Új privát üzeneted érkezett!

Gizi!

Köszi, meggyőztél írtam neki! Sajnos tudom milyen.....és engem nagyon zavart minden, mindenki kivétel apjuk.... Neked drukkolunk ugye? :oops: :roll:

Mofly!

Nagyon drukkolok, de hisz ugyis tudod! :wink:

Susy!

Neked is! Holnapra egy kalappal! A múltkori..... tod amit priviben írtam, hogy ne ess kétségbe ha csak petezsák lesz, ha van szikhólyag és szabályos a petezsák, akkor nem lesz itt semmi gond sem!

Cirkuszka!

Bocsi, hogy sokszor lógva hagylak, sokszor azt sem veszem észre, hogy msn-en vagyok, mert van, hogy gondol egyet és bejelentkezik magától! :roll:

Marietta!

Sok igazságod van, de gondolhatod aki lelép x év után nem biztos, hogy csak sértődötségből teszi! Kitartást a tortákhoz! :shock: A mososgatást nálam is átvállalhatná valaki!

Vicuska!

Neked jó ivászatot toábbra is, hamarosan úgy sem lehet! :wink:
gröni

Moflyka én meg itt drukkolok neked, meg a többieknek is :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mofly :D

Én nagyon nagyon drukkolok nektek! :lol: Mellétek áll a szerencse, hamar mutatsz nekünk egy zebrás tesztet. Megbeszéltük?

Krisz :D

Nem semmi volt a műtét, örülök, hogy túl vagy rajta.Aranyos a párod,s a takarító plüssállatkák nagyon eredetiek. :wink:

Gröni :D

Szióka! Köszi, hogy gondolsz rám.Szorítok, hogy minden rendben legyen veletek.

Luca :D

Csak most olvasom, hogy min mész keresztül. Nem találom a szavakat, még most is ráz a hideg. Veled vagyok, s küldök egy nagy ölelést. NAgyon sajnálom. :cry:

Vicky :D

Tudom már elutaztál, de ezek szupi hírek! Vigyázz magatokra.

Amúgy sokan törölték magukat a régiek közül. :cry: Sajnálom, hogy így döntöttek.

Lmami :D

Veletek mi újság???? Jelentkezz kérlek!

Megyek dolgozni.Már csak két napom van hátra. :twisted:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Lányok!

Most hívott Gyugyi....Luca túl van rajt.... :cry: Nincsenek szavaim..... :cry:
gröni

Istenem ez nagyon szomorú....... :cry:
Erre nincsenek szavak...... :cry:
csipcsab

sziasztok

Nemrég irt Gyugyi sms-t. Luca túl van rajta. Vele van, és szerintem ez most sok erőt ad Lucának. Borzasztóan sajnálom, hogy ennek a szürnyűségnek meg kellett történie. Kegyetlen az élet, mindig azt bünteti, aki meg sem érdemli!!!
Luca hatalmas öleleést küldök neked.
Most jó lenne átölelni :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sok erőt :cry:

Kép

Kép
edinka

Vicky :P

Gratulálok, vigyázz magadra!!

Gaby :P

Régen hallottam felőled! Emlékszel még rám??
Le is vagyok maradva, jól értem, hogy pasicsere :wink: volt nálad?? Örülök, mert, ha jól emlékszem előző párod jó önző alak volt.
Hol lehet téged megnézni, melyik topikban?
Szép esküvőt és mielőbbi babásodást!!!

Luca :P

Nagyon sajnálom, együttérzek veled. Ne add fel kérlek.
Nézz majd előre, gyere Pestre genetikai kivizsgálásra.

Sleepin :P

De édes a fiad! Jó rólad is hallani. Rakok már képet, annyian kérték, ami tök jól esik :) csak nincsenek a gépemen, hanem apánál, de tudom nem kifogás :oops:

Babcsi :P

Mi a helyzet??? Írjál vagy ide, vagy a mégsembe,de most már aztán!!!

Kukac :P

Nem értettem, mit írtál. Nekem is kicsi lányom van. Lencust tartogassam leendő lányodnak :oops: :oops: húúú

Gyugyi :P

Csak úgy eltűntél??? Tényleg???

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok! :D

Luca!
Kép

Mofly!
hajrá kedd :lol:
de tesztelsz te előbb!zebrásat :wink:

Zsu!
már csak 3 nap :P

Edinka!
hogy áll a fogyás? 8)

Gröni!
veled mi újság? :roll: :P

Nati!
Szabika? :roll: :P

Csipcsab!
igazad van sok mindenben... :?
Vendég

vicuska

Köszi, az édeklődést halad-halad a fogyókúra :roll: :D
És a lányom ma először megebédelt az oviba :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok csajok! :D

Visszaolvastam. Most lesz egy megbeszélésem, aztán gyüvök és írok!

Puszi mindenkinek! :wink:
fenci

Vok...

Luca :cry: :cry: :cry: Nagy ölelést küldök Neked!!!! :cry: :cry: :cry:

Gyugyi :D :shock: :shock: :shock: :shock: Miért tűntél el csak úgy???? :roll: :oops: :shock: :shock: Hogy vagy, adj magadról jelet lécci!!! :oops: :roll:

Zsu :D 3 nap már fél lábon is eltelik! :wink:

Kukac, Vicky :D Pihikéljetek helyettünk is! :wink:

Susy :D Megyamegadrukk holnapra! :wink: (nem zaklatni akarlak, de nem lesz táblicskunk? :lol: :lol: 8) :lol: :oops: :lol: )

Edinka :D Éljen Viki, úgy látszik átlendült az éhségsztrájkon és kezdi elfogadni az ovit. Örülök neki! :wink: Neked is nagy ölelést küldök, fel a fejjel! :wink:

Csipcsab :D Nektek is F-éknél sikerült az első inszem, ugyi jól emlékszem? :roll: Már nagyon a finishben vagy. :D Nekem max 3 hét múlva unokaöcsém születik, már be vagyok nagyon sózva! :wink: Máj 21-re vannak kiírva. :D

Gröni :D Örülök, hogy látlak! :wink: Nemsokára varrnak, ugye? :roll: :wink: Már anyudéknál vagytok? :roll:

Gaby :D Na minnyá meglesem azt a rucit! :wink:

Nati :D Én nem értem... :shock: Hogy lehet, hogy Szabi állandóan beteg???? :shock: :roll: Küldök neki gyógypuszit! :wink: Neked meg simát! :wink:

Mofly :D Mikor lövöd otthon a tesztet? :wink:

Gizus :D Holnapra nagy drukk! :wink: Hőőő????

Krisz :D Te hová fogsz, csajszi?? 8) :lol: Egyél rendesen! :wink: Én még mindig -5,5 kg-nál vagyok.

Reggel beadattam a 3. gynevacot. Megint nem fájt. Tényleg, Gizus, beadattad végül? :roll:

Többiek?
fenci

Ja, egy jó hír. Fagyasztás óta már 1 hete jó sok sárga cucc folyik belőlem, de ma már mintha alább hagyott volna. Azt hittem már sosem szabadulok a betétektől... :oops:
fenci

Sziasztok!

Luca drága!
Lélekben veled vagyok, hatalmas ölelést küldök Neked! :cry: :cry:

Fenci!
Köszi a drukkot, bezsebeletem! :lol: :lol:
Lesz tábla, söt már kész is, amit persze még ki kell egészíteni adatokkal, ha felrakom majd még kellenek infók!. Viszont az exel táblát még nem tudom Zsu hogy szoktak ide felrakni. Csak ennyi gondom van... :oops: :oops:

Zsu!
Küldtem neked mélt ezzel kapcsolatban, hogy segítsél má!!! 8)

Nati!
Küldtem pü-t!
susy75

Gaby :D Megnéztem a rucidat és nagyon-nagyon gyönyörű! :D Nagyon szép leszel benne! :wink:
fenci

Susy :D Hülyülök ám csak a táblával, még véletlenül sem akarlak zaklatni vele, csak szórakozok! De ügyi vagy ha összelapátoltad! :D :lol: Puszi érte! :wink:
fenci

Kép Luca babácskáiért!!!! :cry:
kandi72
Budapest III. kerület

Fenci!
Dehogy zaklatsz!!!! :lol: :lol: Tudom én is,hogy már aktuális lenne.

Gröni!
neked is köszi holnapra. Akkor jól gondoltam, csak nem voltam benne biztos, hogy arra céloztál! :oops: :oops:
susy75

Fenci!

Én a soteI-re jártam a Szendeihez,és Ő is csinálta nekem az inszemet. A sima nőgyogyim ide küldött hozzá.
Gizi is hozzá jár,a múltkor kiderült. :D

Hát igen már nagyon a vége,izgulok is rendesen.
Tegnap gyantán voltam a kozmetikusomnál és most marhára fájt. Azt hittem nem birom ki,és egyből az jutott eszembe ha ez most ilyen nagyon fáj nekem akkor hogy fogom bírni a szülést. :roll: :lol:
csipcsab

sziasztok lánykák..

voltunk ma genetikai Uhn a Máv kórházban a Hajdú doktornőnél...minden rendben három tökegyforma maszatka van...nem tudta megcsinálni a redukciót, mert kicsik még és a hasfalam ugye kissé hájas :oops: , ezért egy hét múlva lesz. Ez egyrészt rossz, mert várni kell még , másrészt nagyon jó, mert így jöv héten már lehetősége nyílik a doktornőnek egy genetikai előszűrésnek s így a kiválasztásnak.

ő is százszázalékra a két baba mellett tette le a voksát, az ő véleménye számomra a maximális egyértelműséget adja.

de sajnos egyre nehezebb nekem is, nagyon szeretnék már túl lenni rajta, dárga lombikos lányok, max kettőt engedjetek, még akkor is ha ez nagyon ritka ami velünk történt.

na ennyit rólunk mindig elgyengülök Uh után ha látom őket holnapra visszatér az erőm....muszáj 8)

Drága lucám!!!

nagyon nagyon nagyon ölellek....és nem tudom mit mondhatnék...sajnálom nagyon nagyon és sok erőt küldök.

CSipcsab!!

Gyerünk a képekkel :) tudod érzékenyebbek vagyunk a fájdalmakra én multkor a bajuszgyantától majd összeszartam magam, pedig áltlaában meg sem érzem :wink:

Susí!!!

Holnapra ezermillió +++++++++++++++++++++++++++++++++ de csak jó jöhet tudom

fenci!!

de szuper hogy már nincs nyunyaaaaaa milyen kis dolgoknak tudunk örülni :wink:

Most már aztán mindenki babázzon csajok éljen a terhesség amit mostanában mindenkienk kiutalok jó? :lol:

edinka!

ne aggódj a jánykádnál teljesen normális volt, hogy pár napig nem evett, még sosem halt éhen egy óvódás sem ő sem fog....egyébként szuper hogy jól érzi magát, maradjon is így!!!!

mofly!!

egymilliárd szuroooooooooooooook és +++++++++++
Kine nem írtam jelentkezzen azonnal pótolom...tudjátok...az agyam..... :roll:
Vendég

Mofly: mikor kaptad a tüszőrepit? és mikor tesztelsz? drukk++++++++

susy: drukk holnapra, várjuk a híreket! +++++++++++++++++3

Mami: nehéz döntés, de fő az egészség/biztonság (bár én a helyedben nem tudnék ilyen racionális maradni, szerintem) :D

Edinka: szuper, hogy Viktória eszik...amúgy van hiszti reggel, hogy nem akar menni?

Fenci: köszi, beadattam, már 2-t :D :D :D nem is vészes...bár a 2 fájt, nehezen ment át a tű a rinocéroszőrőmön :D :D :D :D

Gröni, Edinka: köszi a híreket! ma nem mertem írni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ja, és köszi mindenkinek a drukkot holnapra...kezdek izgulni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bár nem reménykedem...de betojnék kicsit :x :oops: :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

ja, hőt nem mérek...lusta voltam...és amúgyis átvert már..megjött pedig fenn volt..így leaglább enm idegeskedek...
és amúgy is pesszimista vagyok :D :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Mami!

Örülök hogy minden oké. Biztos jó döntést hoztatok. Nehéz lehet nagyon de fő az egészségetek!!!!
Akkor egy kicsit megnyugodtam hogy nem csak nekem fáj. Azt hittem már csak én lettem ilyen nyámnyila. De mondjuk mondta a kozmetikusom hogy nem csak én vagyok így vele hanem a többi kismamija is. Azt mondja Ő is hogy most érzékenyebbek vagyunk.

Susy!

Várunk holnap a szupi hírekkel.:-)

Gizi!

Én is én is drukkolok holnapra!!!!!

A képeket mindjárt dobom csak lekell kicsinyítenem.
Hát ahogy megláttam meglepődtem. Eléggé kikerekedett a fejem. Hiába 11 kg az 11. :lol:
csipcsab

Luca Drága!

Amikor a boldogság kapuja bezáródik, egy másik kinyílik, de sokszor olyan hosszan nézzük a zárt kaput,
hogy nem vesszük észre a számunkra nyitott kaput.
Paulo Coelho

Kép

Kép

Kép
cirkuszka

Kép 30+4 napos Kép

Hát ilyenek lennénk most! 8)
csipcsab

Csipcsab: nagyon csini vagy! és nagyon mengőtt a pocakod :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
elhiszem, hogy nehéz így aludni :wink:

(irigy-irigy :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D )

lyan hihetetlen, most teszteltél +-at és maholnap itt a gyerkőc :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok Lányok Kép

Susy, hat orulj hogy nincs rokakoma :D en majdnem a 26 hetig tarsalogtam a wcvel :twisted: na jo edes tarsalgas volt de akkor is 8)
Holnap hanyra mesz? Gyere rogton!!ű

Mamivagyok, egy nagyon kemeny dontesen vagytok tul de az egezseged es a masik 2 picike egezsege fontosabb mindennel! Jovo hetre nagyon sok +++++++++++++ energiat!!!

Kissgizi,holnapra nagyon drukkolok!!

Csipcsab, huuu tenyleg hogy eltelt az ido 2 honap :shock: ne felj a kozmetikus tenyleg mas ilyenkor, remelem te is olyan jol eld meg a vajudasi reszet mint en, barmikor ujra csinalnam azt a 15orat csak ne csaszi legyen a vegen! :? tudom nem kivansag musor

Edinka, 90 naposat csinalod? en is elakarok kezdeni fogyozni

Megyek furdetek lassan, vacsi aztan egy kis pihenes a kadban! Apáé az altatas! :lol:
Kép
Puszi!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Csipcsab, nagyon szep vagy!!!!!
Na majd lehet felteszek ha nem baj en is kepet az utcso idorol elajultok!
Megyek Meri ebredt!

Kép

Kép
cirkuszka

Csipcsap!
Csini vagy még mindig. :lol: 11 kg nem olyan sok! Danielle Steel könyvek vannak az éjjeli szekrény polcán?

Mami!
Nincs egyszerü dolgotok, de látom tényleg minden érvet figyelembe vesztek. A lényeg, hogy a bébik biztonságban legyenek!!!

Gizi, Csipcsap, Cirkuszka!olnap csak este megyünk, úgyhogy csak késön tudok jönni a hírekkel. na csak azért írtam,hogy ne üljetek egész nap tükön! :lol: :lol: :lol:

Gizi!
Neked mi lesz holnap? :roll: :roll: Bocsi,de lemaradtam valahol! :oops: :oops:
susy75

Susy: hááááááát...tesztelek.... bár még gyűjtöm a bátorságot :D :D :D

holnapra drukk++++++++
azért a tűkön ülni fogunk :wink: :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
Tényleg! De jó!!! :lol: :lol: :lol: :P Megadrukkok!!!!!!! :wink: :wink: ++++++++++
susy75

Gizi!
+++++++++++++++++++++++++ [/img]

Kép

Kép
cirkuszka

Lányok!

Bocsi, nem tok mindenkinek külön privátba írni, így ideírok, ha nem baj! Csak rövid ideig ülhetek, feküdnöm kell! Sajnos elkezdetem nyílni..... De legalább most nem sunyi módon egyik napról a másikra, mint tavaly! De elég korán van, még nem vagyunk 10 hetesek sem! A varrás nem jött előrébb, két hét múlva megyek vissza, akkor már tudni fogom, hogy mikor lesz! Asszem ezzel a kötlözéssel életünk egyik legjobb döntését hoztunk, mégha nem is olyan zökkenőmentes minden, de legalább van segítségem! Hosszú hétvégén majd apjuk beszereli nekem az ágy mellé a gépet, így akkor már leszek msn-en is!

Puszilok mindenkit!
gröni

Gröni!
fekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudjfekudj fekudj!!!!!!!!!

basszus ha a kozeledben laknek segitenek bmiben!!
Apjuknak meg uzenem nehogy megengedje hogy felkelj!!!
Puszillak!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok!

Gröni!

Pihenj amennyit csak kell. Reméljük minden rendben lesz. Nagyon szorítunk. És ha lesz gép az ágyadnál akkor gyere és írj! :D

Cirkuszka!

Hát én is remélem hogy olyan jó élmény lesz nekem is a vajudás mint Neked. Úgy legyen. De azért nem ragaszkodom ahoz a 15 órához. 8)
Császárt én se szertnék de hát ezt ugyse mi döntjük el. Én azért tartok ettől mert harántfekvésbe van a drágám. De mondta a dokim hogy ez még egy jelenlegi állapot még ne foglakozzak ezzel. De é annyira szeretném átélni a párommal a gyermekünk születését. Soktam neki mondani hogylegyen ügyes forduljon meg mire kell. :wink:

Susy!

Hog Te miket észre nem veszel. :lol: Igen azok Daniell Steal könyvek. Én imádom. Az csak egypár db. A többi a másik szobába van a polcon. Te is szereted?
Hát sajnálom hogy csak este jössz majd a jóhírrel. Akkor én azt már nem fogom megtudni csak szombaton. Mert ma hugom ballagása,onnan anyuéknál kaja,s onnan meg utazunk le anyósékhoz.

Köszi mindenkinek a pocidicséreteket. :-)

Na én megyek is. Ezer dolgom van mára. Ha tudok akkor még bepillantok. Ha pedig nem sikerül akor már most Kívánok Nektek
Kellemes Hosszúhétvégét!!
csipcsab

Sziasztok!

Bocs, nem tudok olvasni, csak írok, mert most lenne egy sürgős kérdésem! SEGÍTSETEK!

Aki már clostizott! Mi a véleményetek napi 2 db az nagyon durva?

Ennyi clostit kell szednem a mostani ciklusban (tudjátok mensi után 5-10. cnapig). Mit gondoltok erről?

Este jövök, ha van véleményetek írjátok meg! Köszi.
epreske

hali,

szerintetek :?: ...naná, hogy nega... :cry:

de nem vagyok nagyon szomorú, már megszoktam, nem ért nagy csalódás, ezt vártam....

majd egyszer :wink:

Gröni: feküdj sokat és nem lesz semmi gond! várunk, ha tudsz majd gyere :!: drukk++++++++++++++++++

Susy: +++++++++++++++++++

CSipcsab: Nektek is jó 7végét!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

a napi 2 closty a standard, én is ennyit szedtem most és össz-vissz egy tüszőm érett :cry:
amikor 1-et szedtem semmi nem történt :cry:

amúgy egyénfüggő, van, akinek elég az egy...

de ha van uh követés, akkor nem lehet gond :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

na, tegnap megjött, sebaj, úgyis úgy terveztem, hogy ebben a ciklusban leszek terhes :wink: :lol:

Fenci
szép mi? :D páromnak majd kiesik a szeme :wink: :P

Gröni
azta, ezek szerint sikerült összehozni, vigyázz magatokra nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bogáncs
persze hogy emlékszem :D igen, jó cserét csináltam :D ahogy kimondtam hogy válok, rá két hónapra jöttem össze mostani párommal :) imádom :D
húha, már jó nagy a bébid :D

Kép
gaby25

Jó reggelt! :lol:

Epreske! :P
én is 2*1 clostyt szedtem a 3.cn-től 5 napig
szerintem is ez a standard :wink:

Gizi!
a francba.. :evil: ..de nem baj, korai volt még... :lol:
amig nincs pirianyó.... :wink:

Gaby!
RMPPB :evil:
de majd most 8)

Mami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
akkor jövőhét............
én melletted fogok állni akkor is 8) 8) 8)
amúgy hogy vagy?
pocikép?????
hányinger????????????
engem érdekelnek ám ezek a kismamis ügyek :lol:

Grönike! :P
örülök hogy jól sült el a költözés 8)
annak hogy kezdesz nyílni nem örülök... :? de fekszel remélem nagyon sokat...kitartás.... :D
ha összevarrnak utána már nem lehet gáz, ugye??? :roll: 8)
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Gröni :D Örülök, hogy sikerült írnod! Annak nem, hogy elkezdtél nyílni! 12. hét előtt nem lehet az összevarrást megcsinálni? :roll: Miért kell még 2 hetet várni? FEKÜDJ amennyit csak tudsz! :wink:

Gizus :D K..va teszt, rohadjon meg! :evil: A vonalzód szerint csak a 19. napon vagy. Igaz ez? Ha igen, akkor nagyon korai volt a teszt, nem? :oops: :roll:

Susy :D Estére mennek a drukkjaim! :wink:

Csipcsab :D Már 11 kg? Abszolút nem látszik a képeken! Nagyon csini vagy! :wink: Sógornőm 16 kg-t hízott (3 hét múlva szül). 2 hete talizott először a szülésznővel, ő meg megdícsérte hogy milyen szépen karban van tartva a súlya. Mennyit hízott? Ő mondja 16 kg-t. Aszongya úristen, akkor visszaszívva, kezdjen el diétázni! :shock:

Mami :D Szerintem kurva jó döntést hoztatok! És az meg különösen tetszik, hogy a redukció előtt már csinálnak egy kisebb szűrést, hogy jobban lehessen szelektálni. Minden rendben lesz! :wink:

Dobom a görbém. Ha már keksz nincs, legalább görbém legyen... :lol: :lol:

Kép

Krisz :D Te hogy bírod a keksz-mentességet? :oops:
fenci

Kép

Csajszik!
Összehoztam a táblát. Még nem tökéletes, légyszi ha rossz adat van szóljatok ,illetve a ciklusnapokat írjátok meg. :lol: Ha a megjegyzéshez van esetleg még valami akkor azt is. :P
susy75

Pocakos tábla is lesz hamarosan! :wink:
susy75

Fenci!
klassz a görbéd.... :lol: meddig nem lehet szexelni? :roll: :shock:

Susy!
drukk este a dokkerhez 8)
a Kiskincsetek bizti megmutuzza magát :wink:
jó a táblicsku :P

én már 33 vagyok :(
ciklusnap 22-30 :roll:
ciklusnap 16.
a hsg bal o.átjárhatót kihúzhatod :(
Tapolca máj.6. :wink:

jó kevesen maradtunk :(
Vendég

vagyis a ciklushossz 22-30 :oops:
Vendég

Sziasztok!

Itthon vagyok.Kegyetlen volt, inkább nem írnék részleteket. :cry:

Mindenkinek köszi, hogy szorítottatok, külön köszönöm az sms-eket, nagyon jól estek!
Bocs, ha nem válaszoltam mindenre... összefolyt már minden.

Arra nincsenek szavak, hogy most mit érzek...kívánom, hogy soha ne tudjátok meg! :cry:

Nem jövök mostanában...nem bírok. :cry:

Mindenkinek minden jót!
Vendég

Vicuska!
Köszi az infókat, ki is javítottam. Jaj nagyon remélem, hogy látjuk a kis drágát, és a szivecskét is. :wink: :P
Azért most már eljön a te idöd is. Hamarosan Tapolca! :lol: :lol:

Csipcsab!
Igén én is szeretem és azért tünt fel ,mert nekem is van vagy 10-15 könyv töle. Olyan jellegzetes színesek a polcon!

Gröni!
Pihengess sokat, de szerencsére meg tudod tenni! Vigyázz magatokra!!!!

Gizi!
Szerintem is korai volt még a teszt. Nekem se mutatta ki a mensi elött! :wink: :wink:

Luca!
Sajnos teljesen átérzem mit érzel most, én is átmentem egy ilyenen. Csak én egy babát vesztettem akkor el nem kettöt. :( :(
Erre nincsenek szavak, talán idövel jobb lesz! Kívánok Neked sok eröt!!++++++ :cry: Kép
susy75

Sziasztok!

Luca

Nekem "csak" két vetélésem volt, de teljesen kiborított! :cry: :cry: :cry: Melletted voltunk, és vagyunk, sokat gondoltunk rád és aggódtunk!!!!! Mihamarabbi felépülést!!!!!!!!!!

Gröni

Te is pihengess sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Drukkolok hogy minden oké legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gizi

B.cca meg az a teszt!!!! :evil:
Remélem csak korai volt! :wink: :D

Susy

Neked is nagyon drukkolok, aztán gyere minél hamarabb a jó hírekkel! :wink: :D

Vicuska

Játékkal röpül az idő! :wink: :lol: :lol: :lol:
Na mindjárt itt lesz az idő és mehettek Tapolcára, megkezdődnek a vizsgálatok és még észbe sem kapsz ripsz-ropsz már babás is leszel!!!!! :wink: :D

Nati

Hogy van Szabi? :wink:

Edinka

Szerintem el kéne menned a MM-be, hátha ott okosabbat mondanak! :wink: :D
Vendég

Susy

A natúr spontánozást kihúzhatod! :wink: :D

Ma voltam dokinál, van egy szép tüszőm, és még egy kisebb, pénteken Fosti+hétfőn repi szuri! :D
Remélem bejön! :wink: Ha nem, akkor ez volt a "próba hónap"!
:wink:

Ja és találkoztam a Stohl Bucival a SOTE I-en!!!!! :lol: :lol: :lol: Már megérte felmennem! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Stohl Buci??? és én ilyenkor nem megyek...bezezg mikor órákat ülök ott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :x :x :x :x

köszi az együtérzést, én is abban bírok, hogy korai volt. de msts a repi miatt nem tudom mikor kell megjönnie. szerintem szombaton vagy vasárnap tesztelek újra.

Susy: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Luca: :cry: :cry: :cry: rmielőbbi felépülést!

Fenci: cn. 25....

Edinka: Fencinek igaza van MM nem ártana. rendbe kellene tenni a pco-dat

Ditke: drukk+++++++++++++++++++++

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicuska: mingyá' tapolca!!!

Giz
Kép
Kép