Új privát üzeneted érkezett!

Mi történt???
Senki nincs itt....???????????????????

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Na ez igy nem ér...nekem szómenésem van ti hallgatok én meg viszem állandóan a laptetőt...:(

Ehh......

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Nálunk is ez volt a helyzet: "negatív kompetenciakésztetés"

A tesóm, mivel három évvel idősebb, sokkal több mindent megtudott csinálni a konyhában mint én, ezért nekem anya mindig mondta, hogy mosogass és figyelj. Na ezt én elég hamar meguntam :D Aztán mikor egyedül nekiálltam volna valaminek, akkor meg azt hallgattam, hogy ne úgy, ne így mert lecsöpög, úgyhogy ezt is feladtam. De mióta a párommal együtt vagyunk, elkezdtem ügyeskedni és már anyuék is ettek a sütimből. Igaz, hogy már 30 éves vagyok :D :D

Kép
szilzi
 
 

 
 

Évi, gratulálok a cicáidhoz!
Nagyon megharagszol, ha én őszintén bevallom, hogy nem vagyok oda a cicákért? :shock: Ha akarod még megszerethetem Őket..... :wink:

Kép
szilzi
 
 


Tancsu én vagyok, de mindig zargat valaki!!! :evil: Igaz, hogy dolgozom, de akkor is :evil: :D :D

Kép
szilzi
 
 


Szilvi azert nehogy sokat dolgozz! :wink:
Nagyon helyes hogy megnyugodtal.Szerintem egy ilyen nocskeert egy ferfi sem kockaztatja a boldogsagat. :wink: Szerintem a haverok meg inkabb maguknak hivtak a csajokat.Legalabb kieltek magukat.Ha mar nincs rendes kapcsolatuk.Erre mondjak hogy Isten nem ver bottal... :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tancsu én tizenévesen azt gondoltam, hogy nekem már a huszas éveim elején lesz legalább egy gyerekem, de ez most lehet, hogy szégyen, de nem bánom egy percét sem a huszas éveim elejének. Ausztria, buli, Balaton, buli és van egy lakásom is. Igaz hitel is van hozzá, de az összeget amit lekellett tenni én kerestem össze!
Miért esküdtek volna össze ellened? Van egy édes párod, aki nem hagy egyedül, ha nem érzed jól magad, immáron a felesége lettél és boldog kismami vagy! :) Ennél több nem kell harminc évesen szerintem! :)

Kép
szilzi
 
 


Évi, én is úgy örülök, hogy vagytok nekem!!!! :D :D :D :D Nem is tudom leírni miért örülök! Egyszerűen mindenért!! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Az petrezselymes krumpli nagyon jó!!! Süss hozzá halat!

Kép
szilzi
 
 


Tudod az a legrosszabb ebben a negativ akarmiben hogy most latom hogy anyam ugyanezt csinalja a hugommal is.Magamat nem tudtam megvedeni mert ugye kicsi voltam de a hugomat nekem kell mert nincs mas.Es a legrosszabb hogy most hogy mar nem elek vele latom hogy o nem az az ember akit en kepzeltem magamban.Szoval ha lehet ezt mondani kiabrandultam anyubol.Mar nem tudom ugy szeretni mint 10 eves koromban.Ez durvan hangzott de ez a valo vilag. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szilvi mar miert haragudnek meg?Nem hiszem hogy mindannyiunknak ugyanazt kellene szeretni. :wink: Ha nem szereted a cicakat akkor legyen kutyad! :D Nem akarlak elkeseriteni de szerintem mar nem fogod megszeretni a macskakat.Legalabbis a tapasztalataim szerint nem. :)

Kép
Kép
eynoyin
 
 


A hal is jo otlet.Lehet hogy csinalok pipi combot is meg halat is. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Tancsu szerintem se atkoztak el.Szilvinek igaza van.Hiszen mindened megvan amire vagytal. :D
Lehet hogy hazad nincs de jobb lenne ha lenne haz es nem lenne a ferjed es buckalako?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Van kutyánk, Boborjánnak hívják és őt imádom! :D :D

Kép
szilzi
 
 


Szerintetek a Benót elverte a takarítónéni??? :shock:

Kép
szilzi
 
 


Zsuzska neked meddig tart a délelőttös műszak?

Kép
szilzi
 
 


Anyunak is van Folti es en is imadom! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Szerintem meg is kotozte! :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Évi, tudsz ajánlani valami jó coctail-bár félét, vagy valami jó helyet, ahol jól lehet dumálni? Lehet a belvároskörnyéke is.

Kép
szilzi
 
 


Mentsük meg Benót! :shock:
Bár... takarítónéni avagy bácsi??? :D

Kép
szilzi
 
 


Tancsu!!! Látam, láttam, láttam! Nagyon aranyos! :D Ilyenkor mindig teljesen belelkesülök! :D

Kép
szilzi
 
 


Nekem miért nincs Buckalakó-képem? bertanora@vipmail.hu

KépKép
benó
 
 


Sziasztok!

Megint tanfolyamozok, benéztem, ki van itt.

Kép
flóra 11
 
 


Tancsu, kedves, mi az, hogy nem halad semmi rendesen! Hiszen te vagy most babás!!!!!!!! Sínen vagy!!!!!
A takarító néni nem vert meg, viszont lemenve a tanáriba adtak munkát a többiek, ezért nem tudtam jönni. Aztán elmentünk melegszendvicsezni Adri-Andival (ig.h-k). És most itt ülök a rendetlen lakásban.
Tudjátok, mit? Írjunk egy olyat mi is, hogy mit szeretnénk 5-10-15-20 év múlva, mint az osztálytalin! Jó lesz majd visszaolvasni, lehet, hogy addigra már rég el is felejtjük, hogy ennyire össze voltunk nőve (én nem hiszem :!: :!: :!: :!: )!

KépKép
benó
 
 


Hú, mennyit írtatok! Ezt nem lehet visszaolvasni. Mikor lesz erre időm?

Kép
flóra 11
 
 


Ugyanez a neg. komp. késztetés vagyok én is anyuékkal. Mindig az volt, hogy ne csináld, neked nem kell, meg úgyse tudod stb., aztán utána meg még a konzervdobozt is csak 2 éve tudom kinyitni, ablakot még sose pucoltam (!), mosni is csak azóta tudok, amióta van mosógépünk (max. 2 éve). Abból is csak egyetlen programot ismerünk a Gy.-val. És ha valamit főzök, és elmesélem, hogy hogyan, anyu mindig cinikusan néz, meg olyan is van, hogy mondják, hogy azt nem úgy kell, azt ők nem úgy szokták, mint ha nem lehetne másképp, csak úgy, ahogy ők stb.

KépKép
benó
 
 


Szia, Flóra!
De persze nem haragszom a szüleimre, szeretem őket, ezzel védeni és óvni akartak, nem akartak terhelni, viszont így olyan béna vagyok, hogy az szörnyű, és kevésbé bízom magamban. A Zsuzsival szemben ezért is égett úgy a pofám, mert ő annyi mindent tud, ő igazi háziasszonyos kajákat is tud készíteni, míg én olyan teakonyhás kis pipi vagyok elcseszett rántottával és túlédesített teával.

KépKép
benó
 
 


Hú, Benó. Akkor én kezdem.
5 év múlva szeretnék gazdagabb lenni egy kislánnyal, szegényebb lenni minden betegségtől, vastagodni a bankszámlán, vékonyodni testben 25 kg-val.
:D :D

Kép
flóra 11
 
 


Cafe del Rio bar eleg draga,Petofi hid Budai hidfo(BME);Copacabana beach,Margitsziget Arpad hid labanal-csutortokonkent latin est van legalabbis legutolso infoim szerint;ennyi a tudasom.Talan meg a Trocadero cafe de abban nem vagyok biztos.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Én is örülök, hogy vagytok nekem, nagyon örülök, mindenkinek rólatok beszélek, ez már betegség ám, azt tudjátok? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hogy pl. most is itt ülök, és nincs elmosogatva, és a Gy. sokszor gúnyolódik is, hogy most írd meg nekik, hogy "most ....-unk/ünk egyet és utána jövök ám, lányok!", meg ilyenek.

KépKép
benó
 
 


Majd ezt is kimentem külön valahová, az 5 éves terveket. :D :D

KépKép
benó
 
 


Meg a Cactus Juice bar az inkabb etterem de anyu azt mondta hogy jo hely. :D

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Ha igazan kiraly ettermet akartok akkor Tortuga Erzsebeten.Nagyon hangulatos. :wink:

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Felre ne erts Beno en is szeretem azert anyut de nekem is ez a fo bajom hogy miert kell ugy csinalni ahogy o?Maskepp is lehet es ugy is ugyanolyan jo lesz.

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Először is kívánom, hogy mindenkinek váljon valóra a terve, álma! :D :D :D :D

Én meg azt mondom, hogy én azért is szoktam pl. a keresztlányokkal (nem túl gyakran) együtt sütögetni vagy gyúrni sütés nélküli sütit, hogy ne érezzék nagy ördöngősségnek, merjenek hozzáállni, és a nagyobbik lány már tényleg nagyon öntudatos, persze nem öntelt. Tehát nem fél semminek se nekilátni, miért is ne sikerülne? - ez a véleménye.
Gondoljatok arra, hogy ebből is tanulunk. Nem igaz?
A másik gondolatom pedig az, hogy valószínűleg azért ilyenek a szülők, mert éreztetni szeretnék a saját fontosságukat. Ez szemétség?

KépKép
benó
 
 


Igazad van, Évi, és nem értettelek félre, esetleg azt mondanám, hogy finomítsunk. Nem kiábrándultál, hanem csak rájöttél, hogy más szemszög is létezik. Ez így szebb. Hm?

KépKép
benó
 
 


Én is azt gondoltam, egyébként, hogy 28 évesen már lesz gyerekem, és nem gondoltam, hogy ennyire sokat kell várnom rá, inkább attól paráztam mindig (fiatal lány koromban), hogy Úristen, biztos terhes lettem! Aztán nem lettem terhes. Tehát mindig azt hittem, hogy majd ripsz-ropsz. Sebaj, ennek is megvan az előnye, mert így legalább rákészülök lélekben, meg persze ti is.
Én szeretnék 5 év múlva: egy kisleányt és egy kisfiúcskát.

KépKép
benó
 
 


A kisfiúcskával vannak fenntartásaim, remélem, aranyos, anyaszerető gyerkőc lesz (lenne), mert nem szeretnék egy mufurc pelyhedző bajszú, hórihorgas, lófejű kamaszt, akinek semmi kedve velem beszélgetni, és elküld a sunyiba a haverjaival együtt. Szeretnék inkább egy vagány, szép szemű, reálisan gondolkozó fiút, akire majd támaszkodhatok, aki szívesen beszélget majd velem az élet nagy dolgairól, az apjával pedig pecázni és íjászni jár, meg falat mászni meg mindehová, és boldogan fut hozzám és lánytesójához, amikor én ölelő karjaimat kitárva várom haza.

KépKép
benó
 
 


Igen, ebben igazatok van, de sok minden van, amit nem mondtam, meg nem panaszkodtam.
Ezért érzem néha igy magam...:)

Kép

Kép[/
tancsu
 
 


Benó, én már vettem rebarbarát Lidl-ben. De gondolom van másutt is.

Kép
flóra 11
 
 


A lány pedig olyan legyen, mint a keresztlányaim. A lelke legyen olyan. Kinézetre gondolom fekete vagy barna hajú lesz (lenne). Jó, persze, ezek mind csak azután következnek a kívánságaimban, miután mindketten egészségesek. Tehát az a lényeg, aztán utána már lehet hórihorgas is bármelyik. És lehet két fiú is, nem bánom.
A fiúktól, őszintén szólva, félek. Egyszerre látom bennük a fékezhetetlen vadállatot és a jófej csibészt, aki boldogan bújik az anyjához olykor.
És 5 év múlva az a fő kívánságom: a családom ugyanígy, ahogy most, egészségesen együtt legyen. Ezt kívánom én. :!: :!: :!:

KépKép
benó
 
 


Igazad van ez igy tenyleg szebb. :D
Es azzal is egyet ertek hogy a szulok mutatni akarjak a sajat fontossagukat de mibol gondoljak hogyha leromboljak az onbizalmunkat akkor fontosabbak lesznek mintha onbizalommal rendelkezo embert nevelnek belolunk? :?:
Mikor eloszor erre kerult a tema Apaval es o elmondta hogy min kellene valtoztatnom akkor en azt mondtam neki hogy en teljesen haszontalan vagyok es azt hitte hogy viccelek.De en teljesen komolyan gondolom.En annyiszor hallottam hogy semmit nem tudok jol megcsinalni hogy ezt erzem. :?

Kép
Kép
eynoyin
 
 


Na csajok, vége a szünetnek.

Kép
flóra 11
 
 


Panaszkodj, Tancsu, ha úgy érzed, megoszthatod velünk.

KépKép
benó
 
 


Te a tanfolyam szünetében babanetezel? Nem vagy te függő? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mondom én! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 


Na ez annyira nem érdekel! :evil:

Kép
flóra 11
 
 


Bánom is én, ha függő vagyok. Inkább most netezek, mint otthon, ahol majd a párocskámat kényeztetem.

Kép
flóra 11
 
 


Évi, ez - lehet, hogy nálatok is így van - kettős dolog.
Egyrészt: ügyes vagy, kislányom, ezt meg ezt meg kell csinálnod, el kell érned, hogy büszke legyek rád (suli stb.), másrészt alapvető dolgokban pedig inkább ne csináld, mert elbénázod. Nálad is így van? De most már letojom, minden olyan, amilyen, a kaja is, a rend is, az ablak is. Elfogadom magam, mert ezt kell tenni.

KépKép
benó
 
 


A ciklusom 28 nap.

Kép
flóra 11
 
 


Nem ám megsértődsz! :shock: :shock: :shock: :shock: Puszi neked!!!!! :D :D :D :D :D Nálam függőbbek nem tudtok lenni! :D :D :D :D :D

KépKép
benó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?