Írtam egy kilométert ....elszállt (a gépem újraindította magát..kapja be!) ÁÁÁ nem vagyok ideges.
Na, gyorsan, csak címszavakban...tudok én olyat???
Voltunk a fejlődésneurológián. De ne ijedjetek meg, csak konrollon, még januárban kaptuk az időpontot. GYerekem ügyes. Nagyon ügyes. Az állás várokozáson felüli, dokinéni szt. Az ülés hagy némi kívánnivalót, mert kicsit görbén adja elő és két kézzel letámaszt. De én már nem akarok több kezelést, aztahétszázátmárna!
Kérdeztétek. Igen, Ábel magától ácsorog, én soha nem állítom.
Kérdeztem a dokit arról, h baj-e, h kimaradt a kúszás. Tapasztalatai szt, ha nem kúszik, de helyette szabályosan mászik hosszú ideig, az ok. De sose állítsam, a komp meg csak balatoni nyaraláskor jusson eszünkbe, most az a fontos, hogy másszon, másszon, másszon.
Gabci, Apám fia pólót a decathlonban csináltattam. Igaztából nem terveztem, de belefutottam a felhívásba, h ha veszek 3 pólót, akkor a 4.-et ingyen adják és ingyen feliratozzák. És épp pólóért mentem oda, így lett Apámfia. (Tudtam, h Apa is örül neki, mert nagy ám a szerelem Ábellel
)
Kalapért messzire kéne utazni, ha ilyet akartok...kubai (még B kapta anno). Kenguruban is vannak, de pl a Decathlonban is láttam tök jókat.
Zsu, sportkocsit kb egy hete kerestem elő és pókhálótlanítottam. A függőlegesen kívül csak egy kicsit dönthető. De Ábel már ügyesen ücsörög (amúgy a Bergonban szoktam altatni, mert az jó nagy, de ha felébred, akkor már hasizmozik, h ülni akar)
Ági, a fekete-fehér fotókat én a gépen állítottam, de tényleg lehet utólag is változtatni.
Andi, szupi a kép a két búvárról!
Bea, férjed lánya
Valójában nem 15-nek nézel ki, hanem 21-nek
Edit, Léni a dínókkal nagyon édi. B régebben, meg még most is feltolja magát az ágy végébe, hogy a feje hozzáérjen valamihez. Állítólag az anyaméhet póbálják ezzel rekonstruálni, és ez megnyugtatja őket. Ha ez kell a nyugodt alvához, hát legyen!
Anett, apám, ha Ti milyen szépek vagytok így együtt...meg külön-külön is.
Kikuka, Vivit pusziltatom!
Kati, veszekedős kékszemű egy foggal
Kiri, Nadin cuki ott a habtapi alatt meditálva
Habtapi. Akinek még nincs azzal tudatom, h holnaptól le lesz árazva a Tescoban a 26 db-os ABC-s (talán 4e-ről 3-ra? már nem emlékszem pontosan)
Holnap elhúzunk Egerbe, ne sírjatok lányok, de az éjszakai hsz-t pár napig nélkülöznötök kell
Azért hiányolni szabad