Sziasztok!
Nagyon jóóóók aképek!!!!!!!!Milyen nagyon a gyerkőcök!És Emili is hogy élvezte volna a társaságukat, na meg azokat a színes labdákat!
Na majd legközelebb, remélem arra eljutunk!!!
Megnéztem a kérdéskete is,Sno neked köszönöm hogy rólunk is tettél fel kérdéseket, ha már én nem tettem
Most újra lufival nyomulunk
, férjem kifejlezstett egy technikát, így nem kell mindig leszedni a zsineget is ha kilukad a lufi, van egy karabíneres megoldás, persze majd szabadalmaztatjuk
Ditke!
Sajnálom az esést, tudom milyen rossz ez neked is!Tominak jobbulást!
Timi!
Neked is mielőbbi jobbulást kívánok!!!
Hinta::(Én sem akarom elhinni, hogy gyorsabb a villámnál, tényleg már el sem lehet fordulni pl. egy zsepiért??????Szőőőrnyűűűű...
Pohárból ivás:tud, ha akar.Hanem, akkor buborékot fúj bele
, vagy direkt kicsorgatja, mert az jó buli
Pann!
Jobbulást a családnak!!!
Sno!
Kérdésekre aválaszt hogyan tudom elküldeni?
Sebinek is gyógyulást kívánok milőbb!!
Ágiboldi!
Sajnálom a pulklit!Jobban vagy már?
Epret én sem mertem még adni, de ha majd lesz saját a kertben anyáéknál, akkor lehet bepróbálkozok vele.
Pann!
Bölcsibe, oviba??Szerintem nézz utánna a sulinak is, na meg ha már így belejöttél akkor az egyetemet se hagyd ki!
Én már évekkel ezelőtt hallottam, hogy Pesten az újszülött kistesót beíratták abba az oviba, ahová a nagy járt, hogy biztos legyen helye abban az oviban!!
Lehet pár év múlva már egy kismamának első körben nem is gyerekorvost kell keresnie, hanem bölcsit, ovit, sulit!
Ma visszakaptam APEH bácsitől egy kisebb vagyont, amit évközben csakliztak el, így ma shoppingoltam magamnak egy Scholl papucsot nyárra
Meg Emilinek is vettem kemény 500 pénzért egy átlátszó gumiszandit a jövőheti szalóki pancsihoz.
Ja, és vszleg Korfura megyünk nyaralni, ma ennek jártam utánna.Már csak apartmant kel keresni egy jót
Na lelövöm magam mára, holnap anyáékhoz utazunk,nem tudom mikor tudok jönni megint.