Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Benianya
Hú ez kemény! :roll:
Normaflor jó.Azt legaláb 10 napig kell adni az egy kúra.
Erőre kapni fogalmam sincs mitől lehet ilyen gyorsan.

Amandi
A szívószálon én is csodálkoztam. :lol:

Marcy
Jó lehet az a játszótér!
Zalán is ragaszkodik a sapihoz.Azt hittem csak mi vagyunk ezzel így,mert hát ez fordítva szokott lenni!De mi már baseball sapiban nyomjuk.nagyon ritkán tudom lekönyörögni róla.
De ez így van a kabáttal is ha abban indulunk és közben meleg lesz!

Képek jók mindenkinél! :lol:

Zalán ugyan egyedül alszik el,de kb ezzel egyidőben lett baromi nyűgös!
A tippem az,h valószínűleg kezdi zavarni,h nem mindíg értem meg azonnal,h mit szeretne!
Talán ha beszélne.. :roll:
Ráadásul pár napja nem engedi,h tisztába tegyem.Sír!
De nem piros a feneke és a kukacán sem látok semmit. :shock:
Pedig olyan mintha fájna neki,mert menekül!
Tehát nem az a fajta tiltakozás amikor csak "rosszaságból" nem engedi.(bár olyan is ritkán fordul elő)

Viera

Mi van veled?
Azelőtt annyit írtál.Most meg semmi. :(
Vendég
 


Alziza,
Ilyen, hogy menekül a pelenkázás elől, nálunk is szokott lenni. Próbálj meg esetleg másfajta törlőkendőt használni, vagy egy kicsit új krémet, lehet, hogy csípi neki, akkor is, ha nem piros, nem látszik semmi.
Ezért is örülök annyira, hogy Márk ilyen jól beszél, kommunikál. Biztos sokkal nehezebb lenne, ha erőlködni kellene, hogy kitaláljuk, mit is akar.

amandi
 
 


Sziasztok! Hoztam hétvégi képeket!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Helló!

Mi megvagyunk, szerencsére az éjszakák is jobbak, már orvoshoz is elvittem, közölte, semmi, csak egy fog kibújt félig hátul, akkor attól lehet extra nyűgi. Köszike....tegnap elvoltak egész nap anyuéknál, még a patakra is lementek, Máté mezítláb :shock: , mondjuk ő naggyon nem fázós.

Gabella:
De jók a képek! Hi, Lázárt ismerem, még a régi ídőkből, amikor még "csak" sima szakács volt. Akkor is ilyen hülye volt már! Látszik, hogy nagy a szerlem a tesók között, néha nálunk is, de azért főleg itthon inkább másik véglet! :roll:

Benianya:
Én a norma...-en kívül Cebion vitamint adnék, már 1 évesnek mehet. Te, és, hogy a szöszbe volt erőd ellátni a gyeemekeket, ha te is dögrováson voltál? Ja, bikini show, jó volt, jól becsíptem, f. rucik, hát, annyira nem érdekelt, élvezkedtem a gyerek nélküliségben.

Amandi:
Noi is nagy dumás, de már annyira zsivány csajszi. Ma az ment, hogy anya gonoszfejű boszorkány, meg, hogy felhívja a dédit...(persze amikor nem engedtem neki valamit). Már kezd kínossá válni, de nem veszem a szívemre, jobb mintha ütögetne (vagy mégse...)

Kérdés: Ki hová megy a 4 napaban, nekem még csütire kell kitalálnom valamit, többire szerveztem programot. Ötlet, pöstiek?

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Gabella: nagyon szépek ezek a gyerekek. A mentőmellényes képen jót mosolyogtam :lol: Remélem Gyopi tényleg tetszeni fog. Ópusztaszerre, Szegedre meg Gyulára tervezünk átmenni. Én már voltam az első két helyen, de a többiek még nem. Én leszek az "idegenvezető".

Reni: nagyon csini Peti. Kifejezetten jól áll neki a sárga szín!

Ex: Szegeden érdemes elmenni a vadasparkba? Már olyan régen voltam ott, hogy nem is emlékszem Hatalmas volt már akkor is, gondolom most még nagyobb.

Benia: gyógyuljatok és erősödjetek.

Marcy: szuper jók a képek. Egyszer mi is tervezzük, hogy elmegyünk Szombathelyre, de most a képeket látva, méginkább megerősödött bennem a gondolat. Anyu volt már az ovisokkal és ő mondta, hogy szuper kis hely. Van belépő, ugye?

Andy: Dani zabálnivaló krampusz! Lehet, hogy Kornéllal össze kéne ereszteni 1-2 napra, hátha a dumájából valami ragad a mi kis csibészünkre is. :D

Na, ennyi volt a kikapcsolódás. Hajrá tanulás.

Szép napot: ANita

Kép

Kép
wawel
 
 


Sziasztok!


Benianya: Szörnyü lehetett az egész,gyors lábadozást kivánunk!Mi Kubuztunk,Normaflore,sok gyömölcs-zöldség,stb.

Köszönjük a Fannis dicséreteket! Kinéz 3 évesnek simán, habár az arcán látni azért,h még baba :)

Colett: Én a Fit Formába fogok járni, addig Fanni a Mesevárban lesz, ami onnan 2 sarokra van.
Elötte pedig kozmetikus barátnöm vesz kezelésbe fogyis tekercselös izével 1 hónapig,közben nem lehet edzeni, de az utsó héttöl hajrá :) Nagyon hiányzik a sport, azért is hiztam meg, mert enni ugyan azt eszem mint anno, csak a heti 2*2 óra kemény küzdösport nélkül ez lett : + min. 15 kg de inkább 20 szerintem, a BMI szerint 10... Elötte 180 / 60, na, most meg nem pont :D

www.fitormaujpest.hu
http://www.mesevar.com/portal/

Csütörtökön lesz , május 1-jén Erzsébet Királyné Díjugrató Emlékverseny Gödöllőn, a Kastély parkjában, mi szerintem a Liget után-elött kilátogatunk oda, mert én imádom a helyet, Fanni meg a pacikat :) Kizárólag a vonatok után persze de a kutyák elött :)

Itt lehet még sok progit találni, ha esetleg másra gondoltál :

www.elevengyerekek.hu

Gabella: Nagyon klassz nap lehetett, én ahogy elmúlik a HM nap az évben máris a következöt várom :)
Édesapámtól örököltem szerintem, vagy anyai nagyapa, vagy nemtom :)

Minden baba és nagybaba gyönyörü!


http://fannihermina.blog.babaszoba.hu
Vendég
 


Na sziasztok!

Colett! Én nem láttam a Lázárt, a vacsi csak a katonáknak volt, addig mi ott bénáztunk az irodában, majd 3 órán keresztül. De reggel 8-tól 5-ig tök jó volt minden.

A mentőmellény azért volt, mert a komppal is mentünk egy kört, az is szupi volt, bár én attól féltem, Mesi félni fog, de tetszett neki, hogy "megy alattunk a víz", aztán visszafelé meg a sodrással száguldottunk, és csapódott az arcunkba a víz. Mellényből meg nem volt csak egy méret... 120 kilós katonákra ugyanaz, mint a 12 kilós Meskére... :D

Az ölelkezős képen meg nem látszik, de nem a szeretet jött ki, csak ahogy felraktam Mesit Lackó mellé a helikopterre, nem volt kapaszkodó, és elkapta a tesót... :D

Anita! Gyopi állítólag tök szupi lett, totál élményfürdő, de én még csak a sima strand állapotában voltam ott, kb. 12 éve... Ópusztaszer nagyon jó hely, szeretem, idén oda tervezünk elmenni. Ha ilyen kirándulás, még szerintem a szarvasi arborétum is jó! Oda még rajtunk (Gádoros) keresztül is lehet menni. Tervezünk idén mindkét helyre eljutni. Szegedre meg az ovisokkal megyünk a vadasparkba. Ott még én sem voltam, de arról is jókat mondtak a többiek... Az viszont bosszant, hogy kirándulás keretében Mekibe akarnak menni... :evil:

Menyasszon! Csak nem vagy katonagyerek? Ha már a HM napról ilyen nosztalgiával mesélsz... Honvédelem napján egyébként szokott lenni valami országos családi program, egyszer voltunk ezen Ópusztaszeren, de tavaly meg azelőtt már asszem, Cegléden volt, ott nem voltunk, mert elsőnél Meske 1 hetes volt, másodiknál meg volt a rüh-balhé...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Üdv.

Gyors bekukk, aztán mászok vissza a meleg ágyikóba...

Wawel, igen, érdemes megnézni a Vadasparkot, évről-évre változik!

Gab, jók a fotók.

Na ennyi voltam, fáradt vagyok...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Benianyu!
Ez borzalom!
Én is csak a normaflort tudom ajánlani. Mi 20 ampullát felvettünk. Plusz hasmenéskor bizmutos lötyit kapott Peti, ami annyira ízlett neki, hogy ő kérte!

Marcy, Gabi!
Szenzációsak a képek!

Peti megint hörög + folyik az orra. Porszívozom, plusz adom neki a köptetőt, inhalálom 2 napja, de azért holnap elviszem dokihoz, de ha megint antibika jön, sikítok! Másfél hete hagytuk abba!

Ma egész délelőtt kint voltunk Petivel, mert útban voltunk itthon. Teljesen szétkapták az erkélyt és csak egy üres beton nyelv áll ki a falból!
Mi boltoltunk, elkísértük a mamit és keresztanyámat az állomásra, mert elmentek Hajdúszoboszlóra áztatni! Aztán kerékpároztunk. Megnéztük papa hogy fűrészeli a fát, amiben Peti is segített. Kellően kipurcant délre. Én meg mehettem suliba. Már csak szerdán megyek és jönnek a vizsgák. Hajrá!

Köszi a Peti dicsiket! Szép a legény, de a szépséget a hisztije elcsúfítja!!!

Jó éjt!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!

Kicsi, nagy és közepes, apa és baba Petiknek nagyon boldog névnapot kívánunk!

(Jól tudom, hogy most van az igazi névnapjuk? :oops: )

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Preni!
Gyógyuljatok! :P

Most hozattam még apával normaflórt, mert azt irja, az immunrendszert is erősiti és antioxidáns is. a suliban meg 11-en vannak otthon torok és felős légúti betegséggel-háát baromira nem hiányzik, most a hányás-fosás után még egy hurut is, főleg meg nem hiányzik az antibika- a legyengült bélrendszerre. :twisted:
Blani ma már ment suliba, a gyerkők jól vannak, én még küzdök,egy aktivia is begyógyul a gyomromba, a piritóst és ropit meg már nem biiirom.

Colett: szerencsére apa itthon volt vasárnap a legrosszabb napon, mert én fel sem birtam kelni. Tegnap ugyan egyedül voltunk, de Benit a földön pelenkáztam-olyan gyenge vagyok, hogy a mézes üveget nem birtam kinyitni,nemhogy a 12 kiós fiamat felemelni.

nos, Gab! egy kis múltidézés, a hogyan kérted.

Blani kicsinek és 2 évesen
Kép
Kép
Kép

A közös nevező:blanibenianya 2 évesen
Kép

És Beni majdnem 2 évesen
Kép

Gab! Következtetés?

benianya
ákosbenianya
 
 


Szent Péter és Péter Pál jún. 29.
Nem?

Aki most ünnepel: boldog Péter napot!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Benianya! Jaj, nagyon kis tündér volt Blani picinek IS!!!! Azok a szemek!!!!!!!!!!!!!!!

De az arcformájuk azért hasonlít egymásra, Beni meg aztán tényleg tiszta anyja!!!!!!!!!!

Lackó oviban! Végre! Nem sokat járt áprilisban!

Kész vannak a fotók is az oviban, hát, beleszerettem mindbe... 12 db 350 Ft-tal... Persze nem tudtam kifizetni... :( De szerintem kelleni fog mind, főleg, mire adunk a mamáknak, dédinek, nagynéniknek, és még jó lenne, nekünk is maradna... Ja, plusz a csoportkép... Egy vagyon!

Vírusoktól én is nagyon félek. A szomszéd kislánynak ismeretlen eredetű hányása van, éjjel hányt, azóta még 3x... És utánuk következtünk a dokinál... Remélem, nem szedték össze! A hugomnak meg megy a hasa két napja, és 38 felett van a láza is tegnap reggel óta. Neki a körzeti doki azt mondta, hogy volt már pár kalicis esete, lehet, hogy járvány lesz belőle... Biztató...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


A helyzetet még az jellemzi igazán, hogy nem lehet kapni a faluban daedalonetta kúpot... No comment...

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Na, velünk is izgik vannak: Noi fülében reggel volt kullancs (mint tavaly), kiszedtem csipesszel (mint tavaly). Na, erre anyám közölte, be kell oltatni, fele se tréfa. Mondtam neki ma nincs dokink, csütin lenne, ami ugye szünnap. Erősködött, hogy akkor is, na, és összejött. csodák csodájára, pont miénk helíyettesített másik dokit, megvettük, visszaértünk, és meg se nyikkant, mikor szúrták! Mondtam, mert ők is állandóan szúrják egymást a játszós orvosi tűvel (ugye Máté egyből hozta is, hogy ő beoltja a húgát, mert ő már tudja, hogy kell, ő be lett oltatva... :) ) Szóval én nem vagyok egy oltatós, b. himlőt se adattam be, amit így utólag nem bánok, túlestünk rajta, és már nem is látszik szerencsére a hegek helye (lehet, mert homeóztam), de a kullancsot mindenképp! És fura, mert a homokozó melletti kis füves részen szedi össze, nem is erdőben.

Gabella: Azért jó a mellény! Most trendi a narancs! :) Ja, képek, nekünk is 3 rongy lett, úgy, hogy kettőből utánrendeltem két példányt! Marha drága, tuti megéri ovikba járkálni fotózni! Mondjuk én nagyon béna vagyok ehhez (is.. :lol: ). De legalább anyu szülinapra kapott bekeretezett Máté képet!

Benianya: Édi a lányod, milyen világos szöszi volt! Mázlista vagy, nekem mindkét gyermek apjára ütött! ( majd a 3 ! :?: )


Ex: Szűkszavú lettél, bár én megértem, ha hív az ágy!

Ööö, ennyi...

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Petiknek bódogságos névnapot!!!!!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést. Ez valóban nem az igazi Péter nap, de mi most tartjuk!!!!

Gabi!
Fini lett a torta! CSokis és tejszín izű pudingos krémmel töltöttem.

Benianyu!
Milyen kis szöszke királylány Blani a képeken. Nekem nagyon hasonló Blani és Beni is!

Voltunk dokinál. Kaptunk antibikát: Cefzil. Plusz köptető és orcsepp. A Cefzil 2500 pénz volt. Nagy kizsákmányolás a gyerekgyógyszer ipar. 25 ezernél járunk a gyógyszereknél ebben a hónapban! :evil:

Peti egyedül ebédelt. Még a fején is lasagne volt! :lol:

Kép Kép Kép

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Lányok,

bocs az eltűnésért, de egyszerűen semmi időm nincs jönni. Ha ébren van a Panni akkor vagy itthon játszunk, de inkább valamerre csavargunk, ha meg végre elalszik (és mostanában egyre kevesebbet) akkor próbálom utolérni magam a házimunkával, meg a sulival.

Szóval kééééész rohanás az életem.

Egyébként jól vagyunk (bár most megint van egy kis nózicsöpp), viszont elért minket is a dackorszak, hisztisség. Már simán megcsinálja ő is, hogy egyedül elindul az ellenkező irányba, ha nem tetszik neki a menetirány. Levágja magát a földre vagy azonnal bőgésbe kezd, ha valami nem ugy van, ahogy őnagysága elképzelte.
Még egész jól viselem, de azért néha kiakadok. Most a legújabb az volt, hogy belémharapott, meg megütött, na ennél komolan elbeszélgettünk, hogy nem kéne.
Mindjárt lemerül a laptop, de még jövök!

meteor
 
 


Hali.

Bénianyu, szerintem is nagyon hasonlítatok így hároman!

Colett, hát ez van szűkszavússág terén...mostmár itthon is dolgozom, a cégnél dől a ház. :?
Kullancs elleni szurija Petinek is van, nekem is. Sokat vagyunk szabadban, és ezek a fránya kis kullancsok mindenfele előfordulnak, ld. Noi esete, Peti meg a temetőben szedte össze anno.

Velünk semmi különös nincs, Peti jól van. Én kókadok, de evvan.

Pusz.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

A köszöntéseket utólag is köszi :-)

Dávidnak utólag is boldog szülinapot, Noémiknek boldog névnapot!

Marcy, őszinte részvétem a mamád miatt! Vigyázz magadra! Nincs még Rólad kép?
Bölcsi várólista nálunk is hosszú. A barátnőm kislányát 1 hónaposan íratták be. Mondták is a bölcsiben, hogy ha tutira akarnak menni, inkább irassák be, és ha mégis jön közben második baba, legfeljebb majd lemondják, de fordítva biztos nem működik.
Írd már meg, légyszi, hogy Kalandvár hogyan működik. Ekkora gyerekeknek ezek szerint már jó? Mennyi a beugró? Mikor van nyitva? Stb.
Kíra is mindig szól öltözködésnél, hogy sapka kell. Én örülök neki, mert nem vagyok híve annak, hogy sapi nélkül kivigyem, akár rossz idő van, akár jó, akár fúj, akár nem. De ő szerintem megszokásból mondja, mert ugyanígy reklamál a kabátért is, és alig tudom 22 fokban lebeszélni :-)

Juca, nem látszik, hogy 10 és fél kiló lenne rajtad!
Kinga nagyon jól bírja a kevés alvást. Kíra is elvan egy darabig, ha valami leköti a figyelmét, de ha már fél-egy órát csúszunk a délutáni alvásnál, akkor már elviselhetetlen, egyfolytában visít…
Lehet, hogy pont ma még nem hallottad, úgyhogy megkockáztatom: Kinga tiszta Kofa :-)
Itt nálunk is van egy kisfiú, aki 17 hónaposan, kutyaugatást hallva közölte Kírával, hogy „A kutya ugat.” Így. Hát, ilyen is van :-) Kíra már kb. 4-5 hónapja MINDEN szónak mondja az első szótagját. De többet nem. Nem izgulok. Még…

Ex, jobbulást!
A pancsikolás nálunk is nagyon megy! Kíra minden alkalmat megragad, hogy vízbe nyúlhasson. Az a baj, hogy többnyire ez azzal jár, hogy csurom víz lesz a ruhája, ezt pedig egyáltalán nem tudja elviselni, és üvölt, amíg át nem öltöztetem.
Cicát sajnálom, remélem hamarosan lesz egy ifjú kandúr, aki átveszi a helyét :-)

Egyedül játszás: Kíra időnként tök jól elvan egyedül, mondjuk 15-20 perces időtartamokra. Aztán terepszemlét tart, hogy megvagyok-e még, igényli, hogy játsszunk együtt, aztán belemerül valamibe, és megint ott tudom hagyni. Mostanában elkezdődött az egyedül-akarok-öltözni mánia, különösen a zokni- és cipőfelhúzásos fejezet. Úgyhogy elég jól elvan egyedül, mert kb. 35 perc, mire a zokni és a cipő felkerül, de egyelőre még csak a jobb lábra :-)

Benianya, sírásról és vigasztalásról jut eszembe: Kíra is immunis minden tiltószóra, szép kérésre és fenyegetésre egyaránt. Viszont a legújabb: ha az apja rászól, Kíra sír, krokodilkönnyek potyognak, rohan hozzám, és kiabál, hogy „viii” (=vigasztaljam meg). Még nekem kell vigasztalni, miután mondjuk épp letépkedte az összes virágot a teraszon, vagy kiborított egy kancsó vizet…
Ja! Nem értettem, miért a fiús anyákhoz intézted a hajmosós kérdést, de hátha megfejted nekem :-) Mindenesetre Kíra is sokszor leeszi a haját. :-) Szerencsére nem minden nap, mert hajat mosni viszont utál.
Jaj, most olvastam a hétvégi sztoritokat. Még jó, hogy túl vagytok már a nehezén. Kíra is elkapta, húsvétkor, de neki tovább tartott, bár nem hányt ennyit, inkább nagyrészt hasmenése volt. Aztán annyira ki volt éhezve, hogy mikor jobban lett, a vasszeget is meg tudta volna enni. Amikor kérte este a shake-jét, már tudtam, hogy jobban van, és miután megivott egy nagy adagot – a biztonság kedvéért három részletben - reggelre nem volt semmi baja.
Vitaminok + fehérje! Erre koncentrálj + rengeteg víz! Normaflore-t én másfél hétig adtam neki, napi 2-t.

Alvás: nálunk ha szakad, ha fúj, mindenképpen csak egy alvás van napközben.

Alziza, de szuper, hogy Zalán ilyen szépen eszik! Kíra számára is elviselhetetlen, ha a keze kajás lesz, és ott kell állni készenlétben a törlőrönggyal, de hogy az egész képe - a haját is beleértve- olyan, az nem zavarja :-)
Szívószál nálunk érdekes volt, mert még tavaly nyáron próbálkoztunk a csőrös pohárral, de nem ment és én kivettem egy szívószálat a fiókból, gondoltam, próba cseresznye, és Kíra az első pillanattól tudott vele inni! A csőrös pohár azóta sem megy. És cumisüveg már egy éve csak akkor van, ha utazunk, és akkor viszem, mert abból nem folyik ki…
Pelenkázás nálunk is nehéz. Ami nekem bejött: megengedem, hogy kicsit belenyúljon a popsikrémbe, és amíg én ráerőszakolom a pelenkát, addig bekenheti vele a pocakját. Ez most nagyon tetszik :-) Folyamodj valami cselhez!

Gab, normális, hogy nem öltöztetsz minden joghurt foltért!!! Nálunk a sok vizezés miatt (már sajnos önállóan kiszolgálja magát a csapnál) így is napi több öltözet ruha kell, de ilyenkor muszáj kicserélni. Egy kis kosz a ruháján itthon? Kit zavar??

Ajándék: Kíra tavalyi szülinapra kapott csúszdát. A zöld-sárga változatot. Akkor még persze nem tudott egyedül felmászni, de imádott csúszni :-) Balatonon használtuk. Aztán eltettük a pincében téli álmot aludni. Télen viszont volt egy időszak, amikor egyszerűen nem lehetett Kírával bírni a lakásban, és szerencsére Kornélnak eszébe jutott, hogy van egy csúszdánk. Ez volt a megmentőnk! Azóta is itt áll a nappali közepén. Elfoglalja az amúgy sem nagy szoba felét, de nem érdekel, mert még mindig tök jó játék neki! Lecsúsztatja az összes babát, állatot, lego kockákat stb., majd ő is csúszik a kupac tetejére :-)

Pil, Ami nagyon édes! Hogy vagytok? EMG?

Andy, jó hogy meggyógyultatok. Most tudsz egy kicsit a sulira koncentrálni. Meg a Tesóra :-)

Benianyu, Oriandy, a sajt recept engem is érdekelne!!!

Testrészek: Kíra tudja a testrészeket, ő a köldökét és a cicijét keveri, de csak saját magán. Szerintem azért, mert amikor lenéz, akkor csak a köldököt látja, és azt hiszi, az a cici. De mindenki máson tudja, hogy mi micsoda. Ja! A szempilla-szemöldök különbség nem mindig tiszta :-)

Méz, írj magatokról! Olyan jó! Egyrész mindig örülök, hogy Kíra már ilyen nagy, másrészt egyre jobban kezdem irigyelni a kisbabás anyukákat. Szerintetek ez jelent valamit? :-)

Anita, jó hogy jelentkeztél. Jó lesz Nektek nyáron, ne izgulj, nem lesz semmi gond! Miért lenne?
Én azt hittem, hogy a másodiknál inkább már nem izgul annyira az ember. Lehet, hogy mégis?
Neked mennyi van még a suliból?

Reni, Peti nagyon megváltozott - legalábbis ilyen csiniben kirittyentve, belőtt séróval, virágcsokorral a kezében… - igazi nagyfiú lett!

Amandi, nálunk az idegenekkel fordítva van: Ha valaki érkezik hozzánk, kénytelen a lépcsőházban levenni a cipőt és a kabátot, mert Kíra ott áll a küszöbön és dirigál, hogy mit vegyen le, és hova akassza fel :-)
Márk mióta jár bölcsibe? És a betegségeket leszámítva hogy tetszik neki a bölcsi?

Nancsa, a kutyus jó lehet. Ha családi házunk lesz, majd én is szeretnék egyet. Úgyhogy még kicsit várunk rá…

Gab, nagyon jók a képek! Főleg Mesi a nagy mellényben! :-)

Colett, mi lett a múltkor a sitterrel? Jön hozzátok rendszeresen?
Mi a Balcsira megyünk a négy napból két és félre. Remélem, legalábbis, hogy jó idő lesz!

tandika
 
 


Nagyon boldog névnapot a Katáknak!
Vendég
 


Sziasztok!

Tandika, de jó rólatok is hallani :)
Márk februárban kezdte a bölcsit, és a saját tapasztalatomból csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon tetszik neki, vigyorogva szalad be, és sokkal kiegyensúlyozottabb azóta. Amikor volt a hosszú betegség és majdnem egy hónapot itthon voltunk, akkor a végén már kezdett egy kicsit nehezen kezelhető lenni. Nem utolsó sorban rengeteget tanul a közösségben a többiektől (meg a gondozónéniktől) És azt akkor még nem is említettem, hogy ott más játékok vannak, mint itthon. Szóval szerintem ez volt a legjobb, amit tehettünk vele, hogy beírattuk. :)

A testrészek tekintetében mi annyira nem tanítgattuk, szóval a köldök, könyök, szempilla, ilyen részleteket nem tud. A cicire viszont van egy édes sztorim: Amikor énekeljük, hogy cici-cini kisegér... akkor rögtön mutogatja a cicijét. :D

Beszédben nekem mindig érdekes amikor azt mesélitek, hogy az első szótagokat mondja a gyerkőc. Márk mindig teljes szavakat mondott, nem szótagozott. Furcsa.

Öltöztetés: Én sem öltöztetem folyton, nézve azt, hogy ő egész nap eszeget, és most, hogy kinn vagyunk az udvaron olyan mocskos estére, hogy a ruhái feketék. Viszont Kirához hasonlóan a víz Márknak is nagy vonzerő, és bizony ő sem viseli el ha vizes a ruha. Na akkor öltözni kell.

Hajmosás: Nekünk elég hetente hajat mosni. Érdekes, ő akkor kente a fejére is az ennivalót, amikor még én etettem, és ahogy kalimpált, meg kiütötte a kezemből, meg belenyúlt, na akkor viszont még a plafon is kajás volt. Amióta egyedül eszik, azóta tiszta marad, a folyósabb ennivaló is egyre ritkábban csorog a mellkasára. A partedlit viszont nem viseli el.

Az ivászat is úgy alakult, hogy átugrottuk a csőrös poharat. Volt a cumisüveg, utána meg a pohár. Az átmenet egy kicsit nehéz volt, mert a cumisüveg már nem volt jó neki, a pohárból meg szándékosan kiöntötte folyton az innivalót. Pedig akkor is tudott már inni. Mostanra már csak nagyon ritkán önti ki. Néha a vizét kistálkába önti át és abból iszik :D

2 napja elkezdte igazán élvezni a motorozást. Legurul a lejtőn, és olyan ügyesen megáll, meg kormányoz. Arra viszont még nem jött rá, hogy hajtsa 2 lábbal magát. Felváltott lábbal hajt, aminek nagy előnye, hogy így nem halad olyan gyorsan, utol lehet érni.

Ex,
húú, én erre nem is gondoltam, hogy magunkat is beoltassuk a kullancs ellen. Nem rossz gondolat. (Mondjuk bennem még soha nem volt egy sem.)

amandi
 
 


Hahó,

tegnap természetesen már nem tudtam gép közelbe kerülni. Amint megjött a férjem lecsapott a gépre, de persze Panics is rajtam lógott végig.

Nem nagyon tudok reagálni semmire (bocsi) mert tegnap ugyan végigolvastam, de mára törlődött is az agyam, de azért próbálkozom.

Gab,
sajnos eddig még nem tudtam igazán rápróbálni Pannira a poncsót. Amikor megjött akkor felvette, megnézte magát a tükörben, majd üvöltve levette és azóta sem hajlandó felpróbálni, pedig Guszti meg anyum szerint is nagyon édes. Annyit azért láttam elsőre, hogy pindurkát nagy, de hát ez pont jó, mert ősszel szuper lesz (már ha addig a disznaja lányom hajlandó lesz hordani). Pénz megérkezett?

Benianyu,
hát ezek a Blani képek szuper édesek! Bezzeg Pancsit tegnap előtt is kisfiúnak nézte egy ügyes anyuka:( Jó mondjuk farmerben volt, meg egy fiúktól megörökölt narancs-kék széldzsekiben, de szerintem azért lányos....csakhát a haja a bongyorodás miatt nem túl hosszú és persze abba sem enged semmi gumit vagy csattocskát betenni.

Pil,
nálatok minden rendben? Ez az uccsó vizsgálat kimutatott valamit?

Ex,
"cégnél dől a ház" remélem csak sok munkát jelent, nem pedig, hogy a cég megy tönkre.

Hétvége:
Balcsi takkerolás. Már úúúúúgy vááárom (természetesen nem, már előre rosszul vagyok, hogy mekkora kosz lesz)

Cici kérdéskör:
nálunk már csak este van és ezt Panni is nagyon tudja:) Múltkor pölö a homokozóban jelentette ki nagy büszkén, hogy "cici ette", mondtam neki, hogy ez most egy kicsit több info volt a kelleténél, de a többi anyuka röhögött nagyokat:)

Lépés,
hát ő összevissza lép fel meg le a lépcsőn. Épp hogy kényelmes neki, hogy jön ki a lépés.

Mindenkinek akinek név, szüli és egyéb napjairól lemaradtam sok bódogságot! Betegeknek gyógyulást!

Jó hétvégét!

meteor
 
 


Sziasztok!

Rita! Igen, mani ittvan! Köszi! Reméljük, azért őszre változik Panni ízlése, és szívesen hordja majd a poncseszt.

Mesinek is már majdnem kész, de ma se haladtam semmivel, mert elcsavarogtuk a napot. Nem nagy ügy, csak új kártyát hoztam el az OTP-ből, pelust vettünk, anyáknapra virágot, anyu pasijának ajándékot, ilyenek. Holnap szülinapos a "tata" (Mesi így hívja), 51 éves, és megyünk kajcsizni.

Szombaton meg anyósékhoz, aztán nekem az osztálytali... semmi majális nem fér bele. :)

Kész lettek a képek, mármint haza is hoztuk, irtó aranyosak mind egy szálig, reméljük, szépen be tudjuk szkennelni, mert bazi drága egy 10X15-ös (vagy mekkora is) 350 Ft-ért...

Era! Bújj már előőőőőőőőőőőőő!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Benianya, tegnap kimaradt:
múltkor olvastam, amit írtál a volumennöveléssel kapcsolatban. Tök érdekes, mert nekem is azért javasolta a fodrász, merthogy nem teszi tönkre a hajat, viszont azt mondta, hogy ez alól az egyetlen kivétel, ha hajfestéssel együtt megy. Ő mindig megpróbál mindenkit lebeszélni, hogy a volumennövelt hajat festesse (vagy fordítva), persze, azt mondja, mindig vannak olyan "elvetemültek", akik ragaszkodnak hozzá, és akkor megcsinálja. Neked ezt nem mondta a fodrász? Vagy neked így is jól bírja a hajad... :wink:

A gyerekem éppen felhuzkodott egy bugyit a félig letolt nadrágjára, és így akar felmászni a csúszdára. :shock: Na, lépek, mert mindjárt orraesik. :evil:

Sziasztok!
Szép és jó hosszú hoszzúhétvégét mindenkinek!

tandika
 
 


Sziasztok!

Nem igazán tudlak mostanában követni benneteket, ezt az oldalt azért nagyjából átfutottam.
Megkaptam életem legcsodásabb ajándékát. Milán elszavalta nekem az édesanyán virágokkal álmodtam kezdetű versikét. :) Leírni sem tudom, mennyire meghatódtam. Olyan kis kedves, tündér ez a a gyerek! A bölcsiben tanították nekik a gondozónénik.

A beszéddel kapcsolatban nekem semmi sem furcsa vagy szokatlan. Milán annyit dumál, be nem áll a szája, "anya, mi ez? mit Csinál Anya? stb." A bölcsiben van olyan gyerek, aki teljesen érthetően, szépen beszél már, és olyan is, aki idősebb Milántól, és egy szót sem szól. Szerintem ez totál olyan, mint pl. a járás. Ki hamarabb, ki később kezdi, de nem hinném, hogy bárki bármiről is lemaradna.

Minden kép nagyon tetszik. :-)

Marcy, remélem jól vagytok! :wink: :)

Benianya, szörnyű lehetett ez a betegség. Főleg, hogy te is benyaltad. Remélem már jobban vagytok! Milán 2 hónapja bírja, de az elmúlt éjszaka sokat köhögött és az orra is elkezdett folyni. Nagyon bízom benne, hogy csak egy enyhébb lefolyású valamit kapott el.

Hajmosás: Milán minden este úgy pancsol, hogy totál vizes lesz az egész feje.

Lépcsőzés: nálunk ez teljesen változó. Van, mikor váltott lábbal, de van olyan is, hogy egy lábbal lépked.

Milán is szereti a sapit, de ha indulunk valahová, akkor mondja, hogy a kabátot is kérem, cipőt is kérem stb.

A 4 nap nálunk elég sűrű lesz. Most fogunk szülinapozni, névnapozni, anyák napjázni, nem lesz megállás.

Ki hová megy nyaralni? Mi most foglaltunk le egy horvát utat, végülis ugyanoda megyünk, mint tavaly.

Gabella, hogy áll a tali? Kik jönnek, tudni már? Wkata válaszolt?

Bocs, hogy csak ennyi voltam. Jó éjt Mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy kis tanácsért jöttem, bocsi.
Az a gondom, hogy kb. egy-másfél hete Peti végigüvölti a fürdést, pedig korábban élvezte, alig tudtuk kiszedni kádból. Nem történt semmi. Mondjuk a hajmosást edidg is végigsírta, de hogy most mi lelte, nem tudjuk?!

Kimike!
Úgy megnézném már Milánt!
Ha már ide nem raksz képet, küldhetnél az emailemre!!!

Nálunk üdülés kérdőjeles. Attól függ, hogy kapok e cégtől üdülési csekket. Ha találok munkát, akkor tuti kilőve!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok Lányok,

Kimike: nagyon örülök, hogy életjelt adtál magatokról, már akartam kérdezni, hogy hova tűntél :) .
Biztos nagyon jó lesz Horvátországban, emlékszem, hogy tavaly nagyon tetszett a hely neked :) .
Mi Zalakarosra megyünk 1 hétre, mert messzebbre már nem igazán merészkednék pár héttel szülés elött.

Amandi: de jó, hogy te is azért írogatsz, mégha neked sincs annyi időd. Te is tehetnél fel képet Márkról, már nagyon régen láttuk :) .

Reni: nálunk dettó ugyanez volt a helyzet a fürdéssel. Kb. 3 hete nem igazán örül a fürcsinek Marci, nem akar beleülni a kádba, eddig Isti fürdette, most folyamatosan engem követel. Tényleg csak néhány percet volt bent, amíg gyorsan lecsutakoltuk. Korábban imádott fürdeni, pancsolt, viháncolt, nálunk is úszott az egész fürdő, mert úgy locsipocsizott.
Most kezd megint visszatérni minden a régi kerékvágásba, de még nem az igazi.
Nem tudom, hogy mi lehet(ett) az oka :shock: :shock: :shock: !!! A fogát most már csak én moshatom...

Tandi, Wawel: szombathelyi Kalandvárral kapcsolatban. Van belépő, meg van különböztetve, ha szombathelyi lakos vagy, akkor vmivel kedvezőbb. Felnőtteknek 280 Ft, 2 év alatt ingyenes és mivel Marcinak nem kellett fizetni, ezért fogalmam sincs, hogy mennyi a gyerek belépő...
Ha nem vagy szombathelyi lakos, akkor ha jól láttam felnőtteknek 400 Ft.
Egyébként 9-19-ig van nyitva. Amíg kicsik a gyerekek, addig értelemszerűen velük vagyunk, de ha nagyobbak lesznek, akkor már a felnőtteknek is inkább lesz kikapcsolódás, van ott egy kis kajálda rész, lehet egy kicsit pihizni :P !
Marci nagyon élvezte és ahogy elnéztem minden gyerek, mármint a nagyobbak is.

Ex: kitartás a munkához, nem csodálom, hogy fáradt vagy!!!

Ákosbenianya: képek nagyon jók!!!

Colett: kullancstól most én is beparáztam és megbeszéltük Istivel, hogy beoltatjuk Marcit. Remélem még nem késő...

Meteor: cicis sztori nagyon édes volt, jót mosolyogtam. Pancsi értékeli, ebből is kiderül :) :) :) !!!
Szerintem nem normális, aki Pancsit kisfiúnak nézi, gyönyörű kislány, bár lehet, hogy sokan tényleg ruha alapján döntenek...

Gab: tényleg húzósak a képek árai. Nálatok nem volt az oviban anyáknapi műsor???

Menyasszon: tök jó lehet ez a tekercselős fogyasztás. Ha én is úgy lettem volna, hogy nem megy le rólam a háj, akkor én spec. masszázzsal fogyóztam volna. Fő a lustaság :) , mármint részemről :wink: ! Szupi, hogy meg tudod oldani Fanni felügyeletét, amíg sportolsz!

Mi jól vagyunk, látjátok még mindig nem sikerült képet feltennem.... Ma már ott tartottam, hogy a fürdőben a tükörben lefényképezem magam...
Talán holnap csinálunk képeket május 1. örömére... :roll: .

Mi a hétvégén itthon leszünk, holnap kimegyünk a majálisra, pénteken bepótoljuk azokat az elmaradt ünnepeket, amelyeket az utóbbi hetek történései miatt nem tudtunk megünnepelni. Szombat vasárnap pihizünk, fagyizunk, talán elmegyünk Kőszegre egyet kirándulni.
Hétfőn megyünk Pestre megint Marci kukijával, mert többször jelzi, hogy nem jó és odanyúl, ki kell bontani a pelusból és akkor jó neki, de azért mutogatja. Kiváncsi leszek mit mond, most nemcsak bőrgyógyászatra visszük, hanem urulógusnak is megmutatjuk.
Hazafelé a veszprémi állatkertet ejtük útba, már régóta tervezzük, hogy elmegyünk oda.
Jövő hétvégén hazautazunk Istiékhez, mert az is egy kicsit hosszabb hétvége lesz.
Május 15-én Isti 30 éves lesz :) :) :) !!! Meg kell ünnepelni, még nem tudom, hogy mivel készülök :) !
Utána hétvégén babatali veletek :) , aztán ottalszunk a barátainknál, mert néhány hónapja költöztek új házba és hát meg kell nézni, na és persze nem utolsó sorban már nagyon régen találkoztunk, lesz mit megbeszélni.
Következő hétvégén lagzi...

Még nem is meséltem, hogy hétvégén voltak itt a barátaink és hozták a meghívót esküvőre. Ahogy eddig is írtam nektek, eddig arról volt szó, hogy máj. 10-én lesz... El is siklott a figyelmem a dátumon, az idézettel és a szöveggel voltam elfoglalva. Egyszer csak elkezdtem mesélni, hogy milyen zsúfolt lesz a május.
Mondom nekik, hogy május 10-én a ti lagzitok, erre csak néznek és mondják, hogy máj. 24-én... Akkor volt csak szabad az étterem. Ebben csak az a probléma, hogy a barátnőmnek is akkor van és oda is hivatalosak vagyunk lagziba is, ráadásul kb. 200 km-re van egymástól a 2 esküvő...
Úgy néz ki, hogy Isti volt évfolyamtársáéra megyünk, mert a barátnőmén nem lesz senki olyan, akivel el tudnék lenni, mert a többieket nem hívta meg... na és persze nem lenne az igazi, ha én az egyik lagziban ülnék egyedül, Isti pedig a másikban... úgy döntöttünk inkább együtt megyünk, de így ugye választani kellett... Barátnőm még nem tudja... utálom az ilyen helyzeteket!!!

Na, hosszúra sikerültem, bocsi ha vki kimaradt, most ennyire volt energiám.

Szép estét mindenkinek!!!

Eni
marcy
 
 


[color=red]Éljen május elseje, ének szó és tánc köszöntse.
Zeng és dalol az ének, szállj vig zeneszó ének, köszöntsük a magyar népet. [/color][
b]

Emlékeztek a régi május 1-ekre? Remélem jól idéztem a dalt. Fúú, micsoda munkahelyi felvonulások voltak!Nyuszis lufik!!!!!!!

Preni!
Tippek:[/b] megváltozott a bőre érzékelése, és vagy hidegnek, vagy melegnek érzi a vizet. Vagy túl kevés, vagy túl sok a viz. Vagy add a kezébe a zuhanyt valami malomszerű forgó játékkal, hogy azt forgassa. Vagy Beni akkor sirt még, ha egyedül volt, Blani nem ment be vele. Eddig figyelemeltereléssel rendbehoztuk a dolgot, mondjuk Beni nagy kacsa, még hajat mosni is imád-de nála is volt már ilyen hirtelen sirás. Vagy tudod mi jutott még eszembe? Lehet, hogy ahogy beleér a heréje, hirtelen felmegy(nézd meg) és az kellemetlen lehet neki?Azt hiszem ez is hőmérsékletfüggő.
Szóval ilyesmik lehetnek,vagy csipi a fenekét a viz?
Vagy még játszani akar, vagy épp már túlfáradt?
Igazából csak én is kérdéseket teszek fel. Esteleg ha megkérdezed mi baj, mit szeretnél? arra válaszol,vagy csak sir?
Mert Beni a hőmérsékletre mondta hogy "húúúha"-igy csak ki kellett próbálni hogyan jó neki-hidegebben, vagy melegebben.

Köszi a képdicseket.
Kimike, jó, hogy jelentkeztél. Horvátország jó, emlékszem a tavalyi helyetekre. Mi még most sem engedhetjük meg magunknak a külföldi nyaralást, csak remélni tudom, hogy idén is megkapjuk a katonait. Tavaly 50 ezerből jött ki négyőnknek az 1 hét. Az még belefért. Ha 2 naponta itthon kimegyünk a strandra is annyiba kerül.

Gab! Leadtátok a katonai nyaralás igényt?Ugye igeeeeen!!!!!!

Tandika!
Köszi.
Volumenre azt mondta a fodrász, hogy a festéket nem bántja, mert az nem dauer. De még gondolkodom, mert azért tuti igénybe veszi a hajat.

Bocs a többiektől, ost nem tudok többre reagálni, mert megyünk majálisozni. :P :) :D :lol:
Beni most ül életében először helikopteres(GAB!!!) és lovas sergőn, meg csilingelő kisvonaton!!!!!!!!!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Sziasztok!

Mi már voltunk kint a majálison. Most hazajöttünk aludni, aztán megyünk nagyiék kertjébe családi bulizni (bár a csónakázó tónál is családosan voltunk). Nagyon jól éreztük magunkat! Volt rendőrségi és tűzoltósági bemutató is. A gyerekek kedvence az volt, mikor a tűzoltók egy csomó habot nyomtak ki a rét közepére és bele lehetett menni. Látnotok kellett volna azokat a boldog arcokat! Kicsit és nagyok is ugyanúgy élvezték. Képeket majd teszek fel, ha átküldik nekünk.

Benianya: Remélem már jól vagytok. Nagyon hasonlítanak rád a gyerekek, főleg Beni. Balett bemutató hogy sikerült?

Marcy: Látni Marcin, hogy milyen jól érzi magát a játszón! Nagy szívfájdalmam, hogy nálunk nincsenek jó játszók. Remélem a kukijával minden rendben lesz. Hú, nem irigyellek a lagzi helyzet miatt.

Gab: Nagyon jók a képek! Nekem is tetszik Mesi a mellényben! Lackó pedig nagyon vagány a quadon (így kell írni?).

Reni: Boldog névnapot a nagyfiúnak! Milyen szép tiszta az etetőszék! Mikor Zoló eszik az asztal, meg a föld is tiszta kaja… Esetleg kipróbálhatjátok azt, hogy beteszitek a nagykádba a kicsit, és abba engeditek a vizet. Zolónál ez bevállt, bár ő tanya miatt nem akart fürdeni.

Tandika: A kutyás képek a szüleimnél készültek, mi sajnos panelban lakunk…

Amandi: Mi is nagy motorosok vagyunk! Bár Zolót már nehéz utolérni olyan tempóval közlekedik.

Meteor: Szerintem sem fiús Pancsi. Én egyszer akkor akadtam ki, mikor Zolót úgy nézték lánynak, hogy kék ruhában volt, kék sapi, és ráadásul a takaró is kék mintás volt a babakocsiban. De hát ez van, van aki csak néz és nem lát… "cici ette" – nagyon cuki lehetett!

Mennem kell, a fiatalúr felébredt.


nancsa
 
 


Pil! Amelinek nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!


Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Amelitának nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Mi az a név az új vonalzón? Csak nem ő hívja így magát?)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Itt van a trambulinos video. Szerintem a képek magukért beszélnek. Kár, hogy nem hallani Kinga nevetését, meg visongását. Nagyon ott volt a szeren. :twisted:

http://gallery.kovacs-telekes.org/v/csa ... n.flv.html

tjuca
 
 


Sziasztok,

Amelinek boldog 2. szülinapot kívánunk mi is :P :P :P !!!

Május elsejét elverte az eső, úgyhogy nekünk az kimaradt :( . Ha Marci felébred, akkor indulunk Kőszegre. Remélem sikerül pár fotót készíteni és akkor majd töltök fel :) !

Juca: a képeket sikerült megnézegetni, de a videot nem tudtam megnézni, nem jelent meg a videolejátszási ablak vagy lehetőség... :( .

Mellékelek egy képet a pocimról, a fejemet ne nézzétek :D !

Kép

Eni
marcy
 
 


Hali.

Gyorsan írok.
Peti még alszik, az itthoni melóval megvagyok...így dolgoztam napi +2 órát grátisz, de hogy mi lesz hétfőn...na nem panaszkodok.

Május 1. jó volt, csavarogtunk ezerrel. Tesco gazdaságos üzemmódban működtünk, mert az általunk elvitt pénzből szinte semmit nem költöttünk. :)
Lehet, ma mekdönci lesz belőle, majd lebeszélem a férjemmel.

Pil, ha kimaradt volna: a férjedet és a kicsi fiadat Isten éltesse névnapján!
És persze Amelinek is sok puszi 2. születésnapja alkalmából!

Amandi, hát én sem emlékszem, hogy lett volna bennem kullancs. De annak idején anyu és apu beoltatott bennünket, és úgy vagyok vele, hogy ezek után már a háromévente egy szuri megér annyit, hogy meglegyen a védettségem. Petinek is megvan már, az első két szurit ugye megkapta. A harmadik év végén lesz esedékes.

Meteor, hát tudom, nem vigasztal, de én ma a piacon egy totál fiúsan felöltöztett (fiú)babát lánynak néztem, hosszú volt a haja, pufók az arca. Szóval semmi se biztos. Se a ruha, se a kinézet...
Ja, igen, a mondat tényleg "csak" a sok melót takarja. Ld. fentebb.

Kimike, elhiszem, hogy meghatódtál Milán verselésétől!
Nálunk még képlékeny a nyaralás...magyarán fogalmam sincs, egyáltalán arról sem, hogy nyarulnk-e. :?

Preni, mikor sír? Mikor beleteszitek, vagy már a kád fele vezető úton üvölt a kisfiad? Nekem is hasonló ötletek jutottak eszembe, amit Bénianyu írt, de ha már a kádbatevés előtt sír, akkor más (is) lehet a gond.

Marcy, kullancsügyben még nem késtetek el. Ugye úgy van, hogy van az első oltás, és utána 1 hónappal a második, és ezzel meg is van a védettség.
Sajnálom, hogy kellemetlen helyzetbe kerültetek a lagzival kapcsolatban. Én egy kicsit logikusabb vagyok, aki előbb jön, az nyer. Nálunk most én nyertem a tali időpontjával, mert lenne aznap máshol egy Skoda találkozó, de mivel ezt előbb tudtam, én lettem a nyerő. (Persze, mint kiderült, ketten leszünk, mert úgy néz ki, hogy Feri átmegy Tatára ügyintézni...)
A pocid nagyon csinos, a fejeddel sincs semmi gáz szerintem. ;)

Bénianyu, Beni élvezte a forgót, a kisvonatot? Petit nem igazán mertem feltenni rá, mert úgy gondolom, hogy az elindulás után üvöltött volna, mert ugye én nem ülhetek fel vele (azt hiszem).

Juca, a videóval én sem boldogulok. :(

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Helló Lányok!

Most már működik a video.

tjuca
 
 


Kimike!Boldog névnapot!!!!!!!!

Kép

Andiék

Kép
Kép
veráska
 
 


Minden Anyucinak boldog anyák napját!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
veráska
 
 


Amelitának!

Nagyon boldog szülinapot kívánok!


Kimike!

Boldogságos névnapot!


És..... Mindenkinek Boldog Anyáknapját!!!!!!

Reni
Kép
prenata
 
 


Ameli!
Boldog születésnapot!!!!
Fúúú, 2 év!!!!Ez igen!

Pil, nektek is sok boldogságot!

Kimike! Nagyon boldog névnapot kivánok!

Ex! Majális, sergőBennem is bennem volt a para, hogy ha felteszem sir, de gondoltam mi a legrosszabb ami történhet?:le kell állitani a vonatot, mert sir. Na és akkor mi van?
Szóval felültettük, és annyira de annyira élvezte, hogy csuda!
Igaz, hogy a kisvonatot 3 Blanka sergőzésnyi ideig nézte pislantás nélkül annyira elbűvölte, látta hogy ki -beszállnak a gyerekek és végül Blanival meg egy osztálytársukkal ült fel, a két lány között.
Aztán dodzsemezett is ám!!!!Apával. Blani meg az osztálytársa meg egyedül. Hát a két kiscsaj olyan ügyesen vezetett, hogy csuda. Bámulatos, hogy a Blani milyen jól vezet(később még velem is dodzsemezett, én csak a padált nyomtam, ővé volt a kormány), na neki 16 évesen tuti lesz jogsija!
Blani pedig az összes sergőre felült, képzeljétek volt amire egyedül, mert már senki sem birta a nagy pörgést. Ő meg vigyorogva integetett fentről és könyörgött hogy még..még.
Na mi jó sokat költöttünk, minden menet 500 ft, de a nagyszülőktől erre kapott pénzt. Még lőttünk is. Nagyon jó volt, olyan igazi békebeli búcsúhangulat!
Nálunk ilyenkor az önkormányzat jóvoltából családi park is van, ahol minden ingyenes, szinpadi produkciók, lufik(Avon), népi játékok, kézművesség-igy ott pihentünk mi nagyok, mig a kicsik bogarásztak.
Szóval egyszerűen szuper volt. 12-17 ig voltunk ott, senkinek egy nyikkja sem volt, ilyen jól még sogha sem birtuk. Benit ezek szerint annyira lenyűgözte a tömeg, a sok inger és látnivaló, hogy elfelejtette nyűgni, hisztizni.

Tricikli!
Beni élvezi nagyon, de nem tudja kormányozni. Ezért kicsit macerás vele elindulni, az a kérdésem mikorra anulják meg?
Bár ha csak abból indulok ki, hogy Beni sem hajtotta páros lábbal a kismotort, csak épegetett vele, eleinte még állva, aztán rájött, hogy üzemtakarékosabb ráülni-jó lassan haladt. Erre tegnap 2 nap kihagyás után ráült és csodák csodájára 2 lábbal hajtotta. Kiszámithatatlanok!

Szép anyák napját mindenkinek!!!!!
Mi már felköszöntöttük anyucit-olyan édes volt mert ahogy kézenfogva énekeltük az orgona ágát Blanival elsirta magát-azt mondta akkora boldogság, hogy mi vagyunk és ilyenek vagyunk. Annyira édes!!!!

benianya
ákosbenianya
 
 


Köszi szépen Mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :-)

És boldog, szép napot minden Édesanyának! :-)

Az elmúlt három nap elég sűrű volt. Így ma pihizünk, na meg a férjem tiszta nátha, úgyhogy ezért is maradunk. (Pedig eredetileg ma bobozni mentünk volna. )
Voltunk repülőnapon Gödöllőn, gokartozni Vácon, szülinapoztunk, névnapoztunk, anyák napjáztunk. Teszek fel 1-2 arcnélküli fotót. :)

Marcy, nagyon nagyon csinos vagy. :)
Juca, jópofa ez a video. :) Kinga tud ugrálni? Milán nem, illetve próbálkozik, most állandóan azt kell játszani, hogy fogjuk egymás kezét, és énekeljük, hogy ugrálunk, mint a verebek, rajta gyerekek. Én közben ugrálok, ő pedig lambadázik (nem tudom máshoz hasonlítani a mozgását, mert ugrálásnak nem nevezném. )


Kép

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Amelinek mi is boldog szülinapot kívánunk!
Vendég
 


Sziasztok!

Amelinek és Milánnak nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk!

Juca: Tündéri a csajszi! :P

Marcy: Nagyon csini vagy! :)

Kimike: Boldog névnapot! :P Zoló is most tanul ugrani (hogy a bölcsibe látta, vagy magától jutott eszébe azt nem tudom), de még nem tökéletes a tudománya, de aranyos, ahogyan beroggyantja a lábát, koncentrál, majd azt kiáltja, hogy hopp és próbálkozik. :P Nagyon guszták a torták!

Végül, de nem utolsó sorban: BOLDOG ANYÁK NAPJÁT MINDENKINEK!!!

Mutatok képeket a hétvégénkről:
Kép Pizsiben TV-t bámulva :) Kép Itt már a cumi is kiesett a szájából :) Kép Poénból kapott egy napszemcsit... Kép ...ami azóta le sem szakad róla :P Kép És végül egy habos :P


nancsa
 
 


Ameli
Kép
Vendég
 


Milán
Kép
Vendég
 


Marcy

Csinos kismama vagy! :lol:

Képek jók mindenkinél!

Lányok!
Vieráról senki nem tud semmit?
Úgy eltűnt! :(
Vendég
 


Sziasztok!

Kimike!Boldog Névnapot!

Milánnak pedig BOLDOG 2.SZÜLETÉSNAPOT kivánok!

Az EMG negativ lett.HURRÁ!!
megvolt a szülinapozás,Ami ledöfte a tortát a villával :D ,
a csúszdát pedig imádja.Végül is ez a lényeg.
Nem akarok képáradatot,csináltam egy kollázst.

Kép

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


JDe hülye vagyok!

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉST!!

Gabella!A Maskakiki nevet Peti találta ki,mindenféle neveket kreál,és ez nekem nagyon tetszik. :D

KépKép

KépKép
pilchard
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?