HAli Csajok!
Nos, csacsit tavaly nyáron vettük, játéknagykerben, ahová eccerű halandó nem teheti be a lábát
... mivel sehol se láttunk, és a kapott telcsiszám nem élt. Mi a manótornán találkoztunk vele, ott kértem a telcsiszámot, ami nem működött, viszont apának mondtam, mennyire tecc a manónak, így minden kő meg lett mozgatva
. Van mégegy, az vékonyabb, pancsoló medencéhez járt. Dani kb 1 éve élvezi igazán, szerintem Zsófinak is kell még egy fél év, hogy egyedűl élvezhesse, bár már most imádja, jó fogzásra a csacsifülrágás
Norka, naugyeugye
Grat grat! (képzelj ide egy véllveregetős gifet, oksa?
)
Tina, mi is ebben a helyzetben vagyunk majdnem, karácsonykor lesz egy 2,5 évesem meg egy 9 hónaposom
. Danó kap autós ajándékot, építőkockát meg valami rajzólosat, Zsófi meg valami babásat... aztán lehet, hogy csere lesz a végén
De tényleg, Zsófi autózik - már amikor hagyja a fiú
- Danó meg eteti Zsófikám egyetlen babáját, aki a "sírós baba" névre hallgat, mert ha megnyomjuk a pocakját, sípol. Különben rengeteg fejlesztő játékunk van...
Zulukám, hát igen, így múlik el a világ dicsősége...
Beunak mondtam is a talin, hogy hol van már a nénike... Most Gulyás Eszter a nagy szám, és Adél. Bár a múltkor az egyik lányosanyuka mondta, hogy nem válogat nagyon a srác, mindegyik kiscsajt ölelgeti, puszikgatja, már ha hagyják magukat
és általában hagyják
Egy esetben nem gentleman a csajokkal szemben, ha autózás közben zavarják...
Leszter, fejfájás husss! Mond, mittörődsz te a szomszéddal? Szóljon bele majd az unokái nevelésébe, már ha hagyják annak idején
. Különben szerintem kis sírás nemárt, tudod erősödik a tüdeje
. NEm semmi a súlya a csajnak, Zsófi 7hósan(félhete
) 7,4 kila volt, viszont mikor eccerre két gyerek van az ölemben, az kicsit több, mint 20 kila...
KAska, jajaj, nem lehet, hogy gonosz fogmanó? Te szegény... Remélem mihamarébb rendeződik a dolog, és hagy a nőci alukálni... Elalvás nekem is nagyon nehezen megy, hiába vagyok fáradt, úgyhogy nagyon együtt tudok érezni veled, bár gondolom ez nem sokat segít...
Beukám, nem tudom mi a bibi, elvileg neked is csináltam küldeményt, holnap utánanézek, ígérem! (most nem az én gépemen vagyok, hanem apájén, és ezen nemtom lekérdezni a leveleimet - vagyis tudnám, csak naon sokmeló - meg ezen nincs meg a file sem) Meg kaptam Zsuzsitól és Szilvitől is adatokat, így még frissebbet kapsz
. Na jó, a többiek is megkapják
Gömb, jajdejó jajdejó
hogy újra netközelben vagy! Baleset
, de a lényeg, hogy ti megúsztátok! Mivel vágtak át? már ha publikus... Közben frissitettem, már látom...
Képzeljétek, végre megszületett a bírósági döntés a tavaly júniusi balesetünk ügyében... már csak 1-2 hét és ki is fizetik... Bezzeg a túlélés öröme már több, mint 7 hónaposan szuszog az ágyikójában
Úgyhogy itt áll, hogy minden rosszban van valami jó
Franyó, édes történeteid vannak
én ilyenkor olvadok
Mondjuk pechemre gyerkőcök apa őzike tekintetét örökölték, és ösztönösen be tudják vetni
. Mondjuk apának már nem mindig müxik, olyankor megkapja, hogy minek lőtte el a genetikai puskaport
Kangi, hírek??
Na elküldöm, úgyláccik az egésznapos nettelenség miatt kaptam a hasmenés mellé egy kis szómenést is, dehát attől ti szenvedtek, nem én
Pussz
Zsófi
JA, és drukkoljatok, barátosnémnak elment a nyákdugó, szarul van, párja frankhonban, ha most szül, akkor én menek vele. Szegénykém nagyon maga alatt van, mármint nem miattam
remélem