Új privát üzeneted érkezett!

Vicuska :)
Kedvedért csináltam új vonalzót. :) A DPO most a tüszőrepedéstől van számolva. Ma vagyok 3. transzfer napon.
Ezt elég vastag és hosszú tűvel kell beadni. 20G 1,5"-es. Frászt kapok, ha ránézek. De kibírom! :)

Kép
mofly

Vicuska!

Köszi jól vagyok/vagyunk. Gyermek nagyon aktív,nem tudom hogy mikor alszik. Mert állandóan érzem hogy kalimpál meg feszegeti ki magát. Olyankor majd szétszakad a hasam.:-)
Hát igen közel van az idő hogy megérkezzen hozzánk az oly régóta áhitott gyermek. Most legalábbis így érzem hogy nagyon repül az idő. Aztán lehet hogy a vége fele meg már nagyon türelmetlen leszek.:-)
Még a sok apróságot megkell vennünk.

Veled mi újság? Mikor kezdődnek a vizsgálatok? Bocsi de nem egészen vagyok képben. :oops:

Mofly!

Nagyon drukkolok Nektek!!!! Milyen szurit kell szúrnod?

Luca!

Nagyon nagy drukk mára. Annyira reménykedem hogy hátha mégis jó hírrel érkezel vissza. Nagyon sok erőt kívánok.
csipcsab

Csipcsab!

8 nap múlva(jövő kedden) megyünk Tapolcára először.akkor kezdődnek a vizsgálatok...vérvétel mindkettőnknek , katona vizsgálat+tenyésztés bacikra nekem is vizsgálat+tenyésztés+kenet.... :roll:
már tűkön ülök, végre elkezdődik valami! :lol:

tök jó lehet hogy kalimpál!új pocifotót dobhatnál :lol:

Mofly!

köszi a vonalzót 8)
de tesztelni otthon már előbb is lehetne :wink:
Vendég

Vicky
Éljen!!! :D

Luca
???++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mofly
Kitartás!!! Nem lehet kissebb tűvel?Mi az oka?Ne szenvedj feleslegesen ha nem muszáj!

Csipcsab
Kis örökmozgó babóca. :lol: Annyira örülök nektek!!!

Vicuska
Reméljük nálatok is meglesz gyorsan a késlekedés oka...vagy közben bebabásodsz mint Vicky. :wink:

Én mostmár bizton állíthatom , hogy fogytam 2 kilót. :lol: Mindennek meg van az előnye. :lol: (Én mindig mondom.) Még fogyok vagy 3-at és elégedett leszek.Most vigyázok mit eszek...semmi édesség, sok gyümi, zöldség.

Pusszantás mindenkinek!!!
vizkriszisback

Sziasztok! :D

Vicky

Ez aztán a nagyon jó hír!!!!! :D Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!! :D :D :D Aztán várunk haza!!!!!!!!!!!! :wink: :D

Mofly

Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Luca

Sokat gondolok rád, remélem minden rendben lesz!!!!! :D

Vicuska

Mindjárt írok pü-t.

Gaby

Olvastam hogy fél éve sosem késett! :wink: Mennek a drukkok piri távoltartásához még egy jó darabig!!!!! :wink: :D
Vendég

Gaby

Megkuksiztam a ruhádat, álom szép leszel!!! :wink: :D
Vendég

Csajok!

Gyugyi miért töröltette magát? :? :roll: Lemaradtam valamiről? :shock: Elköszönt??????? :roll:
Vendég

Ditke!
Èn észre se vettem, csak az tünt fel, hogy mostanság nem jön! :roll: Azt nem tudtam,hogy törölte magát!!!!!!!! :oops: :x

Gyugyi!
Ha olvasol még minket,legalább szólhattál volna vagy valami... Miért léptél le????????? :shock: :shock:

Vicky!
Vigyázz magatokra, és jó pihenést!!! :wink:

Vicuska!
Nemsokára Tapolca!!!! :lol: :lol: :lol:

Mofly!
Szuritársam!! :( :( :P

Melus!
Hogy vagytok mostanság?

Nati!
Miért nem írsz?? Hol bújkálsz??? :roll: :roll:
susy75

Ditke
köszi :D amúgy még nem jött meg :roll: és veled mi újság?

Vicuska
beindult a gépezet, és pikk-pakk babás leszel :D én nem tesztelek holnap :? inkább majd szerdán vagy csütörtökön

Kép
gaby25

Gaby

Elküldöm pü-ben mert elég hosszú és velem lesz tele az oldal! :oops:
Vendég

Nati

Te is gyere vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Gyerkőcök hogy vannak?????? :wink: :D
Vendég

Sziasztok,
Tenyleg nagyon szetesett ez a jo kis eletre valo topik annyira de annyira :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Olyan vidam csapat vagytok, MIERT????????? Lanyok ne csinaljatok!!!! az egesz babaneten nem talalal az ember lanya ilyen bulis forumot, olyanok vagytok mint egy nagy csalad, es a csaladok a szarban is egyutt vannak!!!

Vicky,
[size=7]halkan GRATULALOK!![/size]
Jo Utat, mar repulsz :lol:

Luca ma egesz nap gondlolam Rad, remelem csak egy rossz alom ez az egesz, es felebredunk es minden rendben!

Susy, hogy vagy?

Vicuska, msnen kerestelek
NAGYON SZURKOLOK NEKED!!!! Mindjart elkezdodik Tapolca es a celegyenes fele kanyarodtok!!!

Mamivagyok, remelem egy jo dontest Hoztok, de en egyett ertek Veled! Igy is lesz ket gyonyoruseged!!! :lol:

Puszillak Titeket!
Kezzem labbam Xben mindenkiert!!!!

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok

Gyugyi: Ezt nem hiszem el, leléptél te mint "Őstopic lakó" :cry:
Egyébként én sem értem az okát, lehet nem olvastam pár oldalt. De nem hiszem mert nem is írtatok sokat :P

Vicuska: Továbbra is nagyon-nagyon szoritok neked. Érzem, most már megtaláltad a helyes utat, és gyorsan jönni fog a baba.
Fogyókúra :? Rohadt nehezen megy, mert ha nem eszem akkor fáj a fejem. Műzlin élek, vizen, és danonn aktivián :x

Vicky: Örülök, hogy erősödik a csikocskád, Vigyázz rá nagyon. És láttom sikerült gyógyszert is szerezned, ügyes vagy :wink:

Luca: Ma én is sokat gondoltam rád :cry:

puszi

Kép

Kép
edinka

Sziasztok Lányok!

Lívia vagyok. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, talán már végre kaphatok tanácsot valakitől. Nekem peteérési problémáim vannak. Szeretnék kiprobálni valami homeopátiás vagy egyéb de mér nem orvosi teát, esetleg valami más megoldást hogy végre összejöjjön a várva várt baba.
Valakinek van tapasztalata ami babásodáshoz vezetett?
lívia28

Suzy! Ditke!!!

KUKUCS!!!

Itt vagyok! Szabi megint beteg, lázas. Semmi új nincs velünk. Olvasok ám!!!
Gyugyi viszont törölte magát, nem jön többet! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Nati szia!!!!! :D

Jobbulást Szabinak!!!!

Gyugyiról tudsz még többet? :wink: :roll: :shock:

Remélem te nem akarsz lelépni tőlünk!!!!!! :wink: :D
Vendég

Kéne vonalzó! :shock: :roll:
Vendég

Szia Lívia!

Remélem minél hamarabb bebabásodsz! :wink: :D
A cickafark+palástfüvet szokták mondani, van akinek beválik, van akinek nem! :shock: :roll: :?
Vendég

Susy!
te szerdán mész dokihoz? :roll: :lol:

Edinka!
hajrá fogyókúra! :lol: kislányod hogy bírja az ovit? :roll: jobban vagy? :P

Mofly!
lehet azt kisebb tűvel is! 8)

Ditke!
köszi a püt. :D
drukkolok!és szupi a vonalzód!főleg az alsó :wink: :wink: :wink:

Krisz!
te is nagyon ügyi vagy a fogyással!bár nem tom neked honnan kéne fogynod :shock: :D

Nati!
Szabinak gyógypuszi 8)
ez noooooooormális hogy ennyit beteg? :roll:

Cirkuszka!
szija 8)
igazad van a topiccal kapcs-ban.... :(

Lívia!
nekem nincs tapasztalatom, mert akkor már babás lennék :lol:
cickafarktea pé előtt és palástfű pé után.....
felettünk van egy mmm-hasznos linkek topic, ott sok okosat olvashatsz :P

Gyugyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mér teszed ezt velünk?????????????????????? :shock: :shock: :( :(
Vendég

Hali,

Luca hírek, remélem nem bánja, ha beírom, mert tudom, hogy aggódtok érte.
ma feltöltés volt, merg feltettek ballont, de semmi nem történt, holnap oxytocin.
írtam neki, hogy sok erőt küldünk, drukkolunk, szeretjük-öleljük.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Vicuska

Gondolod hogy "jól állna" nekem az alsó vonalzó! :wink: :D Én is azt gondolom hogy csini, sőt miniruhásat tettem fel, mert nyári kismami leszek!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati: jobbulást szabinak! szegénykém, már megint. :cry: :cry: dokik mondanak vmi újat?

de örülök, hogy Te itt vagy: szeritned mikor teszteljek..már nehezen bírom. de Te vagy a legszigorúbb tesz ügyben...múlt szombaton - nem most ami volt, hanem előtte - kaptam tüszőrepit, elvileg vasárnap este volt pé. szerdán már tesztelhetek szerinted? szerda :shock: :lol: :lol: :lol: :?:

Vicuska: megint egy nappal közelebb vagy! :wink:

Vicky: bár már nem olvasod, de örülök, hogy erősödik :D

Edinka: egyél, mert ha éhezel az nem jó! a fejfájás ezért is lehet...igyál sok vizet, az eltelít és fejfájás ellen is nagyon jó! kitartás!

Gyugyi: :cry:

Livia: szia, mielőbbi babásodást :!:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
szerdán tesztelhecc :lol: :lol: :lol:

Ditke!
én is nyári kismami leszek :lol:

Luca!
:( :( :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

értettem, holnap meg is veszem :D :D :D :D :D

drukkoljatok - bár úgyis tudom, hogy szurkoltok -, mert én hitetlen kutya vagyok :twisted: :D :?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

mind nyári-bikinis-kisrucis kismamik leszünk!

ááááááááááááá kezdek izgulni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Luca

Nagyon drukkolok hogy minél előbb túl legyél rajta és problémamentesen zajlódjon le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Gizi

Neked is drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D

És köszönjük a Luca infót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hány mg-os Bromot szedsz, hogy 1-et eszel minden nap? :shock: :roll:
Vendég

Lanyok jovok vissza etettek Merit es utana jovok :D :D :D

Kép

Kép
cirkuszka

Vicuska

Még mindig nem vagyok jól még mindig a padlón vagyok, de próbálok nem rá gondolni :? Nem, is vezetek hőgörbét, illetve nem is sexelünk csak is akkor ha mindkettőnknek jól esik.

Lányom, még mindig nem akar enni az oviba, nem tudom mivel kéne őt rávennem, hogy egyen.

Luca: Sok-sok erőt puszillak én is

Kép

Kép
edinka

Edinka: 2,5 mg (van többféle is ? :shock: )

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Nati!
Ugye-ugye!! Tudtam,hogy kukucskálsz! :lol: :lol: Ìrjál is néha!!!!!!! :wink: 8) 8) Azt tudod miért törölte magát Gyugyi! Azért szó nélkül itthagyni minket....

Vicuska!
Igen,szerdán! Iszogatsz e mostanság egyedül?? :lol: :lol:

Gizi!
Beszéltél Lucával? Azt nem tudod, hogy csináltak neki még uh-t,vagy valami ellenörzö vizsgálatot? Tuti,hogy beteg a másik baba is? :cry: :cry: :cry: :cry:
De jó megint lesz tesztelönk!!!!! :P :P
susy75

Edinka!
fel a buksival!akkor kell szexelni ha jól esik :lol:

Susy!
iszogatok....most is :lol: ki tart velem? :roll: :wink:
Vendég

Susy: sms-eztünk. nem akartam nagyon firtatni.
azt azért furcsálom, hogy megszületik vele úgy, hogy van egy valszeg mumifikálódott baba is benn.
anno a barátnőmet ezért császározták. :shock: :shock:
az egyik baba meghalt a 7ik hónapban.
nem jó azt látni, érezni. :cry: :cry: :cry: :cry:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicuska,
jovok :lol: :lol: cici mar nincs :? furdetek es hozzom a sorom azt kivanom tegnap megittam egy fel litert aztan neztem bamban :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

Vicuska!
De jó neked, hidd el,hogy szívesen veled tartanék! Kép
De most így a jó!!! :lol: :lol:

Lívia!
Neked akartam írni, hogy én szedtem homeos bogyót (Ovaria Compot) , abban a ciklusban mikor terhes lettem. Bár nálam szerencsére ez nem megy nehezen,de lehet, hogy ez is segített. :wink:
Nézz szét a babatervezok.otthona.net-en, ott van sokféle homeos, és természetes szer a termékenység növelésére (barátcserje, málnalevél tea stb)
susy75

holnapra mondnak esőt :oops: :oops: :D :D :D :D

Vicuska én innék, de le vagyok tilva...azért kocccc :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

na ez megint egy jó tetű lett :lol: :lol: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!

Köszi, hogy írtál Lucáról! Én nem mertem zavarni..... Megszakad a szívem értük!
gröni

Groniiiiiiiiiiiiiiiii, de jo lattni, hogy vagytok?

Kissgizi ez aztan a szep laptetu :lol:

Kicsi fiam alszik, apa vacsit csinal nekem :lol: oda vagyok erte!

Susy mikor mesz doktorhoz?

Vicuska, akkor iszunk? :lol:

Kép

Kép
cirkuszka

Gitzi!
én már iszok....hukk! :lol:

Gröni!
szijjjja :lol:
Vendég

Gröni: de jó ogy itt vagy, már azt hittem leléptél Te is :wink:
nagyon gondolkodtam én is, hogy írjak-e neki, aztán eszembe jutott, hogy múltkor is írta, hogy milyen jól estek neki az üzenetek...
így aztán csak annyit írtam, hogy szeretjük-öleljük-drukkolunk... :cry:
hisz olyan üzenetet úgysem tudam volna írni, ami kifejezi mennyire sajnálom, ami velük történt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ti hogy vagytok? voltatok mostanában uh-n? hol tartotok? kb 10 hét, nem?

Cirkuszka: tényleg szuper apjukod van :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

én nem ittam, de megettem egy féll zacsipisztáciát...szerintem károsabb :lol: :lol: :lol: :? :? :?

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Vicus: nem is kérdezetem még, hogy vannak a madarak :?: :lol: :lol:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Gizi!
még élnek! :lol:
bár a macsek hajtja őket :wink:
Vendég

Szép álmokat csajszik :lol: :oops:

Kép
Vendég

Kissgizi, hat igen ilyenkor szuper de kakis pelus, furdetes naaaa az kizart! Pedig neha jol jonne, de ma sikerult annyit eleni hogy fucsi utan megvolt a tejpep, csak nem abba a cumisuvegbe amibe kell :? ennyi baj legyen :D

Elottem a sorom :lol:
Nekunk van egy macsik de mar terheseg elott kilett telepitve es a szomszednal van egy madar mikor bemegy hozzajuk megijed csorikam a madartol :shock:

Huu pisztacia az fini :D

en az utcso 4hetben (amig apa nem volt itthon) tokmagot zabaltam de ketpofaval, haaattt Lanyok ugy imadtam, most meg fujjj hogy birtam ezt megenni, mondjuk nem tett jot a vizesedesemnek :S

Megyek megiszom a maradek sort aztan tente, fiam mar rendesen nyomja :D
Jo Ejt!!!
Puszi

Kép

Kép
cirkuszka

Cirkuszka!
Szerdán megyek dokihoz! :P Ja és kérdezted hogy vagyok. Köszönöm jól, szerencsére hányinger és tsai nincsenek. :wink: :wink:
susy75

Sziasztok!

Susy!

Örülök hogy minden oké volt az uh-n. A kövin már tuti látni fogjátok Őt is! Ne aggódj,minden rendben lesz. :wink: :D

Vicuska!

Akkor ez tök jó. Már egyre közelebb vagytok a várt bébihez. Tudod minden lépéssel közelebb. :D Biztos hamar meglesz a lombik!
Pocifotó már elkészült az aktuális csak a hugom gépén van. MAjd átküldi és felrakom.

Krisz!

Köszi hogy örülsz nekünk.:-) Hát nem semmi mi mindenen mész keresztül. Le a kalappal elötted. Remélem mostmár nem kínoznak meg töbett ilyen szempontból és jól eltüntették azt a dögöt. És akkor mostmár a szurik után jöhet a lombik. Nagyon drukkolok. Ugye nekem is endom volt meg volt laparom is de szerencsére csak 1x.

Edinka!

Fel a fejjel ne legyél depis. Jönni fog az a baba meglátod. Tudom hogy ezzel már televan a "padlás" de bízz benne. A fogyokúrával pedig vigyázz ne ilyen drasztikusan. Nehogy baj legyen.
Furi hogy a lánykád nem kar az oviba enni. Pedig otthon eszik rendesen nem? Csoda hogy kibírja.

Gizi!

Szorítok a pozitív teszthez!!!! :wink:

Én nem tudtam hogy Gyugyi is törölte magát. :roll:

Viszont nem értem ezt az egész eltünős dolgot egyes emberek részéről. Mit nem lehet azon elfogadni hogy mindannyian mások vagyunk és különböző véleményekkel. Még csak az kéne ha mindannyian úgyanúgy gondolkodnánk.
Ráadásul 1-2 ember között zajlott a vita,erre ennél sokkal többen eltüntek mert magukra vették. Érdekes számomra ez az egész szitu.
Már csak azért is mert itt firtatta mindenki hogy milyen fontosak egymásnak meg így odavannak a másikért meg úgy és pont ezek az emberek léptek le.

Bocsi hogy ezt leírtam de már nem tudtam magamba tartani,és vállalom hogy ez az én véleményem. :?

Luca!

Elmondani nem tudom mennyire sajnálom azt ami Veled történik. Gondolunk rád és nagyon sok erőt kívánok Neked a felépüléshez!!!
csipcsab

Ja holnap ballagásra megyek a hugomnak. hihetetlen hogy az utóbbi időben milyen lehetetlen időre tudják tenni.
Eleve szerdán,de még hogy du-tán 3-kor! :shock: Tiszta hülyék. Mikor mindenki dolgozik még olyankor.
Ja és ma 2 tortát is sütnöm kell. :? Egyhamar nem szabadulok a konyhából azt hiszem. :lol: Jó lenne ha vki mosogatna utánam,mert azt utálom a legjobban.
Jelentkező? 8) :lol:

gyertek aztán írjatok!!
csipcsab

Jó Reggelt!

Csipcsab,
Köszi. Progeszteront kell szúrnom, ez elősegíti a megtapadást.

Vicuska,
A jövő hét kedd mindkettőnknek izgis lesz! :)
Reggel csináltam egy tesztet. Kiváncsi voltam a tüszőrepi bennem van-e még, de negatív lett. Hétvégén, vagy hétfőn csinálok újra.

Krisz,
Gratula a -2 kg-hoz. Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Eszméletlen amiken keresztülmész. Át tudom érezni az első éjszakádat. Nagyon kellemetlen tud lenni.
Igazából nem a szuri beadása a gond, hanem utána az az olajos cucc, ami benne van. Sajnos ez mindenkinek ilyen vacak.

Ditke,
Szia. Írj magadról is egy kicsit, hogy vagy?

Nati,
Jó, hogy benéztél! Kisfiadnak gyógyulást küldök!

Gizi,
Drukk a teszteléshez!!!!

Edinka,
Nem könnyű most Vikivel. Ovónők se tudnak semmit segíteni?

Gyugyi lépése most jól meglepett. :( Biztos hogy nem volt neki könnyű döntés, ezért nem szólt előre.

Luca, Drága :( Sok erőt! Rohadt igazságtalan tud lenni az élet! :( Pedig annyira bíztam én is, hogy csak tévedés.

Kép
mofly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?