Új privát üzeneted érkezett!

itt meg tudod nézni,h melyik az és melyik nem : http://www.roemer.hu/termek/isofix.pdf
makadu

Szép napot mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Hú!
Most kaptam egy mailt, hogy az itthon kinézett babakocsi, amiről egyszer tettem fel képet is, és itt 189.000 ft az ára, akciósan lehetne 160 ért megkapni, olaszban 500 euró kb.125.000 FT, és egy ottani ismerős el is hozná nekünk...
Azt hiszem erre most mi is lecsapunk :)

Jól kezdődik ez a nap :lol:

<
sziszka78
Tolna

jó reggelt mindenkinek!

na lányok, ezen a napon kívül még 1 teljes nap, vagyis csak félig teljes, mert dolgozni, azt már nem szeretnék... költözés miatt meg lehet, hogy korábban le is kell lépnem, de annyira nem izgat! Sziszka, hát igen, nekem is van egy ilyen érzésem, hogy kb. a nagy semmit fogom kapni... na nem az a lényeg, hogy kapjak valamit, hanem az szomorú, hogy eszükbe sem jut! legalábbis én így érzem! pl. egy másik, külföldi kolléga is most megy el szerdán, mert külföldön folytatja a pályafutását, hát az ő ajándéka már le van zsírozva... na de mindegy, nekem a legnagyobb ajándék az lesz, hogy nem kell bejárnom, és tudok végre pihenni és csak magunkkal foglalkozni! ;)

tegnap voltam védőnőnél reggel, most voltam nála utoljára, mert ugye hamarosan költözünk! megnézte a baba szívhangját, amit ő annyira nem kultivált, szóval elég vicces volt, hogy folyamatosan rugdalt kifelé! jó kis karakán már most! a másik, hogy a vérnyomásom, szerinte magas... 129/69 pulzus 100, nem tudom, hogy miért van ez... valakinek van tapasztalta? normális ez? vagy tényleg magas? vagy? :( picit el vagyok kenődve, mert nem szeretném, ha komolyabb dolog állna a háttérben!

babakocsi fronton még mindig várom az isteni sugallatot, sok tetszik, de végül mindig találok bennük valamit, ami miatt mégsem nyerők! hát nem tudom!

bocs, hogy ennyit írtam, csak tegnap nem volt időm semmire!

szép napot!

sophie27

Sziasztok csajok!

Hűűű, jó sokat írtatok csütörtök óta, alig tudtam visszaolvasni!

Először is Panna!

Kérdezted a szexet, ha jól emlékszem...nos, amikor nekem a dokinéni mondta, hogy a külső méhszáj kinyilt, akkor kérdeztem, hogy mit tehetek, hogy ne nyíljon tovább, csak annyit mondott, hogy Mg.
Én meg nagy parásan elkezdtem böngészni a netet, és ugye ott aztán vannak cifrábbnál cifrább dolgok.
A szexet én már magamtól gondoltam ki, hogy nem jó, hiszen fertőzésveszély bármi, ami felhatol a hüvelybe ilyenkor, és az megindíthatja a szülést.
Azaz, a kádban, medencében való fürdőzést is tilos. Nekem kifejezetten mondta a doki, hogy ne menjek medencébe, ami azért volt frappáns, mert péntektől hétfőig Soprpnban voltunk, a Hotel Fagusban, és se szauna, se medence...szinte semmit nem vehettem igénybe, ami wellness volt.

Amúgy a hétvége egész jól telt, ezek ellenére is. Bár a hasam sokszor fájt, sétálni már nem nagyon tudok, és csak remélni tudom, hogy nem nyíltam tovább, mert azért a fekvést nem gyakoroltam érthető okból, annyit mint itthon. :oops:
Vasárnap voltunk Ausztriában, megnéztük a Schönbrunni kastélyt, na az rendes "túra" volt nekem...
Egészen bazári majomnak éreztem magam, mindenki bámult, mintha az osztrákoknál tényleg a gólya hozná a kisbabát. A japán túristák meg egyszerűen fellöktek...na a 3. ilyen eset után egy széles mosoly és sorry kiséretében akkorát löktem vissza az egyik nőcinek, hogy csak meregette a szemét. Felháborító, hogy senki nincs ránk tekintettel!!!
Viszont azon megdöbbentem, hogy vasárnap zárva van a SCS, meg szerettem volna nézni mennyibe kerül az új kedvenc babakocsim a Babyone-ban. Ott legalább nem zsákmányolják ki a kereskedelmi dolgozókat, és vasárnap bezárnak...

Barbi!!!

Hihetetlen milyen kalandokon mentetek keresztül!!!
Te amúgy jobban vagy már? Neked is volt vmi rejtélyes hasfájásod, ha jól emlékszem...

Yuyu!

Gratula a vizsgához!

Többieknek pedig, aki szenved vmi nyavalyától javulást, üdv az új kismamiknak stb stb

És én Vichyt használok a csíkok ellen, azt hiszem félhold kérdezte még régebben.

Na, vége a kisregénynek, bocsánat érte. :wink:

pöttömpanni

Sziasztok csajok!

a méhszáj miatt nem aggódni, hanem pihenni!!!!! :lol:
Sokat-sokat, amikor csak lehet. A keményedések is valószínűleg arra utalnak, hogy jó lenne picit pihenni.
Én is próbálok fekve dolgozni. GOndolhatjátok hogy megy: mindeig belealszok! Így aztán nem tudom hogy leszek kész, mert hajtanom azért még mindig kell. Ráadásul lassan azért is engem csesztet a T. megrendelő, hogy az ő alkalmazottai nem csinálják normálisan a dolgukat, és ezért akad el az építkezés. Már tisztára elegem van, kicsit kezdem úgy érezni, hogy "ha van rajtam sapka azért, ha meg nincs, akkor azért ütnek". Lassan berágok, és azt mondom, hogy csinálják meg az egészet ahogy akarják, én befejeztem a közreműködést. Azt hiszem a cég főnöke egyből szívgörcsöt kapna, de legalább nyugodtak lennének a napjaim...
Basszus az a baj, hogy ez a pénz már ezer helyre el van költve előre... De gondolom ti is úgy vagytok vele, hogy nem a jókedvetek miatt dolgoztok még.

A nemóriám már nekem sem a régi... Én is mindent elfelejtek, olyan az agyam mint egy szita. Remélem szülés után visszakapom a régit. Eddig mindig én tudtam, hogy a párom szanaszét hagyott dolgai hol kallódnak a lakásban. Most meg nézünk mindketten nagy bambán, és együtt keressük :lol: Ja, és az én cuccaimat is.

Azt hiszem a hosszú 7végére mi is elutazunk vhova egy kicsit, meg talán kitaláljuk, hogy mi legyen bababútor ügyben. Itt Pécsen úgy láttam, hogy nem túl nagy a kínálat, így lehet, hogy marad a pesti bevásárlás.
Nem tudjátok, az Elefániban lapraszerelve vannak a cuccok? Mert az tök jó lenne, akkor meg tudjuk oldani a szállítást ide le, Pécsre is.

panna1

Ja, és Panna!

Nekem mostantól 3 hetente kell mennem vizsgálatokra...azt nem tudom, hogy a méhszáj vagy a "korom" miatt.
Ez azt jelenti, hogy egy hét múlva megyek megint.
Még annyit mondott a doktornőm, amikor múlt héten a kórházban vérvételen összefutottunk és kértem nem e nézné meg a kedvemért a méhszájat, hogy nem jó olyan sűrűn vizsgálni manuálisan, szintén a fertőzések miatt...de a belső állítólag látszik UH-n is.

És egy nagyon jó hír, ma megyünk este 7re a Genesisbe, megkukkantani kispicur Nononkat :lol: :lol: :lol:
Már alig várom!!!

pöttömpanni

Panna!

Lapraszerelve vannak a bútorok!

pöttömpanni

Pöttöm!

Mi is a hétvégi wellness-ezés helyett valami kis erdei hotelt fogunk keresni, pont az általad mondottak miatt. Én is szépen levezettem, hogy ha se szauna, se fürdőzés, se jakuzzi, akkor minek is menjünk a welness-rész miatt drágább hotelbe. Így majd apát elzavarom futni, meg biciklizni (mert ő abba belehalna, ha egész nap semmittevés lenne), meg persze az erdei kirándulgatás.

A szexet a doki nekem nem is a fertőzésveszély miatt mondta, hanem a méhösszehúzódások miatt. Elvileg az is csak serkenti a dolgot. De ezek szerint te is lemondtál az efféle örömökről. :(

Azért kíváncsi leszek a következő vizsgálaton mi lesz a helyzet. Remélem változatlan marad.

Vigyázz azért te is magatokra és pihizz sokat!
Panna

panna1

Sziasztok!

Tegnap megvettük a babakocsit! Bergon lett végül. Nem könnyű, mert 11.5 kg, de szerencsére nem nagyon kell emelgetnem.
Sajnos lefényképezni még nem volt időm, de kerestem a neten hasonlót

http://www.bergon.hu/tkepek.php?p_id=54&kep_id=257

Színe keki, natur...talán. Mivel mi még mindig nem tudjuk 100% ig, hogy kisfiú vagy kislány lesz, ezért semleges szín mellett döntöttünk. Remélem beválik! :D
Ja és befér kicsi Note-unkba...

Cs

Kép

Kép
csimby

Pöttöm!

Nekem is 3 hetenkénti lett a kontroll, az eddigi 4hét helyett.
Az elefánis lapraszerelés az nagyon jó hír!!!! :D :D :D

Jó mozizást estére!

panna1

csimby! Gratu a babakocsihoz!

Mi most, ahogy elkezdtünk babacuccok után járkálni, most érzem igazán, hogy mekkora áldás, hogy kapunk a sógornőméktől babakocsit. Nem lehet egyszerű döntésre vinni a dolgot, a sokezerféléből! Nekünk legalább ezen nem kell agyalni.
Szóval külön gratula mindenkinek, akinek már sikerült, és választott vmilyen kocsit!

panna1

sziasztok!

nekem is mindent fel kell írnom a kisnaptáramba meg a telefonom naptárjába, mert mindent elfelejtek. Borzasztó érzés.... :?

feluca: nekem is volt gomba, kellett is szednem kúpot. Most már jobb. De állítólag ez gyakran előfordul terhesség alatt, mivel megváltozik a hormonháztartás. A gomba nem fertőzés, a gomba benne van a szervezetben és néha előjön, néha nem. Szóval nem kell összetéveszteni a különböző hüvelyi fertőzésekkel. Legalábbis nekem ezt mondta a dokim.

én is holnap megyek dokihoz, kiíváncsi vagyok a méhszájra.
A hepatitis eredményt nekem is meg kell érdeklődnöm a védőnőtől, mert az eredményt állítólag neki küldte ki a labor, nem az orvosnak. Ez is olyan fura, hogy nem egységes a leletek kiküldése.

De jó azoknak, akik már nem dolgoznak ezentúl. Irigykedek!!! :D de mondjuk holnap én is szabin leszek, úgyhogy így lesz 5 nap pihi.
lei

Na azt hiszem nekiállok a munkámnak is, mert így tényleg nem leszek kész... :?

panna1

ritus: én vettem terhes harisnyát a Christina Mode-ban, és az nagyon jó. Mondjuk nekem a legnagyobb méretet, XXXL-est adta az eladó, de egyáltalán nem szorít és marha kényelmes. Ja, és nem is drága, azt hiszem 580.-Ft volt csak.
lei

Apróka!

Még annyit, hogy tényleg ne parázz a méhszáj-vizsgálat miatt. Normál esetben nem fáj! ÉS remélhetőleg az van még nálad!!!
És remélem a többieknél is!

panna1

Panna!

Nekem a kórházi benttartózkodás alatt többször is nézte a dokinénim, amikor ő vizsgált nem fájt soha, de amikor az ügyeletes doki nézte, na akkor feljajdultam, és fájt nagyon. De én ezt nem a méhszáj kinyílásának javára írtam, hanem a "modortalan" fickóéra :cry:
Nekünk muszáj volt eltapsolni az üdülési csekket, mert május 3-án lejárt volna, így ezért pazaroltuk el wellnesre. Nem akartam meghosszabítani sem, mert az 10%+ÁFA-ért lehetett volna...Mondjuk a férjem lement úszni, szaunázni, legalább ő élvezte kicsit. :lol:

Sziszka!

Ne haragudj, hogy nem emlékszem, de neked milyen kocsi is az álmod? Melyiket hozzák be Olaszo-ból? Megírnád mégegyszer?

pöttömpanni

Sziasztok!

Lei köszi a híreket, majd megnézem a harisnyát, mert még én is dolgozom és kellene. Én teljesen vandál vagyok, mert a pizsik, a bugyik és a harisnyák felét megvágom, hogy ne szorítson. Lehet ha otthon leszek egy szál lepelbe fogok rohangálni :) Valahogy engem minden zavar. Én május közepén megyek 4D-re és már nagyon várom, mert igazából a 18. héten láttuk utoljára Zorkát, azóta csak azért voltam uh-n, mert lezúgtam a lépcsőről és a dokinéni megnézte, de akkor én nem láttam és nem is mérték, csak megnézték, hogy jól van-e. Én néha úgy érzem nem is a hasamban, hanem a hátamon van, mert az oldalamat rugdossa. A védőnéni szívhangot nekem is mért, de a készülék olyan régi, hogy a szívhang mellett valami fura lény (talán kacsacsőrü emlős és béka keveréke) szólt hozzánk :) Nem baj a lényeg az, hogy azért picúrka szívhangja tökéletes.

Szép napot nektek!

Ritus

Kép
rituspoc

Ja és Panna te is nagyon vigyázz magadra, mert a 2100-nál már rövidülés is van, nem csak kinyílás.

Én pénteken voltam a védőnőnél, és nem cseszettt le a +10kg miatt (szerencsére az utóbbi 3-4 hétben nem híztam szinte semmit).
Nekem is most adta ide a hepatitis eredményét, azt sem tudtam, hogy levették, meg hogy neki postázták.
És még annyit mondott, hogy előfordul a hasfájás azoknál is, akiknek izmosabb a hasa (sport miatt vagy csak alapból ilyen) és nehezebben enged a hasfal az erős növekedésnek...

Hallottatok már ilyenről?

Ja, és eltiltott a mell "edzésétől" is, mondván, hogy az is méhösszehúzódást csinál. Szóval se hassimi, se melldörzsi durva törölközővel...se szex...jó kilátások még majdnem 3 hónapig :cry:

pöttömpanni

Egy két gyerekes anyuka barátnőm ajánlotta az elábbi oldalt. Majd a szoptatűsnál lesz érdekes, de addig is lehet olvasgatni:

www.lll.hu
lei

Megy, vagy jön valaki a Születés Hete programra vasárnap?
lei

Pöttöm!

És még utána vagy 2 hónapig! Legalábbis kb. 6 hét regenerálódás a szülés után, na meg majd látjuk, hogy a pici ellátása mellett még mihez lesz nagy kedvünk! :lol:

panna1

Sziasztok.
Zsófi neagódj,nekem a Barossba nézték az ambulancián és nekem 130/ 70 volt. Azt mondták tökéletes.

nicike

akkor ez a vérnyomás dolog is igen érdekes! minden megítélés kérdése úgy látszik...

sophie27

Szép napot mindenkinek!

Túl vagyok a cukros vérvételen, szirupot ittam annyira nem vészes meg lehet inni citrom tényleg kell bele! de azért egy ideig gombc volt a gyomromba tőle. :lol: Képzeljétek annyira meglepődtem, mikor mentem vissza a második vételre egy másik néni nyugdij előtt áll épp, vette le a vért kérdezte hogy még mennyi időnk van hátra. Aztán egyszer csak megkérdezte fiú lesz ugye? Hát leesett az állam , mondta látszik az arcomon meg a szemeimen, és hogy a kipattogásra az arcomon gondolom a pattanásokra értette , használjak uborkás alkoholos lemosást terhesség után is az jót tesz. Még ilyenről se hallottam??!! A kuruzsló mami :lol: de annyira jól esett ahogy bánt velem, kevés ilyen ember van már a kórházakba.

Ma megvettük a pólyát annyira szép, a párom egyszer kijött vele a szobából és mondta, hogy majd hogy fogja benne fogni a bébit :D :lol: annyira aranyos volt ahogy magyarázott.

Feledékenység ügyben én is a toppon vagyok. volt hogy a lap elején olvastam valamit valakinek válaszolni akartam de már mire elkezdtem irni elfelejtettem mit is akarok :oops: :oops:

Pöttöm milyen krém van a vichynek a pocakra? van kimondottan kismamáknak?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!
Látom mindenki aggódik a méhszájvizsgálat miatt. Nekem 4 hete nézte a doki ( jövő héten újra kukkant) és akkor 2000-es volt. Egyáltalán nem fájt. Kicsit én is megijedtem, mert úgy tudtam, hogy a 3000 a jó. Felhívtam a szülésznőmet, Ő megnyugtatott, hogy nincsen semmi baj. A sok nulla azt jelenti, hogy a külső és a belső is zárva van, a 2-es pedig tényleg a méhnyakcsatorna megrövidülését. De ez túl a félidőn a kismamák felénél előfordul. Szóval engem nem parázatott be a doki, sőt nem is mondott semmit. Erről. Csak ugye az átlagosnál több magzatvizet talált. Írt fel magnéziumot, gyógyszerész gyártotta apró golyócskák, mert a nagyobb súly jobban feszítheti a méhet. Elküldött egy genetikai ultrahangra is. Ott már mindent rendben találtak, sőt a magzatvíz is átlagos mennyiségű volt. Pockom ficánkol én pedig rengeteget sétálok és rohangálok a párom beteg anyukájával vizsgálatról vizsgálatra, konziliumról, konziliumra.
Ha valaki tud rostszegény diétás receptet köszönettel veszem.
bende

Panna!

Császár után nem tudom mennyi a gyermekágy, de gondolom hosszabb, mint hüvelyi szülés után...szóval szegény páromnak nincs szerencséje velem :cry:

Mecsi!

Vichynek van kimondottan terhességi csíkok elleni kréme, gondolom, hogy kismamák is használhatják :wink: Ha mondod a patikában hogy ilyet szeretnél tuti tudni fogják. 125 ml és ez van ráírva: Actionintegrale vergetures.

Nekem a memóriámmal annyira nincs baj, mint inkább azzal, hogy minden kiesik a kezemből. Ami csak azért rossz, mert lehajolni már nagyon nehéz, és így ugye meg gyakran kell... :cry:

pöttömpanni

Rituspoc!

Bő derekú harisnyanadrágot a DM-ben vettem, nem kifejezetten kismamáknak, hanem moletteknek valót. Azt hiszem XXL méretet, kb. 600 Ft volt darabja, nekem kényelmesek.

A pizsamával nekem is komoly gondjaim voltak, végül a BNA-ban találtam 7.900 Ft-ért. Nem olcsó, de ugyanolyan betétrésze van a derekánál, mint a kismama naciknak, a teteje meg átlapolós, vagyis majd szoptatáshoz is használható lesz. :-) És ha van méret, négy színben kapható: fehér, sárga, rózsaszín, kék. Ha érdekel, itt a honlapjuk (a pizsamákról nincs kép):
http://www.kismamadivat.hu/

A régi bugyijaimat már jó ideje nem tudom én sem hordani, vettem pár pamut kifejezetten mélyen szabott kismamáknak valót, volt vagy 2 ezer Ft darabja, nem egy szépség egyik sem. Az egyik gyártó kismama bugyija, ahol elöl volt benne húzás, még szorított is. Aztán rájöttem, hogy olyat kell keresni, aminek nincs a tetején varrás-szegés. Nekem a Sloggy hipster vált be, hátul kicsit fodros a széle, elöl meg V alakú a teteje. Kicsit még olcsóbb is, és nagyságrendekkel csinosabb. :D

Beus

Kép
félhold

köszi Pöttöm!

Lányok a cukros terhelés előtt tényleg előző este 8után már nem szabad enni, meg inni ,csak vizet??? Most kérdezte Andi tőlem hogy szolt e a dokim, de nekem ilyet nem mondott és én még este 11kor pattogatott kukoricát meg csokit ettem :oops: :oops: :shock:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Pöttöm!

Én is mindent leejtek. A páromnak meg se merem mondani hány poharat törtem már össze.:)
bende

Mecsi!
Én éjfélig ettem a terheléses előtt. Nincs jelentősége. Nem az éhgyomorra nézett cukor a legfontosabb, hanem az, hogy két óra alatt mennyit bír lebontani a szervezet.
bende

Sziasztok!

Most csak gyorsan benéztem, mert nagyon rossz reggelem volt: nagyikám elaludt éjszaka. Ami várható volt, hiszen hónapok óta nagyon beteg, de akkor is nagyon nehéz megemészteni.
Ma nem ráncigálom ki a babakocsit, de megígérem, hogy ha összekapartam magam, lefotózom. Nagyon hasonló csimbyék kocsijához.

Zsófi, ne aggódj, a vérnyomásod teljesen normális, nekem minden nap méri a párom, kb ennyi.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

bocsi!
nem ettem, csak ehettem volna!
bende

érdekes, én még a régi bugyijaimat hordom, nem vettem újat. De azért jegyzem a tippeket :)

sophie: ez a vérnyomás érték, amit írtál szerintem abszolút normális. Én néhány naponta szoktam mérni, és kb. ilyen értékeim vannak nekem is. Ne izgulj! Nincsen semmi baj velünk!

a dolgok elejtése nálam is megvan. pont ma délelőtt ejtettem ki a vizesflakont és magamra ömlött a víz. úgy néztem ki, mint aki bepisilt. De gyorsan kiültem az erkélyre és két perc alatt megszáradt a nadrágom a napon. 8)

azt is megigyeltem, hogy reggel a zokni és cipő felvétel után úgy kifáradok és szuszogok, mintha az ötödik emeletre másztam volna fel gyalog. Meg már a láb borotválás sem megy olyan könnyen. :cry:
lei

csajok:nekem olyan jó fej a dokim, h. a cukorvizsgálatom úgy néz ki, hogy otthon megeszem egy zsemlét kakajóval, majd rá egy órára elmegyek vért vetetni. és ennyi..........nem kínoz rögtön iyen cukros vacakkal.....azt mondja nem is érti, mér erőltetik ezt!
úgy örülök neki......mert én azt tutti nem bírnám meginni...

Kép
winona

Zsófi! nagyon sajnálom és kitartást!!!

sophie27

a védőnőm szerint a kismamáknak alacsonyabbnak kell lennie a normál értékhez képest a vérnyomásuknak... hát nem tudom! de azért köszi a megnyugtatást! igazából azért parázom, mert anyum angoltanárának a feleségének 5 héttel korábban meg kellett szülnie a terhességi mérgezés miatt...

a manuális méhszáj vizsgálattal kapcsolatban nem akarok rémtörténeteket mesélni, mert nem is az én tapasztalatom, csak barátnő mesélte, meg nekem eddig még semmilyen negatív tapasztalatom nem volt még! szóval csak no para, próbálj lazítani, akkor biztos kevésbé kellemetlen az egész.

sophie27

Apróka!

Nagyon sajnálom. Egyetlenegy lehet a vigasz, hogy szépen elaludt. Én is ezt kívántam a nagyapámnak, de sajnos másképp alakult.

Én is a régi bugyijaimat hordom, de vettem a lidl-ben 999-ért 3 db fehér pamut bugyit, azok is nagyon kényelmesek. Ezeket rá tudom húzni a pocakra is.

Winona: ha nem paráztatnak a több magzatvízzel, nekem is elég lett volna a zsemle+2dl tej. De így kellett a lötyis, ki lehetett bírni, bár aznap már nem ettem semmi édeset. A vércukor értékem terhelés után pedig épp elérte az elvárható minimumot.:)
bende

Aprooka!

Részvétem Neked!

pöttömpanni

Diétás recept???? Senkitől semmi????
bende

Diétás recept???? Senkitől semmi????
bende

Apróka, fogadd őszinte részvétem! Nagyon sajnálom. Tudom, nehéz egy családtag elvesztése, de vigasztaljon, hogy szépen elaludt.
k.a.t.i.c.a

Aprooka!

Részvétem. Tényleg vígasztaljon, hogy szépen elaludt, az én nagymamám sajnos nem volt ilyen szerencsés.

Beus

Kép
félhold

Sophie!

Nekem úgy rémlik valahonnan, hogy a kismamáknak pont emelkedik kicsit a vérnyomása, az enyém is magasabb a korábbinál. Ne izgulj! :)

Beus

Kép
félhold

Bende!

Nem emlékszem már pontosan a könyv címére, de korábban vettem ki egy könyvet a központi könyvtárból, ami a várandósok étrendjére adott tippeket, egy védőnő írta. Úgy emlékszem, hogy az esetleges diátákat is írta.
Megpróbálom megkeresni a katalógusban.

Beus

Kép
félhold

Bende!

Megtaláltam a könyvet. Dervics Józsefné: várandós kismamák életmódja, étrendje. A legfrissebb kiadás 2006-os.

Beus

Kép
félhold

Aprooka részvétem! Nagyon sajnálom.
Szokták csúnyán mondani: egy jön egy megy:( De legalább tudta hogy már úton a dédunoka! Nem vigasz ez, de ő biztos örült.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Tudom, hogy a múltkor a táplálkozással kapcsolatban kisebb "felháborodást" váltottam ki, de remélem ezzel a cikkel sikerül szemléltetnem, hogy mit szerettem volna valójában mondani. Senki ne vegye magára, senkinek nem címzem, egyszerűen csak érdekességképpen mutatom meg, az olvassa el, akit érdekel, így biztosan nem lesz mégegyszer konfliktus belőle. :)

k.a.t.i.c.a

k.a.t.i.c.a

Megmutilom a pólyánkat nem birom ki hogy ne dicsekedjek el vele:) Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?