Megjöttem.
Ez a rendelés megaszar volt.
Az a helyzet, hogy most kipróbáltam milyen az amikor a védőnő és a körzeti orvos eljönnek egyszerre a falunkba, gondolván így megspórolom, hogy nekem kelljen menni hozzá. De asszem ez volt az első és utolsó alkalom is. Egy luk szoba, bent az orvos, az asszisztens, a védőnő, a doki aktuális (általában 2 percenként cserélődő) páciense és én. Nah, ez így pont elég is volt. Inkább megyek én hozzá...
Amire emlékszem (Luca híre engem is nagyon megviselt, ezért nem jöttem pár napig):
Luca!
Sokat gondoltam Rád tegnap!
Anyooo!
Gratuláloka kukiskához és elfogadom a kislányt párnak!
Ha lehet hinni a véneknek, akkor szerintem nekem lányos pocakom van (tehát nem csak előre nő hegyesen, hanem terül is), bár lehet hogy csak én akarom annak látni.
Bettica!
Ha minden jól megy (és kapunk fizetést) akkor a jövő héten vagy az után elmegyünk egy 4D-re, szeretném már látni a babácskát. Nem is a neme érdekel annyira (persze az is) hanem szeretném látni a kis poficskáját az én kalimplósomnak.
Szeretném tudni ki kopogtat állandóan odabentről.
Zsizsik!
Csak még egy szót a ruhákról.
Az egészben az volt a legszarabb, hogy én nem kértem, nem jártam a nyakukra, hogy adjanak valamit. Eszembe sem jutott, hogy kérhetnék akármit. A mamám (ő olyan mint egy rosszabb anyós) beszélt a rokon csajjal és ebből lett ez. Tudod, nem vagyunk annyira közeli viszonyban, hogy ne mondhatta volna azt, hogy bocs, de nincs semmink, odaadtam másnak, stb. Nem volt kötelező a dolog.
Az már egy másik kérdés, hogy nálam azért az alap, hogy nem adok oda hót retkesen mindent. Jó, ne vízkőtelenítse a kádat, de annyit legalább megtehetett volna, hogy egy vizes ronggyal letörli a pelenkázó betétet és nem padlás porosan teszi be a kocsinkba. Vagy hogy a sarat, port, faleveleket legalább letörli az esővédőről... De lehet, hogy csak én vagyok ennyire "igényes".
Rambóka!
Tegnap voltam a kertvárosi turkában. Igaz, már elég régen volt bálabontás, de 7-8 darab teljesen jó és új plüss rugit sikerült találni. Tökre örültem neki!
300 Ft/db-ért még teszveszezni sem tudok ilyen cuccokat.
Május 16-án, pénteken hoznak új árut, én ott fogok túrni az első sorban.
A korábban kreált listámat tekintve, asszem csak olyan rucikat vettem amik nincsenek a listán, de nem baj.
Megjelenős ruhát is kell venni a gyereknek.
Csakegy, Rambóka!
Egyetek!
És árulja el nekem valaki hogy hol lehet finom fagyasztott meggyet venni!!!!! Énisakarok!
Koriági!
Remélem a homeós bogyók segíteni fognak!
A rózsaszín szoknyás kép csúúúcs.
Mona!
Ti aztán jól szétvertetek mindent, de biztos szupi lesz ha kész lesz!
Az anyukámék is ház felújításban vannak, olyan jó látni, hogy már épül-szépül a kéró, nem csak szétverődik.
A készről is kérünk majd fotókat!
"Alkohol mentes sör, pót kávé, lassan jön a gumipasi" --> Csúcs ez az érzés!
Rólunk:
Tegnap a Páromnak sikerült kivárnia még a babácska jól megrugdosta az ő kezét is a pocakon keresztül.
Végre ő is érezte.
Szerencsére a munkahelyemen is minden a legjobban alakult, amég TPn vagyok, addig minden juttatást fogok kapni, nem kell variálni, mint ahogy korábban gondoltam.
Legfoglaltuk a nyaralást nyárra. Ha minden igaz, akkor június közepén megyünk egy hétre Balatonboglárra egy panzióba, 3-an a Párom lányával. Egyetlen szempont volt a döntő, van medencéje is a panziónak, mert a Balatontól én nagyon nem csípem. Talán ha kibetonoznák / köveznék az alját...
Monee örül, 2 éve nem voltunk sehol.
Jövőre tervben van egy nagy családi, össznépi nyaralás Horvátországban, uh. most "csak" ez jutott.
És jeeeeee... 22. hét +2 kiló az alaphoz képest, tökre büszke vagyok magamra.
Takarítani vagy aludni, ez a kérdés...
Monee