Sziasztok
Luca sokat gondolok Rátok, ha olvasod ha nem úgy éreztem ezt még le kell írnom Neked
Megint nem fog menni a személyre szóló reagálás
Nagyon csini pocikat láttam, szépen gömbölyödünk mindannyian.Már nagyon sokan megállítanak az utcán, hogy jól látják-e ill. jól halloták-e, hogy jön a baba nálunk
A mi AFP eredményünk 21,8 ng/ml, nekem ez a mértékegység van, azt mondta védőnő, hogy oké
Az ijedtségünk oka a toxoplazma eredmény volt, megkellett ismételni, mert azt mondták ez nem lehet ilyen eredmény nem létezik, bizotsan elcserélték a véremet. mert egyszer /2007 ősz, a lombik előtt /már volt egy eredményem ami alapján már védett vagyok.Most pedig új fertőzést mutatt, de állították, hogy ez lehetettlen, ha mégis akkor valami nagyon-nagy mértékű fertőzésem van.Hozzáteszem se kutyánk se macskánk, elejétől fogva tudom mi ez a toxoplazmás nyavalya, ezért nagyon figyeltem, hogy ne egyek, ne kóstoljak nyers hússal ill nyers tojással készült dolgokat.Paráztam azon vajon sérül-e a babám, idegesített az mi nyavalyával szedtem volna össze, ha tényleg az én vérem eredménye jött vissza.Megkaptuk az új eredményeket és ugyanaz volt mint az előző, fertőzésem van.Na, ekkor lettem teljesen kész, irány a nőgyógyász, mondta ő sem igazán hallott még ilyenről, de utánna nézett, nagyjából azt derítette ki amit már éjszakákat kutakodva mi is itt a neten, már védett vagyok azaz általam a baba is, ez egy reaktiváció ebből már nem lehet baj.Valahogy még sem tudtam megnyugodni, beszéltem újra a védőnővel ő küldött el infektológiára, ahol egy idősebb tündéri doktornő azonnal megnyugtatott, nincs veszélyben a baba, valóban átestem ezen a nyavalyán valamikor, most már nem okozhat problémát, valóban reaktiváció van jelenleg, de ez már ártalmatlan a babára, sőt rám nézve is.Közben már elkezdtem barnázni, biztosan az idegtől, mikor a dokinő elmondta mi van fél óráig nem igazán tudtam beszélni senkivel a sírástól, csak a páromnak tudtam annyit benyögni a telefonba, hogy most már a boldogságtól sírok.
Hát nagyjából ennyi, volt a mi paráztatásunk.Kérdeztem még a dr.-nőt miért volt ez, miért csinálták ezt, erre ő:mert nem értenek hozzá.No, comment.
Úgyhogy Csajok óvatosan az eredményekkel, nem kell rögtön pánikolni.Mondjuk még addig én is elég jól elvoltam amíg azt mondták biztosan elcserélték a beküldött mintát, de aztán
Majd jövök még, de most mennem kell.