Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kati jó az a kacsintós (grimaszolós) kép Marciról! :P
Vendég

Köszi a köszöntést!
jók a képek!
Hát sajna megint ennyi időm van!

ja Gabci: hát van nekem is itthon alma-sertésmájjal de nem adtam még meg a brokkolistól erősen hányingerem volt amugy is nagyon utálom!

Kép

Kép
mogyoland

Kép
olvasok, de írni nincs energiám/időm. talán (?) holnap. csak egy kis kedvcsináló a kiskádat kinövőknek ;)

Kép
an°°di

Kép

Kép
an°°di

Edit, nem nagyon bonyolítottam, zöldségekkel főztem a mellett és botmixerrel összeturmixoltam őket. Ma meg főtt répával és sárgabarackkal (bébiétel) turmixoltam össze a maradék husit.
Én is előszeretettel keverem a házit a bébiétellel, a bébiételeket egymással, tényleg az a lényeg hogy fincsi legyen. :)

ukati74

Andi, ez díjnyertes! :D

ukati74

Móni! Te milyen ülést vettél? Lehet, hogy írtad, de lemaradtam! (mondjuk én még nem tervezem, de infot gyűjteni sose árt)

Prücsi, jók a fotók!!! Hol veted ezeket a pólókat? Fejlődésneurológia? Egy álló 8 hónaposnál? Szerintem megmondják, hogy 2-3 hónapig kötözd le, mert túl ügyi!

Gabcii, és mennyit alufdt éjszaka Ádi, ha te keltetted fürcsizni?

Edit, én is azon gondolkoztam ma, hogy olyan szakadt vagyok... hajhullás, pattanások dettó, ellenben én nem kenem magam, pedig kéne, legalább a lelkemnek jót tenne... meg az öltözködés! Ezen elgondolkodom!
Léni és az alvás! Háááát nagyon édes!!

Bea, a 2 nagyot néha küld át Dorkát szórakoztatni! És csitriként szép az élet!

Kikuka, nagylányod tuti jól érzi magát! Fogaccskának meg hajrá-hajrá!

Naptej, nekünk van a síelés óta, de nem tudom milyen, majd megnézem. De én se használok hasonló okokból mint Anett: Dorka se bírja ha szemébe süt a nap, így nagyon nem éri nap.

Gabciii, ezt hogy csinálta Ádi? Jó hogy fiú, de ekkorát lőni!

Andi! Ez tényleg díjnyertes! És így egyszerre kész a két gyerkőc! Micsoda időspórolás.

Ja és rólunk, hasmenés van, de (most figyeljetek) bukások már pár napja nincsenek! Tehát ezen felbuzdulva felhívtam a homeos orvost és a camomillát ajánlotta 5 /9 CH-val. Na ki is próbálom! Ha ez is elmúlik akkor homeo hívő leszek, de csakis dokival egyeztetve.

Jutta

KépKép
jutta

Naszóval, az újaknak: Waterlilly=Anett :wink:

Tanácsadáson nálunk receptek felírása, esetleg oltás zajlik. Kicsit belesz@rnak. No de nem is stresszelnek...

Andi, fürdőző ikrek tüneményesek.

Csakúgy, mint a dínókkal alvó Léni. :lol:

Jutta: hajrá, homeo! A bukás nálunk még napirenden van, igaz, nem olyan vészes mértékű.

Mogyo, Ágikánknak boldog hófordulót!

Móni, a fóti Waldorf tényleg érdekel.

Pattanások: jajj!!! Nálam nagyon borzalmas volt már a helyzet. Elkeseredésemben vettem egy Garnier krémet, ami azt ígérte, hogy megelőzi a pattanásokat, na mondom, ha nem így lesz, perelek!!!, és láss csodát, tényleg működik!:shock:

Íme egy kép ezt bizonyítandó. A lényeg természetesen Esztella főhercegnő fityulája.

Kép

Kép
waterlilly

Ágikának boldog hófordulót!!!

Bea, ez a férjem lánya sztori azért hizelgő, nem? :wink: Férjed mit szólt hozzá?

Kriszti,nagyon édesek Nadinról a képek, főleg, ahol bemászott a habtapi alá :lol:

Kikuka, Panni biztos jól érzi magát. Mikor jön haza?
Vivi most már reméljük hamar túl lesz a fogzáson, bár akkor meg jön a következő :D

Hajni, most milyen babakocsit vettetek? Miért nem volt jó a régi?

Móni, akkor ti a hordozóval jól beválasztottatok, ha nem volt jól el benne Janka :? A mienk nagyon jó, tök jól elvan benne a csaj, Bp-Pápa utat simán kibirta egyhuzamban már többször, volt, hogy majdnem végig fent volt és játszott, volt, hogy aludt. Szerintem nálunk is marad még egy ideig.
De lényeg, hogy a mostani már jó Jankának!

Edit, Léni nagyon édi a dinokkal :D Nincs nagyon melege? Olyan, mintha izzadt lenne a haja.

Kati, Marcikának 1 foga van, jól látom az első képen? Nagyon vagi! Örülök, hogy jobban van a kis drága! :wink:

Andi, ezek a szexi popók :lol: Melyik melyiké?
Nem szoktak néha belefejelni a vizbe? Nem volt még semmi 'baleset'?

Ma kapta volna a csaj a 2. meningo oltást, de hiánycikk a vakcina :evil: Jó, nem? Most irt mást a dokinő, majd jövő héten megkapja.

Úszáshoz milyen cucc kell a gyerekre? Speciális fürdőbugyi, vagy speciális pelenka? És ha fürdőbugyi, akkor kell alá pelus? Vagy hogy van ez? Segitsetek lsz.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Andi, Huba és Petra nagyon édesek így együtt a kádban:) Tök jó, egyszerre kettő gyerkőc csillog-villog a tisztaságtól:) Nagyon szép babák!

Kati: Én meg összevágtam apró darabokra a husit és fokhagymapasszírozón átnyomtam, így már tényleg pépes lett. A leveszöldségeket botmixereztem. Nagyon jó az ízük, bár nem édesek, remélem a kisasszony megeszi őket. Sárgabarackot nem vettünk még, de biztosan fini lehet. Majd a s.barackos HIPP teát próbálom ki, ha a mostani elfogy.

Ma ki kellett támasztanom a hordozóban egy kispárnával, mert bőbőzött, mire rájöttem, hogy ülni akar és nem "ülvefeküdni". Attól kezdve szuper jó lett a hangulata, csak mindig belekap a tányérba és döl előre, úgy nyitogatja a száját, alig tudom adagolni így a papit, szinte alá kell hajolni a gyerkőcnek:)

További szép estét és éjszakát minden maminak és babinak!
Vendég

Zsuzsa:
Hehe Léni csurom vizes lett azon a képen. Először aludtunk anyóséknál babával és én mint kezdő anyuka, ráadtam minden cuccot meg az ottani ágyára vittem a "hidegvédőt" a minekről, plusz body tipegő, hálózsák és pléd, de volt ott paplan is. Hihi, pedig március végén voltunk ott:) Igen szegény gyerekem nagyon bemelegedett:) Nem lehet tudni, anyósék mennyire tudnak meleget csinálni:) Na azóta több eszem van és kevesebb ruhát adok rá, már a babakocsiban is ezért ordít :lol: :P :D
Vendég

Waterlilly=Anett :)

Szépek vagytok. De a baba Eszter vagy Esztella?
Azért kérdezem, mert nekem a Léna név előtt az Estella tetszett vagy a Stella...no Apa ezekről hallani sem akart, így rátaláltunk az igazira.

Annyira rátaláltunk Lénára, hogy benne sincs a naptárban:) no meg csak a Magdaléna és a Heléna utótagjának önállósult változata, saját jelentés nélkül :x bruhahaha Na de mi tudjuk, hogy július 21-én ünnepeljük mert 3x lehet egy éveben!

Szép az Eszter és az Esztella is!

Jó éjt!
Vendég

Fokhagymanyomó, jó ötlet. Nagyon precíz! :D Az a baj, hogy problémás elmosni. :D

Zsu, KETTŐ fogunk van, te! :D Csak nem látszik.

Uszi sima úszópelusban, nadrág nem kellett rá. Én Liberót vettem a DM-ben, de többféle van.

Mentem. Jó éjszakát.

ukati74

Hát Eszti Eszter, az Esztellát én "ragasztottam" rá. Mert olyan nagyasszonyos néha. :lol:

Furcsa, hogy Léna nincs a naptárban, olyan levetemült nevek is vannak, azokhoz képesz a Léna szolíd.

Ja, én is kapásbl kiszúrtam a képen, hogy nincs az a bébike "kissé" túlöltöztetve???

Eszti is ma többször fel akart ülni a hordozóban, nagyon kell rá figyelni, mert itthon is sokszor abban csücsül, bekötetlenül. (Nincs külön pihenőszékünk.)

Móni, hű, hát akkor nagyon bejött az új hordozó Jankának! Esztinek sincs a mostanival semmi baja, szívesen játszik és alszik benne.

Új játékunk van: építőkocka. Imádja! Rágni... :lol: (Foga nincs még a kanyarba' se, van még valaki ebben a klubban???)

Kép
waterlilly

Megmondom őszintén, h nem akartam felrakni az autósülést, de megmutatom. Előre leszögezem, két indok van, h miért nem akartam. Egyik az ára, tudom nem kevés, de egyrészt (mint persze mások is) mi a legjobbat szeretnénk megadni Jankának, másrészt nem mondom, h nem gondolom soknak (mert sok pénz, az tuti), de szerencsére jelenleg nem okoz gondot a kifizetése. A másik ok: de tényleg ne haragudjatok meg érte, de, jaj, hogy is mondjam, hogy senkit ne bántsak meg? Szal, én így döntöttem és az én véleményem a mérvadó a mi dolgainkban. Mindenkinek vannak szempontjai, az enyémeknek ez felelt meg a legjobban. :wink:
Na, tényleg remélem senkit nem bántottam meg, mert nem volt célom (soha nem az!). És valóban nagyon praktikus a kifordíthatóság. (Az isofix-hez annyit, h ahhoz olyan autó kell. Akinek olyan van, azért ellenőrizze mielőtt ilyen ülést vesz, h okés-e az autóhoz.) Amúgy ez elég bikafixen rögzít! De tény, h nem a karosszériához, mint az iso!
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=43
Na ilyen!
Anett! Milyen helyesek vagytok!
Macsek! Van blogod? És lehet olvasgatni? Megadod az elérhetőségét?
Andi! Két csupó pupó! Kemény!
Még egy kicsit baglyoskodom, de holnap már elballagunk...
(Áruljátok már el -Bea, Macsek-, nektek miért jön be ennyire Miskolc? Nekem szinte minden részén lakik rokonom, de nem vagyok rajongó... És hogy a temető jó program? :? Nem baj, ugye, ha más a véleményem?! :roll: 8) )
Integető szmájli!

Kép
ermoni

Hát a hordozóval eleinte nem volt gondunk, de egy ideje rövid! (De megmondom őszintén most sem tudnék jobbat választani, kerestem pedig! És hát ugye a babakocsinkhoz ez kompatibilis!)
Úszócucc! Nálunk úszóbugyi kötelező! (És sztem tökmindegy, h adsz-e alá úszópelust vagy sem! Én raktam, de nem fogok, mert nincs jelentősége! Ja, és nekünk alakul a merülés! :wink: )
Zsu, fogtok járni usziba? Sztem jó buli! :wink:
:arrow:

Kép
ermoni

Írtam egy kilométert ....elszállt (a gépem újraindította magát..kapja be!) ÁÁÁ nem vagyok ideges. :twisted: :twisted: :twisted:

Na, gyorsan, csak címszavakban...tudok én olyat???
Voltunk a fejlődésneurológián. De ne ijedjetek meg, csak konrollon, még januárban kaptuk az időpontot. GYerekem ügyes. Nagyon ügyes. Az állás várokozáson felüli, dokinéni szt. Az ülés hagy némi kívánnivalót, mert kicsit görbén adja elő és két kézzel letámaszt. De én már nem akarok több kezelést, aztahétszázátmárna!
Kérdeztétek. Igen, Ábel magától ácsorog, én soha nem állítom.
Kérdeztem a dokit arról, h baj-e, h kimaradt a kúszás. Tapasztalatai szt, ha nem kúszik, de helyette szabályosan mászik hosszú ideig, az ok. De sose állítsam, a komp meg csak balatoni nyaraláskor jusson eszünkbe, most az a fontos, hogy másszon, másszon, másszon.

Gabci, Apám fia pólót a decathlonban csináltattam. Igaztából nem terveztem, de belefutottam a felhívásba, h ha veszek 3 pólót, akkor a 4.-et ingyen adják és ingyen feliratozzák. És épp pólóért mentem oda, így lett Apámfia. (Tudtam, h Apa is örül neki, mert nagy ám a szerelem Ábellel :wink: )
Kalapért messzire kéne utazni, ha ilyet akartok...kubai (még B kapta anno). Kenguruban is vannak, de pl a Decathlonban is láttam tök jókat.

Zsu, sportkocsit kb egy hete kerestem elő és pókhálótlanítottam. A függőlegesen kívül csak egy kicsit dönthető. De Ábel már ügyesen ücsörög (amúgy a Bergonban szoktam altatni, mert az jó nagy, de ha felébred, akkor már hasizmozik, h ülni akar)

Ági, a fekete-fehér fotókat én a gépen állítottam, de tényleg lehet utólag is változtatni.

Andi, szupi a kép a két búvárról!

Bea, férjed lánya :shock: :lol: :lol: :lol: Valójában nem 15-nek nézel ki, hanem 21-nek :lol:

Edit, Léni a dínókkal nagyon édi. B régebben, meg még most is feltolja magát az ágy végébe, hogy a feje hozzáérjen valamihez. Állítólag az anyaméhet póbálják ezzel rekonstruálni, és ez megnyugtatja őket. Ha ez kell a nyugodt alvához, hát legyen!

Anett, apám, ha Ti milyen szépek vagytok így együtt...meg külön-külön is.

Kikuka, Vivit pusziltatom!

Kati, veszekedős kékszemű egy foggal :lol:

Kiri, Nadin cuki ott a habtapi alatt meditálva 8)

Habtapi. Akinek még nincs azzal tudatom, h holnaptól le lesz árazva a Tescoban a 26 db-os ABC-s (talán 4e-ről 3-ra? már nem emlékszem pontosan)

Holnap elhúzunk Egerbe, ne sírjatok lányok, de az éjszakai hsz-t pár napig nélkülöznötök kell :cry: Azért hiányolni szabad :wink:

KépKép
KépKép
prücsi

Köszi-köszi a köszöntéseket!

Lénának is nagyon boldog hófordulót!

Anett: de arik vagytok nagyon tetszik a kép!

Na lépek megyek a városba majd jövők egyszer a csaj meg az apja nyomja a lóbőrt! :lol:

Andi: a kép szuper!

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelt!

Léna 8.27-kor fog meszületni :lol:
A mai ünnepi menü:

Húslevessel felöntött leveszöldségek és csirkemell!

Remélem tetszeni fog neki!
Vendég

Kati, tényleg nem látszik a másik fog :lol:
Köszi a pelusválaszt! Vadászok majd!

Edit, szegény Léna, mintha Szibériában lenne szegény. Mi itthon most álltunk át plédre, mert eddig babapaplannal takartam alvásnál, és Pankának is beizzadt már néha a fejecskéje.
Léninek boldog féléves miniszülinapot!

Móni, sztem ne mentegetőzz az üléssel kapcsolatban. Itt az a jó, hogy meg tudjuk osztani a tapasztalatainkat. Az árakkal mindenki nagyjából tisztában van, ennyibe kerül, ez van. Egy normális hordozó is 50-60 körül van, pedig az csak pár hónapig jó, ezt meg évekig használják, nem? Úgy láttam 4 éves korig jó. Ez alapján akkor 'olcsónak' mondható arányosan. És látom, van még 87.000-ért is a Brendonban. Szóval mindenki a saját igényének és pénztárcájának megfelelően választ.
Tuti egyébként az ülés, jól néz ki, biztos jó is!
Most akkor nem 0-18 kg-s ülést kell venni? Valaki azt mondta (Hajni?) az a jó. Jó a 9-18 kg-s is? Mi a különbség?
Hát, uszit is tervezek valamikor, ha végre rászánjuk magunkat, de most egy közös családi wellness kiruccanást tervezünk valamikor május végén.

Prücsi, 1:30??? Egyre jobb! :lol:
Ábel nagyon ügyes, hogy már áll. Mászni mászik, csak a kúszás maradt ki?
Jó utat Egerbe!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, Edit, ezt a Szibériást nem komolyan gondoltam, csak lemaradt a vigyorgó szmájli :lol: :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Most igy 20 fokban ki mit ad a gyerekére?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat. Mindenkinek!!!!! Azért jó hogy ma du. már hazajön a lány. Az autósülésről meg annyit, hogy mindenki a pénztárcájának és izlésének megfelelőt vesz. Én is Ti is. Nekem ez mondjuk most per pill. nem lenne megengedhető. Mármint az ára.
Mit adok rá?: hát hosszú újjú body, harisnya, nadrág, kiscipő, vékony dzseki/ plüss kocsikabát, hello kittyis kendő. asszem.
nyüüüüüüüüüüüsziiiiiiiiii van....

kikuka

Léninek boldog féléves mini-szülinapot kívánunk!

Móni, tuti az autósülés!!! Nagyon elgondolkodtam rajta. Mert 1. fő a gyerek biztonsága. 2. tényleg több évig jó. 3. csúcs, hogy ki lehet fordítani. Úgyhogy én el is döntöttem, keresztelőajándékként mindenkitől 1-2 ezer ft-os hozzájárulást kérünk az autós üléshez, szerintem minimum a fele össze fog jönni az árának, de lehet, hogy az egész is! :D Sajnos a mi kocsink nem iso-s, úgyhogy még hosszú kutatómunka áll előttem, hogy megtaláljam álmaim autósülését. Ilyen kifordíthatósat szeretnék mindenképp.

Ami meg az árakat illeti, hát mi a babakocsit is 100 000 -ért vettük (leárazva!) (azaz anyósomék adták rá a pénzt...), aztán jó, ha másfél évet használni fogjuk. :?

Móni: "az én véleményem a mérvadó". Egészséges önbizalom rulez!!! :lol: :wink:

Kikuka, aztán majd számolj be, Panni hogy érezte magát. Bár van 1 tippem, hogy nagyon is jól... :lol: Esztit én is kb. így öltöztetem. Hello Kitty-s kendőt hol vettél??? Nekem is kell olyan!!!

Kép
waterlilly

Zsu, Pankának ez a vonalzós képe übercuki, nem lövöd fel nagyban is???

Ramikáról is régen láttunk sztárfotót!

A lányos anyukák is rakjanak képeket!!!

Kép
waterlilly

Anett, sok már a fiúkból? :wink: Akkor rakjál te is többett Esztelláról! :D Nagyon helyes a sapijában, szépek vagytok.

Zsu, küldtem pü-t.
Én is olvastam, hogy van ahol pelenkanadrág kell, de nálunk babauszin nem kell és Kehidán is csak pelusban voltak a skacok a vízben.

Autósülés tényleg szupi, nem az a gáz, hogy ennyibe kerül, hanem az, hogy a magyar átlagfizetés sem sokkal több. Viszont teljesen igaz, hogy lehetőségeinkhez képest a legjobbat igyekszünk adni a gyerekünknek.
Én isofixesből még sajnos nem láttam kifordíthatót.

ukati74

sziasztok
csak gyorsan, mert nekem msotanában semmire sincs időm, azaz minden másra kell most.

ülés: hát, nekünk se lesz ilyen. kettő végképp nem :? de a kifordíthatós ötlet tecc, és amúgy is sztem használt lesz belőle. evvan.

Anett, öreg vagy te már a hello kitty-kendőhöz, nem? ;) :P

Kikuka, szóval a receft fenn figyel már a gmailee (múltkor hiába kerestem)?

ruci: bent: body+ rugi (anyós öltöztetett ma). kinn még kapnak egy kabátkát és egy sapit, és felhúzom a vékony lábzsák cipzárját HA megyünk sétálni. hülye április idő van itt legalábbis

waldorf jó? rémlik vmi pedagógiából, de nem sok. mondjuk odébb van az még.

a fiúk- Ábel és Marci - nagyon kisfickósak, Esztella meg tényleg olyan nagyasszonyos még ezen a baromi jó(!) képen is :D

egyszerre fürdés: és valóban időtakarékos. 8kor csönd volt tegnap este! :shock: :shock: :shock:

szopi: sajnos hajnalban (sem) elég már a tejem, h jóllakjanak. Hubának legalábbis nem volt ma. :cry: kicsit sajnálom, de így alakul az étrend legalább (öröm az ürömben): lesz igazi tízóraijuk holnapról, vmi kis gyümölcs, h ebédre éhesek legyenek. bár a tápszerkeverés reggel nem vmi csábító program, jobb, mint két éber gyerek f6tól (l. múlt vasárnap!)

még akartam vmit... majd később talán

Kép
an°°di

Móni:
tuti az ülés, én végül a bébé confort iseos tt-t vettem. De néztem ezt is. :) És tényleg ne mentegetőzz. :wink:

Zsu:
igen, én írtam a 0-18-at. De végül én is 9-18 kg -at vettem. Annyiban más ez, h a 0-18-t belehet kötni menetiránnyal háttal 10 kg-ig, a 9-18-t meg nem. De én amugy sem kötöttem volna be, és az iseosnak a tt-je meg jobban tetszett. :)
Amire én azt írtam, h nem jó, az a 9-36 kg-os, én olyat most vettem Marcinak. Hiába 9 kg-tól van, messze nem úgy fogja a gyereket és Lilla elveszne benne. :? Ez 12 éves korig jó. :)

no, meló van majd még jövök...

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Zsuzsa, dehogy haragszom, tényleg úgy néz ki a gyerek, mintha Szibériában lenne:) Igen mint kezdő anyuka, hajlamos vagyok a túlöltöztetésre. Amúgy vicces, hogy leizzadt szegénykém...

Itt vannak a reggeli képeink. Az első a 10 órairól. Mondjátok itt sokat, hogy kétszer kapjon gyümit a baba, na reggel bekutyultam egy nagy adag őszibarackot meggyel. Nagyon-nagyon savanyú lett, de a lányomnak bejön, hihetetlen módon, pedig mondam neki "Léni ez nem lesz édes...:)" Eddig reggel,10 óraira és estére kapott tápszert. Ebédre és uzsira mindig megevett minndent és a tápszer kimaradt. Ha 10 óraira csak gyümit kap, nem kevés a tápszer szerintetek? Bár most bontjuk ki a HA 2-est azon meg úgy írják, hogy 2-3-szor kapjon belőle.

Kép 10 órai

Tegnap már nem volt idő csini-miniben fotózkodni, így most adtam rá a FAVOURITE GIRL szoknyáját. Na azért ne hidjétek, hogy így zokniban vittem ki az utcára (ja igen éjszakára túlöltöztetem, nappalra meg alig adok rá rucit:) nem ment el az eszem. A fotó nektek készült, mert kértétek, aranyosak vagytok!!!

Kép favourite girl

Kép favourite girl2

Megyek főzni, később itt!
Vendég

Edit, én nem vagyok nagy tápi szakértő, de szerintem reggel-este elég, főleg ha sokat iszik belőle. Legfeljebb gyümi után még megkínálnám egy kicsivel.
Nagyon drága Léni, sajnálom, hogy nekünk nem lehet ilyen cuki kalapunk. :D

Ma vérvételre mentem, úgyhogy reggel fejtem Marcinak, hát eddig ugye boldog tudatlanságban azt gondoltam reggel legalább rendesen van tejem, hát 130 ml-t éppen hogy ki tudtam fejni. Igaz utóbbi napokban orrdugulás is betett a szopinak. Csak az a gáz, hogy én kisfiam nem reklamál, mint Huba, hanem elvan ezzel a kicsivel. Aztán csodálkozom miért nem hízik. :(

Mentem én is, szép napot nekünk.

ukati74

Kati, sztem 130 nem kevés. Petra csak 140et eszik reggelenként max. majd eszik többet ebédre, nem? és emlékszem, h írtad, h igenis, h van nektek is ilyen csipkés kalpagotok :lol: :wink:
vérvétel? minek?

Csajok, voltatok már szülés óta a 6 hetes kontrollt leszámítva nődokinál? sztem nekem nagyon kellene egy rákszűrés pl.

Kép
an°°di

nagyon gyorsan, mert ördibördi mininő a kezemben ficánkol. :P

Anett: kittys kendő: árkád H&M. de sztem bármelyik h&m jó lesz.

Andi: télleg feldobtam a receftet, Macsek a tanúm rááá!!!!!!! Ő már meg is sütötte és nem is a legkisebb ette meg hanem a férje reggelire. 8) pont mint az enyém.... :wink:
majd még később.....

kikuka

Andi igaz, de a mi csipkés kalapunk 56-os. :D Szólj ha találtál kalapot Hubának. C & A-ban néztük, de ott csak csajsziknak van választék. Viszont van Dechatlon (így kell írni?) ott megnézem.

A 130-ra azért gondoltam, hogy kevés, mert védőnéni szerint reggel-este 2-3 deci tej vagy tejszármazék kell. Ez most csak úgy van meg, hogy gyümi előtt vagy után is szopi, így ha 1/2 11 még reggel, akkor ok. :roll:

Nőgyogyót ma kell hívnom a rákszűrés eredményért, szóval én már voltam. Rögtön javasolta is a Kriston intim tornát. :(

ukati74

Nőgyógyász: anno a 6 hetes kontrollon megbeszéltük, hogy akkor január végén megyek rákszűrésre, szerintetek eljutottam? :( Az a baj, hogy jó előre kell nála időpontot kérni, és csak akkor tudnék elmenni, hogy ha anyósom itt van, és vigyáz Esztire. De ő meg mindig úgy jön, hogy előző este szól, hogy másnap jön. Tegnap is így volt itt. Erre megkérdeztem,hogy tudna-e jönni jövő kedden is, mert akkor bejelentkeznék nőgyógyászhoz meg fogorvoshoz. Erre ő: jaj, hát ő azt még nem tudja mikor fog ráérni! (Nyugdíjas...) Majd hétvégén megbeszéljük! Köszike! :evil:

Edit, Lénike egy kis tündér a képeken!

Kép
waterlilly

Köszi az öltözős válaszokat. Én rövid ujjú body-ra adok egy hosszú ujjú pólót, arra valami kocsikabát, és ha alszik, akkor még be is takarom egy hosszú pléddel. Ez sok? Mármint a pléd nem kéne? Ha fönt van és csak tolom, akkor nincs pléd.

Andi, vedd úgy a szopi dolgot, hogy most már még kötetlenebbül tudsz bánni az időddel, bár tudom, hogy lélekben nehéz lemondani róla :?

Hajni, tedd már fel Te is a linket, hogy milyen ülést vettél.

Haha, Léniről az 1. kép lehetne akár egy Hipp-es reklám is! Tündéri :lol: A szoknyás kép meg dögös :lol:
Edit, reggel és este elég a tápi, tizórai és uzsi gyümi, ebéd főzi.

Bár megjegyzem, hogy én a tizórait és az uzsit is tuningolom Sinlac-cal, mert ha csak gyümit adok Pankának, akkor 1 óra múlva visit, hogy éhes. Van, aki CSAK gyümit ad? Ha igen, akkor a következő kaja mikor van?
Az ebéddel se tudom mit csináljak. Ha csak főzit adok, utána is éhes lesz 1 óra múlva. Ki érti ezt?

Kati, miért voltál vérvételen?

Én nőgyogyinál még nem voltam, nincs időm :oops:

Aki ad barackot is, az mit használ, befőtt, vagy mirelit?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Anett, csak mert kérted :D
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jó étvágyat! (aki még most ebédel esetleg)
én ma laza napot tartok: nem csinálok semmit, csak kaját és kész. sétálni sem mentünk.

Zsu, miért is lesz kötetlenebb a napirendem? :roll: amúgy még nem mondok le a szopiról, csak nem elég.
befőtt: én úgy tudom, a befőtt nagyon nem jó: cukros lében ázik a főtt gyümölcs. inkább a fagyasztott v bébikaja. sztem.

Léninek bejött a csibe?

mindenki olyan szép a képeken. most konkrétan az anyukákra gondolok. én meg nem :( mondjuk sosem voltam egy femme fatale, miért pont 2 gyerekkel lennék az? :roll:

na, lépek dévédézni, mert az ikrek szunyálnak. megnézem már azt az egekig magasztalt őfelsége pincére...-t

Kép
an°°di

Léninek boldog félszülinapot!!!

Zsu, én tízóraira csak gyümit adok fél 11-kor és fél 1-kor van az ebéd (főzi), de főzi után fél 5-ig elvan kaja nélkül akkor kap Sinlacot gyümivel felesben. De gyümiből is 2 dl és főziből is 2 dl (sőt többet) benyom.

Én is kutyulós vagyok mostanság: krumpli almával sk. + sütőtök üvegből és hasonlók, nomeg 2 napra csinálom az ebédet kb (akkor rakok bele üvegest, ha látom, ogy 20-30 ml hiányzik és akkor a másnapihoz is rakok).

Anett! Szépek vagytok! 8)

Zsu ez a fotó szuper! :lol:

Léni meg vagyány a szoknyában! 8) :lol:

Ja és ma hajat mostam (hajszárítózás rész Dorka végigüvöltötte, evvan :? ), normálisan felöltöztem és elmentünk vásárolni, ahol persze Dorkának vettem mindenfélét (kertészgatyó, rövidujjú bodyk, nagyobb hálózsák + kajcsik), de vmikor magamnak is bevásárolok!

Na el, kéne egy kicsit pakolászni! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Gyors kukk!
Megint! :oops:

képek szupik!

Én meg szarul vagyok fája fejem meg miegyebek!

Én tegnap voltam pont rákszűrésen!

Zsuzsa. én már 20 fokban egy kalapot adok rá ha le nem veszi!Meg amiben van oszt jóéjt!
Egyébként ha elalszik akkor vékonyplédet adok rá!
Egyébként kell ,hogy erősödjön az inmunrendszere!

Kép

Kép
mogyoland

Jaj, Zsu, köszönöm!!!
Megeszem, megzabálom, olyan édes!!! Panka egyszerűen gyönyörű!

Én egyelőre minden kajcsi után megkínálom Esztit tápszerrel, 50-60 ml-t iszik kb. 1-1- üveg bébiétel után, szóval elég hamar éhes lenne nélküle. Majd ha már kap husit, gabonát, akkor elhagyjuk.

Mi délután "vendégségbe" megyünk, sétáltatás közben megismerkedtem egy másik anyukával, akinek a kislánya 1 hónappal idősebb Esztinél, és ma összeeresztjük a csajokat! :D

Andi, milyen volt a film? Én is úgy néznék már valami jót...
Ja, és deréktól lefelé nem vállalnék még fotózást! :D Úszógumi hegyek!!! :? :oops: :( Konkrétan nem férek bele a nyári gönceimbe. Márpedig újakat nem fogok venni, úgyhogy le kell fogynom. Vagy járhatok farmerben nyáron is.

Kép
waterlilly

Jutta, fél Dorka a hajszárítótól? Vagy csak nyügi volt?

Mogyo, a fejfájás meg monnyon má le! Már megint valami front van.

Kép
waterlilly

Anett, Dorka mostanság a hajszárítótól, a porszívótól (ezt pár perc alatt megszokja), a turmixgéptől (ettől nagyon) fél! :shock:

Jutta

KépKép
jutta

Zsu:

Lillának ilyet:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Marcinak ilyet:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25 ( csak sárgában, de azt nem látok most fent az oldalon. )

Kép
Kép
h@jni

és a concord az üléssel 18 kg-ig jó, de levehető a támla és 36 kg-ig jó magasítóként.

Kép
Kép
h@jni

Halihó!
Fotók ismét szuperek! Andi, innen én meg nem mondom melyik-melyik :-) Pedig más színű a hajuk.
Panka egy kis cukimanó! Nagyon szép pofija van tényleg.
Marci is gyönyörűszép, fiú létére :-)
Léna meg - hát ez az alvás nem semmi. Elképzelem, ahogy minden alkalommal elrendezgeted körülötte a cuccokat :-) Boldog féléveset neki! Hogy ízlett a csirke?
Esztella főhercegnő nagyon szépséges hölgy, Te meg nagyon csini vagy Anett! Én a szakadt anyukák közé tartozom, de én sajnos nem csak úgy mondom, hanem tényleg :cry:
Jutta, nem vettem bántásnak, dehogyis. Tudom, sokatoknak el sem lehet képzelni, milyen az, ha alig eszik a gyerek. Van még valaki rajtunk kívül, aki nemhogy egy üvegnyi de egy fél üvegnyi kaját sem eszik meg? Nadi még mindig csak kóstolgat. Pedig evés időben adom, 3,5-4 órákat várok a kaják között, de ő nem jelez ám, hogy éhes. Többet viszont nem várok, ennie kell és kész. A tegnapi heti mérlegelésnél 5 dkg-val volt kevesebb, mint a múlt héten, lehet persze pontatlan a mérés, nem mindegy, hogy kaki előtt-után mértem, azért ilyen még nem volt.
Szuperek az ülések!. Múltkor belepróbáltam Nadint az iseos-ba, meg egy ultimax-ba, és hát.......jobb még neki a hordozó. Aztán a telet lehet már nem húzzuk ki vele, de meglátjuk.
Itt volt ma apukám, és hát nagytakarítottam. Függőnymosás, ablakmosás, parketta pucolás, sika-mika :twisted: :evil: Nem vagyok még kész, de a nagyja már megvan, a többit szépen elosztva megcsinálgatom a négy nap alatt, aztán jövő héttől csak hawaii lesz, ha itt van apu.
A négy napban mi nem nagyon megyünk sehová, csak kirándulni holnap, meg szülinapozásra Tatára pénteken, pedig úgy elutaznék megint.
Aki megy valamerre, annak jó utat!

KépKép
kertikiri

Őszit én fagyasztottat vettem, meg meggyet is, de azt még nem próbáltuk. Most mindenhez üveges almát, vagy üveges alma-őszit keverek kicsit, és így jobb, de még mindig nem eszik mennyiségeket. Mindegy, vannak ilyen babák. Csak hát Nadi nem az a kimondott szopis baba, aki nem tud lemondani a ciciről, mert már három hónapja lemondott róla (kivéve éjjel, reggel, az ebéd utáni elalváshoz, meg amikor fejek, mert akkor megtámad :shock:, de igazából már rég nem kajálásra használja )

Alvásunk: hogyismondjam. Mai példa: elalvás 20-kor, ébredés: 22, 24, 04-05.30, ez utóbbi után már velünk a nagyágyban, el sem engedte a cicit.
Kövezzetek meg, de ismét olvasok. Most a "Minden gyerek megtanul elaludni" címűt. 3 nap alatt javulást ígér, a módszert gondolom sejtitek - és hát az az igazság, hogy nem érzem úgy, hogy el lennék szánva, nem érzem úgy, hogy igazán akarom, nem érzem azt, hogy Nadinnak is ez lenne a jó. Pedig hosszú távon biztosan, és állítólag a 6 hó körüli kor az ideális, ha eddig nem tettük. Csabi akarná, de én még nem.

KépKép
kertikiri

Szerintem jobboldali a Petra!

Mi most néztük a Legendát Will Smith főszereplésével!
Igaz naGYON MÁS SEM volt benne nem volt nehéz szinkronizálni.

Kép

Kép
mogyoland

Megjött a Biobarlangból a csaj élelmiszer ellátmánya, indul a nagyüzemi kutyulás :D Eddig is kutyultam már neki újabban, csak nem biot. Szegényen most a céklát fogom kisérletezni...szerintem nem fogja megenni :roll:
Olyan szépek a gyümölcsök, hogy na! Asszem fogok rendelni minden héten, tök jó, hogy pont Veresen van a központ, igy még kiszállitási dijat se kell fizetni.

Anett, köszi Panka nevében :wink:
És ne szerénykedj, olyan csini vagy a képen, hiszi a piszi, hogy kövér lennél!
Majd ird meg, hogy hogy viselkedett Eszti a babatalin, kiváncsi vagyok! Szokott hasonló korúakkal találkozni?

Hajni, szupi ez az ülés is! Annyit látok, hogy ez nem dönthető több fokozatban, csak egyben. Köszi, hogy feltetted!

Kriszti, ha Nadin felkel éjjel, akkor sir, vagy mit csinál? Gondolom próbáltad már, hogy hagyod. Nem alszik vissza magától? Volt egy időszak, hogy Panka megint elkezdett hajnalban kelni, én meg mindig megszoptattam. Aztán Jutta mondta, hogy ő csak beteszi a szájába a cumit és Dorka alszik tovább. Én is kipróbáltam annyi különbséggel, hogy adok neki egy kis vizet és utána cumi. Bevált, és már nem is kel fel, csak nagyritkán.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Mogyo, olyan keveset jössz mostanában...mi van?
Gabci?
És Ebi? Megint eltűntél!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Bocsi Lányok, jól eltüntem. Mostanában kivagyok, Raminak egyszerre jött ki az alsó 2 foga és éjjel nagyon sokat fennt van, cicizik. :?

Dzsuzsa, akartam már írni, hogy szuper ez a kép Pankáról!

Én is dobok pár frisset. Kép Kép Rami nem nagyon komázza a széket... Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?