Szalamandra - nekem pont ebben az időszakban volt így, ahol most te tartasz. Napokig szinte alig éreztem őt, csak egy-két rúgást adott, máskor pedig egész nap mocorgott, az a pár nap engem is zavart, de elmúlt, mint ahogyan neked is elfog múlni. Biztosan úgy fekszik, hogy kevésbé érzed őt ilyenkor, de hatnak rájuk ugyanúgy a frontok és az is, hogy te éppen mit csinálsz, pihensz vagy dolgozol, nekik is kialakulóban van a saját kis ritmusuk és valljuk be a mi napjaink sem egyformák, egyszer majd ki csattanok az erőtől és energiától, máskor meg vonszolom magam egész nap és nyomott vagyok.
4D - mi a 27. héten voltunk utoljára, szegény Picur végig takarta magát, így az arcocskáját nem láttuk még sohasem, végig belebújt a méhlepénybe, nekem is mellső fali. Hiába csináltunk bármit, nem mutatta meg magát, így eldöntöttük, többet nem próbálkozunk, azt a kis időt pedig kibírjuk, hiszen hamarosan megérkezik.
Hangulatváltozás - nekem nem igazán volt, mármint sírás és depresszió, inkább néha ingerlékenyebb voltam
, de ezt nagyon sajnálom, csak akkor nem tudtam kontrollálni, szerintem depressziós a szülés után sem leszek, inkább aggódós és attól félek, hogy a kialvatlanság újra előhozza a másokkal való türelmetlenségemet...
Amitől még inkább félek, hogy nem vagyok elég felkészült, mivel első gyerek, így most falnom kellene a szakirodalmat a szoptatásról, csecsemőápolásról és hasonló témákról, de még nagyon az elején járok, nem lustaságból van ez, csak nem is tudom mit olvassak és merre induljak.
Manka