Új privát üzeneted érkezett!

Szeder! Igen erre is emlékszem mikor írtad, hogy megy Nálatok az ablakpucolás, Nekem is lesz segítségem egyedül képtelenség itt is van 13 ablak plusz az erkélyajtó. Hála az égnek több jelentkező is van :lol: A ház nagyon halvány homokszín lesz! Remélem szép lesz, a tető és az ablakok is bordó színű. Ez már nem is olyan nagy munka mint mikor Kornéliát vártam és az építkezés a javában volt mert ugye két nappal a szülés előtt költöztünk be, na az nagyon kemény volt, még pár nappal szülés előtt négykézláb másztam a házban és vakarásztam a padlót :lol: :lol:

Kép
Kép
lanta

Én is elköszönök, megyek a C &A-ba Honeynak köszönhetően :lol: :lol:
Vendég

Kép

Mennyi szép pocit látok itt! Honey, Tiggrincs, Bagz, nagyon szépen gömbölyödnek a babalakok! :lol: :lol: :lol:

Honey, babaszoba gyönyörű!!! És a Faktumos bútorok tényleg jók, mi is ott vettük a gyerekszobát. RS-ben is vannak, akinek az közelebb van!
Itt tudtok nézelődni :wink:

Sarkantyúka, örülök, hogy nem találtak semmit - most már nyugodj meg, minden rendben van a babókával!!!

Szeder, Konan, a.m. eséssel vigyázzatok/vigyázzunk! Én is nagyon félek tőle, eléggé borulékony vagyok :?

Kobak, elég durva amin keresztül mentetek, de a lényeg, hogy semmi baj nincsen!

Petra, én is szoktam capuccinot inni és teázom is - a 90/60-as vérnyomimmal másképp nem is nagyon tudnék létezni. Nem lesz tőle semmi baja a babának, csak nem szabad túlzásba vinni

Body, rugi. Én bodyból elején a teljesen szétpatentolható, áthajtóst szerettem, mert abba csak bele kell fektetni a babát, nem kell a buksiján átcibálni. Sajnos elég kevés helyen lehet kapni :(
Rugit én nem szerettem a hátul patentost, nálam a favorit a láb között patentos - és amíg pelusos a gyerkőc, később nadrágból is azokat vettem, sokkal könnyebb tisztába tenni. De a csak felül a vállnál patentos tényleg utálatos, macerás... :evil:

Blúmi, Dorka, gratula a kukishoz! :) Átvették a fiúk a vezetést a tábliban! :lol: :lol: :lol: Elég érdekes, mert amikor Dorka született, a kórházban 17 lányra 2 fiú jutott... beerősítettek a fiúk rendesen!

Lanta, magyos jók a képek, Kornélia nagyon édes! Pociképet is kérünk!!! :wink:

Szeder, Hozzád hasonlóan a házimunka nekem sem megy mostanában, úúúútálom! a konyhát meg főleg! Főzelékeken élek, mert azt egyszerű megcsinálni és még szeretem is. Család eszik az oviban/munkahelyen meleget, este pedig hideg vacsi... :oops:
Tisztaság mánia nálam is van, iszonyúan zavar a kupi, kosz, de ennek ellenére kegyetlenül fáj ha csinálni kell... Bár tegnap hirtelen felindulásból egész nap takarítottam - heti házimunka letudva :P :oops:
Vérzékenység - nem lehet hogy magas a cukrod?! nem ijesztgetni akarlak...

Köszönjük a Dorka-dícséreteket! :)

Lányok, iszonyúan visszeres lett a lábam :shock: Nektek nincs ilyen problémátok? Mit lehet csinálni vele?!

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Kéőzeljétek nem kaptam meg tegnap az AFP-met. :? nem parázok különösebben... csak félek, hogy a holnap reggeli UH-n le fog cseszni a doki, hogy miért nincs még nálam. Csak holnap este kapom meg az AFP eredmény, lassan 3 hete csinálták....

sarkantyúka,
tudom, hogy nem olcsó mulatság, de nem mész el spec. genetikai uh-ra? Olyanra, mint amilyenen szeder volt? attól tuti végleg megnyugodnál!!!

Kistigrincs, bagzerka
cuki a pocak!! :D

dorka,
köszi! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

szeder :)
a cékla tényleg "csodaszer" én szoktam venni, de én naranccsal együtt facsarom, vagy összeöntöm, mert a natur céklának elég földize van sztem (ha nem fözöd, és ugye itt az a lényeg, hogy a vitamin benne maradjon) Ráadásul nagyon jó vérképzö (anno mikor Csabim kemora járt, akkor a terápia elött mindig vettek vért, és akinek nem volt jó a vérképe, az nem kaphatta meg a kezelést-természetesen a saját érdekében. Hazaküldték, hogy 1 hétig igyon céklalevet és ált. ettöl mindenkinek helyreállt a vérképe, amennyire lehet ilyenkor... Úgyhogy mi eleve céklakúra után mentünk)

C&A-ba én holnap megyek, remélem, nem fosztják ki, kinéztem múlt héten egy tök jó sapit Nándinak, jó lenne, ha maradna belöle.

takaritás: csak apránként haladok vele, mert hamar kifáradok, de azért megyeget, föleg, hogy 3 napot Nándi bölcsiben van (csak ilyenkor tudok haladni) Fözni kevesebbet, és szeptembertöl én is hozatom majd a kaját.

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Honey, schöfiben az afp laborba ha betelefonálsz, ha oda küldték, akkor megmondják az eredményt! Miért ülnek ennyit a papíron?! :shock: :evil:

Kép

Kép
anyoooka

szeder,
ami a házimunkát illeti.... hááát engem most utálni fogtok :) de nálunk egyezményes alapon minden külső segítségből jön. Van takkernéni, hetente és a vasalás sem az én reszortom. :oops:
Szoktam azon gondolkodni, hogy aki munka - gyerek mellett még a háztartást is teljes egészében maga vezeti, az hogy csinálja, hogy 36 órás legyen a napja? :)
Még így is rohadt sokat pakolok a férjem után, mert olyan mint egy gyerek.... ráadásul naponta 2 váltás ruhát vesz fel, és kizárólag ingben jár dolgozni. :? Gondolhatod mennyi vasalni és mosni való van....
Természetesen én fizetek minden ilyen "kényelmi" kiadást, de nekem megér annyit, hogy a napi 9 óra munka után a férjemmel és magammal tudjak foglalkozni, és ne takarítsak vagy vasaljak 3 órát.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

anyoka,
köszi a tippet, de én nem oda járok. Az én papirom már a saját dokimnál van, csak éppen ő nem érhető el csak holnap este

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lanta!

Nagyon aranyosak a lányok!

Bejci!
Azért csak óvatosan azzal a zöldséggel, gyümölccsel! Egyél mellé egy kis joghurtot vagy valamit, az sem hízlal. A babának kell a táplálék! És azért azt se felejtsd el, hogy külön-külön nagyon jótékony hatású, de egyszerre fogyasztva már nem!
Majd számolj be, mit sikerült venned!!

Szeder!
Én nem vagyok tisztaság mániás és főzni is csak hétvégén szoktam. Bár a takarítás nekem is nagyon nehezemre esik.

Anyooka!
Mióta nekem vérkeringési problémám van (ami úgy tűnik a Ca Mg arány felborulásából adódik), azóta nekem is nagyon visszeres lett a lábam. Tartok is tőle, hogy ez így marad.
Hogy mit lehet csinálni? Nem tudom, ma megyek dokihoz, ha nem felejtem, el, megkérdezem. De szerintem a felpolcolás biztos hat.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

honey :)
anyoooka azért irta a Söfit, mert még az ottani labor csinálja az afp-t, és ha felhivod öket, legalább az eredményt tudod.

takkernéni: meglátjuk a jövö évi költségvetésünket, de 2 gyerek mellé én is szeretnék. És nem utálunk, csak sáááááárgák vagyunk az irigységtöl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (de csak viccböl)

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu, megelőztél! :wink: Ezt akartam én is írni Honeynak! :) Mármint a Söfit és az afp-t...

Ági, ne félj, nem marad ilyen, Dorkánál is voltak visszereim, igaz ennyire nem durván, de szülés után visszaállt minden a régi állapotába!

Kép

Kép
anyoooka

Ééééénnnn íííírtaaam ma már!!!! Hol van? Nincs meg! :roll: :cry:
Akkor... mindjárt írok újra.

Kép
Kép
konan

...a nappali+étkező+konyha viráglocsolás készen, most pihi.... :)

honey!
nem útállak, miért tenném?? én soha senkit nem útáltam ilyenért.. és irigy sem voltam még soha életemben! de komolyan.
tökre megértem, hogy nálatok már most van takarító néni... én igényt a szülés után tartok rá... és jön hozzánk is az anyósom bejárónője.. naaaaa és a vasalás... hát nálunk is a párom ingekbe jár.. és a fiaim is elkezdték... úgyhogy rengeteg vasalnivalóm van emiatt..de amíg bírom így kismamisan, addig csinálom, de már most keresek erre embert! -bejárónő nem vállal takarítást-
AMIKOR már Adél is megszületik akkor tuti, hogy a vasalás is másra fog hárulni!

annyooka!
én is gondoltam már rá, hogy cukros lehetek még.. BÁR eddig inkább alacsonyabb tartományba szokott esni a kapott véreredményem. -de tudjuk terhesség alatt ez is változik..
Hétfőn megyek cukorterhelésre.. EZ A VIZSGÁLAT IS ELJÖTT :), akkor ez is kiderül.. de inkább most, minthogy baj legyen!

szeder74

hüüülye vagyok

javítás:
a bejárónő nem vállal VASALÁST !

szeder74

Szóval:

Blúmi, Dorka!
Nagy gratula a fiúkhoz!

Még egyszer nem szedem össze kik raktak fel(!): Klasszak a pociképek!

Szeder!
Takarítás, főzés: nálam ezek most mind részletekben mennek: megpucolom a zöldséget, aztán kicsit lefekszem. Felrakom a levest és aztán lefekszem egy kicsit, nekilátok a második fogásnak és közben....... lefekszem néha egy kicsit. :lol: :wink: Takarítás ugyan ez, azzal a különbséggel, hogy a részletek között van egy-egy éjszaka is. Amit eddig fél nap alatt csináltam meg, az most 2-3 nap. :roll: Jó munkához idő kell!!! :wink:

Honey!
Minyu engem is megelőzött. Csak engem a sárga irígységben! :mrgreen: De hidd el: távol áll tőlem is az utálat! Itt olyat nem szoktunk!

Anyooka!
Viszerem nekem is van (volt is) csak most sokkal "szebb"! Én sem tudom, mit lehet vele csinálni. Azt mondják, sokat kell pihentetni a lábat, gyakran fel kell polcolni. Csak itt a munkahelyen elég hülyén néznének rám, ha felraknám a lábamat.....! Így marad az esti pihizés még egy ideig.

Lanta!
Biztosan nagyon szép lesz a házatok, bár nem irigyellek a sok munkáért, viszont együttérzek veled. Nálunk most a tereprendezés folyik, amitől minden tele van azzal a finom porral, ami mindenhová beeszi magát. ÚÚÚÚgy úúúútálom!

Kép
Kép
konan

minyu, anyooka....
köszi a tippet a schöpfihez, megpróbálkozom vele...

szeder,
én a vasalást úgy csinálom, hogy a rém egyszerü 2 másodpercig tartó polókat, farmerokat én vasalom, a többit, ami komplikált , időigényes - ing, blúz stb azt pedig a neten talált vasalós cég.
Ha kell cím, adok tippeket. Kijönnek, elviszik, visszahozzák, amikor te szeretnéd órára pontosan...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

mostantól van nekem is segítségem a takeszkodásban. :D
két hetente jön, mert már múltkor nem esett jól a sok hajolgatás, anélkül meg nem megy....pláne az ablakpucolás..meg mászás...
azért a kisebb dolgokat persze folyamatosan csinálom....mert tisztaságmániás vagyok, és voltam is...
vasalni nem szoktam, legfeljebb nyáron ha kell valamit, férjem ritkán megy ingbe.
főzni néha hétvégén szoktam, ha nem szülőzünk, meg anyósozunk.

Kép
winona

Sziasztok!

Nem olvsatam vissza mindent, csak nagyjából, de az összes képet megnézegettem! Mindenki nagyon csini, szépen alakulnak a pocakok!

Honey, jó neked, hogy van külsős segítséged. Én is eléggé elhanyagolom most mind a háztartást, mind a főzést. Mosni, vasalni már végképp akkor kezdek, amikor már alig van ruhánk... :oops:

Csajok.... Én ugyan azt mondtam, hogy nem fogjuk megkérdezni a baba nemét... Hát apa és nagymama viszont akarták tudni... Anyukám az UH után visszacapplatott a dokihoz, és megkérdezte :? . Apa meg azt mondta, ha nem kap választ, akkor ő felhívja a dokit, és rákérdez, ő az apja, joga van tudni.. Hát ennyit az én kívánságomról.. De ha már ők tudják, akkor én is akarom!!Nehogy má! Hát végül kiszedtem az anyukámból a hazaúton. Elég érdekesen jött ki..

Szóval erősítem a FIÚ-s anyukák táborát, korán örültetek csajos kismamik!!! :lol:
Minyu kérek szépen kék csíkot! Hadd szokjam :D

Én ugyan bíztam benne, hogy a megérzéseim és az álmom (miszerint kukis van a pocakomban) ellenére talán lányom lesz, de ha már így van, őt is haza fogjuk vinni a kórházból :lol: :lol: :lol:

Most elbúcsúzhatok a Boglárkától, és törhetjük az agyunkat egy jó kis fiúnéven. Nem könnyű.

Viszont nagyon aktívan, folyamatosan rugdal a drága, ez egy kis focista már most! Imádom ezt az érzést!

Az UH-n egyébként minden rendben volt, szerencsére minden értékünk teljesen jó. 1,2 az AFP is.

Orrvérzés nálam is sűrűn jelentkezik, és van hogy többször is egymás után... Doki javasolta, hogy már ne akarjak sokáig dolgozni.. Sokat szédülök, és az állóképességem egyenlő lett a 0-val. 10 percnél tovább nem bírok egy helyben állni,mert ájuldozok..

Rönééé

Kép
röné

hm.. fürdőszoba is készen van :) a lenti :)
most megyek az emeletre... brr... ha a fiúk szobájába lépek..van, hogy elsírom magam... és nem képletesen!!!

honey!
vasalócég? jó ötlet. küldj légyszi egy-egy linket, és nézem, hogy milyen lehetőségeink vannak.. mert ugye én -solymári-vagyok, bár 10 percre van Bp. hátha sikerül valakivel megegyeznem...de jó is lenne!!!

wiona!
pont a hajolgatás, az amit nagyon nem bír az én pocakom sem! nem jó érzés.. és van, hogy nyilalgat, ha túlhajtom magam.. azt hiszem jobban kellene vigyáznom nekem is!!
látom te is tisztaságmániás vagy.. akkor neked is nehéz lehet..mert nekem az..nem tudok csak úgy feküdni..
semmit sem csinálni..pedig azt kellene néha :)

5 óra körül mi is megyünk a C&A-ba..remélem nem csalódom benne!! és tudok a fiúknak is és Adél - nak is vásárolni :)

szeder74

röné!
DE JÓ, hogy tudod! Gratula a kisfiúhoz!
Hidd el más úgy várni -vagy én gondolom így- hogy más úgy várni azt, a napot, hogy tudod kit is vársz valójában! Nevén tudod szólítani!
-már, ha majd választotok!!-
Örülök,hogy sokat mocorog a babád, és, érzed is!
Focista??!! hát rúgja is majd a labdát..
remélem az én lányocskám nem annak készül...mert ő is hihetetlenül aktív baba.. olyan furcsa a fiaim fele ennyit mocorogtak!!!
és nem az idő teszi, hogy nem emlékszem rá, hanem tényleg kevesebb mozgás volt, mint most Adél -nál.

szeder74

Szeder!
Ha úgy érzed, hogy Adél többet mozog a fiúknál, akkor erre számíthatsz (itt a babaneten olvastam): 21. héten a baba: Rendszeres időközönként hajtja álomra a fejét, és rendszeres időközönként jelzi, hogy ébren van, pont úgy, ahogy egy újszülöttnél megfigyelhető. Egyébként számíthatsz rá, hogy kb. olyan ritmusban lesz ébren születése után, ahogy a hasadban tapasztaltad.
Mióta ezt olvastam kimondottan figyelem, hogy nagyjából mennyit alszik és mennyit van ébren a babóm. Ha ez így van, akkor megint szerencsés leszek, mint Tamással, aki nagyon nyugodt baba volt, sokat aludt és ébren is elfoglalta magát a saját kezében és lábában való gyönyörködéssel. :D

Kép
Kép
konan

Röné!
Hát most már tudod! És most így milyen érzés??? Én még mindig nem tudom felfogni igazából, hogy lánykám lesz. :oops: Pedig tényleg igazán örülök neki!!! Dolgozgasd fel Te is, hogy kisfiú. Klassz lesz meglásd!

Kép
Kép
konan

Olan jóó nektek hogy mar tudjatok.

pont egy het mulva megyek a genetikai uh-ra. Remelem mi is meglatjuk hogy ki lakik a pocimban!

Kepzeljetek ma tudtam meg hogy egy regi munkatarsam, akinek en vettem at a munkajat miutan elment, ujra terhes. okt 7-re van ki irva! Ugy orultem neki, mikor megtudtam. Most volt 2 eves a kisfia.

A masik munkatarsamnak, meg mult heten szuletett meg a kisfia, neki van mar egy ket eves lanya. O fefi egyebkent.

Van egy masik lany aki meg 1-2 ho mulva fog szulni.

Potyognak a babak itt a cegnel.

KépKép
druska

konan!
Hát a fiúknál főleg a Bencénél nem tudok mozgékonyabb gyereket elképzelni! Pedig ő lustább volt a pocimban.. de nézek elébe.. csak már a karomban tarthassam :)
Igen én is olvastam ezt a babaneten, mármint, hogy vannak a magzatoknak is napirendjük..
Én meg is figyeltem, hogy mikor alszik és mikor van fent.
Képzeld!
Az elmúlt hétvégén vendégsében voltunk a barátnőméknél.. és kimaradt a délutáni pihenés-alvás nálam! Igen ámmm...dee Adél a megszokott időpontban a füle botját sem mozdította felém...nagyon csendben volt .. gondolom ő azért aludt, ha már én nem is.. de ez órákban mérhető volt... ahogy én is, ha alszom 1,5-2 órát szoktam napközben, délután alukálni..
egyébként én inkább érzem, mint nem érzem, hogy mozog.. talán 10 perceket marad nyugton..utána ismét kezdi a lakberendezést :)
olyan jó, és már álva is érzem, nem csak fekve, és ülve.
De ez a természetes ez a 22. hét..

szeder74

honey!
várom a vasalócég listát :) teljesen felvillanyozott az ötlet :)

szeder74

csajok!
én megit mennék 4 d-re de az a problémám, h. mostmár elég lenne egy negyed óra es a látványból, meg a picit sem szeretném kínozni a 45 perces uh-val....az egyszer elég volt.
ötlet????de asszem nincs ilyen hely.........ahol csak épphogy bekukk és kész.....pedig olyan jó lenne.....

Kép
winona

wiona!
gondolatolvasó vagy!
Pont most gondoltam, hogy de jó lenne megnézni a babát..
ÖTLET :) persze viccből...
1 fizet 2 -őt ad alapon elmegyünk ketten..1 fizetünk és ketten mennénk be ...fele annyi időre.. szerintem is sok egyébként a 45 perc.. és én csak arra lennék kíváncsi,hogy mekkorát nőtt, amióta nem láttam.. :)

szeder74

megyünk :P :?: :?: :?:

szeder74

Azt hiszem , hogy a kárpát utcában van, vagy a brendonban olyan hogy kukkolás.. de az árát nem tudom.. megpróbálok utánna nézni..
KÉRJ EGYET A PÁRODTÓL ANYÁK NAPJÁRA!!!! EGY kis MOZIZÁST :)

szeder74

HÉTVÉGÉN ANYÁK NAPJA NE FELEDJÉTEK!!!

szeder74

WIONA!
A kárpát utcában van kukkolás az ára 9000.-Ft és kb 20 perc.
www.4dultrahang.hu nézd meg, ha érdekel...

szeder74

szeder,
küldtem privit! :D

wiona,
én is elhatároztam, hogy a 25. héten elmegyek mégis 4D-re. ( a Genesisbe ) De szólni fogok a csajszinak, hogy max 20 perc legyen, egy picivel sem több.
Úgysem bírnék ki 10 hetet uh nélkül! :D Még 2 hét is olyan hosszúnak tűnik.

Van még valaki rajtam kívül, aki NEM érzi a babamozgást?
Néha , össze-vissza valamit érzek, de nagyon rendszertelen és beazonosíthatatlan. :( Egyenlőre még nem aggódom, de most már kezdek cseppet türelmetlen lenni...... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

holnap megyek genetikai uh-ra. Drukkoljatok!! Az uh-n lehet látni a méhszáj zártságát? vagy azt csak a doki tudja kézzel megállapítani?
Még mindig ez a sztender parám a keményedések miatt.... :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

honey!
nézem..
egyébként ne izgulj, valószínű, hogy neked elég izmos a hasad és akinek izmos -írtad, hogy sportoltál- szóval azért lehet..nyuggi! amit össze-vissza érzel az a babád!!! :)
A belső méhszájat azt látják az uh-on.
Holnap uh- után várlak vissza az eredménnyel..hogy mekkorát nőtt már a pici.
Minden rendben lesz!

szeder74

húúúú :oops: :roll: :oops: érzem, hogy ma sokkkk vagyokkk...
de eszembe jutott végre, amit már reggel akartam kérdezni!! - igencsak délután van már.. no mindegy is..
szóval:
akiknek kislányuk van- vagy most kislányt vár... inkább ők tudnak nekem segíteni:
a fülbevalót, azt ti mikorra tervezitek beletetni a fülecskéjébe???
a kórházban még, vagy itthon később??

szeder74

Szeder, jó kérdés! Dorkával eszembe sem jutott a kórházban, aztán megbeszéltük Apával, hogy nem lesz fülbevaló, majd ha ő nagyobb lesz akkor ha szeretne kilövetjük a fülét.
Erre a drága családom, annak ellenére, hogy ismerték a véleményünket, első szülinapjára fülbevalót vettek neki :evil: Akkor lövettük ki, volt üvöltés de csak a csattanás miatt, utána nem fájlalta.
Aztán nem bírta az arany fülbevalót sem - 3 félét kipróbáltunk - begyulladt a füle, kivettük és mire helyrejött be is nőtt a lyuk...
Mostanában kérdezgeti hogy neki miért nincs fülbevalója.

Azt hallom mindenfelől, hogy a tűvel kiszúrt lyuk nehezebben nő be és akkor egyből a saját fülbevalót lehet beletenni... Ráadásul a védőnő aki Dorkáét lőtte azt mondta, hogy lőni csak 3 hónapos kor után érdemes, addig nagyon pici a fülcimpa.

Azt hiszem, hogy most már a kórházban kiszúratnám - de mivel Ádámunk lesz, ez a kérdés nálunk megoldódott. :lol: :lol:

Kép

Kép
anyoooka

Fúúúúú, bezabááááltam!!!! 2 hatalmas tányér paradicsomleves... csak szuszogok itt! :P :)

Kép

Kép
anyoooka

anyóó!
köszönöm a hozzászólásodat, és tapasztalatodat.
Én is úgy gondoltam,hogy a kórházban már megkapja az első pici fülbevalóját...annnooo én is ott kaptam meg.
Akkor a Te tapasztalatod is azt mutatja, hogy jobb a kórházban.
Köszönöm!

szeder74

Na kész az ebéd, össze is van pakolva. Kornélia még alszik :)

Szeder mi Kornéliának 2 és fél hónaposan lövettük ki a fülét! 6 hétig kellett benne legyen az amit a kozemtikusnál választottunk az orvosi fém de az is nagyon szép volt. Utána betettük az övét és semm baj nincs vele! De az élmény az számomra sem egy jó élmény, mondtam ha második is kislány akkor még a kórházban ki lesz furatva mert ott elviszik beteszik a saját fülbevalót és visszahozzák!! Nekünk szülőknek nagyobb trauma mint a babának mert Ők csak a csattanás miatt sírnak ahogy anyooka is írta!!

Kép
Kép
lanta

És akkor egy pocakos kép (anyooka ahogy kérted :lol: ) 18+5 napos

Kép

Kép
Kép
lanta

szeder,
én csak fél éves kora után tervezem a fülbevalót. De mondjuk erről azért nincs olyan határozott elképzelésem... :D
Amúgy neked javult valamit a keményedés?
Nálam mióta hajlandó vagyok beszedni a Salbutamolt, azóta fele annyi sincs.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

hűűű lanta, mekkora pocak!!!! :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Lanta, szééép! :lol: És nagyon csini vagy! :)

Kép

Kép
anyoooka

szeder!
oké!benne vagyok, és szívesen lebeszélem az uh.csajjal......biztos rugalmasak. már a 4d genesisbe.
a kárpát u. ban kicsit drága nem??inkább genesis....és akkor felesbe! :D TE melyik héten szeretnél?
én húznám legkorábban 26 hét.....

Kép
winona

lanta!
De csini a pocid :)
Akkor ezek szerint mindenki azt mondja, hogy inkább a kórházban kapja meg majd a fülbevalóját..jól gondoltam én.

honey!
keményedés...hát változó, de nagyon. Van, hogy 1-2 szer van naponta.. van, hogy többször..de én borzasztóan figyelek arra, hogy a magneB6-omat bevegyem időben..így elkerülöm..remélem..ajánlom a keményedésemnek!!
Van, hogy 7 db magneB6-ot is legurítok a torkomon... :?
Ugyanakkor észre vettem, hogy a frontok erősen befolyásolják, a keményedéseimet, illetve attól is függ, hogy hogyan helyezkedik Adél baba a pocimban..ha nagyon lemászik a szeméremcsont felé..nooo akkor van galiba inkább..és az még feszít is erősen..
nézd Te is a tapasztalt anyukák hozzászólását fülbevaló ügyben, ugyanis érintett vagy :)

wiona!
ari vagy, de szerintem kivan csukva, hogy be engednének kettőnket!!! ha érdekel kérdezz rá! és megyek!!! amúgy a kárpát utcába mennék most, ha mennék..de még annyira nincs besózva a fenekem..bírom még pár hétig?? háát nem tudom :)

szeder74

Akkor én vagyok a legjobb a vasalásban! :lol: Mi csak pólókat szoktunk hordani, azt meg ugye nem kell vasalni. Az a néhány ing ami van, azt szintén lógatva szárítjuk, és még vizesen kivasalom rövid idő alatt, így sokkal egyszerűbb és gyorsabb. De szerencsére az én párom alig-alig hord inget.

Konan!
Én is gondolkodtam rajta, hogy vajon ha megszületik, akkor is ilyen aktív lesz? Az én babám is sokat van fennt, és még éjszaka is érzem, mikor nem tudok aludni. Ennek nem örülök, mármint ha ilyen lesz. De ez van, ezt kell szeretni.

Honey!
Valószínű, hátul tapadt meg a méhlepényed, ezért érzed alig-alig a babát. Idővel te is mondod majd Neki, hogy most ne olyan erősen rúgjon, mert szétmegy az oldalad. Én gyakran érzem ezt.
Ha jól tudom, a méhszájat a dokid tudja megnézni kézzel.
Majd írd meg a baba méreteit.

Lanta!
Ez ám a pocak!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

szeder!nem úgy gondoltam h. eccer, hanem Te 15 percet, aztán én 15-öt.miért is ne??de ahogy gondolod....én még minimum egy hónapot várok.......úgyis.....

Kép
winona

wiona!
az a helyzet, hogy én még egyszer szeretnék a dr.Hajdú Krisztinához -genetikai ultrahangra menni, ő nagyon jó- .. ott is van 4D.
A vizsgálat 15 perc. -ő tényleg ért a magzat ultrahanghoz, nemcsak moziztat :) - Én valamikor a 24-25 héten tervezem hozzá a látogatást. még 2-3 hét..
az igaz, hogy talán jobb képeket lehet a mozizásnál készíteni, mert tovább nézik a babákat a 4D-vel, és jobban el lehete kapni a pillanatot, amikor mozognak, de nekem nem a fényképek számítanak.- bocsi az őszinteségért... :wink:

szeder74

Ági, nem okoskodni akarok, de nekem úgy logikus, hogy ha elöl tapad a lepény, akkor sokkal kevésbé érezni a babát, hiszen a lepény is ott van a hasfalnál és "leszigetel". És egyik barátnőm tapasztalata is ez, akivel együtt voltunk terhesek 4 éve, én ezerszer jobban éreztem Dorkát és kívülről is sokkal jobban lehetett érezni, mint az ő fiát. Cserébe viszont sokkal nagyobb volt a pocija :lol:
Nekem most is hátsó fali a lepényem és már hetek óta érzem a kisfiamat!

Kép

Kép
anyoooka

szeder:oké!no problem.
és a hajdú kriszta hol van? és mennyibe kerül?hány perc?

Kép
winona

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?