Azt hittem a jó időben mindenki a szabadban. Erre, annyit írtatok, hogy csak no!
Gabci, Ábel induláskor fekszik a babakocsiban, aztán, miután már megvolt a napi hasizomgyakorlatszáma, akkor megkönyörülök rajta, és felültetem. De ha ő nem akar, akkor én sem akarom. És mivel nálunk csak a nagy Bergonon vannak fokozatok, a sportkocsin nem (ami egy kis gagyi noname, ámde befér a Micrám csomtartójába
), így majdnem függőlegeben ül. Néha dőlöngél, de az istennek le nem feküdne ülésből, nagyon rossznéven veszi, ha le akarom nyomni.
Kiri, meg kell mondanom, h nagyon bírom, h ilyen kottára próbálsz dolgokat csinálni (ezt olyan aranyosan adod elő, de tényleg). Így pl mindig tudni akarod, h mennyit eszik Nadin. B-nél még én is próbáltam megfelelni a szakkönyveknek, a védőnő meg egyszer megkérdezte, h mondjam már meg, h én minden nap ugyanannyit eszem? Mert a gyerekeknek sem kell. ÉS hogy mikor adj gyümit? Pl 10-kor. Vagy akkor alszik? Akkor előtte pl. ÉS az, h gyümit adsz még nem azt jelenti, h ki kell váltanod a tejcsit. Ha nem akarsz kiváltani még kaját, akkor a tejcsi után adjad (én pl így csinálom, igaz nem rögtön a szopi után, de ez nálunk csak technikai dolog, mert ugyebár közben B-nek is juttatnom kell némi elemózsiát). AZtán meg majd fordítok a sorrenden, ha már a szopit ki akarom váltani.
Husi. Én szinte minden nap adok Ábelnek husit, de sztem a bébiételekben annyira minimális van, h ezzel nem esznek meg ám egy fél csirkét! Ha saját kutyulmány van műsoron, akkor meg úgy egy teáskanálnyi az adag.
Macsek. Ááá, én már a 8 kilóját is alig bírom. De nekem inkább a térdem és a derekam megy tropára. Ezért volt jó, h Kiri bemutatta a kendővel csípőn hordozást. Nyűgösebb napokon kiváló.
Timi, ügyik voltatok!!!! Majci meg tényleg egy hős! De Te is szupi anyuka vagy!!!
Móni, istennő-csinálás
Valami porszem kerülhetett a gépezetbe...jó, jó egy vékonyka hajszállal azért már közelebb kerültem hozzá.
A nagyfiam (nagy? majd 4 éves) annyira jófej, mert minden változást, amit észrevesz rajtam, kommentál. Pl. "Anya, fekete a szempillád" "Anya, mutasd a szemöldököd..."
Műcempillásodon meg megtaláltad a turbó gombot?
Zsu, PPP kisasszonyt annyira meg tudnám nyomorgatni.
Még, még ilyen fotókat!
Lányok, olyan gáz, de én nem tom, milyen a pointer. Azért nem utáltok nagyon?
Jaj,mindjárt lemerül a laptop. Akkor megyek én is töltődni. Pedig még akartam vmit... No, de majd holnap.