Jó reggelt mindenkinek! (Szépa napos)
Nyugtonmalac! Köszi a táblit- Te legalább tudod csinálni...ügyes vagy. Nem baj, ha kimarad néha. Majd szeptembertől lesz izgi, ha elkezdenek kipotyogni a babák.
Sírás meg kell néha. Tegnap este valamin én is sírtam, de amikor orrot fújtam vérzett az orrom- szóval a hirtelen rémületben 1 pillanat alatt megnyugodtam.
Van akinek már biztosat mondtak a baba neméről?
Párom totál lányt képzelt be magának - én is.
Tegnap nagymamám elárulta, hogy volt jósnőnél (tudom, biztosan sokan hülyének nézitek...de egyszer én is voltam. döbbenet.) és azt mondta neki, fiú lesz (meg persze előzetes információ nélkül a kártyákból az első mondata az volt, hogy baba áll a házhoz, tud-e róla?)
Picit lehangolódtam. Persze mindegy, csak egészséges legyen, de Apa annyira magabiztos - még így is - hogy lány lesz, hogy már-már elhittem neki.
Most meg csak egy hülye jósnő szavától elszomorodtam, pedig simán lehet, hogy a következő ultrahangon 100%-osan kiderül, hogy kisfiunk lesz.
Persze az is szuper! Csak minden rendben legyen!
Most hülye vagyok? Ti hogy vagytok ezzel?
Sensie! Grat. a költözéshez- új lakáshoz. Párod megbékélt a helyzettel? (lehet, hogy írtál erről, de nem emlékszem, bocsi)
Andi! Én is szélesedek - fájogatnak is a dolgok odalent- pedig most már 110es a csípőm...
Pocakot mértem, az 90.
(kb. 70 volt baba előtt)
Múlt héten beparáztam, hogy nem nő, akkor megmértem - és hetente fogom. Valami dili mindenkinek kell.
Ildi! Megértelek, a szülés egyelőre engem sem rémiszt, inkább az, hogy addig minden rendben legyen.
Folyásra köszi a tippet. Megpróbálok cickafark teát beszerezni. Igaz egy napra elég egy tisztasági betét, de zavaró, kellemetlen.
nagyon jó, hogy írtatok róla- megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek - szóval nem lehet nagy baj.
No, elég hosszúra nyúltam. Megyek, lecseréltetem végre a nyári gumit
sajnos mosatni nem voltam mostanában a kocsit, földúton járok haza, szegény fiúk a szervízben...de reggel nagy sor volt az összes mosóban idefelé jövet. Meg egy csavar is hiányzik a kerékből az őszi csere óta...ki fognak nevetni, hogy erre sem volt időm - majd jól kihúzom magam, hogy lássák mivel voltam elfoglalva