Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Nagyon jók a tali képei, nagy sajna, hogy nem tudtam menni.
Nagyon édesek és hatalmasak a babócák !!!!!

Teljes dolgozós fázisban vagyok pár napja.

El vagyok kényeztetve, itt van anyósom és a Tomi minden percét elfoglalja, hál istennek. :lol:

Tegnap megtörtént életünk első vérzős esete, ráesett arccal a motorra és a foggantyú felhasította az állát az én gyönyörű gyermekemnek, ő kb fél másodpercig ordított, én kb két órát idegeskedtem miatta, pedig tudom ez még csak a kezdet !! :wink:

Timi

Jobbulást neked mielőbb !!

Pann

Nektek is jobbulást !!!Az akkus seprű a szőnyegről is felszedi a szöszt, mert én is nagyon gondolokom rajta, láttam egy ismerősünknél, de ő szőnyegen is tolta és felszedte a szöszöket is ! Vajon a Tescos is ilyen lehet ??

Lorca

Gratula a kvíznyertesnek !!!Ki más nyerhette volna meg ???
Hi-Hi-Hi !!!

Helga

Szuper jók a képek, gratula a férjednek !!! Milyen jó, hogy apuka is elkisért benneteket !!!!

Ria

Azt hiszem te írtad, hogy jó porszívótok van, megkérdezhetem, hogy milyen és mennyibe került le kell a vadiúj porszívónkat cserélni, mert kb olyan, mintha én nyalogatnám a szőnyeget annyit ér !!!Pedig portartályos 2000 W szívóhatás és van mellette egy víztartályos is, de az se szív semmit plusz gözölös szőnyegtisztító, de azt csak a kiporszívózott szőnyegre lehet használni !!! !!! Az uramnak volt igaza egyet kellett volna venni valami extrát, de nehogy már többszáz ezret adjak egy porszívóért !!!!(mellesleg ez a 3-4 gép ára se olcsó)

Segítség !!!!!!!Tud valaki valami jó porszívót ???????????????????
:twisted: :evil: :x :shock: :twisted: :evil: :!: :?: :?: :?: :?:

Pann

Azt hiszem te írtad, hogy naponta 2x porszívózol, nektek milyen van, ezek szerint neked bevált !!!

Kép
kditke
 
 


Ditke! Nekem Samsung porszívóm van. 30 pénz volt. 1600 W-os és ha éppen nem a szervízben van akkor nagyon jó. Úgy szív, hogy nem tudom a parkettáról felemelni. De nem mellőzendő hogy másfél év alatt 2x volt szervízben. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen pekkhes. :roll: Apunak hasonló van csak egy drágább kategória azzal például 5 éve semmi gond. Ha én most vennék akkor LG porzsák nélkülit vagy Elektroluxot.

KépKép
csongria
 
 


Ditke!
Kép

2000 W teljesítmény
380 W szívóteljesítmény
1,2 liter porgyűjtő kapacitás
Porzsák nélküli porszívó
Dyna Clean System - "multi ciklon" porleválasztás
Higiénikus HEPA13 filter (mosható)
Bio Tank - antibakteriális, mosható műanyag porgyűjtő tartály
Teljesítmény szabályozó a fogantyún
Teleszkópos fémcső
Légáram érzékelő
Forgókefés turbófej (Carpet Master)
Típus
V-KC681
Teljesítményfelvétel (W)
2000
Szívóteljesítmény(W)
380
Szűrőrendszer
HEPA13
Porgyűjtő kapacitás (l)
1.2
Teljesítményszabályzó
x
Tolócső típusa
Teleszkópos acél
x
Extra tartozékok
Parketta fej
-
Könyöktoldó cső
-
Porgyűjtő tartály
antibakteriális,mosható
Vezetékhossz (m)
10
Méretek(mm)
Nettó
280x440x286
Dobozzal
330x615x330
Súly (kg)
Nettó
5.8
Dobozzal
8.7

Na én ezt venném! :D

KépKép
csongria
 
 

 
 

sziasztok!

feltettem én is az általam készített sztárfotókat a Picasara :lol:

rem nem okozott ez a talimiattnemalvás nagyon nagy traumát senkinek :roll:
jól éreztük magunkat :wink:

Lin
Gréta igazi kis mormota :shock: :lol: ennyit aludni :roll:

Lea azt az 1 órát aludta a kocsiban és slussz :lol:

Timi,Helga
jobbulást!

Timi
ez a hiontás sztori félelmetes :shock: Lillus is megijedt?

Lorca
pohárból ivás:Lea ma reggel kivette a kezemből a poharat és elkezdett egyedül inni :shock: csak figyeltem :roll: (Aventes műanyag pohár)

Amit még anno a Tgyásról írtam, mint járulék, az a nyugdíjjárulék, nem az, amit te kapsz. Mert levonásilag az a különbség a tgyás és gyed között. ezt nem értem :shock: mit nem kapok?azt írtam én is h a TGYÁS-ból csak adót vonnak a GYEDből adó+nyugdíj is :wink:

Ditke
mit csináltok a lakásban h ennyi kütyü nem bírja kiporszívózni a terepet? :lol: :lol: :wink:


Pann
az OEP-et sztem senki nem lvezi nemh egy 1 éves kölyök :wink:

Lora
Briginek nem voltam szimpi :cry: olyan csúnyán nézett rám akárhányx fotóztam vagy játszani szerettem volna vele :cry:
nem mondta esetleg h mi volt a gond velem? :lol: :wink:

megyek szavazni :wink:
légyszi SZAVAZZATOK ti is még egy kicsit :lol: www.baon.hu

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Hali!

Ria! nekem prozsák nélküli LG van (nem a fényképen lévő típus). Miért jó??? Utálom állandóan tisztogatni belőle az összegyűlt koszt! :x

Sno! Én még soha nem tettem alulra az élesztőt, mindig a meleg tejbe/vízbe szórom. :wink:

N-n dühös leszek, ha mindenki megbetegszik, pedig nem is voltunk a talin!!! :lol:

Pohárból ivás: nálunk egész jól megy, főleg mert a gyümilevet abból kapja, és - gondolom - vigyáz rá, nehogy egy csepp is veszendőbe menjen, mert egyébként "csak" üres teát kap.

Képzeljétek, holnap megyünk beiratkozni a bölcsibe....2009. szept-re. :shock: Remélem még lesz hely(:lol:), bár csak biztos ami biztos alapon jelentkezünk (ki tudja, hogy alakul még addig az életünk). Beszéltem a védőnővel, ő mondta, h holnap már menjünk is, sőt lassan mehetünk jelentkezni az oviba is.
N gáz, az ovi ahova hivatalosan tartozunk állítólag tele van kisebbségi gyerekekkel, úh kezdhetek "nyalni" (a védőnő szakszava) a másik ovinak, h Gergőnek legyen ott helye. :shock: :evil: Nem gondoltam volna, h már azért is kűzdenünk kell, h Gergő jó oviba kerüljön. :o :( Elitovi - már ilyen is van?!?
Vendég
 


Mazsi: Teljesen kifáradt a sok rohangálásban. Ma viszont délelőtt aludt n10-11-ig és azóta pörög egyfolytában.

Pann: Jobbulást nektek!!!

Timi neked is! Vigyázz magadra.

Tényleg nagyon jó az összes kép.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat! :D Tényleg kéne majd egy ismétlés! :)

Nagyon jó képek lettek! A gyerekekről is tuti jók, de nekem mégis a tesztes gondolkodós tetszik nagyon! :lol: Mint régen a suliban! :lol:
Áronapu ezentúl minden talira hivatalos, mint főfotós! Külön köszi neki! Meg persze minden anyukának, akinek volt energiája fotózni az örökmozgók mellett! Én kb. 2 képet csináltam, de azok sem sikerültek. :( :oops:

Mazsi
Ha Briginek vki nem tetszik, attól sírva fakad. És azok eddig kivétel nélkül pasik voltak és szőrösek. Tehát megnyugodhatsz, Brigónak semmi baja veled, mert annak komolyabban hangot adott volna. :lol: (Esetleg illik rád vmelyik jelző? :lol: )

Minden betegeskedőnek jobbulást!
Timi, te különösen vigyázz magatokra! A Homeogene 9-et én szedtem terhesen, jó volt, de lázas nem voltam. Azért konzultálj a dokival sztem.

Ágiboldi, Sno
Eddig még én is mindig a meleg tejbe tettem az élesztőt. De én mindig belvárosi szárazélesztőt veszek. A 7g-os jó fél kg lisztbe. Ja és vigyázz, nehogy forró tejbe tedd!
Orsi, nagyon fincsi volt!
És Május meggyes és Ria kókuszos sütije is nagyon fincsi volt!

Lorca
Gratulálok a tesztedhez! Mégiscsak lesni kellett volna rólad! :lol: :lol:
Pohárból ivásnál csatlakozom Orsihoz. Ha Brigó szomjas megy, ha nem, akkor csak játszik és minden vizes lesz.

Tegnap Brigi a vilimegállóban megadta magát álommanónak, aztán kimentünk a ligetbe. Aludt kb. 1,5 órát, aztán irány a játszótér. Jól kifáradt estére. :lol: Szépen bevacsizott és aludt reggelig.

Ma meg varratszedésre mentem a fogam miatt. De éjszaka eltűnt. :shock: Este még meg volt, reggelre eltűnt. Valószínűleg kidobta a szervezetem, mert csúnyán be volt gyulladva az egész. (tegnap a ligetben találkoztam egy ismerőssel, aki történetesen nyugdíjas fogász és ő mondta :x ) Azért megmutattam a dokinak, hogy most mi van, de szerinte már szépen gyógyul. Remélem... Mindenesetre többet engem nem lát!
lora7
 
 


Pann
Bölcsi helyzet: :evil: Ovi helyzet: :evil: És mégis hogy kell "nyalni" a másik ovinak? Bemész ismerkedni és viszel egy tábla csokit, vagy hogy? Kíváncsi vagyok, mert én sem a körzetibe szeretném majd Brigit iratni! És ezekhez én annyira béna vagyok! :oops: :( :x
lora7
 
 


Pann! Szerintem sokkal higénikusabb ha rögtön tisztitani tudod a porzsákot mintha fél évig őrzi még a szmötyit. Nekem a samsungot lehet használni porzsákkal is és twister szűrővel is. A pozsákot nem is használom. :roll: Az persze egy dolog, hogy én is úúúúútálom tisztitani. Ma már 3x porszívóztam. Lehet, hogy azért kell ennyit szervízbe vinni mert nekem már ipari porszívó kellene. :lol:

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Ma 3 körül értünk haza, mielőtt visszaolvasnék röviden pár szót a taliról:
Nagyon jól volt élőben is találkozni veletek, de mint ahogy SNO is írta korábban, több találkozón is részt kéne vennem, hogy igazán feloldódjak, Linusnak ez kicsit könnyebben ment!
Jó volt látni a lurkókat, nagyjából olyanok, mint ahogy a képek alapján elképzeltem őket! Kele a képeken nagyobbnak, Beni pedig kisebbnek tűnt, egyszer fogta magát és odamászott hozzám és belemászott az ölembe, nagyon kedves volt, hogy így üdvözölt!
Leának nagyon jól álnak a hurkák, és Mazsi még egyszer köszi, hogy leszervezted nekünk a találkozót!
Brigi hihetetlen, milyen mozgékony, Gréta meg igen vidám csajszi! Timo, Lillus nagyon cuki, hihetetlen azok a szempillák és az a mindig csodálkozó tekintet… Linusapunk a fényképek alapján Zsófi tetszett a legjobban és Sebit nem ismerte fel elsőre!!! Ágiboldi: Boldit remélem nem viselte meg az alváskimaradás és tudtál is dolgozni.
Sajnálom, hogy a teszt kiértékelésén nem tudtunk ott maradni, nagyon kíváncsi lennék a végeredményre. Ha felkerül ide a helyes megoldás, ígérem elküldöm, nekem hány %-osra sikerült…Kié lett a legjobb??
Muszáj volt elindulnunk Linussal, mert bár még nem kezdett el nyafizni, igen fáradt volt ( 6kor kelt és semmit nem aludt addig) Mire felszálltunk a villamosra már el is aludt a kendőben és csak az svéd húsgombócra ébredt föl…

Most visszaolvsok.

nanica
 
 


Ditke,
Nekünk ipari porszívónk van: Nilfisk GM 80, kis pici, de felszedi a leragasztott padlószőnyeget is (családi vállalkozásunk szőnyegtisztítás, így ez egy szakmai ajánlás :wink: ) Porzsákos, így nem tudom, hogy az ínyenceknek (Ria, Pann) megfelelne-e :P
Tessék megcsinálni a tesztet, hogy Helgának ne kelljen sokáig várni az eredményre, a közös mail-en van!

Lora,
Örülök, hogy ízlett a virslis, és hogy mehet az élesztő a tejbe simán.

Ágiboldi,
a lelkitársaság már csak ilyen: nem tudunk futtatni, remek tanácsaink vannak...

Megyek megnézem az új képeket (Áronapu beleszaladt a csapdába, minden talira jönnie kell, mint fotós)

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


SNO! Azonnal árajánlatot kérek az ipari porszívóra! Nekem mindenképpen ilyen kell.

KépKép
csongria
 
 


Teszek fel képeket a picasara.

Dana, igen, mi 3 hós kora óta adjuk Linusnak. Mostanáig. Egyenlőre szünetel, vérvétel után derül ki, kell e még szedni. Van amikor még megfogja de nem vészesebb, mint a kölesgolyó. A kaki szine sötétedni fog. A cseppeket kis korában kanálból, mostanában pedig fecskendőböl adta a cebionnal és a d-vitivel együtt.

Pohárból ivás: Linus vürütykél, buborékokat fúj és rendszeresen a levegővételnél félrenyeli! Majd megmossa a kezét benne. Hazafelé a vonatúton viszont a sportkupakosból magához képest mennyiséget tudott meginni.!

SNO, hát igen, nekem olyan sok újdonság volt, csak kapkodtam a fejem, tényleg nem volt idő mindenkire ( Nekem van képem rólatok..) … Elsőtaliként furcsa volt, hogy azok az arcok és nevek, akikkel naponta „beszélek” alakot öltöttek és megmondom őszintén mindenkiben kellemesen csalódtam. A fotó és a gépelt szöveg tényleg nem adja vissza az emberek valódi gondolatait! Pl. Lin, és Gréta hihetetlen, milyen mosolygós!

Nanica = Nanica

nanica
 
 


Ria

Köszi !! Megnézem a hétvégén a multikba !!!

Sno

Hol lehet ilyet kapni mint a tiétek és mennyiért ??????

Mazsi

Van egy ezermester férjem aki zsákszámra hordja be a koszt és egy tündéri jó kisfiam aki hempergőzik a teraszon és mindenhol ahol por van ! Lehet túlmisztifikálom a dolgot, de már jó lenne egyszer kínszenvedés nélkül pik-pak felpórszívózni.

Jó tanács : senki ne vegyen Rovus aqua Power vizes porszívót 30 ezerért !!! Hepa szűrő víztartály meg a többi lószar csak nem szív semmit !!! Ezért kérdeztem Pann-tól az akkus seprűt !!

Kinga

Azt hiszem te írtad, hogy nektek van mekkora a W száma, vagy milye van neki ????Mit kell nézni ennél ???? Te írtad, hogy te meg vagy vele elégedve ugye ????

Kép
kditke
 
 


Nanica, akkor majd lődd be nekünk a következő taliidőpontot is :D

Pont ma készítettem ki magam bölcsi témában reggel, odatelefonáltam, és nem találták, hogy vajon hova és mikor írták be Boldit mikor januárban jelentkeztünk szeptemberre. Majd megtalálták, és közölték, h ha felveszik, akkor majd értesítenek júli végén h mikor menjek szülői értekezletre, beiratkozás nincs (pedig engem megnyugtatott volna..). És kérdezem akkor most mennyire biztos, h felveszik, vagy mégis miafenét képzelnek, hogy holafenébe dolgozok én hogy majd aug végén közlöm, h ja bocsi, nem jött össze a bölcsi.. Erre azt mondja, h 99,5%. Ok, az elég. Mi van a beszoktatással? Majd értesítenek, lehet h csak okt-nov körül kerül ránk sor. És mondom mégis mit gondolnak, h miféle kóceráj az én munkahelyem, h szeptemberi munkakezdés címszó alatt itthon vagyok októberben, ill. szabit veszek ki? (de mikorra??) a beszoktatás idejére? Hihetetlen. Nem is értem, h más szülők nem dolgoznak? De ha meg nem, akkor automatice nem veszik be a gyereket a bölcsibe nem?

Ráadásul gyűűűűűűlölöm ha úgy szólítanak, h "Anyuka". Ez már a gyerekorvos/védőnőnél is b@ssza a csőröm, de ma megint a bölcsis telefonban. "Anyuka, nálunk folyamatos a felvétel." Ne hívjanak Anyukánaaak! Ne! Ne hívjanak sehogy. Én se hívom őket Bölcsisnéninek meg Védőnéninek.

Na megyek dolgozni, végre elmúlt a migrén, Ria, le se írom milyen gyógyszer-kombót vettem be a nap folyamán mert kijön a gyógyszerészkamara és lefoglalják a készleteimet :roll:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Hali!
mosogatás helyett benneteket választottalak.... (Tamás is lelépett a vacsoravendégünkkel vmi meccset nézni, szóval szabad vagyok, mint a madár! 8) )
Igaz, le vagyok maradva 2 oldallal, de miután mindenki a szuper taliról ír, hát most képeket fogok nézegetni én is :lol: :lol:

Daninak utólag boldog 5. szülinapot!!!

Porszívó-téma: fogalmam sincs, h a miénk porzsákos-e :oops: (de Tamás sosem panaszkodott, h nincs vele megelégedve :wink: -nálunk ő használja főként. Kevés szőnyegünk van, a nappaliban lévőt pl. pár hónapig nem is porszívózhatjuk, mert új....)

Pohárból: Roli asztalnál csak úgy iszik (de még nem maga fogja a poharat-annak begyakorlásával nyárig várok). Ha úton vagyunk, kis ásványvizes palackból, a kiságyban fekve éjjel meg csőrös pohárból (de csakis egyféléből tud :-))

Timi, gyógyulj! :!:
Vendég
 


Először is, amiért visszakapcsoltam a gépet:
Sági,
Hol vagy :?:

Porszívó: http://www.argep.hu/product_364749.html
ööö...most hogy látom az árát...ööö...én csak elhoztam egy porszívót apáéktól...ööö...ezért tényleg szívhat.

Nanica,
apát biztos Sebi lobonca tévesztette meg :lol:
Nem tudok belépni a picasaba, pont mikor rólunk is van kép (lehet, hogy kímélni próbál a rendszer :shock: )
Lorcának lett a legjobb a tesztje, EDDIG. 36 találat.
A "vürütykél"-t egy-két szóban fejtsd ki légyszi! :lol: Tényleg, kézmosás az nálunk is van.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sziasztok!

Nagyon jóóóók aképek!!!!!!!!Milyen nagyon a gyerkőcök!És Emili is hogy élvezte volna a társaságukat, na meg azokat a színes labdákat! :lol: Na majd legközelebb, remélem arra eljutunk!!!

Megnéztem a kérdéskete is,Sno neked köszönöm hogy rólunk is tettél fel kérdéseket, ha már én nem tettem :oops: :oops: :oops: Most újra lufival nyomulunk :lol: , férjem kifejlezstett egy technikát, így nem kell mindig leszedni a zsineget is ha kilukad a lufi, van egy karabíneres megoldás, persze majd szabadalmaztatjuk :wink: :lol:

Ditke!
Sajnálom az esést, tudom milyen rossz ez neked is!Tominak jobbulást!

Timi!
Neked is mielőbbi jobbulást kívánok!!!
Hinta::(Én sem akarom elhinni, hogy gyorsabb a villámnál, tényleg már el sem lehet fordulni pl. egy zsepiért??????Szőőőrnyűűűű...

Pohárból ivás:tud, ha akar.Hanem, akkor buborékot fúj bele :twisted: :lol: , vagy direkt kicsorgatja, mert az jó buli :twisted:

Pann!
Jobbulást a családnak!!!

Sno!
Kérdésekre aválaszt hogyan tudom elküldeni? :roll:
Sebinek is gyógyulást kívánok milőbb!!

Ágiboldi!
Sajnálom a pulklit!Jobban vagy már?
Epret én sem mertem még adni, de ha majd lesz saját a kertben anyáéknál, akkor lehet bepróbálkozok vele.
:roll:

Pann!
Bölcsibe, oviba??Szerintem nézz utánna a sulinak is, na meg ha már így belejöttél akkor az egyetemet se hagyd ki! :wink: :twisted: :lol: Én már évekkel ezelőtt hallottam, hogy Pesten az újszülött kistesót beíratták abba az oviba, ahová a nagy járt, hogy biztos legyen helye abban az oviban!! :shock:
Lehet pár év múlva már egy kismamának első körben nem is gyerekorvost kell keresnie, hanem bölcsit, ovit, sulit! :shock: :lol:

Ma visszakaptam APEH bácsitől egy kisebb vagyont, amit évközben csakliztak el, így ma shoppingoltam magamnak egy Scholl papucsot nyárra 8) Meg Emilinek is vettem kemény 500 pénzért egy átlátszó gumiszandit a jövőheti szalóki pancsihoz. 8)
Ja, és vszleg Korfura megyünk nyaralni, ma ennek jártam utánna.Már csak apartmant kel keresni egy jót 8)

Na lelövöm magam mára, holnap anyáékhoz utazunk,nem tudom mikor tudok jönni megint. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sno

Elszégyeltem magam ahogy a teszet olvasgattam, szerintem engem nyugodtan sorolj az utsó 5-be. Szánom-bánom !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Jó a porszívó, csak az ára kissé borsos, de hátha Tomi apuka nem dobna ki vele, puhítom egy kicsit előtte !!! :wink: :wink: :wink:

Nem lehetne egy ilyen apa nekem is ?????!!!!!!!!!! :wink: :lol:
(ajándék porszívónak ne nézd az árát, csak essen le az állad !!!)

Kép
kditke
 
 


Volt lakógyűlés, lift még elvben sincs tervben. :( Pedig jó lenne. :? Érdekes viszont olyasmit csinálni, aminek semmi köze a gyerekekhez. :lol:
Megtörtem az idei nem vasalás ígéretem. De Robi már kezdett nyafogni. :twisted: De azt hiszem, már azzal is meg lehetek elégedve, hogy nem emlékszem az utolsó alkalomra.

Pohár:
Azt hiszem, a pohárból ivásnál a "lényeg, hogy szomjas legyen" meghozta számomra a megvilágosodást. :D

Ágiboldi,
Ez a nincs beiratkozás kicsit furcsának hangzik nekem. :roll: Lehet, hogy érdemes lenne felhívni őket egy ismeretlen "Anyukaként" (én is utálom, már többször nem jöttem rá, kiről beszélnek) és megkérdezni. Egy ismerős szintén Horánszkis, majd nála is rákérdezek. Ő ha jól emlékszem, tényleg év közben iratta be.
A beszoktatás úgy tudom, heti időpont adással van ott is. Nagy hajtás szokott lenni az első időpontokért a szülőin. Ismerősi körben pár nap-jó egy hónap között mozog az időtartam. (Olyan gyerek nincs az ismerősi körben, aki egy egész hónapot folyamatosan ment volna késő őszi/téli időben.)

Orsi,
Azt hiszem, nekem nem lesz soha spéci proszívóm. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Ditke,
hát ja, szakmai ártalom.

Panka,
felteszem majd a megfejtéseket is a közösbe, és ott le tudod ellenőrizni.

Lorca,
ez munkaeszköz, csak előfordul, hogy az ember lánya hazaállít egy "apa, nincs véletlenül egy felesleges porszívód" kérdéssel, furán venné ki magát, ha azt mondaná, hogy nincs. Így is a legkisebbet választottam :oops:

Hogy vannak a sebesültek? Tomi áll, Lillus láb?

Ágiboldi,
nyugodjon meg Anyuka! :twisted: bocs!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Sno, ne anyukázzá'!! :twisted:
És ti a Sebi orrát is ezzel szíjátok, apáám?!

Lorca, arra fel vagyok készülve, h hónapokig folyton beteg lesz, de az tiszta sor, valamennyit itthonról is tudok dolgozni, de a beszoktatás az egy meghatározhatatlan állapot, se itthon nem vagyunk, se bölcsiben :shock: Tulképp az derült ki, h az minősült beiratkozásnak, amikor én januárban azt hittem, h várólistára tetetem. A Horánszkyn is és a főfőbölcsiben is ezt mondták, ez valami új szokás, lehet, h az ismerősödéknél még nem ez volt.

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Dana
Leát a "csodakütyüvel" (infravörös skiaszkóp)amin egy zöld és egy piros LED-et kellett nézni...
megnéze kézi skiaszkóppal, mutatták neki is ezt a kis táblát amin elefánt és egyéb dolgok vannak (ennek azért van jelentősége mert ha látja őket akkor jó a térlátása) +a digitális fotókon is megnézte a vaku fénypontjainak esését...
azt hiszem ennyi :roll:

bölcsi
mi holnap megyünk beiratkozni...a múlthéten felhívtam a vezetőnőt h akkor mit is kell pontosan ajúniusi beiratkozásra vinni,mire közli h már lehet vinni a papírokat...mert az első 30 fog bejutni...köszi, hello :twisted: amikor jelentkeztünk tavaly akkor júniusról volt ha most nem hívom fel akkor honnan tudom meg h tulképpen már folyik a beíratás :twisted:
kíváncsi vagyok...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de kicsit jobban vagyok. Lázam nincs, a fejem ugyanúgy fáj és a torkom is. Anyósom felajánlotta, hogy főz levest ebédre és hoz is belőle! :lol: :lol: :lol:

Pann!
Melyik bölcsibe mentek? És az ovi?
Gergő jobban van?

Kditke!
Sajnálom Tomi plezúrját! :(

Micsoda porszis bejegyzések! :D :D :D Nekem egy sima mezei LG-m van, porzsákos, semmi extra, de meg vagyok vele elégedve. Kábé egy 1mx2m-es szőnyegem van összesen, ahhoz jó. Na, meg a padlót is jól összeporszívózza, meg Lillus orrából is kihozza a trutyit! :oops:

Lillus combija így nézett ki a hintás eset estéjén. Most már annyival másabb, hogy szép szilvalila színben pompázik! :( Viszont nem fáj neki.
Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Délután ballagásra megyünk, holnap hazautazunk anyáékhoz. Szombaton visszajövünk, hétfőn folytatjuk utunkat Tapolcára pihizni! :) Remélem jó lesz, senki nem lesz beteg, Lillustól tudunk szaunázni kicsit (ja, mert állítólag van gyerekmegőrző is) :)

Kinek mi a véleménye egy pótnagyiról? Vagy inkább bébiszitter? Szeretnék vkit találni legalább heti egy alkalommal pár órára Lillus mellé. Hogy mire jön a kistesó, megszokja, hogy van egy heti fix progija nem velem. Hmm? Egyik ismerősöm anyukája vállal gyerekfelügyeletet, már 7 éve csinálja, de nem tudom. Szerintetek?

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jó reggelt!

Timi!
Húú, ez tényleg nagyon randán néz ki, szegény Lillus combibombija! :( Gyógypuszik repülnek rá! :D
Szaunával csak óvatosan, tudod, bár állítólag lehet pocakosan is :roll:
Bébiszitter:én az voltam anno 8) Nekem is jól jönne heti 1 fix nap, vannak akik vállalnak így is.Lehet idősebb is(bár én a nagymamakorosztállyal nem vagyok kibékülve, Emili után pattogni nem menne nekik szerintem :? :lol: ).Szerintem próbáld ki azt az ismit, ha nem jön be kereshetsz mást.
Jó pihizéstnektek!!Csak sajna pont most romlott el az idő, pedig mi is utazunk :( :evil: :x

Emilima megint huligánkodott:kidobta az erkélyről a tanítható távirányítót! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: Még jó hogy ezt, a többit nehezebb lenne pótolni!Kirohant vele, és sutty....Csak hallom hogy vmi csattan, és ripityára esik :lol: És csak röhögni tudtam rajta :lol: :D Azért kapott fejmosást érte! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Timi, jó pihenést. Nekem is fáj ma is a fejem, de nem migrén. Lehet, h ugyanaz? :?
Szegény Lillus, elég randa sérülés, de legalább nem esett fejre :wink:

Szerintem próbáld ki az ismerős anyukáját! Annál is inkább mert ha bejön, lehet, h mi is kérjük néha.

Panka, a barátnőm gyereke amobilt hajintotta ki az erkélyről.. :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Na azt még nem is írtam, hogy Emili ízig-vérig nő:
tegnap a Tescoban nézegettem a babaruhákat, és Emili mindet végigfogdosta, leszedte őket a vállfáról, nem győztem utánna pakolni :lol: Ma reggel pedig kivett egy pólót a szekrényéből, és húzta afejére:DMost megint kirángatta, de már nem tudtam elvenni tőle, földhözvágta magát, így rá kellett adnom!!! :shock: :lol: Őrület!Mi lezs itt később?????
A másik meg a táncolás:ha zenét hall, akkor már rázza is a popóját, de mostanában csak a csípőjét riszálja jobbra-balra! :lol: Azt hiszem tizenpár év múlva gondok lesznek! :twisted: :lol:
Tudomány még:a monókákat már annyira ismeri, hogy ha csak egy szót is mondok belőle, pl. csip-csip-csóka, már hesseget a kezével, vagy sétálunk-sétálunk... és mér gugol is :lol: Vagy az elment vadászni-ra fgdossa az ujjait :lol:
Újabban a kergetőzést is jobban értékeli, nagyon fel tud rajta pörögni:)

Ágiboldi!
Csak ezta távnyomkodót kapta meg eddig, mert ez pótolható :wink: Mobil csak szoros felügyelet mellett taperolható :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Gergő még mindig szörcsi-hörcsi, Ádámnak sztem majdhogynem semmi baja, de szerinte min. halálán van, betegszabit vett ki és fekszik az ágyban reggel óta. :x :lol:

Timo! A játszótér amin voltunk, az Őrjárat és az Apolló u. kereszteződésében van, egy kicsit az Őrjárat u-ba tolva. :wink: Szóljatok, ha mentek (gondolom a 4 napos után), addigra már rem. mi is megggógyulunk. :roll:
Óvoda: a József Attila utcaiba tartozunk, és az Őrjárat u-it, vagy a Mézeskalács tér-it javasolta a védőnő.
Bölcsi: itt a Bezsillában, kb. 5 házra tőlünk. Beiratkozni nem sikerült, mert csak minden hónap szerdáján foglalkoznak felvétellel. :o Ezt a védőnő miért nem tudja??? :x Kíváncsi vagyok, h nálunk hogy alakul a továbbiakban a beíratás. :roll: Én mint egyszerű ember azt gondolnám, h van egy lista, és ha van rajta hely, akkor ráírják a gyermek nevét és hipp-hopp be is van íratva. Ez vajon miért nem működik???

Pótnagyi: anyós, mint nagyi nem vállalja? Vagy te nem akarod? Ha már idegenre bíznám, akkor valószínüleg inkább fiatal lányt választanék, de végülis nem a kor a legfontosabb szempont, hanem hogy meg tudj benne bízni és Lillussal jól kijöjjjön. :roll:
Vendég
 


hahó!

voltunk a bölcsiben...elvileg bent vagyunk :roll: de a tuti júliusban dől el... :? ui elvileg az első 30 gyerek kerül be, akinek a szülei beviszik a munkáltatói igazolást (ebben benne vagyunk :lol: ) de ha betelik a 30 hely és a polgármesteri hivatalba vki bemegy reklamálni h ők nem fértek be még változhat a helyzet... :o
jó, nem?

Timi
érdeklődj ismerős anyukájáról a hozzá járó gyerkőcök szüleinél...
:wink: :lol:
fiatalos nagyi azért sztem belefér... :wink: anyukám is nagyi már és mégis kicsikkel van :lol:

Pankaa
Emili :lol: De jó h nincs erkélyünk :wink:

a tánc nálunk is megy és tényleg már csak a csípőjét rázza Lea is :lol: és bmilyen zenét meghall (a múltkor a baba -mama talin vetített film aláfestő zenéje komolyzene volt) elkezd dúdolni :lol:

reggelente amikor kenem az arcomat ő is utánozza :lol: ja és a haj waxolást is :lol:

Lea a sétálunk-sétálunkra nyújtja a kezét h akkor mehetünk :lol: (mi ezt útközben szoktuk mondogatni és ezért)

Van új szava is: tette (tetté) =TESSÉK
hmmmmama=ENNI KÉR

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


Pann
Nálunk azt mondták a bölcsiben, hogy azokat veszik fel elsőnek, akik visznek munkáltatói igazolást. Akinek nincs még állása, annak nyilatkozatot kell tennie, hogy szeptemberben lesz, de hátrébb csúszik a gyereke.
Viszont furcsa, mert itt nem mondták, hogy a beszoktatás egyesével történne. :shock: Csak annyit mondtak, hogy 2 hét a beszoktatás. :?

Lillus combijára gyógypuszikat küldünk! :( Meg a többi sérült/beteg gyerkőcnek és szülőnek is jobbulást!

Változatosság kedvéért megint fogorvoshoz megyek. :( Észrevettem, hogy ez a hentes vagy bennehagyott egy darabot, vagy a mellette lévő ki nem nőtt bölcsfogamból tört le egy db-ot! :x De ehhez a kontárhoz már tuti nem megyek, így most tanácsot kérek a dokimtól. :(
lora7
 
 


sziasztok!
A képek tényleg fantasztikus buliról árulkodnak és nagyon szép kis portrékat készített Áronapuka! Külön dícséretben részesítem ezenkívül a kvíz ötletét és a megvalósításában részt vevő "anyukákat" :wink: Roli védőszentje is ezúton mond köszönetet, hogy bekerült. :wink:
(Timi, a torta is tényleg nagyon jó ötlet volt-tipp majd máskorra: otthon cukormázzal is rá lehet írni egyszerűbb szöveget :D ).
Az a játszóház nagyon klassz! Kár, hogy tőlünk olyan messze van, de azért egyszer mi is ki fogjuk próbálni....
Kinéztem azt a festett falat is: mióta ideköltöztünk tervben van, hogy festek valami meséset Rolinak. Esetleg valamelyikőtök csinált már ilyet?

Mazsi,
tegnap regisztráltam, de nem tudok szavazni, aszongya: lejárt a szavazás. Segítsééég!
Húúú, ezért a bölcsi-beiratásért nagyon nem irigyellek benneteket! Segíteni sajnos nem tudok...

Timi, babysitter tök jó ötlet!
Akartam is kérdezni körkérdésként, hogy akinek nincs nagyszülői segítség a városon belül, hányszor tudott elmenni a bébi születése óta a párjával szórakozni :?: :?: (Aki sokszor, az csak kb. mondjon valamit!) Mi konkrétan egyszer elmentünk moziba, egy 1/2 6-os előadásra - és most hétvégére tervezzük a másodikat.

Mazsi, Panka! Ügyesek ezek a kis táncos-csajok! (Roli nem táncol, de a "Rugózz, Roli! felszólításra vigyorogva rugózik :-)

A mai napon ez volt a két kedvenc párbeszédem:
Apával: Kérdeztem tőle reggel öltözés közben, hogy "azért jók még ezek a cicik?" Erre ő: "dőlj egy kicsit előre!" :lol: :lol: :roll:
Rolival (aki új "szót" talált ki, úgymint kabe.): Kértem, hogy mondja, kabe. Mire ő: "te". Bírom ezeket a pasikat, de tanulság, hogy ne kérdezzek hülyeségeket..... :lol:
Május,
a tyejtye amolyan igazi finnugoros szó.... :lol: 8)

na, mennem kell! Mindenkinek jó hétvégét!

Orsi,
majd küldöm a házi feladatot az e-mail címedre-ha jól emlékszem, fenn a gmailben (mert azért megcsináltam, még ha nem is számítok babérokra.
Lorca, gratula! Látszik, hogy te aztán mindent elolvastál és nagyon odafigyeltél.
Vendég
 


Bigsis! Mi 2x voltunk idáig kettesben. Egyszer egy esküvőn, egyszer meg moziban. Húúúúúúú. Nem sok. :( :(

Szavak: nálunk még mindig az az 5-6 szó van, amit már írtam + én megértek egy csomó mindent, amit más nem. Há-há. :lol:

Timo! Írd már meg léci, h h esett ki Lillus a hintából! Olvastam amit írtál, de vhogy nem áll össze a kép. Próbáld vmi gyógy módon megfogalmazni, h én is megértsem! Vagy csak írt le, h h lehet elkerülni.
Láz?

Dobálózósból a kedvencem: kulcsot ki a (zárt) ajtó kisablakán. :? No comment, a továbbiakat mindenkinek a fantáziájára bízom. :wink:
Vendég
 


sztm is n n jó volt a tali, olyan jó volt ennyi ismerőst látni, meg tényleg sokat változtak a babák.

pann, sági
hiányoztatok!!!

helga férjéről én már ott tudtam, h kivel állok szemben, ezért néhány tarkó-, fül-, fejtetőfotó után fel is adtam :lol:

timo
jó pihenést!
kelére már egyszer vigyázott a barátnőm anyukája.kicsit fura volt, h mégiscsak idegen, de uezért megvan az előnye is.... :oops: :lol:
életkorban vlmiért én is a fiatal lány felé húzok, de sztm a szegről-végről ismerőst érdemesebb előbb bepróbálni

ja és pann
hát én is láttam a képeken, h nem csak kele nőtt meg az utóbbi időben :cry: :cry:

majus3
 
 


Május! Neeeeeeeeem, én komolyan csak akkor láttam, h mit írtam, amikor átolvastam, nem volt ilyen gondolatom!

Lora! Adós maradtam a "nyalás" mikéntjével: elmész a nyíltnapokra, többször elbeszélgetsz a dolgozókkal (gondolom elsősorban az óvodavezetővel), és hangoztatod neki, h milyen jó ez az óvoda, és mennyire nagyon szeretnéd, h a te gyereked is ide járhasson. Ennyi. Nekem még ez is nehezen fog menni, de ha rákényszerülök, akkor csak-csak. :roll:
Egyébként van itt nálunk egy épület, amit visszakapott a katolikus egyház, és a verebek azt csiripelik, h egyházi óvoda lesz belőle. N-n szeretném, h ez összejöjjön, mert n közel lenne, és EGYHÁZI, ami nekem sokat jelentene. (Nem is elsősorban a vallásos nevelés miatt - bár az is jó, ha nem csak hittanon találkozik ezzel a témával - hanem mert az egyházi intézményeknek vhogy más a....hangulata. Nehéz ezt megmagyarázni, de én tanítottam állami és egyházi iskolákban is és egyértelműen az egyházi intézmények mellett teszem le voksom.)
Vendég
 


Orsi! Átküldtem a kvíz-megfejtésemet! (Most már izgulok! :lol: )

Köszönöm a jelszót azoknak, akik küldték!
Vendég
 


Még 7 sincs és mindkét gyerek bemondta az unalmast. :D A jó ebben, hogy holnap anyós program van, amíg mi pakoljuk össze a lakást, úgyhogy akár korán is kelhetnek, nem nagy gáz. :wink:

Pann,
A kulcskidobálós részt szeretném kihagyni a saját repertoárunkból. :lol:

Bigsis,
Ha Tescozás, Bricostore, lakásfelújítás jó buli, akkor Robival már nagyon sok külön program volt. :lol: Moziban Nati terhesen, buliban apucival még régebben voltam, egy osztálytalálkozó a csúcs eddig. Segítség van, abban jön jól, hogy teljes munkaidőben dolgozhatok.

Azért a kvíznél nem kell óriási nagy előnyre gondolni. Egyetlen ponttal előztem meg a csapat háromnegyedét. :lol:

Lora,
Lehet, hogy nem minden bölcsiben megy egyesével a beszoktatás, én csak azt a párat tudom, ahova ismerősök járnak. Ott viszont mindenhol egyenként ment.
Tudok egy kissé drága, de jó dokit itt a téren. :wink:

Timi,
Szegény kis combis. :( De ha nem fáj, akkor olyan nagy kárt nem okozhatott.
Anyós bőven 60, döbbenetes energiával. 12 órát simán lenyom két gyerekkel és nem fárad el! :shock: Ez rám nem mondható el azért. :wink: Dolgoztam au-pair-ként, ott sem mondhatnám, hogy a nyomába értem volna, pedig az még zsenge ifjúságom hajnalán volt, nem pedig meglett középkorúként, háromórás ébresztgetésekkel. Én kipróbálnám az ismerőst.

Kép KépKép
lorca
 
 


Örömmel jelenthetem, hogy Pann 37 ponttal átvette a vezetést az 1 éves kvízjátékban :!: Gratulálunk!

Nanica,
köszönjük a sok Sebis képet!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Most értünk haza a majálisról, itt volt a velünk szembe levő hegy mögött, kisétáltunk magunkat Tomikával kigyalogoltunk és vissza, röpke 2 óra alatt megjártuk ezt a hatalmas távot ! Minden kisgyereknél megállt és barátkozni akart velük , olyan cuki volt !!!
Mi anyósommal hullák vagyunk, persze Tomi kipihent volt, mivel délelőtt 8-12 ig aludt.(4 órát) :shock: :o :shock: :o

Sno

Ma is eszembe jutottál porszívózás közben !!! :wink:
Utólag is köszönjük a Tomival kapcsolatos kérdéseket !! :lol:

Mazsi

Gratula az új szavakra Leának, a táncban tudok akkor egy kis táncoslábú partnert Leának Tomi személyében.
Nagyon jó ritmusérzéke van fenékrázás és "szteppelés" topogás téren !!! :wink:

Beszéd nálunk új szóval bővült "táj-táj" az értelmére egyenlőre még nem jöttünk rá, hát igen ennyivel okosabb a kis manó !!
Thai konyhai inyencségek is lehetnek elvileg mivel apukával sokat nézik a TV paprikát !!!Hi-Hi-Hi :lol: :lol:

Timi

Jobbulást Lillusnak, nagyon csúnya plezúr szegénykém !!! Sírt nagyon ??? Tomi álla szépen sebesedik, csak félek, mert a seb közepe mély, nehogy nyoma maradjon, de nagyon bízom benne,hogy elmúlik !! :cry: :oops:

Jó pihenést nektek a hétvégére és a jövő hétre is !!
Vigyázzatok magatokra !!!(no meg a pocaklakóra is) :wink:

Pótnagyira ha megbízható pláne ha ismerős én szivesen ott merném hagyni Tomit !!Valahogy én is az idősebbek fele húznék !!
Fiatal lányra valahogy nem lenne bizalmam, akármilyen iskolája van !Bocsi Lorca !!

Bigsister

Ilyenek ezek a fiúk, tudják, hogy kell jókedvre deríteni bennünket !!!(cicikérdés) :lol: :lol: :P :P

Nálatok hogy áll a pocaklakó ? Miket produkál mocorgás terén ??
Te jól vagy ?

Mi külön programon nem voltunk apukával kettesben, de sokszor volt olyan amíg Tomi pöttöm volt a kerimami vigyázott rá pár órára addig én hevesen takarítottam apuka a kertben vagy az udvaron dolgozott, ezek a gyermekmentes órák is jól estek, de már egy idő után hiányzott Tomi nagyon, nekem úgy jó a program ha Tomi is ott van !!!(még egyenlőre lehet ez később változik)

Mert ha elmennénk kettesben azon izgulnék, hogy evett-e, aludt-e, jól elvannak-e ? Mikor a kerimami elvitte (a szomszédba lakik) és hallottam, hogy nyüszis már akkor haza akartam hozni !De a férjem leállított !!! :lol: :wink:

Pann

Miért utálod tisztítani a porszívót, az én porszívóm amit utálok momentán a portartályból csak ki kell önteni a port !

Hoover porszívót se vegyen senki !!!!! :twisted: :twisted:
(elmegyek porszívó ügynöknek, komolyan)

Lora

Fogorvos Brrrrrr !!! :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Kép
kditke
 
 


Aki használja: Tesco pelus leértékelés van, május 8-ig. 1800 alatt az 52db-os 4+.
Vettünk 5-öst, amit 12 kg-tól ajánlanak (épp, hogy átlépte a 10 kilót), mivel nem bírja a 4+ az éjszakai műszakot. Tegnap extra hosszú alvás volt. Este 7-reggel 8. Ilyen még nem volt. A pelenka nem bírta. :twisted:

:?: Homokozás után van homok nálatok a pelenkában? Milyen márka? (benchmarking 8) )

Kép KépKép
lorca
 
 


Lorca: én napközben ált. dm-est használok, ha hosszabb ideig nem vagyunk itthon akkor libero. Mindkettőben volt már homok, de csak akkor ha úgy nyakon, vagy fejen borítja magát homokkal, hogy bemegy a body alá, egyébként nem.

SNO: mégegyszer köszi a kiértékelésért. Kiváncsi lennék, melyik kérdést rontották el a legtöbben...
(Én a sütiset nagyon összekevertem :oops: )

Mi is kifáradtunk ma, már 5 körül majd le ragadt a szeme, de csak 8kor aludt el, 1 órás altatás után :( Mivel napközben ma alig szopizott estére is alig volt már tejcsi. A végén már az üres cicit szivta, eltolt magától, újra próbálkozott, de nem jött... remélem nem maradt éhes...
Délelőtt a majálison grillcsirkét ettünk, majd kitépte a kezemből a falatokat! :lol: :lol:

nanica
 
 


Jó reggelt!

Timi! Jajj nagyon csúnya szegény combi. :( Jó kikapcsolódást nektek a hétvégére.

Tegnap barátoknál grillpartin voltunk. Beni is jól bírta. A fűre viszont nem hajlandó rámenni. :shock: Csak a kövön mászott. :lol: Jó nagyot aludt délután a kertbe. Szóval jó volt.

Homok! Még nem volt homok a pelusba. Pempers 4 és Huggies 4. Csak a cipője, zoknija, szája van tele. :lol:

KépKép
csongria
 
 


Homok:
A nyakonöntés nálunk elkerülhetetlen. Nati egy kedvelt játéka, hogy eltemeti Szabit. :twisted: Néha még kis kacicsok is vannak a pelusban.

Ma megint gyerekmentes nap. Legalább mehet a meló. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!


Ugy latom, a magam 33 pontjaval nem veszelyeztettem Pann es Lorca elsoseget! Szerintem ezzel erosen az also percentilisben lehetek :)
Aronapu szivesen jon a kovetkezo talira, ha eppen nem lesz beosztva! :)

Porszivo: pont a heten doglott be, papirporzsakos. Jo kis porszivo volt, sajnalom... potolni kellene, hat nem tudom, tanacstalanok vagyunk! Porzsak nelkuli szoba sem johet (volt egy ilyenunk, de annyira maceras volt a tisztitasa, hogy tesomnak adtuk). A Sno fele biztosan szupi lehet, de ennyit semmikeppen sem szeretnenk erte adni.

Bolcsi: ezek szerint nem eleg hatradolnom, hogy jovore tuti a helyunk, hanem jovo marcius-aprilis tajan ismet zargatnom kell oket, hogy megvan-e meg a helyunk?? Elmeletileg adtam telefonszamot, nem ok hivnak minket???

Aron alvasa most elegge furi: delelott ritkan alszik fel oranal tobbet, de ma mar lassan 2 oraja alszik :shock: Delutan mostansag egyatalan nem alszik mar, gondolhatjatok, mennyire kivan estere O is meg mi is.....
Mi meg nem voltunk kettesben sehol sem, amiota megszuletett Aron... sajnos, nincs kire hagyni.

Timo,
En is megneznem az ismeros anyukajat, legfeljebb ha nem jon be, valtassz!
Melyik szallodaba mentek Tapolcan??
Mi itt voltunk: http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/tapolca/hunguest_hotel_pelion/
Nagyon jo hely, abszolut gyerekbarat, bar mi meg Aron elott mentunk oda 3 napra.

Agiboldi,
Adtal vegulis Boldinak epret hamozva? En is gondolkoztam rajta, de annyira rossz epret sikerult vennem, hogy inkabb megsem....

KépKépKépKép
thelga
 
 


Sziasztok!

Szerintetek adhatok Linusnak házi készítésű bodzaszörpöt? (Kevés cukorral csinálom...)

Ma mi is grilleztünk ma, csináltunk isteni citromos currys csirkét, abból a Linus is kap, ha felébred... 1 óta alszik :D
Linus tegnap igen jól érezte magát a majálison, mászott a fűben, és adogatta nekünk a szálakat egyenként...

nanica
 
 


Van egy ötletem anyáknapjára, hátha jóljön valakinek:

·Tenyér-, talplenyomatnak néhány ötlet:

1) sötét lapra csiríz: azaz liszt vízzel palacsintatészta sűrűségűre keverve. Világosra pl. parajpürével színezve. Ha megszárad, ki lehet vasalni (óvatosan) és akkor sima lesz.

2) piros gyümölcs püré

3) sárgarépapüré

Gondolom lehet ragozni. :wink: Úgy is maradt tegnapról egy kiolvasztott céklapürém, amit nem akart a Linus megenni... azthiszem este felhasználom :lol:

nanica
 
 


Nanica,
Koszi az otleteket! Nagyon aranyos ajandek lenne a nagymamiknak!
Hazi bodzaszorpot adnek, viszont a currytol nem tartassz kicsit???

Lora,
Sikerult a negynapos hetvege elott fogorvoshoz jutnod? Mi volt vegulis? Visszamaradt valami a kihuzott fogbol?
Ja, es mar korabban is szerettem volna irni, hogy a kepeken Brigi es Aron hatulrol tok ugyanugy nez ki :) Egyeduli támpont a megkulonbozteteshez az, hogy Brigi rovidujju, mig Aron hosszuujju bodyban volt :) Meg a hajus is hasonloan hullamos hatul :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Na a céklapüré bevállt. Linus kicsit fáradt volt ugyan, de amint legálisan maszatolhatott felélénkült :lol:
Egy kistányérra tettünk kis pürét, bele a tenyerét, rá a papírra... most száradnak!

Curry - lehet, hogy tartanom kéne tőle, de nem tettem. Jóízűen ette, nem csípős. Várom a hatást.

Viszont ami miatt aggódok, az az én tejtermék evészetem. Tanácsadáson ugye azt mondta a dokink, hogy a Linusnak még ne adjak, de én kezdjem el enni a tejtermékeket. Na azóta Linus már volt kiütéses a tali délutánján, ami másnapra elmúlt (talán melegkiütés?) és a széklete azóta sokkal hígabb, mint korábban.

Dana, voltatok végül Karosban? Laurának múlnak a pöttyei a tejmentességtől? Hogy nézettek ki a foltok? Széklete milyen volt?

nanica
 
 


Nanica!

Nincs jobb teszt, mint hogy újra megvonod magadtól a tejterméket. Vagy ha még biztosabbra akarsz menni, akkor találj ki egy heti menüt Linusnak. Te egyél mellette tejterméket. Kövezkező héten lehetőleg kapja ugyanazt, mint előző héten, csak Te ne egyél semmi tejeset. Ha így van változás, akkor szakemberhez kellene mennetek!
Ezzel kizárod a lehetőséget, hogy ráfogd esetleg a másfajta gyümölcsre, vagy akármire a hígabb kakit.
Vendég
 


Jó reggelt!

Nem aludtunk semmit. :( Mellettünk volt de szív szaggatóan 10 percenként felsírt. :roll: Már le is tettem aludni, mert ásítozott egyfolytában. Tegnap pótmama vet neki egy nagyon klassz szandit. Gyönyörűen tartja benne a lábát. :D Most találtuk ezt a cipő boltot. A minimanóval szemben van nem rég nyílt. http://www.arsis.hu/webset32.cgi?Arsis@@HU@@30@@152562227

Nanica! Szerintem is adhatsz neki bodza szörpöt. Beni már ivott szívószálasat is (multivitamint). Sajnálom a kiütéseteket. Szívesen megadom az elérhetőségét a dr-nőnek aki kivizsgált minket. Az I.-es Gyerekklinikán van. De Csimpinek igaza van, vond meg. Bár ez nálunk nem jött be. Mert megvontam, a krémre utána pikk-pakk elmúlt. Azért hittük hónapokon át, hogy tejallergiás. Ha vissza adtam neki újra előjött. De most is ekzemás a popója. Tegnap az egyik pisis pelus egy kicsit tovább volt rajta. :oops: (elaludt és nem tudtam cserélni. :(

Csimpi! Mi újság? Hogy megy a három gyerkőccel egyszerre? A nagyok, hogy viselkednek a kicsivel? Kérhetek esetleg képeket Violkáról és a többiekről?

KépKép
csongria
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?