Új privát üzeneted érkezett!

Roberta, l.judy!

Köszi a gyors választ....megkérnélek benneteket, hogy ha tudjátok szerezzétek meg nekünk a számokat!

judy: a mai 4d nem kerül nekünk semmibe, a párom nagynénje intézte, hogy amíg nem tudunk máshova bejutni addig is legyen v.mi támpont ami megnyugtat 1 kicsit.
Megkérdeznéd a barátnődet, hogy mégis mekkora összegre számítsunk?
Nem számít a pénz, de mégis mennyivel menjünk?

Köszönöm.....Timi
timcse
 
 


http://www.ultrahangcentrum.hu/ Ezt a linket nézd meg, az orvos, Dr. Vízer Miklós. De várj, megpróbálom elérni telefonon a barátnőmet. addig nézegesd az oldalt. Azt hiszem itt voltak.

Kép
Kép
l.judy
 
 


Timcse, küldtem privit.

Kép
roberta80
 
 

 
 

Szoritok hogy minden ok legyen a vizsgálaton Timi!
40dkg/hét, az aztán tényleg nem semmi! Nekünk is volt hogy átváltott a kaki higabbra, de a doki nekünk is azt mondta, hogy sokat eszik és nem tudja annyira megemészteni. Ma pelenkázáskor észrevettem pici piros pöttyöket Barnabás hasán és mellkasán. Felhivtam a dokit, pont erre járt nemsoká és benézett, hozott receptet is, szerinte melegkiütés. Pedig annyira nem szoktam bebugyolálni... Meg a fejét is megmutattam, még mindig van koszmó :? ma erősebben olajozom és dörzsölöm :evil:
Mi két hete méretkeztünk, jövő héten elviszem mert furdal a kiváncsiság mennyit szedett fel :lol:
Noémi füle javult már?

Kép
bernini
 
 


Roberta....

köszi a privit, ma este döntünk a 4d után.
l.judy: a barátnődéknek milyen vizsgálatokat csinált a doki?
timcse
 
 


Timcse
Küldtem privit(remélem el is ment)
Már biztos túl vagy a 4d-n és nincs semmi gond.
Vendég
 


sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatást....nagyon rendesek vagytok!

Túlvagyunk az uh-on, és jó hosszú ideig vizsgálta a doki a picurkát. Azt mondta nem szereti elkapkodni az ilyet, mert ennek nagy súlya van....de ő nem lát semmi gondot!

Állítása szerint a terhesség elején fellépő több hetes vérzés volt a magas AFP oka, vagy a felszívódott másik baba.

Ő is a Vízer Dr-t ajánlotta....kaptunk is időpontot hétfőn megyünk 15 órára.
Reméljük ő is ezeket mondja majd és megkapjuk végre a papírt tőle, hogy nincs semmi gond!

l.judy: a barátnődék elmentek még a Genetikai központba is a Vízer dr. után?

Jó éjszakát mindenkinek!
timcse
 
 


Barnabás tegnap óta 2-2.5 óránként eszik, nem tudom mi van. Éjjel is igy volt, kivéve az első turnust, akkor 4 óra telt el. Azt irják neten, hogy 3 hónapos korban is van növekedési ugrás, ez lehet vajon az, vagy ahhoz túl korai? Vagy kevés a tejem, és nem lakik jól, na de ettől a gyakrabb evéstől akkor az elvileg rendbejön, ha a kereslet-kinálat működik nálam is :? Nagyon reménykedem. Pedig egy időben 6-8szor evett, a 6 már jó régen volt, mostanság a 8 a megszokott, de ma tuti lesz 10 is , már 6 megvolt. Az alvása sem a régi, az persze természetes, hogy egyre kevesebb lesz az igénye, csak ha nyűgös, nehéz elviselni nyugodtan.

Kép
bernini
 
 


Timcse örülök!!!

A barátnőmnek is volt vérzése, Vízer is azt mondta neki, valószínűleg ezért volt magas az AFP. Nem mentek el, de valamikor mostanra kaptak volna időpontot. Vízer doki alaposan megnézegette a kis picurit. Teljesen megnyugodtak (júliusban fog csak szülni, és szintén Szemerei a dokijuk!!!).

Berni én leveleztem egy szopis tanácsadóval, és szerintem nem baj, ha Barnabás sűrűn eszik. Ma Noncsi is sokszor kért cicit, de én ennek örülök. Úgy szoktam, ha 2 órán belül kér, akkor ugyanabból a mellből kap. (Mondjuk nekem tuti van tejem.) VIszont pár hete nálunk is volt egy fejlődési ugrás, kb. 2 napig tartott akkor nem volt elég egy mell, amikor láttam, még éhes átraktam a másikra. FONTOS viszont a következő etetésnél, hogy abból a mellből kezdj el, amiből előzőleg másodjára adtál. és azt ne fejd le!!! (a másik mellet, amiből először eszik és elvileg üres, abból lehet fejni, ha tudsz, bár mint mondtam elvileg üresnek kellene lennie, tehát az sem szükséges)--ezt az én védőnénim mondta. AMúgy nézzétek meg: www.lll.hu

Roberta a 40 deka az rengeteg!!!! Igazi tejcsárda vagy!!!! :D :D :D

Kép
Kép
l.judy
 
 


l.judy

Köszönjük a segítséget....hálás vagyok :lol: mert már az idegbaj kerülgetett minket, hogy mi lesz 1 hónapig!
Mi is úgy gondoltuk, hogy nem mennénk külön el oda, ha itt a Vízer dr. is mindent rendben talál, hisz a központban is ő és még 1 kollégája uh-ozna.

Maj írok hétfőn, ha megjöttünk, de már kicsit megnyugodtunk,mióta megnézték a Barnit Szigetváron is és a doki szerint minden ok.

Szép hétvégét!
timcse
 
 


l.judy

küldtem 1 privit :lol:
timcse
 
 


Boldog hófordulót Dorkának és Noéminek! :wink: :wink:
Már 2 hónaposak! Hogy szalad az idő!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Jajaja, még most volt nemrég hogy találgattuk, ki lesz az első Driennke, Roberta és köztem, végül én "nyertem" :D Gratulálok a picúroknak.
Apropó, Driennke jól eltűnt, irtam neki iwiw-en, még nem válaszolt.

Kép
bernini
 
 


Berni!
Driennkét biztosan nagyon leköti Niki, de rajta kívül mások is jól eltűntek. Pl. Lolababa nagyon régen írt, vagy Gabci aki csak ritkán kerül gép elé :( . Igaz, hogy leginkább én is csak akkor tudok itt lenni, ha a Máté a mamával, vagy apával van :wink: . Egyébként ilyen örökmozgó csemete mellett képtelenség. de majd te is és a többiek is megtiudjátok 1, másfél év múlva :twisted: !

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Mi meg holtversenyben másodikak lettünk Driennkével. :D Valamelyik nap beszéltem vele, jól vannak, csak Niki nem nagyon alszik napközben, így ő nem sok mindent tud csinálni. Gondolom, ha van egy kis ideje nem az internet az első. Olyan rossz, hogy így szalad az idő. Már két hónapja, hogy megszületett Dorka, pedig olyan, mintha tegnap lett volna.

Kép
roberta80
 
 


Voltam ma fogorvosnál, minden rendben, nincs javítanivaló :lol: pedig az első pár hétben csomószor volt, hogy délben jutottam fogmosáshoz...
A kisbetegek hogy vannak? Dorka és Noémi meggyógyult?
Barnabás elhagyta a 2 órás étkezéseket, már megint normális időközöket tart :) és tegnap óta 1 cicis evéseink vannak, remélem marad is így.
A héten itt lesz anyukám, kicsit több időm lesz :P

Kép
bernini
 
 


Timcse!!! Na mi volt!!!
Izgulunk ám!!!!

Ti meg drukkoljatok holnap, megyünk szurira!!!!

Kép
Kép
l.judy
 
 


A második mondat az természetesen kérdés! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
l.judy
 
 


sziasztok.
a szemereivel csak telefonon beszéltem, de tudott tanácsot adni. borogattam állotvízes ruhával és pihentem egy kicsitt. most már jól vagyok. tegnap voltam 30 hetes uh.-on. egy jó héttel fejlettebb a baba, nagyonszépen dobogott a piciszive,és közben ásítot is egy nagyott, gabcsinak nagyon tetszett, a doki megint megerősítette, hogy kislány lesz. becsült sullya 1660g, és már megfordult lefelé. mostanában sokat rugdalja a bordáimat, eleven kiscsaj lesz belőle.
a nagylány sokat beszélget vele, és énekel is neki. ha meglát az oviban fut felém , de a pocakomat öleli át, és sokszor puszit is add, csak utána köszön nekem. az endokrinologusom megint emelte az adagomat, de csak picit. kb 6 hét mulva kell csak vissza mennem controllra.
emélem már meggyógyultak a babák. a fűlgyuladás elég rossz és kellemetlen. koszmo nekünk is volt 2-3 nap alatt rendbejött, olaj és hajmosás, meg sürün kellett fésülgetni a buksit.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ma....de vendégeink voltak mire hazaértünk tegnap!
Nagyon rendes, szimpatikus ember a Vizy dr. és alaposan megvizsgálta a picurt.
Azt mondta, hogy nem talált semmi rendellenességre utaló jelet!!!! :lol:

Kiállította erről a leletet....úgyhogy nagy kő esett le a szívünkről!!!

Köszi mindenkinek a sok infót és a támogatást!!!! :)

Szép estét mindenkinek!
timcse
 
 


Na, megkaptuk az oltást. Volt egy kis sírás, de hamar megnyugodott Dorka.Szerintem én jobban megijedtem, mint ő. Elég nyűgöske azóta, és 6600g. :D Nem tudok mit csinálni, csak nő, és nő és nő.Ez van, majd sűrűbben cseréljük a ruhatárat :D
Timcse, örülök,hogy minden rendben van

Kép
roberta80
 
 


Hallóóóó!Hova tűntetek? Dorka ma egész nap csak alszik, lehet, hogy a szél miatt, nem tudom, de legalább van időm egy kicsit tanulni :)
Judit, hogy ment az oltás? Lehet, hogy nekünk is van koszmónk :(

Kép
roberta80
 
 


Igen, eltűnt mindenki. Barnabás is jót aludt ma du., 3 órát, pedig ennyit nem szokott már.
A koszmó nekünk nem tűnt el 3 nap alatt,pedig olajoztuk, meg minden, talán mostanra, vettünk Babé sampont a gyógyszertárban.

Kép
bernini
 
 


mi a sima jonson baba sampont használtuk és azt használjuk most is, én nem vitem sehova a nagylányt, anyukám mondta mit kell csinálni, és rendbe is jött.
Ma voltammegint fogorvosnál, 2 fogat köszörült, meg még frta meg tömte is. Borzasztó volt, főleg mikor megmondta mennyibe fog kerülni, és hogy nagyon vigyázzak rá, mert nem lesz könnyű megoldani, és mert nagyon gyengék a fogaim. Na ezt eddig is tudtam. Az egyik kicsitt érzékeyebb, de jövő keddre készen lesznek, már nagyonvárom. A Csutorás fogtechnikust ismeri valaki közületek? A hátsó kivehetőset vele szeretném csináltatni.
Lehett, hogy veszek be egy rubophent, mert körbe injekciózta a doki a számat,és nagyon fáj.

Kép
Kép
zslebi
 
 


zslebi

Én csak jót hallottam a Csutorásról. A nagynéném fogait is ő csinálta, de semmi problémája vele.
Megfelelő méretű, könnyen tud vele enni...úgyhogy én ajánlani tudom csak! [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1208976671.3297.jp

Az első 4d-s fotónk a kisfiunkról: :lol:

g[/img] Barnabás
timcse
 
 


Sziasztok!

Most mondta göndör Andi, hogy holnap 10-től a művházba lesz valami baba-mama klub. Ők mennek. Szerintem mi is, csak kár, hogy ilyen későn tudtam meg. NEM JÖTTÖK????? (Feltéve, ha egyáltalán elolvassátok addig.)

Jesszusom Roberta! és csak szopik??? AMúgy majd úgyis "leáll" ezzel a gyors növekedéssel. Azt mondják az anyatejet nem lehet túladagolni. Noémi meg egyre kevesebbet hízik. Azt mondta dokinéni nem baj. Most 5380g. (csak én aggódom)
Megkapta a kötelezőt, meg a prevenart is (ugye írtam, hogy ezt neki támogatja a TB) ...és az orvosi rendelőben derült ki, hogy az önkormányzat a februári babáknak kifizeti a rotát. Így volt kb. 1percem, hogy eldöntsem, megkapja e Noncsi. Hát megkapta. AZ ÉLETBEN NEM SÍRT MÉG ÚGY, MINT A SZURIKOR! Előtte is már nyűgős volt, meg éhes is. annyira sajnáltam. Majd megszakadt a szívem. Viszont öröm az ürömben, hogy elkezdett újra szopizni rendesen. Kicsit olyan "anyás" lett.

Kép
Kép
l.judy
 
 


Ó, mi nem megyünk. Na majd elmesélitek milyen volt!
Barnabás sem hizik már úgy, de nem bánom. 25 deka 2 hét alatt, ez még igy is normális, sőt! Most kb 5300.
Tegnap annyira jó baba volt, sokat aludt, evés után nagyokat vigyorgott, beszélgetett, erre éjjel meg felkelt 3szor :(

Kép
bernini
 
 


Remélhetőleg beteg babát nem visznek el ilyen klubba, de azért vigyázzatok, nehogy elkapjatok valamit! Anyukám délben indul haza kb, azért nem megyek, addigis babázhat.
Judit, a toponári vagy a kaposvári önk. állja a rotát? Nekünk eddig nem mondta a doki, hogy ingyen lenne, igaz, nem voltunk 2 hete. És majd csak 13-án kell mennünk a 2.oltásra.
A Tóth Andiék meg már járnak úszni, láttam a képeket iwiw-en, majd megkérdezem tőle milyen, úgyis akartunk bandázni. Én még oda is félek vinni Barnabást, várok még 1-2 hónapot.

Kép
bernini
 
 


köszi timcse.

Mostanában olyan fáradtnak érzem magamat, szinte nincs semmihez sem erőm. Délután kimegyek a nagylánnyal a szoborparkba, talán a levegő meg egy kis séta jót fog tenni.
Bernini ha elmondanád mit is vittél a korházba magaddal mikor mentél szülni az jó volna, mert mindig változik a rendszer, nem az alap dolgokra gondolok hanem mit kell, ill. érdemes pluszban vinni.
Felesleges dolgot nem szeretnék, de kölcsönkérni se igazából.
Gátkezeléshez nekem kell megvenni a hozzávalókat pl. ?
Válaszod előre is köszönöm. :P

Kép
Kép
zslebi
 
 


Gátkezelés grátisz, ahhoz nem kell semmi. :)
Érdemes domestos kendőt vinni a wc miatt. Elvileg mikor te szülsz, már jó idő lesz, februárban bizony hűvös volt a kórteremben, jó volt hogy vittem a bébinek takarót, sapit. Mellszívó is jól jöhet, bár én ott bent még nem tudtam fejni vele. Pelenkát kell vinni, meg popsitörlőt. Szerintem jó az eldobható bugyi is. Garmastan is kellett nekem a mellemre, meg bimbóvédőt is használtam bent, de azt már úgy hozattam be, mikor nagyon fájt a mellbimbóm.
Más extra nem jut eszembe. Nekem tudom nagyon sok csomagom volt, a nővér meg is jegyezte, hogy elhoztam-e otthonról mindent, de ha nem tudtam jobban leszűkiteni :)

Kép
bernini
 
 


bocs, hogy beleszólok, de nekem nagyon jó volt a nedves wc papír és én vittem be papír wc ülőkét is.

Kép
roberta80
 
 


Roberta, ti milyen gyakran jártok tanácsadásra? Csak a betegség miatt voltatok sűrűbben?, mert nekünk nem kell menni csak havonta... Igaz, ha nincs miért, minek, mérni itthon is tudom.

Kép
bernini
 
 


Sziasztok!

Nem voltunk reggel, fél 10kor keltünk fel. Írtam Tóth Andinak, válaszolt is, a következő babaúszástanfolyam május30-án indul. 6 hét, 6 alkalom 6500 Ft. Holnap meg is nézzük. Mi mindenképp szeretnénk menni. Figyeljetek! mit szólnátok a hétfő fél3 körüli randihoz?? és akkor elmehetnénk Gabinak is megmutatni a bébiket. Írtam az Andiknak is, iwiwen.
Zslebi: hát lassan lassan közeleg az időd. én szinte végig hulla voltam. Ajánlok egy kismama linket egy jó ismerősöm csinálja. Ezen sokminden fent van.
http://www.abbcenter.com/index.php?t=ki ... +list%E1i#

Kép
Kép
l.judy
 
 


Berni azt nem tudom pontosan, hogy hogy van ez a támogatás. (Rotára). A mi védőnőnk nem is mondta, hanem az asszisztens említette meg aznap, és rákérdeztem a dokinéninél. Ő mondta persze, ingyenes, kérdés, hogy akarjuk e. Erre volt néhány percem.

Kép
Kép
l.judy
 
 


Na, a május 30 szimpi dátum, akkor már majdnem 4 hónaposak leszünk :) , én is vinni akarom úszni, csak félek nehogy összeszedjünk valamit, vagy megfázzon. 6 hét alatt meg is tanulnak úszni vagy ez csak hozzászokatás vajon?
Hétfő is jó, remélem mostmár jó idő lesz. Bemegyünk torna előtt a sok kismamihoz és senki sem akar majd tornázni hanem irigykednek :lol:

Kép
bernini
 
 


Köszönöm szépen a tanácsokat, és ha bárkinek eszébe jut valami plusz, ami Kaposváron kellhett nyugodtan írja meg.
Bimbó védőt és fejőgépet nem viszek, de a garmasztán kenőcs az elsőnél is kellett. Amúgy nincs fejőgép az osztályon??? Amugy én annakidején kézzel fejtem már itthon, és azt mondták az sokkal kiméletesebb és jobban érzi az anyuka mennyi van még benne.
Nedves törlőkendőt, és puha wc papir a listámon van, de a pelust is nekem kell vinnem arra a pár napra ez ciki a korháztól nagyon. A rossmannban láttam domol tisztító kendőt és most akciós, de lehett hogy dm-ben veszek meg mindent. Az oldalt meg fogom nézzni, köszi judy.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Sziasztok!

Berni hétfőn hívlak, hogy hol és mikor talizzunk!
Roberta gyertek ám el Ti is, ha van kedvetek!

Más! Ma megnéztük a babaúszást! Nagyon tetszett! Tiszta lelkes vagyok. Noncsi sírdogált, mert előtte voltunk vásárolni, és amikor bementünk, hogy megnézzük az aktuális csoportot csöndbe maradt, és tátott szájjal nézelődött.(Persze csak ölben volt.) Járhatunk már, a következő tanfolyam május 31-én indul, május 10 és 17-én lehet beiratkozni egy és öt között. fél órás úszás, 11 fős csoportok. 3500 Ft (korábban rosszul írtam), hat alkalom. Ilyenkor úszni nem tanulnak, csak szokják a "nagy" vizet, vannak víz alá merülő gyakorlatok is, egy szülő tartja a babát, a másik nézheti kispadon. Láttunk ici-pici babát is! Egy gyerekorvosnő tartja. Bár kicsit én is tartok, hogy betegek leszünk, de nem ebből kell kiindulni.

Kép
Kép
l.judy
 
 


Én is ezen gondolkodtam, hogy úszni tuti nem tanulnak meg ennyi alkalom alatt. Ú, a május 31 pont nekünk nem jó, megyünk esküvőre Balatonra. Mikor van pontosan az úszás, du.? Van hely átöltözetni, pelenkázni, etetni? Milyen hőfokú a víz? Hol van helyileg?

Kép
bernini
 
 


én nem jártam tornára, nem nagyon akarok zavarni, de utána, ha ott végeztetek szívesen találkoznék veletek.Bár addigra meg lehet, hogy szopi idő lesz, meglátjuk.
Én még nem merem úszásra vinni, majd csak ha egy kicsit nagyobb lesz.

Kép
roberta80
 
 


Ma mondta apósom, hogy a kormány ingyenessé tette a pneumo védőoltást a 2 éven aluliaknak! Azért kérdezzen rá mindenki a dokijánál.

Kép
bernini
 
 


Mi is néztük a tv-ben, szeptembertől lesz ingyenes, 2010-től pedig beveszik a kötelezők közé.

Az úszás: www.lubicka.org
33 fokos a víz, a levegő jó meleg. Van hely pelenkázni, szopizni azt nem tudom hol lehetne, van egy öltöző, de ott hemzsegnek az apukák is, nem tudom mennyire zavar. Menjetek el, egyszer azt nézzétek meg, szombaton 13-15ig vannak a picik fél órás turnusokban. Ja úszópelust lehet ott is venni 150 Ft-ért vagy veszel egy csomaggal.
Roberta tényleg gyere nyugodtan, az, hogy bevisszük szerintem csak 5-10perc lesz, megnézi Gabi őket azt megyünk.
Remélem minden rendben lesz, mert Noémi ma du. nagyon sírt. Van egy olyan érzésünk, hogy jön a foga. Tudom ez még nagyon korai, de párom öccsének is 2hósan kezdett el kibújni. Nagyon nyálzik és fehérkés is az ínye. Nem tudom. Ez csak feltételezés egyenlőre. Ja és pár napja 60perceket szopizik, vagyis cumizik a cicin. Ezért is gondolom, hogy az ínye fáj, olvastam is erről, hogy ilyenkor el is utasíthatják a kaját és az ellenkezője is lehet, hogy a cicit használják "rágókának".

Kép
Kép
l.judy
 
 


szóljatok, hogy mikor találkoztok, jó?

Kép
roberta80
 
 


Roberta! Küldtem privit. Megkaptad? mert nem vagyok benne biztos, hogy elküldte...

Kép
Kép
l.judy
 
 


nem kaptam meg

Kép
roberta80
 
 


Tudod miért nem küldte el??? Mert nem adtam meg témát.
Most megérkezett??

Kép
Kép
l.judy
 
 


a babauszás biztos jó, és nem is olyan drága, csak kár hogy messze van picibabával. kaposvárra NSt-re milyen sürűn kell járni?
ma voltam védőnőnél és ö mondta hogy inkább kaposvárra járjak mert itt elég rosszak a körülmények. Ezt sajnos a többi kismama aki ide jár hejben szintén igazolja, agy orvos nincs vagy szülésznő nem érrá.
Megint nem hiztam, inkább lejjeb ment pár dekát. Pedig azért kicsitt eszegetek.
Az jó lenne ha kapnék utikölcség papirt nst-re is, mert egy forduló 1500 ft.

Kép
Kép
zslebi
 
 


Nst 36.héttől hetente van. Itt kaposváron sem olyan rózsás a helyzet, elég régi a gép, és általában sokan is vannak. Én mondjuk összesen 3szor voltam, egyszer a terhesgondozóban, 2szer a kórházban, és kifogtam, mert nem vártam sokat.
A baba azért nő rendesen zslebi, uh-on mikor voltál? Miért csak kicsit eszegetsz??? Nem kivánod a kaját?

Kép
bernini
 
 


Én nagyon sokszor voltam nst-n :D 12 alkalommal :D De én túlhordtam Dorkát, azért. Én mindig 7-re mentem, én voltam az első. Jó volt hallani, ahogy dobog a kis szive.

Kép
roberta80
 
 


Roberta szerencséd van! Szentendrén vette anyu a sapikat, úgyhogy meg tudom venni a hétvégén. kérdés akkor, hogy milyen méretűt és mennyit, milyen színűt? Amit mutattam sárga az volt 68/74-es. Nagyjából írd meg de valószínű felhívlak a boltból, ha látom, hogy mik vannak. Anyu nem emlékezett mennyibe került, de azt mondja nem sok. Amikor ment csak sárga meg kék volt.

zslebi: 6szor voltam NST-n. (én is túlhordtam Noémit) 3szor a terhesgondozóban, 3szor a kórházban. Tényleg az a jó, ha vagy korán mész, vagy 11-fél12körül. húú nagyon izgi, lassacskán megszületik Bogi.

Kép
Kép
l.judy
 
 


Na, képzeljétek, a du-i találka utáni evés után kipróbáltuk az ágyban altatást, ahogy olvastam, hogy betesszük, kis ceremónia (ének,ugyanaz a szöveg) és hagyjuk, ha sir is, 5 perc mulva ugyanaz a szöveg,simogatás... amig el nem alszik, de nem szabad kivenni. Hát, a szivem majd megszakadt, mikor néha megnyugodott, és nézett a nagy boci szemeivel, aztán ujra rázenditett. Kb 7szer ismételtem meg, egyre erőtlenebb lett a sirás, végül abbahagyta és elaludt, kb 1 órát vett igénybe. Aludt 1,5 órát, aztán keltettük mert fürdés és evés következett, jókedvű volt. Aztán az esti evés után leraktam ugyanigy és kis nyöszörgés után csöndben elaludt 20.50-kor(na nem mondom hogy ez már egy elért eredmény, igazából holnap nappal derül majd ki, hogy ragadós-e vagy még pár sirós elalvás lesz-e)

Kép
bernini
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?