sziasztok lánykák..
voltunk ma genetikai Uhn a Máv kórházban a Hajdú doktornőnél...minden rendben három tökegyforma maszatka van...nem tudta megcsinálni a redukciót, mert kicsik még és a hasfalam ugye kissé hájas
, ezért egy hét múlva lesz. Ez egyrészt rossz, mert várni kell még , másrészt nagyon jó, mert így jöv héten már lehetősége nyílik a doktornőnek egy genetikai előszűrésnek s így a kiválasztásnak.
ő is százszázalékra a két baba mellett tette le a voksát, az ő véleménye számomra a maximális egyértelműséget adja.
de sajnos egyre nehezebb nekem is, nagyon szeretnék már túl lenni rajta, dárga lombikos lányok, max kettőt engedjetek, még akkor is ha ez nagyon ritka ami velünk történt.
na ennyit rólunk mindig elgyengülök Uh után ha látom őket holnapra visszatér az erőm....muszáj
Drága lucám!!!
nagyon nagyon nagyon ölellek....és nem tudom mit mondhatnék...sajnálom nagyon nagyon és sok erőt küldök.
CSipcsab!!
Gyerünk a képekkel
tudod érzékenyebbek vagyunk a fájdalmakra én multkor a bajuszgyantától majd összeszartam magam, pedig áltlaában meg sem érzem
Susí!!!
Holnapra ezermillió +++++++++++++++++++++++++++++++++ de csak jó jöhet tudom
fenci!!
de szuper hogy már nincs nyunyaaaaaa milyen kis dolgoknak tudunk örülni
Most már aztán mindenki babázzon csajok éljen a terhesség amit mostanában mindenkienk kiutalok jó?
edinka!
ne aggódj a jánykádnál teljesen normális volt, hogy pár napig nem evett, még sosem halt éhen egy óvódás sem ő sem fog....egyébként szuper hogy jól érzi magát, maradjon is így!!!!
mofly!!
egymilliárd szuroooooooooooooook és +++++++++++
Kine nem írtam jelentkezzen azonnal pótolom...tudjátok...az agyam.....