Sziasztoooooooooooooooooooooooook!
Koszi a koszonteseket!
Eloszor is
VICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Mennek a +++++++ok,nem lesz semmi baj!!!De joo,hogy uzentel smsben!!!!!Ennel jobb hirt nem is kaphattunk volna!!!!
Masodszor pedig,
Bodzinak nagyon-nagyon boldog nevnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marietta,Pinkine,tessek csak betenni pocikepet!!!Nagyon kivancsiak vagyunk am a valtozasokra!
Meri,
ne aggodj,teljesen normalis,hoyg meg nem erzed!Plane elos babanal!!!!!!!
Olyan hihetetlen,hogy nemsokara szultok!Annyira megy az ido...nem igaz...
Niko,
nagyon szep poci
Pinkine,
en Arnicat szedtem utana,megnezem majd neked a potencialt,mert arra fejbol nem emlekszem.Az jo verzescsillapitasra,sebgyogyulasra,gatemetszes utan,csaszi utan,szoval jolly joker
A torta tok jo lehetett!En nagyon tudom ertekelni,ha valaki maga csinal valamit!En is szoktam tortat sutni szulinapra,olyna jo erzes mar kesziteni is,nekem sokkal szemelyesebb,mint megrendelni!Persze van,amikor rendel az ember,mert vmi kulonlegeset szeretne,vagy olyan az alkalom,vagy nincs ido sutni
Vervetel otthon?Mazlistaaaaaaaaaaaaaaa!
Malnalevel:en a 36.het betoltesevel kezdtem,meg a homeos bogyokat is,hat gyorsitani nem gyorsitotta,mert ugye 41+3nal indult el Attim,de szerintem ezek is hozzajarultak,hoyg szepen tagultam,es meg tudtam szulni a 4kgjat...
Jaj Vicky,
annyira gondolok Rad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kepzeljetek Attilam ma extrem sokaig aludt reggel,majdnem 9kor kelt.....szoval most tolodik a delelotti alvas...nem tudom hogy fogunk odaerni a talira...lehet,hoyg kesni fogunk.....na majd telozok,ha valami van.....
Tegnapi meglepi:
Huuu hat fantazstikus jo napunk volt tegnap!Csajok,olyan jo szulinap volt!
Delelott Dragam elment dolgozni,aztan hazajott, es hozott nekem 28 szal kb egy meteres szaru feher rozsacsokrot,akkor fejuk van....
Van foto,majd teszek!
Aztan deluten elmentunk Huvosvolgybe,es ott voltunk egesz du.,Attilam imadta a pokrocon fetrengest,ugy elvezte,aaa,nagyon jo volt!!!!!
Este meg jott Anyos+Apos Attilara vigyazni,megfurdettem,lefektettem,es mentunk a meglepi helyre,amit sejtettem,es ki is talaltam
A Gundelbe mentunk,fantasztikusat ettunk,utana andalogtunk egyet,nagyon joooo kis nap volt,na!!!
Na megyek,probalok Attilaval beszelni,hoyg aludjon mielobb,mert aztan menni kell