Szilzi
Tudom milyen szar érzés lehetett...
Emlékszel amikor húsvétkor a párom akart a bulira csajokat szervezni a haverjainak.???
Akkor én is nagyon kibuktam.
Hazaparancsoltam és másnap mondtam neki hogy nem tudom igy akarom e folytatni.....
Akkor megfogadta, hogy soha sehova egyedül, neki nem éri meg hogy elveszitsen egy hülyeség miatt.
Ezt azóta is tartja, olyannyira, hogy szombaton amikor este szarul voltam, akkor meg volt beszélve a haverjaival, hogy este söröző, mert koccintani kell a fiára.
Inkább nem ment ki egyedül, mert azt mondta én vagyok neki a fontosabb.
Valamelyik nap elmesélte, hogy megállt az egyik kis utcában, mert a céges kocsira elfelejtette megirni indulás előtt a menetlevelet.Nyugisan irkáűl, amikor nyilik az ajtó, és a kurva már ül is be mellé, hogy mit szeretnél szép fiú????
És sorolja hogy mi mennyibe kerül.....
A párom alig tudta kirakni a kocsiból....
Na erre a nőre tuti nem vagyok féltékeny, mert tudom, hogy ha egyedül lenne, akkor fanyalodna ilyen nőre.....
Szerintem a te párod is ilyen lehet, egy olcsó kis nőcskére tuti rá sem nézne...
Szerintem is a haverjai a ludasak és próbáld meg őket bosszantani...
Annak meg örülj, hogy a párod őszintén elmondta, hiszen simán le is tagadhatta volna és az lenne a rosszabb....
Gondolj bele, ha egy haveri véletlen beszólásból tudnád a dolgot,az mennyire fájna utólag...