Mi is néztük a tv-ben, szeptembertől lesz ingyenes, 2010-től pedig beveszik a kötelezők közé.
Az úszás:
www.lubicka.org
33 fokos a víz, a levegő jó meleg. Van hely pelenkázni, szopizni azt nem tudom hol lehetne, van egy öltöző, de ott hemzsegnek az apukák is, nem tudom mennyire zavar. Menjetek el, egyszer azt nézzétek meg, szombaton 13-15ig vannak a picik fél órás turnusokban. Ja úszópelust lehet ott is venni 150 Ft-ért vagy veszel egy csomaggal.
Roberta tényleg gyere nyugodtan, az, hogy bevisszük szerintem csak 5-10perc lesz, megnézi Gabi őket azt megyünk.
Remélem minden rendben lesz, mert Noémi ma du. nagyon sírt. Van egy olyan érzésünk, hogy jön a foga. Tudom ez még nagyon korai, de párom öccsének is 2hósan kezdett el kibújni. Nagyon nyálzik és fehérkés is az ínye. Nem tudom. Ez csak feltételezés egyenlőre. Ja és pár napja 60perceket szopizik, vagyis cumizik a cicin. Ezért is gondolom, hogy az ínye fáj, olvastam is erről, hogy ilyenkor el is utasíthatják a kaját és az ellenkezője is lehet, hogy a cicit használják "rágókának".