Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Tegnap végig anyuéknál voltam, nagyon élveztem, kutyáztam, kajáltam, lementünk sétálni, vettünk fagyit, ami miatt este sikeresen a vécé aljára néztem durván :P Most már oké vagyok, de ez így van már egy jó ideje, jó lenne, ha végre du. és este is jól lennék! :roll:

Kata - nagyon tetszik a képed, jó a pocid és nagyon szuper a felsőd, tetszik! :)

Marek - képet, képet, képet! :lol:

Képzeljétek, én abban a hiszemben voltam, hogy du-ra lesz igazán nagy a hasam, tegnap húgom megjegyezte, hogy úristen, nagyon nagy ahhoz képest, hogy 14 hetes vagyok, és bőszen mondtam neki, hogy áááá, reggel nem is ekkora, csak felfújódik napközben.
Most gyorsan csináltattam egy képet ma a párommal és hát...
nézzétek saját szemetekkel ------------------> Kép hasam

Szóval így nézek ki reggel is? :shock:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nusildi!

Szerintem ez tök normális.nekem is ekkora volt.
Képzeljétek, most jött a hír, hogy az egyik barátnőm ma hajnalban megszült, nem is akárhogy.Érezte, hogy elindultak a fájások, el is indultak a kórházba, de felmenni már nem tudott.A férje fölszaladt szólni, hogy jöjjön valaki, mire leértek, a baba megszületett a kocsiban:-))))))))))))))
Hát, mindenkinek ilyen gyors és könnyű szülést!
Ja, még valami.Tegnap megvettem az Útmutató a szüléshez című könyvet.Aki fél a szüléstől, meg a fájdalomtól, annak nagyon ajánlom, hihetetlen jó.
emmalena
 
 


Én nem szeretnék kocsiban szülni...!!! :shock: :shock: :shock: Ez a legnagyobb parám, mert ugye nekem Soltvadkertről el kell jutni Pestre, ami elég bajos tud lenni, ha mondjuk baleset van az autópályán. Tavaly még azt mondta a szülésznő, hogy első szülésnél nem lehet gond, nemtom, hogy most mit mond majd... :roll:
Azért gratulálok a barátnődnek...ez tényleg gyors volt!!!

marek
 
 

 
 

Sziasztok!

Nah,a tegnapom kimaradt,így jól le is maradtam!ez az új lap kezdés nekem mindig problémát okoz!így csak nagyjából tudok reagálni! :lol:

először is!nagyon jók a pocis képek!!!:D
majd én is rakok fel,amint tudok,bár nálam még sajna nem túl látványos! :(

Zsuzsu,nem semmi!le sem tagadhatnád a fiad!!:D:D

a kilókról annyit,h 50ről indultam,47re fogytam az első 3hónapban, most pedig ismét 50!de nekem nincs is olyan szép pocim mint nektek!épp egy pici dudor van!ennyi!nem hinném,h nekem lesz olyan igazi nagy terhespocim! :(
most is már tök szivesen dicsekednék,h már 4hónapos terhes vagyok,de mivel még nem látszik így meg sem kérdezik,én meg nem mondom,mert még olyan furának érzem! :lol:

a juttatásokról!én még ugye tanulok,most kezdtem el dolgozni egy hónapja,így nem is tudom,h velem mi lesz még annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz! :lol:

velünk annyi történt,h tegnap megvolt a vérvétel(4cső), de nekem olyan fura,h az eredményeket majd a védőnőnek küldig,így 3hét múlva tudom csak meg az eredményeket! :? akkorra hívtak ugye terhesgondozásra!addig meg izguljak!...

de a legjobb,h csütörtök este zuhi után Rajmim bekent a csíkok elleni olajjal és utána olyan furán feküdtem(a felsőtestemmel háton,a lábaim meg behajlítva oldat) tehát sztem ez lehetett az oka,mert eléggé feszült a bőr a pocimon a bal oldat....na és az volt,h éreztem 3olyan határozott rugást,h most végre tudtam,ez nem lehetett más csak a babánk!:D:D olyan boldog voltam!
mondjuk azóta sem éreztem ennyire határozottan,de úgy örültem!:D

na,én sztem kihasználom a jóidőt és kiülök a napra!:D

szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Ildi!Elsö babához szerintem pont jó a pocid a másodiknál már jobban látszik majd :wink: A felsöm kínais tökéletes erre az idöre meg utána olyna drágák a kismama felsök :evil:

Inez!Nem lesz semmi baj a vérképeddel nyugi!!!!!Ha lenne valami az uh látni kell szóval nyugi :wink: Mikor lesz az esküvö?Nyugodtan pörgesenek a lagzin én szóltam a vőféjnek aki sokszor leültette és kaptam inni olyan nagyon táncoltam és Zsófi is élvezte :lol: Te olyan vékony lehetesz,hogy azért nincs pocid de nyugi nemsokára beindul ám a nővés :wink:

Kocsiban szülés hát én is kihagynám :shock: Zsófi 3óra alatt lett meg és Szolnokon szültem 1óra az út de beértünk most csak 20percre lesz a korház csak beérünk vele is :roll:

Csajok nekem gyorsan telik az idö nem sokára fél idösek leszünk :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata
Én meg úgy érzem, hogy nagyon lassan telik az idő. Soha nem leszünk már félidősek... :cry:

Adri
Inkább örülj, hogy nem fordítva van. Nekem akkora a hasam, hogy, amikor megkérdezik, hogy mennyi idős terhesség, akkor inkább nem válaszolok, mert mindig kiakadnak a méreteimen. Így mindenki azt hiszi, hogy lassan szülök, pedig nem is... :lol: Tavaly is így volt. Sokan már a 20. héten kérdezték, hogy mikor szülök már... :shock:

Megyek vissza főzni, mert mostanában ha van időm én etetem a családot, mert anyukám még nem nagyon tud ilyet csinálni...
Cserébe viszont van takarítónőm, mert ennyi minden már tényleg nem fért bele az időmbe.... Tudom ciki, de mivel az elkövetkezendő néhány hónapban két háztartást kell vezetnem, ezért nem nagyon volt más választásom. Nem akartam állandóan azon stresszelni, hogy kosz van, meg nincs időm semmire...

marek
 
 


na mi történt? sehol senki???

Kata,köszi a biztatást!:D még pontos időpont nincs az esküvőre,de már intézkedek!csak megpróbálok olyan időpontot,amikor nagyjából mindenkinek jó!nem szeretném,ha a fele társaság nem tudna jönni mert épp akkor nyaralnak!meg ilyesmi!...
olyan fura még ez az egész!meg még mindenek elött a Drágámnak meg kell keresztelkednie,mert minden vágyam a templomi esküvő! :lol: :D

egyébként milyen tapasztalataid vannak a szolnoki szüléseddel?

Marek,ezzel az idő kérdéssel én is így vagyok!annyira nem akar telni! :roll:
amúgy igazad van,egyik sem jó,de hát az embernek mindig más kéne mint ami van! :lol: én inkább szeretném ,ha már látnák rajtam! :lol:

jaaaj,...olyan messze még a holnap dél!pedig addig külön vagyunk!
Rajmi zh-zik miskolcon és holnap ebédre jön haza!és nem tudtam vele menni,mert én meg mehetek reggel 9re öcsém barátnőjének a ballagását videózni,mert öcsikém meg válogatón van!és nincs aki felvegye!...
izgi..
kilómétereket gyalogolhatok a kamerával,mert nagy városi ballagás lesz!4suli részvételével! :?
Vendég
 


Inez!A dokim kecskeméten rendel csak 2éve a szüléseket Szolnokon csinálta.Nekem a kórház nagyon tetszett a növérek aranyosak voltak egy szülésnö volt aki ki akasztott mert Gabit nem akkarta addig beengedni amig nem fizeti be az 1000ft-os csekket a ruháért amit az apás szülésnél kell.(a posta 9-kor nyit Zsófi 8:10kor született)de a dokim elintézte :lol: Nagyon jó mert a babával vagy egész nap és mire haza mész már majdnem mindent megtanítottak.Az elsö sete mondták,hogy elviszik Zsófit én pihennyek de már reggel 6-ra ott voltam érte mert úgy hiányzott :oops: A dokik aki szolnokiak járta be a csajokhoz és nekem nagyon szimpik voltak mert megnézték az össze babát a szobába :D Ami még nagyon tetszett a szülöszobán,hogy volt kád labda de én sajna/hálisten nem volt idöm kipróbálni :lol: Ami meg nagyon jól esett mikor megszületett Zsófi mindenki oda jött gartulálni a gyerek orvos mondta,hogy ilyen formás babát alig lát és minden kérdésemre válszoltak mert én aztán kérdezte :oops: Te is ott fogsz?

Marek!Majd beindul az idö :)

Ki megy nyaralni és hova?Addigra már jó nagy pocink lesz :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Kata - én sem veszek drága felsőket most, ezért is mentem a turiba, viszont nadrágot mindenképp kismamaboltban kell majd venni és ott nem úszom meg, hogy mélyen a pénztárcámba nyúljak.
Nyaralás? Á, valahogy nem tudom elképzelni, hogy valahová is elmegyünk. Most hogy nem vagyok a mh-en 2 hete és még maradok is itthon, nem tudom, hogy hogy és meddig fogod dolgozni, párom sem tudom, mikor vesz ki szabit és amúgy is nagy hassal? Jó lenne, de nagy hassal a nagy melegben csak vízparton jó, de lehet egyáltalán fürdeni állapotosan? Azt olvastam, hogy a tengervíz kifejezetten jót tesz, de strandok és tavak nem ajánlatosak a fertőzések miatt + fürdőruha??? :roll: Vagy póló kisnadrággal? Ez egyelőre számomra még nem világos :)

Adri - jó sok dolog vár még rád/rátok ezzel az esküvővel, de a lényeg, hogy te lelkes vagy és így talán nem is lesz olyan fárasztó!
Az idő nálam is lassan dolgozik, minden nap egy örökkévalóság, főleg amikor egyedül vagyok egész nap. Jövő héten párom szabin van, úgyhogy hamarabb eltelik majd az idő. Az is lassítja, hogy minden nap reménykedek, hogy már nincs barnázás és félve megyek a vécébe, de sajnos még mindig nem tünt el :cry:

Tök jó Adri, hogy érezted, hogy rúgott a babád :lol: Látod, ha nem is látszik még a pocid, azért ott a jel, hogy ő fejlődik. Majd hirtelen elkezd nőni, meglátod! Alkati kérdés is.

Szép napot mindenkinek, képek továbbra is jöjjenek! :)

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Ildi!Én is gatyát kismama boltba veszek a fölsök jó a kínaiból.Fürdés és nem fogok én amúgy is minden szart össze szedek nem terhesen hát még nagy pocival :? Zsófinál én a régi bikinimet vettem fel a hasamra meg kendöt raktam.Most elmentem mennyi egy kismama fürdöruha 16ezer :shock: :shock: :shock: Na marad a régi megoldás :D Te mivel is foglalkozol?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata - ez nem is rossz ötlet, végülis a fürdőruhám rám jön :lol:
De majd elválik, hogy mi lesz nyárig, lehet, hogy a végén otthon maradunk, bár abból már nagyon elegem van így két hét után. :?
Az egyik pénzintézetben vagyok banki tanácsadó, ügyfelezek.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát szégyenletes módon azt kell mondanom, hogy nem tudom tartani a tempót. Nagyon sűrű volt az elmúlt két hetem, új kérót intéztünk, be is költöztünk, ezzel az egésszel nagyon meggyűlt a bajunk, iszonyat kálvária van...de mostmár megvan, és most rohangálhatunk bútorokért, meg egyebekért. Ezért nem maradt időm ide jönni. A törzs topikomban, a novemberieknél próbáltam tartani a lépést, de ezzel sajnos ki is merült a kapacitásom. Mostantól megpróbálok visszacsatlakozni, mert ha nem is hivatalosan, de én azt érzem, hogy igazából ez a topic az ahova majd tarozni fogok a végén. :)

Azért ímmel-ámmal olvasgattalak ám titeket. Örülök, hogy a többség jól van. Tudom, hogy pár embernél vannak nehézségek, de a babák jól vannak, és ne aggódjatok, minden rendben lesz. Tökjó, ti már napok kérdése és érezni fogjátok a babyket (Inez, nálad konkrétan emlékszem, hogy már rugdosott is a törpe, tökjó).

Na sajnos többet most nem tudok hozzáfűzni, innentől megpróbálok visszakapcsolódni.

Én is túl vagyok a 12 hetes uh-n. Minden ok, 1.6mm volt a nyaki redő, nálunk ugyanekkor csinálták meg a vér tesztet is, és nem hívtak vissza, tehát az is rendben van ezek szerint. Kedden voltam, és akkor volt a baby 6.6cm (12+3-on), mi szerint állítólag 2-3 nappal idősebb. Kész vicc volt az egész, ez a gyerek már most nehéz eset. 45 percig próbáltuk rávenni, hogy forduljon meg. Ráztuk, kopogtunk neki, kapott tőlem hullámfürdőt, csokit, sétáltam is, de semmi. Végül egy pillanatban lefele fordult, és sikerült elkapni. Így sajnos még azt sem lehetett sejteni, hogy mi van a lába között. Az elején háttal fejenállt, majd bealudt, szintén a hátát mutatva, oldalt fekve...ezért nem tudták addig megmérni a nyaki redőt.

És akkor egy kép....

Vigyázzatok magatokra! Mostantól majd próbálok jönni rendesen.

Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Adri - Gartulálok a mocorgáshoz! :lol:

Marek - Azt mondják az okosok, hogy miután már határozottan érezzük, hogy ő jelentkezik be minden nap sokkal gyorsabban telik az idő. Szóval türelem. :D

Ez a strandolós dolog engem is érdekelne. Elmennék valahova a hosszú hétvégén. Apa imádja az áztatós helyeket, de én azért tartok ettől. Nem szívesen mennék most ilyen helyre. Azt sem tudom, hgoy érdemes-e pénzt kidobni ilyen welness dolgkora, mert ugye jó részét úgysem használhatom - se szauna, se szoli, a masszázshoz nem igazán tudok már hasra feküdni.

Rólunk - Ma voltunk 4d-n, de olyan kis szégyenlős volta a Drága, hogy alig lehetett róla képet csinálni. A doki néni is ki volt akadva, hogy ő még így sosem járt. Elküldött sétálni, ettem csokit, de semmi. Csak homályoskák. Alig tudtunk választani, hogy a sok maszat közül melyiket nyomtassa ki. A hátát meg a lábát, kezét láttuk, a pofiját nem akarta megmutatni, meg azt sem, hogy van-e fütyije. Totál elbújt a lepény mögé. Sebaj, azért jó volt látni, hogy minden ok vele és ficánkol rendületlenül. Integetett, szopizta az ujját, fogta a fejét megy ilyenek. De mindezt csak 2d-ben láthattuk a lepény miatt. Ha meg nem lesz fotó modell, hát istenem...
Szóval ezt a képet nem tenném fel, mert azt hiszem, hogy csak nekünk élmény. Majd legközelebb.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!
Adós vagyok egy pocak képpel, remélem sikerül feltenni.
Kép Kép

Felraktam kettőt, hátha az egyiken nem látszik, hogy mekkora... :lol: .Most viszont már minenki rakjon fel képeket.
Ja, egyébként ez ma esti pocak, tehát 15+6

Még egy a kiskutyákról, hátha valaki érdekel. Nemsokára elviszik őket, nemtom mi lesz velem.
Kép

Nyaralás
Mi pünkösdkor elmegyünk egy hosszú hétvégére, ha sikerül, akkor nyáron is csinálunk még valami hasonlót, persze ez még nem biztos. Szerencsére mi nem szeretjük a lubickolást, úgyhogy nekem nem okoz lelki törést, ha nem fürödhetek. (Gondolom az embereknek se okoz különösebb lelki törést, ha nem láthatnak fürdőruhában... :lol: :roll: )

Megyek aludni, mert holnap 10 órám lesz. Hurrá..
:arrow: [/u]

marek
 
 


Szia Mindenkinek!

Először is, Marek, tényleg jó nagy már a pocid :lol: Nem is szólok többet egy szót sem, hogy nekem mekkora! :wink:
A kiskutyusok tündériek, én őrült kutyabolond vagyok, nekem is van, de anyuéknál maradt, amikor elköltöztem, persze ő családi kutya, mindenkié, csak anno én hoztam haza. Néha nagyon hiányzik egy kutyus, de mi alig vagyunk otthon, dolgozunk mindketten :cry:

Bettyna - sajnálom, hogy elbújt a kis huncut, de a lényeg, hogy láttad, hogy minden rendben van! Én pont tegnap mondtam páromnak, hogy ha túlvagyunk a 16. heti UH-on, utána menjünk el 4D-re, bár aztán jön a 18. heti UH is, de azért mégis, hátha látszik már, hogy fiú vagy lány :lol: Meg ugye hogy minden rendben van!

Sensi - jó hogy visszatértél, persze két helyen nehéz lehet 100%-osan nyomon követni az eseményeket, de ha 12 hetes vagy, akkor tuti októberben szülsz, nem? :) Cuki a kép, magadról is tegyél fel, hastájék érdekel, de persze lehet egész alakos is :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

jajj,ma reggel majdnem elkéstem,mert fél7 helyett fél 8kor sikerült felkelni!Annyira tudtam volna még aludni!...

Kata,örülök,h a szolnoki szüléssel ilyen pozitív élményeid voltak!:D
én is itt szülök a hetényiben,ha minden jól megy! :lol:

Ildi,elhiszem,h neked még lassabban telik az idő!:( de nagyon remélem,h mostmár abbamarad a barnázás!egyik barátnőmnek a 15.hétig volt aztán abbamaradt és most áprilisban egészséges kislányt szült!:D

Én olyan szivesen elmennék nyaralni! A tenger sztem is jó! én lehet,h hülye vagyok,de sztem egy sima bikini az kényelmes és aranyos és nekem van egy olyan felsőm,amit fölé szoktam venni,leér a combomig szellős,áttetsző nagy kivágással! nagyon kényelmes!olyan van is rajtad vmi meg nincs is!:D
sztem az ilyen pocakosan is szexi! :wink:
Bár sajnos nem hinném,h az idén nekünk lesz erre pénz és idő!:(

Reggel én is csináltattam Rajmimmal pocifotót!én magam is meglepődtem,h már ennyire látszik!:D de még nme tudom feltenni,mert nem találom a telefon adatkábelét! :lol:

Marek,nem semmi a pocid!tök jó!:D
és nagyon édesek azok a kiskutyák!elhisze,m,h nehéz lesz megválni tőlük!:(

Sensie,gratulálok az uh-hoz és az új lakáshoz! :wink:

Bettyna,nagyon szégyenlősek ezek a babák!:D

Köszönöm a gratulákat a mocorgéshoz,de sajna azóta se éreztem olyan határozottan!inkább megint csak olyan kis simogatásokat étrzek!:D de ennek is örülök!

egyébként olyan fura,h nektek ennyi uh van!mondjuk lehet,h nekem kellene utána menni,de nekem a 12.heti óta semmi sem volt!és a következő ami a papíromon van az a 20.heti! :?
tehát nekem se 16.,se 18.heti nincs! ez hogy lehet???
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Látom, megint jól lemaradtam, de sajna én hétcégén, otthon nem tudok a géphez jutni :( vagy főzök, vagy takarítok vagy Barbizok vagy nem is vagyunk otthon, de ha este előkerülök a gyerekszobából félkómásna, mert ugye a Franklinen előbb elalszom, mint a lányom, akkor apa tuti, hogy kártyázik....ez a szomorú sorsom :cry:

Először is kilók: azok a fránya kilók. 175 cm vagyok, 56 kg-val kezdtem, és az első 10-12 hétben semmi rosszullétem nem lévén ez mára 58 kg. Mostanában sokat voltam rosszul, de rájöttem, hogy miért: nem szabad semmi szénsavasat innom, mert attól hányok. Délutántól semmi buborék!! Így jól vagyok, úgyhogy valószínűleg a kilóg lassan gyarapodnak majd. :(

Azért mindenki megnyugtatására leírom, hogy amikor barbival terhes lettem, szintén 56 kg-val kezdtem. A 12. heti méretszkedésen 62 kg-ot nyotam, az afp-kor, vagyis a 16. héten. 65 kg-ot! :oops:
Mindez karácsony előtt... :roll: meg is kaptam a beosztásom mind a dokitól, mind a védőnőtől egyaránt. Nem tudom, mi történt, és nem ettem se kevesebbet, se nem mozogtam többet, mint addig, de április 21-én 69 kilóval szültem. És mikor hazamentem a kh-ból, 60 kg voltam.
Szóval nyugi lányok! Van akire így, van akire úgy jönnek a kilók, nem hiszem, hogy különösebben befolyásolni lehet...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Ma reggel voltam AFP-n, és sikerült elcsípnem a szülésznőt, akit válaszottam. Csupa nagyon jot hallottam eddig róla, és most személyesen is nagyon kedves volt. Mondtam neki az előzményeket, és megnyugtatott, hogy homeopátiával, meg illóolajokkal fog már a 35.héttől "kezelni", ami eddig nagyon hatásosnak bizonyult.Sőt, még olyat is mondott, (pedig azt hittem ki fog röhögni, hogy elsőre gátvédelmet szeretnék), hogy rendszeresen csinál vajudás alatt gátmasszázst, és sokszor az első szülésnél is sérülés mentesen sikerül babát szülni.Hát ettől én olyan boldog lettem...Remélem össze is jön.
Ábel szépen gyógyulgat, még pépeset ehet csak, meg nem olna szabad nagyon szaladgálni, hát nem tudom....magyarázom én neki, de egy 2 éves nem nagyon érti, miért nem motorozhat.Szóval nehéz napjaink vannak.Viszont tegnap egész este mocorgott a pindur baba.Jövő szerdán lesz a genetikai uh, remélem az is kiderül milyen nemű a kis harcos...
emmalena
 
 


A fürdőzésrő egyébként annyit, hogy én ugye utazásszervező vagyok, utazási irodában dolgozom.
sok kismama kérdezget hasonló dolokat, a hivatalos orvosi vélemények megengedik a szaunát, a szolit (állót, nehogy megszédülj), a napozást (pocakot ne érje a déli erős nap, inkább napernyő alatt a tengerpartpon), a tengerben és a medencében való úszást.
Nem szabad viszont: termálvízbe menni, semmilyen termálba nem szabad! Hegymászás, hegyvidéki nyaralás a 28. héttől tilos, mert a magaslati nyomás beindíthatja a szülést.
Ugyanez vonatkozik a repülésre is. a 28. héttől kezdve csak orvosi endegéllyel szabad repülni, a 36. héttől pedig tilos.
Hirtelen ezek jutottak eszembe...ha valamit még tudok, leírom.

Én tavaly, amikor terhes lettem, vettem olyan fürdőruhát, aminek a felsőrésze a hasamat is eltakarja. Tankini a hivatalos neve, tul. képp egy top és egy bugyi. A Quellétől rendeltem asszem 3500 Ft volt. (Nagyon jókat lehet ott rendelni www. quelle.hu egyébként.)

Andi
Kép
handrea75
 
 


Teljesen irigy lettem a pocakokra. :)
Nekem még mindig sehol semmi...se mocorgás, se púpocska...ez a gyerek nagyon kímélni akar engem. Gondolom, majd nyáron jól bepótolja.
Én eddig 1,5 kiló gyarapodásnál járok, de igazából innen indultam terhesség elején (67 kg), és a vérezgetés alatt fogytam 1,5 kg-ot, aztán ez visszaállt 67 kg-ra. Úgyhogy egyelőre egálban vagyok magammal.
Nem szabad túlságosan meghíznom, mert utána rettenet lesz ledolgozni...tapasztalatból tudom. :( Ráadásul szeretek enni.
Most meg mindenféle hányinger és undor elmúlt, szóval ebből a szempontból veszélyes zónába érkeztem.

Fürdőzés: tavaly még el tudtunk mennie a mogyoródi Aquaparkba...de idén már túl extrém lenne...az összeszedhető szemölcsökről nem is beszélve...

Kép
szöszke
 
 


Sziasztok!

Jól tel a hétvége. Tegnap lustálkodtam - árnyékban - a hintaágyon. Le is pirult az arcom, pedig kétszer kentem magam...
azért remélem a baba az apjától örököl egy kis pigmentet, mert ez a hulla fehér bőr nagyon érzékeny.
Tavaly Törökországban 40es faktorú gyermek napozókrémmel is szénné égtem....többet nem megyek tengerhez nyaralni...:)

Marek! Szép a pocak! Enyém is ilyen. Nem lehet, hogy az első számítás a helyes? Úgy rémlik Te is október 4-re voltál kiírva, mint én. Persze egyéne válogatja kinek mikor indul meg a "látvány".
Emlékszem az uh. alapján módosítottátok (bár ott is lehetnek eltérések).

Betty! Kár, hogy így sült el a szülinapoi uh., de nem véletlen, hogy 28-32. héten ajánlják - akkor már látszik minden. De azért biztosan hatalmas élmény volt. Mindig jó látni Őt. :)
Víz: csatlakoznék: meleg-áztatós tilos! Nőgyógyásznőm kedvenv storyja: 3 gyerekes anyuka, férjétől házassági évfordulóra kapott 4 napos wellness hétvégét. Azt mondta a dokim, hogy ilyen makacs fertőzést azóta sem látott. Szóval óvatosan.

Én sem hízom még....az elején leadott 1,5 kg visszajött plusz egy. Bár voltak tartalékok :lol:
3 és fél hete eszem is egyfolytában. Meg ugyebár itt a jó idő, kinyíltak a fagyizók...minden nap tudnék enni. De visszafogom magam. Tegnap ettem, ma nem fogok (szilárd az elhatározás!)

No, megyek enni. és jöttek is hozzám. vége a nyugalomnak.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Andi,akkor te nem is híztál sokat Barbival!ezek szerint szerencsés alkat vagy!:D
Jó,h leírtad ezeket a tanácsokat is!ezt a hegyvidéki dolgot nem is tudtam!...

Emmalena,nagyon jó ez a masszázs,amit írtál!erre én is rákérdezelk majd!...Örülök,h Ábellel minden rendben!:D szegény,nehéz lehet neki visszafognia magát!persze a legneheztebb neked azt gondolom! :wink:

Peva,nekem is ilyen "rossz" bőröm van!olyan csúnya fehér vagyok és 2perc alatt leégek! :?
amúgy a gyümifagyi állítólag kevésbé hízlal!én is próbálom visszafogni magam,de nekem nem megy!nálam minden nap megvan az a 2gombóc! :lol:

Lányok,nektek is van folyásotok?mert tudom,h már beszéltünk róla és tudom,h normális(jobb esetben) de engem mármegőrít!
szinte napi 24órában bent van a betét és kb 10-20 percenként csrélem,mert idegesít ha érzem,h olyan! :?
Vendég
 


Fagyizó! :P :P :P Imádom a fagyit!!!!!
Barbival mi nagy fagyievők vagyunk!!! Már a pocakomban kapott rendesen, pedig télen voltam terhes! Aztán nyáron az anyatejjel is ment.... Most pedig ő maga is nyomja!

Mi a Hajógyári szigeten voltunk szombaton, ott süttetük magunkat, meg persze játszottunk. 2 lánnyal csúszdáztam egyszerre, és kacagtak, gurguláztak, sikítoztak lefelé! Annyira aranyosak voltak!
Pónilovagoltak is! Olyan nagyokmár! Jó lesz babázni újra!
Ja, és az a legújabb, hogy Barbi reggelente átjön az ágyunkba, bebújik a takaróm alá, és simogatja a kistesót :D Annyira aranyos!!! Puszilgat, szeretget, mintha tudná, hogy ez most sokkal jobban esik, mint egyébként! :lol:

Gratula a nagy pocakokhoz! Tényleg rendesek! Most már én is csinálok egy - két fotót. Bár nem túl nagy látvány az enyém...majd lesz!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Adri! Ha nem iszol Aloe gélt (valaki írta régebben, hogy ő is issza), akkor ülj cickafark főzetes ülőfürdőbe! Főzz egy lábas cicafark teát, és öntsd a kádba. Eressz bele fürdővizet úgy, hogy kb. a bokádig érjen, és ülj bele. Lényeg, hogy a lábaidat felhúzva, be tudjon folydoggálni oda, ahová kell :oops: és egy kicsit ücsörögj ebben a főzetben. Nekem MINDIG beválik és ha el nem is múlt a folyásom, azért SOKKAL elviselhetőbb.
Ha van aloéd, abba ücsörögj.

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi,nagyon köszönöm a tanácsot!!!van aloe verám! kipróbálom!...

Jajj,..olyan édes lehet Barbi!:D:D képet nem tennél fel???mondjuk szülinapit?:D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Irigykedve nézem a pocakokat! Gratula mindenkinek!
Nekem még alig látszik, ha nagyon megeröltetem magam olyan mint amikor valaki jóllakott. Szóval kétségbe is vagyok esve. Ma a harisnyásnál megkérdezte az eladó, hogy kinek lenne a kismama harisnya?! :cry:
Lehet az is a gond, hogy elég széles a csípőm, és elvész a medencémben a gyermek, de olyan jó lenne már ha mindenki számára egyértelmű lenne, hogy nem bezabáltam, hanem terhes vagyok!
Talán mjd később...
szerdán megek AFP-re, és csak remélem, hogy mindne rendben van! Hízni eddig 1,5-2 kg-ot sikerült, ami a védőnő szerint nagyon jó.

Ha lesz valami értékelhető kép, akkor majd rakok én is fel!

Kép
kalózlány
 
 


A szülinapi képeket apa készítette :cry: :cry: :cry:
Ebből kifolyólag rettenetes mind. Tök homályos, semmi értelme egyiknek sem...hagyjuk. Még jó, hogy más is fotózott!

Azért a két kedvencemet felrakom, március első hetében, Spanyolországban készültek. Kép Kép

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi!

Nagyon tündér a kislányod!!!!

Kép
kalózlány
 
 


Andi,nagyon jók a képek!:D nagyon szép kislányod van!!!
tényleg egy igazi Barbibaba!:D:D
Vendég
 


Köszi!
Igazából nekem fiút kéne várnom, de valahogy lányos a lelkem :roll:
Cserfes, hisztis, akaratos, de határozott, öntudatos, okos kislány. Vajon milyen lesz a testvére? Nagyon érdekes lesz megállapítani majd a különbségeket és a hasonlóságokat.
Ti is lányra pályáztok, ugye jól emlékszem? Még a szőr témánál írtatok erről asszem... :roll: vagy nem? :shock:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi,én akkor is azt írtam,h nekem mindegy!csak meg legyen mindene!:D igazából(az én véleményem szerint) elsőre teljesen mindegy!:D
olvasgattam most a gátmetszésről!elég félelmetes! :lol:
aki már szült,milyen tapasztalataitok vannak ezzel kapcsolatbvan?
Vendég
 


Sziasztok!

Marek - Szép "kis" pocid van! Én az enyémet elég hájasnak látom,de rről már nyafogtam eleget lorábban... A kolleganőim minden nap megcsodálják, hogy milyen édes és milyen szép vagyok meg aranyos és milyen jól állnak a kismama felsők. Hmmm :oops:

Fehér bőr? NE is beszéjünk róla! A családban már mindenki csoki én még épp csak haloványkodok, hiába a karotin. És hál'isten apa is ilyen kis túróreklám, szóval remélem a gyerekünk valamelyik nagyszülő bőrét örökli majd. :?

Andi - Barbi nagyon édes! Köszi az utazós infokat, a hegyvidéki dolgot én sem tudtam.

Emmalena - Elárulod melyik szülésznőt választottad?

Peva - Annyira nem sajnálom, hogy így alakult. Persze lehetett volna jobb is, de így is van róla egy dvd-nk, amit majd megmutathatunk neki, hogy "látod, ilyen csöpp is voltál". :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Gátmetszésről:
Nem fáj. A vágás legalábbis...A varrást hagyjuk :shock: . Én annyira el voltam fáradva, hogy a gátvarrás már egy örökkévalóságnak tűnt :x
A varratok a második nap már viszkettek, elég hamar gyógyultak. (asszem ez az aloe first-nek is köszönhető :wink:, én most is fogom használni.)
Szóval annyira nem gáz, mint amilyennek tűnik. Gátvédelemmel állítólag nehezebb szülni, mert vissza kell tartani a nyomást akkor, amikor már mindened nyomna :roll: . Az állítólag rohadt fájdalmas. Én bevallom, el sem tudom képzelni, hogy lehet megcsinálni..
Biztos lesz olyan, aki így szült, majd ő elmeséli hogyan kell. Én arra emlékszem, hogy egyszer csak nyomnom kellett és ha megöltek volna sem tudtam volna visszatartani... A gátvágásnak csak a hangja maradt meg nekem, az érzés nem...
Ne aggódj, Adri! Nem lesz azzal semmi gond!!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sz.Bettyna!

Persze elárulom, nem titok.Én a Kútvölgyiben fogok szülni és a Zachár Erikát választottam.Vérprofi, annyira kedves, bazira ért a dolgához, és simán bevállalja az első szülőknél is a gátvédelmet.:-)
emmalena
 
 


Andi!Nagyon aranyos a kislányod.Engem is folyton az izgat,hogy vajon a tesó milyen lesz :lol: :lol: Megoldodott a munka ügyed?Nekem anno a szakbarát azt írta ha végig tápénzen vagy akkor is a fizud alapján kell kapnod a gyedet,Tgyást mert a tápénz nem alapja semminek.

Gátmetszés:hát én olyan boldog voltam,hogy nem is figyeltem vagy is egyszer kétszer sisentem de én repedtem is :? Sokat mostam szülés után és akkor nem fájt annyira a kivételét meg észre se vettem :D Én nem is akkartam gátvédelemmel szülni az orvosra biztam mondjuk mikor nyomni kellett ahogy Andi is írta én sem tudtam visszatartani.

Adri:Nekem a dokim azt mondta a folyás a szervezet védekezés,hogy ne legyen bajotok:De nekem Zsófinál se meg most sincs olyan sok a tisztasági betét alap.Én is néha úgy érzem rugdos :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Először is, Andi, nagyon édes a kislányod, kész kis hölgy :)
Lehet, hogy nálam emlékszel a lányra pályázásra, mert én kislányt szeretnék, a párom pedig kisfiút, de persze én is azt mondom, amit Adri, a lényeg, hogy egészséges legyen!

Adri - nekem azért van most is UH a 16. héten, mert a haematoma miatt gondolom meg akarja nézni a doki, hogy minden rendben van-e, ezelőtt a 12. héten volt, de az úgy tudom, mindenkinek van, mert akkor mérik meg a tarkóredőt. A 18. heti UH ha jól tudom genetikai ultrahang és kötelező, és az eredményeit az AFP eredményeivel vetik össze.
Folyással kapcsolatban nem igazán tudok nyilatkozni, mert amióta barnázok, "csak" barnázok, már azt sem tudom, milyen egy jó kiadós egészséges folyás :?

Én a gátmetszés-dolgon nem is gondolkoztam még, sőt, megmondom nektek őszintén, hogy én egyáltalán nem tartok a szüléstől, a fájdalomtól vagy a metszéstől, inkább minden mástól: a barnázásomtól, az esti hányingeremtől, a gyomorégéstől, a szoptatástól . . . lehet, hülye vagyok, de valahogy nekem ezek a témák súlyosabbak :oops: Lehet, hogy közrejátszik ebben az is, hogy tavaly vesekövem volt és iszonyatos fájdalmaim, de nagyon magas a fájdalomküszöböm, elég jól bírtam, pedig 1 hétig szenvedtem vele. Majd egyik kolléganőm azt mondta, hogy állítólag a vesekővel járó görcsök fájdalmasabbak, mint a szülés. Én nem tudom összehasonlítani (még), de lehet, hogy emiatt nem tartok attól, hogy kinyomom majd a babát :lol:
Persze jó lenne, ha nem szakadnék szét, ha könnyű lenne a szülés, csak már ott tartanék, tegnap azt álmodtam, hogy itthon van a baba és kék szemű, szőke göndör hajú kislány volt :lol: Vicc, mert mindketten barna hajú barna szeműek vagyunk. Na szóval én már örülnék, ha tolnának be a szülőszobába :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok,

Olvastam, erre arra reagálok is:

Kata: Lili szereti a bölcsit, kb. 1 éves kora óta bölcsis, és nagyon élvezi. Rengeteg gyerek, sok játék, igazi gyerek paradicsom. :)

Hasfeszülés nagytesó cipeléstől: tegnap én is megtapasztaltam. Alig tudtam hazajönni a Westendből. Borzalmasan fájt. Lehajoltam, és nem bírtam visszaegyenesedni. Erre csak egy jó megoldás van, ülj le, és dőlj minél inkább hátra lazán, vagy feküdj a hátadra, ha teheted, és pihenj egy ideig. Ettől enyhül. Nekem legalábbis segített. De tény, hogy mostantól nem cipelhetem a lányomat, mert nem tesz jót :(

Kriszta: nem semmi, hogy hogy jártál! Remélem hamar túl leszel rajta! Gratula a 99% fiúhoz! :)

Emmalena: Ismerem a terhesen iskolába járást… Nem leányálom. És ahogy múlik az idő, úgy lesz egyre rosszabb. Én akkor védtem a diplomámat , amikor Lili pár hónapos volt. Na, aki szoptat, annak az agya kb. mint a felmosórongy. Abszolút nem használható gondolkozásra. :S Persze az előtte lévő félévek sem voltak gyalog galopp. Veszélyeztetve fekszel otthon, majd félév végén elmész levizsgázni… uff
Szóval kitartást! Drukkolunk a diploma védéshez!
Ábelnek gyors gyógyulást a műtét utánra. Hogy viseli a dolgot?

Inez: esküvő szervezés – párod hozzáállása :(
Gratula a lakáshoz!

Peva: én voltam a múlt héten 4D-n, mert az a hülye érzésem volt, hogy már nem vagyok terhes, és kezdtem kiborulni. Apa inkább befizetett egy mozira, csak ne stresszeljem magam és a családom. A 20. hét után már lehet látni a nemét is :P

Perdo: Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál a genetikusodtól, és nagyon örülök, hogy ez kiderült, és lehet kezelni, és nem lesz semmi baja a babádnak e miatt. Kitartást a sok szurihoz! Nem semmi :(

Handrea: ez a táppénzes dolog elég szar. Sok kismamával kiszúrnak e miatt. S simán lehet, hogy a gyerekezés előtt többet is dolgoztál, mint más, aki nagyobb pénzre jogosult. :S

Sensi: gratula a lakáshoz, beköltözéshez! :)

Marek: a pocid úgy nő, mint az enyém. Azzal a különbséggel, hogy az enyém eleve nagy volt, így az pluszban azért ott maradt. Tehát, köszönöm, hogy megmutattad, hogy nem vagyok egyedül a pocak növesztési ütememben. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Apa focizik, úgyhogy lekaptam a hasam...
Nem túl nagy élmény... és ez az esti has, tudjátok...reggelre még ez sem lesz!
Sebaj! Kép Kép

Andi
Kép
handrea75
 
 


És a táblával is sikerült előre haladnom:

Kép

Jelezzétek a hibákat, ok?

Köszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Egyébként én azt vettem észre, hogy szélesedek. A derekam már rég eltűnt, és a kerületem szélesedett ki. Talán a hátam is szélesebb, mint volt, mert a pólóim többsége szűk lett hátban (is). Na jó, ciciben leginkább!
Egyébként a plusz kilóknál súlyosat nyomnak a cicik is! Ne felejtsétek el!!! :P
Nem is eszünk mi annyit :wink:

Jó éjt mindenkinek! Hulla vagyok...

Andi
Kép
handrea75
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó8! Ha lesz időm jövök,...

....most meghalni sincs időm... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Rémes egy éjszaka: Ma éjszaka a kislányom folyamatosan felébredt. Rengetegszer kellett bemenni hozzá, s minduntalan az ormányát kellett rendbe tenni. Sőt! Hajnalra úgy telepisilte a pelust, hogy szerteszét ázott az egész gyerek, és az ágy is. Helyre raktuk a dolgokat, visszaszökött az ágyba, s most nem lehet felébreszteni :) Tehát a vége felé én is aludhattam egy kicsit.

Aktuális vizsgálatom: Ma megyünk a 2 véradásra a bolgárkerék utcába. Lesz UH is, mert kértük. Most izgulok, hogy vajon megtudjuk-e végre a nemét a pocaklakónknak. A sors úgy hozta, hogy Lili ma kimarad a bölcsiből, tehát jön ő is. Kíváncsi vagyok, mit szól majd, mert eddig a DVD nézéseket nem nagyon élvezte… Szerintem nem érti, hogy miért mondjuk a barnás, sárgás maszatra, hogy ott a kistesód. Na igen.

Babarugdosás érzet: nekem már lehetetlen időtől van. Az a baj, hogy a két terhesség között is éreztem hasonlót, csak azt nem tudtam hova tenni (több anyuka mesélt erről). Aztán elmentünk baba mozizni, mert nem éreztem magam terhesnek, meg a babamozgás is kimaradt egy ideje, és az első megnyugvás után a kicsi rugott egy látható és érezhetőt nekem. Kértem az UH-s nénit, hogy mondja meg hol a lába, mert én itt éreztem, és szerinte lehetett ez a kismanóm… Megnézte, ott volt a lába, és lehetett ő, tehát azóta elhiszem, hogy a csemetémet érzem alkalmanként.

Munkahelyi problémák: nekem mostanában rengeteg dolgom van, észrevehettétek, hogy nem tudtam írni egy ideig, és múlt héten a tábla is kimaradt. Sajnálom. Hétfőn kedden meetingről, meetingre megyek, majd a hét többi részén pótolom az így kiesett részt a munkámban. Ráadásul rendre megjelennek a gondok. És borzalmas, de egyszer kétszer én is hibázok. Túl vagyok terhelve, és még terhes is vagyok. Sok ez együtt. Kb. hetente egyszer kiszökök a cég előtt lévő parkba krokodilkönnyeket eregetni. Ekkor apa megvigasztal, majd vissza a fedélzetre igát húzni. És ez egyre rosszabb lesz. Jaj nekünk.


Bocs, hogy ilyen sokat írtam magamról, meg a napi gondjaimról, de úgy kikívánkozott.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó reggelt mindenkinek! (Szépa napos)

Nyugtonmalac! Köszi a táblit- Te legalább tudod csinálni...ügyes vagy. Nem baj, ha kimarad néha. Majd szeptembertől lesz izgi, ha elkezdenek kipotyogni a babák. :)
Sírás meg kell néha. Tegnap este valamin én is sírtam, de amikor orrot fújtam vérzett az orrom- szóval a hirtelen rémületben 1 pillanat alatt megnyugodtam.

Van akinek már biztosat mondtak a baba neméről?
Párom totál lányt képzelt be magának - én is.
Tegnap nagymamám elárulta, hogy volt jósnőnél (tudom, biztosan sokan hülyének nézitek...de egyszer én is voltam. döbbenet.) és azt mondta neki, fiú lesz (meg persze előzetes információ nélkül a kártyákból az első mondata az volt, hogy baba áll a házhoz, tud-e róla?)
Picit lehangolódtam. Persze mindegy, csak egészséges legyen, de Apa annyira magabiztos - még így is - hogy lány lesz, hogy már-már elhittem neki.
Most meg csak egy hülye jósnő szavától elszomorodtam, pedig simán lehet, hogy a következő ultrahangon 100%-osan kiderül, hogy kisfiunk lesz.
Persze az is szuper! Csak minden rendben legyen!
Most hülye vagyok? Ti hogy vagytok ezzel?

Sensie! Grat. a költözéshez- új lakáshoz. Párod megbékélt a helyzettel? (lehet, hogy írtál erről, de nem emlékszem, bocsi)

Andi! Én is szélesedek - fájogatnak is a dolgok odalent- pedig most már 110es a csípőm... :oops:
Pocakot mértem, az 90. :) (kb. 70 volt baba előtt)
Múlt héten beparáztam, hogy nem nő, akkor megmértem - és hetente fogom. Valami dili mindenkinek kell.

Ildi! Megértelek, a szülés egyelőre engem sem rémiszt, inkább az, hogy addig minden rendben legyen.

Folyásra köszi a tippet. Megpróbálok cickafark teát beszerezni. Igaz egy napra elég egy tisztasági betét, de zavaró, kellemetlen.
nagyon jó, hogy írtatok róla- megnyugodtam, hogy nem csak én szenvedek - szóval nem lehet nagy baj.

No, elég hosszúra nyúltam. Megyek, lecseréltetem végre a nyári gumit :oops: sajnos mosatni nem voltam mostanában a kocsit, földúton járok haza, szegény fiúk a szervízben...de reggel nagy sor volt az összes mosóban idefelé jövet. Meg egy csavar is hiányzik a kerékből az őszi csere óta...ki fognak nevetni, hogy erre sem volt időm - majd jól kihúzom magam, hogy lássák mivel voltam elfoglalva :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Csak nagyjabol futottam vegig a termest :oops:

Nyugtonmalac :)
Szupi a tabla! Az Alex meg mindig kerdojeles, es a kovetkezo vizsgalat majus 7en az Afp.

Peva :)
Az en parom is lanyt kepzelt el :D Hiaba mondtam, hogy ne elje bele magat, beleelte, igy kicsit csalodott volt, mikor majdnem tutira kisfiut mondtak. De most mar nem adna egy kislanyert sem :D :D
De en meg mindig "baba"nak hivom, megvarom a 18 hetes uh-t,ha ott is fiut mondanak, talalunk neki gyorsan nevet.

Voltam dokinal tegnap.
baba jol van, fejlodik szepen. Beverzes szivodik mar fel, de meg mindig van, igy marad a fekves es kimelo eletmod(tok jo,mert most fogunk 1 het mulva koltozni...), de mindent a babaert.

Mozgas:
Azt hiszem, en is erzem. Azt tudom, hogy Akosnal sem voltam tuti biztos, hogy ez mar O, aztan 2-3 hettel kesobb kiderult, hogy bizony Ot ereztem.

Hizas: +1 kg, de en alapbol sem vagyok vekony :oops:

gatmetszes:
mivel fajas kozben vagnak es erzestelenitot is adnak, en a fajast eszleltem, nem a vagast. Utana eg,meg csip, meg erzekeny egy ideig, de inkabb igy,mint belso szakadas-szerintem.

Pocakok nagyon szepek es formasak!!Itt vagyunk mi is, 15+2

Kép

K

Kép
Kép
Kép
bkriszta
 
 


Sziasztok,

Pocikhoz gratula, nagyon csinik :)

Gatmetszes: ha termeszetesen szulok, akkor en szeretnek gatvedelmet.. asszem a 30valahanyadik hettol lehet kenegetni specko olajjal, hogy konnyebben taguljon majd.

Babamozgas: en kb mult het ota erzek valamit, amit leginkabb a pillango szarny verdeseshez lehet hasonlitani, egyre tobbszor, amikor pihenek, meditalok. Tegnap joga vegen is ereztem oket :) es 2 helyen erzem oket, mindig ugyanott, nagyon nagyon jo :)

Nyugtonmalac koszi a tablat! Meselj majd, hogy Lili mit szolt a teso kephez :)

Handrea, Barbi tenyleg egy igazi kiscsaj :) nem csoda, hogy igy utana vagysz megegyre:)

Peva, az en nagyim is jar josnohoz, sot o maga is vett kartyat :) nekem anno a ferjemmel valo talalkozast is megjosoltak :) o egyfolytaban fiut lat nekem, mar akkor is fiuval almodott amikor nem is voltam babas meg... (emelett a kinai szamitas szerint lanyok lesznek)

dragonfly
 
 


Kriszta!Szép a pocid!!!Megnyugtato,hogy sokaknak nagy már :lol: :lol: :lol:

Peva!Én mikor terhes lettem elmentem jósnöhöz én is nagyon hiszek benne nekem a kártya kiadta,hogy babám lesz ikrek és fiúk.Na erre lett 1gyerekem és lány :lol: :lol: Szóval még simán lehet kislány a pocidban.

Andi!Te milyen vékony vagy :shock: Úgy irigyelek bár csak én is ilyen csinosan kezdtem volna

Én tegnap éreztem olyan kis rugást mondjuk kis sámlin ültem Zsófinak éppen esti mesét olvastam elég kénylemetlen volt és akkor :lol: :lol: Holnap 16hetes vérvétel 2hét múlva doki és ha minden jól megy kiderül ki van a pociba :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Rég jártam bent, de most akadt munka. Nem is tudok most mindenkinek egyesével írni. :( A lényeg, hogy ahogy beleolvastam jól vagytok, gömbölyödtök. :-)

Én is. Épp ma kezdtem érezni, hogy olyan, mintha kinőttem volna a bőröm. :-) Ha sétálok, iszonyúan húzódik. Már vettem a DM-ben olajat és el is kezdtem kenegetni, de ez azt hiszem annak a jele, hogy most már nem is fogom elfelejteni esténként.
Én nem tudom, mit érzek. Mióta terhes vagyok, folyamatosan kuruttyol valamim. :-)) Este, ha a hátamon fekszem, akkor érzek buborékokat, de nem tudom eldönteni, hogy a szelek vagy a baba. :-)) Most ebéd után meg szúrkálást éreztem.
Én jövő kedden megyek a 2. vérvételre. Ha megvan az eredmény, akkor hívnom kell a védőnőt, hogy vele is találkozzak. Aztán az esküvőnk 17-én, majd pár nap pihi és 22. ultrahang. Jó kis hónapunk lesz! :-))
Holnap meg megyek megint jógázni, a múltkor nagyon tetszett. Meg amúgy is ülőmunkát végzek, így elengedhetetlen egy kis átmozgatás, mert a nyakam így is beáll általában. :-(

Majd még benézek délután, ha lesz időm!
Vigyázzatok Magatokra!

Kép
barifelhõ79
 
 


Barifelho, hogy birtad a jogat?

Eskuvohoz nagy nagy gratula! Hova mentek utana? Vegulis az lesz a ruhad amit a weboldalon mutattal?

Kepeket kerunk majd :)

Kata, rugasokhoz gratula:)

Andi igen, nagyon izmos az a has ;)

dragonfly
 
 


Sziasztok LÁnyok!

Barifelhő! Gratula és nagyon sok boldogságot kívánok Neked!
Nálunk semmi hír, a mozgást nem nagyon érzem, vagyis nem tudom, hogy amit érzek az a baba-e vagy sem. Szóval remélem jól van, és minden rendben.
a hasam pedig még csak kicsit látszik, a régi cuccaim közül még nagyon sok rámjön!

Ma és holnap 20 %-os akció van a C&A-ban, minden áruházban.
Remélem találok valami helyes kismama rucit!

Szép napot mindenkinek!

Kép
kalózlány
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?