Új privát üzeneted érkezett!

Lafi próbáld meg a luuf balzsamot, a dm-ben kapni, 3 hós kortól lehet kenni, a hátát esténre kend be vele vékonyan, én ezt szoktam a gyerekekenek, nekem nagyon bevált.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szia lafi!
Ha nálunk ilyenvan,akkor egy kis fluimare-t spray-zek az orrba, majd kiszippanjuk, aztán mehet az orcsepp.
A baby loof balzsam szerintem is jó, aszem a használatiban is úgy van, hogy fel kell egy kicsit melegíteni a rucit amit ráadsz. Előtte a kis mellkasát és a hátát bekened, sokkal könnyebben fog lélegezni. Csórikámnak most,hogy tele a nózi, tuti,hogy macerásabb enni is. :(

Jobbulást kívánok Nektek!!!
Vendég

aha én is úgy,hogy fluimare-porszívó és ha gáz lenne éjszakára a nasivin csecsemőknek. szerintem azért jobb a a nasivin mert a fluimare-val és a porszívóval kiszeded,de a nasivinnel nem termelődik gyorsan vissza.azért értek az orrcsepphez ennyire mert én állandóan nyomom ami egyáltalán nem jó,de tudom mi a különbség és hogy mennyire kitisztítja az orrot.viszont csínnyán kell bánni vele.(mert hozzászokik az orrnyálka és beduzzad ha nem használod, de ez csak 2-3 hét tarós használat után lesz ilyen),
ha nagyon nem kap levegőt én javaslom,hogy próbáldd ki.

Kép
ndombi

dorka vigyorog mint a tejbetök,sikongat,de kacagni még sose kacagott!!!!! :(

Kép
ndombi

milyen volt az etetőszék amiről beszéltetek?

Kép
ndombi

már krákog!!!jön fel a cuccos...holnap hívom dokit mennyit kell várni hogy mehessen úszni...most ugye kimaradt...
jaaaaaaaaaa és végre eszik....délben már 50 g fözit, sokat kihányt de mert szegény nem tudta mit kell csinálnia ahhoz ha a cucc jön fel és ö meg közben eszik, így hányt egy kicsit...szegény...
aztán du ivott tápit 70 ml és most tejpép 200 ml!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ndombi, én szeretem.
Vendég

NDombi,
Csatlakozom Lafihoz, mi is nagyon szeretjük...
Vendég

Halihó!

Csapódunk a beteg babák táborához. :(

Pénteken Marci egész nap nyűglödőtt, de lázas még nem volt, szombaton belázasodott, enni alig eszik, úgy kell belediktálni minden falatot. Dokinéni nézte, a torka piros, köhögni még nem köhög, orra sem folyik, csak hát a torka fáj neki nagyon. Látszik, ahogy nyel, szerintem ezért is nem eszik, részben, másrészt persze étvágya sem volt nagyon. Nurofent adok neki, nem akarok antibiotikumot, meg ma veszek a patikában, Belladonnát (homeos cucc) állítólag jó lázra, torokfájásra, meg asszem fogzásra is ezt kapják. Dokinéni mondta, hogy ha keddig nem javul, akkor viszont máshoz kell folyamodnunk, ne menjünk neki a hosszú hétvégének betegen, nehogy az ügyeleten kössünk ki. Szegény nagyon nyűgös, viszont sokat alszik, dolgozik a kis szerezete a bacik ellen!!

Lafi:
Huninak jobbulást! Szegénykém, a hányás nagyon rossz lehet a kis gyomrának! :( Neked meg a lelkednek! Szerintem Marci is fogyott, de nem is sokkolom magam azzal, hogy mérem, mert tuti bepánikolnék!
A babakocsitok tök szép, nekünk is kell majd vmi könnyebb, mert a második emeletről elég nehéz lecipelni a téli babakocsinkat.

Móni: igazán nagyon szépek vagytok, úgy mindenestül, az egész család (anya is, apa is) :) Miért is lett volna Lili más!!?? Gyógyulást neki is!

A luuf-ról én is jókat hallottam köhögés, megfázás esetén! Szerintem mi is beszerzünk egyet!

Látjátok, nem akarom én leszólni az anyatejes védelmet, de hát ennyi... Nálunk Marci, MINDEN evésre anyatejet kap, néha némi kis bébikaját, de utána is van tejcsi. Mégis az első adandó alkalommal lebetegedett, szerintem azért, mert lekapcsolták a fűtést (központi fűtésünk van) és hiába öltöztettem fel jobban, mégis megfázott! Pedig éjszaka hálózsákban aludt, napközben pedig ráadtam plusz kardigánt, és mégis. Nem értem... :? Szóval talán tényleg túl nagy jelentőséget tulajdonítunk ennek az anyatejcsis védettségnek.
Persze lehet, h tévedek, és Marci ennél is betegebb lett volna, ha nem anyatejet eszik. Nem tudom! :roll:

KépKép
Kép
sagi1

Anyák napjára szeretnénk olyan ajándékot adni a mamáknak,hogy Marcika tappancsát v. kis keze nyomát kiöntjük gipsz formátumban. Valahol már láttam ilyen készletet. Ti nem tudjátok hol lehet ilyen beszerezni??

KépKép
Kép
sagi1

Sagi,majd megkeresem, én is láttam...
Marcinak jobbulást!jééééééééé nálunk sincs kp fűtés....ez lehet az ok?????????
Vendég

Vendég

Vendég

ja, a márkája milyen.. :)

aha a brendonban van az tuti

Kép
ndombi

chicco termék,babyplanet.hu oldalon keress rá az etetőszékeknél, valami chicco akármi maramlade, vagy Pandusnak volt valami címe...most is akciós azt tuodm...
Vendég

http://torrent.hu/e107_files/downloads/csoda1.swf

ezt magyarázzátok már el hogy lehetséges....nem értem a trükkjét!!!

Kép
ndombi

megnézem az eteteőt köszi!

Képzeljétek Dorka ült felém fordulva törökülésben az ölemben(én voltam törökülésben) a talpa így leljebb volt ugye mint a segge)az ágyon,a segge meg a lábamon).Fogtam a kezét és egyszer csak tök egyedül felhúzta magát állásba :shock: aztán leült, vigyorgott dumcsizott és még 3-szor újra és ott is maradt kb 2-3 mp-ig. Visszafektettem,nem hiszem,hogy jót tesz. Mindenesetre apám azt mondta,hogy nem lepődne meg,ha holnap ő nyitná az ajtót..hahaha.

Kép
ndombi

Már nem akciós! :(

Kép
ndombi

Huhúúú Dombi!
Kl@ssz erős a csajszika! :D Szerintem se hagyd még,hogy ezt huzamosabban csinálja :lol: Én csak megemelem a Milánt,hogy a talpára álljon, határozottan megtartja magát és vigyorog mellé, de én is pár másodperc után lefektetem :?
Milu inkább az ülést forszírozza, már nemelégszik meg a 45 fokkal, egyedül akar ülni, aszem rájött,hogy így kényelmesen belátja a terepet :lol:

Lafi: remélem,hogy jobban vagytok!!! Figyu, ha van otthon cebion csepp meg calcimusk ,akkor adj neki. A mi dokink a calciumból 2X1 ml mond :roll: Én cebionból 3X2-3 cseppet adok neki.

Úgy tűnik hamar túlestünk a kotőhártyán, naná,hogy rámragasztotta a kistöki :P
Vendég

A gömbösre lövésem sincsen! :twisted:
Vendég

pedig egyszerű a trükkje!!!!!! :lol:
Vendég

még akciós!!!!!!!!!
http://www.elefani.eu/

itt etetőszékek, chicco akármi, 29,900 Ft!!!!!!!!!!!!!!!!!3-féle szín!
Vendég

ma egész nap nyügi..........nem értem, sehogy sem volt jó, nem aludt....enni evett az oké, akor minden jó volt....de aludni nem, parkban üvöltés, ő aki imád babakocsizni, cak kézben de azt is ülöhelyzetben, nem értem....front??????vettem olyan balzsamot, ma kipróbálom...........áh megint üvölt, 5 percig volt csend.
Vendég

Biztos,hogy nem jó a közérzete szegénykének. :(

Az az igazság,hogy pár napja a Milu sem alszik "normálisan". Délelőtt 1-2 óra, délután 1 órácska, és ennyi.
Viszont ha ébren van és tele a pocak, meg a gatya üres,akkor eldumálgat, nézelődik, játszik. Ha ezt valaki mondja nekem 2 hónappal ezelőtt..... :P
Ha ott vagyunk körülötte akkor meg vigyorog ezerrel.
De egy jó ideje megint nem hajlandó hasról hátra fordulni, most a menő a hátról-hasra fordulás, de ehhez még sok torna kell :)
Vendég

mi meg sem fordulunk......... :cry: semerre sem :cry:
Vendég

Lafi! Figyu, az nem lehet,hogy ripsz-ropsz megfordul és észre sem veszed? :D
Vendég

hát nem tudom....de már idegesít...a védőnő és a doki szt ráér, de itt már mindenki megfordult valamelyik irányba, ő meg.........

a balzsam nagyon jó, még az én orrom is kidugult tőle... :lol: remélem, bár irtó büdös, jó lesz neki estére....
Vendég

Lafi, Sagi, Blo jobbulka!

Ndombi: egyszerű. vannak ciklusok a számok közt, pl.: 98 párja a 81, de a 97, 96, 95... is a 81! (mivel egyel ccsökken a számjegyek összege, de a kivonandó számé is) és így csak ezekre a csomópontokra tesznek csak be egy fajta jelet és te bárhogy adod össze, persze hogy az a jel jön ki ami adott körben az adott csomópont számokon van.

Kép
Kép
Kép
konkri

sagi,szerintem az anyatejnek nincs jelentősége az olyan betegségekben ami nem fertőző beteség vagy vírus vagy ilyesmi.
Ha fertőző betegség jön amit te is megkapsz és termelsz ellenanyagot az átmegy,de egy megfázásnál nincs ellenanyag.

Ha jön valami fertőzés akkor a babád jobban fog járni nagy valószínűséggel,de ez az ő szervezetétől is függ,úgyhogy lesz ennek még előnye ne agódj. :D

LAFI avass be a trükkbe!!!!!!!!!!! :?:

+ szerintem Huni 360 fokot fordul,nem?

Kép
ndombi

Ja Lafi megrendelted vagy értementél? Ha megrendelted gyors?

Kép
ndombi

Ndombi, ahogy Konkri írta, minden számnak megvan a párja!Próbáld ki, ja és ami a 9-esnél van, az lesz a jel!

Hát ha 360 fokot fordul akkor abból sokat nem észlelek :lol: de sajna nem :cry: csak fekszik és emelgeti magát, a fejét, lábát, odlalra dől majd vissza és így "kúszik"...löki magát a lábábval ha háton van, húzza magát a kezével és löki magát a lábával ha hason van...
Vendég

Ndombi, hú de nem tudom most mire utalsz :oops:
1. ha etetőszékre, akkor én boltban vettem, a babyplanetben
2. ha az esernyőkocsira, akkor azt is boltban vettem a visegrádi utcában
3. ha a balzsamra, azt bioboltban vettem....

jaaaaaaaa esernyőlkocsi, az ahol az eteőszéket lehet kapni, az az esernyőkocsi lábzsákkal együtt csak 21.000 Ft!majd leestem a székről amikor megláttam hogy mi lábzsák nélkül 23 pénzért vettük, irtó mérges voltam :twisted:
Vendég

Hogy lehet a színt kiválasztani? Az nincs rajta.+ a boltot se tudom kiválasztani.

Kép
ndombi

Sziasztok. Jobbulást a lislurkóknak. Mi is betegek vagyunk, Vagyis csak Bencus, de ő nagyon. Tegnap este 39 volt láza, és nem tudom 38,5 alá vinni azóta sem. Délután megyünk dokihoz, akkor rendel. Szegénykém hajnalban hányt is. Remélem nem komoly, mert nem köhög, és az orra sem igazán folyik, nem fáj a hasa és a füle sem. Nem tudom, mi lehet.

Kép
Kép
Kép
csibe76

én még mindíg nem értem ezt a párja dolgot.De ha van kb 100 fééle ábra akkor miért pont az jön ki? NEm értem.Ez van.Át kell gondolnom amit írtatok :)

Lafi,megnyugtatásképpen itt volt a barátnőm tegnap dec3 án szül a gyereke és semerre sem fordul, nem is rugja ki mgát se semmi.Ő nem aggdk.te se tedd.Azért nem fordul mert nagy és nem is érdekli.

Szerintm dorka sem fog:minek tenné.utál hason lenni. :lol:

Kép
ndombi

ja értem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ndombi

Ndombi, sztem lehet választani színt....én úgy láttam, mivel netes rendelés sztem tök mindegy honnan szállítják vagy hívd fel valamelyik áruházat ami ott a szélén van hogy mi újság...
örülök hogy érted! :lol:

Csibe++++++++++++++++gyógyulgassatok!
Vendég

http://www.elefanibababolt.gportal.hu/

és ha itt próbálod meg????

na itt van:
http://www.elefanibababolt.gportal.hu/p ... 53&index=1

erre kérdezz rá!
Vendég

Helloka!

Kissé eltűntem, de azért be be kukkantottam olvasni.

Kicsit megijedtünk, ugyanis kiderült Bende unokatesójáról, hogy skarlátos, és előtte egy héttel vígan játszottak. Na jó, nem nyalták falták egymást, de megijedtünk, nehogy elkapja. Eddig nem jött ki rajta semmi, remélhetőleg a lappangáson túlvagyunk már, így fellélegezhetünk. Persze ahogy megtudtuk, rögtön elkezdett fájni a torkom... lehet pszichés alapon (vagy a fagyitól...). No se nálam, se Nála nincs tünet!

Ma végre levették a gipszet, így nyugodtan rohangálhatok... hehe ha tudnék...

Ja és tegnap kinéztük a kengurut, beletettük Bendét is, nem volt különösebb baja, úgyhogy ma megyünk megvenni (mert mindketten otthonhagytuk a pénztárcánkat, ami persze, hogy a pénztárnál derült ki).

Aztán Bende erőteljesen át akar fordulni hátról hasra, nagyon édes, ahogy próbálkozik, a tengelye körül 6szor megfurdul, mire elfárad és hagyja az egészet, ha már nem sok kéne, szoktam segíteni, hogy legyen kis sikerélménye (de el nem mondjátok Neki! :wink: :lol: Hason is nyúl a játékokért, próbálja elszenvedni magát odáig, ha épp messzebb van a kiszemelt darab. Ő is mindenáron ülni akar, sokszor már épphogycsak fogja az ujjam és húzza fel magát.

Esernyőkocsin mi is gondolkoduk... Bele fog sülni szegénykém ebbe.

Mindenkinek jobbulást!!!! Szegény picikék, elég nehezen viselhetik... :(

Na azt hiszem, most be is fogom... :oops:

Kép
Kép
sleepin

érdekes, lehet hogy nálunjk tényleg az van, hogy viszonylag nagy és hamrabb fog tudni olyan dolgokat amihez erő kell és a kisebb élményt hanyagolja?3 hós se volt amikor hason húzta magát a kezével, rá két hétre lábbal is segíti magát, és hasonlt tud ugye háton is....csak megfordulni ne kéne...
Vendég

Köszi, Lafi, szegénykém sz@rul van, olyan kis bágyadt. Nem igazán megy le a láza, voltunk dokinál, nagyon piros a torka.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Megvettem az etetőszéket!
A zöldet végül.Elmentem a boltba a Baross utcában még 1 volt. huh!

Lafi még egy megnyugtatásképpen mondom,hogy én nem nagyon fordultam,ülni nem ültem aztán 7 és fél hónaposan feláltam 8 hónaposan elindultam :shock: és nyolc és fél hónaposan tanultam meg ülni.(érdekesen állhattam fel ha nem ültem hahaha)
meg is örökítették az első felállást mert pont fényképeztek.

Én úgy látom ha akarna Dorka simán megfordulna mert emelgeti a hátát meg oldalra fordul teljesen,de szerintem ne érdekli a hasrafordulás és szerintem nem is érti.Szóval nem az izomzata miatt van.
Az hogy húzza magát hason meg háton az meg előrrébb van mint a többiek.Kinek kinek mi az izgi szerintem.

Kép
ndombi

Mármint a Huni húzza magát hason nem a Dorka. Ő hason csak üvölteni tud,de azt szuperül!

Kép
ndombi

Ndombi, ez tetszett, "azt szuperül"! :lol: úgy elképzeltem... :lol: Na jól van, örülök hogy találtál!Abban jobb az etetés. amióta az van, márpedig 3 hósan megkapta, azóta sokkal ügyesebben eszik mint a karomban vagy a pihiszékben, nem mellesleg nekem is könnyebb.Akkor olyan mint Pandáé.
Vendég

Akiket ehéten ünneplünk:

Csibe lány Szófi 30-án azaz ma 3 hós
Kona lánya Noémi 2-án lesz 4 hós,
Panda lánya Dorka 3-án lesz 3 hós!!!!!!!!!!

Sok boldogságot!!!!!!
Vendég

Lafi,
Köszönjük :D Dóri hófordulóra kap fülcsit :D
Vendég

Panda, meglett????VAgy újat vettetek?
Vendég

Lafi,
Pénteken kilövik neki. Nem lett meg :( Majd vehetünk másikat, csak két hétig azt kell hordania, amivel kilövik.
Vendég

Panda, a farmeros, fiús cuccú gyerek szerinted fiú vagy lány? :lol: És ha Hunor a neve??? :lol: (volt már ilyen, Hunor, szép név, az fiú? :evil: nyilván rég volt a suli a csodaszarvasról :lol: )
Vendég

Lafi,
Látom olvastad :wink: :lol:
Vendég

Kép

és katasztrófa!hihetetlenek az emberek...., nekem a földbe gyökerezett a lábam...amikor a Hunorra is megkérdezte.

Amúgy ha majd fülbevalója lesz, akkor mit mondanak, vajon azt,hogy micsoda új divat ez anyuka, a fiúnak fülbevaló???hááát nem szép dolog anyuka,mit ne mondjak :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?