Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Andi
és mi van Hubával????

képek :-) nem ezt akartam másodiknak felrakni,az elsőt meg bénán fotóztam,na mindegy :-)

Móni
Bibus is nehezen indult meg ,mától meg hivatalosan szobacirkáló lett :-)
Vendég

Vivinek és Jankának boldog mini-szülinapot kívánunk!!!

PPP rettentően édes ismét a képen. Meg a vonalzós képen. Meg kell zabálni, no.

Timi, hű, de jó volt olvasni, hogy jól vagytok!!!

Jutta, hát ez bizony valami kis fertőzés lesz, ha fehérvérsejt és baktérium van benne, de inkább húgyúti, mint pocak. Egy egyszerű felfázás, kis antibio, aztán kész - remélhetőleg! Megy a drukk! Mit kellene egyébként a kis nyakáról leműteni? (Ugye tudod, hogy sebgyógyulásra is jó kis homeós szerek vannak?)

Andi, ezek szerint Hubánál semmi komoly, ez jó!

Én ma kávés csokoládéhabot gyártottam, hű de rossz volt!!! :P

Esztivel ma labdáztunk. Az ölemben ült, apa velünk szemben, és gurítottuk a labdát, nagyon élvezte! Kép is készült, de ma nagyon fáradt vagyok már, majd holnap letöltöm és felrakom.

Ja, és úgy néz ki ősszel Fótra költözünk. (Móni, nálatok mizu?)

Jó éjt, széplányok! :wink:

Kép
waterlilly

Na újra itt!
Jolka! Nagyon cseles vagy! 8) Megmutatod a gombot! Én a kabátot akarom (igaz a kapu is fontos): mesélj a házról. Vagy inkább muti képeket!
Timi! Majci? Jól van? Szobacirkáló? :lol: Öööö, süti. Én sütnék, de olyan kaka a sütőm, h nagyon kevés dolog sikerül benne... Majd az "új" házban...Remélem...
Andi! Aha, szal ez a kutyázás? :lol: Újjé, a Ligetben... Mit is néztetek a moziban?
Jutta! Akkor most hogyan tovább? Mikorra halasztódott a dolog?
Tényleg nekilódult a műcempillás... Kíváncsi vagyok meddig tart a lendület :roll: ?
Na mi van, így kiszívott mindenkit a hétvége? Mindenki alszik? :lol:
Csajok, használ még más is klímát a kocsiban? (Andi005 ültette a bogarat a fülembe...) Árthat? (A miénkben digitális van, ha kikapcsolom levegő sincs! Meg fűtés,... mondjuk ma nem hiányzott volna! :lol: )

Kép
ermoni

Anett! Gratula! (Fóton a Waldorf-ba, ha gondolod, be tudlak tanácsolni... mármint Esztellát...) Mi még itt nem tartunk. Vannak esélyesek, olyan panorámával, h besz*rás, de mindegyiknél van egy kis de... Szerencsére csak kicsi de! :wink:

Kép
ermoni

Anett

ti is költöztök? ez valami költöző topik :-)

azt hisze mindent összevetve jól vagyunk,valahogy megnyugodtam,bízom,hogymost majd kevesebb betegség lesz,meg jön a jó idő és akkor talán őszig összekapjuk magunkat,de persze millió kérdés még mindig lóg a levegőben

Móni
műcempillás jövő héten már teper szerintem :-)

Maja jól van,mint aki nyaraláson volt,na jó azért nem,fáradékony,mert a héten kétszer lett keltve korán és átálltak a 7-fél 8-as kelésre,napközbe továbbra sem alszik ezért délutánra már megy nyügi és sírás.étvágya közepes,éjjel jól alsziknéha köhög és túrja az orrát,viszkethet neki a seb??? vagy a allergia miatt??? mindegy most egy hétig nem stresszelem semmiféle vizsgálattal

klíma:nos a mi autónkba van de a férjem csak hosszútávon:min. fél órás út alkalmával szokja bekapcsolni,mert szerinte úgy van értelme,hát én most nagyon fogok tőle félni,eddig mindig szorgalmaztam hogy kapcsolja be,de már félek én minden apró megfázástól is
Vendég

Na sziasztok!

20.15-re értem haza a kutyás agility bemutatóról, ami csodásan sikerült. Minden klappolt, úgy ahogy kellett, csak az én édes Zebulonon maradt ki mindenből. Pósteleki-Fürkész Kliff, azaz Zebulon a 3 éves pointerem, akivel agilityztem mindaddig, ameddig ki nem derült, hogy Lénike úton van:)

Mogyo ezt neked írom esősorban, hiszen kérdezted: Zebuval kiállításokra is jártunk, CAC és Best in Show 3. hely az eddig legjobb eredménye, CACIB-on csak "nagyon jó" lett, ja és megcsináltuk a Tenyésszemlét és a Képességvizsgát is, szóval papírral bizonyítható, hogy "vadászok" lettünk. Annyira hiányzik a kutyás sport, most egyenlőre csak bemondója vagyok a klubnak, ha tehetem hamarosan pályára viszem az ebet ismét. Szegénykémnek nagyon hiányzom:( Az iwiw-re is feltettem, a kennel neve alatt megtalálható, ha érdekel benneteket a kiállítási fotóival együtt. Nektek milyen kutyutok van? Agility, kiállítások..stb.. vadászat?? Vagy csak házikedvenc?

Beszámoló Lénike papás napjáról:
Először is tudni kell, hogy a férjemnek mindig fáj a háta,mert álló munkája van...na most meg aztán annyira fáj, hogy már feküdni sem tud :lol: :lol: Kérdem miért? "Azért mert Lénát kellett egész nap cipelni és kiárndulni vele a lakásban!" "Ez a gyerek annyira nehéz!" "Meg az etetésnél ott görnyedtem a hordozó felett!" :lol: Na most itt nézi a TV-t mellettem és azt akarja,hogy masszírozzam meg a fájós hátát mert a halálán van:) ami enyhe túlzás! Képzeljétek, Léni felült! Felvette Viktor videora, hogy felült a hordozóban répás édes főzi evés közben, annyria boldog vagyok! Két nap és féléves a gyermekünk! Pedig még csak most született, annyira frissek még a kórházi emlékek!

Huhh most vár a férjem:)

Jó éjt nektek, holnap bővebben beszámolok!

Jobbulást a frissen műtött picinek és gyógyulást a beteg babuknak!

Edit
Vendég

Edit! Nekünk is pointerünk van!

Kép
ermoni

Moni:

Poi, mi a neve? Honnan van?
Vendég

Apropó Janka ma 7 hónapos, boldog 7. hónapot babucinak!
Vendég

Samu a neve, amúgy Fröccs of Gödöllő. Mi nem járunk versenyre, de kéne, mert nagyon szép Samu. Sztem. 2,5 éves kan! Az egyik tesója a Pósteleki-Fürkész kennelhez került! (Amúgy iskoláztatott blöki, csak nagyon makacs, nagyon nehéz vele dolgozni! Pont tavaly akartam elkezdeni vele versenyre készülni, de hát ugye inkább Jankát vártam.) Gondolom ismered a Jilly-féle vadászkutyás könyvet. Na a férjem abból esett bele a pointerekbe, és addig nem nyugodott, amíg nem lett onnan egy kutya. (Előtte is pointerünk volt, ő egy barna foltos kan volt, Móric. Ő is nagyon szép volt. De őt nem is akartuk versenyeztetni!) Nahát, kicsi a világ! :lol: Mióta pointereztek? És vadásztok is? (Fú, a mi Samunk nagyon jó vadász lenne. Próbáltak is rábeszélni minket a vadászatra, de a férjem nem akar. Pedig a kutya egy csiszolatlan gyémánt. De komolyan! Na, jó nem fényezem tovább!)
Írjál Te is Zeburól! (Meglestem az iwiwen!)

Kép
ermoni

éljenek a pointerek :-) tényleg nagyon jó faj
én állatbuzi vagyok ,bár amióta a roti megjelölt poánból azért tartok tőlük

Móni
nektek isofixes az autótok?vag ez csak a férjem mániája? hogy izos autóba olyan ülés kell?
Bibusnak az lesz ,Majának veszünk újat az viszont nem isos les
amúgy nagyon tecc :wink:
Vendég

Timi, a mi autónk nem isos. Már mondtam. Ezt övvel (is) lehet rögzíteni, nem csak isofix pontokhoz. Ez a 2008-as soxoros díjnyertes modelljük! És szupi! :wink: Igazából nem is tudom, h isos-e, mert nem volt szempont!

Kép
ermoni

[quote="ermoni"]T írta:ermoniimi, a mi autónk nem isos. Már mondtam. Ezt övvel (is) lehet rögzíteni, nem csak isofix pontokhoz. Ez a 2008-as soxoros díjnyertes modelljük! És szupi! :wink: Igazából nem is tudom, h isos-e, mert nem volt szempont!

hát szerinted tudom én kinek van isos??? áhhh :lol: :lol: :lol:

szóval szupi :) örülök

jócakka
Vendég

Azt hittem a jó időben mindenki a szabadban. Erre, annyit írtatok, hogy csak no!

Gabci, Ábel induláskor fekszik a babakocsiban, aztán, miután már megvolt a napi hasizomgyakorlatszáma, akkor megkönyörülök rajta, és felültetem. De ha ő nem akar, akkor én sem akarom. És mivel nálunk csak a nagy Bergonon vannak fokozatok, a sportkocsin nem (ami egy kis gagyi noname, ámde befér a Micrám csomtartójába :wink: ), így majdnem függőlegeben ül. Néha dőlöngél, de az istennek le nem feküdne ülésből, nagyon rossznéven veszi, ha le akarom nyomni.

Kiri, meg kell mondanom, h nagyon bírom, h ilyen kottára próbálsz dolgokat csinálni (ezt olyan aranyosan adod elő, de tényleg). Így pl mindig tudni akarod, h mennyit eszik Nadin. B-nél még én is próbáltam megfelelni a szakkönyveknek, a védőnő meg egyszer megkérdezte, h mondjam már meg, h én minden nap ugyanannyit eszem? Mert a gyerekeknek sem kell. ÉS hogy mikor adj gyümit? Pl 10-kor. Vagy akkor alszik? Akkor előtte pl. ÉS az, h gyümit adsz még nem azt jelenti, h ki kell váltanod a tejcsit. Ha nem akarsz kiváltani még kaját, akkor a tejcsi után adjad (én pl így csinálom, igaz nem rögtön a szopi után, de ez nálunk csak technikai dolog, mert ugyebár közben B-nek is juttatnom kell némi elemózsiát). AZtán meg majd fordítok a sorrenden, ha már a szopit ki akarom váltani.

Husi. Én szinte minden nap adok Ábelnek husit, de sztem a bébiételekben annyira minimális van, h ezzel nem esznek meg ám egy fél csirkét! Ha saját kutyulmány van műsoron, akkor meg úgy egy teáskanálnyi az adag.

Macsek. Ááá, én már a 8 kilóját is alig bírom. De nekem inkább a térdem és a derekam megy tropára. Ezért volt jó, h Kiri bemutatta a kendővel csípőn hordozást. Nyűgösebb napokon kiváló.

Timi, ügyik voltatok!!!! Majci meg tényleg egy hős! De Te is szupi anyuka vagy!!!

Móni, istennő-csinálás :lol: :lol: :lol: Valami porszem kerülhetett a gépezetbe...jó, jó egy vékonyka hajszállal azért már közelebb kerültem hozzá.
A nagyfiam (nagy? majd 4 éves) annyira jófej, mert minden változást, amit észrevesz rajtam, kommentál. Pl. "Anya, fekete a szempillád" "Anya, mutasd a szemöldököd..."
Műcempillásodon meg megtaláltad a turbó gombot?

Zsu, PPP kisasszonyt annyira meg tudnám nyomorgatni. :lol: Még, még ilyen fotókat!

Lányok, olyan gáz, de én nem tom, milyen a pointer. Azért nem utáltok nagyon?

Jaj,mindjárt lemerül a laptop. Akkor megyek én is töltődni. Pedig még akartam vmit... No, de majd holnap.

KépKép
KépKép
prücsi

Ja! Kati. Én a Prima pappának B-nél le is vettem az üléshuzatát egy idő után. Mert már nem tudtam rendesen pucolnia sok odakent cuccot. És úgy is jó volt. Végül is az ikeáson sincs. Legfeljebb nem lesz aranyerük a kemény üléstől. :lol: Aludni meg nem abban kell.

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Moni, Zebuval most sajna nincs "még" időm többet foglalkozni. Sajnálom is szegénykémet, főleg most mert mellélépett a farönkének és sántít:) no meg azért mert nagyon menne, futna, rohanna, ugrálna..stb.. Most Lénike az első. Egyébként Bogi került a Pósteleki-Fürkész kennelhez a Gödöllői kutyák közül. Nagyon szilaj, vele nem járt ki a tenyésztő agilityre csak vadászvizsgája van és persze eredményei. Vasárnap lesz egyCAC itt Gyulán, de az már meg van, tehát nem nevezem. Bár a kora miatt lehetne még több és több eredményt bezsebelni,mert már 3 éves....de most valahogy nem érek rá...vajon miért?? Csatolok néhány képet, bár Te meglested, a többieknek is megmutatom milyen szép kutyum van. A kert 1/3-a van lekerítve neki de ez nem kennel, a fáskamrában alszik jó meleg kuckója van, tehát nincs ezzel sem gond. Most hogy meg van Léni újra vetettük a füvet (1000-jére) meg kerítést javítottunk (1000-jére) és új kerti bútorokat tettünk ki...mert a pointer azokat már leamortizálta. Szerencsére nem ugrik át a kerítésen, ami kb. 160 cm, Zebu csak felfelé szökdel, de nagyokat ám:)

Kép CAC
Kép Zebulon
Kép Best in show 3. hely

Léni előtt Ő volt a gyerek, el is van kapatva rendesen. Amikor vártam a babát, akkor is az ölembe akart mászni..na az már durva lett volna, el tudod képzelni milyen lehet:) Vadászni nem járuink vele, a vizsga és a tenyésszemle azért van, mert szeretném fedeztetni. Sajna még nincs mennyasszony, de várjuk az igazit:) hehehe
Vendég

Sziasztok!

Petrám reggel 6-kor ébredt azóta üvölt ezerrel csak a fogára tudok gondolni!

Móni!
milyen gy.ülést vettetek én is most szeretném beszerezni írtad, hogy olyat szeretnél ami kifordíthatós.Olyat vettél?Én is vmi nagyo jót szeretnék, mert nagyon sokat utazunk.

na elaltatom Petra kisasszonyt.(vagyis megpróbálom)

Andi
KépKép[/url]
andi005

Sziasztok!
Na még egy kicsit Editnek (még hogy ösztönözzünk mindnekit -Prücsi!-, h írja már be a keresőbe, h pointer, és megtudja "kikről" lelkendezünk itt Edittel): és mi újság amúgy a Pósteleki-Fürkész kennellel? (Amúgy tudom, h Bogi volt az odakerült kutyus :wink: ) Egy ideig tartottuk a kapcsolatot, de aztán nekünk sok e-mail cím változásunk volt és eltűntünk! Samu apjával (Frostyval) is tartottuk a kapcsolatot, de azt a fonalat is elveszítettük. Sőt! Sztem az idén HPC tagok sem vagyunk... :roll: :oops:
Prücsi! Turbó-gomb? Pedig én a halkítót kerestem!
Timi! Már írtam, h én egy 10 éves ótóval szaladgálok, abban nincs iso. Amúgy ez az ülés nagyon jó fixen rögzíthető, abszolút stabil! És télleg kényelmes, nekem is! :wink: És karcsúsít! Különösen a pénztárcát! :wink:
Megyek reggelizni!

Kép
ermoni

Lassan én is megyek enni...Léna 6 óta fent van és "énekel" ami nem valami kellemes...eeeeeeee ööööööö hmmmmmmmmmm hűűűűű stb dalokat:)
A Pósteleki kennelnél minden oké, a tenyésztővel nagyon jó barátságban vagyunk, tegnap is együtt voltunk Hvásárhelyen. Mindig vannak új kutyuk, most egy alomban 15 született és mindannyian meg vannak. Most pl. Törökországból érdeklődtek hogy vinnének ki egyet.
Van saját honlapjuk Ágiéknak www.posteleki-pointer.fw.hu címen található meg. Na jó, lehet már unalmas a sok kutyázás, elvégre ez egy baba fórum vagy mi:)???

Jó étvágyat minden éhes anyucinak!

Edit
Vendég

Petra elaludt én is reggelizek.
Móni akkor nem mondod meg milyen ülést vettél ,vagy titok? :) :)

Andi
KépKép[/url]
andi005

Vivinek és Jankának boldog hófordulót!

Andi, de jó, hogy semmi komoly! Olyan jó, hogy már igy el lehet járni a gyerekekkel! Mi is egyre többet megyünk ide-oda, Panka is nagyon élvezi!

Móni, persze, hogy használunk klimát. Különben megsülnénk. Az jobb a gyereknek? Szerintem ha évente ki van takaritva a klima, akkor nincs gond.
A panoráma tök jó, mi is arra gyúrtunk, aztán most már nem sokat gyönyörködünk benne, megszoktuk :D

Anett, Fót? Na gyere csak, egyre többen leszünk itt egy kupacban :wink:

Edit, mondtam, hogy gyengék a férfiak :lol: Majd ha már Léni járni fog, majd együtt mehettek kutyázni!

Prücsi, 0:51 :shock: Áruld már el, hogy honnan merited az energiád? Magadat is töltőre kapcsolod éjjel? Ha én ilyenkor feküdnék le, tuti zombi lennék másnap :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziazstok!

Jajj, mennyit írtatok.
Mi tegnap akkorát sétáltunk, hogy estére ki is döglöttem.
Panaszkodtam apának, hogy Ádika mindenhol viszonylag szépen megül, kivétel a babakocsi. Na, majd ő megpróbálja.
Kicsit meghúzta a biztonságiövet, igazított a karfán, hogy kapaszkodhasson és láss csodát, gyönyörűen ül a gyerekem...
Csak én vagyok ilyen béna??! :roll:
És szegénykémnek furcsa lehet még a fogacska csücsök jelenléte, mert kicsit megharapta a nyelvét. Szép, piros lett.
Jutta: akkor valszeg mégis csak bakteriális fertőzés. De Dorka nem lázas, tehát csak hólyaghurut sztem. A pociját meg nem gondolom annak, mert volt széklet leoltás ha jól tudom. Abból kiderült volna.
Azért írd meg mit ötlöttek ki az okosok.
Timi: hogy szereti Maja Bibust. Nekem teccenek a képek. megint vágtál a hajából?
Móni: vmi konkrétabb dologra gondoltam. Monnyuk nagy erővel torna elkezdése, kalóriaszámlálás, ilyenek. :D
Andi: szupi, hogy Hubának nem lett nagyobb baja.
Jankának és Vivinek boldog hófordulót tegnapra

Mai ebéd: szilvás gombóc
Apa ma délre megy csak dolgozni. Ezért még mindig hadiállapot uralkodik. Nem tom, de ha ő is itthon, nem haladok a takarítással.

Kép
Kép
gabcii

Zsuzsa, igen már várom nagyon, de Léninek egy 30 kg-os pointer kicsit nagy falat lenne:) Majd ha feéri ésszel, hogy a kutya egy társ és barát, nem játékszer kap egy mini dogot, ha lesz kedve a kutyás sporthoz:) Az én szilaj vadászkutyámhoz még nőnie kell kicsit:)

Mogyo hol vagy? Kutya????

Prücsi, a pointer tényleg elég ritka kutya, nem baj ha nem tudod milyen, de azért nézz utána, lehet mi még fogunk róla beszélni.

Moni, küldj már képeket Samukádról! Nagyon érdekel hogy néz ki!

Nekünk is van klíma a "mi autónkban" de még nem mertem használni, nehogy mágfázzon Babuci. De tényleg, jó hogy mondjátok ki kellene takaríttatni.

Képzeljétek, ma van a férjem szülinapja és még káosz van a konyhában:) Fincsit főzök neki ja és még én örült asszony azt is megígértem, hogy süti is lesz...torta majd szombaton (össznépi felvonulás lesz nálunk családilag:) Ahh egy fárasztó éjszaka és nem alvós hajnal után KO vagyok, de ez most az Ő napja!

Megyek kutyulni a főzőhelységbe! Később jövök!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!!!!! Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket. Köszönjük szépen. Vivim is nagyon boldogságosat kíván Jankának.
Panni ma reggel sírva búcsúzott a nyugatiban, de ahogy elindult a vonat már mosolygott picit. Na pont ez kellett az én anyai szívemnek. Mostanra már tuti megy a buli ezerrel. 8)
Kati merre???? Marcika hogy van????
Csajok!!!!! a sinlacot fel kell íratni vagy simán is lehet kapni gyógyszertárban????
:roll: :roll:

kikuka

Fel kell íratni a Sinlacot...sok baba nem szeretin állítólag:) Mi Milumil HA-t kaptunk pépnek.
Vendég

Csak köszöntésekre jöttem :wink:

Jankának, Vivnek és Ádikának (még benne vagyok a 8 napban)boldog hófordulót!!!!!!

Micsoda nyekegés megy egész nap!!!! :roll: MEgyek is!

Ja, Utolsó skót király nagyon tetszett nekem is!!! És azt hiszem ki vagyok éhezve az Annie Hall-ra:lol: Meg vmi agyatlan sorozatra. Na, lépnem kell. :arrow:

KépKép
1macsek

köszi Edit!!!!!!!!! nekünk is azt írta fel a dokinénink!!!!!! hát amilyen finnyás a gyermekem...... :roll: :?

kikuka

Na akkor Edit, én abbahagyom a lelkendezést! :lol:
Zsu! Emlékszem a panorámátokra! Pont a tegnapi uccsó helyen is azt mesélte a srác, h neki is ezt mondták, h rá fog unni! 4 éve a teraszon vagy a nappaliban kávézik és pont mesélte, h ő bizony nem tud ráunni/megszokni a dunai panorámára, háttérben a Börzsöny. A telek vége szomszédos egy kis kápolnával, és amúgy látszik a Bazilika is! Sztem én is csinálnék ott néhány akvarellképet! 8) (Kár, h kicsi a ház! :cry: )
El, mert gyümizünk. Te jó ég, kis késésben vagyok!
Basszus, a gyerek végig gurult a nagy ágyon, és csak azért nem esett le mert itt ülök a végében... a felelőtlen hétszázát, de a múlt héten ez a veszély még nem fenyegetett!:arrow:

Kép
ermoni

Jaj, Andi005! Bébé Confort, kifordíthatós!
Macsek! Jó sorozat? Miért éppen Alaszka? :wink: Woody Allen? Hihihi! :arrow:

Kép
ermoni

Ja, Macsek: "Emberek, vessetek a mókusok elé!" :lol:
na, ma már csak este leszek!
Pá! Bea?
:arrow:

Kép
ermoni

helló
hát, megint a gép előtt kajálok :? különben nincs időm sem olvasni,k sem írni

hajrá költözők! mindenkitől képeket!!!

pointerek is hajrá! ha egyszer kertes házba költözünk, én pulit szeretnék.

bocs, Csajok, én eldöntöttem, h a sértődések/felejtések/stb-k kivédésére felhagyok a köszöntésekkel. nem azért, mert nem érdekel, hanem mert képtelen vagyok én eztet követni. maradok a feles és egész fordulóknál. bocs 8)

ja, Móni, milyen ülést vettél? ne csigázz már minket tovább! :twisted:

szobacirkáló :lol: :lol: :lol: Petra mától birkózik. megmássza Hubát és visííít. Huba meg röhög (Timi, kösz. Huba jól van. párásítunk éjjelre, az sokat segít, meg kap vmi fenistil cseppet az ödémás torkára, de ennyi. asszem Gabcii meggyőzött engem is: ma veszünk oscill******izét)

sírás/nyöszörgés/visítás/nyűglődés: nálunk ezerrel beindult az anyásság. Gyula tegnap többször is csődöt mondott: cserélgettük a gyerekeket a kenguru/kendőben is, mert Huba Gyulán nem aludt, mindkettő jön utánam, egyszer egyiket kapom fel,a ztán a másikat. de ha ott vannak mellettem (a hideg konyhakövön ugye nem lehetnek), irtó jól elrötyögnek egymáson.

Macsek, Vilkó mozgáskultúrájával mizújs? én most ismét bekeményítek Hubánál, mert nem hajlandó a kis lusta disznaja balra fordulni (jobbra, mint a villám), hanyatt pedig szinte soha. asszem rétesezünk napközben is :? 8)

Gabcii, fagyasztott gombóc v te gyúrod a tésztát?

kaja: tepsis, tejszínes, zöldfűszeres halfilé rizzsel

Kép
an°°di

Na a levessel készen vagyok, Apát elküldtem a bolta vásárolni a saját szülinapi kajájához:) Jó fej vagyok? A másodk is kész (50%-ban). Léni még a kertben húzza a medvebőrt (Foltos maci a fején, úgy alszik mostanában:)
A pointer meg köszöni szépen jól van, meggyógyult a lába, nem sánta már és élvezi a szép napsütést, csak néha idegesíti fel egy-két légy vagy lepke,akkor megint ugrik akkorát,hogy lesántul szerintem:)

Én katasztrófálisan nézek ma reggel ki, hajat kéne mosni meg egy nagykezelés is ráférne a képemre! De régen is jártam kozmetikusnál...na mindegy ez van... :lol:
Vendég

Látom közben leírtátok a mai menüt:

Erőleves, májjal és borsóval
Görög tepsis burgonya, hússal
Kókuszkocka

Léninek: almás krumpli, húsleves

(bár az is lehet, hogy megint Zebulon eszi meg)

Zebulonnak: táp:)))))
Vendég

Jajj csajok, nagyon lusta vagyok.Pedig annyira, de annyira neki kéne állnom végre...
Andi: fagyasztott hát. Nem gyúrok már régóta.
Te figyu! Mindkét gyereked mászik már, ugye jól emlékszem?
Edit: áruld már el mi lesz az ünnepi menü.
Boldog szülinapot a férjednek!
Móni: elő a habtapival, és le Jankát a földre. Az ágy már veszélyes neki.

Nem is mondtam, mennyire isteni lett a Tiramisum. Muszáj volt belőle reggelire is fogyasztanom.
És Ádikának mindkét alsó foga bújik. Baromi éles és úúúgy tud harapni velük.
Kikuka: nyugi nyugi! Panni tuti jól fog szórakozni és vigyáz magára. Azé ne kapjál gyomorfekélyt, míg távol van!

Kép
Kép
gabcii

jobb napot

most depike jön:Maja taknyol kicsit,köhécsel,tüsszeneget.most ez má megint mi? először arra gondoltam,hogy a seb viszket neki és azért dörzsöli az orrát,nagyon piccit váladékozik csak az orra,allergia vagy mi?jajj már úgy unom.

Bibus mege gy katasztrófa,napok óta csak nyüssög,mit nyüsszög,üvölt.Naponta 33szor körbe járja a szobát de azon kivül csak ha ott vagyok mellette úgy marad el.
A kajálása is katasztrófa,a pépek nem mennek neki,nem szeret kanalazni,ha éhes azért ha nem éhes igazán azért.Sokszor evés közbe sír,én meg nem tom eldönteni hogy azért sír mert nem kell vagy mert nem elég gyors,mint a cumi.

Móni
most megjegyeztem hogy nem isos nyugi :-)

Andi
örülök,hogy Huba jól van

Kati
Marcika???

Katék????????????????????

Gabci
még nem vágtam neki,de kéne
Maja tegnap felis emelte Bibust,résen kell lenni minden szempontból

én nem hiszek a homeos cuccokba,nálunk eddig semmi se jött be :-8 bár lehet mi vagyunk csak ilyen szerencsétlenek.Ezt mondom közben meg próbálkozom mindennel

most pl graipfutcseppet kap Maja ,ami alkoholos :shock: de azt mondják nagyon jó vírus és baci írtó

valamint van egy ezüstkollaid nevű cucc,azt ismeris valaki?????????????

vagy vegyek aloe gélt?az jó?

vagy mit?még csak szenteltkutyaszart nem vettem

help,megint elvagyok keseredve
Vendég

Timi!

Nem ismerem ezt az ezüst izét.
Mikor is lesz az allergia vizsgálat?
És ha azt megvárnád és addig nem vásárolgatnál mindent össze?
Ez csak magán vélemény.

Kép
Kép
gabcii

Gabcii

Erőleves, májjal és borsóval
Görög tepsis burgonya, hússal
Kókuszkocka

Ez a mai "ünnepi menü", amúgy szombaton bográcsozunk, marhapöri gombával és torta...ez jobb lesz!

Timi, a grapefruit csepprő én is sok jót hallottam, egyik ismerős is adta a babájának, jó eredményeket értek el! Jobbulást a picidnek!
Vendég

Gabci

május 15én lesz az allergia vizsgálat

ezek amiket felsoroltam,immunrendszer erősítők ill. vírus és baci ölő cuccok,efelöl mindegy az allergia vizsgálat nem?

jajj én már annyi vitamint,immunerősítőt ,homeóst is kipróbáltam,kapja a broncho vaxomot is havonta tíz napig.

Edit
egy kis kókuszkocka jöhetne ide nekem vidítónak

vettem Bibusnak cipőket :-)

Kép
Kép
Kép

a rózsazsín szitakötős fajtátt ajánlom mindenkinek ,nagyon jó lesz a felállásokhoz,elsőlépésekhez
Vendég

Csatlakozom Gabcihoz.
Timi, én ismerem az ezüstkolloidot, hát, szerintem nem ér többet, mint a grapefruit-csepp vagy a vitaminok.
Tessék abbahagyni a parát, ez tesz a legjobbat a gyerkőcöknek is. Tessék nekik adni a Lenkei vitamint (Bibuskának is mehet a Vitamax por), és megnyugtathatod magad, hogy mindent megtettél az egészségük érdekében. Kell egy kis idő, amíg az immunrendszerük magára talál, de legyél kitartó, és adjad nekik a vitamint rendesen, a testük meg a természet tenni fogja a dolgát.
És ne idegeskedj, ne görcsölj, az önbeteljesítő jóslatok sajnos működnek!
Egyébként is allergia-szezon van, bőven van a levegőben, ami irritáljon, de a vitaminok ezen is segíteni fognak, cak legyetek kitartóak.
És te is szedd a vitaminokat, neked is kell az enerdzsí!!!

Edit, hozzánk nem akarsz jönni főzni? :lol:

Hol van Bea? Hol van Kat?:(

Kép
waterlilly

Gabcii, aha, mindketten tepernek. azaz Huba ma nem mehet, mert Petra lefogja

basszus, ez a sok-sok tiramisu. nekem is kellene csinálnom? :roll: na, majd keresek egy boltot, ahová beférünk kocsival

szitakötős cipőt ide is!!!! honna Timi? teszvesz? vatera? k***a jók!!!

Kikuka, Pannival rendben lesz minden! pihenj, amíg lehet inkább és ne aggódj (könnyű mondani, tudom)

Edit, szuperédes kajaötlet Léninek: sütőtök almával. mi ma azt ettünk. iszonyú édes volt, pedig házi az egész cucc.

Timi, én meg azt hittem, h a roti az iwiwen jelölt meg poénból :roll: :lol: kicsit keverem a kutyás és iwiwes cuccokat 8)

raktam új képeket
most pedig lépünk, és felvásároljuk a piacot
csá
:arrow:

Kép
an°°di

Anett
köszi,épp most fogy el a 100 dbos Lenkei vitamin :-( nem evttem észre hogy segített volna
Vendég

Sziasztok!

visszafogadtok még minket????

Na megpróbálom leírni ami velünk van. Bocsánat, hogy nem olvastam vissza, talán nem is fogom tudni behozni az elmaradt heteket ápr. 10 óta, nekem úgy tűnik hónapok teltek el, mióta nem jöttem....

Megpróbálom rövidre fogni, de aki nem akar sokat olvasni rólunk lapozzon. (Bocsi előre is)

szóval április 10-én csütörtök délután rohantunk be a kórházba Matyival. Addigra már közel 1 hete, magas láza volt. ááááááááá kicsit sem voltam ideges, hogy miért kellett idáig eljutni, miért nem vették elzt előbb észre...Bár igaz a védőnő soha nem látogat minket, de az orvoshoz vittem én, ki is nyertem ezzel a túlságosan aggodalmas anyuka címet. Mégis az utolsó napokban történt csak pisivizsgálat, ami aztán egyértelműen kimutatta, hogy nagy a baj. Ha egy kicsit még késünk, rámehetett volna a jobb veséje Matyikának, akkor már a pocak érintésre is nagyon sírt. A kórházról majd talán külön írok, ha valakit érdekel. Egy nagy rakás sz... a H.P., ha bent kell feküdni, -meg ne bántódjon valaki- de nekünk nem jött be.... Szóval vesemedencegyulladása van mág most is Matyikának. Az első 10 nap vénás antibiotikumos kezeléssel folyt, majd, most szájon keresztül még 6 hétig kap antibiot. (Ami mellesleg igencsak meg fogja terhelni a szervezetét.) Aztán június 18-án fél napos kivizsgálás lesz a H.P.-ban, és két évig törvendégek leszünk a Neprológián. És megnő a vesebetegségre való veszélyeztettsége, mert ugyebár ezek után bármikor kiújulhat..... Nem kívánom senkinek a kórházi élményeket, látni ahogy a pici alig megszületett babának, többszöri próbálkozás után is szétb....ák a pici ereit, mert nem képesek normálisan beszúrni a branült, mindkét keze véraláfutásos volt mire hazajöttünk, na és aztán Gergő meg összeszedett egy olyan makacs vírust a váróban, hogy még Matyival mindig azt nyögjük. Már a kórházban is + bajunk volt tőle, ugyanis azt nem lehet megoldani, hogy a fertőzésgyanus gyermekeket elkülönítsék a váróban. Mindenkit egy helyen. Jött is a cigányasszony mikor felvételre várattak -több mint két órán keresztül- hogy ők valószínűleg fertőzőek, nem baj? Itt kell nekik is várakozni? Hát persze, hol is máshol? mondták az illetékesek. Pár napra rá Gergő otthon, Matyi még a kórházban olyan fos-hányós vírust kapott. Nem rota volt szerencsére. Aztán ahogy hazajöttünk, pár napra rá Matyi elkezdett köhögni, taknyolni, most csüt. éjjel 10 percenként kaptam ki a kiságyból, mert azt hittem megfullad. Sipolt, hörgött, alig kapott levegőt. Ja akkor már a kezembe volt az újabb kórházi beutaló... Aztán reggel felhívtam a háziorvost, hogy vajon Ventolint nem lehetne-e megpróbálni? Jó hogy ő nem javasolta, de attól most legalább tud aludni, és megemelték az antibio. adagját is.
Most tehát ott tartunk, hogy reggel este antibio+Ambroxol a köhögésre, Progastro a bélflórára, 4 óránként Ventolin, de lefekvés előtt és ha nagyon sípol, akkor ismétlő kúra, Timi szerintem te tudod milyen ez.....sajnos.

folytatom, ha még bírjátok.

Kép

Kép
katherina

Hú Timi szurper cipőket vettél, mind nagyon szép!!
Léninek van tornacipője, de még nem használja a lábait járásra és pici "teniszcipője" meg kötött csuka:)

Andi köszi a kaja tippet!! Itt balettozik az ölemben, tisztába kéne tenni aztán megyünk a kertbe, azaz a kisasszony megy a kocsiba, gyönyörű az idő.

Na főzök tovább, megyek hozzád is Waterlilly, ha vigyázol a gyerkőcre!:)
Vendég

Timi!

Azt vettem, hogy mind mind immunerősítők, de sztem ha az egyik másik nem használ, nem bizti, hogy a sokadik fog. Ne haragudj, nem sértésnek, vagy elbizonytalanításnak szántam. Ha kiderül mire allergiás Majci ( mert a nyakamat rá, hogy ez van a háttérben)
És célzottan elkezdik kezelni, az lesz a tuti nyerő!
Nagyon édesek a cipők, de ha nem baj, mi rózsaszínt inkább nem... :wink:
Honnan van? Vmi vagyány szandi Ádinak is kéne.
Andi: aham, szóval Pera a főni. Irtó cukik lehetnek együtt!

Kép
Kép
gabcii

bocsánat az elgépelésekért, de sietek, mert ha felébrednek, nem tudok ittmaradni.

Kép

Kép
katherina

Kat!

Visszafogadunk-e? Ne butáskodj.
Engem érdekel a sztoritok és hiányolt mindenki, kíváncsi volt az egész topic mi van veletek!

Jajajjj, amit eddig leírtál borzasztó. :(
Nagyon nagy gyógypuszi nektek!

Kép
Kép
gabcii

jesszus Kat most többet nem tudok írni

Gabci a teszveszes linken vannak fiúsak is,ezek újak,bőr,mászáshoz,gyakorláshoz ez a fajta kell :wink:
Vendég

Timi, melyik vitamint szedtétek?
Én a közepes vitamincsomagot szedem, nemrég elkezdtem kiegészíteni Kal-Maggal, meg 2x1000 mg C-vitaminnal, mert nagyon fáradékony voltam, azóta jobb. Eszti meg a Vitamax port fogja kapni, ha leáll az anyatejről, ami már csak napok kérdése.
Én és a férjem 4 éve szedjük ezeket a vitaminokat. A férjem rettenetes allegiás volt, a 3. évtől viszont megszűnt az allergiája. Ami nagy szó, mert előtte évekig szedett rá minden vackot, hatás nélkül. :(

Jók a cipők nagyon!!! Én Esztinek csak 1 párat vettem, fehéret, az jó lesz mindenhez...

Kat, jajj, ez borzalom!!! De! Már írtam, hogy nekem is volt vesemedence-gyulladásom, amit elég durván nem kezeltek ki. Szegény anyám még a 35 fokban sem engedett a földre leülni, nehogy megfázzon a vesém (rohadt fárasztó volt pedig állva homokozni!). Állandóan Semicillint kellett szednem, úgy ettem, mint a cukrot. Meg főttem a fűtő-fürdőkben még nyáron is. Strandon sem engedtek rendes medencében fürödni, csak termálban, nehogy megfázzon a vesém. De felnőttkoromra kinőttem, semmi baja a veséimnek. Remélem, Matyikánál is minden rendben lesz!

Kép
waterlilly

folyt.
Sajnos Gergő is beteg. Mióta ott a váróban elkapta azt a vírust, kb. 2 kilót fogyott, olyan csont és bőr szegénykém. Mikor hazajöttünk a kórházból, olyan kis vidám volt, de mikor este mentünk fürdetni, majd elájultam, beesett has, levéznult karok, combok.... aztán a múlt hetet szinte végighányta, nem evett semmit. A háziorvos nem tudja mi baja. Szombaton csináltak neki vérképet, kisssé vérszegény, és valamire allergiás, de mást nem látni benne. Holnap küldünk kaksimintát az ANTSZ-hez, aztán meglátjuk. Na tegnap azért már evett valamit, + kap most erősítőt, de vasat még nem, fél a doki, ha benne is van valami baktérium, nehogy felhízlaljuk.
Ja, és Matyika is meglehetősen vérszegény lett a vesegyulladás következtében....

Na kb. ezért nem volt nagy kedvem netezni se, mert nem akarok itt a felhőket összehívni, mert annyira sok jó kedv nem dől belőlem.Eléggé kivagyok, hibásnak érzem magam az egész miatt, hogy őszinte legyek, sokat bőgtem...és még most sem vagyok túl ezen.

Sajnos Matyika mozgásfejlődésben már biztos el fog maradni, mert amíg bent voltunk a kórházban, alig akarta megcsinálni a forgásokat, amit addig tudott, mosolyogni se volt kedve. Szóval nekünk ez a 2-3 hét teljesen kimaradt...most kezdi visszanyerni az életkedvét, de utálja, mikor antibiot próbálok fecskendezni a szájába....van, hogy rámküldi az egészet. de hát ez van. A nap jó része, csak azzal telik, hogy hol az egyik, hol a másik picimet/kicsimet gyógyszerezem. Most újból kelünk éjszakánként, mert Matyit ehhez is hozzászoktatták a nővérek....
tudom hogy hosszú volt, de hát ezt mág azt mondanám dióhéjban ennyi...

Kép

Kép
katherina

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?