Sziasztok!
Susy!
Örülök hogy minden oké volt az uh-n. A kövin már tuti látni fogjátok Őt is! Ne aggódj,minden rendben lesz.
Vicuska!
Akkor ez tök jó. Már egyre közelebb vagytok a várt bébihez. Tudod minden lépéssel közelebb.
Biztos hamar meglesz a lombik!
Pocifotó már elkészült az aktuális csak a hugom gépén van. MAjd átküldi és felrakom.
Krisz!
Köszi hogy örülsz nekünk.
Hát nem semmi mi mindenen mész keresztül. Le a kalappal elötted. Remélem mostmár nem kínoznak meg töbett ilyen szempontból és jól eltüntették azt a dögöt. És akkor mostmár a szurik után jöhet a lombik. Nagyon drukkolok. Ugye nekem is endom volt meg volt laparom is de szerencsére csak 1x.
Edinka!
Fel a fejjel ne legyél depis. Jönni fog az a baba meglátod. Tudom hogy ezzel már televan a "padlás" de bízz benne. A fogyokúrával pedig vigyázz ne ilyen drasztikusan. Nehogy baj legyen.
Furi hogy a lánykád nem kar az oviba enni. Pedig otthon eszik rendesen nem? Csoda hogy kibírja.
Gizi!
Szorítok a pozitív teszthez!!!!
Én nem tudtam hogy Gyugyi is törölte magát.
Viszont nem értem ezt az egész eltünős dolgot egyes emberek részéről. Mit nem lehet azon elfogadni hogy mindannyian mások vagyunk és különböző véleményekkel. Még csak az kéne ha mindannyian úgyanúgy gondolkodnánk.
Ráadásul 1-2 ember között zajlott a vita,erre ennél sokkal többen eltüntek mert magukra vették. Érdekes számomra ez az egész szitu.
Már csak azért is mert itt firtatta mindenki hogy milyen fontosak egymásnak meg így odavannak a másikért meg úgy és pont ezek az emberek léptek le.
Bocsi hogy ezt leírtam de már nem tudtam magamba tartani,és vállalom hogy ez az én véleményem.
Luca!
Elmondani nem tudom mennyire sajnálom azt ami Veled történik. Gondolunk rád és nagyon sok erőt kívánok Neked a felépüléshez!!!