Halihó!
Csapódunk a beteg babák táborához.
Pénteken Marci egész nap nyűglödőtt, de lázas még nem volt, szombaton belázasodott, enni alig eszik, úgy kell belediktálni minden falatot. Dokinéni nézte, a torka piros, köhögni még nem köhög, orra sem folyik, csak hát a torka fáj neki nagyon. Látszik, ahogy nyel, szerintem ezért is nem eszik, részben, másrészt persze étvágya sem volt nagyon. Nurofent adok neki, nem akarok antibiotikumot, meg ma veszek a patikában, Belladonnát (homeos cucc) állítólag jó lázra, torokfájásra, meg asszem fogzásra is ezt kapják. Dokinéni mondta, hogy ha keddig nem javul, akkor viszont máshoz kell folyamodnunk, ne menjünk neki a hosszú hétvégének betegen, nehogy az ügyeleten kössünk ki. Szegény nagyon nyűgös, viszont sokat alszik, dolgozik a kis szerezete a bacik ellen!!
Lafi:
Huninak jobbulást! Szegénykém, a hányás nagyon rossz lehet a kis gyomrának!
Neked meg a lelkednek! Szerintem Marci is fogyott, de nem is sokkolom magam azzal, hogy mérem, mert tuti bepánikolnék!
A babakocsitok tök szép, nekünk is kell majd vmi könnyebb, mert a második emeletről elég nehéz lecipelni a téli babakocsinkat.
Móni: igazán nagyon szépek vagytok, úgy mindenestül, az egész család (anya is, apa is)
Miért is lett volna Lili más!!?? Gyógyulást neki is!
A luuf-ról én is jókat hallottam köhögés, megfázás esetén! Szerintem mi is beszerzünk egyet!
Látjátok, nem akarom én leszólni az anyatejes védelmet, de hát ennyi... Nálunk Marci, MINDEN evésre anyatejet kap, néha némi kis bébikaját, de utána is van tejcsi. Mégis az első adandó alkalommal lebetegedett, szerintem azért, mert lekapcsolták a fűtést (központi fűtésünk van) és hiába öltöztettem fel jobban, mégis megfázott! Pedig éjszaka hálózsákban aludt, napközben pedig ráadtam plusz kardigánt, és mégis. Nem értem...
Szóval talán tényleg túl nagy jelentőséget tulajdonítunk ennek az anyatejcsis védettségnek.
Persze lehet, h tévedek, és Marci ennél is betegebb lett volna, ha nem anyatejet eszik. Nem tudom!