húú, na mpost tuti nem tudok mindenkire reagálni, bocsiii.
ezerrel megy a lakás keresés, és ma, tök hülye módon, találtam csomóó új lelôhelyet, és ettôl igazán rossz kedvem lett... eddig azt hittem uismerem a kínálatot, és azt pikkpakk átnézem, és annyi... most meg, egy új világ tárul elám, és ez nem jött jól. van egy lakás, ami nagyon teccik, kb mindene tetszik, de azt a holnapi anyósék mutogatására nem tudtuk leegyeztetni a tulajjal. pedig az lenne sztem a jó.
szóval unom hog yminden estém ez, és már akarok lépni vééégree. bocsi, tudom, ez nagyon béna kis nyavajgás, de akkor is most tök le vagyok lombozva
márti!!!
nekem asszem az egy hosszú, 3hetes megfázás lehetett mégis, mert rég elmúlt. de a rhino plus nekem is tuti volt, a sterimar semmit sem hatott. annyitr tudsz tenni, de gondolom már teszd hoygt amikor alszol, jól párnázd aláa a fejed!
én a helyedben lehet h eelmennék orr-füleshez is!!!!
petra!!!!!!!
sajnálom! jobbuklást nektek., holnap meg minden rendben lesz! majd tegéyél képet!!!
ja, ezeket még délután írtam munkahelyen, azét bemásolom:
Szeder!
azt kell hogy mondjam hoyg én irtó rendetlen vagyok, sajnos...és pluszban marci is, így kicsit néha rámjön már hgy elegem van a rumliból. de nehéz esetek vbagyunk
most a lakás eladás miatt mondjuk már 3 hete(!!!!) -ez nálunk csúúúcs- rend van és tisztaság, hogy ne ezen múljon hyg valakinek teccik, vagy sem. főzni mostanában egész sokszor, de nem minden nap szoktam. meg simike eszik meleget a bölcsiben, így neki megvan naponta legalább. csomószor hideget eszünk, szendvicset, stb, meg néha hozunk főzelékestől, stb. majd ha nem dolgozom, ráállok hogy naponta főzzek egyet azért...jó lenne. ja és amíg dolgozom, de lehet hogy utána is van heti egy takarítónő segítség is!!! az nagyon remek!
a cukorra nem 24 hetesen kell menni??? én akkora terveztem....
bejci!
jól hangzik a kúrád!!! én a melóhelyen is felteszem a lábam egy nagy dobozra, annyira jó érzés!!! ha használt, akkor csináld sűrűbben
-bár a csak rízs...hát nemtom...
honey!
nagyon szép a kis szoba!!! szuper hoyg már ezzel meg is vagytok!!!! és a pocakod is édes, és irigyellek a szép vékonyságod miatt!!
tiggrincs édes neked is a pocak! te sem vagy elhízva
Blúmi, Dorka, Röné! gratula a kisfiúkhoz! majd focizhatnak nagyokat
na jóócak, elájulok, reggel meg 9tôl jóga.... kéne menni, mert egy csoda olyan jóóó, de annyira hulla avgyok.
na pááá