Sziasztok csajok!
Hűűű, jó sokat írtatok csütörtök óta, alig tudtam visszaolvasni!
Először is Panna!
Kérdezted a szexet, ha jól emlékszem...nos, amikor nekem a dokinéni mondta, hogy a külső méhszáj kinyilt, akkor kérdeztem, hogy mit tehetek, hogy ne nyíljon tovább, csak annyit mondott, hogy Mg.
Én meg nagy parásan elkezdtem böngészni a netet, és ugye ott aztán vannak cifrábbnál cifrább dolgok.
A szexet én már magamtól gondoltam ki, hogy nem jó, hiszen fertőzésveszély bármi, ami felhatol a hüvelybe ilyenkor, és az megindíthatja a szülést.
Azaz, a kádban, medencében való fürdőzést is tilos. Nekem kifejezetten mondta a doki, hogy ne menjek medencébe, ami azért volt frappáns, mert péntektől hétfőig Soprpnban voltunk, a Hotel Fagusban, és se szauna, se medence...szinte semmit nem vehettem igénybe, ami wellness volt.
Amúgy a hétvége egész jól telt, ezek ellenére is. Bár a hasam sokszor fájt, sétálni már nem nagyon tudok, és csak remélni tudom, hogy nem nyíltam tovább, mert azért a fekvést nem gyakoroltam érthető okból, annyit mint itthon.
Vasárnap voltunk Ausztriában, megnéztük a Schönbrunni kastélyt, na az rendes "túra" volt nekem...
Egészen bazári majomnak éreztem magam, mindenki bámult, mintha az osztrákoknál tényleg a gólya hozná a kisbabát. A japán túristák meg egyszerűen fellöktek...na a 3. ilyen eset után egy széles mosoly és sorry kiséretében akkorát löktem vissza az egyik nőcinek, hogy csak meregette a szemét. Felháborító, hogy senki nincs ránk tekintettel!!!
Viszont azon megdöbbentem, hogy vasárnap zárva van a SCS, meg szerettem volna nézni mennyibe kerül az új kedvenc babakocsim a Babyone-ban. Ott legalább nem zsákmányolják ki a kereskedelmi dolgozókat, és vasárnap bezárnak...
Barbi!!!
Hihetetlen milyen kalandokon mentetek keresztül!!!
Te amúgy jobban vagy már? Neked is volt vmi rejtélyes hasfájásod, ha jól emlékszem...
Yuyu!
Gratula a vizsgához!
Többieknek pedig, aki szenved vmi nyavalyától javulást, üdv az új kismamiknak stb stb
És én Vichyt használok a csíkok ellen, azt hiszem félhold kérdezte még régebben.
Na, vége a kisregénynek, bocsánat érte.