Új privát üzeneted érkezett!

köszi hajni :) anyós szemei.....
de a formája az enyém.

pff, benoymtam egy csomó fagyasztott meggyet, lájtos joghurttal. nyami.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

áááááááááááááá csak meggyet neeeeeeeeeeeeeeeee! nem akarom hallaniiiiiiiiii. imádom!!!! és most éhes is vagyok, de nem ehetek mert holnap reggel vérszívás...

és má' megint lemaradtam a laptetőtől :cry: :cry: pedig még gólyákokat is láttam csütörtökön és még kiabáltam is nekik a kocsiból 8) :lol:

hajni...
Budaörs

Na skacok... most tanácsot szeretnék kérni (persze majd Petrányinak is írok és rákérdezek ha kell... de ha nem muszáj akkor inkább nem zargatom.. a belgyógyászom meg ugye nem kérdezhetem mert terhesen nem pártolja a metszedést... )

Szóval én most ugye 1*850 Adimetet szedek. Este szoktam bevenni, közvetlenül lefekvés előtt (jellemzően már sokkal vacsora után).

Szerintetek mikor lenne érdemes így terhesen? Az tény, hogy terhesen ugye a reggeli eredmény szokott romlani. Jobb lenne azzal kezdeni a napot?

A másik pedig az, hogy azon filózok, hogy nem lenne-e jobb az 1*850 helyett 2*500-at szedni. Az a 150 az ugye nem nagy különbség viszont ha két részletben vennék be metet az lehet, hogy segítene a terhességi diab elkerülésében (vagy akár ketté is vághatom a 850-et de ez ugye filmtabletta és azt nem túl szerencsés felvagdosni).

Előre is köszönöm a véleményeket!!!!
Vendég

Kicsit visszaolvasgattam.

Hajni, nekem lenne egy ötletem a diétához.
NYúlsaláta: én csak igy hivom. ledarálsz =reszelsz, vágsz), milyen géped van répát, retket, káposztát (alap, minden évszakban van), ebbe mehet uborka, karfiol, karalábé amit szeretsz.
hihetetlen nagy mennyiséget csinálj egyszerre, ezt minden evéshez eheted. egy kis olivaolajjal / joghurttal nyakon öntve, nyaminyammmm... finom, egészséges.
én minden ebédre ezt eszem.

na meg ha naponta 5x eszel, akkor ebédre már nem is kívánsz annyit. reggelire meg vacsira meg csak azt eszel, amit szeretnél.
zabkorpás joghurt.!!!!!

ötlet 2: az apósom igy fofyott le 15 kilót 2 hó alatt, amikor mondták, hogy vigyázzon a cukrára. mindent evett, de mindennek csak a felét.

ezt én se nagyon birnám. de az segíthet, hogyha olyan nagyon hizlaló kajákat kapsz, azt biztos egészségtelen is. én a nagyon egészségtelenektől kapcsiból elkezdek undorodni. nem is kivánom.

monjuk ha chs kajából (krumpli, rizs, tészta) kb 10 dekát eszel, az még a diétába is belefér.
ha éhesvagy utána, nagy pohár viz, nyúlsaláta. és a tudat, hogy 3 óra múlva megint ehetsz.

olvass vissza, én decembe körül állanóan panaszkodtam, hogy nem fogyok, aztán csak megindult. ki kell tapasztalnod a diétádat.
nekem az jött be, hogy reggel kávé, tízórai a reggeli igazából (fél szelet barna kenyér), ebéd saláta husival vagy hallal, minimális köret, délután gyümölcs, többször is, valami egészséges cukor nélküli sütiféle, ilyesmi. vacsi rendesebb.
amikor emellett mozogtam, fogytam.

csakegy, te 1x850szedtél terhesség előtt is?
én is azon filoztam, lehet, hogy elég lesz a 2x500 is. én nem is tudom 3xra bevenni.

Kép

Kép
csillagfény

Jó reggelt!

Luca: Gondolok rád... Remélem, hamar túl leszel a testi megpróbáltatásokon és teljes erőbedobással dolgozhatsz a dolog lelki részén. Nagyon sajnálom és reméle, hogy mihamarabb jönni fog egy egészséges kicsilány vagy fiú!

Csakegy: Én áttérnék a 2X500-ra, az mégiscsak jobban el van osztva. Viszont ha regel rosszul vagy, akkor maradnék az esti 1nél... ;)

Dimet: Ezek a szemek!!! :D

Kincséket talán ma engedik haza... De jó lenne friss infót kapni róluk, esetleg egy fotóval megspékelve :lol:

Zsizsik: Azért gondolok rád ;)

Mi jól kifárasztottuk magunkat hétvégén... Szombat délután anyáméknál lustálkodtunk a napon, majd este jól bekajáltattak minket... :) Istenem de jó volt. Tegnap meg kimentünk telekre: párom füvetnyírt, én olvastam, mindketten kaptunk egy kis színt is ;) Aztán megint anyámék (köszörülni kellett néhány metszőollót), majd nagyanyám, mert ő már ezer éve nem látott és kíváncsi volt a pocakra is. Ott is jól megvacsiztattak minket, így a hétvégén nem kellett főznöm :lol: Így kell ezt csinálni :)
Csütörtökön ismét telekjárat, be kell fejezni a fűnyírást... :roll: 26 fokot mondanak arra a napra. Nem semmi ;)

Neki kellene állnom a most kapot ruhákat kiválogatni és mosni egy újabb adagot... Meg a kiságyat is le kellene sikálni, hogy összerakhassuk végre, megnézendő, hogy egyáltalán használható-e.
(Jut eszembe: Ha valakinél van eladó Graco Mirage Plus TS babakocsi, az szóljon! Érdekelne egy használt darab nem túl drágán. Valahogy a tesz-vesz és a vatera annyira nem jön be, mert nem tudom megnézni élőben, márpedig mindenképpen látni akarom - főleg, ha meglesz végre az a hordozó, akkor rá szeretném majd próbálni. Leginkább a gianni lenne jó választás...)

No, megyek elolvasom a többi topik történését, aztán neki kezdek szép lasan a dolgaimnak.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

Csakegy:
Petrányi azt magyarázta volt, hogy a 3x5oo hatásosabb mint a 2x85o, mert jobb az eloszlása. Ilyen alapon szerintem sokkal jobb a 2x5oo!

Már meg se haragudj, de hogy szedtél te 1x85o-et? :shock: Vagy éppen a hozzászokás fázisában estél teherbe?? Én nagy értelmet nem látok a napi egyszeri szedésben... De te tudod, na, régi motoros vagy!!!

ma jöttem rá, hogy nálunk itt nagy néphenyélés van a héten: ma húsvétolnak, öntöznek az ortodox testvéreink, kedden-szerdán dolgoznak, aztán csütörtök-péntek megint nem. Kár, h ezt nem realizáltam már pénteken-szombaton, akkor vásárolhattam volna több kaját... De így is elég lesz, na... Étlen csak nem halunk...

Nekem szuper jó a kedvem, másra se tudok gondolni, csak arra, h 7végén utazunk egy jót! Megyünk anyukámékhoz is egy napra és anyósékhoz kettőre. Na, nem anyósnak örülök ennyire, hanem lesz ott egy ügyes kis fesztivál, Tibikét majd a nagyanyja gondjaira bízzuk s a nyakunkba vesszük a várost... rockkoncertek rulez... miccs és sör! ez lesz a menü :lol:

Két 7re rá meg 4 napos cégbuli, ahová családostul vagynk meghívva, a férjuram cége szokott ilyent csinálni midnen évben, profi! Majd rá egy hétre KÖZÖNSÉGTALI!!! Úgy várom már, mint valami szentlelket :lol:

Norka: még nem is gratuláltam a fütyishez :wink: sejtettem én valamit!!!
Rambóka! Te hogy vagy mostanában? Olvastam, h múlik az a hülyeség, ami odanőtt!

Zsizsik: ... ja, semmi, semmit a vilgon nem akartam mondani Neked!... :twisted:

Monácska: ha a cipedli cipőt jelent, akkor igen! Megvettük AZ ELSŐ cipőt a kissrácnak! Nem gondoltam, h ennyire bonyolult lesz, de sikerült. Csak egy baj van: bordó! és még rózsaszín is van benne. Útáltam, h üzletenként van 19 virágocskákkal, szivecskékkel dísített piros-rózsaszín-lila modell és aztán van egy kék és egy drapp, ami jó lehet fiúcskának is... Ami végül tetszett, abból a kék kicsi volt, a drapp meg nagy... De nembaj! Jól néz ki benne a hősünk!

Na, megyek játszodjak ezzel a prücsökkel, ne mindig csak azt lássa, h az anyja a gép előtt görnyed.

Pááásztok!
Kir

Kép
k.ir

Na megnyugtatásul: azért szedtem 1*850-et mert még nem jutottam el a 2*850-ig:) (fene gondolta, hogy az első próbálkozós ciklusban összejön a baba...)

Akkor most az lesz, hogy 3 felé vágom a 850-eseket (már amennyi van itthon) és reggel-este beveszek 2/3-ot belőle... aztán ha elfogyott akkor már 500-ast fogok felíratni (vagyis valszeg a héten felhívom a barátunkat aki fel szokta írni, hogy küldje el a receptet...)

Köszi mindenkinek!

(Vazz.. tegnap megégettem szegény Lillát... főztem és nem sikerült kirakni a konyhából, kiugrott egy negyed gomba a serpenyőből, ráesett szegény arcára aztán beleugrott a bodyjába... nem tudom, hogy sikerült ilyen pechesre a dolog de ez van :( A mellkasát azonnal befújtuk égés ellenivel de ennek ellenére reggelre kivakarta:( Az arcán meg csak reggel vettük észre, hogy oda is esett és azt is kivakarta vagy ledörzsölte... úgyhogy most propoliszozzuk és remélem, hogy nem marad nyoma... kéne valahonnan Vitamerfent szereznem... nem megy mostanában valaki Ausztriába???? Nagyon picik a sebek de nem szeretném, ha nyoma maradna...)
Vendég

Úúú Kir miccs!!!

teljesen olyan mint az itthoni csevapcsicsa, de akkor is, az a hangulat! egyetem alatt mindenféle okokból (barátnő-látogatás, ingyen utak kihasználása térképész ismerőssel, föci miatt sok terepgyakorlat mert arra olcsó) rengeteget jártam Erdélybe, szinte minden hónapban, második hónapban, és el is felejtettem ezt a kaját, de most úgy feljöttek bennem az emlékek! :lol: Köszi!

csakegy minél egyenletesebb eloszlásban. lillának gyógypuszi.

én olyan hülye vagyok. hogy eddig ezt miért nem csináltam, mikor tudtam hogy íyg kéne!

tegnap este nem vettem be metet. mert hiába veszem be vacsival, 7-8-kor kajával együtt, úgy leviszi a vércukrom, hogy este 10-11-kor ennem kell. lefekvés előtt nem jó, akkor éjszaka vagyok szarul, meg reggel. tegnap este nem vettem be. nem is kellett 11-kor ennem. ma reggelivel vettem be, mondom mire leviszi a vércukrom pont jöhet az ebéd. eddig szuper.

Kép

Kép
rejo

Lilla most ette el előlem az ebédem jó nagy részét... mindez azután, hogy benyomott egy hatalmas tányér fruttapurás tésztát (újabb csakegy féle gyorskaja:)))) Elég szemét kaját tűztem ki magamnak ebédre... (sültkrumpli gombávl, hagymával, paradicsommal... az egész persze összesütve... állat finom csak hát ugye a sütőben süthető zacskós készkrumpli...) Na szóval Lilla már bekajált és játszott amire elkészült a kajám... meglátta, rárontott... és döbbenetes tempóban elkezdte falni... még a gombát is megette... Hogy a fenébe lehet ekkora zabagép ez a gyerek???? (mellette meg tök sovány... mondjuk tény, hogy egész nap talpon van és mozog na de akkor is... ha én ugyanannyit ennék mint ő kipukkadnék...)
Vendég

csakegy, én is 1x850et szedtem, amikor terhes lettem. T doki valami oolyasmit magyarázott, hogy kell egy mennyiség, amivel pét lehet elérni, hogy 2 vagy 3 tabletta az mindegy.
de akkor lehet, hogy nekünk a 2x500 is elég. nem is kell a 3x.

én a 2x850 is bazi soknak éreztem.
vagy ki tudja, lehet hogy 1x500 is elég?

marci is többet eszik, mint én. :D

rejo, te most mennyit szedsz?
az esti után nekem is mindig kellett még ennem. met mellett azért nem fogytam annyit, mert folyton a gyógyszert ,miatt kellett egyek. pl nem nagyon reggelizek, de a met miatt muszáj volt, kávéval csak nem vehetem be. :shock:
jó lenne egy kicsit a metet az egyéni étkezési szokásainkhoz igazítani. nem tudom.
én asszem 2x500 viszem fel, júniusban megyek kontrollra, ha nem elég 3x500.
még nem tudtam újrakezdeni, most kezdek helyrerázódni. sztem max jövő héten.

Kép

Kép
csillagfény

Nekem Lillánál 2*850 kellett és amellett sem volt gyönyörű a bőröm, végtelen ciklusok stb. stb. most meg az 1*850 mellett is teljesen OK volt minden (talán 19. napi PÉ ami nálam korábban soha nem volt)... Gondolom a szülés/szoptatás tényleg rentgeteget javított nálam a helyzeten (nekem met nélkül se lett gáz a bőröm, amikor bepánikoltam az max. 1-2 pattanást jelentett szemben a korábbi csadoros állapottal... na meg ugye a bajszom... na attól kezdtem pánikolni és újra metet bekapdosni). Remélem a 2*500 nekem is tökéletesen elég lesz, nem bánnám ha nem kellene jobban leterhelni a májam... (plusz ami ugye durva, hogy Lilla után mindent csináltam csak nem diétáztam... )

Most mondjuk zavar, hogy kb. 1 hete kicsit ragyás a bőröm de mintha Lillánál is ragyásodott volna a terhesség elején és attól még stabil volt minden... Bízom benne, hogy most is az lesz. Ha nem akkor még nem voltam kész a terhességre... ennyi... (de az lesz:) (egyébként gáz, de valamilyen szinten -mint Rambóka- én is hárítok... én azzal, hogy szigorúan kivárom a 12. heti UH-t és csak akkor mondom el a családnak, akkor kezdem el tényleg elhinni, hogy terhes vagyok... ha nem járok rendszeresen UH-ra az szerintem sokat javít a dolgon... bár a 12. heti előtt asszem tele lesz a gatyám...)

Jaaa... és valaki elküldte nekem egy nagyon jó gyerek gasztrodoki elérhetőségét emilben Lilla ekcémája miatt :)))) (TB-s és nem tartja a markát... ) Szerzek hozzá egy beutalót:)))
Vendég

Nálatok nincs semmi jele annak, ha elértétek az "adagotokat"?
Én onnan tudom, h. kell a 2X1000, h. ez az az adag, amivel normalizálódtak a ragyáim.
Gergővel még 2X850-et szedtem, de szülés után az már kevés volt a bőrömnek.
Akkor emeltem 2X1000 Meforalra, azzal sokkal jobb lett a bőröm, de annyira büdöseket böfiztem, meg idővel már a tabletta szagától is rosszul voltam, úgyhogy inkább váltottam Merckforminra. Az nem büdös. Igaz jóval drágább. :?

Csakegy!

Addig örülj, amíg zabál, el fog jönni még az idő, amikor majd úgy kell beleimádkozni a kaját! :twisted:
Gergőnek is az kell, amit mi eszünk.
Ezért mosolyogtam, amikor a múlkor írtad, h. na felvágottat tuti nem fog kapni Lilla.
Gergőnek kedvence a Pick nosztalgia párizsi, meg a Lidl-ös füstölt, nyers (ó, mi borzalom! :twisted: ) parasztsonka! :wink:
Majd amikor Lilla is ott veri a hisztit és csak azt lesz hajlandó megenni, amit ti, vagy inkább nem eszik, akkor vagy áttérsz a biokajálásra v. megszokod, h. Lilla is azt a gyorskaját eszi, amit te.
Nálunk a lustaság győzött. :oops:

Remélem a gombának nem marad nyoma.
Legközelebb, ha ilyesmi történik, azonnal tartsátok folyó hideg víz alá, mert ilyenkor az a legfontosabb, h. a mélyebb rétegeket visszahűtsétek, de ez csak minimum negyed órás hűtéssel érhető el. Ezt én is soknak tartom, de mind az égéses előadáson, mind a gyerekgyógyászat előadáson ragaszkodtak ilyen hosszú hűtéshez. :shock: Ők csak tudják! :?

A Coldastop orrcseppben van A és E vitamin olaj (orrnyálkahártya hámosítására való, vény nélkül kapható), de lehetőleg a párod kenegesse, ne te, mert a te bőrödön is felszívódhat!

Kir!

Mi az a miccs?
Én azt hittem elírtad és meccs, de Rejo alapján feltételezem, h. kaja.

Ma felhívtam védőnénit, szerdán megyek a kiskönyvemért. Kicsit félek.

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka: utoljára kb. 6 éve ehettem felvágottat :))) (itthon csak vega felvágott van, teljesen tiszta kaja, abból szokott Lilla kapni, tiszta növényi fehérje:))))

Ja... és ilyen krumpli is utoljára 5-6 éve volt itthon úgyhogy attól sem félek, hogy rászokik :))) (ld. én sem fogok rászokni, most elfogy ez a zacskó aztán terhesség alatt elfogy majd még max. 1-2 zacskónyi és annyi:) (ez nálunk így megy... valamit iszonyúan megkívánok, veszek belőle 2-3 zacskóval aztán évekig tartom magam:)

Annyira azért nem vagyok naív, hogy tudjam, hogy Lillának is ízlik a sültkrumpli:) Plusz ugye ha elzárom tőle akkor csak méginkább küzd majd érte.. úgyhogy ha sikerül kialakítani az egészséges egyensúlyt akkor én már elégedett leszek...

Lilla egyébként mostanában a tejes cuccok kivételével mindig azt eszi amit mi (legutóbb pl. ecetes uborkát... dilemmáztam is miatta de két pofára nyomta:) (jellemzően hajdinát, kölest, valami quoizét eszünk köretnek zöldségel... hozzá meg csirkét vagy halat -na halat se kapott még de nemsokára fog- szóval semmi extrém:) Bő zsírban sem sütünk itthon meg semmi extra egészségtelen dolog :) (cukrot évek óta nem tartunk itthon)...

(hehe... így ha bűnözni akarok akkor el kell mennem otthonról és levadászni a bűnözésem tárgyát ami iszonyú komoly visszatartó erő:)))))) (na jó, van itthon ovomaltine és kb. 1 kilónyi étcsoki mert a párom étcsokifüggő:))))) (kakaóból csak a sima holland kakaópor). Ja... és fél csomag háztartási keksz ha nincs kedvem reggelizni akkor abból megeszek 3-4 szemet.

köszi az orrcseppreceptet, majd holnap levadászom. Sajna víz alá nem tudtuk tartani mert pont a mellkasán van az egyik égés (egy kb. fél centi vastag 2-3 centis csík) és annak csúnya vége lett volna a másik meg az orra oldalán (kb. fél centi * 1 centi). Salvequick égés utáni hűtőhabbal fújtuk, az elég szuper kis hab, nálam legalábbis működni szokott... Lillánál úgy tűnik kevés volt ?:((( Most propoliszozom, az hámosít, gyorsítja a regenerálódást és nem hagyja, hogy elfertőződjön... (én az orra miatt izgulok egyébként a legjobban mert nem kéne, hogy az arcán maradandó heg maradjon)
Vendég

csillag én 1x250-et szedek. de engem ne veygél alapul, nekem genetikalilag valami máshogy működik a májamban vagy a szervezetemben, mert anyu is mindig nagyon kis adag gyógyszereket szedett.

csillag engem is most már a met tart vissza a fogyásban. mondom is majd tűnnek.

Kép

Kép
rejo

ja rami a miccs olyasmi mint a csevapcsicsa. (azt a horvátok eszik,ugye?)

darált húsból ízesítve és kisütve kis húsroládok. de a miccs ráadásul borjúhúsból, vagy bárányhúsból készül? na ehhez már kir kell. valami finom spéci húsból

Kép

Kép
rejo

hmmm... az egyetlen báránykaja amit meg tudok enni az a kebab... az a kebab amit Londonban árulnak az arabok... cirtomot kell ráfacsarni és tök sok saláta jár hozzá... az elején undorodtam az ízétől de mostanra összefut a nyál a számban ha csak rágondolok :))) (a birkától, kecskétől viszont rosszul vagyok... már a szagától is...)
Vendég

(fúúúú... éhes vagyok... de itt nem lehet kebabot rendelni... akkor mit egyek... banán és férjem féle csokipuding van itthon de nekem sós kell... ecetes uborkán meg csak nem élhetek:)))))
Vendég

Basszus Csakegy!

Én is zabálok, mint állat! :shock:
Gergővel az első trimeszterben szinte semmit nem ettem, most meg időnként kívánós vagyok (ma pl. felezett őszibarack konzervet kívántam meg a Spárban :lol: ) és néha reggelire 3 szelet kenyér is lecsúszik és csak kettő sonkás, a 3. lekváros!
Igaz az ebéd néha kimarad. :oops:
És nem büdös a hűtő és nem zavar a kávészag. :shock:

Nekem is előjött két nagyobb ragyám, de a többi viszont megdöbbentő gyorsasággal leszáradt és rettenetesen száraz is a bőröm. Mire eljutok majd kozmihoz, annyira be fognak sülni, h. nem fogja tudni kinyomkodni őket!

Hol vettétek a hűtőhabot? Gyógyszertárban? Ahogy a dedet ismerem, nekünk is szükségünk lesz rá!

Rejo!

Ígérd meg h. így is tartani tudom majd a 12-13 kilót! :lol:

rambóka

hűtőhab: szerintem a DM-ben, a férjem folyékony sebtapaszt akart venni és véletlenül ezt vette helyette aztán az első használat után rájöttünk, hogy zseniális (az elején sokszor kell befújni... néhány percenként... csak Lilla elmenekült mert túl hideg volt így csak 2-3* tudtam... mondjuk nem tudom mi lett volna ha nem fújom be... valszeg sokkal nagyobb baj mert mára a pirosság 60%-a eltűnt róla csak a kivakart közepe randa).

Én teljesen KV függő vagyok... Lillánál nem ittam kávét mert az árthat... most meg behalok ha nincs kávé... igaz, a napi max. 1 az fix, ezen akkor sem emelek ha teljes kómába zuhanok...
Vendég

Rambóka!valamennyire "megnyugtattál", hogyha tiszta ragya vagyok(tényleg nagyon gáz)akkor valószínűleg nem elég a met.Remélem a doktornő is elhiszi végre a kontrollon!Én már szeptemberben nem akartam tanévet kezdeni! :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok lányok,

nagyon köszönöm mindenkinek, hogy nem drukkol, és egyáltalán nem beszélünk az én dolgaimról, komolyan, imádok mindenkit !!! annyira édesek vagytok !! :lol: :lol: :lol:
Nega a teszt ma reggel, - mi más - és attól félek, hogy nem kapok holnapra Arnold dokihoz időpontot, így viszont - mivel holnap meg kellene jöjjön - le fogok csúszni a következő ciklusról, mivel nincs több clostym.
NINCS ESETLEG VALAKINEK FELESLEGES CLOSTYJA ??? NAGYON HÁLÁS LENNÉK.............

Rengeteget gondolok Lucára...... remélem, már túl van a testi részén. :cry:

Én a met emeléssel kapcsolatban bátortalan vagyok, Tűű most megemelte a reggeli és esti adagomat 1000 mg-ra, délben 850 mg, de még szerintem tovább kellene emelnem, bár már érzem a javulást. Merjek egyedül emelni ? Nem olyan sok ez a lépés már, napi 3 x 1000 mg-ra..... szeirntem az lesz a tuti befutó adag.

Csajok, én most elgondolkodtam az inszemen...... lehet, hogy a következő ciklusban belevágunk.....megkérdezem Arnoldot, mit gondol...........
zsizsik

zsizsik jó hogy írsz!

hajrá inszem, de várj még sztem pár hónapot, és próbáld ki a 3X1000-et. hívd fel tűűt, egy telefon elég, mond hogy úgy érzed neked jobb lenne. sztem rá fog bólintani.

és akkor adj még pár hónapot, mert sztem is ez lesz a befutó! aztán mehet inszemi.

Rami nem ígérhetek semmit! :lol: :lol:

De véleméynem tudod: akinek itt gondja lett a cukrával, annak mind met mellett lett. sztem a met semmit nem véd kismamiság alatt a cukron....fölösleges...és lehet a met miatt eszel több ch-t...amúgy meg genetika mennyit íhzol. volt itt olyan, aki zabálta terhesen a ch-t, és 11-12 kilo körül hízott, emlékezz vissza, nem is egy! :wink: :lol:

Kép

Kép
rejo

SZiasztok

Norka,Anyoka
Grat a kukisokhoz! :wink: :)

Luca
Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry:

Elöző héten olvasó üzemmódba voltam,elég ramatyul voltam,pihiztem,+amikor tudtam aludtam!pm!!

Szóval tegnap megjártam Breyer dr.Nőt!!

Lafi és Kavicska ezer bocsánat a zavarásért és köszi mégegyszer!(alig találtunk oda :oops: ,ráadásul Gabika nem jegyezte meg hány szám :oops: !!)
LÉNYEG egyeltalán nem bántam meg h nem a Tűű dokihoz mentem,Ő is tuti profi,de a dr.nő is,nagyon megvoltam/vagyok elégedve,ill. az egész mensmentisel!!!

Talán tegnap már kidühöngtem magam,de ha lesz egy két csúnya szó ,bocsánat érte:
az itteni orvosom úgy ahogy van, visszaadhatná a doktoriát és mehetne birkát legeltetni,kritikán aluli amit velem művelt :!: :twisted: :x
1. a túlműködés átment alulműködésbe, márciusba nézett először tsh-t úgy állitotta be a gyógyszert
2.olyan vizsgálatokat nem csináltatott meg, ami nélkülönözhetetlen.
sos pm uh ra kellett mennem,mert véreredményből nem lehet tudni h melyik pm állunk szembe.Itthon kineteztem,h Basedow kórral kezelt az uh alapján meg hashimoto thyreoditios.om van.Magyarul,nem a szülés után kialakult pm,hanem a normál pm(igy jegyeztem meg,,,de ha hülyeséget iropk javitsatok ám ki!!!) :D gáz.dr. nő szerint teljes más hogy kell kezelni :evil:
3.áll. mellkas fájdalomra panaszkodtam,de mindig a tüdögyulladásra fogta,már azt is megkérdőjelezem,de azért egy ekg-t csináltatott...eredményt megnézte ,tovább küldött kardiológiára h nem igazán tér el ,de azért menjek el.....dr nő......ez nem jó, úgyanis a túl/alul műk.okozz vmit,(erre már nem emlékszem mit),de ha tartóssan fenn áll és nem kezeljük,maradandó szivritmus zavar? alakul ki! :evil:
sziv uh+ekg+terh. ekg
4 meckformint megkaptam :lol: ...simán----diétás tanácsadásra el kell majd mennem
5.izotóp vizsgálat ,,4 hét múlva tsh kontrol

Szerintetek mikor kijöttem??????,anyástól ,világostól ,orvosostól szidtam a drága eddigi belgyógyászomat,de magamat is,h eddig nála voltam,s pedig tudtam, h nem ártana pár vizsgálatott megcsináltatni.

dr.nőhőz 10-30 ra volt időpontom,este fél 6-ra betudtak rakni pm uh-ra addig fent voltunk pesten,Miron és férjem is ,,,olyan ügyi volt Miron szinte egy nyikja sem volt,másfél órát aludt du.,egésznap sétáltunk van két vizhólyagom,két izomlázas vádlim,de megérte!!

Bocsi h ilyen hosszú voltam!

Pusszi Nektek!!!
Vendég

Sziasztok!

Luca....................... Semmijen szó nem elég! Sok könnyet kívánok nektek! Sírj bármikor! Ölellek!

Szeretném igazolni a hiányzásomat:

Ez itt kérem a konyhám és a készülő nappali látképe........ Szóval volt dzsuva, és lesz még, de már nem akkora, mint az eddigi napokban! Ezt fogjuk látni az étkezőből!
Kép

Ezt pedig a nappaliból!
Szemben a két ajtó a mostani két szoba, Ákosé és a miénk!
Kép

Itt vágták át a tetőket és hoztuk össze a két helyiséget!
Még nincs befejezve....... :roll:
Kép

Balra van a bejárati ajtó, de az innen totál nem látszik, következésképpen az ajtóból a nappaliba sem lehet majd belátni!!!!!!!!!!
Kép

Szóval dógozunk! Tudom, zegzugos, de a miénk, és ezt tudtuk kihozni a meglévőből!!!! A nappali végében a túlfelen épül még egy gerdrób és egy hálófülke is!

Tejem van, viszont a derekam kipurcanta magát, asszem ma fekvés lesz!

Zsizsik..................... Csókdoslak! Azt szabad?????? :oops: :?

Bettica??????????? Napi bejelentkezést várok!!!!!!!!
Vendég

Ella!

A dokik nagyrészét csak szidni lehet............. Isteni nagy szerencse, ha találunk egy hozzáértőt, ezt már én is megtapasztaltam, azt a világvégig kell követni, megéri!

Örülök, hogy végre egyenesben vagy!!!!
Végre!

Többiek!
Agyam szita.......................
Arra emlékszem, hogy Csakegy kifejezetten éhes, Rambóka kívánós! Tán terhesek nem????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Egyetek, minket is erre bíztattatok mindig!!!!!
Kati! Jóóóóóóó, tetszik, és igaz is nagyon!
Aztén ennyi.............

Gina!
Dorina??????

Uram megy ki Ángliába három napra............ A sógornőmet fuvarozzuk haza! Kicsit szomorú vagyok, rossz lesz egyedül........... De legalább itthon lesz Tamcsóka végre! Már nagyon hiányzott............
Vendég

Jah!!!

Kir!!!
Utazzatok csak, pihenjetek! Anyudnak kifejezetten terápiás Tibike jelenléte szerintem!
ÉS igen, a cipedli, az cipő! Aztmivan, ha bordó?????? Mire tönkremenne, kinövi Tibike, jó lesz tesóbabának!!! :) :lol:

Nyah!
KV! Megyek is és iszok egyet. Alkohol mentes sör, pót kávé, lassan jön a gumipasi.............. Pfffffffffffffffff Tegnap nem mertem szexelni az urammal! ÉN! :shock: Itt a világvége...............
Vendég

Kukk!

Csak gyorsan, mert 10-re kell mennem a védőcsajhoz. :)
De utána visszajövök! :D

Zsizsik!

Nekem van egy bontott bodoz closty-m. 9 és fél szem van benne. Odaadom, ha gondolod, csak írj privit! Délután már postára is tudom adni ha kell, uh siess a privivel! :D

Lépek frizurázkodni! :)
Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Zsizsik
Nekem is van 5 szem clostym :wink:
Vendég

Zsizsik, 15 szem!
Vendég

(ebből kellett volna a Kaáliban bevenni, ezért vártam hogy megjöjjön tavaly ilyenkor pont....de nem jött meg :lol: )egy éve teszteltem titkosan halványat, majd máj 1-jén elmondtam.... :lol:
Vendég

írtam zsizsiknek sms-t, hogy van clostija. :)
zssssss....látod, egy vagon clostid lett hirtelen :lol:

lafi, jól vagytok?
hunorról dobhatnál képet.
és rejo, rami, csakegy, többiek!!! ti is...

nálunk: ma éjszaka is felkelt zsuzsi.
2 dolgora tippelek.
mikor körtés v. szilvás kaját eszik,akkor kel fel. lehet a hasa??? ő nem sír ilyenkor, egyszerűen kiszól az ágyából. visszajövünk gyuláról költözés lesz kisszobájába.
másik dolog,hogy nem volt eléggé lefárasztva. nemtom...

ja, és ha sima beba aktív3 tápot adok neki éjszaka, akkor éhes korán. mostanában mildibé jó estét tápot kapott, azzal tovább bírta. lehet el kellene kezdeni vacsizatni.

még vmi: szerintetek lehetésges, hogy okos? :lol: 8) ha kérdem tőle, hogy "hol a szeme?" (bármelyik állatos-babás játékának) rámutat a mutató ujjával. meg a fisher priceos zsiráfba pakolgatja be a kockáit. és rájött,hogy egyik macija is belefér. na, jó. büszke anyuka vagyok, és tudom más gyerke is megcsinálja ezeket. de jó látni, hogy a evő-ivó-alvó-síró gyerekből pár hónap elteltével formálódott vki :lol:

ági? nálatok van vmi javulás alvás téren?

Kép

dimet

Sziasztok!

Kavicska:

köszi kérdésed, alvás helyzet változatlan, de elfogadtam segítséget... Anyóspajtás volt itt 2 napig, anyukám is itt volt, férjuramnak is megengedtem hogy éjszaka ő ügyeljen, én meg aludhattam. Szóval kipihent vagyok, viszonylag... Hétvégén is megyünk anyukámékhoz a 4 napra. Voltunk homeós dokinál. Szerinte a foga jön, meg ahogy elmeséltem neki, szerinte a hasa is fáj... Javasolt egy gastroenterológust... Javasolt egy pár gyogyót, most így hirtelen nem is emlékszem a nevükre, megyek megvenni...

Monácska: ez igen!!! Nagy fába vágtátok a fejszét!! De biztosan nagyon szupi otthon lesz!!! Kitartást!!
Rambóka, Csakegy: én nem vagyok terhes, de így is állandóan zabálnék!!! Azt hiszem meglátogatom Tűű dokit...
Kíváncsi vagyok a nemek leosztására nálatok!!!!! Már alig várom hogy kiderüljön, de gondolom Ti is!!

Ella: ez a belgyógyász nem semmi.... A dr.nő biztosan hamar helyrerakja majd a szervezeted!!

Lafi: akkor Hunor elvileg már egy éves!!! :lol: :wink: Hogy van a kis Drága? Meggyógyult remélem!!!

Luca: borzasztóan sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

K.ir: jó szórakozást hétvégére!!!! Tibike vagesz lehet a kis cipellőjében!!

Dimet: mostanában olyan ritkán vagy!!?? Jól vagytok?
Vendég

Na, úgy látom Dimettel pont egyszerre írtunk.. :D :D
Vendég

CSajok, tündérek vagytok...... :lol: :oops:
Nem is tudom hirtelen, kitől kérjem el, talán pestiek előnyben, mert el tudok érte menni.....

Megvárom hogy tudok-e holnap menni Arnold dokihoz, és annak függvényében jelentkezem a felajánlóknál....! Még egyszer köszönöm szépen !
zsizsik

Zsizsik!
Nálam két szem! Tudom nem sok, de lehet hogy ez is jól jön.

Lona
lona1

na, és egy pár kép:

Kép kis vénség...

Imádja a répát:

Kép

Kép állandóan a matracot akarja megenni

Kép
Már 2-szer felült magától!!!

TÖBBIEKTŐL IS KÉRÜNK KÉPEKET!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsizsik!
Még van 40 szem duphastonom is. Nem tudom szükséged lesz-e rá.
Nekem inszem után felírták a 3x1 szemet, de nem szedem... ne vessetek meg.
lona1

ági, igen :) egyszerre írtunk.

monácska, nagyon tuti lesz a lakás!!!!!

ritkán vagyok, igen. zsuzsi egyre több melót ad:)

Kép

dimet

tök jó az a rózsaszín rucis kép :D
dögös a csajszid

Kép

dimet

Sziasztok!

Kir!
Miccs??? Itt csöppen el a nyálam, pedig az előbb ettem. (nem miccset!) :lol:

Rejoka!
Amikor gyüssz hozzám, sütök neked! Van a fagyasztóban miccshús! Igaz, nem lesz olyan finom, mint a szenen sütött, de azért így is jó! És kapsz mellé jó kis román mustárt is! :lol: isteni!

Én ettem már csevabcsicsát, szerintem csak az alakja hasonlít. Izben nem igazán.
De a csavabcsicsa kicsi és vékony és görbe, a miccs, hosszú, vastag és egyenes! Kép (ezért szeretem jobban az utóbbit!Kép)

Gabika!
Szívből örülök, hogy végre a sok hányadtatás után egyenesbe vagy PMileg! Már nagyon ideje volt! :)
És egyáltalán nem haragszom a telefon miatt! :lol:

Még jövök, most a sorozatom nézem. :roll: (már értem amikor azt írtátok, hogy baba mellett sorozatfüggő lesz az ember! :lol: )
Vendég

Megjöttem. :)

Ez a rendelés megaszar volt.
Az a helyzet, hogy most kipróbáltam milyen az amikor a védőnő és a körzeti orvos eljönnek egyszerre a falunkba, gondolván így megspórolom, hogy nekem kelljen menni hozzá. De asszem ez volt az első és utolsó alkalom is. Egy luk szoba, bent az orvos, az asszisztens, a védőnő, a doki aktuális (általában 2 percenként cserélődő) páciense és én. Nah, ez így pont elég is volt. Inkább megyek én hozzá...

Amire emlékszem (Luca híre engem is nagyon megviselt, ezért nem jöttem pár napig):

Luca!

Sokat gondoltam Rád tegnap! :cry:

Anyooo!

Gratuláloka kukiskához és elfogadom a kislányt párnak! :D
Ha lehet hinni a véneknek, akkor szerintem nekem lányos pocakom van (tehát nem csak előre nő hegyesen, hanem terül is), bár lehet hogy csak én akarom annak látni. :D

Bettica!

Ha minden jól megy (és kapunk fizetést) akkor a jövő héten vagy az után elmegyünk egy 4D-re, szeretném már látni a babácskát. Nem is a neme érdekel annyira (persze az is) hanem szeretném látni a kis poficskáját az én kalimplósomnak. :D Szeretném tudni ki kopogtat állandóan odabentről. :D

Zsizsik!

Csak még egy szót a ruhákról.
Az egészben az volt a legszarabb, hogy én nem kértem, nem jártam a nyakukra, hogy adjanak valamit. Eszembe sem jutott, hogy kérhetnék akármit. A mamám (ő olyan mint egy rosszabb anyós) beszélt a rokon csajjal és ebből lett ez. Tudod, nem vagyunk annyira közeli viszonyban, hogy ne mondhatta volna azt, hogy bocs, de nincs semmink, odaadtam másnak, stb. Nem volt kötelező a dolog.
Az már egy másik kérdés, hogy nálam azért az alap, hogy nem adok oda hót retkesen mindent. Jó, ne vízkőtelenítse a kádat, de annyit legalább megtehetett volna, hogy egy vizes ronggyal letörli a pelenkázó betétet és nem padlás porosan teszi be a kocsinkba. Vagy hogy a sarat, port, faleveleket legalább letörli az esővédőről... De lehet, hogy csak én vagyok ennyire "igényes".

Rambóka!

Tegnap voltam a kertvárosi turkában. Igaz, már elég régen volt bálabontás, de 7-8 darab teljesen jó és új plüss rugit sikerült találni. Tökre örültem neki! :D 300 Ft/db-ért még teszveszezni sem tudok ilyen cuccokat.
Május 16-án, pénteken hoznak új árut, én ott fogok túrni az első sorban. :D
A korábban kreált listámat tekintve, asszem csak olyan rucikat vettem amik nincsenek a listán, de nem baj. :lol: Megjelenős ruhát is kell venni a gyereknek. :lol:

Csakegy, Rambóka!

Egyetek! :D
És árulja el nekem valaki hogy hol lehet finom fagyasztott meggyet venni!!!!! Énisakarok! :lol:

Koriági!

Remélem a homeós bogyók segíteni fognak! :wink:
A rózsaszín szoknyás kép csúúúcs. :D

Mona!

Ti aztán jól szétvertetek mindent, de biztos szupi lesz ha kész lesz! :D Az anyukámék is ház felújításban vannak, olyan jó látni, hogy már épül-szépül a kéró, nem csak szétverődik. :lol:
A készről is kérünk majd fotókat! :wink:
"Alkohol mentes sör, pót kávé, lassan jön a gumipasi" --> Csúcs ez az érzés! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólunk:
Tegnap a Páromnak sikerült kivárnia még a babácska jól megrugdosta az ő kezét is a pocakon keresztül. :D Végre ő is érezte. :D :D
Szerencsére a munkahelyemen is minden a legjobban alakult, amég TPn vagyok, addig minden juttatást fogok kapni, nem kell variálni, mint ahogy korábban gondoltam. :lol:
Legfoglaltuk a nyaralást nyárra. Ha minden igaz, akkor június közepén megyünk egy hétre Balatonboglárra egy panzióba, 3-an a Párom lányával. Egyetlen szempont volt a döntő, van medencéje is a panziónak, mert a Balatontól én nagyon nem csípem. Talán ha kibetonoznák / köveznék az alját... :D Monee örül, 2 éve nem voltunk sehol. :lol: Jövőre tervben van egy nagy családi, össznépi nyaralás Horvátországban, uh. most "csak" ez jutott. :D

És jeeeeee... 22. hét +2 kiló az alaphoz képest, tökre büszke vagyok magamra. :D

Takarítani vagy aludni, ez a kérdés... :oops:

Monee

Monee

monee85

monee...én cba vettem, azt hiszem cba-s meggy volt. nagyon fini.

csajok, a csevap nem fasírt formájú, csak laposabb?
mi is sokat szoktunk gyártani, miccset és csevapot is. nyami. salátával tuti jó.

de úgy sütnék szalonnát is. olyan régen sütöttem. nem, nem enni. sütni. :)

Kép

dimet

Sziasztok!

Ezernyi munka van, de legalább lefoglalom magam :roll:
Tegnap még sétálni sem volt erőm lemenni, annyira lestrapáltam amgam délelőtt. Ma már fogyeltem erre, lassan megyek egy nagyot sétálni :)

Monee: Tegnap rendesen átnéztem a cuccokat, amiket a bátyáméktól kaptunk. Hááát, majdnem sírva fakadtam... Ezért kellett átmásznunk a városon??? A kiságy annyira le van harcolva, hogy a párom most vakarja fejét, hogy mi a fenét kezdjen vele. Ki kellene cserélni a festett rácsok egy részét, mert jön le róla a festék :roll: Igaz kaptunk hozzá pót rácsokat, de maga az ágy utólag össze lett ragasztva, így ha rácsot kell cserélni, akkor szét kell barmolni az egészet... :( arról em is beszélve, hogy szinte sírva mostam le.
A babkocsi talán most már egész használható állapotban van. Ki kellett mosnom a huzatot, mert az egérszartól kezdve minden volt benne!!! Persze mosógépbe nem fért be, így kézzel álltam neki... Sejthetitek... Szinte tomboltam a végére :D
Na és gyerek ruhák :roll: Átnéztem őket. A nagyja egy 2 éves gyerekre jó, a többi iszonyatosan foltos, rongyos vagy éppen műszálas... Nem igénylem a vadi új cuccokat, én is turiztama gyereknek ruhát, sőt most épp kiságyat hajtok használtat, tehát nem lehet azt mondani, hogy nekem nem jó a használt / régi cucc...

Te jártál eszemben, mikor a kisáy mellett görnyedtem vagy éppen a ruhákat nézegettem. Kár volt még a céges üzemanyagért is... :(

Na, éppen próbálok higgadni ;) Ja és persze a párom rávenni arra, hogy ne spóroljunk már annyira, hogy egy ilyen sz.rt (már bocsánat) teszünk a gyerek feneke alá... Ez nem gyerek ruha, amit kinő 1-2 hónap alatt, hanem egy kiságy vagy babakocsi, amit több mint 1 évig is használni fog az a szerencsétlen gyerek... Áááá, tényleg kész vagyok, hogy még a párommal is harcolnom kell...

Bocsánat a kirohanásért. Megyek higgadok, aztán jövök vissza és reagálok, mert láttam szép gyerkőcöt és rendesen "szétrobbantott" házat is...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Csak gyors bekukk..

Luca!
Sajnálom ami Veled történt... :cry: :cry:

Rambóka, Csakegy!
Én már úúúúgy várom, hogy kiderüljön fiút, vagy lányt vártok.Bár tudom, ez még odébb van.

Monee!

Azért a plüss rugikból ne túl sokat szerezz be, ez tapasztalat.Én anno tök beleszerelmesedtem, beszereztem szebbnél-szebbeket, kisebb-nagyobb méretet , aztán a gyereken csak egy db volt, mert meleg volt neki.De lehet csak az én gyerekem ilyen...
Úgyhogy most ott vannak a szekrényben, és már kinőtte, de az esetleges testvérkének meg már ezen okból kifolyólag nem fogom megtartani, úgyhogy lehet el kéne adnom őket....

Bettica!

Még ne keseredj el a kiságy láttán!!
Tudod miben alszik Gergő?? Az én gyerekkori kiságyamban! Mikor férjem lehozta a padlásról, majdnem elsírtam magam :lol:
Ő meg fogta, lecsiszolta smirglivel a festéket róla, aztán befestette hófehérre 2 rétegben, most olyan,mintha új lenne.
Szerintem kérd meg párodat, mert hidd el ,fel lehet újítani.
ezoterike

Bettica!

A mi "aji" kiságyunkat még nem említettem. :lol:
Kb. olyan amilyet leírtál. :roll: Fel lehetne újítani, de kb. annyit kéne rákölteni, amennyiért egy "használt" újat is vehetünk, olyat amilyen tetszik. Ráadásul nekünk vissza is kell majd adni az ágyat, uh. nem festegethetem össze-vissza.
Múltkor itt Pécsen új matraccal együtt láttam egy új kiságyat 10 ezer forintért. Szerintem innentől nincs kérdés...

Ezo!

Nálunk hideg van. Családi házban lakunk és nem fűtünk mint a bolondok és ez a baba érkezése után sem lesz másként. Nappal 20-21 fok, éjjel 19-18. Ha magamból indulok ki, akkor nekem télen itthon egy vastagabb pamut nadrág, póló, vastagabb pulcsi, vastag zokni a kényelmes, abban nem fázok. Nem tom mennyire lesz fagyos a gyerekünk, de ha csak annyira mint én, akkor még lehet hogy a body + plüss rugi összeállítás is kevés lesz. Meglátjuk. :? Köszi a tanácsot, megpróbálok nem túlzásokba esni. :)

Mondtátok múltkor, hogy a zoknikat nézzük majd meg alaposan, mert a baba kis hurkás lábait egy-egy nem jól megválasztott zoknicska jól elszoríthatja. Ezen felbuzdulva rájöttem, hogy én tudok ám zoknit kötni! :lol: Az első pár első fele kész van és halálosan édes lett! :D Rakok fel majd képet ha a másik fél is elkészül. :lol:

Most ismét mennem kell... basszus mióta itthon vagyok, folyamatos menésben vagyok. :?
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Luca!

Tegnap csak te jártál a fejemben. :cry: :cry: :cry: Remélem, legalább kíméletesek voltak és testileg nem kínoztak meg nagyon.
Nagyon-nagyon sok erőt kívánok neked az elkövetkezendő időszakra és remélem, h. ezzel befejeződik az a rengeteg rossz, ami téged idén ért és innen már csak jobb dolgok fognak következni!

Bettica!

Ha barkácsolós kedvűek vagytok, akkor lehet, h. tényleg érdemes lecsiszolni és újrafesteni, de vigyázzatok, h. bababarát festék legyen! Sok cég gyárt ilyet, külön rá van írva a termékre, h. gyerekbútor, gyerekjáték festésére is alkalmas.
Ha nem színesre v. fehérre akarjátok, hanem fa színűre, akkor tudom ajánlani a Sadolin Plust
http://www.sadolin.hu/index.php?page=plus
Ez vízzel higítható lazúr, többféle színben (tölgy, fenyő, mahagóni, dió, paliszander stb.) kapható, nem büdös egyáltalán.
Gergő komódjait is ezzel kentük le.
Ha csak lakkozni kell, mert a fa nem sérült, csak a lakk pattogzott fel, akkor csiszolás után a Supralux Monolakkja is nagyon jó, azzal is lakkoztunk már pár bútort.
http://www.supralux.hu/index.php?page=p ... olakkmagas
Ez sajnos oldószeres, úgyhogy kicsit büdösebb, de elég hamar kiszellőzik.
Dekorfestékből a Trilak Mindenes festék-e is használható gyerekcuccokra, de azt még nem próbáltuk.

A babakocsiról nem szedhető le a huzat?

És turira fel! Ott legalább minőségi cuccokat lehet kapni! :twisted:

Monee!

Fagyasztott meggyet a mirelitpultokban keresd, szerintem minden cég tart. A Spárban ne a saját terméküket vedd, mert az apró és éretlen, hanem a másikat!

Ági!

Az a kockás szoknyás kép nagyon tuti!
A répa nyers egyébként? Mert Gergő semmit nem tud kezdeni a nyers répával. Leforgácsol belőle apró darabkákat, majd kiveszi a szájából és a kezembe adja. :twisted:

Tök jó vidám színű a kiságyatok! Így vettétek v. házilag lett ilyen?

Dimet!

Fogsz majd még lesni innentől!
Olyan iramban okosodnak, h. az ember el sem hiszi! :D
Gergő este elmagyarázta apának, h. énekeljen neki: rámutatott apa szájára. De nem tud még beszélni, így a páromnak részleteket kellett előadni a repertoárjából, a ded pedig rázta a fejét, h. ez nem az... ez sem... amíg el nem jutott a kívánt dalig. :lol:
Ma a bérletpénztárnál a sorbanállás közben kiszúrta a nyakláncomat, majd odarohant anyuhoz, megmutatni, h. a mamának is van, aztán vissza hozzám, és megint vissza.... persze mindig le kellett hozzá guggolni. Amikor feláltam és nem akartam leguggolni, akkor lemutatott a kis lába elé a mutisztós ujjával, hogy így sem akartam venni a lapot, leguggolt, h. megmutassa, mi vár el tőlem. Hiába no! Nem könnyű egy ilyen nehéz felfogású anyával! :twisted: :lol:
A nénik majd elolvadtak körülöttünk, úgyhogy előre is engedtek! :D

Lafi!

Hunor jobban van?

Zsizsik!

Clostym sajnos nincs, de azt hiszem kaptál most eleget.
És nem szólok egy büdös kukkot sem!

Kavics!

Hát, ha választani kell egy kicsi, vékony és görbe vagy egy vastag hosszú és egyenes közt....... :lol: :lol: :lol:

Monácska!

Gumipasi???? :twisted: És mosogat is???? Ágyba hozza a kávét? :lol:
Jó nagy fába vágtátok a fejszéteket, de biztos szép lesz! Majd rakjál fel képeket!

Rejo!

[quote]v írta:olt itt olyan, aki zabálta terhesen a ch-t, és 11-12 kilo körül hízott, emlékezz vissza, nem is egy!

Hát egyről konkrétan tudok!!!! :oops: :lol: :lol: :lol:

Gabika!

Az a lényeg, h. mostmár jó kezekben vagy!

rambóka

Kincsékről van valami hír? ;)

Rambóka: Holnap kiskönyv tulajdonos leszel? Dejó!! :)

Ági: Eszti hihetetlenül szép. Mindig ilyen jó kedvű? Az a rózsaszín ruci... :roll: Zabálnivaló :lol:

kir: Legyen szép hétvégétek! Az pedig, hogy milyenszínű a gyerek cipője, kit érdekel. A lényeg, hogy kényelmes legyen neki ;)

Dimet: Hogyne lehetne okos? :lol: Nagyon rafkósak tudnak lenni már ilyen kicsinek is sztem ;)

Ezo: Na igen, de hát apának így is rengeteg dolga van... :roll: Na meg a fene tudja, hogy tényleg vissza kell-e adni vagy sem. Illetve honnan szerek olyan festéket, amivel gyerekágyat is lehet festeni?

Monácska: Még nem vagyok annyira közel a végéhez, hogy mindenap kelljen jönnöm, nem? ;)
Látom jól szét van szedve az otthonotok, de nem baj mert hamarosan egy egészen csinos kis házikótók lesz. Talán érdemes ezért elviselni ezt a kis kellemetlenséget. Fotót majd kérünk az eredményről is :)

Monee: Akkor megy a drukk, hogy megmutogassa a lábaközét is :) Ja és gratula a +2kg-hoz. Én most valahol +12.nél tartok, de mint kidumáltuk már itt, nem érdekel... Éééés nem vizesedek, úgy hogy tiszta happy vagyok ;) Remélem, így marad...

Az én Bencém mostanában tényleg a "ház" oldalát akarja kirúgni. :roll: Tegnap a kis rafkós kitolta a jobb bordáim alatt a lábát vagy kezét és jól megforgatta... :lol: Na mondom, tiszta apja :) Meg oldalt feküdtem (ugye háton már egy ideje szédülök) és rátettem a derekamra a tányért (hihi, most már elég széles :D ), amiben a párom hozott nekem almát. Na, azt a balhét, amit lecsapott ez a gyerek. Addig böködte azt a tányért, amíg le nem vettük onnan :D

No, voltam sétálni, vásárolni (fagyizni :) )... Hátam be akar szakadni... Vettem Gravidát, mert kicsit úgy tűnik hogy kevés vasat sikerül bevinnem. Majd minden másnap veszek be belőle egyet... Eurovit-et akartam, de azt nem lehet elszámolni egészségénztárba :(

Lassan tényleg szeretnék már 3-4 héttel idősebb lenni... no, muszáj ledőlnöm, mert tényleg kész van a hátam...

Kép

Kép
bettica

Kavics!

Hát, ha választani kell egy kicsi, vékony és görbe vagy egy vastag hosszú és egyenes közt....... :lol: :lol: :lol:

(rambóka után szabadon........csak nem tudom, hogy kell idézni...)

Na de kérem szépen............. :lol: :lol: :lol: :lol: mindegy az, hogy kicsi vékony és görbe, vagy bármi, csak játékos legyen.... (pardon) persze a miccsről beszélek én is, mint ti........ :lol: :lol: :lol: 8)
zsizsik

Dimet!
A csajodnak micsoda kék szeme van! :shock: Ez őrület!
Esküszöm, a kontaktlencsegyártók komoly kísérleti munkát végeznek, hogy ez a szín összejöjjön! Ha egyszer kontaktlencsét csináltatok csak ilyen kék jön szóba.

Rambóka Egőjének van még egész különleges kék szeme! :D

Ági!
Nagyon széparcu kislányod van. Nem emlékszem, hogy láttam e képet róla. :)
Örülök, hogy sikerült egy kicsit pihenned!

Monácska!
Muramiste, muramiste hogy néztek ti ki? :shock: Basszus, na most nem lennék a ti helyetekben.
Majd irigykedem akkor, amikor teljesen készen vagytok! :lol: :lol:

Most megint ennyi, később jövök.
Vendég

Koriági, dde szépek vagytok!

Dimet., KisZsé gyönyörű!

Rami:hát nagyjából...még beteg :cry: babaúszni sem megyünk megint...
ráadásul nekiálltam aggódni:nem fordul egyik irányba sem :cry:
amikor átvágom a fejét és a kedvenc játékát úgy teszem hogy meg kelljen fordulnia, ő inkább "odakúszik" nem teljes kúszás de nagyjából, kézzel húz, lábbal és fenékkel ránt egyet, ha hason van, láb égnek eresztve, fenékkel rúg és tol...és odaér...így nagy távolságokat is képes megtenni, rájött, neki ez jobb és nem fordul eg...oldalra fordul majd visszadől és elindul inkább a kúszmozdulattal...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?