Mennyi szép pocit látok itt!
Honey, Tiggrincs, Bagz, nagyon szépen gömbölyödnek a babalakok!
Honey, babaszoba gyönyörű!!! És a Faktumos bútorok tényleg jók, mi is ott vettük a gyerekszobát. RS-ben is vannak, akinek az közelebb van!
Itt tudtok nézelődni
Sarkantyúka, örülök, hogy nem találtak semmit - most már nyugodj meg, minden rendben van a babókával!!!
Szeder, Konan, a.m. eséssel vigyázzatok/vigyázzunk! Én is nagyon félek tőle, eléggé borulékony vagyok
Kobak, elég durva amin keresztül mentetek, de a lényeg, hogy semmi baj nincsen!
Petra, én is szoktam capuccinot inni és teázom is - a 90/60-as vérnyomimmal másképp nem is nagyon tudnék létezni. Nem lesz tőle semmi baja a babának, csak nem szabad túlzásba vinni
Body, rugi. Én bodyból elején a teljesen szétpatentolható, áthajtóst szerettem, mert abba csak bele kell fektetni a babát, nem kell a buksiján átcibálni. Sajnos elég kevés helyen lehet kapni
Rugit én nem szerettem a hátul patentost, nálam a favorit a láb között patentos - és amíg pelusos a gyerkőc, később nadrágból is azokat vettem, sokkal könnyebb tisztába tenni. De a csak felül a vállnál patentos tényleg utálatos, macerás...
Blúmi, Dorka, gratula a kukishoz!
Átvették a fiúk a vezetést a tábliban!
Elég érdekes, mert amikor Dorka született, a kórházban 17 lányra 2 fiú jutott... beerősítettek a fiúk rendesen!
Lanta, magyos jók a képek, Kornélia nagyon édes! Pociképet is kérünk!!!
Szeder, Hozzád hasonlóan a házimunka nekem sem megy mostanában, úúúútálom! a konyhát meg főleg! Főzelékeken élek, mert azt egyszerű megcsinálni és még szeretem is. Család eszik az oviban/munkahelyen meleget, este pedig hideg vacsi...
Tisztaság mánia nálam is van, iszonyúan zavar a kupi, kosz, de ennek ellenére kegyetlenül fáj ha csinálni kell... Bár tegnap hirtelen felindulásból egész nap takarítottam - heti házimunka letudva
Vérzékenység - nem lehet hogy magas a cukrod?!
nem ijesztgetni akarlak...
Köszönjük a Dorka-dícséreteket!
Lányok, iszonyúan visszeres lett a lábam
Nektek nincs ilyen problémátok? Mit lehet csinálni vele?!