak induláskor mertelek felhívni, hogy még lesz időm beugrani :D De mindegy, legközelebb hamarabb elkezdelek hívogatni ;)
Vendég

Bakker...jól megjártátok :( Tuti, én is bőgtem volna!
Jó husiban van Zalán!! :lol:

Anett :)
Hát igen, nagyon nehéz kibírni, hogy ne ültessük a manót!
Botit anno én is felültettem párszor, lehet, ez is közrejátszott, hogy eszeágában nem volt mászni, még 9 hónaposan sem! :roll: ...mondjuk ő hipotón is volt, mindenképp kellett a gyógytorna...
Noémivel igyekszem okosabb lenni. :oops:

Zita :)
Utólag nagyon boldog névnapot!! Tök elfelejtettem... :oops: :lol:
Sokat gondolok Rád, meg Editre :) is!!
Mostmár nagyon finisheltek, ügyesek legyetek!

Bea :)
Ne izgulj, látod, Giráéknál is hasonlóan alakult a cumi-kérdés, mint nálunk Botival! :wink: Nálatok se lesz másképp! :D

Tuti akartam még vmit, de nem is jut eszembe, meg mennem is kell...
Ja, Zsuzsu :)
Vannak ám lány rucijaim, ha tuti lesz, hogy Tirzus a pocaklakó, várlak!! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Nem tudom mit csinálhattam akkor, hogy nem vettem fel, de gyanús hogy nem hallottam hogy csörög a kicsi hangos fiamtól :) Ugyanis csak rezgőre van állítva a telefonom általában itthon.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?