Új privát üzeneted érkezett!

wiona:
privi

szeder74

anyooka,
igen, igazad van. nekem elöl tapad a leény, ráadásul Flóra mindig befelé fordul a gerincem felé.
De már akkor is türelmetlen vagyok! :? holnap betöltöm a 19-et és alig van valami motoszka.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok:)

Már én is érzem a babót rendesen, múlt hét csütörtökön már apa kezébe is belerúgott egy nagyot :)

Lányok másnak is jött már párcsepp átlátszó vmi a cicijéből? Ez normális ilyen korán?

Ha netalán lányom lesz én nem tervezek neki fülbevalót rakatni, nekem rossz tapasztalatom volt vele. De tényleg ennyire szokás ilyen korán? Mert azért azt se szeretném ha számonkérné hogy neki miért nincs :)

Kép

Kép
starlark

Anyooka!
Hát nem tudom, az biztos, hogy nekem elől tapadt a méhlepényem, tegnap ezt írták rá a lapra az UH-on, és én is így gondoltam, mert ezt olvastam. És az is biztos, hogy 15 és fél hetesen éreztem az első mozgást. Igaz, nagyon halovány volt, de tuti a baba volt, mert egyre gyakrabban érzetem. Pont vasárnap volt (19+3), hogy kívülről is lehetett érezni és látni, ami fantasztikus élmény volt!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Honey
én most nem dolgozom,de ha pár év múlva fogok én is akarok külső segítséget. Egyszerűen azért mert a heti munka+ügyelet mellett a kevés szabad időmben nem a fürdőszobát akarom takarítani hanem azt a kiscsaládommal akarom tölteni.

Én régen tök rendesen vasaltam mindent...tavaly nyár óta mióta nem!!! És olyan jó!! Csak a férjem ingeit ha azt szeretné felvenni....

Starlak
de jó,hogy érzed a picúrt!!!
holka

Sarkantyúka
Örülök,hogy végül minden rendben.
Nekem már a 16 hetes uh-on jelezték,hogy a gerinc szépen záródott…Szóval ha már most minden rendben volt akkor egy hét múlva is az lesz az uh-on…

Kistiggrincs,Bagzerka
Szépen gömbölyödtök ám.

Blúmi,Dorka
Gratula a kisfiúkhoz!!

Lanta
Nagyon csinik vagytok. Babavárás elején nekem is több alkalommal volt orrvérzés
Alvadási paramétereket ugyis ellenőrizni kell majd az utolsó labor alkalmával,ha valaki epiduralt szeretne…

Szeder
Én is most csodálkoztam rá,hogy kezdek újra fáradt lenni…ezt értsd úgy,hogy felébredek összepakolászok, Henit rendbe teszem, megreggeliztetem …és mire kész vagyok addigra hulla fáradt leszek.
És ilyenkor mégcsak délelőtt 10 van és indulok vele a játszóra vagy máshova programozni…
Mikor Henit vártam úgy emlékszem ilyenkor még nagyon fitt voltam…
Csupa olyan kaját csinálok ami viszonylag egyszerű.
Henivel délben pihizem aztán gyorsan takarítok és utána irány a játszó újra.
Meg próbálok arra gondolni,hogy szeptembertől még nehezebb lesz és ez erőt ad…

Anyooka
Detralex tablettát szedek. Plussz felpolcolom a lábam amikor csak lehet. Még az is jó ha a felemelt lábad masszírozza a párod,bokától térd felé haladva…

Kis Emmám úgy mozog egész nap,hihetetlen erősen. Henikémmel meg egész nap játszózunk,jó kis félős anyuka vagyok folyton a nyomában járok ott a kezem ha mászókázik és esne el tudjam kapni....de most egy hete kezdek (próbálok)laza lenni!! Folyton arra gondolok ha kis Emma megszületik képtelenség lesz a babakocsival mindig Heni nyomában lenni...meg kell tanuljon egyedül is ügyesen mászókázni stb...És tulajdonképpen nagyon ügyesen nyomja egyedül is csak én voltam túl parás anyu. És ma először megengedtem neki,hogy lecsússzon egy dupla csavaros óriás csúszdán. (múlt héten láttam,hogy a barinőm 2 éves kislánya milyen ügyin tud csúszni rajta) Született tehetség volt Heni,nagyon ügyesen csúszott le rajta arról nem is beszélve,hogy mennyire élvezte hangosan nevetve csúszott le újra és újra....
holka

Starlak
Én nem tervezem már a korházban berakatni a fülbevalót...pici a fülcimpa. És én nem szúratni akarom hanem lővetni 4-5 hónaposan :wink:
holka

Röné
most látom csak,hogy kisfiatok lesz!!!! Gratulálok!!!
Boglárka nevet nem kell elfelejteni ...csak pár év múlva lehet szükség lesz rá :lol: :wink:
holka

Hello Kismamik!

Előbb írok -aztán olvasok-, hogy még mindenkinek legyen ideje elmenni a C&A-ba!
Nagggyyyon jó dolgokat naggyon jó árban lehet beszerezni!

Honey: Köszi az ötletet!

Bár én még a kislányunknak nem vásárolok, egyrészt mert még okozhat meglepetéseket az élet a nemét illetően ... -Igaz Holka :lol: ? , -másrészt a tesómtól teljes babaruha készletet kaptunk. Kismamis dolgokat viszont muszáj volt vennem a nyárra, mert a régi ruháim és felsőim mind kicsik. Amelyik nem mellbe, az pocakban. És ha valamelyiket magamra tudom eröltetni, abban meg úgy nézek ki, mint egy jóllakott napközis :?
Szóval vettem egy fehér rucit, meg 4 felsőt, mindezért potom 16.000,-Ft-ot fizettem. :)
Szóval tök megérte!! Most egy kicsi önbizalmat adott legalább ez a vásárlás, mert mostanában olyan rossz érzés volt, hogy mindenben olyan vagyok, mint egy tank :( Talán most már kezd kellőképpen kidomborodni a pocakom, és nem azt hiszik, hogy szegény milyen kövér, hanem azt, hogy De jó neki, kisbabája születik!!! :lol:
Vendég

Először is LANTA: Nagyon szép a pocid, Te is karcsú kismami vagy, mint Honey :)

Holka: Át tudom érezni milyen lehetett Hencikéd kezét először elengedni a csúszdán. Én a terhességem elején állandóan Tesóméknál voltam, minden délelőtt 10-kor mentünk a játszótérre. Amikor megláttam, hogy Jázmin megy fel a csúszda lépcsőjén, rögtön futottam volna oda- én is paráztam, hogy mi lesz, ha leesik- de Tesóm megnyugtatott, hogy sima ügy lesz... és az lett :lol:
A gyerekek tök ügyesek! Még ha elesnek, azt is olyan ügyesen csinálják, mi tuti össze-vissza törnénk magunkat... ŐK NEM!!

Honey: Nyugi, én már betöltöttem a 19. hetet, aztán alig érzem a babócát! Nekem mellső falon tapad a lepény, nem tudom, van-e összefüggés a baba mocorgása és a lepény elhelyezkedése között. KIcsi apró bugyborékocskákat érzek, azt mondják, az már a baba! :lol:
A név már eldöntött? Flórátok lesz? Az általam felírt 16 névben a Flóra is benne van !!

Gratula az újabb fiús anyukáknak! De még nincs eldöntve semmi!! Holka is " átpártolt" :lol:

Starlark: Én ehhez az átlátszós tejszerűséghez nem tudok hozzászólni, de már olvastam máshol is, hogy van ilyen! Holka doktornéni többet tudhat erről!
Vendég

Köszi csajok a gratulációt a kistökihez :lol: (konan, holka, szeder, ági, lanta, bejci)

A miénk talán nem vált át kislányra, mert mutatta a doki a fütyköst + a 2 herezacsit. Csak nem téved ekkorát...:)

Bejci te kérdezted, hogy mi lesz a neve, ugye? Nos, én szerettem volna Bálintot, de a férjemnek nem tetszik. Lehet, hogy Benjámin lesz, de még nem 100%. (a vezetéknév Nagy)

Kép
dorka78

Dorka! Bálint is és a Benjámin is szép név! Csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy amelyik név nekünk tetszik, az a férjünknek nem?! :?
Nekünk kislányunk lesz, én világ életemben Bianka nevet szerettem volna adni a lányomnak, erre a férjemnek nem tetszik. Így hát írhattam egy listát, 16 lánynév van rajta, és ha a párom által kiválasztott nevek között lesz közös halmaz, abból választunk! Jó bonyolult! Ahelyett hogy hagynák, hadd válasszunk mi nevet :wink: :twisted:
Vendég

Lányok olyan szomorú vagyok!!! Potyára utaztunk 60 km-t! A dokim ma nem rendel csak legközelebb jövő héten kedden :( :( :( :( De a legrosszabb az egészben, hogy jövő héten kedden nem biztos, hogy a férjem el tud Velem jönni!!! áááááááááá mára annyi a jókedvemnek

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Hú de szép pocakfotók!!!Nagyon takaros mindenki! :D

Lanta!

Sajnálom,hogy hiába utaztál annyit :( :(

Én is úgy tudom, hogy befolyásolja a magzatmozgások észlelését a lepény helye.
Az enyém hátul van megtapadva és már a 17. hét-től kezdtem el érezni. 3 napja napközben nagyon sokat érzem ahogy fiánkol,nem óriásiakat rug,de azért lehet érezni. :D Nagyon élevezem.
Honey!
Kitartást! Nemsokára a te Flórád is aktívabb lesz. :wink:

Házimunka!
Mostanában 2-3 részleben csinálom amit régen egyszerre megtudtam. Én már február 1-óta táppénzen vagyok,( a munkahelyem megszünőben van és így jobban járok hosszú távon)így volt,van rá idő és egyenlőre még energiám is (bár nem mindig).
Vasalás: heti 2-2,5 órát vesz igénybe. A férjem szintén minden nap ingben járós... :shock: hát ez van. Az vígsztal csak, hogy jól áll neki az ing és így szivesen vasalok (amig birom).

Lasagne-t csináltam. Most lett kész. Nem ebédeltem csak 1 babánt meg egy kis jégkrémet. Sajnos nagyon rákaptam mostanság, de igyekszem keveset enni belőle. :oops: :oops: :oops:
Így én nem tartozom a karcsú és csinos kismmaik közé ,de valakinek ilyennek is kell lenni.

További szép napot!

Ja és örültem, hogy volt akit megnevetteem tegnap a seggreesős storymmal.:D

A férjem nem volt túl boldog amikor megtudta,nagyon félt bennünket.
:oops: :)

Kép
Kép
a.m.

bocsi megnevettettem akart lenni :oops:

Kép
Kép
a.m.

am: a jégkrémért én is odavagyok mostanság.
edddig nem voltam...érdekes

Kép
winona

a.m., winona: most ettem meg a jégkrémemet... a tegnapi gyümölcs-zöldség után tök jól esett... :oops:
Vendég

csokifagyi minden mennyisegben

KépKép
druska

Lanta :(
Megértem a csalódottságodat.

Bejci
ügyi vagy a vásárlással :D …az én önbizalmamon is sokat dobott mikor vettem egy bombasztik halász farmernadrágot (én sajna horror áron…de úgy beleszerettem)
Nekem nagyon korán-13 hetesen-mondták,hogy fiú…és tény,hogy zacsit nem csak „kukit” láttunk…. Azért ha már van zacsi akkor mondják biztosan,hogy fiú. De akinek most félidősen derül ki (főleg ha 4D-n) már nem igazán hiszem, hogy meglepetés érheti szüléskor…. :D
Azért mi még 30 hét körül nyomunk egy 4D-t,még egy megerősítést szeretnék,hogy ő tényleg Emma lesz…? :D (főleg ha van rá lehetőségem,hogy csak úgy elmenjünk megnézni a drága babánkat)
Amúgy kis csúszdán már engedtem Henit de ez most 3 méter magasan kezdődött… :shock: :roll:

Starlak
Terhesség alatt megjelenő átlátszó kis folyadék…semmi gond! :wink: Ne izgulj,működnek a hormonok!! Az utolsó trimeszterben még az is simán lehet,hogy a melltartón estére egy 10 forintosnyi sárga folt marad….

Nálunk gyorsan ment a névválasztás. :D Heni is egy nap alatt lett Heni és Emma neve is egy nap alatt meglett. És még babásan is mindig azt éreztem,hogy olyan mintha ezer éve lenne egy családtagunk aki Heni...most Emmával is így érzek.... Pont azon csodálkoztunk a férjemmel,hogy milyen furi,hogy ugyanazok a nevek tetszenek nekünk... :D
holka

Anyóka!

Jól látom, Te is az ÁEK-ben szülsz? Ki a dokid? Voltál szülők iskoláján már?

Bagzerka!

Ha jól emlékszem, Te kínlódtál az orrdugulással sokat , ugye? Hogy állsz vele? Elmúlt már? Nálam már tragikus méreteket ölt a dolog, egyáltalán nem tudok hetek óta az orromon levegőt venni, a szám vérzik a kirepedezéstől (kenhetek rá akármit), ráadásul nem érzek ízeket, szagokat egyáltalán és az a legújabb, hogy már a fülem is kezd bedugulni néhány napja! A dokim a Rhinospray plus-t ajánlotta, de csak 1-2 hétig, de egyébként sem használ nekem, úgyhogy már nem is fújom. Menjek fül-orr-gégészhez? Tud vele kezdeni valamit? Holka, esetleg Neked van ötleted?

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Én még sajna a melóhelyen nyomom.. Félre jön még egy ügyfél, aki nem képes előbb elszakadni a melóhelyéről..Az meg nem számít, hogy őmiatta meg én nem tudok időben hazamenni :evil:

Igen, barátkozom a kis kukisunkkal. Apának nagyon jó kedve van tőle, pedig azt mondja, hogy neki mindegy..
Most is rugizik a hasamban. De ha a kezem odateszem, akkor abbahagyja. Kis huncut.

Starlak, anyukám minden nap kérdi, hogy nincs e még előtej szerű valamim.. Nekem még semmi, de állítólag már ilyenkor is normális, ha megindul..

Megvettem a tejszívót. Tök jó áron.

Ma meg elugrottam egy babakocsit megnézni. Használt, de nagggyon szép állapotban van. Az árát kicsit húzósnak érzem, de holnap anyuval is megnézzük (ő fogja a kocsit venni), aztán megpróbálunk az árból kicsit faragni, és meglátjuk.
PP mózeses, hordozós, adapter, sport rész, mindenféle kiegészítővel. Szinte nem is látszik rajta, hogy használt.

Rönééé

Kép
röné

Holka, szerencséd van a névválasztással, pláne, hogy a férjednek is uazok tetszenek!

Márti, én is szenvedek az orrdugulástól. Igazán reggel és este rossz..

Plussz még fulladok is tőle. Majd lesz ez jobb is!

Rönééé

Kép
röné

Akit érdekel, nézze meg ezt a linket:

http://www.ehd.org/movies.php?mov_id=81&language=38

Végig lehet követni a méhen belüli fejlődést. Mondjuk azt nem tudom, hogyan csinálták, hogy ilyen jó felvételek vannak belülről :?
Még az előző, fogamzásos topikban mutatta meg valaki. Azóta minden héten megnézem, mikor mi fejlődik a picurinak.

Holka: Jaaaaa, én azt hittem normál csúszda! Óriás csúszdán én még nézni se bírnám... :shock:
És irigyellek a névválasztás miatt... hogy ilyen könnyen ment. Előttünk még nagy meccs áll... :twisted:

Rönéé: Téged viszont nem irigyellek a melóhely miatt! Meddig szeretnél még dolgozni? Én megőrülnék, ha bennt kellene gályáznom... :?
Bár pont ma vittem be a táppénzes papíromat... elég mókás volt, mert találkoztam az utódommal, és jót röhögtem rajta. :twisted:
Tudom, hogy csúnya dolog, de olyan vicces, hogy még csak pár hete ül a helyemen, de már úgy osztja az észt az osztályomnak, mint ahogy én 3 év után...sem. Ráadásul úgy sétálgat bennt és viselkedik, mint kiskakas a szemétdombon... húúúú de idegesítő volt... :evil:
Vendég

Húúú! Bocs Szeder! :oops: Azt hiszem Eszikére gondoltam! De megelőlegeztem a növekedés bizalmát a Te pocidnak is! :)

Kép
blúmi

Márti
Sterimart próbáltad vagy a Sinomarine-t (ez kicsit erősebb)?
Ez mégse orrcsepp da hatásos,hátha segít rajtad..

Bejci
utódod... :lol: :lol:

Röné
Kitartás!!! Ez azért elég brutális,hogy még este fél 7-kor is nyomod... :(
Anyud aranyos :D ...ügyes alkut holnapra!!
holka

blúmi!
no készítek majd én is pocakomról képet... :)

szeder74

tábli: (szinesedünk :) )
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu, hű de szép színes a tábli! :lol: :lol:

Holka, tényleg szerencséd van a névválasztással és a pároddal! :lol: Nálunk 4 éve és most sem ment simán a dolog. Mnidketten összeírtuk a fiú és lényneveket is - természetesen nem volt átfedés :evil: így maradt a kompromisszum...

Márti, igen, én is az ÁEK-ban fogok szülni! :) Én is néztem már a tábliban, hogy simán meglehet, hogy találkozni fogunk a kórházban! :wink: Néha olvasgatom is az áek-s topikot, sok hasznosat írnak/írtok! :wink:

Banczik a dokim, ő külsős, csak szülni jár be és csütörtökönként rendel a MÁV rendelőben. Te dokid kicsoda?
Szülők iskoláján nem voltam még és szerintem nem is megyek, mivel nálam tutti császár lesz. Dorka is ott született, osztályt nagyjából ismerem tehát, szülőszobából nekem úgyis csak a műtő fog jutni (na talán még a mosdó ahol előkészítenek :? ) Te fogsz menni?

Starlark, pár napja icipici előtejem nekem is volt már, épphogy észrevehető, inkább csak éreztem a nedvességet.

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Hát lányok a tegnap estétől a kiborulás szélén állok, most már kicsit jobb......
Tegnap este a férjem rosszul lett, kb 200 körül volt a pulzusa, őt vittem a kórházba, ott jól megijesztettek minket, rákapcsolták gépre, azon figyelték a szívét, vérnyomását, pulzusát, de szerencsére elmúlt neki, azt mondták szívritmuszavar. Alig aludtam valamit éjszaka.
Reggel vittem be neki a ruhákat, meg tisztálkodószereket, be akartam fordulni a kórházhoz, erre egy vén hülye belémjött hátulról.....Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a kocsinak nem lett semmi baja, de én jól beütöttem a tarkómat, a babócának remélem nem volt nagy a rándulás, mert után már mozgolódott, a férjemnek el sem mertem mondani.
Most már egy kicsit megnyugodtam, a férjemet holnap délelőtt elengedik, nem mutatott semmi rosszat az EKG, és a szívUH sem.

Holnap megyek a genetikai UH-ra, remélem minden rendben lesz és van a babussal.

Kép
Kép
petra1980

Holka!

Sterimart és Kamillosant próbáltam, de nem használt. A Rhinospray Plushoz végső kétségbeesésemben nyúltam úgy 2 hete, amikor gégegyulladásom lett, rémesen köhögtem és az orrnyálkahártyaduzzanattól semmi nem jött az orromból, na akkor segített az orrspray, nagyon féltem az arcüreggyulladástól! Érdemes fül-orr-gégészhez menni? Igazán nem vagyok hisztis típus, de sokszor már aludni nem tudok ettől a nyavajától, az ínyem a szárazság miatt nagyon gyulladt és fáj, a torkom tök száraz, a nyelvemmel együtt. 2 terhességnél volt már ez, de pár hét alatt elmúlt és messze nem volt ennyire durva!

Anyóka!

Az én dokim Harsányi Lehel szintén ott rendel, csak kedden! :lol: Én voltam már Szülők iskoláján,megyek megint 2 hét múlva, mert tudni szeretném, hogy mi a rutin a kórházban Streptococcus-hordozó kismamáknál. Én is szültem már ott 2x, sokminden nem változott, de most felújítottak mindent és építettek 4 új szülőszobát is. Szülésznőt is szeretnék választani, ahhoz meg jó lenne látni a felhozatalt, mert egyelőre csak azt tudom, melyikükkel nem szeretnék szülni!

Márti
borossné becz márta

Petra! Sajnálom! Írj, hogy mi van a férjeddel!!! És nagyon vigyázza vezetésnél (bár tudom, hogy a hülyékkel szemben védhetetlen vagy.) Ha aggaszt a tartkóbeütéses dolog mindenképp menj el a dokidhoz!

Rönéé! Üvd a tökös mamik között!!

Kép
blúmi

húú, na mpost tuti nem tudok mindenkire reagálni, bocsiii.
ezerrel megy a lakás keresés, és ma, tök hülye módon, találtam csomóó új lelôhelyet, és ettôl igazán rossz kedvem lett... eddig azt hittem uismerem a kínálatot, és azt pikkpakk átnézem, és annyi... most meg, egy új világ tárul elám, és ez nem jött jól. van egy lakás, ami nagyon teccik, kb mindene tetszik, de azt a holnapi anyósék mutogatására nem tudtuk leegyeztetni a tulajjal. pedig az lenne sztem a jó.
szóval unom hog yminden estém ez, és már akarok lépni vééégree. bocsi, tudom, ez nagyon béna kis nyavajgás, de akkor is most tök le vagyok lombozva :(

márti!!!
nekem asszem az egy hosszú, 3hetes megfázás lehetett mégis, mert rég elmúlt. de a rhino plus nekem is tuti volt, a sterimar semmit sem hatott. annyitr tudsz tenni, de gondolom már teszd hoygt amikor alszol, jól párnázd aláa a fejed!
én a helyedben lehet h eelmennék orr-füleshez is!!!!

petra!!!!!!!
sajnálom! jobbuklást nektek., holnap meg minden rendben lesz! majd tegéyél képet!!!

ja, ezeket még délután írtam munkahelyen, azét bemásolom:
Szeder!
:) azt kell hogy mondjam hoyg én irtó rendetlen vagyok, sajnos...és pluszban marci is, így kicsit néha rámjön már hgy elegem van a rumliból. de nehéz esetek vbagyunk :D most a lakás eladás miatt mondjuk már 3 hete(!!!!) -ez nálunk csúúúcs- rend van és tisztaság, hogy ne ezen múljon hyg valakinek teccik, vagy sem. főzni mostanában egész sokszor, de nem minden nap szoktam. meg simike eszik meleget a bölcsiben, így neki megvan naponta legalább. csomószor hideget eszünk, szendvicset, stb, meg néha hozunk főzelékestől, stb. majd ha nem dolgozom, ráállok hogy naponta főzzek egyet azért...jó lenne. ja és amíg dolgozom, de lehet hogy utána is van heti egy takarítónő segítség is!!! az nagyon remek!
a cukorra nem 24 hetesen kell menni??? én akkora terveztem....

bejci!
jól hangzik a kúrád!!! én a melóhelyen is felteszem a lábam egy nagy dobozra, annyira jó érzés!!! ha használt, akkor csináld sűrűbben :) -bár a csak rízs...hát nemtom...

honey!
nagyon szép a kis szoba!!! szuper hoyg már ezzel meg is vagytok!!!! és a pocakod is édes, és irigyellek a szép vékonyságod miatt!! :)

tiggrincs édes neked is a pocak! te sem vagy elhízva :D

Blúmi, Dorka, Röné! gratula a kisfiúkhoz! majd focizhatnak nagyokat :D

na jóócak, elájulok, reggel meg 9tôl jóga.... kéne menni, mert egy csoda olyan jóóó, de annyira hulla avgyok.
na pááá :)

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó reggelt!

Petra sajnálom amin most keresztül mentél!!! :(:( Jobbulást a férjednek és Neked is nagyon vigyázz Magatokra! Jelentkezz amint tudsz!

Kép
Kép
lanta

Bejci!
Köszi a linket. Nagyon érdekes látni ahogy fejlődik a baba.
Anyák napján a National-on lezs az "élet az anyaméhben" du. 4-kor. Aki teheti nézze meg. Én már láttam egy párszor,de annyira szeretem. Van 3 része: 1 állatos (delfin,elefánt,labrador),1 ikres (2,3,4-es iker terhesség) és egy normál terhesség belülről az anyaméhből. Hasonló videókkal van teli,mint amit Bejci linkjén találtok. :D

Ismét a fiúkák vezetnek. Ahogy számoltam 40-en vagyunk a táblába,de csak 20-25-en "járunk"ide rendszeresen. Szóval van még hátra pár rózsaszín és kék csík :wink: :D :lol:

Petra!

Nagyon sajnálom, hogy ennyi baj ért ilyen rövid idő alatt. Remélem minden rendben van veled és a férjeddel is mostmár.
:)

Szeder!
Várjuk a pocakképet! :lol:

Ma délután lesz egy dolgozatom. Járok egy 1 éves tanfolyamra és nemsokára a záróvizsgák következnek.Május 19 és június 6. Ez a mai egy témából lesz csak,de nem vagyok a toppon.
Annyira nem tudok koncentrálni a sulira!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Ha vége lesz a vizsgáknak onnantól indul a babakelengye vásárlás 1000-el!!JAJ ,de várom már!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
a.m.

Hallott már valaki a GABA MEDICAL CENTER-ről???? Itt is végeznek genetikai uh-t és csak 6.000.- Ft. Most nagyon gondolkodom rajta, DE ha jövő héten hétfőn elmennék oda attól ha kedden megint megyek a sima uh-ra a saját nődokimhoz az nem gáz???? Nem ártok vele?? Vagy inkább akkos csúsztassak egy hetet a simával?? Holka segíts légysziiii!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!!

Nahát, kihagyok egy napot, és alig bírok visszaolvasni! SZuper, hogy ennyit írtok!

Én tegnap búfelejtőnek vásárolgattam, délelőtt is és délután is a C&A-ban voltam :oops: MOndjuk délelőtt nagyot csalódtam, mert szerettem volna Baby Kickin' feliratú kismamapólót venni, de csak 40/42 méretnél kezdődött, de vettem mást. És képzeljátek, annyira belemerültem a vásárolgatásba, hogy kiment a fejemből a -20% (pedig azért mentem tegnap), és kellemes meglepetésként ért a pénztárnál! :D Majd megpróbálok fotózni én is, most már új ruciban nem érzem olyan hülyén magam.

Amúgy a hétfői idegeskedés miatt náthás lettem, szerintem felmondta az immunrendszerem a szolgálatot (a férjem két hete beteg, de nem szoktam elkapni, ha kiegyensúlyozott vagyok, hát tegnapelőtt nem voltam az).

Honey, lehet, hogy igazad van, és plusz vizsgálat megnyugtatna, de most olyan elegem van az egészből, hogy azt kívánom, bár egyetlen vizsgálatra sem mentem volna el.

Petra, nagyon gáz, ami veletek történt! Most már biztos nem lesz semmi baj! AMúgy ki meddig akar vezetni?

Előtej-dologgal kapcsolatban: én látni nem láttam eddig semmit, de pár napja éreztem először tejszagúnak magam. Azt hittem, csak képzelődöm, de akkor lehet, hogy mégsem?

És van egy nagyon-nagyon OFF kérdésem: tegnap bevásárolni is voltunk, és hirtelen megkívántam a kacsát, és vettem egy egészet mélyhűtve. Szerintetek mit lehet vele csinálni? Még életemben soha nem sütöttem kacsát, egészben meg csak csirkét is eddig egyszer... :oops:

Kép
Kép
sarkantyúka

Sziasztok!!

Nahát, kihagyok egy napot, és alig bírok visszaolvasni! SZuper, hogy ennyit írtok!

Én tegnap búfelejtőnek vásárolgattam, délelőtt is és délután is a C&A-ban voltam :oops: MOndjuk délelőtt nagyot csalódtam, mert szerettem volna Baby Kickin' feliratú kismamapólót venni, de csak 40/42 méretnél kezdődött, de vettem mást. És képzeljátek, annyira belemerültem a vásárolgatásba, hogy kiment a fejemből a -20% (pedig azért mentem tegnap), és kellemes meglepetésként ért a pénztárnál! :D Majd megpróbálok fotózni én is, most már új ruciban nem érzem olyan hülyén magam.

Amúgy a hétfői idegeskedés miatt náthás lettem, szerintem felmondta az immunrendszerem a szolgálatot (a férjem két hete beteg, de nem szoktam elkapni, ha kiegyensúlyozott vagyok, hát tegnapelőtt nem voltam az).

Honey, lehet, hogy igazad van, és plusz vizsgálat megnyugtatna, de most olyan elegem van az egészből, hogy azt kívánom, bár egyetlen vizsgálatra sem mentem volna el.

Petra, nagyon gáz, ami veletek történt! Most már biztos nem lesz semmi baj! AMúgy ki meddig akar vezetni?

Előtej-dologgal kapcsolatban: én látni nem láttam eddig semmit, de pár napja éreztem először tejszagúnak magam. Azt hittem, csak képzelődöm, de akkor lehet, hogy mégsem?

És van egy nagyon-nagyon OFF kérdésem: tegnap bevásárolni is voltunk, és hirtelen megkívántam a kacsát, és vettem egy egészet mélyhűtve. Szerintetek mit lehet vele csinálni? Még életemben soha nem sütöttem kacsát, egészben meg csak csirkét is eddig egyszer... :oops:

Kép
Kép
sarkantyúka

Ó, elnézést, kétszer nyomtam meg az 'Elküld' gombot, mert azt hittem, elsőre nem történt semmi...

Kép
Kép
sarkantyúka

Szép jó reggelt mindenkinek!

Petra! :shock:
Nagyon vigyázzatok magatokra! A férjednek volt már ilyen problémája korábban is, vagy ez valami kiugrás-féle? Korábban én is küzdöttem magas pulzussal (szívritmuszavarral), hozzá alacsony vérnyomással, de meg volt az oka is. A koccanásra pedig igazából nem is tudok mit írni, akik vezetünk, meg van a veszélye, hogy ilyen történik még akkor is, ha mi mindent megteszünk, hogy ne legyen semmi probléma. Hülyeség ellen nincs orvosság! Remélem azért nagyon nem ütötted meg magad! A babának pedig biztosan nincs semmi baja! :)

Bagzerka!
Ne idegeskedjél!!! :lol: Nem tesz jó nektek! Tudom, hogy nehéz lakást venni és szeretnél már túllenni rajta, de az ember lányáék nem egy-két napra vesznek lakást... De azt se hagyd (bár tudom, hogy nehéz), hogy lebeszéljenek a tutiról. Ha nektek tetszik és minden szempontból megfelel, akkor az a jó!!! :D

A.m.!
Szorítok a mai dolgozathoz! Meglásd sikerülni fog! :wink: :D

Ja! És a fiúsok szépen átvették ám a vezetést!!! :wink:

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Petra, jobbulást a férjednek! Elég kemény nap áll mögöttetek, vigyázz Magatokra! Én is az ilyen hülyék miatt félek autózni, mert hiába teszünk meg mi mindent, ha nem rajtunk múlik a dolog...

Márti, és mikor van szülők iskolája? Mert Dorka miatt elég macerás megoldanom... De ha azt mondod, hogy érdemes, akkor lehet hogy elnéznék valamikor én is...
Most nézem hogy azon kívül hogy egy helyen fogunk szülni, még tök közel is lakunk egymáshoz! :wink:

a.m. drukkok mennek a dolgozathoz!!!

Pocikép, ma reggel készült!

Kép

Megyek piacolni + Dorkának csini ruhát venni anyák napjára az oviba. Majd jövök még!

Kép

Kép
anyoooka

Petra!
Sajnálom, ami a férjeddel történt, remélhetőleg nem lesz már baj. Egyébként én is vezetk még, olyan fura vezetni, miközben mocorog a bébi.

És igen, a fiúk átvették a vezetést! Voltunk tegnap este (?) , szóval 23:20-kor dokinál mert ugye szabin volt. Mondtam a drágámnak fél 10-kor, hogy tartalékolja az erejét, aludjon, mert 2 óra múlva szeretném, ha produkálná magát, és szót fogadott. Annyit mocorgott, hogy a doki alig tudta lemérni. Nagyon sokat nőtt az elmúlt 1 hónapban míg nem láttam. Biciklizett, integetett, meg hasonlók. Olyan jó volt a fenekét, lábát is alulról látni. Ekkor mondtam is, hogy milyen csontos kis feneke van. A doki is, meg párom is jót nevettek. Ja, és kétszer elkúszott az UH elől. Kérdeztük, mit lát a lába között. Még egyszer megnézte, és akkor mondta, hogy talán lát egy kis dudort, de nem mer rá megesküdni. Én is így gondolom, hogy csak fiú lehet több szempontból. És nem csak hogy elöl tapadt a méhlepény, hanem még vékony is a hasfalam, hát ezért érezhettem már korán Őt, és érzem minden rezdülését. Meg megnyugtatott, ha nagyon feszül a hasam, az is csak azért van, mert erős a hasfalam. Tehát nem kell tőle félnem, mert zárt a méhszáj.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Anyööka!
Te jó ég, mekkora a pocid! Tegnap este még csináltunk mi is, majd otthonról elküldöm.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

am

Ugyes legyel!

Petra
jobbulast a ferjednek es vigyazz magatokra, persze a hulyek ellen nem tudsz mivel vedekezni!

bagzerka,
kitartas! arra gondolj ha vege lesz a vasarlasi mizerianak tietek lesz eletetek lakasa! A lenyeg hogy azt vegyetek meg, ami nektek
tetszik es nem azt ami anyosodeknak.
Nalunk most ezerrel megy az epitkezes - hetvegen csinaljak a tetot.
Meg anyosomek is eladtak a hazukat, mert most hogy mi is kirepulunk, mar nagyon nagy nekik, igy a fiuknak iden 2 hazat kell hogy felhuzzanak egyszerre parhuzamosan. Anyosomeknal felig kesz a teto, most mi jovunk, hogy ne azzanak a falak... Ja es majus vegen ki kell koltoznunk a regi hazbol, megyunk sogornomekhez, amig kesz nem lesz anyosomek haza.
Azert azt epitik elobb, mert nalunk meg csak most fogjak csinalni a kozmuvet...
Nem lesz egy egyszeru menet!

honey varjuk az eredmenyeket!

Az elotejrol olvastam mar en is egy masik topikban, meg babas konyvekben. Meg is lepodtem,mert itt nalunk meg senki nem irt ilyenrol.
Nem szabad nyomogatni, csak letorolni.

Orrverzes - nekem is rendszeresen tiszta ver a zsepim. Nem folyik az orrombol a ver, de ha kifujom, akkor mindig tiszta piros lesz a zsepi.

KépKép
druska

Ági!
Örülök, hogy minden rendben van! Nagyon aranyos lehetett a babád az UH-n! :D

Sarkanytyúka!
Vezetni csak az utolsó hetekben nem szeretnék, bár június közepétől már nem kívánok dolgozni (bár ezt még itt bent nem tudják...) és akkor már úgysem fogok nap mint nap vezetni. A többit pedig majd meglátjuk! :roll:

Kép
Kép
konan

A.m. mennek a drukkok ezerrel a dolgozathoz ügyi legyél :lol: :lol: :lol:

Sarkantyúka sajna kacsa ügyben nem tudok segíteni mert Mi nem szeretjük de ha itt a neten rákeresel egy csomó receptet fogsz találni szerintem :)

Bagzerka remélem mihamarabb megoldódik a lakáskérdésetek!!! Addig is kitartás!

Márti mihamarabbi gyógyulást, ez nagyon nem lehet kellemes!!

Anyooka nagy szép nagy pocid van már Neked is!!! :lol: :lol: Jó piacolást...

Ági örülök, hogy minden rendben odabent :)

Én közben bejelentkeztem a fentebb leírt helyre és hétfő 5-re már kaptam is időpontot!! Most újra olyan jó kedvem lett! De azért még Holka várom a véleményed a sima uh-val kapcsoltaban, hogy akkor azt csúsztassam?? Köszike!!

Kép
Kép
lanta

Lanta
Mivel 18 hetes vagy gondolom a saját dokid is alaposabban meg fog nézni....ezért érdemes lenne egy hét különbséggel menni.

Petra
jobbulást a férjednek. Te hogy vagy? Nem fáj fejed,hasid?

Ági
örülök,hogy az éjjeli :D uh-on minden rendben volt a picurral.

anyooka
csini ruhát venni Dorkának....kellemes küldetés :lol: :wink:
Pocak szépen gömbölyödik

a.m.
drukk!!!
holka

Halihó!

Megint csak beugrani jöttem. :)
Amég ki nem fordítom a lakást a sarkaiból, nem fogok tudni nyugodtan itt ülni, uh. most pörgök ezerrel. :D Mosás, nagy takarítás, ablak pucolás, fűnyírás, kertészkedés. Persze mindezt kismami tempóban, uh azért tart ilyen sok napig. :D

Starlak!

Nekem is folyik. Talán 3-4 alkalommal is volt már tejcsi szivárgás, sőt az egyik ilyen alkalommal elég tetemes mennyiségű volt. Ahogy Holka is írta, ez normális, dübörögnek a hormonok. :D

Most mennem kell!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Huhh megnyugodtam hogy akkor ez az elő tejezés normális. Kicsit korainak véltem azt hittem hogy a 3. trimeszter végefelé fog csak jelentkezni...
Most akkor kezdjek keresgélni melltartó betétet mert azért ez ciki is pl. munkahelyen. A férjem egyik pólóját már jól össze pecsételtem. /de neki olyan jó nagy lenge XXL-esei vannak jó bennük otthon flangálni :)/

Petra: Jobbulást a férjednek, remélem kitalálják ez mitől lehetett. Nekem tiroxin gyógyszerrel félmaraton hajrájában volt ilyen pulzusom.

És jégkrém rulez :) Eddig nem voltam nagyon oda a fagyiétr meg a jégkrémért most meg állónap azt enném, de főleg a puncsra vagyok rákkattanva:) az első párhónap rosszullétei alatt meg csak a jó hideg citrom sorbet segített.

Kép

Kép
starlark

Holka köszi a válaszod! De holnap már a 19-et töltöm, így hétfőn leszek 19+4 és ha csúsztatom a saját dokim mire odamegyek akkor 20+5 napos leszek még az is belefér ebbe a vizsgálatba? Az a baj, hogy hozzá meg csak keddenként lehet menni. Biztosan Ő is jobban megnéz ilyenkor csak kb. néla ez 3 percet vesz igénybe és azért gondolkodtam úgy, hogy biztos ami biztos több szem többet lát!! Amúgy sugi jól van?? Mikor kukkant be hozzánk??? Ő még nem tudja ki lakik a pocijában???

Kép
Kép
lanta

Starlark!
Én már a párom szabadidő gatyójára is ráugrottam! :oops: Tök kényelmes!

Jégkrém: Carte Dor (vagy hogy írják?!) csoki és citrom sorbet vegyesen a nyerő! Minden mennyiségben! :lol:

Kép
Kép
konan

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?